Donald Trump haalt Joe Biden wind uit de zeilen met Operation Warp Speed vaccin persconferentie

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 14 november 2020 17 Comments

fotobron: pbs.org

Met zijn persconferentie gisteravond haalde Donald Trump de wind uit de zeilen van het kamp Joe Biden door stevige statements te maken en een grote overwinning te claimen in zijn strijd tegen het “China virus” via Operation Warp Spead. Daarmee presenteerde hij zichzelf als de president die een volledig lockdown onnodig maakt en als de redder van de Amerikaanse economie.

De Trump aanhangers konden hun geloof in hem in standhouden door te stellen dat hij niet sprak over verplichte vaccinatie of een vaccinatie paspoort als enige optie om weer naar publiekelijke evenementen te kunnen gaan en door het idee dat Trump niet alleen een vaccin op de markt toelaat, maar ook medicatie tegen covid-19 verschijnselen.

Tevens zou hij de farmaceutische industrie te vriend willen houden door ze toch de mogelijkheid te bieden een vaccin op de markt te brengen, daarmee de machtige lobby van die industrie zoet houdend.

Ook putten zij hoop uit het feit dat Trump zinspeelde op het nog niet zo zeker zijn over wie er na 20 januari in het Witte Huis zal zitten.

Het is in zeker zin fascinerend om te zien hoe het schaakspel, aangaande het vasthouden van het geloof van de massa in de redder Trump, gespeeld wordt. Zolang het volk die hoop vasthoudt kunnen de PCR besmettingen – gemaskeerd als test – doorgaan.

De heersende macht weet precies wat er onder het volk leeft via Big Data analyses en via het AI-scripts gerunde opstellen van psychologische profielschetsen van ieder individu. Men weet precies dat dit spel van rekken en strekken en het geven van hoop de ruimte biedt voor het Ordo ab Chao spel waar men naar toe werkt.

Iedereen die sceptisch is over de “complotgedachte” dat de PCR test (die juist door Trump massaal uitgerold is) feitelijk de besmetting levert, moet zich eens verdiepen in de fraude van Louis Pasteur en zijn besmettingsonderzoeken. Pasteur vervalste al zijn resultaten en was daarmee de grondlegger van de besmettingstheorie waarop universiteiten en farmaceuten hun miljarden industrie grondvestten en in stand hielpen houden.

fotobron: americandairymen.com

Je kan niet besmet raken via persoonlijk contact of ‘aerosols’. Een virus is een lichaamseigen reactie op omgevingsvervuiling. Wel kun je een virus inbrengen via vaccinaties, bloedtransfusie of via een intranasaal vaccin. Dat intranasaal vaccin lijkt verdomd veel op de PCR test (zie deze toelichting).

Ja Vrijland, leuk verhaal, maar ik ken mensen die al zo’n PCR hebben gedaan en die zijn niet ziek geworden“.

Als de PCR-test zelf intranasaal vaccin is dat een CRISPR enzym bevat, kan op elk gewenst moment de kill-switch aangezet worden en kan op elke gewenst moment virus-productie (via messenger RNA) geactiveerd worden. Iedereen die nog niet ziek is geweest en zich nog niet heeft laten “testen”, zal dan na de burgeroorlog volledig zwichten voor een vaccin (dat datzelfde CRISPR enzym bevat) of gewoon verplicht de naald in zich krijgen.

Wilt u weten hoe die remote control functionaliteit via CRYSPR technologie werkt en waarom u dus 1,5 meter afstand moet houden? Lees deze toelichting.

Het is een schaakspel voor de overtuiging van het volk via Problem, Reaction, Solution. Een burgeroorlog, het uitbreken van totale chaos en het aanzetten van de remote controll messenger RNA (ingebracht via de PCR test – het intranasaal vaccin) zal het laatste deel van de bevolking wereldwijd doen roepen om de redding van boven.

Is Trump dus de redder? Nee, Trump is de wolf in schaapskleding die het master-script dient waarop een burgeroorlog op de rol staat (zie deze toelichting en deze toelichting). Ontdek het master-script door het te lezen in mijn boek:

uw boek

Bron linkvermeldingen: blogspot.com

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]

110 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (17)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Tilly Sarr-Valk schreef:

  petje af voor al dit zoekwerk. Weer geweldig, bedankt. Ga het nogmaals tot mij door laten dringen.

 2. reborn2015 schreef:

  covid

  c is de derde letter, In de strongs concordance is 3 Abbadon, appolyon, the angel of the bottemless pit

  Ovid betekend schapen .. Ovid is derived from the Latin name ‘Ovidius’, itself derived from the Latin word ‘ovis’, which means ‘sheep’. Summary. Meaning. Sheep. Origin. Latin. Gender. Boy.

  19 in de strongs concordance betekend slaughter

  Covid 19…Abbadon sheep slaughter…

 3. Analyze schreef:

  Deze operatie Warp speed kent fases en als ik af ga op de projectie van de Wereldbank dan zijn we er zeker tot 2024 zoet mee. De eerste vaccinaties (zoals Pfizer) zullen problemen cq bijwerkingen kennen waardoor men het telkens kan uitstellen. Ondertussen gaat de economie op de fles, raken mensen door hun financiële reserves heen zodat men uiteindelijk als makke schapen de quantum dot vaccin met het enzym luciferase met gemak zal accepteren. Dat is waar men op aanstuurt, dit vaccin zal ervoor zorgen dat men aan het zogenaamde Beast System gekoppeld zal worden. Denk D-wave, Palantir enz. nog los van de spirituele implicaties.

 4. Wilfred Bakker schreef:

  Hier een leuk voorbeeld van het script.

 5. Wilfred Bakker schreef:

  Nog iets over Infowars.
  Die David Knight die voor Alex Jones werkt gaat keihard tegen Trump in met zijn warp-speed, ook vertelde hij dat hij die Dr Steve Pieczenik voor geen cent vertouwd en dat hij aan het infiltreren is bij hun met leugens. Zit diezelfde Dr Steve Pieczenik doodleuk in de avond weer in de uitzending van Alex, hoe krijg je Trumpfans gek, nou, zo dus.
  Just saying.
  https://www.bitchute.com/video/95jKUJZOCpxt/
  Love

 6. Wilfred Bakker schreef:

  Nog 1 leuke voor de zondag.
  The Pandemic Thriller Movie “Songbird” Will Be Pure Predictive Programming

  https://vigilantcitizen.com/moviesandtv/the-pandemic-thriller-moviesongbird-will-be-pure-predicting-programming/

 7. mklein schreef:

  Hoi Martin,

  Ik heb je boek gelezen. Ik hoop niet dat het uitkomt wat er allemaal in staat…

  Ik kwam dit filmpje tegen van iemand

  https://youtu.be/EtieMGfb-mY

  Hij zegt in principe hetzelfde als jij hebt uitgelegd in je boek.

  Zou je er eens naar willen kijken?

  Gr

  Martin

  • Vrijheid schreef:

   Hij begint op een gegeven moment over vegan. Dan heb je toch weer te maken met gecontroleerde oppositie.

  • guppy schreef:

   Ben het voor een groot gedeelte eens met dit filmpje behalve dat we allemaal een zijn. We zijn allemaal gelijk maar we zijn niet een.

   Dat het allemaal begon met de perfecte combinatie tussen mannelijke, vrouwelijke energie en magnetisme betekent niet dat er geen verassingen en afscheiding plaats vind.

   Je kunt namelijk te ver gaan en je niet aan de wetten van het universum houden waardoor je jezelf afscheid in een ring van lage frequenties die niet meer in balans zijn.

   De poorten van de hogere frequenties zijn gesloten voor kindermisbruikers en dienaren van het duister. Er zijn grenzen.

   Er zijn machten op deze wereld die geloven dat ze overal mee wegkomen omdat er goed en slecht moet zijn voor de balans. Wat een onzin dit kan ook anders en je hoeft echt niet zo laag te gaan als op dit niveau.

   • S0M30N3 schreef:

    Bedankt iig voor alle comments, leer hier ook veel van…

    Persoonlijk kijk ik ook wel vaak naar de filmpjes.. natuurkijk geloof ik niet alles vooral het vegan en 5d gedeelte.. Ik haal de informatie eruit waar ik wat aan heb en voor mij is het de motivatie.. heb er soms ook ff helemaal geen zin in omdat niemand alleen maar positief of negatief kan zijn.. beetje open minded naar dingen kijken/lezen en je kan veel leren, zoals de artikelen hier en de comments erbij..

    Wederom bedankt!

  • Martin Vrijland schreef:

   Het 5D verlichtingsverhaal is een Luciferiaans vangnet Als iets een beetje “klink als” wil het niet zeggen dat het hetzelfde is.

   Overal waar je het woord verlichting opziet duiken kun je denken aan Lucifer.

   De spreker gebuikt de hypnose technieken van het heen en weer bewegen van de camera en “slomotion” om je in een instant trance te brengen.

   Ja, helaas zijn er ook voor de op dit niveau ontwakenden,vangnet pionnen. We worden niet in 3D gehouden om naar 5D te gaan. We nemen een gematetialisertde valse werkelijkheid waar.Het zou mijn boek echter tekort doen om het zo lichtzinnig samen te vatten.

   Waar om van 3D naar 5D? Omdat het goed klinkt. Ik wil de inhoud van mijn boek niet associëren met dit soort feel good hypnotiseurs.

   • Vrijheid schreef:

    Duidelijke toelichting Martin. Je uitleg helpt om dit soort misleidingen helder te krijgen.

    Het verhaal van 5D zie ik nu ook overal om me heen verschijnen. En ook het verhaal van je frequentie hoog houden. En mensen die dat zeggen benoemen het vanuit een sterke overtuiging. Als je met twijfels rondloopt dan kan dat imponeren.

    Je hebt nu ook een Frequentie apparaat dat heet healy. Ik heb het even uitgeprobeerd maar voelde die machtsenergie er heel duidelijk in.
    Wat er gebeurt is dat mensen dan een soort van blij in die frequentie zitten, ze gaan zweven en hebben hun voeten niet meer op deze aarde.

    Het lijkt of ze zich goed en vrij voelen. Een soort Pinokkio in luilekkerland.

    • Waarom wil je dit weten? schreef:

     Met de Healy voelde je waarschijnlijk de machtsenergie van het grote geld 😉

     De geclaimde “quantum sensor”, die er waarschijnlijk helemaal niet in zit, is een simpele lichtmeter. En nog specifieker, een lichtmeter die alleen het gebied van het zichtbare licht 400nm-700nm meet. Een (gematerialiseerd) menselijk lichaam reflecteert alleen zichtbaar licht. Van zichzelf straalt een menselijk lichaam alleen infrarood licht (warmte) uit, en dat valt buiten het meetbereik van zo’n quantum sensor.

     Bron: https://www.apogeeinstruments.com/applications-and-uses-of-quantum-sensors/

     Het consumentenprogramma Radar kon bij het uit elkaar halen van de Healy overigens de geclaimde quantum sensor niet vinden… Zie vanaf minuut 13:48 https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/item/valse-medische-claims-achter-de-healy/

     Er wordt overigens weer lekker afgeweken van het oorspronkelijke onderwerp van het artikel. Hoe komen we van de poppenkast van Trum-Biden bij onzin als te dure elektronische marketing gizmo’s en 5D?!?!?!?!

     • Martin Vrijland schreef:

      Omdat er altijd mensen/bots zijn die de gedachten van de lezer op een ander spoor willen zetten.

   • mklein schreef:

    Dankjewel voor je uitvoerige reactie Martin!!
    Ik zal er dan verder geen aandacht aan besteden!!!

 8. Peters schreef:

  Ongeveer hetzelfde moment toen ik deze website ben gaan volgen, kwam ik ook steeds meer in aanraking met het begrip 5D. Na het bestuderen van meerdere artikelen op deze website en het lezen van Martins eerste boek, voelde het vrij zwaar beladen aan. Een soort ongeloof, maar tegelijkertijd iets dat wel in mij resoneert.

  Opzoek naar ‘verlichting’ zocht ik naar mensen om me heen die hetzelfde dachten als ik. Zo kom je als snel in de wereld van ‘spiritualiteit’.

  Wat me hierin opvalt is dat veelal iedereen spreekt in 5D termen en nog sterker dat men er vanuit gaat dat een extern iets of iemand ze uit eindelijk gaat redden. Veel van deze mensen worden opgevangen in de vangnetten die Martin al zolang bespreekt.

  Zodra ik een ietswat kritische blik deel, springen de meeste van hen in een blind vertrouwen dat het wel goed komt, want ‘een reddende engel komt ze uiteindelijk te hulp geschoten’.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten