Een oorlog reeds verloren? Of gaan we nu echt eens wakker worden en in actie komen?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 10 juli 2020 11 Comments

bron: sndcdn.com

Het is ronduit opmerkelijk om te zien hoe de lezers van Martin Vrijland, die al zevenenhalf jaar strijd voor de ontwaking voor de zich uitrollende politiestaat, weg gekanaliseerd worden naar nieuwe prachtig ogende initiatieven als ‘Café Weltschmerz’ en ‘Een oorlog reeds verloren’ van Sven Hulleman. De prominent op die kanalen aanwezige Karel van Wolferen negeert mijn contactverzoek, maar neemt wel de titel van mijn vorige boek over met uitspraken als “Wat ik noem de gecreëerde werkelijkheid“. Het is nu meer dan ooit belangrijk te doorzien dat deze oppositie initiatieven wel gegronde kritiek leveren, maar niet de angel verwijderen. Waarom? Dat zien we vooral tijdens de coronacrisis. Laat ik het toelichten.

De kritiek op de coronavirus covid-19 maatregelen van de staat bestaat vooral uit het leveren van een andere visie op het besmettingsgevaar en daaruit voortvloeiend komt de kritiek op wel of niet mondkapjes dragen, wel of niet anderhalve meter afstand en wel of geen besmetting via aerosols en dergelijke. Daarin zien we onder meer prominent de rol van Maurice de Hond en Willem van Engel door de genoemde kanalen gepusht worden. Zij leveren ogenschijnlijk zeer nuttige kritiek, ware het niet dat die kritiek volledig voorbij gaat aan de essentiële vraag van wat een virus nu eigenlijk is en of een virus überhaupt overdraagbaar is. De discussie gaat dus over ‘de wijze van overdraagbaarheid’ in plaats van over de vraag of een ‘virus echt overdraagbaar is’.

Dat lichtte ik uitgebreid toe in deze artikelen reeks en ik spoor u dringend aan die artikelen te lezen, maar ook en vooral te delen, omdat het essentieel is de kern van de problematiek waarin we geforceerd zijn, te gaan doorzien.

Neemt u bijvoorbeeld echt even een zondagmiddag de tijd om ook alle video’s in die artikelen te bestuderen. U komt dan tot de ontdekking dat het lichaam schoonmaakmechanismen heeft. Die schoonmaakmechanismen bestaan uit bacteriën en schimmels. Een derde schoonmaakmechanisme van het lichaam is het afbreken van schadelijke stoffen via de aanmaak van virussen. Een virus is een opruimmechanisme van het lichaam.

Maar wat is dan het coronavirus, want het is toch echt bewezen dat dat virus bestaat?” zult u nu wellicht vragen? Coronavirussen bestaan al veel langer. Het sars-cov-2 virus, zoals het coronavirus waar we nu mee te maken hebben officieel heet, is een naar verluidt nieuwe variant.

Als u de artikelen reeks onder het linkje gelezen heeft, dan komt u erachter dat zo’n virus eigenlijk alleen maar in het menselijk lichaam terecht kan zijn gekomen via eerdere vaccinaties. Een mogelijk andere optie is die van het inbrengen via tests, maar dat is discutabel. Dat betekent dus dat in eerdere vaccins als griepvaccins een nieuw virus in de bloedbaan gebracht is, dat vervolgens van de lichaamseigen gast-cellen gebruik maakt om zich te vermenigvuldigen. Met de huidige technologische stand van zaken kan dat betekenen dat we met een design virus te maken hebben. In onderstaan filmpje uit 2017 legt master of deception Bill Gates uit hoe zo’n virus op een computerscherm kan zijn ontstaan (lees daarna verder)

Toen ik als salesmanager bij een groot internationaal telecom bedrijf (met Microsoft als grootste klant) werkte was ik er getuige van hoe op ons NASA-achtig scherm een computervirus uitbraak in beeld gebracht werd. De CEO stond erbij en keek ernaar en meldde dat dit alles een goed gecoördineerd zelfgeschapen aanval was, die Bill Gates (en dus ons bedrijf als netwerkleverancier en data centre host) veel geld zou opleveren. In 2003 werden wereldwijd vele computers op bedrijfsnetwerken en in huiskamers geïnfecteerd door het MS Blaster virus. John Wendell Thompson was in die tijd chairman van Symantec anti virus, het bedrijf dat op 11 augustus 2003 de ‘rapid release protection update’ beschikbaar stelde tegen dit MS Blaster virus. Wie is nu chairman van Microsoft? Juist, diezelfde John Wendell Thompson.

Waarom vertel ik dit? Welnu, het moet u toch opgevallen zijn wie bij deze coronavirus uitbraak prominent in alle media aanwezig is en wie zwaar geïnvesteerd heeft in alle vaccinatieprogramma’s wereldwijd. Zou het kunnen dat Bill Gates in bovenstaand filmpje uit 2017 precies wist wat er zou gaan komen?

Maar hoe kan het dan dat meerdere mensen bijvoorbeeld gelijktijdig ziek worden en de griep of longontsteking krijgen, zoals we zagen bij het coronavirus?” Dat wordt uitstekend uitgelegd in de filmpjes die u vindt in de genoemde artikelen reeks. Samengevat komt het erop neer dat gelijkwaardige omgevingsfactoren, vergiftigingsgraad en bijvoorbeeld stressfactoren het lichaam aan kunnen sporen een grote schoonmaak te beginnen. Dat geeft de ziekte verschijnselen die we door de media zo gepusht hebben zien worden. Daarvan moeten we ons bij de eerste coronavirus golf tegelijk afvragen of veel van die beelden niet simpelweg een Trumanshow realiteit zijn geweest, maar als we hier met een Bill Gates designed virus te maken hebben, dan kunnen we zeker een tweede golf verwachten en dan laat het zich raden wie de oplossing ook deze keer gaat aanreiken.

Zijn we hier getuige van een zoveelste Problem, Reaction, Solution spel op wereldschaal richting een technocratische totalitair regiem? Als u het mij vraagt wel. Het is dus essentieel om te gaan doorzien dat u zich niet in de fantastische ogende gecontroleerde oppositie kanalen van de staat laat leiden, want zij zullen hooguit wat roep-toeteren op internet en rechtszaken aanspannen die gedoemd zijn te mislukken.

Maar Vrijland, ook die door jouw betitelde ‘gecontroleerde oppositie kanalen’ wijzen Bill Gates als onbetrouwbaar aan?” Essentieel is te doorzien dat zij u niet wijzen op de niet-besmettelijkheid van een virus en op de mogelijkheid van een design virus. Zij moeten u afvangen in de vangnetten van de staat, koppelen aan ‘complotdenken’, stop de lockdown, anti anderhalve meter, anti mondkapjes en anti nieuwe wetgeving, om straks in 1 klap het schip te doen afzinken.

Het wordt tijd voor een directe staatsgreep op de pionnen van macht die nu onze schijn-democratische regering vullen. Dat is de enige uitweg en dat kan alleen als u echt zelf in actie komt. Vandaar dat ik het initiatief gelanceerd heb van directe democratie waarin we zelf onze leiders kiezen en zelf onze wetgeving bepalen. Dat vergt iets meer toelichting dan de laatste volzin, dus vandaar dat het ook hier aan te raden is even wat research op de daarvoor gelanceerde website te doen. Dat vergt tevens eigen inzet. Ik kan het niet alleen dragen. We moeten zelf aan de slag en zelf actie ondernemen. Laat u niet afvangen. Steun de boodschapper die al jaren strijd voor de ontwaking (en niet pas begint als het te laat is). Deel de artikelen, word lid, koop en deel het boek en help mee een basis te leggen voor directe democratie.

directe democratie nu

155 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (11)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. OVI schreef:

  “De economische zelfmoord van Europa” vind ik zeker onderhoudend. Ze gaan er toch redelijk met gestrekt been in, Rutte wordt zeker niet gespaard. Maar goed zelfs een blinde ziet hoe ze ons de afgrond in jagen. Ik zit al 4 maanden zonder klussen, als ik kan helpen?

 2. ErikvanLeeuwen schreef:

  Het stoort mij al lange tijd dat de “oppositie” er klakkeloos, bijna moedwillig, vanuit gaat dat virussen zich zo gedragen zoals het ons is voorgeschoteld.
  Er is meer dan genoeg info te vinden over wat virussen (latijn voor gif) werkelijk zijn om dit verhaatje vol te houden. Ben je echt kritisch? dan pak je de overheid aan met de waarheid aan je zijde.
  In mijn ervaring zijn ziektes niet overdraagbaar maar zeer persoonlijk en altijd een resultaat van stress of vergiftiging. Sprijdt angst uit over de bevolking, sluit hen vervolgens op en voila, je hebt vele zieken.
  Het lijkt er bijna op dat jij de enige blogger in Nederland bent die de hele virushoax doorheeft.
  Wat me ook stoort is dat wanneer er een “epidemie” uitbreekt, vrijwel niemand de moeite neemt om zich er goed in te verdiepen. Men laat het over aan de “experts” met hun computermodellen in hun ivoren torens.

 3. Marianne schreef:

  Weer heel erg bedankt voor je artikelen. Hierdoor ben ik zeer kritisch geworden. Het geeft me handvaten en ben nu heel goed om in discussies mensen in te laten zien dat we worden voorgelogen. Ik deel vaak MSM artikelen met kritische vragen en/of commentaar om mensen te laten nadenken en zo her en der zie ik dat ook gebeuren. Ook deel ik zo vaak mogelijk fvvd.nl voor een samenleving door en voor ons. Bedankt voor al je inspanningen, blijven volhouden en doorgaan.

 4. Jack van Dijk schreef:

  Beste Martin, hoe ben jij zo zeker van het feit dat een virus een “opruimmechanisme van het lichaam” is?
  En hoe kom je aan de juiste bron van de beweringen die je doet omtrent virussen?
  Want….. ik beweer namelijk het complete tegenovergestelde op basis van wat het medisch medium Anthony William zegt over virussen.
  Virussen zijn pathogene stoffen die ons ziek maken. Virussen zijn levende organismen die “voedsel” eten.
  We zijn op zoek naar de waarheid en ik denk dat Anthony William, die zijn informatie krijgt uit “de eerste hand”, namelijk de Spirit van Compassie, de waarheid kent.
  Ken jij Anthony William?
  Graag jouw reactie……….

  • Martin Vrijland schreef:

   Je vraag naar een bron terwijl ik verwijs naar de artikelenreeks waarin de bronnen staan vermeld.
   Je hebt dus niet de moeite genomen die te bestuderen.

   Als Anthony William jou vertelt dat twee plus twee vijf is, dan mag je dat best geloven, omdat je weigert de logica te herkennen en we nu eenmaal in een tijd leven, waarin de waarheid niet meer om de logische redenatie draait, maar om het opgedrongen antwoord. Zie onderstaand filmpje.
   Het is zuivere logica dat een virus geen cel is. Het heeft geen levende kern. Het is DNA/RNA ingekapseld in proteïne; niets meer en niets minder.

   Anthony William is dus als de leraar voor deze klas; medium medisch medium, expert, je mag er elke naam aan geven die je wilt in het George Orwell 1984 tijdperk waarin we leven.

 5. marcos schreef:

  Jack, ikzelf ben van mening dat virussen eigenlijk helemaal niet bestaan en een verzinsel zijn om angst aan te jagen. Ikzelf ben van mening dat we te maken hebben met exosomen, omdat deze exact dezelfde fysieke eigenschappen hebben als wat men als virus presenteert. Zie bijvoorbeeld https://www.youtube.com/watch?v=Ac2MAAlzxEs&t=42s

 6. R.C.S. schreef:

  Dat verklaart dus ook waarom we door al die `gemaakte` virussen updates en verschuivingen van windows programmas nodig hadden nu al weer windows 11 hahahaha … wat een Joke.. sad but true is dat Corona hetzelfde ontwetendheid verhaal wordt opgehangen alleen niet door microsoft windows maar Corona vaccinatie Gates .. zelfde upgrades om je lichaam ongecontroleeerd om te buigen naar volledig gecontroleerd Damn.. kwartje valt

 7. Martin Vrijland schreef:

  Als ik het laatste gesprek tussen Karel van Wolferen en Sven Hulleman bekijk dan blijkt dat Karel op geen enkele wijze kan of wil zien dat politici van jongs af aan opgeleid worden om het volk een bepaalde richting uit te sturen en dat de democratie altijd al een farce is geweest. Dus of hij is naïef of op zijn leeftijd nog altijd steke blind.

  Inmiddels heeft Karel mijn email (naar aanleiding van dit artikel beantwoord), waarin hij beweert dat hij nog nooit van mij gehoord had. Dat is misschien nog wel het meest ongeloofwaardige wat ik gehoord heb, want zelf als ik in het buitenland zit kennen mensen mijn website. Zeker als je je met onderwerpen als 911 en MH17 bezig gehouden hebt, moet je mijn website kennen.

  Desalniettemin ga ik toch maar eens kijken of ik een keer met Karel kan babbelen.

  • ZalmInBlik schreef:

   Hulleman en Van Wolferen typisch (ex) leden van de dienst die het water waar nodig vertroebelen, vooral journalistiek/media wordt vaak als dekmantel gebruikt om dissidenten in kaart te brengen, bepaalde partijen te ondermijnen en waar nodig bewegingen van binnen uit over te nemen. Veel praten, weinig zeggen en als het kan vliegen afvangen..

   Van Hulleman is tevens bekend dat hij regelmatig vertoeft in de Schotse Hooglanden met figuren zoals Kelder, Middelkoop, Baudet nou dan weet je het wel een vangnet.

 8. Harry vries schreef:

  Ja… maar ben je nu niet een beetje te achterdochtig? de Up Network gasten, Cafe weltschmerz sprekers en Blue tiger studio gasten, Jensen en o voorts zeggen zoveel goede rake dingen en zijn volgens mij echt fel gekant tegen het establishment en zijn volgens mij zeker niet gecontroleerd of werken zeker niet voor het establishment. Trouwens er wordt ook soms best een video van Weltschmerz door Youtube verwijderd….. Dat moet toch echt bewijs zijn dat deze jongens legitiem bezig zijn en eerlijk zijn????

  Nee, nee en nog maar eens nee. Alle zogenaamde oppositie op internet of ze nu een alternatieve site of een youtube kanaal of wat ook beheren zijn ESTABLISHMENT FIGUREN VERMOMD ALS ONAFHANKELIJKE MENSEN DIE ECHTE KRITIEK HEBBEN OP HET SYSTEEM.

  Ze zijn nog veel gevaarlijker dan de mainstream media figuren omdat die in ieder geval niet pretenderen iemand anders te zijn, voor iets anders te werken en mensen op dwaalsporen te leiden. De zogenaamde alternatieve media figuren zijn een nog veel belangrijker onderdeel van het establishment dan de mainstream media, omdat ze doelbewust misleiden. Natuurlijk doet de MSM dit ook maar daarvan is dan ook wel goed bekend dat ze dit doen (tenminste als men de moeite neemt om ook maar een beetje wakker te worden).

  • Camera 2 schreef:

   @ Harry Vries

   Precies Harry dat is de spijkers op de kop daarom hamert Martin daar ook zoveel op, die funzige gecontroleerde jongens als Weltschmertz etc zijn de soldaten die ons tijdens de strijd met een gegeven boterham vergiftigen. Hond und Willem Engel zijn de verraders voor de onbewust niets vermoedende lieve mens. Verachtelijk te noemen dat soort wezens.

   Overigens Martin ik vind je doorzettingsvermogen gewoom top, dat moet even gezegd worden.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten