Een politiestaat erger dan nazi Duitsland ontvouwt zich als wolf in schaapskleding en u ziet het niet

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 14 november 2019 21 Comments

bron: nrc.nl

We zijn in sneltreinvaart op weg richting een politiestaat waarbij eerst via acteerwerk jurisprudentie wordt afgedwongen, om vervolgens de wet er op aan te passen. Sommige PsyOp advocaten stappen na een carrière van meewerken aan psychologische operaties (als verdediger van de acteurs die mochten bijdragen aan die nieuwe wetgeving) over naar de andere kant van de tafel en worden PsyOp rechter. Die rechters hebben de taak nieuwe jurisprudentie neer te zetten, waarop vervolgens de wet gemaakt kan worden.

Bart Stapert is een goed voorbeeld van zo’n advocaat die eerst een proxy-crimineel mocht helpen bij het worden van kroongetuige en nu mensen mag gaan veroordelen als rechter. Een van zijn laatste cliënten was kroongetuige Nabil B., wiens niet-criminele broer in 2018 werd geliquideerd (aldus de verhaallijn). Nabil B. was kroongetuige in het proces over de drugswereld in Amsterdam. Die drugswereld die u een beetje kunt vergelijken met hoe de VS ooit Al Qaïda oprichtte, trainde en bewapende en hoe ook in Syrië en vele andere oorlogen met proxy legers is gewerkt om een land te destabiliseren om zo het alibi te scheppen voor hard ingrijpen. De Amsterdamse drugswereld, die zogenaamde Mocro maffia, is waarschijnlijk ook zo’n zelf geschapen proxy-leger. De Amsterdamse Mocro maffia is het IS van de AIVD; het proxy-leger van de Nederlandse staat, ter introductie van nieuwe politiestaatmaatregelen. Zelf chaos creëren, zodat je hard in moet grijpen.

De Mocro-maffia proxy-criminaliteit lijkt er toe te moeten dienen dat de horrorpolitiestaatmaatregel genaamd ‘de kroongetuige’, definitief door iedereen geaccepteerd wordt. Het bestaan van het principe kroongetuige zorgt ervoor dat de staat voor ieder misdrijf in feite een maatwerk getuigenis op kan stellen. De hiervoor aangeleverde getuige kan daarna in de anonimiteit verdwijnen. Het acteerwerk zal vermoedelijk zover doorgevoerd worden dat de naam van de getuige niet eens meer naar buiten mag komen, omdat anders familieleden en advocaten vermoord worden. Dan kun je dus iedereen achter de tralies krijgen met een verzonnen getuigenis van een anonieme getuige.

Dat is zo ongeveer de bottom-line van waar het nu naartoe gestuurd wordt. Wilt u dat niet zien? Dan heeft u toch aardig uw kop in het zand. Dit principe van de kroongetuige was al afgedwongen via proxy-crimineel Willem Holleeder, maar het acteerwerk moet nu zover opgevoerd worden dat ook de advocatuur zelf er in gaat geloven. Bovendien wil je, als je echt mensen goedkoop en eenvoudig weg wilt werken, niet al die peperdure beschermingsprogramma’s op hoeven te tuigen. Het liefst moet er daarom geaccepteerd worden dat een kroongetuige in het gehele proces anoniem kan blijven. Lukt het niet om dat er door te krijgen, dan maar die dure beschermingsprogramma’s uit de belastingpot trekken. En wij maar denken dat het om het opsluiten van levensgevaarlijk criminelen gaat. Nee, het zijn waarschijnlijk proxy-criminelen die meegedraaid hebben in het filmscript van een psychologische operatie (PsyOp).

In datzelfde acteerwerk (zoals uitgelegd in mijn vorige artikel) moet ondertussen ook de onkostenvergoeding voor de verdediging (van die personen die de staat weg wil werken) op de schop. Het heeft namelijk allemaal al veel te veel geld gekost bij mensen als Willem Holleeder. Dat gebeurde allemaal op ‘toevoeging’ en dus werden de advocaatkosten allemaal door de staat betaald. Ja, dat was precies de opzet van dat acteerwerk via zo’n proxy-crimineel. Het moest lekker veel gaan kosten, zodat de staat kon zeggen: “Dat kan zo niet langer. We kunnen dat geld beter gebruiken voor beschermingsprogramma’s rondom de kroongetuige of zijn advocaat“.

Kortom, alle ruimte wordt geschapen voor het opsluiten van alles en iedereen bij wie de staat een misdaad in de schoenen kan schuiven. Dat hoeft een niet bestaand misdrijf te zijn, want je hoeft geen ondersteunend bewijs meer te leveren als je een kroongetuige hebt. Het NFI kan wel een maatwerkrapportje schrijven en de kroongetuige regelt de veroordeling op maat als leuke snabbel voor de staat. Dan kun je straks gewoon het hele delict plus de getuige uit je duim zuigen, want alles gaat anoniem en achter gesloten deuren. Het begin van de horrorpolitiestaat! Maar dat is nog niet alles.

Wat dacht u van het wegwerken van dissidenten uit de maatschappij door ze te psychiatriseren? Dat heb ik uitvoerig beschreven in dit artikel. Het is echt belangrijk dat u dat ook eens goed gaat lezen en tot u door laat dringen. Dat gaat u namelijk vandaag of morgen zelf mogelijk raken. Het kan u raken; het kan uw kinderen raken. Het gaat over opsluiting ter observatie bij mogelijk afwijkend gedachtegoed betiteld als potentieel verward gedrag. Daarvoor diende onder meer de Ruinerwold ‘spookgezin’ PsyOp. Leest u het gehele artikel en comments nog eens na door op de link te klikken.

Op allerlei fronten zien we dat de gelederen zich sluiten. Vaccinatieprogramma’s gaan langzamerhand verplicht worden. 5G komt eraan. We zien natuurlijk wel verzet op alle fronten, maar ook daarvan is het zaak dat u nu toch echt gaat doorzien dat vrijwel al die oppositie door de staat zelf georganiseerd is, om het af te kanaliseren. De meeste protesten richten zich naar de politieke leiders, maar die politieke leiders zitten daar maar met 1 doel en dat is: alles er in sneltrein vaart doordrukken.

Het doel van zelf-georganiseerd verzet is enerzijds om de echte problemen te verschuilen door de aandacht te verleggen en steeds in alle gevallen ervoor te zorgen dat het niet uit de hand loopt. Het draait om kanaliseren van het verzet uit de maatschappij. Als je dat zelf kunt sturen kun je het schip van wal sturen. In mijn nieuwe boek licht ik uitgebreid toe hoe deze gecontroleerde oppositie werkt en hoe alle lagen van bedrog zijn opgebouwd. Het is van levensbelang dat die informatie vandaag nog naar buiten komt. Het wordt tijd dat u zelf in actie komt en dat boek bij uw familie, kennissen of vrienden neer gaat leggen. We kunnen niet langer wachten. De hekken van de politiestaat sluiten zich en dat geschiedt allemaal in het vriendelijke jasje van ‘zorg’ en ‘hulpverlening’.

Onderstaande propaganda film laat zien hoe de concentratiekampen (die Nederland inmiddels rijk is) in een lief zorgzaam jasje gestoken zijn. Keurige acteerwerk, wekt de indruk dat het er allemaal heel steriel en liefkozend aan toe gaat. Zoiets zet je op met acteurs en prachtige belichting van je gevangenishekwerken en de lieve schilderijtjesproductie van een brave donker getinte man. (Kijk en lees verder onder het filmpje)

Het regiem ’40/ ’45 was nodig om de harde kant van het fascisme te laten zien. Na die oorlog is het machtsblok dat Adolf Hitler in het zadel hielp en financierde, gewoon doorgezet met het initiatief van de Bilderberggroep, opgezet door onze eigen prins Bernhard. Hitler mocht ruim van te voren gepland aan de macht komen om ook net zo gepland weer het veld te mogen ruimen, zodat hetzelfde krachtveld dat achter zijn opkomst en ondergang zat, dezelfde fascistische basisprincipes in een democratisch en liever jasje kon verpakken. De roadmap richting die EU superstaat werd uitgewerkt in die eerste Bilderberg bijeenkomsten.

Er zijn decennia overheen gegaan, maar de concentratie- en heropvoedingskampen staan klaar om grootschalig gevuld te worden met iedereen die het niet met de ideeën van de superstaat eens is. Dat zijn straks al die mensen die via nauwkeurig opgetuigde merk-creatie zijn gekoppeld aan het merk rechts (Engels: ‘right-wing’) en zijn gekoppeld aan die flamboyante politieke leiders die dat merk hebben vorm gegeven. In dit artikel licht ik toe hoe die koppeling aan Donald Trump, Boris Johnsen en (in Nederland) politici als Thierry Baudet, heeft plaatsgevonden. In mijn nieuwe boek ga ik hier verder op in. Door binnenkort voor economische malaise te zorgen en chaos te creëren, kun je dan in 1x met die gehele groep afrekenen. Kritisch denken is dan voortaan iets waarvoor heropvoeding nodig is. Je hebt dan een potentieel Oppositionele Opstandige Gedragsstoornis. Ja, echt! De definitie van die “stoornis” is al vastgelegd. De psycholances staan al klaar.

Het wordt tijd dat u gaat doorzien wat er zich om u heen ontvouwt. Alle wetten en regels zijn er niet om u te beschermen, maar zijn er om de in ontwikkeling zijnde fascistische superstaat (in een lief jasje: de wolf in schaapskleding) te beschermen tegen u; tegen het volk. Daarvoor heeft men de tijd genomen om generaties van ‘zorgverleners’ en ‘politiemensen’ op te leiden. Wie de jeugd heeft, heeft immers de toekomst en als je vroeg begint met brainwashen, kun je hele legers ‘zorgverleners’ en ‘agenten’ neerzetten, die er heilig van overtuigd zijn dat het goed is om al die mensen op te sluiten. Er is sprake van collectieve blindheid als gevolg van decennia lange programmering via, onderwijs, media en acteerwerk vanuit de politiek. Het wordt tijd dat u alle lagen van bedrog gaat doorzien. Ik wil u dan ook dringend oproepen, mijn boek te gaan lezen en het weg te geven aan familie, vrienden of kennissen. Het staat op papier en papier is minder makkelijk te censureren dan het internet.

Tenslotte onderstaande video. U ziet daarin een van de vele hekwerken die Europa gebouwd heeft om zich te beschermen tegen al die indringers. Ik stel voor dat u eens goed naar onderstaande video kijkt en zich dan eens afvraagt of er een dag komt dat u een fascistisch regiem moet ontvluchten, maar u geen kant meer op kunt, omdat al die hekwerken er staan en alle zeeën bewaakt worden met schepen, drones en helikopters van de kustwacht. Zult u meewerken als de psycholance voor komt rijden? Zult u de keurig bereide pillenmix slikken voordat u uw lunch door het cel-deurluik geschoven krijgt? Of denkt u dat het zo’n vaart niet zal lopen?

Bron linkvermeldingen:https: nporadio1.nl

721 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (21)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Chekinah schreef:

  Duidelijk artikel weer Martin, alleen jammer dat de meeste mensen de ernst ervan niet inzien. Als het straks te laat is en vluchten niet meer kan zullen ze zeggen…wanneer is dat allemaal beslist en we hebben het niet zien aankomen. De juiste uitdrukking is dan…We wilden het niet zien aankomen. Aan jou zal het niet liggen, waarschuwingen genoeg denk ik.

 2. Martin Vrijland schreef:

  En je kunt er straks niet meer uit..

 3. Zonnetje schreef:

  Zoals ik het zie, zitten wij al in een dictatuur, tevens politiestaat. Nu al. Ga maar eens je zogenaamde rechten, symboolwetgeving kun je ze beter benoemen, inroepen, vrijheid van meningsuiting bijv. . Je zult in de praktijk merken dat je de feiten niet mag zeggen. En aks je voor een jongens van het script rechter staat dan wordt jouw recht met de voeten getreden als de uitkomst de jongens niet uitkomt, strijd met het beleid van de jongens. De pers wordt niet uitgenodigd als het in de doofpot moet. . Er zijn legio uitspraken van jongens van het script rechter die gewoon feitelijk en juridisch niet kloppen. Dat is dictatuur, dat is willekeur, geen rechtzekerheid. De jongens van het script advocaten weten dat ook wel maar zij maken deel uit van die jongens van het script status quo bovendien verdienen zij eraan. Wat kun je eraan doen tegen jongens van het script uitspraken. In hoger beroep, cassatie? Wie kom je daar tegen jongens van het script rechters. Europees hof voor de rechten van de mens in straatsburg eens proberen. Ja hoor ook daar zitten ze de jongens van het script. En alles wordt door hen bepaald met het criterium of het in hun belang is. Procedeer je tegen een jongen van het script wederpartij, dan verlies je eigenlijk bijna zeker. Dat is toch feitelijk een dictatuur over ons de gewone bevolking door de jongens.

 4. ZandInOgen schreef:

  zuster Naomi Hoogeweij kan niet wachten…Dit soort instellingen heeft een aantrekkingskracht op sadisten, sociopaten en gelijksoortige devianten.
  https://eenvandaag.avrotros.nl/item/om-maakt-omstreden-afspraken-met-rechterhand-drugsbaron/

 5. Martin Vrijland schreef:

  De “transculturele zorg” is dat trouwens ook niet een mooie plek voor Naomi Hoogewij? Het heeft toch iets met trans in zich..

 6. guppy schreef:

  Zoals jij in je boek omschrijft zit er vanaf het begin (in deze dualistische wereld) een hek om het orgineel heen. Het is allemaal al eerder gebeurd, we kunnen het onderhand van mijlen ver aan zien komen. Het zijn niet alleen hekken die gebouwd worden, wat dacht je van visa procesdures? Deze zijn de laatste jaren allemaal aangepast zodat het veel moeilijker is/onmogelijk om weg te komen. Het begint met vliegbelasting en volgende stap is weigering.

  Zoals Zonnetje zei, het is gebaseerd op angst porno. Al stoppen ze ons in het kleinste kooitje, zolang ons orgineel weet dat we vrij zijn dan verbleekt alles op deze wereld.

  Daarnaast heb ik liever dat ze mij in een kooitje stoppen dan dat ik iemand in een kooitje stop. Daar zit het verschil tussen iemand die zich laat leiden door deze wereld of door zijn orgineel!

  Als ze hier overwint, stijg je overal bovenuit.

 7. Waarom wil je dit weten? schreef:

  Welnee, wij zijn allemaal gek. De staat is er om haar burgers te beschermen. En zo nu en dan faalt ze daar in. Het daarna verscherpen van de wet- en regelgeving is puur en alleen in het belang van de burger…

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3359699/tekortgeschoten-in-bescherming-maatschappij

  https://www.ad.nl/rotterdam/dood-humeyra-komt-hard-aan-politie-en-justitie-trekken-boetekleed-aan~a4f8c02c/

  https://www.dvhn.nl/binnenland/Burger-onvoldoende-beschermd-tegen-overheid-25029025.html

 8. Marga schreef:

  @ Zonnetje, je hebt het goed verwoordt en je hebt helemaal gelijk.
  We kunnen met zijn allen wel doorzien wat er gaande is, maar als gewone burger kun je er niet veel tegen doen.
  We zouden kunnen besluiten om geen orgaan donor te zijn, niet te gaan stemmen, geen werk te doen waar je een ander mee benadeeld en dat is het wel zo’n beetje..
  Bezwaar maken, procederen, in hoger beroep,? De slager keurt zijn eigen vlees, wie betaald bepaalt.
  Tegen de jongens van het script begin je niets.

  • Martin Vrijland schreef:

   Ik zou zeggen: tijd om het boek te gaan lezen en weer te gaan zien dat het er veel rooskleiriger uitziet dan je denkt. Je kunt namelijk WEL iets doen!

  • Zonnetje schreef:

   Wat ik geschetst heb over de jongens van het script is puur de rauwe werkelijkheid. Dit betekent zeker niet dat daar niets aan valt te doen. Begin te ontdekken als iets niet klopt, onjuistheid, onrecht en onrechtvaardigheid. Ervaar de emoties daarbij en onderdruk ze niet. Houd wel je hoofd erbij. Laat je niet door je emoties overweldigen. De jongens houden niet van emoties, moet allemaal onderdrukt worden die energie, de bezieling. Objectivering daar gaan ze voor. Als iets gezegd of gedaan is, waar of van wie dan ook probeer dan uit te vinden of de informatie uit de bron van de jongens van het script komt. Doe dit ook met personen waar je mee te maken krijgt en vraag je zelf af, is dit ook weer een van die jongens. Probeer gelijkgestemden, een op een, te informeren en elkaar regelmatig te bezielen en uit te leggen waarom we in de situatie zitten waarin we zitten.Wees wel op je hoede want de jongens maskeren zich ook als gelijkgestemde! Echte kamaleons zijn het.wat een deug nieten.
   Er valt zoveel te zeggen over ze maar ze lezen mee op deze site.

 9. Waarom wil je dit weten? schreef:

  Nog een prachtig voorbeeld van problem, reaction, solution.

  De o zo schandelijke spreekkoren tijdens één of andere voetbalwedstrijd worden breed uitgemeten in het nieuws. In één ademteug wordt even het PRS-spelletje uitgesproken.

  Problem: spreekkoren maar niet te identificeren door wie precies

  Reaction: schande! Die mensen moeten veroordeeld worden!

  Solution: gezichtsherkenning invoeren bij voetbalwedstrijden

  Zie onderstaande uitzending van het programma “één vandaag” van 18-11-2019 vanaf minuut 4:20

  https://eenvandaag.avrotros.nl/item/eenvandaag-18-11-2019/

  Zou het nou toeval zijn dat de kleding van de “expert” mij juist aan een gorilla doet denken??? Die brutale grap zou ik nog wel kunnen waarderen :-p

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten