Donald Trump is de laatste president van de Verenigde Staten: voorspelde burgeroorlog aanstaande

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 6 november 2020 13 Comments

fotobron: cnbc.com

Als sinds januari dit jaar stel ik dat er waarschijnlijk een burgeroorlog in de VS zal uitbreken. Klikt u eens op deze link om te ontdekken hoe vaak ik daar al over geschreven heb. De reden dat ik zowel de huidige “coronavirus pandemie” als deze burgeroorlog kon voorspellen ligt verscholen in het herkennen van het master-script dat ik beschrijf in mijn boek. U kunt zelf een Nostradamus worden als u dat master-script eenmaal ontdekt.

Natuurlijk is alleen de grote lijn te voorspellen, maar dat ik wist dat de VS in chaos gestort zou worden, komt omdat ik voorzag dat het einde van het West Romeinse rijk aanstaande is. Niet voor niets speelde Donald Trump op 8 maart 2020 symbolisch de viool, zoals keizer Nero de harp speelde toen Rome in brand stond. Ongetwijfeld zullen de Q gelovigen onderstaande tweet vertalen als zijnde dat Trump de grote schoonmaak op de deepstate gaat uitvoeren, maar dat Q vangnet wordt in stand gehouden door de gecontroleerde oppositie.

Wat mij betreft was onderstaande tweet een voorteken dat we met Donald Trump de laatste president van het West Romeinse rijk, zijnde de Verenigde Staten van Amerika, te maken hebben.

De huidige verkiezingschaos was te voorspellen en is door mij voorspeld. Dat is nodig voor de aanloop richting de aanstaande derde wereldoorlog.

Als je dergelijke voorspellingen kunt doen, betekent dit dat je het grote spel doorziet: het master-script. En dat leidt weer tot de logische conclusie dat alle spelers in het verkiezingsspel hun rol spelen. De huidige verkiezingschaos is gepland en Donald Trump speelt slechts zijn rol. Zijn taak is een grote volksopstand op rechts te realiseren, die zal opstaan tegen het links blok aangestuurd door de democraten (Antifa en Black Lives Matter).

Natuurlijk zijn alle argumenten beschikbaar om dingen te roepen als: “Ja, maar de Democraten willen een Marxistische Communistisch New World Order systeem en globalisering en Trump probeert dat te voorkomen met America First en Make America Great Again Again” en mensen die juist tegen Trump zijn, zullen die globalisering goed vinden en daar ook zo hun argumenten voor hebben, zoals: “Om wereldwijde problemen als de klimaatramp die zich ontvouwt en de pandemie die nu gaande is te stoppen, hebben we een wereldwijde samenwerking nodig en de welvaart moet beter verdeeld worden“.

Het punt is dat we daarmee niet doorzien dat er geen grote schoonmaak van een geheime Democratische pedo-deepstate zal komen. Het punt is dat het links versus rechts spel opgetuigd is door de echte deepstate en dat zowel Joe Biden als Donald Trump onderdeel zijn van het plan van verdeel en heers. Zowel Joe Biden als Donald Trump vervullen dus gewoon hun goed geplande taak binnen het master-script. De tegenstellingen zijn bewust zo groots opgezet en worden bewust tot in het extreme getrokken. Dat is de oude Romeinse techniek van verdeel en heers.

Een andere Romeinse strategie is ‘Ordo ab Chao’; creëer eerst chaos en herstel dan de orde. Het uiteenvallen van het West Romeinse rijk (onder leiding van de Britse Kroon, met de VS als zichtbare leider), is de warming up voor een derde wereldoorlog om Jeruzalem. Dat staat in het master-script, dus gaat dat gebeuren. Hiervoor moet de VS aanzienlijk verzwakken en is mijn voorspelling dat Turkije een nieuwe grootmacht wordt.

China is het land dat uiteindelijk het systeem voor de nieuwe wereldregering na die derde wereldoorlog zal leveren en als de VS de komende maanden uit elkaar spat, valt de Amerikaanse militaire dreiging op zowel China als Rusland in duigen (omdat het Amerikaanse leger ook verdeeld zal raken en druk zal zijn met de onrust op eigen bodem). Die twee partijen zullen zich dus vermoedelijk grotendeels afzijdig houden in een derde wereldoorlog en ondertussen hun economische positie verstevigen.

Wat we zullen gaan zien is het uiteenvallen van de Verenigde staten. Donald Trump zou zomaar eens de staat van beleg uit kunnen roepen als de rellen losbarsten voor een eventuele inauguratie datum (20 januari) waarbij de Democraten Joe Biden als winnaar zullen willen uitroepen en de Republikeinen voor Trump zullen gaan staan.

Onderstaande game-video geeft een interessant scenario weer, maar het idee dat het Witte Huis ge-nuked zal worden gaat misschien iets te ver. Daarnaast is de in de video door Europa gezonden troepenmacht mijns inziens ook niet een realistisch scenario. Europa zal het druk hebben met de problemen binnen eigen gelederen en de door Turkije opgevoerde druk. Mijn persoonlijke visie is al enkele jaren dat het bestuur van Washington DC naar Jeruzalem zal verplaatsen en dat Israël dus zal proberen de orde in de VS te herstellen.

Ondertussen zullen we in Europa de opkomst van Erdogan zien, met mogelijk al snel een Blitz Krieg op Griekenland en Frankrijk als eerste stap op weg naar een volledige inname van Europa. Dan zijn alle pionnen in stelling gebracht voor de laatste wereldoorlog die gepland staat in het master-script: de oorlog om Jeruzalem. Wilt u ook het master-script leren kennen en doorzien waar het naartoe gaat? Lees dan mijn boek:

uw boek

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]

158 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (13)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Genoeg voortekenen, zie hier controlled opposition pupet Alex Jones:

  https://www.infowars.com/posts/watch-live-alex-jones-on-the-ground-in-phoenix-to-stop-the-steal/

 2. Adriaan W schreef:

  Helemaal mee eens.

 3. ZalmInBlik schreef:

  Precies het is een 9/11 mirror operatie en de volgende mijlpaal is 9 november, we liggen op schema en de verwijzingen naar de eerste Amerikaanse burgeroorlog zijn tekenend.

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/verkiezingsupdate-amerikaanse-verkiezingen-trump-of-biden/#comment-52020

 4. Sephus schreef:

  Krijgen we dan straks een oorlog van strijders met mondkapjes tegen de strijders zonder mondkapjes?

 5. Analyze schreef:

  Biden sprak al over een “Dark Winter”

  https://youtu.be/yjOEHA_rXnQ

  Operation Dark Winter

  On June 22-23, 2001, just under 3 months before 9/11, the U.S. military held a senior-level war game at Andrews Air Force Base called Dark Winter. The scenario of this bio-terrorism drill was designed to simulate a smallpox attack in three states in which one of these states would be Pennsylvania.

 6. Jur1995 schreef:

  “Smoking gun: Fauci states COVID test has fatal flaw; confession from the “beloved” expert of experts

  The COVID delusion is finished, blown apart

  by Jon Rappoport

  November 6, 2020

  Here are money quotes:

  “Most tests set the limit at 40 [cycles]. A few at 37.”

  “Set the limit” would usually mean, “We’re going to look all the way to 40 cycles, to see if the virus is there.”

  The Times: “This number of amplification cycles needed to find the virus, called the cycle threshold, is never included in the results sent to doctors and coronavirus patients…”

  Boom. That’s the capper, the grand finale. Labs don’t or won’t reveal their collusion in this crime.

  Get the picture?

  I hope so.

  If a lawyer won’t go to court with all this, or if a judge won’t pay attention and see the light, they should be stripped of their jobs and sent to the Arctic to sell snow.”

  Lees hier het hele verhaal:
  https://blog.nomorefakenews.com/2020/11/06/smoking-gun-fauci-states-covid-test-has-fatal-flaw/

 7. marcos schreef:

  Een andere mogelijkheid die ik nog steeds zie is dat China wel degelijk in de US ingrijpt. Dit hoeft niet direct met veel militair geweld te gaan. Beginnende 25 januari iworden de rente tarieven op fnanciele instrumenten en producten ontkoppeld van hun contractuele refentie interest (zoals LIBOR, Euribor, OTC rate etc). Omdat China nog steeds beschikt over de meerderheid van de Amerikaane staatsschuld hebben en vele strategische assets hebben zoals port facilities en dergelijke, zij wel degelijk een pressie middel in hun handen om de US de facto over te nemen. Zie het zoals Griekenland destijds op de knieen is gekregen. De datum van 25 januari is wel heel erg dicht op de datum van 21 januari. Ook dit is een vorm van “orde ab chaos”

 8. Harry vries schreef:

  En een onderdeel van het script wordt momenteel uitgerold in de hoorn van Afrika. Ethiopië het land waar een deel van onze familie woont (onder andere de kinderen van mijn broer) en waar ik en mijn broer de afgelopen 10 jaar veelvuldig geweest zijn is nu ook in staat van burgeroorlog. Deze burgeroorlog (het is te ingewikkeld om dit precies uit te leggen wat er speelt en waarom, het is uiteraard niet zo zwart-wit als ik het zie maar het algemene plaatje is als volgt).

  De ziel van de Ethiopische natie vind haar oorsprong in twee volken:
  1) De Amharic bevolking is het orthodoxe deel van de bevolking die van oudsher vertoeft tussen Addis Ababa en de grens van Tigray.
  2) De Tigray people, het orthodoxe bondvolk van Amharic die in het noorden hun gebied hebben tot de grens van Iritrea.

  Deze twee volken vormen van oudsher het echte Ethiopische volk en hebben de indentiteit van Ethiopie van oudsher bepaald. De Tigrayanen zijn een oeroud volk met een buitengewoon sterke nationale identiteit en tradities die teruggaan tot voor de bijbelse tijd.

  De Tigrayanen en Amharic volken vormen nu een minderheid in de bevolking van Ethiopië. Vanaf ongeveer 1700 is er een nieuw volk het land ingekomen namelijk de Oromo. Dit volk komt oorspronkelijk uit Kenia en voelt zich niet verwant met de Ethiopische ziel. De meeste Oromo zijn moslims. De oromo bevolking is vanaf 1700 tot nu enorm gegroeid. Momenteel maakt de Oromo bevolkingsgroep meer dan 50% uit van de Ethiopische bevolking.

  De tigrayanen en Amharics waren (eigenlijk tot 2018) ook altijd degenen die Ethiopië bestuurden, vooral de Tigrayanen zijn de laatste 20 jaar (na de val van Mengistu de dictator) de belangrijkse fractie geweest in het bestuur, ze hadden veel macht terwijl ze maar 6% van de bevolking uitmaken.
  Ethiopië werd lang geregeerd door een fractie van stammen waarin elke stam onderdeel uitmaakte van de regering de TPLF (Tigray People liberation Front) was een heel belangrijk onderdeel van de regering.

  De Tigrayanen zijn van oudsher het krijgsvolk geweest van Ethiopië. Zij hebben tijdens belangrijke oorlogen vanaf eind 19e eeuw bijvoorbeeld tijdens de strijd tegen de Madji (de derwishes van Egypte) die toendertijd vanuit het Noorden Ethiopië binnenvielen het land gered van de ondergang. Ook tijdens de Italiaanse oorlogen en meer recentelijk de oorlog tegen Iritrea als bufferzone en verdedigingslinie de meeste oorlogshandelingen uitgevoerd. Deze laatste oorlog die nog niet zo lang geleden afgelopen is heeft ervoor gezorgd dat de Tigray nog steeds de beste bewapende groep in Ethiopié zijn met de meeste oorlogservaring.

  Vanaf 2018 is er een totaal nieuw bestuur gekomen. Abiy (een Oromo) is benoemd tot de nieuwe president nadat de vorige regering gedomineerd door Tigray er de brui aangaf. Abiy heeft langzaamaan de invloed van Tigray in het leger en de economie teruggedrongen en de rechten van de Tigray meer en meer beknot en dit heeft kwaad bloed gezet.
  Abiy is een echte globalist en hij heeft zich 100% gecomitteerd aan de agenda 2030. Ethiopië is na zijn aantreden als nummer 1 afrikaanse land bezig de 2030 agenda over Ethiopië uit te rollen. Recentelijk heeft hij een grote monetaire operatie uitgevoerd (die is nu nog bezig) waarbij iedereen zijn geld moest inleveren voor nieuw geld.
  Abiy is ook geen orthodoxe christen maar is net zoals alle globalisten een aanhanger van alle religies op aarde (dus een luciferiaan).

  Nu heeft Abiy dus een oorlog gestart tegen Tigray (met uiteraard de volledige toestemming van de globalisten, misschien zelfs in opdracht ervan) want dit vrijheidslievende volk met een ijzersterke nationale identiteit moet overwonnen worden (net als destijds de Taliban in Afganistan) zodat heel Ethiopié straks een voorbeeld kan zijn voor afrika met de uitrol van agenda 2030, want hiertegen mag geen weerstand komen straks.

  Dit is wel heel kort door de bocht, er zijn uiteraard veel meer schakeringen in dit conflict maar dit is wel enigszins wat er gaande is.

  • Harry vries schreef:

   Correcties/aanvullingen.

   De Oromo zijn niet 50% van de bevolking van ethiopië maar ruwweg 35% van de bevolking (ze vormen daarmee wel de grootste bevolkingsgroep van Ethiopië) De Amharen en Tigrayanen vormen samen ook ruwweg 35% van de bevolking van het land).

   De TPLF dus Tigrayaanse fractie in de voormalige regering was altijd de dominante kracht in de overheid maar de leiding van dezeTPLF is door vele hoogopgeleide en min of meer wakkere mensen die wij kennen in Tigray volledig ontmaskerd als zijnde net zo luciferiaans en net zo globalistisch (of misschien nog wel erger) dan de huidige president Abiy. Zij vormen dus nu de leiding van de oppositie (Tigray) die in opstand is tegen het huidige globalistische regeringskartel in Addis Ababa, volgens het aloude satanistische recept waar ook Lenin zo graag naar refereerde (The best way to control the opposition is to lead it ourselves).
   De TPLF heeft er bijvoorbeeld ook voor gezorgd dat de nationale vlag van Ethiopië veranderd is met het Pentagram prominent in het centrum, hiermee aangevende dat Ethiopië (het tweede christelijke land in de wereld) is overgenomen door de luciferianen.

   Dit laat onverlet dat de gewone bevolking van Tigray wel degelijk voor een groot deel bestaat uit vrijheidslievende mensen die niks moeten hebben van de globalistische Agenda 2030 doelen, en de echte strijd is uiteraard gaande tegen deze normale mensen, met hulp van de TPLF die als hun
   gecontroleerde leiders deze oppositie aanvoeren.

   • Tales of Power schreef:

    Verschrikkelijk voor de Etiopiërs. Daar hebben ze gelukkig nog wel strijdgroepen die zich gewapend kunnen verzetten tegen onze vrienden van de NWO. Ik heb zelf te maken met een collega waarvan zijn vrouw uit Ethiopië komt. Zijn vrouw lijdt er erg onder. Ik begrijp nu wel iets van het conflict en zal het er morgen eens over hebben met hem. Leuk detail, deze mensen zien Trump ook lang niet als de kwaadaardige man zoals ie in de media wordt weg gezet. Nationalisme/globalisme mijn keus is snel gemaakt maar er is geen weg terug ben ik bang. Ik ben er de laatste tijd achter gekomen hoe verschrikkelijk geprogrammeerd onze jeugd is dus van hen moeten we het ook niet hebben. Het marxisme heeft het gewoon geflikt en onze corrupte “leiders” hebben allemaal netjes meegespeeld.

    • Harry vries schreef:

     Trump kun je min of meer een beetje vergelijken met de TPLF in Ethiopië. Trump is geen nationalist maar hij speelt alleen maar de nationalist. De gecontroleerde oppositie die in werkelijkheid net zo globalistisch is als de globalisten zelf maar zich openbaart als het gezicht van de “alt right”. De “Alt right” wordt aangevoerd door de zelfde vrijmetselaars/globalisten als de zogenaamde democraten. Zij moeten iedereen die zich tegen het systeem keert proberen binnen te halen (en ook degenen die hun doorzien worden door de media etc met hun geasocieerd).

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten