Facebook bant meerdere grote alternatieve nieuwssites als Infowars en anderen: ook deze site kreeg melding

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 3 mei 2019 16 Comments

bron: rt.com

Facebook bant vandaag meerdere grote alternatieve nieuwssites als Infowars, Farrakhan en andere. Het gaat zelfs nog een stapje verder: als je artikelen van die sites op jouw tijdlijn post, krijg je ook een ban. Ook op de Pagina van Martin Vrijland staat al enkele dagen een melding dat er uiterlijk 2 mei allerlei instellingen doorgevoerd moeten worden. In de filmpjes in dit artikel en (en daaronder in de reacties) laat ik zien hoe ik meerdere pogingen doe om de vereiste gegevens van Facebook te verstrekken (hoewel ik die eisen feitelijk al absurd vind), maar de benoemde instellingsknoppen simpelweg niet werken.

Ik roep al enkele jaren dat websites als Infowars gecontroleerde oppositie zijn. Dergelijke sites zijn feitelijk gelanceerd en ingezet om de groeiende groep kritische denkers af te vangen. Eerst moet je ze dan wel een duidelijk stempeltje op kunnen plakken en ze in de rechtse hoek kunnen positioneren. Dat Facebook nu dus openlijk deze keiharde censuur uitoefent en pagina’s bant betekent dat het einde van de vrijheid van meningsuiting een feit is. Die websites mogen daarvan nu de klappen opvangen en ook dat spel weer gecontroleerd bekritiseren. Machthebbers beheersen vanaf dag 1 het gehele krachtveld op het internet.

Politiek en media draaien om het samenspel van het kunnen categoriseren van de maatschappij in vakjes. Je wilt eigenlijk iedere burger kunnen sturen richting een bepaalde denkwijze en dat koppelen aan een politieke stroming. De media gebruik je om de perceptie te sturen en mensen dit pallet aan smaakjes en kleurtjes aan te bieden. Als je iedereen hebt kunnen overtuigen dat het goed is om bij een bepaalde smaak of kleur te behoren, kun je het volk laten stemmen. Dan meet je precies hoe effectief je perceptiemanagement gewerkt heeft en hoe het gelukt is om de schaapjes achter menner a, b of c aan te laten lopen. Het draait allemaal om het grip houden op de levensvisie van mensen. Zo heet heet dat dus: perceptiemanagement. Je moet echter wel het gehele pallet aanbieden. Natuurlijk zou je het liefst zien dat je iedereen kunt overtuigen van één en dezelfde mening, maar de psyche van de mens werkt nu eenmaal anders. De één rijdt graag Mercedes, de ander Volkswagen of BMW. Al die verschillende meningen wil je ook kunnen afvangen en het liefst sturen. Degenen die aan de touwtjes trekken op het wereldtoneel (via hun netwerk aan geheime organisaties als de vrijmetselarij, allerlei universiteiten die de opleidingsinstituten voor deze groep vormen) en politieke- en religieuze organisaties, weten als geen ander dat je altijd de oppositie flank ook zelf in je greep moet houden.

Het gedachtegoed van mensen kan worden getypeerd als kleurtjes en smaakjes. Je wilt mensen zoveel mogelijk in categorieën kunnen drukken, zodat je bepaald gedrag of door de media gevormd gedrag aan die groep kunt koppelen. “Jij bent rechts, want je hebt die en die mening”. Vroeger was je gereformeerd, hervormd of katholiek, tegenwoordig vervult de politiek de rol van smaakverdeling in en zijn het de media die dat beeld verankeren. De politiek is de nieuwe kerk. En je moet bij een bepaalde kerk horen, anders tel je niet mee. Net zoals je voor Ajax, PSV, of Feyenoord moet zijn. Je bent dus links, rechts, liberaal, sociaal democraat enzovoort. Zo kun je mensen aan ‘merken’ koppelen: markeren. Voor elke mening in de maatschappij is een vangnet. De big data analyses van alle internetverkeer, online gesprekken, afgetapte e-mails, telefoongesprekken, social media activiteiten en alle andere input van locatie gegevens (waar hangt u uit en met wie gaat u om) geven de geheime diensten keurig inzage in wie welke mening aanhangt. Officieel gebeurt dat natuurlijk niet en omdat te kunnen ontkrachten heb je weer pionnen als George van Houts die dat verhaal dan weer gecontroleerd af mogen laten zinken.

De taak van vangnet-strategen is u het gevoel te geven dat het wel voor u geregeld wordt en u zo in het visnet te vangen. Een pion van de macht zal echter hooguit wat schrammetjes aan de stoelpoten van de macht mogen maken, maar ze er nooit volledig onderuit zagen. De huidige ophef over de Facebook censuur en de mogelijke verbazing die daarbij ontstaat mag via de websites van de genoemde gecontroleerde-oppositie-kanalen afgevangen worden. Het is steeds de bedoeling dat de gewone man op straat passief gehouden wordt. Die dringt een kopje koffie en gaat er vanuit dat anderen het wel voor hem regelen. Infowars’ Alex Jones of Robert Jensen zal wel even lekker voor u tekeer gaan en zo blijft iedereen passief op zijn plaats zitten en onderneemt niets.

De media en de alternatieve media hebben ten doel de perceptie van de volgers te sturen en ook de actie die daaruit volgt te kanaliseren. Hooguit moet u aangespoord worden om aan een gecontroleerd verzet deel te nemen, zoals dat van de gele hesjes. Dat is voor diegenen bij wie het teveel begint te jeuken. Die kunnen dan hun frustratie op zo’n manier gekanaliseerd leeg laten lopen. Ondertussen draait de agenda van de totalitaire staat op volle toeren door.

U mag natuurlijk geloven dat Facebook een toevallig succesje is van een slim ventje genaamd Mark Zückerberg, dat zo briljant was om een social media site op te tuigen. Het wordt tijd dat u dat soort ‘American Dream’ verhalen eens gaat doorprikken. Dergelijke organisaties en frontmannen zijn gelanceerd door de machthebbers. Facebook is vanaf dag 1 opgetuigd als spionage tool, perceptie beïnvloedingstool en het voorportaal van een totalitair controle systeem. Het is een stappenplan en de eindbestemming wordt steeds duidelijker voor wie nog een enigszins wakkere geest heeft.

bron: thejournal.ie

Het drama waarbij Facebook haar gegevens met Cambridge Analytica deelde was slechts een cover-up om de indruk te wekken dat dit een eenmalige uitzonderlijke gebeurtenis was. Daarna had Facebook een alibi om u te laten tekenen voor nog meer privacy schending, want anders kon u bepaalde diensten niet meer gebruiken. En de aandacht van de diepgewortelde spionage op het volk was via het vooropgezette Cambridge Analytica drama even afgeleid, zoals een vliegtuig lichtkogels afschiet om een hitte zoekende raket af te weren. Facebook is gewoon een orgaan dat is opgericht door en voor de groep die de wereld stuurt richting een totalitaire politiestaat. Sociale uitsluiting door mensen te koppelen aan een groep die geband is van Facebook behoort dan ook simpelweg tot de strategie van het duidelijk stigmatiseren tot een bepaalde groep.

Mensen die dus kritisch zijn kunnen zo steeds duidelijk geïdentificeerd worden. “Oh, jij ben er zo eentje van Infowars, Jensen of Forum voor Democratie. Oh, jij bent er zo eentje die ook op Facebook geband is.” Zo worden ook de mensen die niet gecontroleerd zijn, gelinkt aan de gecontroleerd groep.

Er wordt een heel slim schaakspel gespeeld. De machthebbers van deze wereld hebben niet voor niets de beschikking over supercomputers die de beste schaakspelers of Go-spelers ter wereld kunnen verslaan. Zij weten hoe ze dit strategisch zo moeten spelen dat ze ieder individu in de passieve modus houden, frustratie af kunnen kanaliseren en ze weten hoe ze stigma’s kunnen opleggen en koppelen aan de door hen gecontroleerde groep. Uiteindelijk zal het vangnetschip van die gecontroleerde groep tot zinken worden gebracht door ze te koppelen aan bepaalde bewust ingebouwde desinformatie of aan maatschappelijke onrust en economische chaos. Onder meer in dit artikel (en vele anderen) licht ik toe hoe dat spel mijns inziens nu precies werkt.

En u kijkt het aan, schenkt nog een kopje koffie in en haalt uw schouders op omdat u er toch niets aan kunt veranderen. Uw leven draait wel door. Mijns inziens is dat niet de juiste houding. Als je ziet dat er een gevangenis om je speelveld gemetseld wordt en je doet niets om de bouwers te stoppen, ben je zelf verantwoordelijk. Je kunt namelijk wel zelf een revolutie starten. Een revolutie die daadwerkelijke verandering gaat brengen. Niet eentje van gele hesjes of spandoeken en demonstraties tegen een overheid. Nee, een revolutie die begint met een andere levenshouding en die échte verandering kan brengen. Dat begint met de ommezwaai van het geloof in ‘de verandering komt van boven‘ naar ‘de verandering komt vanuit mijzelf‘. De echte revolutie begint met het geloof in de krachtige invloed van jouw ziel en jouw (daaruit voortvloeiende)  daden op deze wereld. Noem het ‘the butterfly effect’ of noem het een ‘druppel op de gloeiende plaat’, het krachtsverschil zit hem in jezelf. We zijn het geloof in de invloed van ons wilsbesluit verloren. We zijn vergeten wie we op zielniveau daadwerkelijk zijn en we zijn vergeten welke krachtige invloed ieder individu op zijn of haar omgeving kan hebben. Dat begint met een sterk wilsbesluit.

Gaan we eenmaal zien dat de ziel de sturende kracht is achter al onze keuzes en al onze daden, dan gaan we meer naar die ziel luisteren en minder naar ‘wat veilig en zeker is’. We gaan dappere keuzes maken; durven korte-termijn-zekerheden los te laten en durven te vertrouwen op de verandering die deze dappere keuzes teweeg kunnen brengen.

De grote verandering komt niet van boven, noch van georganiseerd (gecontroleerd) verzet, noch van politici of oppositie-pionnen of nieuwe mediabronnen. De grote verandering begint bij jezelf. Dat begint bij de keuzes die u vanaf nu gaat maken. Het begint bij het luisteren naar uw hart; de poort met uw ziel. Wie zit er aan de joystick van uw leven? Bent u dat zelf of is dat (via het controle lijntje van angst en het verlies van zekerheden) uw bank, baas, politieke partij, uw carrière of wat dan ook? U gelooft misschien wel gewoon niet dat uw keuzes enige invloed hebben op de wereld, want de stoomlocomotief raast toch wel door! Waarom denkt u dat massa’s mensen van wieg tot graf geprogrammeerd worden om in de pas te lopen en in het systeem mee te draaien?  Het is tijd voor de revolutie vanuit uw ziel. En dat begint bij uw keuzes. Het begint bij het luisteren naar uw hart en naar uw geweten. Zet uw tv uit, zet alle nieuwsbronnen uit en probeer uzelf te ontkoppelen van de programmering waarmee u dagelijks gebombardeerd wordt, zodat u uw innerlijke stem weer gaat horen. Die innerlijke stem is natuurlijk geen spraakwaterval die daadwerkelijk tegen u praat. Het is uw ziel die u zuiver en groteske keuzes doet maken; die u laat zien dat zekerheden schijn zijn en dat dapper zijn u sterker maakt. Uw ziel die u laat zien dat uw verandering van grootse invloed is op het systeem en het script.

De veranderingen in deze wereld gaan niet komen als u passief blijft en achterover hangt. De verandering gaat ook niet komen als u eens in de vier jaar een stembiljet invult en hoopt dat de volgende pion van de macht u deze keer uit de brand zal helpen. Hoe blind moet je zijn om daar nog op de te vertrouwen? Dat is feitelijk een vorm van gemakzucht. De verandering gaat komen als u zelf in actie komt. Geen gedachten, geen woorden, maar daden. Breng daarom de verandering en laat alles waarvan je inziet dat dit het totalitaire systeem of de opbouw van dat systeem ondersteunt, vallen. Doe er niet meer aan mee. Ga het anders doen. U kunt dat zelf prima bedenken, want dat doe ik ook en ik ben niets meer dan ook maar een gewone man van de straat die 7 jaar geleden zijn baan opgezegd heeft en tot concrete actie is over gegaan. Doen!

Bron linkvermeldingen: rt.com

105 Shares

Tags: , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (16)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Zonnetje schreef:

  Om nog enige geloofwaardigheid te geven aan Infowars enz moeten ze die sites wel ‘ bannen’. Dit zorgt ervoor dat Jones en co juist als ‘slachtoffer’ verkocht kunnen worden van ‘ het establishment’ terwijl juist Infowars enz puur controlled opposition zojn. Jones redt zich wel hij is een van Hen en middels een Hen advocaat komt het weer goed met hem, stakker.Jones enz zijn de rattenvangers en de ‘ Amerikanen’ blijven erin trappen net als Trump ook door geregisseerd te ‘ bashen’ juist populair blijft. Zoals altijd zijn het de eeuwige trucs van Hen.

 2. GeenOnderdaan schreef:

  Je kan willen veranderen wat je wil maar als je in een samenleving beland bent met allemaal zwaar geïndoctrineerde gehersenspoelde mensen om je heen dan verander je daar weinig aan en doe je toch met regelmaat een poging dan krijg je vijandelijkheid en domme reacties terug.
  En ik geloof ook dat het nu al reeds te laat is, mensen hadden de kans wakker te worden door de vele fouten te bestuderen die bij 9/11 zijn gemaakt. Toen was het misschien nog 2 voor 12 …. we zitten nu al rond etenstijd en de mensen zullen krijgen wat ze naar mijn mening ook verdienen, althans die sukkels die nog steeds naar het NOS kijken voor het nieuws en hun aflopende leventje vullen met goede tijden slechte tijden en vergeet vooral niet voetbal !! daar weten ze echt ALLES van …maar van de wereld waarin ze leven en de psychopaten die die wereld sturen , hebben ze geen kaas gegeten.

  Ik heb het plan illuminati-Nederland op tijd te verlaten , nog voor de Europese oorlog start en wij halal geslacht gaan worden door de mensen met die vredelievende religie, maar waar zal het veilig zijn ???
  Er is natuurlijk geen plekje meer op de wereld waar de Rothchilds de mensen met rust laten, ik zie mijn laatste dagen eraan komen, vluchtend voor oorlog en miserie en dat hebben wij te danken aan al die kanker domme mensen om ons heen dus wie haat ik het meest , de elite of mijn medeburgers ? hmm …

  • Marga schreef:

   GeenOnderdaan, voor jou post ik nog een keer mijn reactie van 1 mei, het is in ieder geval een begin als alle mensen onderstaande zouden doen, deel het met zoveel mogelijk mensen.

   In mijn eigen eenvoudige bewoordingen wil ik graag een boodschap uitdragen.

   Eeuwenlang wordt de wereld geregeerd door mensen die ooit hebben besloten dat zij de baas willen zijn, de macht over de bevolking willen hebben, en de mensen willen dwingen te doen wat zij willen.
   Bevolking over de hele wereld zijn door de machthebbers eeuwenlang geïndoctrineerd, zij leven met angst, bang om gestraft te worden, buitengesloten te worden, opgesloten te worden.
   De bevolking, de mensen, mogen niet zijn wie zij willen zijn, zij zijn niet vrij en worden verplicht zich aan allerlei (stompzinnige) wetten en regels te houden, wetten en regels die je in alles wat je graag zou willen in het leven belemmeren.
   Maar wat nou als elk werkend mens, in welke sector dan ook, maar dan ook echt iedereen over de hele wereld, nou eens 1 dag hun werk zouden neerleggen, kijk eens wat er dan gebeurd, 1 dag maar, wat is nou 1 dag op een mensenleven.
   Laten we er niet mee wachten, maandag 3 juni 2019 is er een mooie dag voor om dat te doen.
   Trek je uniform uit, zet je computer uit, sluit je winkel, noem het op, maar doe het.
   En truckers en boeren, jullie hebben een grote rol hierin want zonder jullie lege schappen in de winkels, geen brood op de plank, maar 1 dag is wel te overzien.
   En als dat niet genoeg blijkt doen we het daarna nog eens en misschien nog eens.
   Machthebbers stellen niets voor, zij zijn juist afhankelijk van de mensen die zij in bedwang willen houden zij hebben ons nodig en daar doen ze al eeuwen heel erg hun best voor.
   Wij zijn allemaal vrije mensen en we hoeven het niet te accepteren.
   Zelf zit ik niet op Social Media, maar heel veel andere mensen wel en ik hoop dat zij dit bericht zoveel mogelijk willen delen.
   Wij mensen kunnen er iets aan doen, zet je angst op zij en doe het.

 3. Waarom wil je dit weten? schreef:

  “en dat hebben wij te danken aan al die (…) domme mensen om ons heen dus wie haat ik het meest , de elite of mijn medeburgers ? hmm …”

  Je geeft een mooi weer hoe geraffineerd het systeem werk. Het is er wederom in geslaagd om polariteit te creëren door emotie uit te lokken.

  Wat voor mij het beste werkt, is proberen in elke situatie bij mezelf te blijven en daarmee een tegenwicht te geven aan alle gekte om me heen. Als ook maar één iemand daar een voorbeeld aan neemt, dan heb ik in elk geval iets bijgedragen aan verandering.

  • Zonnetje schreef:

   Kun je daar een concreet voorbeeld van geven? Hoe weet jij dat die ander jou als voorbeeld heeft genomen? Hoe groot was die verandering, wat was die verandering in concreto.
   Ik krijg nu een new age gevoel waar ik niets mee kan.

   • Waarom wil je dit weten? schreef:

    Dat kan soms het frustrerende zijn, ik weet nooit wat het doet voor andere mensen. Ik probeer gewoon mijn leven te lijden op een manier die voor mij prettig voelt. Behandel andere mensen zoals ik zelf behandelt zou willen worden, bij mezelf blijven terwijl iedereen om me heen gek lijkt te worden, liever begrip opbrengen dan haten.

    Helaas hebben allerlei religies en stromingen een loopje genomen met zulke logische zaken. Christendom, New age, alle logische zaken van het leven zijn gekaapt door een religie, tot en met wetenschap aan toe.

    Daarmee wordt precies bereikt wat hier door Martin geregeld beschreven wordt. Iedereen kan meteen een hokje ingeduwd worden, polariteit kan gecreëerd worden en opeens ben ik New Age.
    Vorige maand nog was ik volgens een vriend van mij een aanhanger van Forum van Democratie. En vanmiddag tijdens een gesprek met een streng gelovige Katholiek die overal de signalen van Armageddon zag, was ik een afvallige en zou ik eeuwig branden in het hellevuur.

    Als ik niet bij mezelf blijf, dan krijg ik volgens mij een gigantische identiteitscrisis 😉

    Gelukkig krijg ik heel soms nog wat feedback waaruit blijkt dat ik niet gek ben: https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/landelijke-peiling-vertrouwen-in-de-media-wat-laat-dat-zien/#comment-23048

 4. Zonnetje schreef:

  Ja, het is treurig maar waar de slaven hebben zich de geboden en verboden van de vijandige allochtone ‘ elite’ eigen gemaakt. De slaven hebben geen idee dat de ideeen die zij in hun kop hebben niet hun eigen ideen zijn maar compleet opgenomen zijn als een spons van die vijandige allochtone ‘ elite’. En inderdaad het zijn de slaven die het systeem van Hen in stand houden en hun vijandige allochtone ‘ Meesters’ beschermen, met hand en tand. Brainwashing door televisie, onternet hebben Hun werk voltooid. Daarbij het zeer lage iq van de slaven en
  egoisme, autisme, door angst en schuld geinternaliseerd en voiila de natte droom van Hen is uitgekomen. Meesters over de slaven en de slaven hebben het niet eens door. Let them be slaves zeggen Zij.

  • Riffian schreef:

   Idd we blijven in herhaling vallen hier op de site, zelfs Bernays en Goebbels hadden met open mond staan kijken naar de dociele schapen…tja wat wil je als het systeem tot op de millimeter met de vrijwillige medewerking van de slaven is gefinetuned

   Staan ze niet mooi in de wei…men zegt dat je een schaap niet meer dan twee keer kunt scheren nou dan zijn ze nog niet in Madurodam wezen kijken 😀

   “None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free.”

 5. guppy schreef:

  Geld geeft de energie weer die wij ergens instoppen. Ben je het ergens niet mee eens dan moet je stoppen met betalen. Eerst stoppen met de dingen waar we direct invloed op hebt, zoals kranten, stoppen met grote merken kopen en zoveel mogelijk lokaal kopen of zelf verbouwen is nog beter. Geen hypotheek nemen en proberen goedkope woonvorm te vinden met groep die samen sterker zijn.

  Het klopt dat als we stoppen met belasting betalen dit echt invloed heeft. Helaas is de groep te klein en een of twee dagen heeft geen zin op de langere termijn.

  We hebben nog een lange weg te gaan, maar stap voor stap gaan we weer terug naar basis. Het is goed om er alvast over na te denken want ik weet zeker dat we uiteindelijk terug naar basis moeten.

  Die weg die de wereld nu ingeslagen is loopt dood en xal niet eeuwig blijven doorgaan. Het is beter als we onszelf alvast gaan los weken, dan komt de klap niet zo hard aan.

 6. Zonnetje schreef:

  Het gaat niet alleen om geld. Het gaat om leden van een groep die boven de wet staat en dat er voor Hen altijd op de een of andere manier een uitzondering op de wet gemaakt wordt. En dat deze individuen elkaar weer de hand boven het hoofd houden als Zij de wet overtreden of niet nakomen zodat je niet van ze af kunt komen. Dit leidt er ook toe dat Zij ook een concurrentie voirdeel genieten boven anderen, de gewone bevolking. Dat Zij altijd voorkeur geven aan de Hunnen voor sleutelposities zodat dit systeem, regime, niet doorbroken kan worden gezien ook het gedrag en iq van de slaven. Daarbij zijn Zij in het dagelijks leven wel zo slim om voor de gewone bevolking te verbergen dat zij deel uitmaken van een vijandige allochtone ‘ elite’.

 7. Diewer schreef:

  “De machthebbers van deze wereld hebben niet voor niets de beschikking over supercomputers die de beste schaakspelers of Go-spelers ter wereld kunnen verslaan.” Wie heeft de supervisie over de supercomputers? Wie verzorgt de censuur? Zie alle al jaren geplaatste nieuwsberichten hier:

  • Riffian schreef:

   gelukkig is Adam niet de enige die het totaalplaatje ziet, ik zeg gelukkig omdat hoe meer mensen de subversieve agenda beginnen te onderkennen des te beter (exponentieel gezien) we in staat zijn deze kwaadaardige ideologie+script, Redemption through Sin, af te wenden en de climax (Armageddon) uit te stellen en te elimineren. Wereldoorlog III is naar mijn weten al gaande zie alle brandhaarden die zijn aangestoken en alle puppets die onder controle staan van deze groep, ik kan je zeggen dat in de top ze nauw samenwerken en alles minutieus afstellen om deze machine op stoom te blijven houden. Deel I en II was geen falen, maar juist de bedoeling dat wil er bij de meesten nog niet in…helaas

   Ik hoop dat een meerderheid op tijd wakker worden en zich niet langer voor het karretje laten spannen van deze zogenaamde elite/verkozene….

   In dit kader kan ik ook het werk van Christopher Jon Bjerknes aanraden en natuurlijk de vele geschreven artikelen door Henry Makow…de bekende Protocollen+Red Symphony vormen helaas de blauwdruk van dit luciferiaanse plan
   https://archive.org/details/RedSymphony

   Deze interview is geband op de kanaal van Adam met een reden, ik zou zeggen downloaden er wordt veel (onbekende) bron materiaal genoemd..

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten