Elke positieve coronavirus SARS-CoV-2 testuitslag is een valse positief

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 25 augustus 2020 17 Comments

bron: usnews.com

Elke positieve coronavirus SARS-CoV-2 testuitslag is een valse positief! Dat is nogal een stelling en als u dit artikel presenteert aan GGD of aan de buitengewoon opsporingsambtenaar of politieagent die u in de toekomst in quarantaine zal komen dwingen, kunt u uw zaak vanaf nu juridisch verdedigen. Dit artikel bevat alle informatie die u nodig heeft.

Om te beginnen is het belangrijk dat u het volgende weet: Het is per definitie zinloos om naar een rechtbank te gaan, want de wetten waarop zij zich baseren zijn per definitie ongeldig, omdat zij zijn ondertekend door iemand die beweert dit bij de gratie God’s te mogen doen. Over institutioneel racisme gesproken!

Wij Willem-Alexander, bij de gratie Gods, Koning der Nederlanden, Prins van Oranje-Nassau, enz., enz., enz. Allen, die deze zullen zien of horen lezen, saluut!” Waarom spreekt hij in de wij vorm? Omdat we spreken over een instituut, zijnde de kroon. Dit instituut is ‘wij’ omdat we ook nog een koningin hebben, met dezelfde institutioneel racistische toegeëigende schijnmacht van de gratie God’s (die niemand u kan aantonen).

Kortom: er is niemand die u belastingen, boetes, quarantaine, mondkapjes noch gevangenisstraf op kan leggen als die gratie God’s niet aangetoond kan worden.

Maar dat terzijde. Los van dat institutioneel racisme, zult u in de praktijk natuurlijk aanlopen tegen de hordes mensen die zich bij eed gecommitteerd hebben aan dit ongrondrechtelijke instituut. Ik spreek over ‘ongrondrechtelijk’, omdat ik niet refereer naar de grondwet (getekend door datzelfde instituut), maar naar het menselijk grondrecht. We zijn hier allen op deze aardkloot geboren zonder enige verplichting naar of overeenkomst met wie dan ook.

Als die hordes ambtenaren, controleurs, inspecteurs, politieagenten (en dergelijke) u dus plegen te bestraffen op uw keuzes, moet u bovenstaande vooral even glashelder onder hun neus duwen. Mocht u dus ongrondrechtelijk door een van deze ambtenaren in de situatie belanden dat u beboet of anderszins bestraft wordt, dan heeft u hierbij de bewijslast geleverd dat u geen bewijslast hoeft te leveren.

Leeft u echter toch nog in de illusie dat u zichzelf zou moeten verdedigen – bijvoorbeeld aangaande een (in de toekomst waarschijnlijk) verplichte quarantaine – dan kunt u met argumenten onderbouwen dat elke positieve coronavirus SARS-CoV-2 uitslag een valse positief is.

U kunt beginnen met het stellen van de vraag of iemand u een elektron-microscoop foto van het geïsoleerde virus uit uw bloedmonster kan tonen. Het antwoord hierop zal onomstotelijk (dus niet vermoedelijk) ‘nee’ zijn. Als het enige bewijs dat wordt opgevoerd om te veronderstellen dat u het SARS-CoV-2 virus heeft, een positieve PCR test is, dan heeft u bingo! De PCR test toont namelijk helemaal niets aan. Sterker nog u kunt de test in principe op voorhand weigeren, om eerder genoemde reden, maar ook omdat u kunt stellen dat de test niets aantoont:

Ik weiger de PCR test te doen, omdat deze test niet aantoont dat ik SARS-CoV-2 heb. De test laat slechts sporen van RNA in celweefsel zien die mogelijk tot het coronavirus zouden kunnen behoren, maar als ik (in het vergelijk) alcohol in mijn bloed heb, toont dat niet aan dat ik bier gedronken heb. Het toont aan dat ik elk willekeurig alcohol bevattend drankje gedronken kan hebben.

De PCR test laat sporen van RNA in mijn bloed zien die niet perse tot het SARS-CoV-2 virus behoren. Er is nog nooit een geïsoleerd virus getoond en zelfs als u mij een bloedtest afneemt, zult u mij ook geen geïsoleerd virus kunnen tonen.

Virussen zijn de schoonmaakmachines van het lichaam en kunnen niet door de lucht, aerosols of aanraking noch op enig andere wijze in mijn lichaam terechtkomen. Virussen zijn de lichaamseigen opruimers. Als ik dus een virus in mijn lijf heb, is dat goed en noodzakelijk. Elke andere wijze om een virus op te lopen is: via voorgaande vaccinaties (design virussen gegroeid op foetuscellen) of via bloedtransfusie.

Mocht u dan voor zo’n institutioneel racistische instituut verschijnen (want werkend voor de kroon en handhavende de wetten van die kroon) – mocht u dus voor een rechtbank “moeten” verschijnen, dan kunt u de rechter vragen of hij of zij bewijs kan leveren voor de ‘germ theorie’ van Louis Pasteur en kunt u hem of haar wijzen op de frauduleuze onderzoeken van Pasteur. Ook kunt u vragen om hard wetenschappelijk bewijs voor de besmettelijkheid van een virus en bovenal moet u vragen om een geïsoleerde elektron-microscoop opname van het virus in uw bloed. Last but not least moet u om bewijs vragen van de route die het virus zou hebben afgelegd om in uw lichaam te komen.

Als wordt gezegd: “Onderzoek heeft aangetoond..” of “Dit rapport van die onderzoeker en/of universiteit heeft aangetoond..“, dan kunt u wijzen op de bewezen fraude van Louis Pasteur en kunt u hard maken dat geen enkel onderzoeksresultaat hard is (als het bewijs niet grondig onderbouwd is met duidelijke beeldopnames), maar dat het slechts een kwestie van ‘geloof in de onderzoeker’ is. Er is en valt geen bewijs te leveren voor een geïsoleerd SARS-CoV-2 virus in uw bloed en er is of valt geen bewijs te leveren voor de besmettelijke overdraagbaarheid van een virus.

Als er al een virus in uw bloed gevonden zou kunnen worden, is er nog steeds geen bewijs te leveren dat u dit door besmetting heeft gekregen of dat u een besmettingsgevaar kunt vormen. Als er een “virus” in uw bloed gevonden wordt is dit een lichaamseigen (door het lichaam zelf aangemaakt) schoonmaakmechanisme of door vaccinatie of bloedtransfusie verkregen design virus.

Iedereen (zoals Willem Engel of Maurice de Hond) die spreekt over het bestaan van virussen in aerosols kan daarvan geen bewijs leveren. Er zijn geen plaatjes of high speed camera opnames te vinden waarmee (middels bijvoorbeeld elektron-microscopische opnames) is aangetoond dat een aerosol een virus kan dragen. Er kunnen geen beeldopnames (noch enig enkel ander vorm van bewijs) geleverd worden, waarin een virus zich in een aerosol of hoestdruppeltje bevindt. Er kan feitelijk helemaal niets bewezen worden en dus kunt u vrijuit naar buiten wandelen; zonder mondkapje en zonder anderhalve meter afstand.

Wilt u dat volledig onderbouwd hebben? Lees dan bijvoorbeeld eens dit artikel en dit artikel. Kijk ook onderstaand interview een keer en laat dit alles echt eens goed tot u doordringen.

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]
379 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (17)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Natuurlijk zou John de Mol met zijn studio’s en software ongetwijfeld prachtige beelden produceren, maar dan moeten we ons onmiddellijk beroepen op bewijs van de autenticiteit van die beelden. Met de huidige CGI beeldtechnieken en deepfake technieken kun je geen enkele foto of video voor gesneden koek aannemen.

 2. Oxel schreef:

  Goed artikel! Bedankt!

  Nu mogen alle redacties van de alternatieve media dit overnemen en dan hebben we het hele circus zo beëindigd. Toch?

 3. Oxel schreef:

  Mijn vleugje sarcasme komt niet over… Ik weet het.

 4. ZalmInBlik schreef:

  Deze Duitse wetenschappers geven ook aan dat de PCR test niet betrouwbaar is.

  • ZalmInBlik schreef:

   Vergeten toe te voegen men heeft dan uiteraard WEL jouw DNA!

  • Harry vries schreef:

   hoe zou die test nu betrouwbaar kunnen zijn? Hoe kan iets dat iets test wat fake (corona) en satanistisch is nu betrouwbaar zijn?

   Als je een huis bouwt op volkomen verrotte fundamenten kun je niet verwachten dat het huis tot het eind der tijden blijft staan, iets dat een vokomen verrotte basis heeft kan niet werken of goed zijn.

 5. marcos schreef:

  En ook deze is frappant en wellicht een onderzoekje waard

  This was important enough that I wanted to get it out immediately. My research into the NCBI database for nucleotide sequences has lead to a stunning discovery. One of the WHO primer sequences in the PCR test for SARS-CoV-2 is found in all human DNA!

  The sequence “CTCCCTTTGTTGTGTTGT” is an 18-character primer sequence found in the WHO coronavirus PCR testing protocol document. The primer sequences are what get amplified by the PCR process in order to be detected and designated a “positive” test result. It just so happens this exact same 18-character sequence, verbatim, is also found on Homo sapiens chromosome 8! As far as I can tell, this means that the WHO test kits should find a positive result in all humans. Can anyone explain this otherwise?

  I really cannot overstate the significance of this finding. At minimum, it should have a notable impact on test results.

 6. marcos schreef:

  MIjn eerdere reactie zou dus ook kunnen betekenen dat er een groep bezig is met het vinden van afwijkende mensen op onze aardkloot. Denk bijvoorbeeld eens aan de non-playing characters zoals Martin die beschrijft, of wellicht een andere? Echter de vraag is waarom.

 7. Nils schreef:

  Hoop woorden om een open deur in te trappen. Kijk nou eens gewoon bij het Rivm en ze vertellen je open en bloot dat je pcr-test vrijwel zeker een vals-positieve is.

  https://www.rivm.nl/griep-griepprik/feiten-en-cijfers

  Ga naar het tweede plaatje, ‘Monsters afgenomen bij mensen met acute luchtweginfecties.’ Klinkt bekend, de Coronapatiënten denk je waarschijnlijk. Maar kijk eens goed naar de grafiek, Corona wordt al sinds mei niet meer gedetecteerd in zieke patiënten. Dit zijn de patiënten met coronasymptomen en NIEMAND heeft Corona, per mei.

 8. Jur1995 schreef:

  Leading corona researchers admit that they have no scientific evidence for the existence of a virus

  My first words in the article are “buckle up, the shock will be
  intense”.
  What you will learn in this article is beyond your horizon. The
  latest information has the explosive power to uncover the
  greatest deceit against humanity. According to this information,
  every citizen should support the people who fought for this
  important information. It’s finally out, all leading scientists on
  COVID-19 (SARS-CoV-2) have admitted that the scientific
  rules to detect COVID-19 have not been established.
  But everything in its right place. I will explain to you what this
  means. Please read this article to the end. Spread this
  article. The planemic should end with these statements
  with immediate effect, even more so, the entirety of virology
  must be called into question!

  https://drive.google.com/file/d/1aWy8_MLLhlS2q2AJ76Tjokh5CZ6j51s1/view

  (Dit bestand heb ik hier gevonden: https://davidicke.com/2020/08/25/leading-corona-researchers-admit-that-they-have-no-scientific-evidence-for-the-existence-of-a-virus-as-david-icke-has-been-saying-for-months-and-was-banned-from-youtube-and-facebook-for-saying-so/ en voor het geval dat ook opgeslagen en geüpload.)

  Hier de video van David Icke die Dr. Andrew Kaufman interviewt.

  BIG STORY – PLEASE SHARE: PCR test that is producing the ‘virus cases’ triggering the new lockdowns worldwide is testing for genetic codes that every human has and NOT THE ‘VIRUS’ – David Icke talks with Dr Andrew Kaufman about the astonishing hoax transforming human society
  https://banned.video/watch?id=5f43d224df77c4044ef43e91

  Er is geen reden meer om de overheid nog maar een beetje serieus te nemen (zeker niet rond corona). Daarnaast alle volgende keren dat ze beweren dat er een virus gevaar zou zijn, zijn ze niet te vertrouwen, want ook dan geldt de terrain theory en de exosomen theory. Ook dan kunnen ze zomaar weer bewust de verkeerde testen gebruiken en ook dan kunnen ze waarschijnlijk het virus niet eens isoleren. Ook dan kunnen ze overlijdenscertificaten vervalsen en frauderen met cijfers.

  Dus ook een Mexicaanse Griep 2.0, etc. verhaal gaat niet meer werken.

  https://wakkeren.nl/leading-corona-researchers-admit-that-they-have-no-scientific-evidence-for-the-existence-of-a-virus/

 9. Otta de Kat schreef:

  Ik zit helemaal in deze materie. Op diverse fora link ik niet naar deze website omdat MV blijkbaar zoveel emoties triggert dat dit de discussie onmogelijk maakt. (Ben benieuwd wat Martin hier van vind.) Wil je liever wel benoemd worden of niet?

  Maar wat ik kwijt wil is dat dit artikel en de youtube vid voor mij spot on zijn. De ernst van deze situatie is glashelder en de gevolgen zorgwekkend. Ik heb een kleine maar hechte vriendengroep die ik wil waarschuwen en informeren. Dan link ik de video van die Dr in dit artikel en krijg na een paar min. al een reactie van: Sorry heb het na eeen paar minuten uitgezet want kan deze man niet serieus nemen omdat bla bla …..
  Kortom, mensen die helemaal niet in deze materie zitten lijken te schrikken of bang van dit soort info.
  Wat kunnen we doen om hen langzaam aan het denken te zetten, ook al is het 1 voor 12?

 10. Melvin Bevers schreef:

  Ik heb toevallig een PCR test af moeten laten nemen ivm vakantie, erg onprettig overigens. Maar nu ik daar was besloot ik maar om toch eens het fijne er uit te halen en mijn vragen te stellen. Ik vroeg ondermeer wat deze test aan zou tonen. De afnemer van de test kon mij enkel vertellen dat deze aan zou tonen of er virus eigenschappen RNA in mijn neus en keelholte zitten, genoeg ruimte voor speculatie dus. Mijn tweede vraag was (beetje naar de bekende weg vragend) of deze test aan kan tonen of ik besmet ben met het coronavirus ja of nee? Het antwoord, wat ik erg eerlijk van deze dame vond was nee. Het toont niet specifiek aan of je corona hebt. Ik vroeg waarom deze tests dan verplicht zijn en wat het nut is, daar kon ze geen antwoord op geven. Zij zijn enkel blij dat ze werk hebben en omzet draaien, het was namelijk een commercieel vaccinatie centrum en dus niet de GGD. De uitslag was trouwens negatief.

 11. Harry vries schreef:

  We leven tegenwoordig in een wereld waarin 98% van de wereldbevolking zich volkomen waanzinnig gedraagd omdat ze zich volledig hebben laten beinvloeden/indoctrineren/hersenspoelen door luciferiaanse media, politiek, onderwijs en niet te vergeten het wereldwijde (steeds groter wordende) leger van influencers die vooral via TV en internet iedereen echt volkomen krankzinnig maken.

  Er zijn nog een paar mensen (ik schat ongeveer 2% van de wereldbevolking) die wel door al de waanzin heen kunnen prikken, die zich niet hebben laten beinvloeden en waanzinnig maken omdat deze mensen nog kritisch en logisch kunnen nadenken. Waarschijnlijk zijn deze 2% veelal bezielde mensen die in dit volkomen uit de hand aan het lopen zijnde spel proberen nog normaal in leven te blijven.

  Het wordt steeds moeilijker, het leger krankzinnigen en de hun opstokende influencers en andere NSB’ers (IMBers) wordt steeds groter en machtiger en ze krijgen steeds meer grip op alles.

  We moeten door, we moeten door

 12. ZalmInBlik schreef:

  Uit betrouwbare bron verneem ik dat “onze” corona Davos gezant Sijbesma ondertussen de benenwagen genomen heeft, er wordt niets over vermeld in de media. Zeer alarmerend dit, schijn van belangenverstrengeling..? Of is de hoax tot een dermate niveau afgedaald dat de Große Lüge niet in stand is te houden.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten