Praktische adviezen voor 2021

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 4 januari 2021 11 Comments

fotobron: pwnet.nl

Ik krijg veel e-mails met de vraag die qua strekking zo’n beetje allemaal op hetzelfde neerkomen: “Nu we weten wat er komen gaat, wat moet ik doen om 2021 te overleven?” Over het algemeen gaat het dan vooral over de maatregelen met betrekking tot de nep coronavirus pandemie, mondkapjes, PCR test, social distancing en het opdringen van vaccinatieplicht door werkgevers. Ook maken velen zich druk over het feit dat je straks niet meer kan reizen zonder vaccin.

Laat ik daarom mijn advies nog een keer helder formuleren. Allereerst moge duidelijk zijn dat de staat er alles aan zal doen vaccins op te dringen. Dat er een vaccinatiepaspoort (immuniteitspaspoort of hoe het ook genoemd gaat worden) gaat komen was natuurlijk van begin af aan al duidelijk. Althans, als u mijn website gevolgd heeft. Daarvoor zullen de grote bedrijven en instanties gebruikt worden om het bij de massa door de strot te duwen.

Die massa gaat het waarschijnlijk gewoon accepteren en de reden waarom heb ik onder meer toegelicht in dit artikel. Dan krijg je dus het effect van groepsdruk en uitsluiting dat niets minder is dan de Jodenster van 80 jaar geleden of de Apartheid die enkele decennia terug nog in Zuid Afrika gold.

Met name als je een gezin te onderhouden hebt en je werkgever dwingt je min of meer een vaccin te nemen, wordt de verleiding om te buigen wel erg groot: “Ach, dan neem ik maar zo’n prikje en dan zie ik wel wat er gebeurt. Ik kan niet mijn gezin laten barsten. Er moet brood op de plank komen“, zo zou u kunnen denken.

Wees u dan heel goed bewust van het feit dat u met 100% zekerheid een injectie ontvangt die u in een Androïde zal veranderen. Ook al doen overheden nog zo hun best om de gecontroleerde alternatieve media in te zetten om waarheid te vermengen met nonsens, om straks het waarheids-kind met het badwater weg te kunnen gooien; ook al doen zij nog zo hun best het stigma ‘complotdenkers’ er aan te hangen en u te koppelen aan dat zorgvuldig opgebouwde merk, neemt u maar van mij aan dat uit alles blijkt dat dat de doelstelling is.

Als u het niet van mij aan wilt nemen, hou dan op zijn minst in uw achterhoofd dat ik het al jaren voorspel en dat vrijwel al mijn voorspellingen uitgekomen zijn. Dat is omdat ik het master-script kan doorzien; dat script dat u zelf ook kunt leren kennen als u er studie van maakt (hier het boek).

Dus: Wat kunt u doen om te voorkomen dat u ontslagen wordt? Wat kunt u doen om ervoor te zorgen dat u toch weer met het vliegtuig kunt? Wat kunt u doen om een nieuw paspoort te krijgen zonder dat u gevaccineerd moet zijn? Wat kunt u doen om weer naar een ziekenhuis te mogen (wat ik sowieso afraad)? Wat kunt u doen als u boetes opgelegd krijgt?

In alle gevallen moet u nu toch echt volledig de shift maken die u tot nu toe dacht voor u uit te kunnen schuiven. In alle gevallen zijn radicale keuzes de enige keuzes. In alle gevallen is de tijd van knikkende knieën voorbij. In alle gevallen wordt het tijd om te doorzien dat het weer lekker rustig voor de buis kruipen en bij de volgende verkiezingen weer uw stem uit te brengen op de volgende valse hulp van boven, geen optie meer is. U moet radicaal zijn.

Er is maar één oplossing en die bestaat uit meerdere lagen. Ik zal ze hier voor u opsommen:

 1. Doorzie wie u in essentie bent (een vrije, onafhankelijke en scheppende spirit)
 2. Doorzie de essentie van onze valse werkelijkheid gebaseerd op programmering van wieg tot graf
 3. Doorzie dat de machtsstructuren gebaseerd zijn op valse aannames en diepgewortelde programmering
 4. Doorzie dat niemand autoriteit over u heeft
 5. Wijs elke vorm van autoriteit buiten u zelf af
 6. Stop met het financieren van die valse autoriteit door vrijwillig uw geld af te dragen

Meldt uw werkgever u dat ontslag volgt als u zich niet vaccineert? Dreigt BOA of agent met een boete of zelfs arrestatie als u zich niet aan de maatregelen houdt? Wordt u op andere fronten tegen gewerkt?

In alle gevallen moet u gaan inzien en uitspreken dat u de wetten en maatregelen niet accepteert, omdat u de autoriteit van de wetgever niet accepteert. Wie is die wetgever? Dat is de kroon: “Wij Willem Alexander, koning der Nederlanden”. Waarom staat daar ‘wij’? Omdat de wet refereert naar het instituut ‘de kroon’. Die kroon zegt te regeren bij de gratie God’s. Er is geen gratie God’s. Die gratie God’s kan niemand u zwart op wit tonen. Zo simpel is het en het wordt tijd dat u het niet langer ziet als simpel, maar als glashelder!

Ook de zogenaamd democratisch verkozen volksvertegenwoordigers in Den Haag, vertegenwoordigen niet het volk. Zij worden aangesteld door de koning (nog even los van de totale farce die verkiezingen zijn) en zij zweren trouw aan de koning. Elke wet die zij (ogenschijnlijk, doch voor de bühne, zwaar bediscussieerd in de tweede kamer der acteurs) doordrukken wordt ondertekend door de kroon (“Wij Willen Alexander”) en die kroon is een institutioneel racistisch instituut dat op basis van afkomst zegt te mogen regeren bij de gratie God’s.

Niemand heeft autoriteit over u. Spreek het uit. Print het uit op een briefje als u het niet uit kunt spreken. Mijn advies is echter om het uit te spreken. De kracht van het woord is groot; de kracht van uw spirit is immens groot en het onder woorden brengen van die kracht kunt u in alle rust en zekerheid doen. Kijk uw werkgever, de ambtenaar, BOA, agent of de rechter diep en recht in de ogen en spreek uit: “u heeft geen autoriteit over mij!”

word lid

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]

Ja, maar…Ja, maar dan krijg ik ontslag. Ja, maar dan krijg ik een boete. Ja, maar dan mag ik niet meer vliegen. Ja, maar dan mag ik niet meer met de trein. Ja, maar dan kan ik mijn paspoort niet meer verlengen. Ja, maar dan mag ik niet meer naar een concert. Ja, maar dan word ik opgepakt en alsnog volgespoten. Ja, maar… Nee. Genoeg is genoeg! Herinner u wie u bent! U bent de medeschepper van het originele universum en heeft u laten misleiden door de vereenzelviging met uw personage in een valse werkelijkheid (lees hier hoe dat zit).

Sta op en wees krachtig!

32 Shares

Tags: , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (11)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Ze laten het ons gewoon zien…als u de symboliek begrijpt:

  (Nieuwe holografische sky projectie of kijkt u naar millennia oude technologie?)

 2. Sephus schreef:

  Ja, de symboliek begrijp ik over het algemeen wel. Die sick fuck knakkers, of the usual suspects zoals sommigen ze noemen, zijn ook verplicht hun agenda wat ze van plan zijn openbaar te maken.Je ziet of hoort het als je op let bij bepaalde programma’s (tekenfilms) of via acteurs of muzikanten.

  Verder zullen mijn kinderen en ik nooit het vaccin nemen. Wat er ook gebeurd. Ik heb mijn kinderen uitgelegd hoe en wat, en ook dat ze waarschijnlijk niet meer kunnen stappen, concerten bezoeken of iets anders kunnen doen waar de massa op af komt.
  Ik denk verder niet dat ze het vaccin gaan verplichten. ze zullen druk uitoefenen maar meer niet.
  En ik denk uiteindelijk dat de ongevaccineerden elkaar gaan opzoeken, mocht internet nog bestaan.

 3. ZalmInBlik schreef:

  In het vaccin zitten zaken die gepatenteerd zijn en patenteerbaar kunnen worden. Denk er over na wat er kan gebeuren als die rotzooi jouw DNA overschrijft nog los van alle gezondheidseffecten.

  Wiens eigendom ben je dan en ben je nog mens?

 4. Willem Lejuwaan schreef:

  Ja maar…..
  Het spel is over….
  De leugen op haar einde.

  De vrije mens zal opstaan en zal zegevieren !
  Houd je rug recht en je geest sterk !

 5. Zonnetje schreef:

  https://nos.nl/artikel/2363064-politiek-wil-opheldering-van-burgemeester-van-zanen-over-demonstratie-duindorp.html

  Den Haag is in geregisseerde rep en roer over het feest/demonstratie in Duindorp. Geregisseerd omdat de burgemeester van Zaanen advies heeft gegeven aan de demonstranten om uberhaupt te kunnen demonstreren.

  Van Zaanen wist dat er vragen zouden komen, speelt als uitlokker/agent in het toneelstukje Duindorp. Opvallend dat de gemeenteraad zich ook roert. Nu dat is een wonder voordat een gemeenteraad zich roert. Allemaal geregisseerd. Is mij niet helemaal duidelijk waarom van zaanen slechts iets wordt verweten omdat demonstraties vallen onder de bevoegdheid van een veiligheidsregio. In principe heeft zelfs de gemeenteraad die bevoegdheid niet om iets te verwijten. Meer bewijs dat het een house of cards is.

  Rijst de vraag waarom gebeurt dit. Tja, de elite, de tempelknaapjes, hebben toch moeite met het bestaan van het ‘ recht’ op demonstratie wat officiel nog bestaat.

  Dus creer een probleem met een gecontroleerde oppositie, Engel en co, met een van zaanen als agent provocateur en je krijgt een publicitaire stunt met als doel demonstreren ook nog te gaan verbieden.

  Problem-reaction-solution

  Mensen wakker worden. Stop eens met kijken naar Netflix en al die staatshypnotiseurs. Word volwassen.

 6. Martin Vrijland schreef:

  Precies.. ik had het niet beter kunnen verwoorden

 7. welcome understanding schreef:

  Goed stuk weer,

  groet.

 8. Vrijheid schreef:

  Goed verwoord.
  Mijn kinderen zeiden vroeger toen ze klein waren “stop, hou op!” Als een ander kind iets deed wat ze niet wilden.

  Ik zeg ook Stop! Houd op!

 9. William van den Brink schreef:

  Hi Martin,

  goed stuk! wat een kracht kan je dat geven als je beluisteren dat er niemand, in mijn geval Iemand, autoriteit over je heeft.

  Ik ervaar dit nu bijna dagelijks wanneer ik zonder mondmasker de publieke ruimtes betreed.

  De agenda zal zeker voltrokken worden, maar ik ken geen angst.

  Je lijst laat de kern van ons probleem zien. Hoe worden we vrij? Dit is alleen door je autoriteit te claimen of zoals ik onder autoriteit van ons Heere te leven. Wat ik zo bijzonder hieraan vind is dat het zo leeg en vredig is aan de andere kant.

  Wat ik aan de lijst zou willen toevoegen:
  don’t bite the hand that’s feeding you.

  Zorg voor Water, Voedsel, Onderdak en Energie

  De agenda zal zeker voltrokken worden in hoeverre weten wij niet. Ik ken geen angst en dit komt mede doordat ik iid niet bang ben mijn baan te verliezen of huis.

 10. guppy schreef:

  https://youtu.be/oT6Fg4lNdoY

  Deze sluit hier mooi op aan! Dit kanaal is ook een stuk van de puzzle.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten