Donald Trump stopt financiering WHO en haalt VS versneld uit lockdown

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 15 april 2020 23 Comments

bron: aljazeera.com

Tijdens de persconferentie van vannacht deelde Donald Trump rake klappen uit richting de WHO (wereldgezondheisorganisatie) door de organisatie er van te beschuldigen erg op de hand van China te zijn en niet te hebben aangespoord tot het dichtgooien van de grenzen. Hij zette een streep door de financiering van de WHO.

Trump stelde dat het succes van de lage coronavirus sterftecijfers in de VS vooral te danken was aan zijn besluit om al het vliegverkeer van en naar China te bannen; in tegenstelling tot het advies van de WHO.

Voorts verlegde hij de focus van zijn verhaal al snel op de ventilator-verdeel-deal tussen de verschillende staten.

Daarna kwam hij met het voorstel om het land versneld uit lockdown te halen. Hij nodigde een waslijst aan grote banken, bedrijven en instituten uit voor een conference call waarin hij zijn plannen zal uitstippelen.

Opvallend was dat hij in voorgaande persconferenties altijd Dr. Anthony Fauci en anderen uit zijn crisisteam aan het woord liet. Deze keer sprak hij alleen en zat de rest erbij en keek ernaar. Niet zo gek misschien, want Trump had afgelopen zondag nog een tweet geretweet waarin stond “Time to fire Fauci“. Fauci zou Trump hebben beschuldigd van een te trage respons op de coronavirus uitbraak en Trump wekte duidelijk de indruk hem op een zijspoor te hebben gezet en niet meer naar hem te luisteren.

De keuzes van Trump verlopen wat mij betreft exact volgens het script dat ik veelvuldig beschreef, waaronder in dit artikel. Dat script beschrijf ik hier al ruim en jaar en heeft alles te maken met de zorgvuldige opbouw van het merk ‘rechts’ en de gecontroleerde afbraak van dat merk. Met welk doel? Met als doel: alles wat aan dat merk gekoppeld is definitief de nek om te draaien.

Dat merk ‘rechts’ bestaat uit politieke leiders die eerst in macht en aanhang mochten groeien en zelfs verkiezingen mochten winnen: Donald Trump in de VS, Boris Johnson in het VK en Jair Bolsonaro in Brazilië. Aan dat merk moest vervolgens heel duidelijk ‘bepaald gedachtegoed’ worden gekoppeld; gedachtegoed dat vooral kon worden geplaatst in de hoek van ‘complottheorieën’.

Ook moesten aan dat merk alternatieve media kanalen als Infowars.com (Alex Jones) – en vele andere sites – waaronder in Nederland Jensen.nl, gekoppeld worden. Zij mochten overal worden gepromoot om zo zoveel mogelijk aanhang te winnen voor duidelijk gepositioneerd gedachtegoed. Gedachtegoed dat de volgende kenmerken moest worden toegeschreven:

 • kritisch over historische gebeurtenissen als 911 (complotdenken)
 • klimaatontkenners (wat een stigma is)
 • nationalistisch (eigen land en economie eerst)
 • antiglobalistische organisaties (zoals blijkt in Trump’s anti WTO en WHO houding)
 • een tikkeltje seksistisch (vrouw onvriendelijk)
 • anti mainstream media
 • anti oude gevestigde links politieke orde
 • coronavirus gebagatelliseerd

Mijn voorspelling was en is nog steeds dat we over enkele weken (via de media) schrikbarende cijfers uit ziekenhuizen zullen gaan zien in landen als de VS, het VK en Brazilië. Cijfers waaruit blijkt dat de coronavirus uitbraak keihard terug is.

Dan zal worden geroepen dat al die rechtse politici de coronavirus pandemie te lichtzinnig behandeld hebben (volgens script). Dan zal worden geroepen dat het verhaal van de curve toch klopte en dat we ineens toch in die exponentiële piek-fase zijn beland. Kortom: er zal via de media en politiek een enorme uitbraak aan ons verkocht worden.

Let wel: Als dit gebeurt en mijn voorspelling komt uit, herinnert u zich dan even dat het ge-script is.

Ik voorspel dat de VS over enkele weken, nadat Trump de gouverneurs van alle staten (zelfs de tegenstribbelende gouverneur van New York) gedwongen heeft om weer volledig open te gaan, een enorme uitbraak zal gaan meemaken. Datzelfde zullen we gaan zien in het Verenigd Koninkrijk, in Brazilië en natuurlijk in Zweden (waar al helemaal geen sprake is van een lockdown).

Dat alles zal aan de massa worden verkocht via dramatische beelden en piekende cijfers.

Dan gaan de betreffende landen een nog veel grotere maatschappelijke en economische crisis meemaken dan nu al het geval is en als dat gebeurt zijn we in de laatste fase van het PsyOp script beland.

Dan zal de gehele rechtse politiek wereldwijd, inclusief al die gecontroleerde alternatieve media (die mochten groeien om als vangnetschip te dienen) tot zinken worden gebracht. Dan zal de oude politieke orde en de mainstream media de rest van het volk overtuigen dat er definitief afgerekend moet worden met die ‘criticasters’ in maatschappij en kan de rest van het masterscript uitgerold worden.

Daarmee is de voedingsbodem gecreëerd voor de afbreuk van het gehele oude democratische model inclusief het kapitalisme en inclusief de macht van oude industrieën. Zo kan een nieuw politiek systeem worden geïnstalleerd dat misschien nog wel een democratisch jasje draagt, maar feitelijk communistisch van aard is en technocratisch in haar uitvoering.

Technologie zal alles monitoren binnen ‘the internet of things’. Ook zal de lockdown situatie dan verhard en scherper worden neergezet en zal het redden van het klimaat de reden zijn om dit voort te zetten. Alleen middels technologische controlemiddelen zullen mensen dan geleidelijk doch langzaam weer vrijer mogen bewegen; alleen onder volledige medewerking aan de eisen.

Dat communistisch model zal iedereen voorzien in een basis inkomen, zal reizen beperken tot zones en zal verbrandingsmotoren verbieden. Daarnaast zal het eisen dat elke beweging of elke transactie traceerbaar wordt om tweeërlei reden: 1. om nieuwe pandemie uitbraken te voorkomen en 2. om ieder’s milieu footprint te kunnen meten.

We gaan toe naar een Chinees model Sesame credit systeem gecombineerd met apps die bijhouden met wie je in contact bent of bent geweest (die wel of geen virus heeft) en die je gezondheid fulltime monitoren en ook de nieuwe crypto currency (traceerbaar) geldstandaard zal aan dit puntensysteem gekoppeld worden. Iedereen die dissident is zal moeten buigen of naar de heropvoedingskampen gaan.

Onthoudt u deze voorspelling goed als deze over enkele weken een feit is en kom hier dan zeker weer terug.

Mocht deze website om welke reden ook uit de lucht gehaald worden, zorgt u dan dat u het boek in huis heeft. In dat boek beschrijf ik het masterscript op basis waarvan ik deze voorspellingen allemaal kan doen.

uw boek

Bron linkvermeldingen: nytimes.com

1K Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (23)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Roos schreef:

  Bedankt voor weer een duidelijk artikel.

  Alles gaat volgens het script om de mensheid in digitale slavernij te leiden.

  WO2020060606 – CRYPTOCURRENCY SYSTEM USING BODY ACTIVITY DATA
  https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606

 2. Camera 2 schreef:

  Je mag jezelf best een beetje naïf noemen als je met deze analyse boven nog twijfelt
  over de uitkomst.

  Top Artikel

  Bedankt, hoop dat vele het artikel boven delen en dat mensen gaan inzien

 3. Bery schreef:

  Enkele weken een feit? Oei dat is wel heel snel.

  Hoe zit het met de allochtonen die familie in het buitenland hebben?
  Ik denk dat ze dit echt niet gaan accepteren om alleen te reizen in de zogenaamde aangegeven zones.
  Oorlog zal het worden.

 4. Martin Vrijland schreef:

  Wedden dat Bill Gates de financiering van het WHO persoonlijk aan gaat vullen?
  Dat maakt hem meteen de held en redder en bereid de weg voor zijn dictatorschap..

  “Halting funding for the World Health Organization during a world health crisis is as dangerous as it sounds,” Bill Gates, the founder of Microsoft who has donated the vast bulk of his fortune to supporting initiatives to bolster public health, wrote on Twitter. “Their work is slowing the spread of COVID-19 and if that work is stopped no other organization can replace them. The world needs @WHO now more than ever.”

  https://www.nytimes.com/2020/04/15/us/coronavirus-updates-usa.html?action=click&module=LiveUpdates&pgtype=Homepage&action=click&module=Spotlight&pgtype=Homepage#link-22498b88

 5. Anna de Winter schreef:

  Ik kan je helemaal volgen Martin en ik vind je uiteenzetting helder en eeehhh beangstigend ondanks dat ik mijn autoriteit wel kan waarnemen en voelen.

  Nu zijn er meer mensen bezig met het voelen van hun autoriteit aka hun bewustzijn verhogen en veel van deze “spiri’s” spreken toch over verhoging van de energie (die ik zelf ook kan voelen). De ascentie van de aarde naar een hoger bewustzijnsveld en de hulp die wij hierbij krijgen vanuit het universum (in welke vorm dan ook).

  Mijn vraag is dus, is het niet een combinatie van beide die ervoor zorgt dat wij deze penarie glansrijk overstijgen? Met het risico hier iets aan te spreken wat helemaal niet jou liga is wilde ik het toch even checken.

  • Martin Vrijland schreef:

   Het spijt me dat ik het zeg, maar ik vind veel spirituele bewegingen vergelijkbaar met dat wat ik schrijf over de alternatieve media.
   Het is een beetje te vergelijken met het concept dat ik in mijn vorige artikel beschreef (zie deze link):

   https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/u-bent-soeverein-en-niemand-heeft-autoriteit-over-u/

   Zoals ik daarin uitleg dat je je niet soeverein hoeft te laten verklaren, zo geldt dat eigenlijk ook voor ‘bewustzijn’. Dat hoef je niet te verhogen. Je bent bewustzijn. Er is een gehele verkeerde lading aan dat woord gegeven. Misschien moeten we het dan ‘originaliteit’ noemen: je bent origineel bewustzijn.

   Het is belangrijk dat je echt mijn boek en de aanvullende artikelen eens goed leest, want veel mensen zijn zo gekleurd door al die spirituele goeroes en zweverigheid, dat ze totaal met een scheef beeld geprogrammeerd zijn. We worden massaal geprogrammeerd met het beeld dat je allerlei bijzonder dingen moet doen als ‘meditatie’ of ‘yoga’. Allemaal afleiding..of liever gezegd..misleiding.

   Je moet je gewoon beseffen wie je bent en de valse realiteit onder ogen zien.

   • ZalmInBlik schreef:

    ..en mensen moeten onderhand ook door gaan krijgen dat al deze technocratische ontwikkelingen en maatregelen erop gericht zijn die bewustzijn te kapen. De klok tikt…in deze dimensie.

 6. Anna de Winter schreef:

  Dank Martin, dat is helder. Ik begrijp wat je zegt en naar mijn idee zijn we het helemaal eens 😉 misschien druk ik mij wat “ongelukkig” uit.

 7. Wilfred Bakker schreef:

  Trump is af, FEMA is nu de baas (of was het al?)

  Heftg dit.

  https://youtu.be/NXX2ZFNBUdc

  Love

 8. vivalarevolution schreef:

  Zijn er nog verbanden te leggen tussen komeet Atlas die volgende maand voorbijkomt en de ontwikkelingen die we momenteel meemaken….???

  https://www.google.com/amp/s/themostbeautifulworld.com/blog/comet-atlas%3fformat=amp

 9. R.C.S. schreef:

  Trump gaat vanavond al alles opengooien in de VS ..gas erop !

 10. Future schreef:

  Man man man. Ik voor de grap naar die Jensen zitten kijken. Maar het merendeel van z’n filmpjes hebben qua tijd ofwel een zichtbare 33, 66, 88 en nog meer dubbele getallen combinatie ‘s die ik niet ken. Zn’n handgebaren die zeker niet altijd natuurlijk zijn, lees seinen. Ook is het volgens mij zo dat hij de kleuren paars blauw roze en geel nogal veel gebruikt. Dat i.s.m. met die draaiende wereldbol. En linksonder die steeds maar draaiende paarse stip om de wereldbol, lees Saturnus. Maakt hem overduidelijk af met z’n extreem slechte theater.

  • Martin Vrijland schreef:

   Nou goed, dat lijkt me allemaal misschien wat vergezocht, maar hij gebruikt zeker NLP technieken.
   Hij zegt niet voor niets van zichzelf dat hij ‘master communicator’ is..opgeleid dus

   • Future schreef:

    Nou als hij Master communicator is, dan tja. Ik vind hem persoonlijk echt verschrikkelijk slecht. En dat van mij kan wel ver gezocht zijn. Maar het is meerdere keren. Vaker dan 3x is geen toeval meer, althans dat heb ik geleerd. Maar ik kan ernaast zitten hoor.

 11. ZandInOgen schreef:

  een beeld zegt meer dan duizend woorden..

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten