Doodsoorzaak Ruud Lubbers waarschijnlijk euthanasie na depressie

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 15 februari 2018 25 Comments

Onze top clown Mark Rutte is geschokt door de dood van Ruud Lubbers, zo zagen we op weer een goed geregisseerd en ingestudeerd filmpje van RTL Nieuws. Nu is Mark Rutte altijd geschokt als er iemand doodgaat, dus what’s new? Rutte is vanaf de wieg klaargestoomd voor zijn acteer-rol en dus is het acteren van emotie een soort tweede natuur geworden. Ruud Lubbers zag het leven waarschijnlijk niet meer zitten, want hij was de laatste tijd zwaar depressief, zo berichtte de Privé eind januari 2018. Volgens Privé had hij zich zelfs al eens laten opnemen in een psychiatrische kliniek. “Hij is aan het einde van zijn latijn. Het is nog zorgelijker dan we dachten”, zei een ingewijde tegen het blad. “Het zit niet goed meer in het koppie”.

We weten dat Ruud Lubbers verder geen ernstige ziekte had, anders dan dat hij depressief was. Ook weten we dat hij in het bijzijn van zijn vrouw en kinderen is overleden. Daaruit blijkt dat er sprake was van een soort planning. Ook uit de woorden van Mark Rutte blijkt dat de dood van Lubbers gepland was, want hij zegt tegen onderstaande verslaggeefster “Ja, geschokt, want het is toch heel erg onverwacht” en we weten dat Mark Rutte beroepsmatig altijd liegt, dus was het niet onverwacht. We kunnen met aan zekerheid grenzende aannemelijkheid stellen dat Ruud Lubbers goed getimed een spuitje heeft gekregen en dat dit even moest wachten tot na de Halbe Zijlstra soap die het volk moest afleiden van de donorwet. Doodsoorzaak ‘euthanasie’ lijkt de enige juiste conclusie te zijn.

Volgens Privé vermoedde men in Den Haag dat de depressie’s van Ruud veroorzaakt zouden zijn door de manier waarop zijn politieke loopbaan eindigde. Ruud had het imago van rokkenjager en ook is hij meerdere keren beschuldigd van seksuele intimidatie. Zo zou hij een 51-jarige VN-medewerker bij haar billen hebben gegrepen, en later bleek dat er meer vrouwen bij de UNHCR negatieve ervaringen hadden met Lubbers. Mijns inziens is dat zoeken naar een reden, terwijl de werkelijke reden veel dieper ligt. De man voelde zich mogelijk schuldig voor de horror waarin hij het land gestort heeft en begon wellicht last van zijn geweten te krijgen. Hij is zich mogelijk gaan beseffen dat hij alleen maar uit was op eer en aanzien en dat het list en bedrog wat hij daarvoor ingezet heeft, geleid heeft tot de toenemende slavernij van het blinde volk dat haar eigen lot niet ziet.

Natuurlijk is het niet goed voor een ex-premier om thuis te zitten; die moet je zoet houden met ijdelheid en ego strelende erebaantjes tot aan hun dood, omdat ijdelheid en ego altijd al hun drijfveer was. Anders krijgen ze last van hun geweten en dat wil je niet. Dan gaan ze praten en inzien wat ze gedaan hebben. Het zou wat zijn als de Rijksvoorlichtingsdienst een overlijdensbericht had gebracht met de volgende tekst: “In goed overleg mat Ria en de kinderen hebben we besloten Ruud een spuitje te geven op de gesloten afdeling psychiatrie, omdat hij spijt kreeg van zijn verleden als premier“. Waar zou Ruud dan zoal spijt van kunnen hebben gehad? Nou kijkt u zelf maar even aan de basis waarvan onze Ruud stond.

Bron linkvermeldingen: ditjesendatjes.nlad.nl

80 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (25)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Wat David Icke natuurlijk en helaas niet goed doorheeft in bovenstaand filmpje is dat ook de Brexit een spelletje van de elite is en dus ook de rol van Nigel Farage en zijn UKIP partij (zoals FvD en Thierry Baudet dat is Nederland is).

  Brexit was niets meer dan een Ordo ab Chao spelletje van verdeel en heers.

  Van belang is de rol van Ruud Lubbers in het verdrag van Maastricht zoals te zien op de foto van het filmpje.

  • Martin Vrijland schreef:

   Ruud was de grote drijvende kracht van de Bilderbergers (Bea en haar papa) richting de Europese Unie. Eigenlijk had hij zelf stiekem president van de EU willen worden proef je uit zijn woorden. Hij had het anders gedaan om sneller tot meer macht bij de EU te komen. In 2011 had Ruud ogenschijnlijk nog geen spijt; hij begon wel wat te mopperen, maar ja als je maar thuis zit en thuis zit..

   • Martin Vrijland schreef:

    Prins Bernhard was de belangrijke kartrekker voor de Bilderberggroep en startte deze geheime bijeenkomsten in 1954. Lang is er gediscussieerd over het wel of niet “gevaarlijk” zijn van de Bilderbergbijeenkomsten. Deelnemers ontkenden altijd dat hier sprake was van het bespreken van de toekomst van de wereld, maar beweerden altijd dat het meer een soort informele conferentie was. Uitgelekte originele documenten laten echter zien dat er toch in het geheim overduidelijk aan een New World Order gebouwd werd (en nog steeds wordt). Dit blijkt vooral uit de teksten van het transcript die blijk geven van een onderlinge afspraak over de te varen koers. Natuurlijk staan de zaken in dergelijke transcripten politiek correct verwoord. Maar het doel van koers uitstippelen op wereldschaal is over duidelijk. Wilt u het volledige transcript bestuderen, dan vindt u hier alle gefotografeerde pagina’s.

    http://martinvrijlanddotcom.files.wordpress.com/2013/06/bilderberginvite1.jpg

    De foto’s van de 1954 Bilderbergbijeenkomst werden genomen door Shepherd Johnson, een klokkenluider van Census Bureau. Hij ontdekte het materiaal tijdens een onderzoek in de Bibliotheek van de Washington DC Universiteit. In de onvervalste transcripties staan verscheidene deelnemers vermeld zoals de eerste Bilderberg voorzitter Bernhard. De wens om een Anglo-Amerikaanse handelsbeleid als “uitgangspunt” voor een “partnership voor groei” te gebruiken wordt ook duidelijk uit de documenten. Dit blijkt uit pagina 19 (klik om te vergroten) van de transcripten waar de uitspraken de Engelse parlementariër Mr. Pilkington genoteerd staan.

    http://martinvrijlanddotcom.files.wordpress.com/2013/06/pagina19.jpg

    Op pagina 10 (rechts onder) ziet u hoe gesproken wordt over geduld en ongeduld en hoe hier mee om te gaan. Als voorbeeld wordt de Nederlandse koloniale aanpak gebruikt. Hieruit kun je opmaken dat de Bilderberggroep ook uit gaat van een koloniale aanpak. Je zou uit dit voorbeeld kunnen halen dat men op wereldschaal toch echt bezig is met een imperialistische (koloniale) agenda. Natuurlijk zal men zich proberen te verschuilen achter samenwerking en een soort filosofische insteek, maar de combinatie met de geslotenheid van de bijeenkomsten en de deelnemers lijst maakt de verdenking er niet minder om.

    http://martinvrijlanddotcom.files.wordpress.com/2013/06/pagina10.jpg

    Het volledige transcript van de Bilderbergbijeenkomst van 1955 is ook bekend (zie hier: https://file.wikileaks.org/file/bilderberg-meetings-report-1955.pdf). Hieruit blijkt zeer duidelijk dat grote events al lang van te voren gepland stonden. Zo wordt er al gesproken over de eenwording van West- en Oost Duitsland en over de Europese Gemeenschap. Nu weet iedereen die zich er in verdiept heeft dat de Europese Gemeenschap (voorloper van de Europese Unie) gegrondvest is door voormalig nazi’s. Walter Hasltein (lid van het genoodschap van nazi wetsbeschermers) werd nota bene de eerste president van de Europese Gemeenschap. Door dan een optelsom te maken van het plannen van de Europese Gemeenschap en de combinatie met deze nazi-roots te maken, blijkt overduidelijk dat de New World Order planningsbesprekingen van de Bilderberggroep dus ook in feite een nazi-agenda zijn. In feite kun je dus concluderen dat het einde van de tweede wereldoorlog niet het einde van het nazi regiem heeft in geluid, maar een voortzetting. Dit blijkt ook wel uit de grote aantallen nazi’s (inclusief Adolf Hitler) die in verscheidene landen onderdak hebben gekregen. Als je kijkt naar de voorgeschiedenis van de Oranjes kom je dan ook interessante zaken tegen.

    Het lijkt erop dat we moeten concluderen dat we keihard onderweg zijn naar de volbrenging van de New World Order; dat de krachtenvelden heel groot en sterk zijn en dat het zich al die tijd onder de ogen van de bevolking heeft voltrokken. Politici als Ruud Lubbers en Wim Kok hebben het slim gebracht, namelijk door het te verkopen als een noodzakelijke samenwerking voor economisch gewin. Inmiddels blijkt duidelijk dat dit economisch belang ondergeschikt is aan de gedachte van het grote Rijk. Dat er economisch weinig vruchtbaars uit voortgekomen is blijkt wel uit de huidige wereldwijde (geïmplementeerde) crisis (hoewel men maar stug vol blijft houden dat het goed gaat, maar dat is vooral een gevolg van het bijdrukken van geld).

 2. Martin Vrijland schreef:

  Valt u trouwens ook op dat Mark Rutte (in het filmpje in het artikel) in de eerste zin iets te blij en frivool zegt “Ja, geschokt want het is toch heel onverwacht..” om vervolgens zijn blije toon snel naar beneden bij te stellen naar “hij was wel al een tijdje ziek, maar we wisten niet dat het zo ernstig was”?

 3. ZandInOgen schreef:

  Een ander onderwerp is natuurlijk euthanasie, is dat niet het stokpaardje van D666 en Bilderberger Pechtold. Misschien dat ie daar nog een spin aan kan geven..heeft ie meteen het ouderen probleem opgelost en wordt er meteen bespaart op de zorgkosten en AOW. Vraag me alleen af wat die Lubbers geslikt heeft de pil van Drion of was het toch de Sarco met uitzicht op de Noordzee? Sorry maar ik kan die beste man niet eren noch respecteren, het zijn eersteklas volksverraders en verlakkers van het ergste soort. Van Agt, Kok en noem dat rijtje maar helemaal op..

  • ZandInOgen schreef:

   Je kan zeggen wat je wil over Farage hij snijdt wel belangrijke punten aan. Hij overleefde trouwens meerdere aanslagen op zijn leven, dus hij heeft wel degelijk vijanden in hooggeplaatste kringen. Men neme bijv. een Soros

    • Martin Vrijland schreef:

     Zou kunnen zijn dat het echt is / zou in scene gezet kunnen zijn voor geloofwaardigheid

     • ZandInOgen schreef:

      Dit is maar een greep uit de incidenten, ik zeg niet dat hij een schoon blazoen heeft maar er zijn er genoeg die hem liever zien vertrekken, in het breedste zin van het woord. Let op engnekken zoals een Verhofstadt, Juncker, Timmermans of eerder zo’n Schultz die nu Duitsland politiek aan het verneuken is. Ze verachten die man en met hen de elitaire aristocraten die hen op de achtergrond aansturen, een goed gebekte man die zand in de wielen strooit en het electoraat op de been krijgt is een gevaar…waar hebben we dat eerder gezien in de geschiedenis.

      Deze sociopaten zitten aan de knoppen binnen het EU apparaat, I rest my case.

    • ZandInOgen schreef:

     Die Verhofstadt is ook een klasse apart, hij heeft zijn roeping gevonden daar in Brussel. Hij kan ook helemaal rood aanlopen als ie over Europa (EU) praat, alleen wijkt z’n scheiding wat af..

     Nogmaals wie heeft er op de Europese Commissie gestemd?

   • ClairVoyance schreef:

    Misschien waren die aanslagen op Farage wel fake. Ik weet niet welke aanslagen er volgens de fakenewsmedia op hem zouden zijn gepleegd, maar ik heb wel eens foto’s gezien van een schijnbaar verwarde Farage (althans,verward kapsel) half onder een vliegtuigje en eronder vandaan kroop. Ik heb geen idee wat het verhaal erachter was, maar het zag er wel fake uit. Ik bedoel, hoe kom je onder een vliegtuig terecht, en dan vervolgens iets dergelijks uitroept als ”asjemenou!”

    • ZandInOgen schreef:

     Het blijft natuurlijk speculeren niet dat ik slaafs achter Farage aanloop, maar ik haal hem aan om aan te tonen hoe corrupt en ideologisch verstard men is binnen de E.U. Je kunt makkelijk parallellen trekken met eerdere periodes in de geschiedenis. Verder vind ik hem verbaal ijzersterk en biedt hij tegenwicht aan de doorgeslagen fascistisch communistische gedachtegoed in die contreien.

     En hij heeft het voor elkaar gekregen om de Britten naar de stembus te trekken om een einde te maken aan dit gedrocht. Niet dat artikel 50 reeds in gang is gezet, het wordt door de elite vertraagd en gemanipuleerd. Dus waarschuwde Farage recent om een tweede stembusgang niet uit te sluiten. M.a.w. hij stelt ze keer op keer bloot voor wat de E.U. is een dodelijke combinatie van Marxisme (communisme) , fascisme en socialisme.

     • ZandInOgen schreef:

      “The most puzzling development in politics during the last decade is the apparent determination of Western European leaders to re-create the Soviet Union in Western Europe.”
      ― Mikhail Gorbachev

      REVEALED: How Whitehall thought British public TOO STUPID to be trusted with EU decision

      A SECRET document prepared for pro-Europe Tory Prime Minster Edward Heath shows how the Foreign Office knew EU membership would dismantle Britain as a sovereign nation.

      More damningly, in line after line, the faceless Whitehall mandarins behind the astonishing briefing paper FCO 30/1048 actively welcome Britain’s decline and Europe’s predominance.

      The briefing paper acknowledges that Britain would in time become little more than a puppet state of Brussels, after ceding judicial and executive powers to the fledgling EU – then called the EEC.

      But, instead of sounding alarm bells, the authors of the paper warn ministers to hide the truth from the British public.
      https://www.express.co.uk/news/politics/883540/FCO-30-1048-Brexit-EU-secret-document-damned-Britain-EU-membership

 4. Camera schreef:

  Wie o wie weet toevallig of deze (zie link onder) Eveline Lubbers
  famillie is van Ruud?

  https://www.evel.nl/

 5. ZalmInBlik schreef:

  Een groot staatsman is heen gegaan 😀

 6. Martin Vrijland schreef:

  De server is weer even een aantal minuten uit de lucht geweest wegens een DDoS aanval; excuses voor het ongemak.

 7. marcos schreef:

  Martin, hoe plaats je jouw constatering van het optuigen van het Derde Rijk (de EU) met je voorspelling dat het nieuwe Ottomaanse Rijk Europa (her Derde Rijk) zal overlopen?

  • Martin Vrijland schreef:

   Het herrijzen van het Ottomaanse rijk verloopt natuurlijk via de inname van of liever gezegd inlijving van de EU. De Europese leiders en ook landspolitici aan de top weten wel dat dit het plan is. Zij spelen dus nu hun rol van Erdogan bashen.
   Als Turkije de EU overneemt blijft het ambtenarenapparaat natuurlijk gewoon zitten en haar werk doen. Er zal misschien nog wat duidelijkere dictatuur komen met nog duidelijkere censuur wetten. Het is allemaal planning.
   De EU is een voorstadium voor meer. Net als de VS dat is en China en Rusland..en en..
   We gaan richting de Pike wereldoorlog: deel 3 van de agenda

   • marcos schreef:

    bedankt voor je toelichting. Inderdaad een voorstadium voor meer, dus ook het Ottomaanse rijk zal dus samensmelten met andere empires voor het vormen van de new world order

    • Martin Vrijland schreef:

     Ja, maar dat verloopt eerst nog via een wereldoorlog via die nieuwe islamitische reus en de overblijfselen van het zionisme (de VS en Israël) om Jeruzalem; alwaar zich de troon van Lucifer zal vestigen.

     • ZandInOgen schreef:

      Mijn mening is dat de derde tempel zal worden gebouwd op de ruïnes van de Al-Aqsa moskee in Jeruzalem. De Rothschilds beheren namens het Vaticaan Israël waar dus de Antichrist (Dajjal) de herrezen Lucifer zich zal vertonen in deze realiteit.

      Nog een hint is de officiële naam voor de paus Vicarius Filii Dei (vertegenwoordiger cq. plaatsvervanger van god) ook hier weer over welke god hebben we het. Tevens telt de latijnse benaming op tot 666.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten