Donald Trump van besmetting, naar zuurstof, muizen-antilichamen tot rondritje fans: Fall Trump?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 5 oktober 2020 13 Comments

fotobron: rnz.co.nzHet is bijna te mooi voor woorden. Precies twee weken voor het volgende televisiedebat tussen Donald Trump en Joe Biden loopt hij het coronavirus op, moeten hij en Melania in quarantaine, belandt hij in het Walter Reed ziekenhuis, krijgt hij zuurstof en anti-lichamen van muizen toegediend, spreekt hij op zaterdag het volk toe vanuit het ziekenhuis om op zondag al weer een ritje langs de fans bij het Witte Huis te maken. De wonderen zijn de wereld nog niet uit!

Het is natuurlijk allemaal 1 grote geregisseerde show die per definitie het geloof in het besmet kunnen raken met het coronavirus moet verankeren in de hoofden van de gehypnotiseerde massa. Je kunt niet besmet raken door een virus, dat moet u echt gaan doorzien. Die theorie is gebaseerd op de fraude van Louis Pasteur en wat u ziet in de praktijk is een Trumanshow-realiteit gecreëerd door media en in stand gehouden door de alternatieve media. Cijfers en beelden passeren dagelijks uw netvlies en dus gaat u het vanzelf geloven. Propaganda heet dat.

Hoewel Robert Jensen in zijn laatste uitzending ook stelt dat het allemaal prachtig geacteerd is door Trump (omdat hij dan als de grote held het volgende debat met Joe Biden in kan gaan en het precies zo getimed heeft dat hij 1 dag na het beëindigen van zijn quarantaine weer op de buis kan) lijkt het acteerwerk vooral de besmettingstheorie te moeten verankeren.

Daarnaast is de rondrit van Trump van gisteren door een arts die met het Walter Reed ziekenhuis verbonden is, betiteld als gevaarlijk. Trump zou de levens van zijn begeleiders van de geheime dienst in gevaar hebben gebracht.

Als Jensen gelijk krijgt, komt Trump als grote held uit deze situatie en blijkt het allemaal zwaar overdreven te zijn met dat besmettingsgevaar en de ziekteverschijnselen. Hij verdedigt Trump in zijn aanpak van het virus door erop te wijzen dat Trump vroegtijdig tijdens de crisis de luchthavens sloot en zo meer, maar wat u als lezer zou moeten zien is dat ook Jensen de besmettingstheorie in stand helpt te houden. Jensen is vanaf dag 1 bezig de kritische denkers af te vangen en te koppelen aan Trump. Niet alleen Jensen doet dat, dat is ook de strategie van Q Anon, Fall Cabal, Lange Frans en eigenlijk de gehele alternatieve media.

Wat zij moeten doen is de cijfers van het aantal doden en IC opnames downplayen. Besmetting via grote druppels werd besmetting via aerosols en anderhalve meter plus mondkapjes werd goede ventilatie en alleen mondkapjes bij slechte ventilatie. Ondertussen is er niemand die de grond onder de besmettingstheorie wegmaait, waardoor de massa van zowel mainstream als oppositie de bevestiging krijgt dat een virus besmettelijk kan zijn. De manier waarop je het oploopt is alleen een beetje anders en de verschijnselen en cijfers vallen allemaal wat meer mee.

En voor iedereen die denkt: “Ja, maar ik zie zoveel mensen ziek worden en ik hoor zoveel mensen om mij heen die iemand kennen die ziek is geworden en er ernstig aan toe is“. Die mensen zouden mijn boek eens moeten lezen over hoe de media, het social media leger en de Inoffizieller Mitarbeiter (IMB’ers) de perceptie in de maatschappij bewaken.

Als u het mij vraagt gaan we het volgende scenario zien. Het zou best kunnen dat Trump nog de verkiezingen gaat winnen, want twee weken is kort dag voor een totaal debakel. Hij zou dus nog wel eens een korte-termijn-succesje kunnen krijgen, maar ik durf er vergif op in te nemen dat de propagandamachine een heftige tweede “coronavirus golf” aan de massa gaat verkopen. Ja, ‘de propaganda machine’, want uw waarneming van de wereld wordt op een filmische Hollywood wijze ingekleurd. Daarvan heb ik hier op de site al meerdere voorbeelden getoond (recent voorbeeld).

Voor Trump en zijn aanhang geldt: hoe hoger je de boom laat groeien, hoe harder de klap bij de val. En die val gaat er mijns inziens komen. Trump is niet de grote redder of de Messias; hij maakt onderdeel uit van het master-script. En in dat master-script moet wereldwijd iedereen die kritisch denkt gekoppeld worden aan het stigma dat door hem zeer groot op de kaart gezet is. In dat script moet iedereen die nog zelfstandig durft na te denken via vangnetpionnen als Jensen, Janet Ossebaard, Lange Frans en vele andere gecontroleerde alternatieve kanalen, gekoppeld worden aan het stigma ‘complotdenkers’.

Die groep kun je tijdelijk even een succesje gunnen. Daar waren de afgelopen vier jaren Trump voor. Je brengt ze nog even extra in de overwinningsroes met nog een tweede verkiezingswinst, maar de val zal diep zijn en de klap zal hard aankomen.

Die klap is, dat deze strategie er wereldwijd toe zal leiden dat de complotdenkers die gevaarlijke groep zullen zijn; die groep die iedereen in gevaar bracht en miljoenen doden op hun geweten hebben. Dat die doden zullen zijn ontstaan door een ingebracht lab-virus via PCR tests en/of griepvaccinaties plus hoge stress, mondkapjes en andere vervuilingsbronnen (the terrain theory) zal niet worden verhelderd. De media zullen volle ziekenhuizen en dramatische beelden gaan tonen. Zij zullen alle propaganda middelen inzetten om de massa te overtuigen.

Deepfake social media profielen (klik op de link), social media leger, John de Mol studio producties, bekende sterretjes en influencers die zeggen ziek te zijn. De filmische realiteit en het groot aantal gecompromitteerde mensen in de maatschappij zullen allemaal hun steentje bijdragen en Die große Lüge helpen verkopen.

De massa zal voor de TrumanshowWag The Dog – type weergave van de propagandistische valse werkelijkheid vallen en dan kunnen die levensgevaarlijke complotdenkers worden opgepakt en naar de heropvoedingskampen worden afgevoerd. Daarom is het nu tijd voor handelen en om een goed beeld te krijgen van het master-script en het einddoel van deze reeds lang door mij voorspeld pandemie te krijgen, is het dan ook aan te raden het boek te lezen. U gaat dan doorzien wat de planning is en weet dan hoe ermee om te gaan.

uw boek

Bron linkvermeldingen: telegraaf.nl, telegraaf.nl, cnn.com, telegraaf.nl

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]
81 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (13)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. waarnemer schreef:

  Bedankt, helder!
  Triest en lachwekkend om te zien hoe hoogopgeleide mensen zich bezig houden met geneuzel over kapjes, aerosolen en weet ik het wat, na de foute aanname dat een virus besmettelijk zou zijn. Triest omdat deze mensen het vaak goed bedoelen en lachwekkend dat je mensen dus van alles kunt verkopen.
  De grootste mindfuck ever, daar is Victor Mids een padvinder bij.
  De werkwijze van de scriptschrijvers is steeds hetzelfde: ergens voor in de gedachtenketen een foute aanname creëren, waardoor alles wat daar op volgt dus flauwekul is.
  De juiste vraag wordt daardoor nooit en nergens gesteld, wat is de oorzaak van deze massale ‘virusvorming’?

  Zo ook bij elektomagnetische straling en velden, m.i. een oorzaak van de massale virusvorming.
  De normen zijn in 1998 een factor 1000 te hoog vastgesteld, gebaseerd op het idee dat zolang een menselijk lichaam niet meer dan 1 graad celsius warmer wordt binnen een bepaalde tijd, deze straling veilig is.
  Andere effekten nooit onderzocht, en tot en met 7g zal alles onder die norm blijven en zijn er geen effekten behalve tussen de oren papegaaien de instanties.
  Psychiateriseren van kritische burgers, en het objectief wetenschappelijk ondrzoek wordt niet gedaan.
  Zou heel simpel zijn: zet iemand zonder corona een week onder een 5g of c2000 zendmast(voor de hulpdiensten, stralen sinds eind januari na vernieuwing op veel hoger vermogen, meer als 4 en 5 g bij elkaar, maar daar hoor je de media niet over) en neem dan zo’n pcr test af. Geef de testpersoon flink wat eieren te eten, wedden dat ie pos op corona test?

  • speelmuis schreef:

   Hi waarnemer. Ik zou het heel interessant vinden als je mbt die eieren en em-straling een referentie kunt geven! (serieuze vraag)

   • Harry vries schreef:

    Ik weet het natuurlijk niet zeker maar die waarnemer lijkt wel allemaal dubbele bodems te willen neerleggen en misschien te willen proberen (hopen) dat men er hier intrapt en vol die richting uitgaat die hij hier wil neerleggen.

    Het is beter je niet te richten op in principe onbewezen zaken die misschien als een boemerang op je terug kunnen komen als je ze serieus gaat behandelen (nepnieuws)

    Het is beter je te richten op zaken die wel bewezen zijn en die zeer duidelijk (onweerlegbaar) aantonen dat we tav Corona met een echte Hoax of false flag of psyop of hoe je het ook wilt noemen te maken hebben.

    Kijk hiervoor even naar Louis Pasteur en zijn germ theory waarop de gehele vaccinatieindustrie en besmettingstheorie en virustheorie op is gebaseerd, en ontdek dat deze volledig vals is en dus kun je daarmee aantonen dat de hele corona hoax en vaccinatieplicht die hieromtrent gaat komen vals is.

    Ook Karel van Wolveren die een nieuw “magazine” lanceert met volgens mij HEEL VEEL waarheden meldt dit uiteraard niet.

    Hij geeft zelfs aan dat corona een hoax is

    Hij toont aan dat hij de site van Martin Vrijland heel goed heeft bestudeerd, want hij neemt heel veel over van deze site (dat is op zich te prijzen) maar hij meldt NIETS over de germ theory hoax hetgeen aantoont dat hij (maar dat wisten we al) net als iedereen in de zogeheten alternatieve media gecontroleerd wordt.

    https://www.youtube.com/watch?v=WuInv5NvQB8 (vanaf minuut 12:02)

    Vooral het interview op Blue Tiger Media (uiteraard ook 100% gecontroleerd) toont aan dat hij zich heel goed heeft ingelezen in de site van Martin Vrijland. Het is net of hij dit allemaal zelf ontdekt heeft via zijn onnavolgbare NRC verleden als super journalist die alles wist uit te zoeken en genadeloos onzin van werkelijkheid wist te onderscheiden.

    • Martin Vrijland schreef:

     Sterker nog Karel heeft mijn boek besteld en gelezen en ineens beginnen zowel hij als Sven Hulleman over het transhumanisme…
     Duidelijk: vangnetpionnen die alles wat Vrijland zegt moeten afkanaliseren in hun richting

     • Martin Vrijland schreef:

      En ja Waarnemer lijkt een staatstrol die eerst een compliment geeft om vervolgens over eieren te beginnen…

 2. Zonnetje schreef:

  https://www.msn.com/en-us/news/world/scientists-to-spanish-politicians-you-rule-but-dont-know/ar-BB19Iatb?li=BBnb7Kz&ocid=mailsignout

  MADRID (AP) — Scientific groups representing over 170,000 health workers are urging Spanish politicians to base their response to the coronavirus pandemic on science rather than politics.

  The manifesto, published Sunday in all the major newspapers, was headlined “In health, you rule but you don’t know.” The scientists wrote that “decisions must be based on the best available scientific evidence, completely detached from the continuous political confrontation.”

  Het kwalijke is dat die artsen zich niet openlijk uitspreken wie er achter zitten en wat hun doel is, dictatuur!

 3. Harry vries schreef:

  Ja je ken wel lekker lulle, Maarten mar mijn tante, erelid van de 5 V’s in Gouda Loge van de Waterspiegel (s above so below) en dat is heelemaal niet verdacht hoor. Hep al 2 keer corona gehad hoor.

  Het zit zo, begin van het jaar kreeg ze ernstige griep en toen kwam die corona rommel en haar weerstand was erg afgenomen en daarom kreeg die corona frij spel en was beide keeren zeer hefig man. Laatste keer zat ze 2 maand op intensive cair en nu heeft ze ernstige lichaamlijke schade man!!

  Haar hart hep grote schade opgelopen en nu moet ze een peesmaker, ook zijn der hersenen aangetast en haar longen zijn ernstig beschadigd. Ook is gebleken dat ze Veel Neanthertaler DNA heeft en dat hep ook neit echt geholpen want het blijkt dat as je veel Neanderthaler DNA hep je veel ernstigere sypmtomen en gevolgen krijg van corona.

  Dus man hou op met liege anders ga ik een RAP maken over jouw en die zal erg negatiev zijn.

 4. Martin Vrijland schreef:

  Delen:

  https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2020/10/intranacal-cattle-vaccin.jpg

 5. S0M30N3 schreef:

  Hallo Martin

  Dacht probeer het weer om een comment te plaatsen..

  Wou even een link achterlaten want heb hier een nummer over gemaakt en natuurlijk met veel dank naar deze site en jou.. heb het in meerdere nummers gedaan maar dacht deze past hier wel bij..

  Afvangnetten: https://youtu.be/CWqK_PeRsoY

  Wederom mocht dit niet doorkomen wil ik alsnog zeggen, bedankt voor je strijd al die jaren!

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten