Donald en Melania Trump “besmet met coronavirus”, het afzinken van de complotdenkers visvloot

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 2 oktober 2020 23 Comments

foto bron: nrc.nlAl ver voor de coronacrisis voorspelde ik dat het merk ‘rechts’ voor iedereen duidelijk zichtbaar gemaakt zou worden via Donald Trump, Q Anon en het stigma ‘complotdenkers’, om als vissersvloot voor critici te dienen en daarna te worden afgezonken. Dat is precies wat vandaag gebeurde, nu Donald en Melania Trump de coronavirus-besmetting mogen acteren.

Acteren? Ze zijn gewoon besmet hoor! Dat staat in de krant en is op het nieuws!” Ja, u kijkt naar een real life soap die ingekleurd wordt door politici-acteurs, media en alternatieve media die uw beeldvorming inkleuren.

Trump koppelde zich tijdens de verkiezingsstrijd in 2016 al aan de ‘complotdenkers’ via Alex Jones van Infowars.com en door herhaaldelijk richting de media te roepen “You are fake news!“. Ik voorspelde precies hoe het zou verlopen en wist dan ook ver voordat de media er over begon een tweede golf te voorspellen. Die tweede golf zou die coronavirus criticasters een kopje kleiner moeten maken en dat feest is nu begonnen.

Het was natuurlijk geen prettige boodschap om de lezers te moeten wijzen op het bestaan van gecontroleerde oppositie, maar wat Alex Jones in de VS deed, doen Robert Jensen, Lange Frans, Willem Engel, Janet Ossebaard (fall cabal), Sven Hulleman en Café Weltschmertz in Nederland. Zij moesten het Q Anon gedachtegoed groots bij de gehele bevolking op het netvlies zetten. Zij moesten dat koppelen aan Donald Trump als de grote redder, de opruimer van de pedonetwerken en de deepstate. Een ware messias! Wie de geschiedenis kent, had kunnen zien dat dit spel al vaker gespeeld is.

It was never ment to succeed! Het was nooit bedoeld om te slagen. Het diende maar 1 doel en dat was: Het duidelijk koppelen van bepaald gedachtegoed aan het stigma ‘complotdenkers’, om vervolgens alle potentieel kritische denkers aan boord te hijsen van de schepen van de vangnetpionnen en daarna de vissersvloot tot zinken te brengen. Vandaar dat ik op 13 april dit filmpje in elkaar schetste (lees verder onder het filmpje).

Wat al die gecontroleerde pionnen stuk voor stuk gedaan hebben, is de besmettingstheorie in stand houden. Zij moesten alleen de cijfers ontkrachten. Robert Jensen sprak wel over gemanipuleerde beelden via telelenzen, maar dat was het maximale wat u mocht weten. U mocht niets weten over Holywoodstyle deepfakes en tv-producties die u patiënten aan de beademing lieten zien of spontaan neervallende patiënten in China (filmproducties) en u mocht niets weten over deepfakes of live regie van Powned met acteurs; allemaal om uw beeld van de werkelijkheid in te kleuren.

U mag ook niets weten over Inoffizieller Mitarbeiter en een social media leger dat de discussie bewaakt. De enige die u hier keer op keer op wijst is ondergetekende. U moet het gaan zien (zie hier en hier).

Willem Engel hield net zo goed de besmettingstheorie in stand; die besmettingstheorie waarvan duidelijk is dat grondlegger Louis Pasteur zijn onderzoeksresultaten fraudeerde. Zijn privé boekhouding liet hij na aan zijn erfgenamen en door vrijgave van een nazaat met gewetenswroeging kwam zijn fraude naar buiten. Alle universitaire opleidingen, alle onderzoeken en alle farmaceutische praktijken borduren voort op deze fraude. Vandaar dat u alleen maar Photoshop of artist impressions van het coronavirus ziet. Een virus is namelijk niet besmettelijk, maar is een gevolg van het schoonmaken van vervuiling in het lichaam. Het is niets meer dan een zeep.

Willem Engel mocht zich richten op aerosols, maar bleek niets van virussen te weten en eigenlijk al helemaal niets over virussen in aerosols (zie hier het bewijs). Het was allemaal schijnkritiek om u weg te houden bij de echte fraude gebaseerd op die van Pasteur. De diepgaande programmering via media en alternatieve media moest u in besmettingsgevaar doen blijven geloven, alleen mocht het merk ‘rechts’ (het Trump, Q Anon, fall cabal merk) zeggen “dat het allemaal wel wat mee viel”. Zij waren hooguit kritisch op de cijfers, op social distancing en mondpakjes, maar baseerden dat op de door de staat aangeleverde cijfers.

Niemand die u op het idee mocht brengen dat je cijfers ook gewoon compleet uit je duim kunt zuigen als je pionnen als Diederik Gommers in je zak hebt (uitgebreide toelichting). Die Diederik Gommers die professor was in een promovendus onderzoek naar beademingsapparatuur en die in hetzelfde jaar van dat onderzoek een patentaanvraag deed. Dat promovendus onderzoek werd gefinancierd door dezelfde bedrijven bij wie de Nederlandse staat voor miljoenen aan beademingsapparatuur inkocht. Ja, dat heet belangenverstrengeling (zie bewijs) en dat is een duidelijk indicatie van hoe je mensen “volle IC’s en hoge cijfers” kunt laten roepen als je ze gecompromitteerd hebt.

We gaan dus weer dramatische beelden en verhalen via de media voorgeschoteld krijgen. Ondertussen zijn mogelijk grote delen van de bevolking besmet met een laboratorium gekweekt virus dat diep achter in de neus geduwd is (de zogenaamde PCR test) of via griep vaccins e.d. geïnjecteerd is. De stress en mondkapjes hebben ondertussen tot verhoogde potentie in het krijgen van ziekteverschijnselen geleid, dus mensen kunnen nu daadwerkelijk flink ziek gaan worden. Dan kan John de Mol (miljardair en eigenaar ANP) zijn camera’s en filmproducties in gang zetten en kan het volk via de volgende propaganda golf overtuigd worden dat die complotdenkers een gevaar voor de maatschappij vormen. “Opsluiten in de GGZ Goelag’s!”

Wilt u weten waarom ik zo goed kan voorzien wat er gaat gebeuren? Dat komt omdat ik het master-script herken en doorzie. Dat leg ik uit in mijn boek en als u dat leest kunt u ook precies zien waar dit eindigen moet. Lees daarom hier in:

uw boek

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]
198 Shares

Tags: , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (23)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. De GAME ontmaskerd schreef:

  Beste Martin,

  je bent echt een held en ik lees dagelijks vol bewondering hoe je strijdbaar blijft, ondanks dat je zoveel onrecht is aangedaan. De wereld is stuk, alles is omgedraaid en kritisch denken zal zeer binnenkort definitief VERBODEN worden.

  Als ik geld had, dan zou je alles krijgen man, want als ik laatst las onder wat voor omstandigheden jij momenteel in het buitenland moet wonen in een omgebouwde kippenschuur man wat maakt mij dat kwaad. Was ik maar zoals jij, zo moedig terwijl je je kind niet kan zien!

  Ik ben al heel lang wakker en zie dezelfde dingen al zo’n 20 jaar en heb heel veel sites zien komen en altijd gingen de goede weg, omdat ze aan alle kanten bedreigingen kregen en tegenwerkingen van de overheid. Er zijn maar 2 sites waar ik altijd kom, die van jou en xandernieuws, misschien geschreven vanuit geloof en dat is iets wat voor ieder persoonlijk is of je dat meeneemt in je visie voor de toekomst, maar ik loop al zo lang in mijn omgeving te praten en het delen van allerlei bewijzen en mensen willen gewoon er niet aan.

  Het is zo frustrerend om te zien, dat commerciële jongens ermee weg lopen (Jensen, lange en de hele rits rats erbij). En je hebt gelijk kritisch denken wordt geframed, domme tokkies zijn vrijwel standaard het gezicht van ‘de opstand’. Dat zijn mensen die nog niet eens een paar normale zinnen kunnen uitspreken, laat staan verwoorden wat mensen zoals jij schrijven.

  Ze gaan sowieso het schip laten zinken met rechts, gecontroleerde alternatieve media, ‘complottertjes’ en echte patriots….. dan zijn de schapen overgeleverd aan de wolven. Dan gaan we terug naar de nsb cultuur uit de 2de wereldoorlog en kunnen de hungergames beginnen.

  DIT scenario zie ik helaas gebeuren en daarnaast denk ik zelf vanuit geloofsperspectief hele andere zaken. De 3de wereldoorlog wordt een kranzinnige heilige oorlog. Moslims geloven in de madhi en toen er alles aan om zijn komst te verspoedigen (Turkije) Joden geloven in de komst van de Messias en christenen geloven in de Openbaringen.

  De ‘illuminati’ of hoe je dit groepje wousneuzen wilt noemen, zijn bewust aan het aansturen op deze CLASH en daar zijn ze al bijna 150 jaar mee bezig. En ze zijn nu zo dichtbij.

  Ik vraag me soms gewoon af wat the fuck moet ik doen?? Hoe dring ik door bij mensen?? Sorry man het begon met een dik compliment en daar wil ik dan ook mee eindigen, maar ik wilde even het dubbel gevoel bij de andere lezers neerleggen, misschien delen jullie het of hebben jullie tips. Ik voel me, net als velen nogal een OUTKAST aangezien iedereen gek aan het worden is en niet meer weet hoe je kritisch moet denken en handelen.

  MARTIN nogmaals bedankt man voor je inspanningen. Ik hoop dat het je eens een keertje mee gaat zitten en dat een rijkere lezer je eens dik doneert, want je verdiend het!!

  JOHN 3.16

  AFZ. Geoffrey van Hilversum

  En voor ieder die dit leest…. ik schreef dit nogal met een trieste mindset i know, maar no worriesover mij want ik geef nooit op en zie ook genoeg positieve dingen bij mijn kids etc waardoor ik altijd blijf strijden

  • Martin Vrijland schreef:

   Hi Dank je voor je waardering.

  • Tales of Power schreef:

   Ik herken je gevoel. De ene dag denk je laat alles maar barsten, maar de volgende dag ben je weer strijdbaar. Ik heb talloze discussies gehad met vrienden/collega’s/familie en de meesten willen niet in zien dat ze in de maling genomen worden. Ze zijn te bang, te bang om de echte realiteit in te zien.

   Je moet het gore, satanistische, onmenselijke beest recht in zijn bek spugen. Waar moet ik bang voor zijn? Voor de gevangenis? Voor verkettering? Voor executie?

   Ik ben een mens. Ik ben soeverein en handel uit menselijkheid. Betekend dit dat ik de guillotine krijg? Prima. Met opgeheven hoofd zal ik ‘m tegemoet lopen, om vervolgens te sterven voor het grootste goed, de waarheid.

   • Martin Vrijland schreef:

    Juist. En wat je slechts en alleen verliest bij de guillotine is je tijdelijke avatar waarmee je in deze valse realiteit “leefde”. Je keert terug naar je origineel.

    Zie uitleg in mijn boek.

 2. Camera 2 schreef:

  Met de hoax van JFK heette de Patsy: Oswald
  Nu bij deze hoax heet de Patsy: Covid 19 (veel makkelijker)

  (alle mensen die Trump bezocht moeten in quarantaine, Biden ook)
  Goh mensen hoe laten ze het script verder verlopen, spannend

  https://edition.cnn.com/videos/politics/2020/10/02/donald-trump-and-melania-trump-positive-covid-19-test-result-vinograd-sot-vpx.cnn

 3. ZalmInBlik schreef:

  In Groningen is men al begonnen met het inzetten van de psycholance

  Psycholance rijdt nu ook in Groningen: ‘Politie en ambulance ontlasten’

  “Een prikkelarme ambulance waar verwarde personen rustig in vervoerd kunnen worden wanneer ze dringend hulp nodig hebben. De zogenaamde psycholance rijdt al in verschillende steden rond en nu komt Groningen daarbij.”
  https://www.rtlnieuws.nl/editienl/artikel/5187427/psycholance-groningen-verwarde-personen-psychische-hulp-politie

 4. Harry vries schreef:

  benieuwd hoe held Jensen zich vanavond hier in om lult. Wel hij heeft inderdaad altijd de “het virus bestaat echt, is alleen niet zo erg als ze willen doen geloven” fake mindset gepredikt, tezamen met de heldencultus rondom Trump gestalte te geven en uiteraard zoals Martin altijd aangeeft het merk rechts goed en gedegen op de kaart te zetten.

  Nu heeft zijn held corona, waarschijnlijk nu een switch naar “corona is toch veel gevaarlijker dan ik dacht” mindset?

  wat een zielig theater allemaal, maar helaas iedereen trapt er steeds in want niemand kan kritisch en ook niet logisch nadenken

 5. Analyze schreef:

  Wat een toeval weer, 33 dagen voor de verkiezingen tijdzone verschil meegenomen..

  https://www.timeanddate.com/date/dateadded.html?d1=2&m1=10&y1=2020&type=add&ay=&am=&aw=&ad=33&rec=

 6. Amalek schreef:

  Martin, Ik vermoed ook dat ze alle kritische denkers op een hoop aan het gooien zijn om straks in een keer met ons allemaal af te rekenen. Maar ik denk niet dat ze al zover zijn. Ik denk dat deze keer Trump na 2 weken uit de quarantaine komt als een soort superheld die de corona heeft verslagen

  • Harry vries schreef:

   Ja. En natuurlijk heeft hij heel erge schade opgelopen door coron (hersenschade uiteraard en leverschade en zware longschade).

   Dan kan hij zeggen, Ik heb het helemaal fout gehad, corona is juist wel heel erg gevaarlijk en we moeten nu alles 100x strenger gaan doen en we moeten elke corona ontkenner opsluiten in een FEMA kamp.

   En dan worden alle mensen die niet in het systeem geloven op de hoop van corona ontkenners gegooid en allemaal opgeslotten.

   Zoiets zou kunnen gebeuren

   • Martin Vrijland schreef:

    Ja, dat voorspel ik al een tijdje dat dit zal gebeuren. Zoals ik ook in het artikel uitleg.
    Dus ja, dat is het script. In Nederland is de wet verplichte GGZ er al en kun je dus zonder de spoedwet ook al mensen uit hun huis plukken als je ‘complotdenken’ onder de categorie ‘verwarde man’ schaart; of te wel een geestesziekt.

    • Harry vries schreef:

     En ondertussen wordt het glasvezel netwerk in mijn plaats (grote plaats in Noorden van Nederland) bijna als een militaire operatie pijlsnel uitgerold. Nu al bijna voltooid met groepen (vooral oosteuropeaanse werkers) die dagelijks van ‘s morgens heel vroeg tot ‘s avonds heel laat (overuren galore) keihard doorwerken. Dit zal in andere plaatsen waarschijnlijk ook zo zijn. Dus kan straks het 5g netwerk overal heel snel worden opgezet en kunnen we daarna 24 uur per dag constant in de gaten worden gehouden en zullen op termijn ook al onze gedachten, gedragingen en gesprekken kunnen worden opgevangen.

 7. Jur1995 schreef:

  Wist je trouwens dat we een microbioom hebben?

  Laat ik stellen dat volgens de terrein en exosomen theorie ‘virussen’ actief worden wanneer ze nodig zijn.

  En dat deze exosomen schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren.

  Als een soort aaseters, die in symbiose werken met je lichaam, maar zonder een cel te vernietigen.

  Als meer ‘virussen’ / exosomen nodig zijn, komen er ook meer van, want er zijn er meer nodig.

  Je zou het dus kunnen zien als een soort aaseters die in symbiose met je lichaam werken.

  En er zijn vele soorten van.

  Met voor bepaalde problemen, bepaalde ‘virussen’ / exosomen.

  Die onder bepaalde omstandigheden actief worden.

  Maar bij een te groot probleem kunnen deze dingen niet meer de schoonmaakwerkzaamheden aan en word je ziek door bijvoorbeeld te veel giftige stoffen in je lichaam en kun je als je pech hebt doodgaan.

  Omdat je blijkbaar al te veel verzwakt was.

  Dat een persoon op een verkeerde moment op de verkeerde plaats staat bij een plaats delict, maakt dat hem nog geen dader.

  Tijdens het griepseizoen hebben veel mensen ook vitaminen en mineralen (bijvoorbeeld zink) tekorten en te weinig zonlicht. Tussen het najaar en voorjaar (Oktober / Maart) hebben mensen doorgaans een vitamine D3 tekort.

  Om vitamine D3 aan te maken is UV-straling uit zonlicht nodig en cholesterol. Een tekort aan cholesterol zorgt er ook voor dat je niet goed vitamine D3 aan kan maken.

  Nu schijnt volgens dit artikel: , dat als je ouder wordt, het vermogen om vitamine D3 aan te maken verandert.

  Nu wordt op basis van fraude nog steeds beweert dat je snel een ongezonde hoeveelheid cholesterol hebt, maar dat klopt niet.

  En big pharma verkoopt dan statines (vaak aan oudere mensen).

  Statines verlagen je cholesterolgehalte.

  Ook voor je hersenen, maar ook nog meer dingen is cholesterol belangrijk.

  Statines kunnen op termijn lijden tot dementie.

  Door in een gezonde omgeving te leven, gezond te eten, niet te veel stress, etc. kun je al veel ziektes voorkomen (dit is dus ook onderdeel van terrein).

  Wat denk je nu dat er gebeurt als je op lange termijn cholesterol, vitaminen en mineralen tekorten hebt?

  Als het water dat meerdere mensen in je omgeving drinken giftige stoffen zou bevatten / vervuild zou zijn en mensen worden ziek dan zou de media kunnen zeggen dat mensen ‘besmet’ zijn.

  Dat klopt niet.

  Maar aangezien er ook rotzooi wordt gegeten, zullen er mogelijk wel meerdere tekorten kunnen zijn. Dat is ook onderdeel van terrein.

  Chronische ziekten zijn een gevolg van een langere termijn.

  Chronische zieken kunnen bijvoorbeeld ontstaan door ontstekingen.

  Op termijn krijg je last van onderliggend lijden.

  Ook hart- en vaatziekten ontstaan niet zomaar.

  Suikerziekte ook niet.

  De enorme hoeveelheid aan kanker ook niet. Dat is geen toeval.

  En zo komen meerdere dingen niet toevallig voor.

  Zeker niet als het te frequent voorkomt.

  Dit is hoe ik het nu zie.

  Helaas heeft big pHARMa het graag over vijanden (micro-organismen als DE ziekteverwekkers) en gepatenteerde / synthetische ‘kuren’. Winst, winst, winst.

  Vaccins bevatten cocktails aan vreemde dierlijke cellen, DNA en/of RNA en ook doorgaans toxische stoffen. Inclusief iets wat ze het virus noemen.

  Maar ja, schadeclaims en vaccinproducenten voor big pHARMa he?

  Nog iets.

  Dus als de germ theory van Pasteur correct was dan zou het verhaal van Vonderplanitz die de praktijk heeft ervaren niet mogelijk zijn zonder weet ik veel hoeveel keer ziek te worden.

  En als hij zoveel voedsel rauw heeft gegeten (die bacteriën bevatten) dan is het geen toeval. Zo van, oh, hij heeft gewoon geluk gehad.

  Wat speelt dan wel mee met ziekmakend rauw en doorgaans niet vers voedsel? Denk aan wat er met het terrein is gebeurd.

  • chris-kind schreef:

   ik sluit me aan bij jouw perceptie, we leven in een tijd waarbij de biologische mens nog nooit zoveel is blootgesteld aan toxiciteit dan nu, voor lichaam en geest. Wanneer je ontdekt dat de gehele GERM theory ondersteund wordt door een deceptie en de TERRAIN theory gelinkt is aan ons bestaan , dan kan je gaan optellen dat de preventieve maatregelen die we nu nemen ons elke dag een beetje zwakker en zieker maken en elk jaar een grotere groep zieken zal manifesteren.

   Ontdekt je ook dat we in een elektrisch magnetisch universum leven, zal frequentie, voltage en geleiding in de terrain theory ook mee moeten worden genomen in het stellen van diagnoses.
   De toenemende stralingsdichtheid in voltage per meter en microwatt per m2 nemen enorm toe, deze frequenties zijn niet in harmonie met de natuurlijke frequenties van de aarde. Elke dag vecht ons bio-elektrische lichaam in het onderhoud van de juiste voltage van de cellen. Wanneer deze inadequaat is zullen functie en kracht in cellen gaan afnemen waardoor op langere termijn ook chronische mankementen ontstaan door veel cellen en groepen hun polariteit verliezen.

   Het virus detox proces waarbij het gehele lichaam in staat is om tienduizenden virussen aan te maken op gewenste organen en weefsels sluit aan op de terrain theory en elektrisch model, waarbij lichaamseigen functies de voltage, ph waarde en polariteit onderhouden door zelf een virus aan te maken welke het echte gevaar, het overschrijden van toxiciteit’s norm van een cel, tegengaan door exosomen gewapend met RNA software de toxiciteit gaan oplossen in een vorm van een solvent.

   Om een detox proces als Corona te verbeteren zal volledige focus moeten liggen op een begeleiding van een goede detox en eventueel het proces ,wanneer men een staat van heftige ontstekingen ervaart, te vertragen wat in het geval van de longen de ademhaling en opname van zuurstof verbeterd.

   Zoals rutte zegt,deze onzichtbare vijand komt met golven, voor de komende jaren wordt elk voorjaar een nieuwe frequentie uitgerolt binnen de Telecom wereld, wellicht tot 2023/24 waarbij in de laatste fase superhoogfrequente straling geïntroduceerd wordt op grote schaal. Deze uitrol, gepaard met de coronaregels en maatregelingen kan een ware dodelijke cocktail voor onze samenleving creëren waarbij grote groepen mensen die nu nog gezond zijn , ziek gemaakt worden. Ik verwacht dat dit process verweten gaat worden aan het virus zelf dat dan volgens de GERM theory zich muteert heeft. Vaccineren zal niet helpen tegen een lichaamseigen detox functie en kunnen het proces alleen maar verstoren en verergeren wanneer deze gevuld zijn met zware metalen.

 8. ZandInOgen schreef:

  Mocht er iets gebeuren met Donnie weet dan dat het geheel volgens script verloopt uiteraard opgesteld door de usual suspects.

  The Last Man on Earth S3 Ep 10 March 5th 2017 (Fox = 666)

 9. Future schreef:

  Toch weer knap van de usual suspects.

  Dieven masker. Ze jatten inderdaad alles van iedereen af.

  https://theocs101ark.com/2020/10/03/there-i-figured-it-out/

 10. Zonnetje schreef:

  https://uncut-news.ch/2020/09/16/1400-belgische-aerzte-und-medizinisches-fachpersonal-schlagen-alarm-es-gibt-keinen-killervirus/

  1400 Belgische artsen slaan alarm!. Er is geen killervirus!

  Verwijs ook even naar de site van https://www.henrymakow.com. Ga verdomme lezen.

  Gezondheidsmasker is complete ONZIN. Ten eerste er is geen virus. Het mondkapje kan de grootte van een virus nooit tegenhouden. Virussen zijn zeer klein. Het is opvallend dat een niet medisch mondkapje GEEIST wordt in plaats van een MEDISCH mondkapje wat ook niet zou helpen.

  Jongens en meisjes het is een scam. Ik kan ze bij naam noemen maar dat kan niet want wij leven NIET in een echte democratie en rechtstaat.

  MONDKAPJE STAAT VOOR SLAVERNIJ, ANGST.

  ANGST MET ALS DOEL OM JULLIE TE BRAINWASHEN

  • Martin Vrijland schreef:

   Iedereen die niet noemt dat een virus niet besmettelijk is en dat Louis Pasteur (de grondlegger van deze stroming) een fraudeur was, maakt deel uit van de gecontroleerde oppositie; de vangnetten die moeten worden gekoppeld aan Q, Fall Cabal, “Trump is de redder”, etc.

  • Camera 2 schreef:

   Doet ook een beetje denken aan de zogenaamde researchers architects (acteurs)9/11, allemaal set ups om maar niet de waarheid te hoeven vermelden en de mensen tot de uiterste gekte te drijven.
   En de mensen nooit informeren dat er verdikkie nooit een vliegtuig in het gebouw(1 & 2) is gevlogen, Nul doden , nul gewonden, stel dat het wel zo was dan waren de gevolgen niet te overzien, de nabestaanden zouden met uzzie’s tot waanzin gedreven worden om hun geliefden TE WRAKEN , slim van de denktank die het plan verzonnen heeft.

   En nu dit weer, een super worldHoax, een dingetje(dat dood is, virus is een dood mechanisme) wat niet kan leven buiten de cel, buiten het lichaam, laat staan zich bewegen naar je binnenste van je lichaam, een dooie soldaat kan geen raket afsteken, geen Uzi bedienen, laat staan jou eigen woning betreden.

   • Harry vries schreef:

    Helaas verkeert nu 99% van de wereldbevolking nu 100% onder hypnose, deze mensen leven nu in de voor hun schijnwerkelijkheid van c-19 en haal die er maar eens uit.

    Net in een afrikaans land geweest (mijn broer) en daar zijn ze net zo bang als in Nederland. Hoewel daar de anderhalve meter niet geldt (kunnen ze niet opleggen daar) ben je verplicht buiten de deur overal en altijd met een bekkorf te lopen (zelfs als je alleen in een auto rijdt). Doe je dit niet dan 500 Birr boete, en op letterlijke elke straathoek staat een politieman die staat te popelen om mensen te bekeuren (want dat geld houdt hij gewoon zelf en salaris krijgen ze niet omdat de overheid die niet kan/wil betalen). Ook daar 24 uur per dag heeft de TV het alleen maar over C-19 en hoe gevaarlijk het wel niet is en nog steeds herhalen ze de geacteerde beelden van koelwagens met lijken die in colonne zouden rijden en mensen die op straat gewoon doodvielen.

   • Camera 2 schreef:

    toevoeging 04 oktober 21:38

    Uiteraard zijn er wel slachtoffers te betreuren door stommiteiten in het plan en vooral
    bij de mensen die hielpen opruimen, die eerder gestorven zijn aan kanker, leukemie etc door asbest en andere vrijgekomen toxische stoffen van de gebouwen.

    https://www.asbestos.com/world-trade-center/

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten