Einde Clingendael vangnetpion Thierry Baudet een volgende ‘I told you so!”

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 26 november 2020 11 Comments

fotobron: persgroep.net

Ze blijven maar uitkomen die voorspellingen hier op de website gedaan. “En wat waren mensen blij met Thierry Baudet”, net zo blij als mensen waren met Lange Frans, Fall Cabal, Robert Jensen en keer op keer als er een welbespraakte vangnetpion opstaat. Nu wordt het toch wel eens tijd dat u het gaat doorzien: zo werkt gecontroleerde oppositie!

Het zijn de meest welbespraakte vlotte babbels waarvoor de massa valt en zij vertellen steeds heel veel waarheid. Tot het moment dat het schip tot zinken wordt gebracht en iedereen gedesillusioneerd achterblijft.

Op 21 juni 2016 schreef ik al dat het Forum voor Democratie een partij was die gelanceerd werd door het Clingendael instituut. Dat is ‘s lands nationaal instituut voor de opleiding van spindoctors; een soort militaire operatie opgericht door prinses Beatrix toen ze nog koningin was (lees: door prins Bernard). We hebben door de jaren heen heel wat grote sprekers en “experts” van dat instituut de revue zien passeren en Thierry Baudet was daar één van.

Het einde van de FVD is de hier zoveel besproken vangnettruc en het opblazen van het merk rechts met een zelfgeschapen…

Posted by Martin Vrijland on Monday, 23 November 2020

 

Al jaren waarschuwt Martin Vrijland voor de strategie van de vangnetpionnen. En dat is juist de strategie die in de politiek en de media grootschalig wordt toegepast. Als een gedachtegoed of stroming in de maatschappij voet aan de grond lijkt te krijgen, lanceer je een charismatisch persoon die je de ideeën laat verkondigen waarvan je (via big data) weet dat dit onder het volk leeft. Sterker nog: je wakkert het aan en zorgt dat iedereen ervan gehoord heeft. Ik heb dat steeds ‘de opbouw van het merk rechts’ genoemd en uitgelegd dat dit gekoppeld moest worden aan het stigma complotdenkers.

Dat is precies wat nu de afgelopen dagen gebeurt. Niet alleen is een partijgenoot van het FvD gekoppeld aan neonazisme en antisemitisme, maar ook aan de bekende overige labels. Zo doe je dat:

Jansen staat bepaald niet alleen binnen de JFVD met die opvattingen, zo bleek begin dit jaar al uit de gelekte berichten uit de JFVD-appgroep. Een van de verspreiders van lofbetuigingen op de nazi’s, een 23-jarige student, is sindsdien bevorderd tot regionaal coördinator van de Forum-jongerenafdeling in Zuid-Holland. Eerder beweerde hij dat ‘Joden internationale pedonetwerken hebben en vrouwen massaal de pornografie in helpen’. In de appgroep van die subafdeling van de JFVD ging hij verder met zijn berichten. Zo plaatste hij een link naar een filmpje met de tekst ‘Meine Ehre heisst Treue’, de lijfspreuk van de SS

En zo gaat het nog even verder…

Hoe doorzichtig wilt u het hebben? Het wordt tijd om met de hooivorken naar Den Haag te gaan en het hele zootje op te ruimen. Weg ermee! Dit heeft niks met authentieke denkwijzen van de dames en heren in die partij te maken. Dit heeft alles te maken met steeds hetzelfde spelletje dat we al decennia lang zien: de vangnet strategie.

Thierry Baudet en het FvD zijn het vangnet voor waarheidszoekers. Je laat ze hoog van de toren blazen, geeft ze politiek gewin en veel media aandacht en vermengt waarheid met dwaalsporen. Je laat ze zelfs een tijdje lang faam en glorie genieten en draagt bij aan de groei. Dan blaas je het schip op en brengt de vloot tot zinken, zodat de hele wereld ziet dat “je die mafkezen met hun kritische geest moet negeren” en je alle drenkelingen aan boord van de oude gevestigde politieke en media kunt hijsen.

Kijkt u even hoe vaak ik deze strategie al benoemd en beschreven heb:

Kom op mensen! Deel deze website en laat zien hoe het vals-spel gespeeld wordt. De politiek en media trekken alle registers open om te kritische massa af te vangen en ten schande te maken. Dat is de taak van vangnetpionnen. Dat was de taak van Baudet.

Thierry Baudet en zijn partij zijn vanaf de oprichting gelanceerd om de boel af te vangen en het schip tot zinken te brengen met (zelfgeschapen en goed geacteerde) schandaaltjes. En als laatste klapper op de vuurpijl mag hij iedereen die kritisch is over het coronavirus, via de hierboven beschreven JFVD neonazitruc, koppelen aan coronacomplottheorieën:

Nu.nl schrijft:

Eerste Kamerlid Nicki Pouw-Verweij zegt volgens De Telegraaf te vrezen dat Baudet geradicaliseerd is en in coronacomplottheorieën gelooft.

“Ongehoord”, schrijft senator Toine Beukering op Twitter over het gedrag van Baudet. “FVD is een grote, volwassen partij geworden waarin hij het niet meer alleen bepaalt. Het kapen van een partij tegen de statuten is meer dan ongepast. Accepteer royement!”

Beukering krijgt bijval van kandidaat-Tweede Kamerlid Nicki Pouw-Verweij, die op Twitter laat weten achter het bestuur te staan. Volgens De Telegraaf heeft Pouw-Verweij daarnaast een brandbrief geschreven aan het bestuur. “Ik heb het idee dat Thierry in de afgelopen tijd geradicaliseerd is, en complottheorieën is gaan aanhangen”, schrijft ze volgens de krant.

Ziet u hoe het spel gespeeld wordt? Eerst de JFVD die de neonazi koppeling legt en dan Thierry die het koppelt aan corona-criticasters. Bam! U bent gefopt met de vangnet strategie en het opblazen van het vangnetschip. Laat u niet langer in de maling nemen en loop niet keer op keer achter de volgende vangnetpionnen aan.

Blijf bij degene die u er al jaren voor waarschuwt, steun zijn werk en wordt lid, zodat we eindelijk een echte beweging op kunnen tuigen. Die beweging heb ik vanaf het begin van deze PsyOp operatie gelanceerd en in het logo vindt u Simson die pilaren van de tempel uit het FvD logo omver duwt.

De enige weg uit deze rotzooi is u af te wenden van de gevestigde politiek. Het zijn allemaal acteurs zowel links als rechts, liberaal als sociaal, rood, groen en geel, het maakt niet uit. Politici zitten er slechts om u de illusie van keuze te geven en de schijn van democratie hoog te houden. Wanneer gaan we dat zien? Het mag nu toch wel eens duidelijk zijn!

Steun het initiatief van Martin Vrijland, laat u niet langer meezuigen door de social media trollen die zijn ingezet om hem zwart te maken. Doorzie welk hoog spel er gespeeld wordt. U moest in de vangnetten zwemmen en dus wordt de onafhankelijke vrije schrijver afgebrand of genegeerd. No more! Tijd voor het roer om!

We gaan het anders doen en we gaan voor directe democratie. Het wordt tijd voor de echt verandering! Teken de petitie, doneer en word lid, zodat we dit groots op kunnen tuigen. De macht en kracht zit in ons en alleen Wij kunnen de macht grijpen door zelf te doen. Weg met Mark Rutte, weg met Hugo de Jonge, weg met het marionetten kabinet! Aan de slag! Ga naar de website en doe mee:

directe democratie nu

Bron linkvermelingen: joop.bnnvara.nl, nu.nl, telegraaf.nl, basisbijbel.nl

 

289 Shares

Tags: , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (11)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. marcos schreef:

  Tijd om op alle andere alternatieve media een aantal korte en bondige zinnen te plaatsen met een verwijzing naar http://www.fvvd.nl > Ik zie dat er nu 1997 mensen de petitie hebben ondertekend. Dit moet voor de lunch naar 2000 gestegen zijn en na het weekend minimaal 2500. Dus aan een ieder om zoveel mogelijk reacties op andere sites te plaatsen om daar de lezers af te vangen en naar de waarheid te leiden.DOE MEE

 2. Rebel schreef:

  De haarlokken van Simson staan is betekent symbolisch masker. Neem Simson zijn masker af en hij veliest zijn kracht.

  Dit geldt voor alle acteurs, of het nu politici, filmsterren of wat dan ook zijn. Het zijn allemaal spionnen.

 3. Strong schreef:

  Hoi Martin,
  Bedankt voor alle inzichten die je tot nu toe gegeven hebt!
  Zelf heb ik nog een paar vragen:
  -Wanneer denk jij dat ze het crispr enzym gaan activeren bij de mensen die een pcr test hebben gedaan?
  -Hoe komt het dat de draconische maatregelen in omringende landen veel zwaarder zijn dan hier in NL? In Griekenland las ik dat je de straat niet op mag zonder toestemming van de autoriteiten.. Het zal hier ook komen, maar zelf had ik al verwacht dat we in een stevige lockdown zouden zitten.

  • Martin Vrijland schreef:

   Hi Strong,

   -Wanneer denk jij dat ze het crispr enzym gaan activeren bij de mensen die een pcr test hebben gedaan?

   Antwoord: Ik verwacht zo ongeveer rond maart 2021, maar in ieder geval nadat Trump heeft besloten in het Witte Huis te blijven zitten en de burgeroorlog van start gaat

   -Hoe komt het dat de draconische maatregelen in omringende landen veel zwaarder zijn dan hier in NL? In Griekenland las ik dat je de straat niet op mag zonder toestemming van de autoriteiten.. Het zal hier ook komen, maar zelf had ik al verwacht dat we in een stevige lockdown zouden zitten.

   Antwoord: Griekenland is eerst met financiële oorlogsvoering kapot gemaakt en volgepompt met vluchtelingen. Het land is zo’n beetje omringd door gigantische hekwerken en de bevolking moet kort gehouden worden. De lockdown en het alibi “coronavirus” is een ideale methode. Nederland is een land van makke schapen die praktisch alles slikken wat ze door de politiek en media door de strot geduwd wordt en bovendien hebben we genoeg vangnetten die het stoom van de ketel halen. We hebben geen vechtersmentaliteit en WO2 heeft wel bewezen hoe graag we met fascistische regiems meewerken, omdat we eenvoudigweg erg gevoelig zijn voor propaganda. Laten we hopen dat mijn artikelen daar enigszins verandering in kunnen brengen.

   • Zonnetje schreef:

    Mag ik daaraan toevoegen dat Griekenland eigenlijk het symbool is voor Europa, de bakermat van de beschaving, waarbij de Grieken uitgingen van Logica, logisch denken, logische conclusies trekken. Dit denken staat diametraal tegenover het, laat ik het Oosters redeneren noemen, waarin de logica niet belangrijk is, eerder een sta in de weg voor niet Europees denken.

 4. Zonnetje schreef:

  Nadere aanvulling, de Griekse filosofie gaat uit van doe het goede, overeenkomstig de natuur. De Oosterse invloed/filosofie is, het doel heiligt de middelen, goed is slecht en andersom. Alles is inwisselbaar zoals het hen uitkomt en zij zijn/bepalen hoe de natuur moet verlopen. Kortom eigenlijk psychotisch denken, psychopatisch gedrag. De bevolking moet echt wakker worden uit hun coma en de overheid NIET vertrouwen, want die wordt gevormd door en uit de cult. De cult, acteurs en kameleons, minacht en haat de gewone bevolking. De lagere leden van de cult wordt dringend verzocht zich te distantieren en stelling te nemen tegen de cult.

  CORONA IS NEP!

 5. Zonnetje schreef:

  Lees voor, gaat uit van het goede, doe het goede overeenkomstig de natuur.

 6. Zonnetje schreef:

  De kwestie Baudet is ook interessant omdat hij van antisemitisme wordt beschuldigd. Volgens mij heeft Baudet een joodse vriendin/vrouw en heeft hij waarschijnlijk zelf ook een joodse achtergrond. Zijn mentor Cliteur is joods, heeft een joodse achtergrond. Dus dat “antisemitisme”verhaal geloof ik niet in. Doet mij ook denken aan mijn middelbare schooltijd waar een joodse klasgenoot, zijn vader was rechter, het interessant vond om te praten over nazi’s. nazi rangen./titels. Schijnbaar hebben sommige joodse mensen toch een fascinatie voor de nazi’s, films, boeken, over 2e wo enz, Zou het dan toch kloppen dat de meeste topnazi’s in het derde rijk gewoon joods waren en zogenaamd katholiek, protestant waren of hoe zij zich ook noemden. Was de 2e WO een strijd van joodse fracties tegen elkaar???
  Volgens Bronder, joodse schrijver van het boek Bevor Hitler kam, hadden bijna alle topnazi’s een joodse achtergrond.

  • Martin Vrijland schreef:

   Ja, dat is interessant, maar daar gaat het artikel niet over. Het artikel gaat over vangnetpionnen. Dat antisemitisme onderwerp is gewoon een goed inkoppertje om de partij die bedoeld was te falen, in aanhang te doen verliezen, want je mag wel als vangnet dienen, maar je moet niet te groot worden.

   We gaan natuurlijk nog het spel van de bestuursverkiezing in het FvD zien en dat is dan een hoop moddergooien en het uit elkaar trekken van de partij die nog enig valse hoop op de redding bood, maar uiteindelijk al tijdens de corona PsyOp heeft laten zien gewoon toe te kijken hoe Rutte & co. de communistische agenda uitrolden.

   Trump gaat ondertussen in de VS de fraude naar het hoger gerechtshof laten leiden en daar zullen de Republikeinse rechters hem in het gelijk stellen. Dan krijg je burgeroorlog, want de Democraten en de media, inclusief Antifa en BLM zullen Biden in het Witte Huis willen hebben. Zij zullen als argument gebruiken dat Trump recentelijk een nieuwe Republikeinse rechter heeft aangesteld na het overlijden van de Democratische rechter dit jaar en zij zullen zeggen dat hij daarmee (met die aanstelling) had moeten wachten tot na de verkiezingen (en dus stellen dat juist dit vals spel van Trump was).

   Dus dan krijg je enkele maanden van chaos en tot die tijd verwacht ik dat Thierry baudet het toneelstuk ook een beetje blijft rekken en misschien zelfs een nieuwe partij optuigt of de macht binnen de FvD naar zich toetrekt. Dat is echter niets meer dan het rekken van de valse hoop voor de bühne.

   Hou verder het master-script in gedachten. Dit is mijn korte samenvatting van dat master-script:

   1. Eerste wereldoorlog diende: het afbreken Ottomaanse rijk, vervanging van de Russisch Tzaar door pion Lenin en het reserveren van grond in Palestina (Sykes-Picot overeenkomst, Balfour verklaring) ter voorbereiding van het volgende agendapunt (punt 2)
   2. De tweede wereldoorlog legde de basis voor het terugkeren van de Israëlieten (na 2000 jaar diaspora) naar Palestina. Dat impliceert dat ook Adolf Hitler slechts een pion van de macht was.
   3. In de derde fase van het master-script zullen we getuige zijn van de teloorgang van het West Romeinse rijk (de VS) en de wederopstanding van het Ottomaanse rijk, waarna Israël de VS uit de chaos zal trekken. Hierdoor krijg je twee nieuwe machtsblokken. Die twee zullen elkaar in de haren gaan vliegen: de VS onder nieuw bestuur vanuit Jeruzalem en het herstelde Ottomaanse rijk (Turkije). Deze strijd zal gaan om Jeruzalem: een derde wereldoorlog waarin China en Rusland waarschijnlijk afzijdig blijven
   4. Na deze derdewereldoorlog (Harmagedon), als gevolg van de strijd om Jeruzalem, zal China de reddende hand bieden en wordt een totalitair technocratisch wereldbestuur geïnstalleerd onder leiding van een soort messiaanse figuur; “de grote vredebrenger” en de “redder van de mensheid”.

   Ondertussen is de mensheid voorbereid op de transhumane agenda via vaccinatieplicht. Dat zal ongeveer plaatsvinden in stap 3 en zal gepaard gaan met een “herleving” van het coronavirus (gerealiseerd via het middels de “PCR test” ingebrachte CRYSPR-remote control enzym), waarbij tevens afgerekend kan worden met de Trump aanhang en “complotdenkers”. Washington DC zal waarschijnlijk in rook op gaan.

   Tot zover mijn glazenbol.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten