Femke Halsema maakt demonstreren zonder vergunning legaal & groepsvorming en 1,5 m social distancing onbekeurbaar

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 2 juni 2020 18 Comments

foto bron: nrc.nl

Ze zei het toch echt, gisteravond na de onverklaarbare demonstratie op de Dam; Femke Halsema bij Op1: demonstratierecht is een grondwettelijk recht. U heeft dus helemaal geen vergunning nodig. Dat zijn allemaal verzinsel van de staat en we doen er allemaal braaf aan mee, omdat we door de media in het geloof ingewijd zijn dat dit nu eenmaal zo moet.

Nee, u heeft geen demonstratievergunning nodig. Dat is een grondwettelijk recht. Sterker nog: u hoeft zich aan geen enkele wet of regel te houden die de grondwet ondermijnt. Femke Halsema heeft gisteravond nadrukkelijk laten zien dat zelfs politici weten dat ze de grondwet moeten naleven. Echter doen ze dat natuurlijk alleen als het ze zo uitkomt.

Als u echt uit de aller diepste lagen van programmering stapt gaat u zelf ontdekken wat uw grondrechten zijn.

De demonstratie van gistermiddag op de Dam in Amsterdam was natuurlijk totaal gepland. De smoesje van Femke Slis Halsema zijn addergebroed taal. Vandaar haar orale tonggeslis. Iedereen die enigszins nadenkt, kan hebben kunnen constateren dat de wereldwijde protesten inclusief die in Amsterdam van gister, georkestreerd zijn (zie hier). In dit artikel lichtte ik toe hoe het George Floyd verhaal een burgeroorlog dient te ontketenen. Dat maakt onderdeel uit van het masterscript dat ik al in mijn boek van november 2019 beschreef. Lees dat boek zodat u de basiskennis daarvan tot u neemt.

Het is belangrijk om te gaan doorzien hoe media, politiek en grote delen van de bevolking (Inoffzieller Mitarbeiter, zoals onder Stasi Duitsland in het voormalig DDR) allen onder een hoedje werken in dit script. Dat de Dam dus vol stroomde met 5000 man, was volledig geregisseerd. We zijn getuige van professionele onrust initiëring, waarbij in het gehele Westen de chaos uit moet breken. Combineer je die chaos met een aanstaande tweede uitbraak van het Bill Gates coronavirus, dan kun je straks de sterke arm inzetten om orde op zaken te komen stellen. Via professionele demonstranten en (straks waarschijnlijk) de toevoeging van professionele relschoppers, kun je goed gecontroleerd de vlam in de pan zetten.

Het gedraai en gekonkel van Femke Halsema is nuttig om even onder de loep te nemen, want dit soort addergebroed van professioneel leugenaars in de politiek bedriegt u met een stalen gezicht.

Laat het glashelder zijn dat zij gigantisch uit haar nek zit te kletsen wanneer zij tijdens de Op1 uitzending zegt dat er geen indicaties waren dat de mensenmassa op de Dam zo groot zou worden. Daar hebben we big data vergaring voor. Geautomatiseerde AI scripts weten precies wie welke Facebook groep bezoekt en kunnen precies meten en weten wat ieder individueel en in groepsverband van plan is, zonder dat daarvoor ook maar 1 agent op een Facebook of Twitter groep hoeft in te loggen. Zij wisten precies hoeveel mensen naar de Dam zouden komen. Het gekonkel van Femke in deze, mag waarschijnlijk bijdragen in het legaliseren van het bekijken van social distancing gegevens door de staat (big data vergaring).

In alle gevallen geldt dat alles wat de staat doet, of het nu op gemeentelijk of op landelijk niveau is en of het nu draait om de anderhalve meter of groepsvorming; alles staat haaks op de grondwet. Dus waar Femke duidelijk heeft gesteld dat ze feitelijk geen vergunning mag weigeren (zie video onder), omdat het een grondwettelijk recht is, geldt dit voor alles wat u opgedrongen is tijdens deze coronacrisis (en veelvuldig daarvoor).

De wetten getekend door de kroon, verkocht door de konkelaars in de politiek en media, worden via de schijn van democratie door de strot van het volk geduwd. In werkelijkheid is het de kroon die de handtekening zet. Dat alles bij de onbewijsbare gratie van God.

Vrijwel iedere wet schendt niet alleen uw privacy, maar bovenal de grondwet. Ver daaraan voorafgaand overtreden de meeste wetten uw grondrecht en de menselijkheid.

We zijn door de jaren heen zo geprogrammeerd door dit soort slangen als Halsema en vele anderen in de politiek, dat we het niet meer zien. Mark Rutte, Hugo de Jonge en de hele marionetten verkooporganisatie van smart-ass praters, houden u de schijn van links en rechts, liberaal, groen, rood of paars voor; de schijndemocratie.

Democratie is een farce en uw grondrechten worden standaard met zevenmijlslaarzen getreden. De enig weg uit, is door deze figuranten keihard uit hun schijnmacht te ontzetten en zelf de touwtjes in handen te nemen via directe democratie. Daarvoor moet u eerst eens doorkrijgen hoe grondig u in de maling genomen bent vanwege uw programmering van wieg tot graf en hoe u er alleen in blijft geloven omdat iedereen om u heen dezelfde programmering heeft ondergaan en onderdeel van het systeem is. Zo wordt het systeem in stand gehouden door afhankelijkheid en ‘ik weet niet beter’.

Het wordt tijd voor een revolutie en tijd voor directe democratie waarbij we de oude politieke slangenkuil afzetten en publiekelijk berechten. Het wordt tijd dat we zelf onze leiders gaan kiezen. Het wordt tijd dat we zelf onze wetten gaan goedkeuren. Het wordt tijd dat we zelf gaan handelen. Een directe democratie maakt dat mogelijk. Een directe democratie is de enige snel realiseerbare oplossing. Kijk daarom op www.fvvd.nl of klik op de knop.

directe democratie nu

617 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (18)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Restaurants open
  Winkels open
  Sportscholen open
  Alles open
  Mondkapjes af
  1,5 meter: nonsense negeren

  Allemaal ongrondwettelijk, ongrondrechtelijk en onmenselijk

  Bekeuringen zijn er om te verscheuren!

  Openup! http://www.openup.shop

 2. ZalmInBlik schreef:

  Het wordt tijd dat de ondernemers, werknemers zich gaan verenigen en de staat per individu gaan aanklagen voor gederfde inkomsten. Kom verdomme in beweging!!

  German Official Leaks Report Denouncing Corona as ‘A Global False Alarm’

  Germany’s federal government and mainstream media are engaged in damage control after a report that challenges the established Corona narrative leaked from the interior ministry.

  Some of the report key passages are:

  The dangerousness of Covid-19 was overestimated: probably at no point did the danger posed by the new virus go beyond the normal level.
  The people who die from Corona are essentially those who would statistically die this year, because they have reached the end of their lives and their weakened bodies can no longer cope with any random everyday stress (including the approximately 150 viruses currently in circulation).
  Worldwide, within a quarter of a year, there has been no more than 250,000 deaths from Covid-19, compared to 1.5 million deaths [25,100 in Germany] during the influenza wave 2017/18.
  The danger is obviously no greater than that of many other viruses. There is no evidence that this was more than a false alarm.
  A reproach could go along these lines: During the Corona crisis the State has proved itself as one of the biggest producers of Fake News.
  https://www.ichbinanderermeinung.de/Dokument93.pdf
  https://www.strategic-culture.org/news/2020/05/29/german-official-leaks-report-denouncing-corona-as-global-false-alarm/

 3. Benzo Wakker schreef:

  Die demonstratie op de Dam zal vast wel weer gebruikt gaan worden als oorzaak van de ‘tweede golf’ om zo over een paar weken iedereen weer binnen te houden..

 4. ZandInOgen schreef:

  halsema, als het haar echte naam is, heeft kabbalist en usual suspect Abramovich op haar geschreven boekje staan “macht en verbeelding”. Misschien dat ze ook het één en ander van Machiavelli geleend heeft. De keizer heeft geen kleren, het wordt tijd als volk om ons te distantiëren van dit soort misselijkmakende lieden.

  Zonder uitzondering zijn het allemaal kabbalisten, het zgn koninklijke huis incluis.

 5. Harry vries schreef:

  Overheden wereldwijd zijn letterlijk in oorlog met hun eigen bevolkingen en plegen min of meer genocide op de eigen bevolking, en dezelfde overheden zijn nog nooit zo populair geweest onder hun eigen bevolkingen.

  Massahysterie? masale hersenspoeling? en ook massahypnose?

  Het femke Halsema gebeuren heeft veel doelen. één ervan is denk ik ook een testcase om te zien hoever de bevolking in slaap is en dit accepteert zonder wakker te worden. Tot nu toe een groot succes voor Rutte en co.

 6. ZalmInBlik schreef:

  Nog een nagel in de doodskist van het Covid1984 fiasco, met de dag wordt de zaak om een zeer grote schadevergoeding te claimen groter. En met het beleid van chris lagarde bij het ECB is het natuurlijk een koud kunstje om dat te betalen 😉 Alle instituties zijn in rap tempo alle geloofwaardigheid aan het verliezen..

  Een porno acteur, een mislukte Imperial college data model het wordt met de dag gekker:

  Surgisphere, whose employees appear to include a sci-fi writer and adult content model, provided database behind Lancet and New England Journal of Medicine hydroxychloroquine studies
  https://www.theguardian.com/world/2020/jun/03/covid-19-surgisphere-who-world-health-organization-hydroxychloroquine

  The Lancet retracts large study on hydroxychloroquine
  https://www.nbcnews.com/health/health-news/lancet-retracts-large-study-hydroxychloroquine-n1225091

  World Health Organization resumes coronavirus trial on malaria drug hydroxychloroquine after examining safety concerns
  https://www.cnbc.com/2020/06/03/world-health-organization-resumes-coronavirus-trial-on-malaria-drug-hydroxychloroquine-after-safety-concerns.html

 7. Riffian schreef:

  Nieuwe coronawet moet einde maken aan verwarring over maatregelen

  Verplicht anderhalve meter afstand houden en anders een boete. Die maatregel, die nu nog tijdelijk is, zal worden verankerd in een speciale coronawet van minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge.
  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5144731/coronavirus-afstand-houden-nieuwe-wet-hugo-de-jonge

  tsja het is ze toch weer gelukt, je tuigt het geheel op en rooft de madurodam bewoners van hun resterende vrijheden. Het verdient een medaille met een klatergouden randje
  👃👃👃👃👃👃

 8. ZandInOgen schreef:

  alles is geoorloofd beste mensen, want we hebben immers te maken met een onzichtbare vijand. “Macht en verbeelding” KUCH 😷 Do I need to say more..

  De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft een brief gestuurd aan de branchevereniging van supermarkten om te waarschuwen voor het onrechtmatig inzetten van camera’s voor gezichtsherkenning.
  https://www.nu.nl/tech/6056138/ap-waarschuwt-supermarkten-voor-onrechtmatig-inzetten-gezichtsherkenning.html

 9. Analyze schreef:

  niks gebeurt per toeval in madurodam alles verloopt volgens script. De boeren worden het land uitgejaagd en de vrijgekomen percelen volgeplempt met Datacentra..Voel je em die Brave new world?

  https://www.nu.nl/tech/6056268/datalek-in-infectieradar-rivm-gegevens-van-gebruikers-in-te-zien.html
  https://www.omroepflevoland.nl/nieuws/123330/almere-krijgt-datacentrum-voor-clouddiensten

 10. xdenhaag schreef:

  https://cultuurondervuur.nu/gemeente-amsterdam-geeft-subsidie-aan-demonstranten-op-de-dam/

  “-Gemeente Amsterdam geeft subsidie aan demonstranten op de Dam-

  Wel 5.000 mensen kwamen maandag op de Dam samen. Ze protesteerden tegen vermeend racisme in de Verenigde Staten. Met de zegen van burgemeester Femke Halsema. Sterker nog: haar gemeentebestuur geeft flinke subsidies aan organisatoren Mitchell Esajas en Jerry Afriyie.”

  Hoeveel gekker kan het nog worden?

  • Martin Vrijland schreef:

   Dat is schijn en afleidings info om de indruk te wekken dat er een klein beetje subsidie plaatsvind zodat we vooral niet door krijgen dat de hele meute van 5000 man daar betaald en wel stond

   • ZalmInBlik schreef:

    extinction rebellion van hetzelfde laken een pak, alles is erop gericht de agenda van de usual suspects uit te laten voeren. En als je onderweg een paar bruikbare idioten mee laat lopen en betalen dan is dat natuurlijk mooi meegenomen.

    Je ziet nu ook dat zgn. Covid financiële steunpakketten gekoppeld worden aan de klimaatdoelstellingen, twee vliegen in één klap. Dit was dus plan B voor de usual suspects om het alsnog gedaan te krijgen, een fictieve virus / een fictieve klimaat agenda. Allemaal controle mechanismes om de goyim er onder te houden.

    • ZandInOgen schreef:

     over goyim gesproken de uitzending van Op1 op zaterdag jl laat niets aan de verbeelding over, de subliminale boodschappen mbt dieren vliegen je om de oren. Walgelijke televisie, laten we maar niet zeggen wie er aan het roer staat bij het nederlandsche propaganda omroep.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten