Een e-mail van de zoon van Diederik Gommers over het patent van zijn vader

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 26 september 2020 14 Comments

foto bron: ad.nlVanochtend ontving ik een e-mail van de zoon van Diederik Gommers (OMT) met een dringende oproep. Hij durft naar eigen zeggen niet meer op Twitter te kijken omdat zijn vader aangevallen wordt. Dit zou zijn gebeurd nadat ik schreef dat zijn vader een patent heeft op beademingsapparatuur. Het bevreemd mij enigszins dat Diederik Gommers mij zelf niet mailt, maar zijn zoon legt dat uit.

Als dit de actie van een staatstrol is, is dat zeer kwalijk, maar gezien de waargenomen drukte op Twitter over dit onderwerp, moet ik er wel over publiceren. Leest u de e-mail even en lees vooral ook daaronder mijn reactie, want die is erg belangrijk en noodzakelijk.

 

Het is belangrijk dat u mijn antwoord leest, want daarin licht ik mijn standpunten nog eens toe. U begrijpt dat ik de naam van de zoon weg ge-edit heb, omdat ik de jongen niet wil beschadigen.

Hi …..,

Wat vervelend om te horen. Besef je echter goed dat social media bevolkt lijkt te worden door hele legers staatstrollen, dus als die je vader aanvallen, kan dat net zo goed bedoeld zijn om mij in een kwaad daglicht te stellen, doordat ze zaken verdraaien of bewust lopen te dreigen. Dat is dan juist bedoeld om de indruk te wekken dat dit mijn volgers zijn die je vader aanvallen. Zo werken de staatstrollen, heb ik in de praktijk geleerd.

Ik kan niet verifiëren of ik hier daadwerkelijk met een mail van de zoon van Diederik Gommers te maken heb, want iedereen kan zomaar een mailadres aanmaken tegenwoordig. Het is daarom wellicht nuttig dat je iets van een bewijs stuurt dat ik deze mail daadwerkelijk van de zoon van Diederik Gommers ontvangen heb.

Ik heb in mijn artikel duidelijk het volgende gesteld (lees even goed):

“Nu is het niet keihard te maken dat de bedrijven bij wie de staat de beademingsapparatuur kocht patentrechten af moeten dragen aan Gommers, maar wel is duidelijk dat hij in 2016 de professor aan de Erasmus Universiteit was die het promovendus-team voorzat in een onderzoek naar beademingsapparatuur, gefinancierd door de bedrijven Demcon en Dräger.

Niet alleen vond dat promovendus onderzoek in 2016 plaats; ook de patentaanvraag van Gommers vond plaats in 2016. We kunnen niet achter de schermen kijken bij de bedrijven die de beademingsapparatuur produceren en weten dus niet 100% zeker of zij het patent van Gommers gebruiken, maar wel financierden de twee belangrijke genoemde spelers een onderzoek waarin Gommers een hoofdrol had en dus kun je wel degelijk stellen dat er een lijntje met Gommers ligt.”

Dat staat zelfs in de inleiding van het artikel, dus daar kan geen misverstand over bestaan. Er is simpelweg sprake van belangenverstrengeling.

Je stelt:

“Ik snap dat het vraagtekens oproept dat hij een patent heeft op een narcose toedienings- en ventilatiesysteem, maar dit gaat over een anesthesietoestel die flink verschilt van de beademingsapparaten die door de overheid besteld zijn.

Het patent dat mijn vader heeft is op dit moment een slapend patent, omdat er nog geen bedrijf is die interesse heeft getoond. Hij heeft er dus nog geen cent mee verdiend.”

Dat zijn jouw woorden. Ik vind het raar dat je vader niet zelf kan reageren en een bewijs van dat slapende patent kan sturen, als dat zo is. Ik zie liever gewoon bewijs (mits onvervalst).

Het neemt echter het feit niet weg dat je vader professor was in het promovendus onderzoek uit 2016 aangaande beademingsapparatuur en dat zowel Demcon als Dräger dit onderzoek financierden. Gezien het feit dat je vader en  Willem Alexander apparatuur bestelden bij deze bedrijven, is daar dus sprake van een duidelijk zichtbare belangenverstrengeling.

Je schrijft:

“De reden dat mijn vader zelf geen bericht stuurt is omdat hij denkt dat het niet helpt, maar zelf vind ik het niet zo fijn om allerlei zeer boze berichten te lezen op twitter. Een kritische blik is nooit erg maar de belangenverstrengeling waar u het over heeft in het artikel klopt simpelweg niet.”

Blijkbaar heb je goed contact met je vader. Wijs je vader er dan even op dat hij per direct zijn functie in het OMT neer moet leggen. De belangenverstrengeling is namelijk keihard.

Je schrijft:

“Ik zou het daarom fijn vinden dat u het artikel verwijdert zodat ik gewoon weer op twitter kan kijken zonder dat er mensen zijn die mijn vader aan de hoogste galg willen hebben, zonder dat de reden hiervoor gegrond is.”

Zoals eerder uitgelegd weet je niet wie de reageerders op social media zijn. Dat kunnen heel goed staatstrollen zijn; ingehuurde telemarketeers met deepfake social media profielen die aanvallen uitvoeren met een bepaald doel. Om nu een artikel te verwijderen omdat jij niet op twitter kunt kijken, vind ik een iets te lichtzinnig argument. Jij kan niet op twitter kijken, ik ben alles kwijt geraakt door mijn nek uit te steken en misstanden te ontmaskeren. Mijn dochter kan al jaren niet meer op internet kijken en mag mij zelfs niet meer zien omdat de bedreigingen nogal heftig waren. Wat weegt zwaarder?

Los daarvan kun je ook zeggen: wie in de ring gaat staan moet rekening houden met klappen. Kortom, als je een dergelijke positie bekleed als die van je vader, hoort het er bijna bij. Ikzelf ondervindt al jaren doodsbedreigingen en het gehele internet is vol gegooid met onjuiste verhalen (smaad en laster). Daarvan heb ik zelfs aangifte gedaan. Denk je dat daar iets mee is gebeurd? Het antwoord is: de politie heeft het gewoon op de stapel laten liggen. Ik had namelijk aangetoond dat het een staatsmedewerker was die al deze smaad en laster coördineerde.

Ik zou toch nog maar eens met je vader gaan praten. Zijn belangenverstrengeling is namelijk onomstotelijk aangetoond in het promovendus rapport te vinden in dit artikel, gecombineerd met de bestelling van beademingsapparatuur door de Nederlandse staat bij de genoemde bedrijven.

https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/outbreak-management-team-diederik-gommers-moet-opstappen-wegens-belangenverstrengeling/

Groetjes,

Martin

Als u het mij vraagt hebben we hier met een hele slimme strategie te maken die Diederik Gommers een slachtofferrol moet geven, in de vorm van een “zielige zoon”. Dat doet denken aan een spindoctors marketing strategie. Het social media leger doet de rest.

Als mensen mijn artikelen op Twitter of Facebook in welke vorm dan ook gebruiken om iemand aan te vallen, dan heeft dat niets met mij of de inhoud van mijn artikelen te maken. Ik distantieer mij dan ook van elke vorm van bedreiging of geweld en roep expliciet op om mijn stukken of teksten hier niet voor te gebruiken. Ik sta echter wel volledig achter de inhoud van mijn artikelen.

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]
140 Shares

Tags: , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (14)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Vermoedelijk is de e-mail inderdaad van de zoon van Gommers. Het IP-adres (om privacy redenen weg ge-edit) wijst namelijk naar Molenaarsgraaf en dat lijkt inderdaad de plek te zijn waar Diederik Gommers woont (althans in ieder geval binnen een straal van 8 km).

  https://www.hetkontakt.nl/regio/alblasserwaard/227472/diederik-gommers-blikt-terug-op-hectische-weken-coronacrisis-er-w

  https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2020/09/traceroute-e-mail-zoon-Gommers.png

 2. Martin Vrijland schreef:

  Waarom ik vind dat iemand waarbij belangenverstrengeling is aangetoond niet in het OMT kan zitten, is omdat de financiering van onderzoeken of het eventueel verkrijgen van een patent mogelijk financieel gewin impliceert.

  Een advies uitgebracht ten bate van de volksgezondheid mag niet gelieerd zijn aan bedrijven die apparatuur leveren die mogelijk een connectie hebben met een OMT lid. Dan moet er of een ander OMT lid gekozen worden of moeten er andere leveranciers benaderd worden.

  Het is journalistiek belang om dit aan te kaarten.

  Daarbij komt dat het er alle schijn van heeft dat we hier met een PsyOp/hoax te maken hebben, vanwege het simpele feit dat de besmettingstheorie van Louis Pasteur (waarop de gehele lockdown en het media circus daar omheen gebaseerd is) door hemzelf als onjuist bestempeld werd en vanwege het simpele feit dat Pasteur bewezen fraudeerde in zijn onderzoeken.

  Zie: https://www.martinvrijland.nl/?s=fraudeur+pasteur

 3. Sephus schreef:

  Martin schreef: ‘Vermoedelijk is de e-mail inderdaad van de zoon van Gommers. Het IP-adres (om privacy redenen weg ge-edit) wijst namelijk naar Molenaarsgraaf en dat lijkt inderdaad de plek te zijn waar Diederik Gommers woont (althans in ieder geval binnen een straal van 8 km).’

  Dat zegt niets. Je kunt ook een VPN sturen naar een bepaald gebied lijkt me. Die shills/overheidstrollen krijgen dat soort tools gewoon van bovenaf. Alles om het transparant over te laten komen.

 4. Layla Songfull schreef:

  Het acteurspel aan het begin van de zogenaamde ‘pan-demie (iurg)’ van Gommers werd direct geregistreerd door mijn ingebouwde leugendetector.
  Hij speelt de zielige Klaas vol medeleven en riep avond aan avond op tv (die ik zelden nog aanzet); oh… ik hoop dat er snel een vaccin wordt gevonden.’ Op een toontje die hij van Carlo Boszhard van de tv-kantine lijkt te hebben geleerd.
  Het Pandemonium is zo gigantisch dat over de hele wereld door een machine a la de tv-kantine over ons wordt uitgestort, inclusief siliconen, hologrammen, photoshop en video-manipulatie, en dit al ruim 200 jaar, dat de tijd is gekomen dat allen die zich hiervoor lenen als demonen moeten worden gekenmerkt, medeplichtig aan genocide en ecocide. Door ze aan het licht te brengen schrompelen ze als lege ballonnen ineen, want dat verdragen ze niet.

  De wetenschap, geschiedenis en spirituele vervalsing door hen in alle facetten van de samenleving toegebracht is volledig ontmaskerd en daarmee is hun rol uitgespeeld; ze kunnen nog wat pogingen doen, zoals deze slijmbrief, maar het is al lang klaar met ze.

  Wie nog denkt dat de voormalige ‘Koningshuizen’ voornamelijk thee drinken en naar elkaars begrafenissen gaan heeft het mis. Hun gegraai uit de geboortetrusts, welke bij iedere oorlog, ramp, crisis of pandemie door hen wordt leeggejat, komt ook tot een einde. Deze geheime bankrekeningen op het sofinummer geënt, is een plagiaat van de ziel en haar schepper. Het geboortecertificaat is gebaseerd op de dode placenta, die je moeder niet heeft opgeëist omdat ze bij moet komen, en niet op jou als levende ziel met het vermogen volledige te ontwaken aan het Licht.
  Dus doet vader ‘aangifte’ en daarmee wordt iedere baby, inmiddels overal, als schuldig erfgenaam geregistreerd van een schuld die op het product de ‘placenta’ is bedacht.

  Aangezien de claimers van al dat geld en die schuld baat hebben bij het verminken en vermoorden van de mensen en al lang zelf geen ziel meer hebben, is de rek eruit. Ze zijn dood. En al de criminelen die aan hun haak hangen dus ook. Het is niet voor niks het ‘einde’ van een tijdsperiode. Het kaf wordt van het koren gescheiden; Gommers en Co is het kaf. Punt uit.

  Gommers is niet alleen maar een geldjagertje, maar een bezetene die meewerkt aan het uitdoven van de menselijk ziel; het vermogen om zelfscheppend te zijn en dit in te zetten voor een steeds hogere moraal en dus prachtiger wereld. Dat helpen deze monsters om zeep en dat is gelukkig ten einde. Mede dankzij Martin Vrijland.
  Ze kunnen nog terug; er is nog tijd. Wellicht dachten ze dat het in het valse licht van Darwinisme een ‘goede’ zaak is om iedereen te belazeren richting transhumanisme. De wereld waarin je straks niet meer meetelt als je geen chip in je brein laat zetten. En je daarmee afsnijdt van je volledige potentieel, ook na je dood……. Wellicht dat Gommers en Co. gewoon nog te onbewust zijn en denken dat ze goed bezig zijn.
  Bij deze dan hun kans om nu het nog kan zich te bekeren.

  Evenzo als Marion Koopmans, Hugootje enz. enz. André Kuipers is trouwens een fake-personage. Zal niet verklappen wie hem speelt.

  Oh en we vonden ook nog Matthieu Onderdijk, die aan de Maastrichtse Universiteit werkt als ‘interprofessional collaborate in healthcare’, die in de kranten de halfdode patient speelt oa bij Omproep Brabant; en als een doodzieke Jacob de camera inkijkt roepend; ‘doe maar wel mee, kapje op, bedrijfje sluiten, stikstof inademen, smetvrees ontwikkelen, je kinderen verminken, half langzaam, liefst snel doodgaan.’ He Matthieu?

  Allemaal in de demonen-ballon met ze; naar het licht. In een klap van ze af.

  Gegroet.

  • Harry vries schreef:

   Laat me raden, ik denk dat ik het snap: Qanon en Trump gaan ons redden?
   Nou dan ben ik gerustgesteld en ga ik vanavond lekker met een bakje chips en een heerlijk biertje nieuwsuur kijken.

  • Zonnetje schreef:

   In je reactie schrijf je over demonen enz. Tja, demonen zijn toch onze eigen gedachten.,onze eigen creatie.Je kunt kiezen tussen goede gedachten en slechte gedachten in de zin, van do the right thing,, de moraal niet of iets opportuun is of uitkomt. Als iemand het heeft over demonen maakt hij zijn eigen commentaar niet zo geloofwaardig. ook al staan er zaken in die hout kunnen snijden..

   • Layla Songfull schreef:

    Dank voor je reactie. De zon is ook enkel in je gedachten…. ja. Ik weet het, in Nederland is het moeilijk om over een spirituele oorlog te praten; de context daarvoor is ook volledig geschrapt in geschiedenis en religie.
    Toch zit er een macht van gigantisch kaliber achter deze jongetjes en meisjes die de boel richting transhumanisme duwen. Het boek van Martin Vrijland maakt ook heel duidelijk welke prijs daarmee wordt betaald.

    Het feit dat demonen naar het rijk der fabelen wordt verwezen is een geslaagd resultaat van de al eeuwenlange ondermijning van het menselijk potentieel. ‘Demoon’ is de naam voor entiteiten die gebruik maken van fysieke lichamen om hun ding te doen. Als zij in ruil kennis en techniek bieden (via specifieke overdracht) dan kan het zo zijn dat deze ‘bewust’ worden ‘geactiveerd’. Dat is m.i. zeer zeker het geval. En deze ‘entiteiten’; zijn geen lukrake gedachtenvormen; ze worden gestuurd door een zeer hoge intelligentie die er baat bij heeft de mensheid in slavernij te houden. Haar ingebouwde potentieel te dwarsbomen en te ontmantelen. Wie bouwt een mens met het vermogen volledig te ontwaken en gaat dat vervolgens dwarsbomen? Er is dus zeker sprake van een spirituele oorlog.
    Wie dat niet ziet is zienderogen blind. Het enige verschil is; deze agenda is niet menselijk. En kan alleen zo worden uitgerold door zoveel mensen, omdat er velen tussen zitten die inmiddels ‘bezeten’ zijn.
    Dit erkennen, onderscheiden en jouw licht aanzetten en besluiten vanuit het Hart, is alles dat nodig is om dit te stoppen.
    Zodra deze duistere krachten in het licht staan is hun spel uitgespeeld. Dat, die hoge vibratie, verdragen zij niet.

 5. ZandInOgen schreef:

  Ach het is een beproefd recept van de gebruikelijke verdachten, beginnen te schreeuwen als ze zich in het nauw gedreven voelen. Het is in Engeland niet anders, degene die de overheid adviseren hebben vaak een financieel belang om bepaalde punten geïmplementeerd en uitgevoerd te zien worden.

  Tsja in Madurodam is het niet anders…

  Revealed: Sir Patrick Vallance has £600,000 shareholding in firm contracted to develop vaccines

 6. Sephus schreef:

  pff gelukkig, we kunnen weer rustig slapen

  Famke Louise doet weer mee, laat zich bijpraten door Diederik Gommers

  https://joop.bnnvara.nl/kijk-nou/famke-louise-doet-weer-mee-laat-zich-bijpraten-door-diederik-gommers

 7. Sephus schreef:

  haal maar weg die bovenstaande reactie Martin. Reactie was in een opwelling, tenzij je het wel wilt plaatsen. kijk maar.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten