Dit moet je eens rustig lezen er zit een echte levensles in

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 7 maart 2019 7 Comments

bron: thedailysheeple.com

We gaan het vandaag een keer hebben over de politiek: de democratie. Het wordt tijd dat mensen gaan zien dat de democratie niet bestaat. Het is een farce; een schijnvertoning van goed opgeleide acteurs; pionnen en maskers op het zelfde gezicht die slechts de schijn van democratie in stand houden. Wat doen westerse landen al sinds de tweede wereldoorlog? Wat gebeurde er in Europa na de tweede wereldoorlog? Wat doen we als we ergens een ‘dictator’ afzetten en hele volksstammen met onze drones platbombarderen? We installeren democratie. Dat doen we dan wel met door onszelf geselecteerde pionnen op wie de bevolking dan mag stemmen, zodat ze een verkozen regering hebben. De smaakjes waaruit gekozen kan worden zijn dan natuurlijk wel allemaal door ons geleverd. Moet ik u wat voorbeelden geven? Joegoslavië, Irak, Afghanistan, Libië, Oekraïne, enzovoort misschien? Europa zelf is wellicht het beste voorbeeld. Na de tweede wereldoorlog werden er regeringen geïnstalleerd die niets anders waren dan pionnen van de VS. We hebben decennia lang naar de pijpen gedanst van de VS en de EU is slechts een uitspruitsel van prins Bernhard’s Bilderberg groep die altijd al het plan had om hetzelfde grote rijk te vormen als de nazi’s die Hitler in het zadel geholpen hebben: Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer.

Diezelfde prins Bernhard werkte als spion voor een nazi concern. De financiers achter Adolf Hitler komen uit hetzelfde krachtveld als diegenen die alle nazi kopstukken via de KLM en het Rode Kruis richting Zuid-Amerika transporteerden en degenen die Hitler financierden. De Europese lokale democratieën kregen de pionnen van diezelfde macht aangeboden om op te stemmen (schijn democratie) en in de decennia die volgden is dat niet veranderd. Het is daarom best nuttig om dit stukje geschiedenis eens goed te bestuderen, voordat u verder leest. De belangrijkste les begint namelijk bij het kijken naar de roots van de democratieën zoals wij die denken te kennen.

Waarom werd ik getriggerd om dit onderwerp nog eens aan te kaarten? Ik werd hierin getriggerd, doordat je de laatste tijd op social media weer allerlei berichten voorbij ziet komen die het links versus rechts krachtveld lijken aan te wakkeren. We worden als het ware op scherp gezet om op partij a, b of c te stemmen in de aankomende verkiezingen. Onderstaande post kwam vanochtend voorbij en komt duidelijk uit het rechtse krachtveld en is dus waarschijnlijk bedoeld om stemmers richting rechts te duwen. Voordat we echter weer naar de stembus rennen, wordt het misschien tijd om eens goed te kijken naar de wortelen van het systeem waarin we zitten. Je kunt wel gaan stemmen, maar wat als alle aangeboden partijen uit dezelfde machtskoker komen en slechts bedoeld zijn om het bewust aangewakkerde spanningsveld in de maatschappij af te vangen? Wordt het niet eens tijd om te gaan zien dat het volk slechts bespeeld wordt met het Hegeliaanse principe van schijnbare tegenstellingen? Alles begint bij de kern, namelijk bij het gaan doorzien dat democratie eigenlijk helemaal niet bestaat en dat de pionnen die u in het politieke speelveld ziet, niets meer zijn dan maskers van hetzelfde gezicht; maskers van het Hegeliaanse krachtveld. Zij moeten de maatschappij de illusie van democratie blijven voorspiegelen, zodat het echte verzet uitblijft en men blijft meespelen in het systeem dat zo mooi beschreven werd door de filosoof Hegel, die liet zien dat tegenstellingen gebruikt worden om de gewenste synthese van de verborgen macht te bereiken.

Onderstaand bericht zag ik vanochtend voorbij komen, leest u dat even voordat ik verder ga:

Dit moet je eens rustig lezen

er zit een echte levensles in….
Ik kocht een vogelvoederbakje.
Ik hing het op mijn achterbalkon en vulde het met zaad.
Wat een mooi vogelvoederbakje was het, toen ik het liefdevol vulde met zaad.
Binnen een week hadden we honderden vogels, gebruik makend van de onafgebroken stroom van vrij en gemakkelijk bereikbaar voedsel.
Maar toen begonnen de vogels nesten te bouwen in de holtes van het balkon, boven de tafel en naast de barbecue.
Toen kwam de poep.
Het is overal: op het tegelterras, de stoelen, de tafel, overal!
Toen werden een aantal van de vogels vervelend.
Ze maakten duikvluchten en probeerden mij te pikken, zelfs al had ik ze uit mijn eigen zak gevoed.
Andere vogels waren onstuimig en luid.
Ze zaten op het vogelvoederbakje en krijsten en schreeuwden tegen me.
Alle uren van de dag en zelfs ‘s nacht en eisten ze dat ik het moest vullen als het voedsel bijna op was.

Na een tijdje kon ik zelfs niet meer zitten op mijn eigen balkon achter het huis.
Dus ik nam het vogelvoederbakje weg en in drie dagen waren de vogels verdwenen.
Ik heb  hun rommel schoongemaakt en haalde de vele nesten die ze overal op het balkon hadden gebouwd weg.
Al snel, was het achterbalkon weer als vroeger.
Stil, rustig…. en niet een kwam nog op voor hun recht op een gratis maaltijd.

Laten we nu eens zien.
Onze regering geeft gratis eten, sociale woningbouw, gratis medische zorg en gratis onderwijs en laat iedereen die hier is geboren automatisch Nederlander zijn.
Toen kwamen de illegalen met tienduizenden.
Plotseling gingen onze belastingen omhoog voor gratis diensten; winkels worden leeggeroofd en de daders niet vervolgd; woningen inclusief complete inrichting voor gezinnen met talloze leden;
Je moet uren wachten voor een spoedeisende hulp arts; politie komt niet eens meer.
Uw kind uit groep 4 is achter met andere scholen, omdat meer dan de helft van de klas geen Nederlands spreekt.
Ik moet op ‘Druk op 1’ drukken om mijn bank in het Nederlands tegen me te horen spreken.
Daarnaast wapperen mensen met vlaggen, lopen schreeuwend door de straten en eisen meer rechten en gratis vrijheden.

Misschien is het tijd voor de overheid om de voederbakjes weg te nemen.
Als u het hiermee eens bent, geef het door,
…zo niet…
ga gewoon verder met het schoonmaken van de poep.

We zien hier een prachtig voorbeeld van hoe social media gebruikt worden om het links versus rechts krachtveld te bespelen, om zo mensen op te hitsen om op partijen als die van Thierry Baudet of Geert Wilders te gaan stemmen. Het moet de onderbuik gevoelens triggeren, omdat mensen ergens zat van zijn. Wat die kiezers steeds weer vergeten, is dat het niet uitmaakt wat je stemt. Hoeveel verkiezingen moeten we nog meemaken om weer de ogen dicht gesmeerd te krijgen met beloftes die nooit waargemaakt worden? De Brexit is misschien wel het meest sprekende voorbeeld. Ik voorspelde al vanaf het begin dat de Brexit nooit bedoeld is te slagen (zie hier en hier). Het enige dat het moest bereiken, is dat de acteurs die deze politieke stroming mochten gaan vertegenwoordigen, konden laten zien dat het verlaten van de EU op een financiële ramp zou uitdraaien. Dit spel wordt over jaren en over veel media dekking van het politiek gekissebis uitgesmeerd, maar dat is de bottom line. Als het stemmen uitdraait op winst van rechts, is dit omdat dit een gewenste winst ‘met een missie’ is. Media en social media in combinatie met alle big data geven de machthebbers een geweldige tool in handen om te sturen in de richting die zij willen. De enige gewenste uitkomst is meer macht richting Europa, ook al lijkt die tijdelijk aan macht in te moeten boeten. Hebben de referenda die we in Nederland hebben gehad ooit iets opgeleverd? Nee, natuurlijk niet.

Hegel beschreef hoe these en anti-these altijd leiden tot synthese. Dit is het meest eenvoudig te beschrijven als de plus en min polen op een batterij. Wat gebeurt er als je twee tegenpolen creëert? Dan heb je de basis gelegd voor het opwekken van een gelijkstroom. En zo laat je het lampje branden. Tegenpolen in de maatschappij worden bewust gecreëerd om uiteindelijk de stroom in een gewenste richting te realiseren. Dat is een zeer oude wetmatigheid waar de echte macht achter de schermen gebruik van maakt. Dat is precies datgene wat de schijn van democratie invult via goed opgeleide acteurs in het politieke krachtveld. Zij bieden u de smaakjes van de tegenpolen aan, die zo de gelijkstroom in de gewenste richting opleveren.

Natuurlijk willen we allemaal graag geloven in democratie. Dat is het enige systeem dat werkt. Dat standpunt begrijp ik volledig, maar als we gaan zien dat de democratie die zich in Europa heeft opgebouwd niets meer dan een schijndemocratie is, die gebaseerd is op de Hegeliaanse principes, moeten we eerst het onkruid tot haar wortels uitroeien om met schone lei te kunnen beginnen.

Leest u dus bovenstaand ‘rechts’ parabel dat ik vanochtend van Facebook plukte, dan is de conclusie: Het ligt aan de huidige regering; de overheid. Dat moet dan prikkelen om op nieuwe pionnen van de macht te gaan stemmen. Wordt het niet eens tijd te gaan zien dat je dan niets anders doet dan het Hegeliaanse krachtveld in haar nieuwe polariteit te versterken? Je helpt feitelijk mee de plus en min polen via de nieuwst-aangeboden smaakjes in te vullen. Wil je toe naar een werkbaar systeem, dan moet je eerst eens stoppen naar de stembus te lopen. De acteur-pionnen die de schijn van links en rechts invullen zijn niets meer dan een masker van dezelfde schijndemocratie, die slechts de verschillende meningen in de maatschappij afvangen. De enige manier om iets te veranderen is door niet langer legitimiteit te geven aan een systeem dat niet werkt. Zou het échte democratie zijn, dan zou je iets kunnen veranderen. Zolang je slechts je stem uitbrengt op gecontroleerde oppositie pionnen, neem je alleen jezelf in de maling. Je houdt het systeem in stand door het van boven te verwachten. Stemmen is legitimiteit geven aan het krachtveld dat bewust de Hegeliaanse dialectiek van plus en min polen uitspeelt. Nooit meer naar de stembus lopen en niet langer zelf het systeem in stand houden door passief te zijn en het van boven te verwachten, is de enige juiste start. Een verrot systeem kan alleen herstarten als het in zijn geheel afgebroken en met wortel en al uitgerukt wordt.

Of wilt u dat onderstaand soort clowns Führer van het grote Europa worden, omdat u legitimiteit geeft aan het idee dat stemmen ook maar iets uithaalt? Het enig wat u doet is de Hegeliaanse batterij voeden. Helaas zijn te veel mensen echter financieel afhankelijk van hetzelfde systeem en dat is misschien wel het grootste probleem. Lees daarom hier hoe je de revolutie vandaag nog kunt helpen beginnen. (Echt even lezen!)

Waardeert u dit artikel? Deel het dan, meld u aan voor de nieuwsbrief en steun de schrijver door bijvoorbeeld lid te worden. Uw steun is nodig om door te kunnen gaan.

1K Shares

Tags: , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. De Loonslaaf schreef:

  Mensen die hun stem weggeven, zijn passief of actief, bewust of onbewust medeplichtig aan de teloorgang van het kleine beetje menselijke beschaving dat nog resteert op aarde.

  In westerse landen is de massa afhankelijk gemaakt van technologische wegwerpartikelen, dat prima past zoals de mensen aldaar worden behandeld door het systeem: de mensen zijn verworden tot human resources, die uitgepoept worden door het systeem, indien zij niet meer productief kunnen zijn. De mensen weten dat zij ieder moment als dunne stront in de beerput kunnen belanden en leven daarom in angst. Wat een fantastisch democratisch systeem hebben we toch! Dit op angst gebaseerde systeem moet inderdaad over de gehele wereld worden geïmplementeerd, zodat de New World Order met het verstrijken van de dagen dichterbij komt.

  In NAZI Duitsland, voordat de oorlog uitbrak, werden de mensen ook beloond, indien men meedeed aan het systeem. Er diende immers na het verlies van de eerste wereldoorlog wat opgebouwd te worden… Destijds waren er ook enkelingen, die de massa waarschuwden voor de gevaren die komen zouden. Maar ja, de schapen vonden het nu eenmaal makkelijker om geleid te worden door de herder met het bekende snorretje, die in het zadel was gezet door de krachten achter het scherm. De uitkomst weten we allemaal: een allesvernietigende oorlog die nog altijd niet is verwerkt.

  Waar werken we nu aan met z’n allen, op een paar enkelingen daargelaten?

 2. Martin Vrijland schreef:

  Alles is gecontroleerd..ook de oppositie..

  • Zonnetje schreef:

   Alles is gecontroleerd dus ook de oppositie. Klopt als een bus.Iedereen doet alsof in deze farce of is te stom om dit te begrijpen. Maar ja dat soort types willen ze juist dom en volgzaam. Alles wordt gecontroleerd door the usual suspects, zitten in elke partij als spionnen, zitten in elk geloof, zijn de social engineers enz enz. The usual suspects doen alsof zij echte ruzie met elkaar hebben, allemaal gespeeld en afgesproken.Dat doen zij al eeuwen zo misschien wel millenia. Ik ben geen fan van the usual suspects.

 3. Martin Vrijland schreef:

  Als de Brexit straks mislukt en het kamp rechts de schuld gegeven kan worden voor alle kritiek (en blijkt dat zij voor – gecontroleerde – rampspoed hebben gezorgd) wordt iedereen die nog kritisch durft te zijn gelijkgeschaard met die groep (zogenaamde complotdenkers). Vandaar dat dit kritisch geluid in de EU commissie zijn zegje mag doen.

  Voor meer hierover zie de twee gelinkte artikelen aangaande de Brexit in bovenstaand artikel.

 4. guppy schreef:

  Het voorbeeld verhaaltje doet me denken aan:

  Geef een man een vis en hij heeft te eten voor een dag. Leer een man vissen en hij heeft eten voor zijn hele leven.

  Wat overheden doen is een business maken van vissen zodat we afhankelijk zijn van anderen. Stemmen op politieke leiders die in jou naam geld uitgeven en wetten er doorheen drukken, komt op hetzelfde neer.

  Let maar op wat snel gaat gebeuren, het gratis geld (basis inkomen) wordt wereldwijd uitgerold. Zodat we in het zelfde voederhuisje/hokje blijven zitten. Gratis vis en vooral zelf geen weg vinden om vrij te zijn, maar volledig afhankelijk zijn. Hierdoor zal bijna iedereen nog makkelijker over te halen zijn om een chip te implanteren, anders krijg je je basissalaris niet overgemaakt.

  Wat kunnen we doen? Eerst maar eens gaan vissen, wordt je gelijk rustig van en bespaar je gelijk weer wat geld.

 5. Iberi schreef:

  De heren politici vertegenwoordigen de machthebbers en nooit de blinde massa! Men dient de keuze te maken niet meer misleid te willen worden! Als men ze negeert dan verliezen ze de controle en stort het in! Meer op elkaar gewezen zijn dan op hun instanties voor hulp! Werk niet mee aan een crimineel systeem en voed zo min mogelijk de alomvattende (intellectuele & autonome) psychopaat als God!

 6. Djurkwin schreef:

  Ik kwam nog iets leuks tegen betreffende sheeple. Dat moest ik ff delen hier. Heb geen sociale media anders had ik het daar ook cKerZz gedeeld.
  Maar dit zou iedereen nog ff moeten bekijken voor de “verkiezingen”. It’s an Illusion, ghehe.

  https://youtu.be/HleoVusFWmw

  Peace & Love

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten