Elke de Klerk, de volgende vangnetactrice die halve waarheden verkondigt om u in het vangnet van de staat te lokken

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 18 december 2020 11 Comments

fotobron: youtube.com

We hebben het al zo vaak gezien: Fall Cabal was een vangnet om u in het Lange Frans vangnet te lokken, dat vervolgens door Arjen Lubach opgeblazen werd (zie deze toelichting). De halve wereld dacht dat Donald Trump de deepstate wel even op zou ruimen, niet beseffende dat hij daar zelf gewoon onderdeel vanuit maakt en simpelweg de ‘Ordo ab Chao’ agenda dient (deze toelichting).

Waarom kon Dr. Anthony Fauci onder Donald Trump gewoon op de voorgrond treden in de strijd tegen de “coronavirus pandemie” terwijl diezelfde Dr. Fauci door de arts die zichzelf injecteerde met het bloed van een HIV patiënt, aantoonde dat Fauci een big farma fraudeur is?

Trump is niet de grote redder van de pedo-deepstate en zal hooguit een burgeroorlog teweeg brengen, waarna alsnog het fascistische systeem de overhand krijgt en afgerekend zal worden met elke Trump aanhanger (gelabeld tot complotdenker).

Hoe vaak moet de massa nog op haar muil gaan voordat het doorkrijgt dat de politiek altijd en overal vangnetpionnen neerzet om de kritische massa af te vangen. In Trump’s geval is het stadium van afvangen gepasseerd en zal met harde hand worden afgerekend na het orde herstel in the aftermath van het oud Romeinse Ordo ab Chao principe. Heeft Trump iets gedaan om vaccinaties tegen te houden? Nee, hij ramt het er gewoon nog even doorheen. U bent misleid.

Vangnetpionnen hanteren altijd dezelfde methode: zij vertellen u 95% waarheid vermengd met een ingebouwd bommetje dat tot door de mainstream media tot ontploffing mag worden gebracht als de kritische massa een kopje kleiner gemaakt moet worden. Daarmee kan in één klap alle onthullende waarheid als ‘kind met het badwater’ worden weggegooid.

Dat zien we ook Elke de Klerk in de prachtig geacteerde BOPC (Buiten Parlementaire Onderzoekscommissie) doen. Wie betaalt die onderzoekscommissie eigenlijk? Donaties? Ik kan u uit eigen ervaring vertellen dat je van donaties echt maar nauwelijks je hoofd boven water kunt houden. “Nou, ze hebben allemaal gewoon een goed betaalde baan hoor.” Nee, u kijkt naar het volgende door de staat opgetuigde vangnet om u aan boord te hijsen van de vangnetvloot die straks opgeblazen wordt en tot zinken wordt gebracht. Een massale volksopstand wordt zo voorkomen.

Wat is dan die halve waarheid die Elke de Klerk verkondigt? Nou kijkt u maar even hoe ze stamelend en totaal niet zeker van haar standpunt vertelt hoe er nanobots in het vaccin zitten (video hieronder). Die nanobots zouden zich dan aan de cellen in je hersenen binden. Natuurlijk weet ze dan niet goed uit te leggen hoe dat werkt en dat is ook de bedoeling. Ze zit een compleet onsamenhangend verhaal op te steken. Nanobots kunnen dan misschien wel in vaccins zitten, maar de mainstream media zal haar verhaal straks met groot gemak opblazen. U wordt wederom op een dwaalspoor getrokken met half waarheid half nonsens. De rest van de video bevat het waarheidsbadwater en het kind dat straks met dat badwater wordt weg gegooid is het verhaal van de nanobots.

Wat is dan dat dwaalspoor? Nanobots kunnen niet heel eenvoudig door de bloed-hersenbarrière heen dringen (hoewel tegenwoordig wel mogelijk). Dat nanobots bestaan staat buiten kijf. Dat ze in vaccins zouden zitten staat niet buiten kijf. Elke de Klerk weet dan ook niet uit te leggen wat die nanobots dan eigenlijk in die hersenen zouden doen. Wat wel buiten kijf staat is dat nanotechnologie toegepast wordt om vaccins te produceren. Ook bestaat de technologie om nanobots medicatie te laten afleveren, maar dat dient een ander doel. Zo levert Elon Musk (wat hij noemt) nanoprinters om RNA strings te produceren. Kijkt u maar eens naar dit Reuters bericht van 3 juli 2020:

Tesla Inc is building mobile molecule printers to help make the potential COVID-19 vaccine being developed by CureVac in Germany, the electric-car maker’s Chief Executive Officer, Elon Musk, tweeted on Wednesday.

Hoe gaat de mainstream media het verhaal van Elke de Klerk opblazen? Door te focussen op haar gebrekkige onjuiste uitleg van datgene wat de wetenschap bijvoorbeeld in dit artikel beschrijft. Ja, er bestaan mind-control nanobots (klik op de link), maar je moet het wel goed vertellen in plaats van zo knullig. De wijze waarop Elke het vertelt (acteert), in  samenwerking met de andere onnozelheid spelende acteurs, maakt het ronduit belachelijk en ongeloofwaardig.

En technologie die wel te bewijzen valt en die eenvoudig en onopvallend in vaccins verwerkt kan worden is die van de CRISPR zoek- en vervangfunctionaliteit op basis van een enzym. Je DNA kan daarmee vanuit the cloud overschreven worden. Dat licht ik wetenschappelijk onderbouwd toe in dit artikel. In dit artikel ziet u uitgelegd dat DNA de meest ideale harddisk functionaliteit biedt. Het menselijk DNA is de hard disk van onze centrale processor (ons brein). Heeft men dus online toegang tot uw DNA, dan heeft men toegang tot de harddisk van het besturingssysteem van de mens-biocomputer (dat is hoe mensen als Bill Gates en Google topman Ray Kurzweil e.d. uw lichaam zien).

Dat DARPA (het Amerikaanse militair wetenschappelijk onderzoeksinstituut) al heel ver is met de draadloze beïnvloeding van ons brein kunt u in de presentatie van Steve Hoffman in datzelfde artikel. Daarvoor hoeven er niet stiekem nanobots in vaccins gestopt te worden.

Iedereen die enigszins een wakkere geest heeft kan zien dat onderstaand filmpje niets meer dan slecht acteerwerk is, maar ik blijf mij telkens weer verbazen met welk een groot gemak mensen in de vangnetten van de staat zwemmen. Ik begrijp het wel hoor: het is zo’n lief onschuldig ogend meisje die Elke en ze praat ook zo lief en betrouwbaar. Het zou zo een zusje van de al net zo lief ogende Ronald Bernard kunnen zijn. Schot in de roos! Sven Ake Hulleman; ook zo’n schot in de roos, maar wel onderdeel van de big club Mark Rutte, Jort Kelder, Erik de Vlieger, Joost Eertmans en hun gezellige Terschelling onderonsjes. U wordt zeer geraffineerd bespeeld met controlled opposition en het aantal pionnen is groot. Budget? Miljarden…

Waarom niet gewoon de materie serieus te nemen van de schrijver die deze neppandemie al sinds 2014 voorspelt en in zijn boek haarfijn de doelstellingen en het einddoel uitlegt? Laat u niet afvangen en misleiden tot de volgende Lubach kielhaalactie volgt. Het is allemaal zo gepland. Dat is de vangnetstrategie. Lees mijn boek voor een volledig inzicht in het master-script dat zich ontvouwt.

uw boek

Disclaimer: mijn boek wordt geleverd via print on demand en is dus niet uitgebracht met het oogmerk van winstbejag. De (vanwege de print on demand drukkosten) relatief lage marge draagt slechts bij aan mijn levensonderhoud en kosten. Want hoewel de gecontroleerde alternatieve roepen om donaties, leven zij waarschijnlijk uit de gecontroleerde staatspot. Ik moet het namelijk wel echt van uw steun en toeverlaat hebben.

Bron linkvermeldingen: reuters.com, digitaltrends.com, europeanpharmaceuticalreview.com, newscientist.com

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]

149 Shares

Tags: , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (11)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. chris-kind schreef:

  een glas cola en de PCR test , dat krijgt een dikke + live van uit het Oostenrijkse parlement

 2. chris-kind schreef:

  Ik ben lang sceptisch geweest over deze methode maar lijkt er meer en meer op dat deze techniek gebruikt gaat worden om mensen toxisch ziek te maken.
  Ook bij intranasaal vaccineren worden levende en dode vaccins gebruikt, met name die laatste kan worden gebruikt bij de test.
  ”Onder de dode vaccins vallen ook de toxoïde-vaccins, dat zijn vaccins die gericht zijn tegen de ziekmakende toxinen die door bacteriën geproduceerd worden. Deze vaccins bevatten toxines die ‘ontgift’ zijn door middel van formaline (oplossing van formaldehyde in water).”

  We weten dat formaline heftige koorts and griep verschijnselen kan opwekken, er zijn bronnen die gerapporteerd hebben dat met deze stof op grote schaal drinkwaterbronnen in Afrika zijn vergiftigd om de indruk te wekken dat Ebola zich verspreid. Wanneer formaline in het staafje zou zitten krijgen we een optelsom van toxiciteit in het lichaam wat koorts/griep verschijnselen kan opwekken.

  Volgende site van de univeristeit van Wageningen geeft te kennen dat men reeds werkt aan een intrasanaal vaccin tegen COVID,

  https://www.wur.nl/nl/Onderzoek-Resultaten/Onderzoeksinstituten/Bioveterinary-Research/show-bvr/Ontwikkeling-van-een-intranasaal-vaccin-tegen-COVID-19.htm

  • Martin Vrijland schreef:

   Alles waar men zegt aan te werken is waarschijnlijk propaganda voor de bühne om te voorkomen dat we gaan denken dat het allemaal allang op de plank lag. Men moet het wel zo verkondigen om de geloofwaardigheid te houden. De vaccins van Pfizr etc. etc zijn ook pas dit jaar ontwikkeld…yeah right!

 3. Tilly Sarr-Valk schreef:

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3864548256890115&id=100000049371219&sfnsn=wa&d=w&vh=i

  ik ben blij met jouw nieuwsartikelen. Je boek heb ik gelezen en is nu bij mijn dochter aan wie ik jouw artikelen ook steeds doorstuur. Wat worden we belogen. Wanneer komt het tot een doorbraak. Heb sowieso een ieder die mij lief is aangeraden om geen test noch een vaccin te nemen..
  Al jaren geleden had ik al gelezen via Mike Donkers dat het HIV virus niet bestond maar daarvoor werd je als gek weggezet..
  Mijn verspreidingsgebied is niet enorm, maar doe mijn best.
  Dank voor je inzet.

 4. Martin Vrijland schreef:

  By the way…Café Weltschmertz bevindt zich in het pand van Peter Poot, de financier achter Micha Kat…die van de fake zwartboeken die altijd mislukken..(zoals ook in het Jaap van Dissel Bodegraven verhaal zal blijken)

  “In een dikke coltrui beweegt de zeventig-jarige Max von Kreyfelt zich met de soepele tred die je van een dertiger zou verwachten door een modern kantoorgebouw aan de Boeing Avenue, vlak naast twee landingsbanen van Schiphol. Hij is de oprichter van YouTube-kanaal Café Weltschmerz en dit is zijn nieuwe hoofdkwartier. Hij huurt het van zakenman Peter Poot, telg uit de familie die meer dan twintig jaar een juridische strijd tegen de staat voerde over bedrijventerrein Chipshol.”

  https://www.groene.nl/artikel/ridders-van-de-waarheid

  The best way to controll the opposition is to lead it yourself…Chipshol de AIVD company die de oppositie runt?

  https://www.martinvrijland.nl/?s=van+dissel

 5. Janna schreef:

  Mmmm, ik dacht eerst, moet dat nou Martin? Elke de Klerk ook al wegzetten als controlled opposition?
  Maar verdomd, ze zwijgt als het graf als het erover gaat dat mensen ziek worden van een heel ernstig virus. Dan zegt ze in deze video niet dat dat niet waar is en niet waar kán zijn.
  Ik vraag me nu af van welke datum deze video is, want iemand kan in tussentijd wijzer geworden zijn. Ik heb toen ik voor het eerst kennis met haar maakte, niet meer naar haar willen luisteren, omdat ze toen het meest heikele punt niet aankaartte. Maar later heb ik een andere video beluisterd waarin ze volgens mij o.a. 5G noemt als mogelijke oorzaak van de specifieke symptomen. Ze was daarin alleen (nog) niet erg scherp en hield een slag om de arm wat de virussen betrof. Toen dacht ik dat ze misschien toch uit het goede hout gesneden zou kunnen zijn.
  Maar ik denk nu dat je gelijk zou kunnen hebben. Zucht…. Ik hoop nog dat ze later bijgedraaid is en beter geïnformeerd is geraakt, dan in de tijd van de door jou gekozen video.
  Kan je vertellen wanneer de video opgenomen is?

  Als de pleuris uitbreekt en veel mensen ziek zullen worden en sterven (door de testen en de vaccins in combi met 5G), dan hangt ze met haar disproportionele maatregelen. Dan haalt de regering zijn gelijk met de theorie van het o zo gevaarlijke virus. Ze moet doorpakken! Tot de kern komen!

  • Ronny Tjong A Hung schreef:

   Deze video van Elke is van 13 december 2020. Ik heb deze link van martin geplaatst in weesdeweerstand.nl bij een artikel van elke, waar zij een oproep doet voor een petitie. Weesdeweerstand heeft mijn comment verwijderd .Zegt genoeg. Wat mij betreft is Martin de enige echte waarheidsvinder. De rest is allemaal opvangnetten om je in slaap te sussen.

 6. ZalmInBlik schreef:

  Net de uitzending van Pointer van gisteren bekeken en ze liggen idd de koppeling tussen De Klerk en de JBS. Het is een vangnet operatie om het geheel op te blazen:

  https://www.npostart.nl/pointer/20-12-2020/KN_1717787

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten