Executive order van 12 november 2020: Op 11 januari gaat Trump beslag leggen op Chinese assets binnen VS

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 10 januari 2021 18 Comments

fotobron: blogspot.com

Allereerst wil ik u erop wijzen dat Donald Trump onderdeel van het verdeel en heers spel is. Zoals ik al enkele jaren uitleg (en blijf herhalen) is Trump gelanceerd om kritisch denken te associëren met het merk ‘rechts’, ‘complotdenken’ (lees ‘waarheid vermengd met dwaalsporen verkocht door de gecontroleerde alternatieve media’) en met alles wat de wereldwijde ‘great reset’ agenda representeert.

Door Donald Trump op te blazen met een schandaal dat nooit iemand meer zal vergeten (911 proporties), blaas je dat merk op en reken je in één klap af met criticasters en kun je ze opsluiten en heropvoeden. Trump en alles wat heel slim aan hem gelieerd is via gecontroleerde alternatieve media zal in de nabije toekomst tot terreurbeweging verklaard worden.

De false flag Capitool bestorming van afgelopen 6 januari was daar het begin van, maar mijn verwachting is dat er nog een veel grotere false flag komt. Dat zou kunnen bestaan uit het nuken van het Pentagon en/of het Capitool (zie toelichting dit artikel) en misschien volgen er wel meer aanslagen. Die aanslagen zullen dan op Donald Trump geschoven worden, maar heimelijk zijn uitgevoerd door de Echte Deepstate (waar Trump zelf onderdeel vanuit maakt, maar waarbinnen hij gewoon zijn rol in vervult).

Het is echt belangrijk om nu echt te gaan doorzien dat zowel links als rechts het krachtveld van verdeel en heers leveren en dat beide merken zorgvuldig zijn opgebouwd via media- en alternatieve-media-propaganda.

Dat morgen 11 januari een belangrijke datum is, blijkt uit de executive order van de hand van Donald Trump, gedateerd 12 november 2020. In het spel waarbinnen het beeld is gecreëerd dat de Democraten (en met name de Biden familie) pionnen van de Chinese Communistische Partij (CCP) zijn, geeft dit Donald Trump feitelijk het volmacht om Joe Biden buitenspel te zetten.

Het is de informatie als in onderstaande video die dat beeld hebben helpen creëren. Als u het mij vraagt is ook het kamp Joe Biden bewust in die status gepositioneerd, want dat moet bijdragen aan het grote conflict dat men al die tijd al op de agenda van het master-script had staan (zie mijn boek voor het master-script). Ordo ab Chao: verdeel en heers. Vandaar dat ik al heel lang concreet een burgeroorlog in de VS voorspel. Zowel Biden als Trump spelen hun rol en die rol moest bewust voor hele grote tegenstellingen leiden. Het is allemaal Hollywood style in scene gezet, inclusief de Biden – CCP relatie. (Lees verder onder de video)

Trump zal dus waarschijnlijk aankondigen dat de Biden familie volledig onder controle van de CCP staat en zal dus vermoedelijk onderstaande executive order van 12 november 2020 gebruiken (lees en lees daaronder verder):

Klik om toegang te krijgen tot TRUMP-EXECUTIVE-ORDER-11-12-2020.pdf

Dit zal waarschijnlijk dan de start inluiden van de door de (gecontroleerde) alternatieve media zo lang verwachte ‘draining of the swamp’ of te wel het opruimen van de ‘pedo-deepstate’. Die alternatieve media hebben echter geholpen dat merk rechts en het geloof in Trump te propageren. Trump gaat het riool helemaal niet leegpompen; hij moet alleen de schijn wekken dat hij dat gaat doen. Trump trekt de kritische denkers mee het riool in via de valse hoop op het opruimen van de deepstate. Donald Trump is de deepstate: de Echte Deepstate die dit spel van dualisme speelt en die een burgeroorlog moet helpen ontvlammen.

Hoewel Trump ogenschijnlijk een begin zal maken met het opruimen van die “pedo-deepstate” en Chinese assets, vervult hij slechts zijn geloofwaardige acteerrol, waarbij de Democraten een false flag aanslag in zijn schoenen zullen schuiven. De Democraten “moeten wel zoiets doen als enige uitweg” (lees: onderdeel van het script) om Trump in zijn laatste stuiptrekkingen te stoppen. Daarna krijg je een all out burgeroorlog en u mag raden welke orde er na die geplande chaos zal worden geïnstalleerd. Iets met ‘totalitair’ wellicht? Iets met totale controle en geen ruimte meer voor kritiek misschien? Iets met het opsluiten van alles en iedereen dat heel geraffineerd via het merk Trump gekoppeld is aan ‘complotdenken’ en dus heropvoedingskampen?

We zijn getuige van een heel geraffineerd spel van valse hoop en een opgebouwd spanningsveld tussen links versus rechts. Als je twee op spanning gezette polen hebt, krijg je een gelijkstroom. Hoe groter de tegenstellingen, hoe hoger de spanning. Men wil orde uit chaos scheppen en dat is een oud spel dat nog ouder is dan de weg naar Rome.

‘Trump speelt de harp terwijl Rome brandt, net als keizer Nero’ zo luidde de titel van mijn profetische artikel van 4 juni 2020. Buckle up Dorothy cause Rome is gonna burn!

Bron linkvermeldingen: whitehouse.gov

151 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (18)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Links versus rechts:

 2. Waarom wil je dit weten? schreef:

  Het valt in het laatste jaar extra op dat de reguliere media de mensen zachtjes moeten voorbereiden op wat komen gaat.
  De inhoud van persconferenties “lekken” altijd uit. Voor komende dinsdag is iedereen door de berichtgeving er al op voorbereid dat de lockdown wordt verlengt. De eerste berichtgeving hierover begon door de aandacht op Duitsland te vestigen, in verband met de verlenging van hun lockdown. Dat is al 6 dagen geleden! Komende dinsdag met de persconferentie, is het volk dus la 8 dagen lang langzaam voorbereidt op wat komen gaat en iedereen zal het wederom schaapachtig accepteren: een beetje mekkeren maar uiteindelijk gewoon weer met de kudde mee…

  Nu lijkt hetzelfde te gebeuren met de aanstaande burgeroorlog in de VS. Martin benoemt het al een hele tijd, maar nu viel me afgelopen donderdag op dat het voor het eerst in een reguliere media benoemt wordt. In de uitzending van Eenvandaag van 7 januari wordt dit op minuut 24:07 letterlijk vertelt.

  https://eenvandaag.avrotros.nl/item/eenvandaag-07-01-2021/

  Let ook goed op bij minuut 11:21. Hier krijgen kritische denkers nog even een extra schop onder hun kont:
  “De aanhangers van samenzweringstheorieën zijn de belangrijkste terreurdreiging van de VS.” Hiermee wordt een kritisch denker meteen even tot de nieuwe terrorist gedoopt!

  Bron: eenvandaag.nl

 3. Thomas van der Zande schreef:

  Ho je bedoelt de bestorming van het capitool denk ik niet het pentagon. Ik vind wel het opmerkelijk hoor dat je nauwelijks amerikaanse/engelse sites ziet die dit spel ook doorzien, en geen een zo duidelijk als deze. Ik denk ook dat veel meer mensen deze site kennen en bezoeken. maar goed, heel goed artikel weer. we gaan het zien..

 4. ZalmInBlik schreef:

  De bewegingen op het ordo ab chao schaakbord zijn inderdaad in gang gezet. Hier een betere versie van de genoemde video in het artikel.

  The US is moving closer
  Pompeo lifts US-Taiwan restrictions in move likely to anger China
  https://www.theguardian.com/world/2021/jan/09/mike-pompeo-restrictions-us-taiwan-china

 5. Zonnetje schreef:

  Zoals altijd mooi topartikel Martin. Ik word er niet vrolijker van. Blijken ze in Amsterdam gedemonstreerd te hebben tegen fascisme. Welk fascisme? We zitten in een onterechte lock down, in een dictatuur in Nederland en ze demonstreren over’fascisme’ in Amerika wat gewoon geregisseerd is door de deep state, de kliek achter Biden en Trump, dezelde puppetmasters. Wat laten die demonstranten zich gebruiken, ze begrijpen het niet, of krijgen ze er een vergoeding voor als acteurs oproepbasis?

  • Camera 2 schreef:

   Ho ho, blijken ze???

   Nee het stond in alle kranten aangekondigd, zoals een aankondiging
   van een lockdown of een aankondiging van een code rood bij zware storm.

   Tuurlijk waren dat allemaal acteurs met een paar onbewuste meelopers.
   Overigens waren er meer politie/handhaver wezens op de been dan bomen in het Westerpark. Zo dus, als we het dan toch over fascisme hebben, al die politie mensen hebben ook kinderen en zullen ooit aan de kant van het volk gaan staan,……………hopen we dan maar

 6. Goldielocks schreef:

  Waarschijnlijk luidt Trump een oorlog in met China. Het schijnt dat China allemaal boerderijen en land opkoopt in de VS en wel 2 tot 3 keer de (vraag)prijs betaald. Ook schijnen ze een basis te bouwen op Jamaica? Daarbij koopt China ook alle (dieren)voeding op uit Zuid Amerika, zodat er geen voer meer is voor de dieren in de VS en er een voedselschaarste uitbreekt in de VS. Waarschijnlijk komt er dus eerst een burgeroorlog, daarover een voedseloorlog , waarna China het gedestabiliseerde en verdeelde land overneemt en dan zal er wel een wereld oorlog volgen., waarbij turkije zijn kans schoon ziet en Europa inneemt. Israël op Iran..1 grote bende. En dan de uiteindelijke overwinnaar creëert 1 wereldregering ergens..?…ach ja, zomaar een hersenspinsel..haha. Ben maar een conspiracywappie 😉
  Wat een spel dit leven.. een geniaal, prachtig en ietwat? morbide computerspel.

 7. marcos schreef:

  Hier sluit dan ook de berichtgevingen van een half jaar eerder op aan, zoals:
  * China caught smuggling 10,800 assault weapons into US
  * Chinese consulate in Houston a cenre of malign activity

  Wellicht dat met zo’n false flag operation China in het spel betrokken wordt als de leverancier van een nuke.

 8. Aware schreef:

  Airspace around Reagan International Airport has been closed.

  https://pbs.twimg.com/media/ErY7j1TXMAQSi3B?format=jpg&name=large

  Prepping for the FF?

 9. Aware schreef:

  If Truhmp uses hat executive order the stock market will likely crash since it is propped up by shado money from the C.C.P.

  • Martin Vrijland schreef:

   Yes ofcourse..and that’s one of the planned shortcuts to the actual great reset.
   Everything what happens in this Trump – Biden propped up act is actually serving the master-script.

   They have played there roles brilliantly..and how they launged all there puppets like Snowden, Assange, Epstein and created the Q Anon movement to catch all truth seekers is astonishingly brilliant!

   The masses don’t realize we are looking at a Hollywood style reality movie and they have their Super computers that were already able to beat the best Go players in the world years ago. Strategicly they know how to play the masses and how to keep them and guide them dieper inside in their world wide illusionairy control web.

 10. Sephus schreef:

  BREAKING: President Trump Speaks After Big Tech Shutdown

 11. Sephus schreef:

  We worden in de maling genomen door dat youtube, met nog 23 uur wachten. Aan het lijntje houden noemen ze dat. Wat zou het anders kunnen zijn.

 12. Sephus schreef:

  Verwijder de video maar hoor Martin. Er klopt niets van. Stom geintje van de plaatser denk ik. Dit hieronder staat onder de video
  NOTE: President Donald Trump Will Speak in Alamo, Texas 1/12/20
  2020 dus.

 13. Sephus schreef:

  Hij doet het. is dit live?

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten