EgyptAir MS804 vloog over het gebied van ‘Phoenix Express’ gezamenlijke NAVO oefening

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 20 mei 2016 37 Comments

stewardess-vliegramp-ms804Het mag toeval heten, maar meestal als er een terreuraanslag plaatsvindt is er wel ergens sprake van een militaire- of politieoefening. Natuurlijk is nog niet zeker of de ramp met EgyptAir vlucht MS804 een terroristische aanslag is of een vliegramp, maar het mag al opmerkelijk genoemd worden dat er nog geen pings van de zwarte doos gesignaleerd zijn. Nu zou dat geschoven kunnen worden op de diepte van de Middellandse Zee daar ter plaatse, maar dat is geen issue, want water is een prima geluidsgolf drager en eerder werd bij een ongeval met een Air France 447 voor de Braziliaanse kust, de zwarte doos op 3,5 km diepte terug gevonden. Echter met een maritieme oefening als de Phoenix Express, die nu gaande is in het gebied, zou je kunnen verwachten dat er ook onderzeeërs van de NAVO aanwezig zijn. Deze oefening wordt door het NATO Maritime Interdiction Operations Training Center (NMIOTC) in Souda Bay te Kreta gecoördineerd.

Als de zwarte doos niet snel teruggevonden gaat worden, mogen we toch wel achter onze oren gaan krabben over wat er nu weer aan de hand is. Sowieso is het opmerkelijk dat Egypte geen onderdeel uitmaakt van deze internationale maritieme oefening, genaamd Phoenix Express, omdat het een oefening is die gesponsord wordt door U.S. Africa Command (AFRICOM) waaraan Zeestrijdkrachten uit Europa, Noord-Afrika en de Verenigde Staten meedoen. Ik ga er nog geen conclusies aan verbinden, maar noem slechts de opmerkelijke feiten.

Erg opvallend is het dat de mainstream media tegenwoordig scherp de alternatieve media in de gaten houdt en al inspeelt op de vaak messcherpe waarneming die daar geschiedt. Zo vermeldt onderstaand filmpje de opmerkelijke foto op de Facebook tijdlijn van een stewardess aan boord van vlucht MS804. Op deze foto staat een stewardess afgebeeld met een koffertje aan de rand van het water met op de achtergrond een neergestort vliegtuig. De telegraaf vermeldt dat dit een post was van al anderhalf jaar geleden, waardoor het niets met deze vliegtuigramp te maken kan hebben. Het mag op z’n minst opmerkelijk genoemd worden. De hoofdstewardess was een dame die veel ervaring zou hebben als tv actrice. Neemt de mainstream media daarmee alvast een voorschotje op de kans dat de alternatieve media crisisacteurs gaat duiden?

Het is een beetje lastig te duiden of de Egyptische president Abdel Fattah al-Sisi nu meer op de hand van het Westen is, of dat hij juist meer onder Russische invloedssferen valt. Die wetenschap zal mogelijk een rol spelen in het verklaren van wat hier achter de schermen echt gaande is. Sisi doet het zeker goed in Rusland en hoewel president Mubarak in 2013 succesvol via de Gene Sharp methode werd afgezet en werd vervangen door Mohammed al-Morsi, volgde daarna een nieuwe coupe waarbij Sisi aan de macht kwam. Van Mohammed al-Morsi was bekend dat hij een aanhanger van het Moslimbroederschap was. Sisi lijkt toch wat meer banden met Rusland en Iran aan te trekken. Van Sisi wordt zelfs beweerd dat hij Syrische leider Bashar al-Assad weer in aanzien wil doen groeien bij de Golfstaten. Als het zo is dat Sisi te weinig naar de pijpen van het Westen danst en zich heeft laten kopen door kamp Rusland/Iran, dan ontstaat misschien een iets ander perspectief op deze “vliegramp”. Dat in combinatie met het feit dat de NAVO een marine oefening houdt in exact het gebied van de vliegramp, opgeteld bij het buitensluiten van Egypte bij deze oefening, roept op zijn minst vraagtekens op.

Bron linkvermeldingen: navy.milhydro-international.com, telegraaf.nl, nu.nlalaraby.co.uk

129 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (37)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Analyze schreef:

  Trident Juncture, Phoenix Express..de NAZI’s blijven volharden om de invloedssfeer te vergroten, maar pikt Poetin dit? Beter nog gaan Bergoglio en Kiril vaker afspreken op een Jezuïeten eiland (Cuba) of op Antarctica …We gaan het zien, zeer binnenkort bij een wereldtheater dicht bij jouw in de buurt

  WOIII
  Starring: V.S/NATO, Rusland, China, Iran & Isis-Ra-El

  Ze Germans zijn iig hard aan het trainen:

  • Analyze schreef:

   @Martin

   Er zit nog een diepere laag aan deze agenda, Isis-Ra-El hebben gasvelden gevonden 80 kilometer uit de kust:
   Het gasveld wordt door Israël als behorende tot haar exclusieve economische zone geclaimd. Problematisch is echter dat deze grenzen wel met Cyprus zijn overeengekomen, maar nog niet met Libanon. Israël dreigde eerder de gasvelden met militaire middelen te verdedigen. Libanon lijkt nu geen claim meer te leggen op Tamar.[2][3]
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Tamarveld
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Leviathanveld
   http://www.timesofisrael.com/netanyahu-heads-to-moscow-for-talks-on-syria/

   Leviathanveld
   Noble Energy 39,66%
   Delek Drilling en Avner Oil and Gas elk 22,67% (beide onderdeel van Delek Group)
   Ratio Oil Exploration 15%

   Tamarveld
   Noble Energy 36%
   Isramco Negev 2 28,75%
   Delek Drilling en Avner Oil Exploration elk 15,625% (beide onderdeel van Delek Group)
   Dor Gas Exploration 4%

   Het kankergezwel 666 wordt met de dag groter.

   • Analyze schreef:

    http://journal-neo.org/2016/05/04/putin-plays-energy-chess-with-netanyahu/

    En lees dit stuk op henrymakow.com:
    Pope Francis – Longtime Laborer in Zionist Vineyard
    gebaseerd hierop:
    The Catholic Church and the Cultural Revolution, E. Michael Jones’s newest book, is now available as an e-book for Kindle. The Catholic Church and the Cultural Revolution tells the story of the culture wars between the Catholic Church and the Enlightenment over the last sixty years. The battle in America was fought in three areas: schools and education; obscenity; and the family and sexuality. The book examines: the significance of the law and the courts; the impact of the Second Vatican Council; the main sources of the attempted subversion of the Church; the battles the Church fought with the media; the existence of a fifth column within the Church; the new Americanism that attempts to reconcile the Church and modernity by seeing America as an ideal state; and finally, “Where now in the Church?”

   • Martin Vrijland schreef:

    Maar ondertussen moeten we niet vergeten dat de farao-bloedlijnen (de Saturnus / Amen Ra aanbidders) het hele schaakbord in handen hebben. Zij moeten wel oorlogje voeren en verdeel en heers doen via hun marionetten, omdat dat de energie opwekt die zij nodig hebben.

 2. leeuw schreef:

  Vergeet niet dat deze ramp Frankrijk goed uitkomt.
  Dan hoeven ze minder beelden te laten zien wat er gaande is in hun eigen land.
  Ook de rest van de EU hoefd dat dan niet uit te zenden, want dit is nu belangrijker.
  De elite zijn gene domme gasten en hebben denk ik wel meer plannen voor ons in petto.
  Het zal niet bij deze ramp blijven.

 3. Analyze schreef:

  KKK´s 33e graad Albert ^Pike’s Agenda en de brieven aan Mazzini vinden haar doorgang:

  De burgemeesters van grote steden worden in ieder geval op hun plaats gezet door de ‘EL-ect’ (House of Rothschild/Bauer)
  Rotterdam± Abou Taleb
  London± Sadiq Khan, in een occulte ritueel -> zie de pilaren Boaz en Yashin

  Lid van de City of London Fabian Society (When I strike, I strike hard) en hoogstwaarschijnlijk van de Chazar bloedlijn, zoals de Bauer Clan.

   • Analyze schreef:

    Wat deden de burgemeesters in Per’aa:

    http://www.nu.nl/politiek/3993386/aboutaleb-witte-huis-top-radicalisering.html

    Aan het hoofd van de Egyptische maatschappij stond het koningspaar, door de Egyptenaren aangeduid als n.sut in latere tijden ook wel farao genoemd (van per ‘aa Het Grote Huis) soms overdrachtelijk gebruikt, zoals ook tegenwoordig bv. het Witte Huis. De titel van farao begon men in het Nieuwe Rijk, meer bepaald in het midden van de 18e Dynastie van Egypte (ca. 1479 – 1425 v.Chr.) als enkel voor de mannelijke vertegenwoordiger, de koning, te gebruiken.[6]

    Hij werd toen gezien als zoon van Ra en stond aan het hoofd van het militaire, religieuze en bestuurlijke apparaat. Daarnaast kon hij ook in rechtszaken uitspraak doen. Zijn macht was niet altijd absoluut; in periodes van zwak centraal gezag namen de lokale gouverneurs of nomarchen veel autonomie. De farao kon zijn rijk natuurlijk niet alleen besturen en werd daardoor bijgestaan door ministers en ambtenaren. Aan het hoofd van de administratie stelde hij de vizier aan. Wat men soms vergeet is dat er ook vrouwelijke farao’s hebben geregeerd over het Oude Egypte, zoals Hatsjepsoet en Cleopatra. Maar de Egyptische koningin oefende ook naast een mannelijke bewindvoerder grote invloed uit. Zo regelde zij de erfopvolging en opleiding van de erfprinsen en -prinsessen. Ook met haar titel van koningin-moeder bleef zij nadien advies en bijstand verlenen aan de regerende koning.

   • Diewer schreef:

    Zo te zien is hij een nep-moslim. Bij mijn weten zouden moslims zich nooit inlaten met hindoeïstische rituelen! Het hindoeïsme is een veel-goden-religie, wat een ‘no go’ is voor moslims.

 4. Analyze schreef:

  Predective Programming met Morgen (Tijdelijk) Vrijman, gebracht door Butler:

 5. Analyze schreef:

  En zijn ‘in your face’ toespraken: ‘The end of the Republic has never looked better’ (Yes we can = thank you satan)

  • Analyze schreef:

   De draak heeft vele koppen:
   “The Illuminati Jews are not typical of Jews in general who mostly are dupes. They are Satanists who breed with generational Satanists from other backgrounds and impersonate every race religion or nationality. Obama is a “Christian,” a “Muslim” and even a Jew. He is an Indonesian, Kenyan and an American. He is Black and White. He is a perfect leader for a new world bereft of race, nation and religion. In fact, he represents an alien Satanic force, the Illuminati, intent on gradually enslaving mankind.”

 6. Analyze schreef:

  Hij dropt de mic maw ‘up yours’:

 7. Analyze schreef:

  En wie geeft er antwoord, inderdaad de serpenten in the city of London die America Inc. beheren: BOOM
  Invictus: https://en.wikipedia.org/wiki/Invictus
  Out of the night that covers me,
  Black as the pit from pole to pole,
  I thank whatever gods may be
  For my unconquerable soul.

  In the fell clutch of circumstance
  I have not winced nor cried aloud.
  Under the bludgeonings of chance
  My head is bloody, but unbowed.

  Beyond this place of wrath and tears
  Looms but the Horror of the shade,
  And yet the menace of the years
  Finds, and shall find me, unafraid.

  It matters not how strait the gate,
  How charged with punishments the scroll,
  I am the master of my fate:
  I am the captain of my soul.[1]

  • Analyze schreef:

   HOE LANG BLIJVEN WE IN DEZE HORUS MATRIX..DE KEUS IS AAN JOU!

   I AM the Alpha and the Omega

   The First and the Last

   I AM the Lord of Lords and King of kings

   The Supreme, the Most High, the Lord of the Rings

   I AM Jove, the Dove, the Bringer of Light

   I AM the Fire that Burns Forever in the Night

   The Light of the Light and Son of the Son

   Jupiter, Vulcan, and the Philosophers Stone

   The Son of the Morning that Brings Light to the Dark

   I AM Lucifer, Heylel and Who Some Call the Morning Star

   Secrets of the Stone, Forever Live in my Bones

   I AM Horus on the Lotus, I AM the only ONE

   The Hidden Manna of the White Stone, the Electricity that Gives Life

   I Conquer Time, I Conquer Death, I AM the Dawn of a New Day That has Arrived
   http://gnosticwarrior.com/wp-content/uploads/2013/02/Quotes-on-Knowledge-and-You.jpg

 8. Haasje schreef:

  Las dat Willempie les gaat nemen om een Boeing te kunnen besturen. Weer een rampje in de maak?

 9. rmstock2 schreef:

  ISIS terreuraanslag inderdaad oorzaak ramp met toestel EgyptAir – mei 20, 2016
  “UPDATE 22.20: De Israëlische inlichtingen- en defensiespecialisten van DEBKAfile melden dat inderdaad een (tijd)bom van ISIS het toestel van EgyptAir heeft vernietigd (3). Donald Trump was de eerste die suggereerde dat de afgelopen nacht bij het Griekse eiland Karpathos in de Middellandse Zee neergestorte Airbus A320 van EgyptAir wel eens een nieuwe terreuraanslag kan zijn. Media en politici waren er als de kippen bij om hem te veroordelen, maar inmiddels berichten ook CNN en NBC dat Amerikaanse officials uitgaan van een bomaanslag. Op infraroodbeelden zou namelijk te zien zijn dat het toestel, dat 66 passagiers vervoerde, in de lucht is geëxplodeerd.” http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/05/Terreuraanslag-vermoedelijke-oorzaak-ramp-met-toestel-EgyptAir

  DEBKA blijkt echter ook een behoorlijke hoeveelheid disinformatie te publiceren ten dienste van Mossad, net zoals b.v. whatdoesitmean.com dat doet ten dienste van SVR en FSB. … HIer een radio interview van April 2014 toen de MH317 verdwenen was en geruchten gingen dat maar ter nauwer nood een False Flag attack met een identieke Boeing in Den Haag ten tijde van het 2014 Nuclear Security Summit in Den Haag op 24 en 25 maart 2016 was voorkomen : http://www.veteranstoday.com/2014/03/29/secret-space-war-xv-epic-fail-neocons-go-for-broke-with-cz748-but-tall-whites-neutralize-cloaking-device/

 10. Analyze schreef:

  Jaja, lekker occult die foto’s vraag me überhaupt af voor hoeveel €$ zij zich hebben laten hoereren.
  En of het toestel van Boeing niet op afstand is overgenomen en of er wel mensen aan boord ware?
  Haha die presentator op 0:55, kiek die gezicht hoezo framing.

  (3x) HoeRa, opdat ze de stoffige dozen nooit vinden

 11. rmstock2 schreef:

  Jaja ze zijn er gloeiend bij. Een welgemeend excuus aan de Egyptenaren is op zijn plaats.
  Hier een overzicht : http://theinfounderground.com/smf/index.php?topic=21319.0

 12. Wilfred Bakker schreef:

  gecontroleerde oppositie of niet Ik heb geen idee maar ik vind het wel sterk

  http://www.wanttoknow.nl/politiek/mh17-maleisie-gaat-rusland-opzoeken/

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten