‘Desinfo-agenten & aliens’ VERSUS ‘échte problemen in de wereld duiden & tot actie komen’

Filed in [ AIVD ALARM ], NIEUWS ANALYSES by on 30 juni 2017 7 Comments

Het is tegenwoordig een echte trend te noemen om over ‘de matrix’ te spreken. In mijn laatste artikel over Martijn van Staveren heb ik toegelicht hoe desinfo agenten mijns inziens als vangnet voor ontwakenden dienen om die vervolgens een ondoorzichtig woud aan (zogenaamde) kennis en informatie in te sturen en de hoop te doen vestigen op alien-interventie. De echte beschrijving van datgene wat we ook wel ‘de matrix’ noemen, wordt in de blender met alien-verhalen gegooid en zo gemixt tot een onbegrijpbaar verhaal. Er zijn blijkbaar nogal wat mensen gevoelig voor goeroe-achtige types als Martijn van Staveren (die zelf heel “bescheiden” zeggen dat ze geen goeroe willen zijn, maar ondertussen zichzelf toch tot een soort autoriteit verheffen). Dergelijke types planten ideeën in mensen hun hoofd over dat zij contact hebben met zogenaamde galactische federaties. Martijn zegt daarnaast ook nog eens uit de toekomst te komen. Je zou zeggen: “Wie slikt die kolder?” Nou dat zijn er blijkbaar duizenden. Vermoedelijk zit de succesformule in de spirituele zweverigheid en de wens van mensen onderdeel uit te kunnen maken van een speciale groep. De hypnosetechnieken van Martijn van Staveren doen de rest.

Op de Facebook pagina van de website Earth Matters zien we het volgende [citaat] “Martijn van Staveren herinnert zich 500.000 jaar uit de toekomst te komen.” Leest u zelf maar even:

Al in mijn vorige twee artikelen over Martijn van Staveren (zie hier en hier), kaartte ik aan dat hij erg geloofwaardig over weet te komen. Dat trekt blijkbaar veel mensen aan. Hij gebruikt onderwerpen die op serieuze sites als deze beschreven worden en gooit ze vervolgens in zijn alien-blender om het te koppelen aan ons gunstig gestemde alien-rassen en de ‘galactische federatie’ en dergelijke. De reden dat mensen hem ogenschijnlijk serieus nemen, is vermoedelijk te vinden in het feit hij gedetailleerde verhalen houdt over zijn alien-ontmoetingen en zijn ruimtereizen. Hij heeft zelf Jezus een keer ontmoet tijdens een van zijn reizen (zie de YouTube onder).

Ik geloof overigens absoluut dat er mensen zijn die “alien ervaringen” hebben. Is het niet zinvoller om de vraag te stellen waar dergelijke ervaringen vandaan komen? Zou je er rekening mee kunnen houden dat (uitgaande van mijn allegorie van de computersimulatie, zoals beschreven in dit artikel) dergelijke verschijningen simpelweg “in het spel gebracht kunnen worden”? Zouden de ervaringen een gevolg kunnen zijn van bijvoorbeeld psychoses of ‘MK Ultra’-achtige opvoedingsmethodes? Maar laten we bij dergelijke verschijningen vooral ook eens rekening houden met het idee en de optie van ‘demonische entiteiten’. Liever gebruik ik in dat kader de term ‘Luciferiaanse interventie’. Ik ken zelf een paar mensen die beweren aliens te hebben gezien in hun leven. Ik ga er vanuit dat ze oprecht zijn, maar mijn antwoord op die verschijningen is dus: houdt rekening met het Luciferiaans krachtveld. Zoals een simulatie-bouwer elke gewenst object in een game kan ‘inbrengen’, zo kan de bouwer van deze Luciferiaanse matrix (simulatie) dat ook.

Ik vind persoonlijk dat Martijn van Staveren veel waarheid vermengt met desinfo en het is me opgevallen dat hij en de websitebeheerder van Earth Matters, Arjan Bos, veelvuldig handig van mijn artikelen gebruik maken (en er flink aan verdienen) door onderwerpen waar ik over schrijf te bespreken in de Crowd Power filmpjes. Dat is natuurlijk heel slim (of geraffineerd: pick and choose). Ik vind het in die zin zelfs gevaarlijk, omdat mijn lezers met hun Crowd Power filmpjes het alien-oerwoud ingestuurd worden, terwijl ik juist mijn best doe om het oerwoud (en dergelijke desinfo) weg te kappen en de problematiek begrijpbaar te maken. Kortom: Martijn en Arjan creëren mijns inziens een oerwoud aan desinfo (door alles te koppelen aan het alien verhaal in hun alien-blender). Ondertussen wordt voor elk optreden en voor elke DVD geld gevraagd en wordt er dus flink aan verdiend.

Mijns inziens is Martijn voorts ook niet bezig mensen te stimuleren de matrix te ontmaskeren, omdat hij ze op een vals spoor zet en de hoop vestigt op Galactische steun (waarvan hij de spreekbuis is). Om de matrix de ontmaskeren, moet je niet een vals/verkeerd beeld van die matrix neerzetten. Ik vindt het valse informatie die hoort bij de Luciferiaanse misleiding, kortom: een vangnet. Je kunt wel het woord ‘matrix’ gebruiken, maar als je die foutief duidt en omkleedt met kolder, ben je zelf die matrix aan het bekrachtigen.

De hypnosetechnieken in de ‘bekrachtigingen’ die Martijn van Staveren toepast zijn naar mijn idee van het zelfde kaliber als het opwekken van de illusie van de vervulling met de heilige geest in een pinkstergemeente; het geeft een leuk gevoelseffect, maar is eveneens (Luciferiaanse) desinfo. Je bekrachtigt niks. Je zet alleen de illusie neer van een bekrachtiging. Krachtig worden doe je door in deze wereld op te staan, de leugens te ontmaskeren, de waarheid te spreken en te zien dat je een krachtige ziel bent. Voor die kracht hoef je geen trucjes uit te halen. Je bent een krachtige ziel; onsterfelijk en scheppend. We hebben warriors en brave hearts nodig en niet zweverige types die met hun hand op het hart een gevoelseffect (van “bekrachtiging”) proberen te ervaren en ondertussen door dansen in de matrix en braaf als slaven verder leven. We moeten daarnaast de agenten van Lucifer duiden en ontmaskeren. Dat is wat ik pleeg te doen en daarom duid ik Martijn en Arjan ook (als zijnde agenten in alternatiefmedialand / vangnetten). Daarom duid ik de gate-keepers van deze matrix: De aristocratie; de piramide machtsstructuurlagen waarin die aristocratie, Rome en de geheime genootschappen een belangrijke rol vervullen.

Je moet de matrix dus wel op de juiste manier definiëren. Martijn en Arjan gooien het concept echter in hun alien-blender. De juiste definitie van de matrix is wat mij betreft: De ge-firewall-de simulatieve realiteit (ons 3D universum) waarin Lucifer (Enki) onze ziel gevangen houdt. De gedetailleerde uitleg daarover vindt u in dit artikel. Onderdeel van de matrix zijn de alien-illusie-vangnetten. “Aliens” die wél daadwerkelijk bestaan, zijn de demonische (Luciferiaanse) entiteiten die we ook wel Annunaki, Archonten, jinns e.d. noemen. Zij houden u voor de gek met het idee van het bestaan (en voor sommigen zelfs “verschijnen”) van verschillende alien-rassen. In een computersimulatie kun je van alles op het scherm laten verschijnen. In deze matrixsimulatie kan de bouwer (Lucifer) dat ook. De focus op die valse alien-agenda (die door Lucifer gesimuleerde alien-rassen) is de verkeerde focus. We moeten ons focussen op de bouwer en beheerser van deze matrix: Lucifer. Die matrix moeten we ontmaskeren en ontmantelen.

Mijns inziens hebben websites als Earth Matters (Arjan Bos) en WantToKnow (Guido Jonkers) zich gediskwalificeerd door deze Martijn van Staveren te promoten en spreektijd te geven. Arjan Bos deed dit door uren aan Crowd Power filmpjes te produceren (waarbij u tegen betaling aanwezig kunt zijn) en Guido Jonkers deed dit door de lezingen van Martijn te organiseren en tevens de persoon op zijn website te promoten. Ook mensen als Marcel Messing van de website WijWordenWakker en John Consemulder van HealingSoundMovement hebben Martijn van Staveren serieus genomen. De vraag die je zou kunnen stellen is of deze websites niet allemaal gecontroleerd zijn door de AIVD. Waarom wordt ze geen strobreed in de weg gelegd en lijken ze over alle gewenste financiële en technische middelen te beschikken? Dit in de wetenschap dat ikzelf toch heel wat smaad en laster aan mijn adres heb moeten verteren; er tientallen haatsites tegen mijn persoon zijn opgericht en de dames en heren van Earth Matters, WantToKnow en anderen vrolijk glimlachend hun zakken vullen met hun waarheid/kolder-blenderstories. Is het dan broodnijd van mijn zijde dat ik kritiek lever op deze heren? Nee, als ik commercieel mijn geld zou willen verdienen, heb ik in het verleden bewezen dat uitstekend te kunnen. Geld is echter niet mijn drijfveer. Het is de behoefte om bewuste leugens en desinfo te scheiden van een serieuze zoektocht naar de waarheid; het kaf van het koren scheiden. Het is de behoefte om de alternatieve media op te schonen van zweverige bullshit. Mijn drijfveer is het aanwakkeren van échte ontwaking in tegenstelling tot mensen die zich bezighouden met het uitdelen van een hypnose-alien-slaapmiddelmix.

75 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. jana schreef:

  Heel eerlijk gezegd vond ik de opname over de ontmoeting met Jezus een regelrechte aanfluiting en totaal ongeloofwaardig. Hij is vooral heel goed met woorden gochelen (heel chogem) zodat je verstrikt raakt in een brei van eigenlijk nonsens. Natuurlijk zijn er buitenaardse beschavingen, natuurlijk is elk mens soeverein en natuurlijk is 3d een hologram. Dat weet de kabouter in mijn achtertuin ook wel. Alleen die heeft een heel ander verdienmodel….

 2. Manusje schreef:

  De hele Alien agenda is een verzinsel van CIA met financiële steun van de Rockefellers en satanisch Hollywood, kijk de aflevering van Corbett report erover maar eens na. Heaven’s Gate uit jaren negentig was ook zo’n op ufo gerichte door CIA geinfiltreerde secte voor MK Ultra onderzoek.
  Helaas zijn er massa’s labiele mensen die dit soort onzin serieus nemen en wordt dit soort CIA onzin in alternatieve media bewust en onbewust vermengd met serieuze waarheidsgetrouwe informatie, juist als middel van desinformatie.

 3. brain schreef:

  Tja, heb toch wel moeite met ‘ goedgelovige’ zoals zij die in de onzin van de heren Bos en van Staveren meegaan. Naar mijn mening zijn het personen die niet tevreden zijn over de situatie in Nederland/ hun leven/ de politiek.
  Maar die bang zijn om degenen die het systeem in Nederland in stand houden te confronteren. Dit kan je werkgever zijn, de onbetrouwbare politici, sociale veranderingen waar je het niet mee eens bent enz. Vaak hebben die goedgelovige mensen ook een goede baan, ook bij de overheid. Die willen de confrontatie niet aan, verlies goede baan/zekerheid dus vluchten zij,fight or flight reactie, maar in de fabels van types als de heren Bos en Van staveren. Zo opportunisch of praktisch denkend zijn de goedegelovigen wel en houden de status quo hierdoor in stand.

 4. keazer schreef:

  Als deze beste kerel zo ver uit de toekomst komt, dan moet het voor hem ook een kleine moeite kosten om te vertellen hoe vrije energie opgewekt kan worden? Of andere echte adviezen. Ipv lastige vage en nutteloze woorden waar je net niks aan hebt.
  Ik bedoel als wij als mens terug gaan in het verleden dan kunnen we ook wel wat overdragen? Maar in het eerdere tijdvak waren de mensen veel verder als wij nu zijn. Of zitten we met ze allen in een tijd loop waarbij tijd eigenlijk niet bestaat?

 5. Martin Vrijland schreef:

  Over Micha Kat hebben we het maar niet meer..die heb ik hier al genoeg ontmaskerd.
  Zijn aantal YouTube volgers is veelzeggend trouwens:

  https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/07/micha-kat-ontmaskerd.png

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten