Dr. Fauci (de AIDS medicatie arts) en de moord op Dr. Robert Willner (de man die Dr. Fauci exposede)

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 18 december 2020 15 Comments

fotobron: youtube.com

Hoe kan het dat de arts die Dr. Fauci exposede en de wereld liet zien dat HIV geen besmettelijk virus was, door zichzelf ten overstaande van groot publiek te injecteren met het bloed van een HIV positief getest persoon; hoe kan het dat die man een jaar later ineens spontaan dood neerviel? Officiële doodsoorzaak? Hartaanval. Vermoedelijke doodsoorzaak: opgeruimd door de genocide maffia.

Virussen zijn niet besmettelijk (HIV niet, “coronavirus” niet; geen enkel virus) en dat toonde Dr. Robert Willner glashart aan. De man raakte alles kwijt om aan te tonen dat het niet een virus is dat je ziek maakt, maar dat het medicatie is; het type medicatie (door Dr. Fauci en consorten gepromoot) waarvan gewoon in de bijsluiter staat dat het je DNA afbreekt.

Waarom zijn mensen zo naïef om de waarschuwende boodschapper te negeren en DNA afbrekende medicatie te slikken? Wilt u weten waarom?

“Het is makkelijker om mensen voor te liegen dan ze te overtuigen dat ze voorgelogen zijn”

Ja, maar ik ken mensen die dood zijn gegaan aan AIDS Vrijland, dit kun je niet zeggen!” Nee, u kent mensen die doodgegaan zijn aan de gevolgen van medicatie. Dr. Willner heeft dat aangetoond. U kent mensen die verteld zijn hoe ze hun ziekte konden remmen, maar die feitelijk vermoord zijn door de farmaceutische industrie. Dr. Willner heeft dat aangetoond.

Elke alternatieve media die u zoet houdt met kritiek aangaande “opgeklopte coronavirus sterftecijfers” moeten zich doodschamen dat ze u niet vertellen dat virussen niet besmettelijk zijn. Niet gesproken over de mainstream media en de politiek.

Virussen zijn niet besmettelijk! Dat is het enige échte onderwerp dat letterlijk elk element van deze coronavirus scam onderuit haalt. Virussen zijn een lichaamseigen reactie om vuil op te ruimen. Vaccinaties, medicatie en omgevingsvervuiling zijn de belangrijkste oorzaken. De PCR-test is vermoedelijk een intranasaal vaccin (in de neus ingebracht) dat u besmet.

Dr. Robert Willner injecteert “HIV” in zichzelf en loopt geen aids op.

7 december 1994, Hollywood Roosevelt Hotel, Greensboro, N.C., Dr. Willner (een arts met 40 jaar ervaring) een uitgesproken klokkenluider van de aids-hoax.

Voor een bijeenkomst van ongeveer 30 geneeskundigen en verschillende journalisten stak Willner een naald in de vinger van Andres, 27, een student uit Fort Lauderdale die positief op HIV getest is. Vervolgens injecteerde de 65-jarige arts zichzelf.

In 1993 verbaasde Dr. Willner Spanje door zich te injecteren met het bloed van Pedro Tocino, een HIV-positief getest persoon. Deze demonstratie van toewijding aan de waarheid en de eed die hij bijna veertig jaar eerder aflegde, werd op de voorpagina van elke grote krant in Spanje vermeld.

Zijn optreden in de populairste televisieshow van Spanje riep een 80% reactie ten gunste van zijn standpunt tegen de “aids-hypothese” onder het kijkend publiek op.

Toen hem werd gevraagd waarom hij zijn leven op het spel zou zetten om een ​​punt te maken, antwoordde Dr. Willner: “Ik doe dit om een ​​einde te maken aan de grootste moorddadige fraude in de medische geschiedenis.”

Dr. Robert Wilner testte vervolgens telkens negatief op HIV testen en stierf in 1995 “aan een hartaanval” (de bekende opruimmethode). Deze held waarschuwde ons voor de genocide maffia en Dr. Fauci stond op dat lijstje.

Bekijk de presentatie van Dr. Robert Willner hieronder en Wake up voor de ware agenda van de wereldwijde vaccinatie!

 

word lid

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]

175 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (15)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  1. Exosome theory vs Virus theory
  https://www.bitchute.com/video/5r11XbUsLsdG/ (9 min)

  2. Articles on the germ theory, infectious diseases and immunity
  https://whatreallymakesyouill.com/germ-theory-html/
  https://whatreallymakesyouill.com/infectious-diseases-dispelling-the-myths/
  https://whatreallymakesyouill.com/antibodies-immunity-dispelling-two-more-myths/

  3. Dr Thomas Cowan MD interviews, watch one or more (1+ hour interviews):
  https://youtu.be/KGIzWjjkpNk (1h30)
  https://youtu.be/0zhKxSlx0Gs (1h05)
  https://youtu.be/0V5QJVuHaC4 (1h23)

  4. Why the PCR test can’t tell you have coronavirus:
  https://youtu.be/tWvsLyefpOA (5 min)
  https://youtu.be/3a-Tsxl1R9E (15 min)
  https://youtu.be/NGlEljlg2v4 (10 min)

  5. Samuel Eckert asks Swiss Prof. Marcel Tanner where is the proof of the virus isolate
  https://youtu.be/bTskbrNGoFY (14 min)

  6. Dr Anrew Kaufman about the science behind virus isolation and Koch’s postulates
  Must watch: https://www.andrewkaufmanmd.com/the-rooster-in-the-river-of-rats/ (35 min) (youtube link if you prefer to speed up the playback: https://youtu.be/Z4Za6uNAFvM)
  Are viruses actually exosomes? https://youtu.be/TisUXVRA678 (14 min)

  7. Dr Andrew Kaufman and Dr Thomas Cowan
  https://youtu.be/eRxWJfQHsXY (1h13)

  8. Dr Stefan Lanka (mircobiologist) – Why HIV has never been isolated (1994). Same story as covid.
  https://youtu.be/W08qjvrbtnc (19 min)
  Stefan Lanka, articles:
  https://wissenschafftplus.de/uploads/article/Dismantling-the-Virus-Theory.pdf
  https://www.globalresearch.ca/dr-stefan-lanka-2020-article-busts-virus-misconception/5719146

  9. Viral Misconceptions – Presentation on The True Nature of Viruses. Great video by Jeff Green.
  https://youtu.be/MtWYQS3LFlE
  website: https://virusesarenotcontagious.com/

  Resources of articles:
  https://telegra.ph/Corona-Investigative-09-26
  https://whatreallymakesyouill.com/blog/
  https://thebigvirushoax.com/

  Books on germ theory, viruses, epidemics:
  Béchamp or Pasteur? A Lost Chapter in the History of Biology – Ethel D. Hume / R. Pearson (1923/1942)
  The Great AIDS hoax – TC Fry (1990)
  The private science of Louis Pasteur – Geison (1995)
  Good-bye Germ Theory – Trebing (2004)
  Virus Mania – Engelbrecht (2007/2020)
  What really makes you ill – Parker/Lester (2020)
  The Invisible Rainbow: A History of Electricity and Life – A. Firstenberg (2020)
  The Contagion Myth – Dr Thomas Cowan MD (2020)

 2. nimz schreef:

  dag Martin.

  wederom bewijs, echter zal de de buhne dit nooit aanvaarden, hun brein is al van de overheid. de propaganda machine draait al weer op volle toeren.. vanochtend op de staats nieuws, indirecte vaccinatieplicht, 75% van de bevolking zou dit willen, ik lach me een breuk, hoe dom ben je als mens, homo sapien(denkend mens) nou er is niet veel denken bij.

  momenteel ben ik een een gele ster aan het maken daar staat op covid ipv juden.

  het is nu tijd geworden om het heft in handen te nemen, de groep die zogenaamd wakker is zal nu echt wat moeten gaan doen, voor dat het te laat is.

 3. waarnemer schreef:

  Bedankt, helder!

  Ter toevoeging:

  Wat zijn virussen?
  Amerika Lezing 2009
  Aajonus Vonderplanitz: Hoeveel mensen weten dat een virus niet leeft? In de geneeskunde is dit al heel lang bekend, dat je geen antibiotica kunt geven voor een virus, omdat het geen levend organisme is. Iets dat niet leeft hoef je ook niet te doden. Een virus heeft geen celkern en ademt ook niet. Er zijn geen werkende functies. Virussen zijn gewoon geen levende organismen.
  Wat zijn virussen dan wel? Het zijn deeltjes eiwit. Het zijn zepen en oplossingen. Je lichaam maakt virussen aan om weefsels op te lossen, die veel te giftig zijn. Deze weefsels zijn voor parasieten, schimmels en bacteriën veel te giftig om op te eten. Te giftig, zoals wanneer je chemo en stralingen hebt gehad.
  Parasieten, schimmels en bacteriën proberen dat dode weefsel op te eten, maar dan gaan ze dood door vergiftiging. Waar gaat dan al dat besmettingsgedoe door virussen over? Dat is net zoiets als zeggen “wasmiddel is besmettelijk”. Want iedereen gebruikt het. Iedereen wast elke dag. Dus dan raak je ook meteen besmet. (Iedereen lacht).
  Het is niet voor niets dat in bepaalde seizoenen verkoudheid en griep ontstaan. Er zijn 300.000 virussoorten. Elke soort pakt slechts een klein deeltje van een cel aan en demonteert het. Een virus lost ALLEEN een specifiek stukje weefsel in die cel op. De farmaceutische industrie zegt dat een virus de hele cel oplost, maar dat is niet waar. Een
  virus lost een specifiek stukje weefsel in een cel op, zonder dat het de integriteit van de hele cel beschadigt.
  Helemaal oplossen gebeurt alleen als meer virussen tegelijk een zeer giftige, vervuilde cel aanpakken. Dit kan komen door industriële vervuiling. De medische geneeskunde zorgt ervoor, dat cellen vergiftigd raken. De farmaceutische industrie en voedingsindustrie bombarderen ons met te veel giftige stoffen. Meestal treden er bij mensen maar één of twee virussen op.
  Dat meerdere mensen virussen krijgen wil niet zeggen dat daarmee ook het virus besmettelijk is. Nogmaals: virussen zijn niet besmettelijk. Als iedereen ‘s zomers gaat zonnen en verbrandt, betekent dit ook niet dat de zon dus besmettelijk is.
  Aids is ook niet besmettelijk. Het aidsvirus is door de mens gemaakt. Het is niet zomaar komen aanwaaien. Het is een lymfanoom virus van een schaap en een leukemievirus van een rund. Een door mensen gemaakte virus. Geïnjecteerd in de bevolking door uw militaire regering. Als experiment in biochemische oorlogsvoering.
  Weet u op wie men dit wilde testen? Weet u wie ongewenst waren? De homo’s. De homo’s in New York, Los Angeles, Houston en San Francisco. Zij waren het doel. Herinnert u zich nog, dat ze daar in de jaren 70 en 80 hepatitis kregen? Dat kwam door intensief medicijngebruik. Ze kregen dit door hepatitis B-vaccins. In die steden werd met het virus
  gevaccineerd.
  10% van de mensen was niet homoseksueel. Daarom had 10% van de niet-homoseksuele inwoners toch dit virus. Omdat de overheid dreigde betrapt te worden, gingen ze het ook in andere steden toepassen.
  Toen is het virus ook aan de pokkenvaccins toegevoegd. Want waarom wilden de Britse en Amerikaanse overheid anders 125 miljoen pokkenvaccins beschikbaar stellen? We praten hier over biljoenen dollars. Ze hebben een medische catastrofe veroorzaakt.
  De Britse en Amerikaanse overheid waren zogenaamd hoogontwikkeld op medisch gebied! Raad eens hoeveel landen in de schulden zijn geraakt voor de medische hulp die ze kregen? 27 Afrikaanse landen hebben schulden gemaakt voor een pokkenvaccinatie die hun inwoners eigenlijk vergiftigd heeft. Niemand heeft zomaar aids gekregen in Afrika. Alleen mensen die ingeënt zijn tegen pokken, hebben aids gekregen.
  Aids krijg je doordat het overgedragen wordt via bloed. Maar je kunt GEEN aids krijgen door seks, zoenen of iets anders. Het moet echt in je lichaam geïnjecteerd worden. Zelfs als je bloedt door anale seks, kun je geen aids krijgen.
  Dr. Strucker toonde aan dat een ejaculatie maar twee virussen bevat. Virussen kunnen zich niet voortplanten, omdat ze niet levend zijn. Ze zijn gemaakt door cellen om het lichaam te reinigen. Een virus is dus een zeep en een oplosmiddel.
  Als je last begint te krijgen van slijm in je neus, dan maakt je lichaam een middel aan om het slijm op te lossen. Dat is een viraal element. Het reinigt en zal zorgen voor een flinke loopneus. Dus als je een loopneus krijgt is dat een goed teken. Het wil zeggen dat je neus een oplosmiddel heeft gemaakt. Een virus is niet slecht, zoals beweerd wordt. Het is iets goeds. Je lichaam maakt virussen met een bepaalde reden. Om beschadigd weefsel te verwijderen. En om daarna weer nieuw weefsel te kunnen aanmaken. Op die manier kun je
  gezond blijven.
  Als je cellen steeds doodgaan en je maakt geen nieuw cellen aan, word je ziek en sterf je.

  Aajonus Vonderplanitz
  voedingsdeskundige, voedselrechtenactivist, deed veel onderzoek naar virussen, bacteriën, schimmels, juridische strijd in verband met onwaarheden over voeding. Spreker en auteur. Hij stierf in 2013 onder mysterieuze omstandigheden.

 4. Jur1995 schreef:

  En dan heb je hier een Wikipedia artikel dat stelt dat HIV wél AIDS veroorzaakt.
  https://en.wikipedia.org/wiki/HIV/AIDS_denialism

  “The scientific consensus is that the evidence showing HIV to be the cause of AIDS is conclusive[1][2] and that HIV/AIDS denialist claims are pseudoscience based on conspiracy theories,[6] faulty reasoning, cherry picking, and misrepresentation of mainly outdated scientific data.[1][2][7] With the rejection of these arguments by the scientific community, HIV/AIDS denialist material is now targeted at less scientifically sophisticated audiences and spread mainly through the Internet.[8][9]”

  Verder staat er ook dit in over Kary Mullis:
  “Kary Mullis, who was awarded a Nobel Prize for his role in the development of the polymerase chain reaction, has expressed sympathy for denialist theories.[71]”

  Met de kennis die ik nu heb, valt ook dit artikel van Wikipedia door de mand.

  Net zoals dit artikel:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Germ_theory_denialism

  (Hier heeft Martin Vrijland het ook al over gehad.)

  Vroeger geloofde ik nog dat Wikipedia een neutrale bron was. Vandaag weet ik wel beter. Wikipedia is geen goede bron en geen neutrale bron en waar ze naar verwijzen is ook zeker niet altijd van mensen die niet corrupt zijn, bijvoorbeeld als het om geneeskunde gaat.

  Volgens mij wordt alles dat haak staat op het verhaal van de mainstream (farmaceutische industrie) geneeskunde uitgemaakt voor pseudowetenschap en complottheorieën.

 5. Prosperity . schreef:

  Kary Mullis is ook doodgegaan in Augustus 2019. De oorzaak? Longontsteking en/of hartproblemen. Toeval?
  Ze wisten perfect dat Mullis zou uitspreken over hoe de PCR-test misbruikt wordt om de cijfers te manipuleren. En hij had genoeg prestige en autoriteit over dat onderwerp dat mensen ook zouden luisteren.

 6. danny schreef:

  Hoe kun je eerst stellen dat virussen niet besmettelijk zijn en vervolgens beweren dat de PCR-test mensen besmet?
  Met wat worden mensen volgens jou dan besmet door de PCR-test?

  • Martin Vrijland schreef:

   Virussen zijn niet besmettelijk: niet via lucht, niet via druppeltjes etc.

   Maar je kunt wel een labdesign “virus” inbrengen of een CRYSPR enzym inbrengen via de neus.
   Daarmee kun je het lichaam aan het werk zetten de ingebrachte vervuiling op te gaan ruimen.
   Dat doet het lichaam als het vervuiling herkent..dan gaat het exosomen aanmaken en uiteindelijk antistoffen om die exosomen weer op te ruimen. Dan wordt je dus even ziek.

   • Martin Vrijland schreef:

    Omgekeerd:

    Als een virus besmettelijk zou zijn en je het via de longen of aanraking binnen kunt krijgen waarom moet iedereen dan gevaccineerd worden en spray je het vaccin-labvirus gewoon niet in hun gezicht of vlieg je met vliegtuigen over de stad?

  • Martin Vrijland schreef:

   Laten we het misverstand over de veronderstelling dat je niet kunt besmetten via de PCT-test even wegnemen.

   1. Ik stel dat virussen niet besmettelijk zijn, omdat een virus een dood ding is. Het is een proteïne met RNA strengen. Het kan zich zonder gastcel niet in leven houden; is niet levend en kan buiten het lichaam niet overleven. Niet alleen het minste geringste zonlicht breekt het af, maar het is simpelweg niet levend en kan al helemaal niet door de huid heendringen, laat staan in een long terecht komen en door de wand heendringen. Het is niet een soort graafmachine.

   2. lab-virussen worden gekoppeld aan een celcultuur van foetuscellen (op kweek gehouden foetuscellen), waardoor je een virus actief kunt houden in een kweekcultuur. Dat noem je dan een vaccin. Dat kan ook een neus-vaccin zijn. Nee, ook die zijn niet besmettelijk (van de ene persoon op de andere overdraagbaar). Je kunt het echter wel zo samenstellen dat het een schoonmaakreactie van het lichaamseigen triggert. Feitelijk is lab-virus dus geen goede woordkeuze, maar zou gif een betere keuze zijn.

   3. een lab-vaccin (ook een neus-vaccin) zou een CRISPR enzym kunnen bevatten. Ook zijn nano-particles niet uit te sluiten. Daarmee kun je mogelijk op afstand je DNA aanpassen. Van zowel CRISPR remote controle als nano particle maatwerk-drugsaflevering zijn wetenschappelijke documenten te vinden.

 7. Riffian schreef:

  HIV heeft natuurlijk nooit bestaan, Covid-19 van hetzelfde laken een pak. Inteviewer Oostenrijkse Jane Burgermeister heeft ook de varkensgriep (Mexicaanse griep) hoax blootgelegd en heeft daar zwaar voor moeten boeten.

  https://www.nu.nl/binnenland/2300502/klink-kocht-onterecht-34-miljoen-vaccins.html

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten