Donald Trump’s tweet “I concede nothing” en de aanstaande burgeroorlog

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 16 november 2020 7 Comments

fotoborn: olhardigital.com

De afgelopen dagen wekten de mainstream media, inclusief Fox News de indruk dat Trump wel zou zwichten voor de geframede overwinning van Joe Biden, omdat zelfs zijn schoonzoon Jaret Kusner hem hiertoe zou hebben aangespoord. Dat kon ook zomaar een media spinsel zijn en dus bleef onduidelijk wat Trump’s eigen houding was, maar zijn tweets van gister waren duidelijk. Hoewel zijn eerste tweet nog vertaald werd als een overgave, stuurde hij vervolgens een tweet de wereld in die glashelder was: “I concede NOTHING” (ik geef niets toe).

En vandaag is hij nog een stukje duidelijker in zijn standpunt, door de overwinning te claimen:

Dat geeft natuurlijk hoop voor het pro-Trump kamp. De Democraten zetten ondertussen alle middelen in om Donald Trump te presenteren als een baby die zijn ongelijk niet toe wil geven. Barak Obama mocht Trump wegzetten als een dictator, maar kreeg geen enkele kritische vraag (in dit interview) en zo wordt de links versus rechts kampenstrijd tot grote hoogten opgevoerd.

Het kwartje gaat pas vallen als we doorzien dat het oud Romeinse spel van verdeel en heers zich onder onze ogen ontvouwt. Hoewel sommigen in de alternatieve media dit spel doorzien, zoals Brandon Smit van de website www.alt-market.us, roept hij tegelijk op om de wapens op te pakken en milities te vormen. Het is belangrijk om te doorzien welk schaakspel om uw perceptie er gespeeld wordt en dan ook te weten hoe je je echt moet wapenen (en dan heb ik het niet over fysieke wapens).

Onderdeel van dit politieke schaakspel is de coronavirus nep-pandemie. Mensen als David Icke vertellen u wel dat virussen niet besmettelijk zijn; dat het coronavirus nog nooit geïsoleerd is en dat gepusht wordt richting vaccinatie-verplichting, maar helaas trappen zij (of laten zij mensen bewust) met open ogen in de val die gezet wordt (trappen). Hoewel David Icke ook ziet dat Donald Trump onderdeel is van de echte deepstate en ook ziet dat velen in de alternatieve media ons in de discussie over opgeklopte cijfers of ‘de wijze van besmetting’ houden, terwijl de ‘germ theory’ van Louis Pasteur op fraude gebaseerd is (de basis voor de miljarden industrie en universitaire programmering), doorziet hij niet in welke booby-trap de massa gelokt wordt.

Anderen zien in datgene wat zich nu ontvouwt, de Bijbelse eindtijd profetieën en worden in het christelijke vangnet gelokt, waarbij sommige alternatieve media dat christelijk sausje gebruiken om mensen de hoop op Trump te doen vestigen (‘Wees de Weerstand’). Trump zou in dat geval voor de Here strijden en de satanische pedo-deepstate willen opruimen. Anderen geloven gewoon dat er nog een anti-christ moet komen en dat Satan de wereld eerst over zal nemen.

Wat geen van allen ziet, is dat er zich een master-script ontvouwt waarin alle religieuze profetieën (die – tussen de verschillende wereldreligies – op sommige punten complementair en op andere punten bewust tegenstrijdig zijn) juist onderdeel van het master-script zijn. Dus ja, er ontvouwt zich een script, maar de religieuze hoop houdt mensen in de passieve afwachtende houding op de redding van boven.

Die religieuze programmering en het geloof in de redding van boven, van een in de basis toornvol God, gaat voorbij aan dezelfde absurditeit van die toorn van God. Het is een beetje te vergelijken met het vertrouwen in een president die met de woorden God beleid en met bommen dood en verderf zaait.

fotobron: youtube.com

Het hele concept van de reddende God, die heimelijk nog al veel dood en verderf lijkt te eisen, is gebaseerd op een boosaardig God die tegelijk ‘alles is Liefde’ is: de God die offers eist. Maar gelukkig “Oh Hans, gelukkig heeft de toornvolle God zijn eigen zoon aan het kruis laten spijkeren!” hebben we de on-aflatende valse hoop op redding.

Het wordt tijd om te gaan zien dat er zich een master-script ontvouwt waarin ook religie onderdeel van het verdeel en heers spel is. De verschillende religies met hun verschillende standpunten zijn als de Democraten tegen de Republikeinen.

In welke booby-trap worden we dan massaal gelokt? Het is steeds dezelfde booby-trap van valse hoop die ons afleidt van het ontdekken van wie wij daadwerkelijk zijn en over welke capaciteiten we beschikken. Alles wat ons afleidt van het herontdekken van wie we daadwerkelijk zijn en alles dat ons naar boven doet kijken voor de redding is een booby-trap. Donald Trump gaat u niet redden, Jezus gaat u niet redden, Allah gaat u niet redden: Het doorzien van de illusionaire valse realiteit gaat u redden. Sterker nog, u hoeft niet gered te worden. U moet alleen niet in de illusie trappen; de illusie die u doet geloven dat u in het hier en nu gered moet worden. Gered van de satanische krachten, van de pedo-deepstate en van de dood.

Als u een Playstation spel speelt en het poppetje op het scherm gaat dood of dreigt dood te gaan, zou u zich dan zorgen maken? (zie uitleg uw boek)

Terwijl Donald Trump de strijd om het Witte Huis lekker spannend maakt, helpt hij ondertussen het master-script te vervullen. In dat master-script voorspel ik al jaren dat de hegemonie van de VS zal vallen, samen met de dollar. Ook voorspel ik al jaren een burgeroorlog. Dat is allemaal net zoveel afleiding als de opkomst van de anti-christ en de komst van een messias. Het is onderdeel van het master-script dat ik in mijn boek beschrijf en het doorzien van dat master-script is de reden dat ik alleen maar correcte voorspellingen doe. Als je het master-script kent, weet je wat er gebeuren gaat.

Terwijl u nu afgeleid wordt met discussie over Biden versus Trump, Satan versus Jezus, christendom versus islam, licht tegen duister, viruscijfers versus meevallende cijfers, enzovoort, enzovoort, wordt de massa ondertussen stiekem gevaccineerd met een PCR intranasaal-vaccin (verhult als PCR test). De transhumanisering van de mens is al ingezet en hoe dat script zal verlopen over een daadwerkelijke ziektegolf en het aanzetten van “het virus” vanuit the cloud (middels een via de neus ingebracht CRISPR vaccin, om uiteindelijk iedereen te overtuigen de naald te accepteren) leg ik uit in dit artikel. Lees dat en lees de onderliggende artikelen goed.

De transhumanisering van de mens is onderdeel van de jacht op uw bewustzijn, via de koppeling van lichaam en ziel met AI.

Het wordt tijd om dat master-script te doorzien, zodat u precies ontdekt waarom ik deze nep-pandemie al sinds 2014 voorspel, waarom ik een burgeroorlog in de VS kon voorspellen (let maar op de komende maanden), inclusief de val van de dollar en hoe er nog een wereldoorlog op de agenda staat. Als u dat master-script eenmaal doorziet, ontdekt u ook hoe de goocheltruc van deze realiteit werkt en hoe u steeds voor de redding naar “boven” kijkt, terwijl de echte redding in jezelf zit. Daarvoor moet u eerst herontdekken wie u daadwerkelijk bent en dat is een hele pittige doch interessante en alles onthullende reis. Lees daarom hier het boek dat alles onthult in enkele dagen leeswerk:

uw boek

Bron linkvermeldingen: rt.com, alt-market.us

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]

86 Shares

Tags: , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. reborn2015 schreef:

  quarentine camps in Canada zijn al klaar, voor wie het bedoelt is, is niet gespecificeerd, kan dus voor alle doeleinde gebruikt worden. Niet alleen daar maar dat gaat overal in de westerlijke wereld gebeuren.In de EU hebben we ook de doodstraf, onder het verdrag van Lissabon. Ze mogen je dus legaal onder de wet een kopje kleiner maken.

  Doe je niet mee met de nieuwe communistische heilstaat dan, is het vooruitzicht niet zo best.

  https://www.naturalnews.com/2020-11-15-canadian-government-publishes-bid-request-for-programmable-hydraulic-guillotines-covid-19.html

  covid 19 ..betekend..abbadon sheep slaughter

  Revelation 20:4
  And I saw thrones, and they sat upon them, and judgment was given unto them: and I saw the souls of them that were beheaded for the witness of Jesus, and for the word of God, and which had not worshipped the beast, neither his image, neither had received his mark upon their foreheads, or in their hands; and they lived and reigned with Christ a thousand years.

 2. Pieter4151 schreef:

  Wie heeft deze simulatie nu eigenlijk gemaakt? Waarom willen ze deze virus simulatie wereld zo graag houden? Waarom hebben ze zoveel klonen gemaakt? Waarom zijn wij hier? Hoop niet dat ik deze wereld herboren ga worden want zo grappig is het allemaal niet meer. Kan geen winkel meer in of ik word aangekeken of ze roepen dat ik een masker op moet. Wat een gekheid hier stel schapen.

 3. Unique schreef:

  Beste Martin

  Ik denk dat de “PCR intranasaal-vaccin-thesis” aannemelijk is, maar ik vraag me af hoe dit kan worden bewezen.

  Gewoon een ongebruikte PCR-test vinden en dan het wattenstaafje laten testen door een onafhankelijk laboratorium ?

  Naar wat moet het lab precies zoeken?

  Refuse, Resist!

 4. Sonny schreef:

  Goedemiddag allen,

  De pen is machtiger dan het zwaard. Wellicht was dit in het verleden zo, nu blijkt echter dat elke vorm van zelfexpressie wordt geblokkeerd of wordt weggezet als gekheid. Het tegengeluid is nauwelijks nog te vinden op het gecensureerde internet.

  De massa gelooft niet in een “complot” is mij opgevallen, mensen hebben twijfels maar zijn zo bang dat ze dit maar wat graag verdringen of meelopen met de rest.

  Wat is de oplossing, hoe kunnen we opstaan tegen deze zeer zeer vergevorderde tirannie?

  Sonny

 5. Pieter4151 schreef:

  Mind and matter are co-related. Met andere woorden, laten we beginnen bij onszelf en ons naar binnen richten ipv naar al die herrie buiten ons. Zolang wij ons richten naar buiten en ons focussen op deze wereld problemen veranderd er niks. Die gaan hiermee niet ophouden of verdwijnen.

 6. Zonnetje schreef:

  Hoi Sonny, de oplossing is directe democratie, de weg, de waarheid, het leven, uit de stille sinistere dictatuur.

  Martin heeft hier een website voor. Heb je al getekend? https:www.fvvd.nl

  • Sonny Beringen schreef:

   404 Error … Page Not Found

   I’m sorry, but the page you’re seeking does not exist. Perhaps you can find what you’re looking for below

   Helaas kan ik de URL niet openen. Wellicht heb je nog een manier jou antwoord op mijn vraag toe te lichten?

   Mvg

   Sonny

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten