Gevangenissen worden overbodig door Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) en psychiatrisering ‘afwijkend gedrag’

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 2 maart 2018 14 Comments

Gister stond er breed uitgemeten in de kranten dat de criminaliteit flink gedaald is en dat ook het ‘onveiligheidsgevoel’ afgenomen is. Om te beginnen doen dat soort berichten telkens denken aan propaganda en is het eerste wat in mij opkomt: “Onveiligheidsgevoel? Zeker weer zo’n onderzoek van Maurice de Hond?” Ik bedoel, wat nou onveiligheidsgevoel? Dat is ook zo’n aangepraat ding. Waar zou je je in Nederland nou onveilig over moeten voelen? De enige zaken waar je bang voor bent is de blauwe envelop, de brief van een incassobureau, deurwaarder of CJIB op je deurmat. Het idee dat er veel criminaliteit zou zijn, is vooral een gevoel dat door kranten en overige media wordt aangepraat. We lezen erover en dus kleurt dat ons beeld. Want we weten niet beter dan dat wat we in de krant lezen of op het journaal zien, waarheid is. Er is hier op de site echter in meerdere zaken aangetoond dat nieuws simpelweg gecreëerd werd. Dat geldt van Poelenburgse vloggersrel tot aan moordzaken. Wie te lui is geweest om dat te bestuderen en liever in de maling genomen wordt of simpelweg niet kan of wil geloven dat media liegen, moet lekker wolletje aan wolletje blijven lopen met de rest van de kudde. Wakkere mensen plegen door zaken heen te prikken als list en bedrog en constateren veelvuldige toepassing van staatspropaganda om lange termijn doelen te realiseren. Dit verloopt structureel via dezelfde stelregel: Problem, Reaction, Solution. Creëer een probleem; focus de aandacht van het volk erop via de media en lok een reactie uit; biedt de oplossing aan die je wilde dat geaccepteerd zou worden, maar dat zonder het zelfgeschapen probleem nooit zou lukken.

We hadden dus “veel criminaliteit” in Nederland, dat “weet” u, want u zag wel eens een kopje in de krant. Die criminaliteit is nu aan het dalen en u voelt zich veiliger. Dat mag ook wel nu u zo’n beetje op iedere hoek van de straat een camera ziet hangen en elke 5 minuten een politieauto voorbij ziet rijden. Maar dat zijn er nog altijd te weinig. We moeten altijd meer, meer en nog eens meer gewapende uniformen. De media weten ons ook daar het gevoel te geven dat er altijd een tekort is (zie dit voorbeeld), maar ik kan me geen land heugen waar je in de praktijk zoveel politie ziet en dat hebben we het nog niet eens gehad over het aantal mensen met ‘controleur’, ‘buurt coach’ of iets dergelijks op hun jasje en het aantal BOA’s dat her en der met obesitas de scootervering uittest om u te bekeuren als u uw hond onaangelijnd laat lopen. Zou dat misschien de reden zijn dat steeds minder mensen een ‘onveiligheidsgevoel’ hebben? Op elke hoek van de straat zie je wel iemand die ‘jou te hulp kan schieten’ of je werkt inmiddels gewoon lekker zelf in de uniform-industrie. Weet u wat nou zo handig is? Als een volk potentieel in opstand dreigt te komen, heb je zo’n enorm leger aan uniformen op straat, dat je die opstand zo de kop ingedrukt hebt. Maar omdat de media steeds wisten te verkopen dat er weer ergens een bushokje vernield werd, of een kraakje gepleegd was en dat er een tekort aan agenten was, hebben we het allemaal blind geaccepteerd. We geloven de bullshit cijfers die de media ons voorspiegelen, want ja, je trok de preek van de dominee op de kansel vroeger toch ook niet in twijfel?

Wat we ook geloven uit de media is dat we steeds minder gevangenissen nodig hebben. We konden die oude gevangenissen zelfs inzetten voor de vluchtelingenopvang. Natuurlijk worden er her en der wel wat nieuwe gevangenissen uit de grond gestampt, maar voor de statistieken doen we het (ook hier weer) met de berichten in de media en geloven we gewoon wat ons verteld wordt: “Er zijn minder cellen nodig”. Oh ja? Wat doet dat mega complex daar dan in Zaandam? En waarom staan er dan zoveel vacatures in de ‘Penitentiaire Inrichting’ online?

Blijft u liever de leugens van de staat en haar propaganda media geloven; leest u liever wat feel good alternatief nieuws over meditatie, shiatsu massage of ufo’s, dan bent u hier aan het verkeerde adres. Het gaat hier niet over misleiding of afleiding, maar over keiharde confrontatie met wat er daadwerkelijk om u heen gebeurt. Of leeft u liever in de valse realiteit van uw tele-visie? Ik ving deze week een telefoontje op van een wat oudere vrouw, die zei: “Ik heb deze week een tv programma gezien en dat heeft me wel aan het denken gezet“. Ja, dat is precies de bedoeling! Dat deed de dominee vroeger ook; vanaf de kansel. Tegenwoordig staat de dominee 1.20 meter bij 80 cm midden in iedere kamer de hele dag mensen in een bepaalde denkwijze te programmeren. U kijkt dan naar een ‘televisie programma’. ‘Tele’ betekent afstand, ‘visie’ blik op de wereld en ‘programma’ verwijst naar programmering. Uw wereldbeeld wordt op afstand ingeprogrammeerd. Daarom mochten de kerken ook leeglopen. De televisiedominee’s Humberto Tan, Twan Huys, Eva Jinek, Jeroen Pauw, Matthijs van Nieuwkerk, het journaal en vele andere dominees staan vanaf de rechthoekige lichflitskansel in uw woonkamer te preken. En zoals de dominee u vroeger 1x per week ‘aan het denken’ zette, zetten de nieuwe dominees mensen 24×7 “aan het denken”. U wordt op afstand geprogrammeerd, maar u denkt natuurlijk dat u zelfstandig nadenkt. Uw mindset wordt beïnvloed en gestuurd. Dat gebeurt subtiel, veelal subliminaal en via voor de massa onbekende Neuro Linguistische Programmeringstechnieken.

Mensen worden vrijwel full time gebombardeerd met programmering. Onderdeel van dat programmeringsproces zijn de scholen en universiteiten. Tegenwoordig is er nog een extra dimensie aan toegevoegd, namelijk die van het internet en social media (en dan hebben we het nog niet gehad over boeken, films, muziek, radio, bladen, etc.). Velen hebben dus een wereldbeeld dat ongemerkt veel dieper ingekleurd is dan ze zelf weten. Vraag mensen maar eens of ze de holocaust wel eens zelf kritisch bestudeerd hebben en alleen al het stellen van de vraag roept een dusdanige schrikreactie op dat de quarantaine tent en desinfectie gasflessen in gedachten om je heen gebouwd worden. Er is een modus in de maatschappij ontstaan, waarbij er sprake is van een enorme kloof tussen mensen die in de wereld leven die ze ingeprogrammeerd is en mensen die zelf kijken naar wat er om ze heen gebeurt. De eerste categorie beschouwt die ‘zelf denkers’ als levensgevaarlijke complotdenkers (omdat dit ze zo ingeprogrammeerd is) en de groep ‘zelf denkers’ kan maar niet bevatten dat de eerste categorie gewoon niet ziet wat er om ze heen gebeurt. De ‘geprogrammeerde categorie’ bevindt zich onder een vergelijkbare hypnose als die je vroeger opliep als je 1x in de week naar de kerk ging. Je werd dan even “vervult met de heilige geest” en was 100% overtuigd dat Jezus jouw verlosser was. Je geloofde erin, want je voelde het zo. Zo geloven mensen die nu leven onder de full time 24×7 programmering van de moderne dominee’s ook in de “realiteit” die ze geschetst wordt. Het is een diepe vorm van hypnose in schijnbaar wakkere toestand. Het probleem is echter dat die gehypnotiseerde ‘televisie programma’ groep, de grootste groep is. Zij zien de ‘zelf denkers’ meer en meer als een gevaar. Ook dat is ze verteld door hun televisiedominees en andere influencers.

We zijn nu in de fase beland waarin de staat kan gaan opruimen. De ‘zelf denkers’ kunnen worden gepsychiatriseerd. Daarvoor zijn allerlei psychische aandoeningen bedacht die het straks kinderlijk eenvoudig maken om de ‘zelf denkers’ in quarantaine te stellen. En daarvoor rekruteer je personeel onder de groep mensen die je van kinds af aan geprogrammeerd hebt om niet zelf te denken, maar te geloven in wat ze verteld wordt op school, de media en noem maar op. Die stellen immers geen vragen, maar geloven wat ze geleerd is en voeren daarom instructies uit als ze de groep gevaarlijke gekken die plegen zelf te denken, op moeten sluiten. Ze zien het maatschappelijk gevaar van deze ‘zelf denkers’ en begrijpen de noodzaak als ze zo iemand vast moeten binden en af moeten voeren. Ze dragen een pieper om hun broekriem om collega’s op te piepen als zo’n ‘zelf denker’ tegen gaat stribbelen als hij meegenomen wordt in de psychulance, want de patiënt begrijpt natuurlijk niet dat het voor zijn eigen bestwil is als hij stopt met ‘zelf denken’. Zo’n patiënt kan potentieel om zich heen gaan slaan en dan moet je een spuitje kunnen geven, dus is het handig als er collega’s kunnen worden opgeroepen middels de pieper om de patiënt in de separeer te stoppen, waar hij even tot rust kan komen als de medicatie begint in te werken.

U kunt bijvoorbeeld last hebben van een Oppositioneel Opstandige Gedragsstoornis, zonder dat u dat van uzelf weet. Dus mocht u bijvoorbeeld wel eens twijfels hebben bij wat er u door het nieuws verteld wordt of heeft u wel eens twijfels bij de officiële lezing van de geschiedenis? Dan zou het best kunnen dat u Oppostioneel Opstandig bent. Een oppositioneelopstandige gedragsstoornis is een psychische aandoening die in het DSM-IV is ingedeeld bij de ontwikkelingsstoornissen. Daar kunt u dus zelf niets aan doen en het ‘zelf nadenken’ dat u al die tijd dacht te doen, blijkt gewoon een ontwikkelingsstoornis te zijn.

Nu was het vorig jaar nog niet helemaal de tijd om het wetsvoorstel van Edith Schippers door de kamer te loodsen, want het volk moest nog een beetje voorgemasseerd worden. Nu we echter Anne Faber en Michael P. de revue hebben zien passeren (waar u ook niet zelf over na moet denken), lijkt de tijd rijp voor deze nieuwe wetgeving, waarbij psychisch onderzoek opgelegd kan worden zonder dat u dat zelf wil. Dat u dit misschien in uw onderbewustzijn bent gaan accepteren als gevolg van een psyop die het principe Problem, Reaction, Solution toepaste, moet u niet willen bedenken. U mocht eens in de gevaarlijke categorie ‘zelf denker’ komen te vallen. De tijd is rijp voor acceptatie van een wet die het mogelijk maakt dat iedereen zonder tussenkomst van rechter of psychiater meegenomen kan worden. Een officier van justitie (en daar zijn er hele hordes van) kan dan de politie opdracht geven om u te halen als er symptomen zijn waaruit blijkt dat u mogelijk een gedragsstoornis hebt en een gevaar bent voor de omgeving. En u kunt bijvoorbeeld een gevaar zijn als u ‘afwijkend gedachtegoed’ blijkt te bespreken op verjaardagen en mensen daar van schrikken. Met het huidige CAS systeem waarbij politie uw online gedragingen analyseert, kunnen potentieel verward personen dus vrij eenvoudig opgespoord worden. Al die informatie komt uit de big data die uw computer, smart phone en alle camera’s die her en der hangen, aan de staat verstrekken. Daar is geen sleepwet voor nodig, dat koop je gewoon realtime in bij de grote jongens als Facebook en Google. De sleepwet zal het alleen nog wat makkelijker en gedetailleerder maken.

We zijn in een tijd beland waarbij meer en meer mensen een gedragsstoornis opgelegd zullen krijgen als zij niet binnen de voorgeprogrammeerde kaders blijven. Er staan voldoende mensen klaar die de voorgeprogrammeerde overtuiging hebben dat het goed is om dergelijk ‘stoornissen’ uit de maatschappij te halen, omdat het mogelijk besmettelijk is (maar ook omdat het hun broodwinning is). Ook zal er gekeken worden naar genetische aanleg. Dus als papa of mama druk in de klas was, zal het kind misschien ook ADHD kunnen hebben en als papa of mama wel eens kritisch over het nieuws was, zal het kind misschien ook extra in de gaten gehouden moeten worden op een ‘gedragsstoornis’. De term ‘crimineel’ zal gaan verschuiven richting ‘stoornis’ en de term ‘gevangenis’ zal verschuiven richting ‘geestelijke gezondheidszorg’. Qua inrichting is er weinig verschil; alleen de medicatie ligt wat meer paraat en de mannen en vrouwen met piepers zijn in grote hoeveelheden beschikbaar, want het verdient goed en als je enigszins gevoelig bent voor superioriteitsgevoel, dan kun je dat als medewerker van een GGZ inrichting prima ervaren. Je hebt altijd het dreigmiddel van de pieper waar je je “patiënten” op kunt wijzen. Geen weerstand, want ik en mijn collega’s duiken boven op je en zetten gewoon de spuit in je arm. Wij zetten jou zo in de separeer.

We gaan hele gevaarlijke tijden tegemoet in Nederland. Diegenen met wie u vandaag nog een biertje drinkt kunnen u morgen in de psychulance komen halen, omdat u een potentieel oppositioneel opstandige bent. Afwijkend gedrag wordt gepsychiatriseerd en alle dissidenten zullen uit de maatschappij worden geruimd. Hulde aan alle mensen die hier hun brood mee verdienen: “Vader vergeef het hun want zij weten niet wat ze doen.”

Bron linkvermeldingen: nrc.nl

71 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (14)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  George Orwell news speak:

  Gevangenis > Geestelijke gezondheidszorg
  Jeugd gevangenis > jeugdzorg
  Detentie > hulpverlening
  Nadenken > complotdenken
  Mening > gedragsstoornis
  Vrijheidsontneming > zorg
  Programmeren > studeren
  Onthechting ouders > kinderdagverblijf
  Tewerkstelling > vrijwilligerswerk
  Vertegenwoordigers arristocratie > volksvertegenwoordigers
  Nepnieuws > nieuws
  Nieuws > nepnieuws

  • ZandInOgen schreef:

   It’s a beautiful thing, the destruction of words.

   Don’t you see that the whole aim of Newspeak is to narrow the range of thought? In the end we shall make thoughtcrime literally impossible, because there will be no words in which to express it. Every concept that can ever be needed will be expressed by exactly one word, with its meaning rigidly defined and all its subsidiary meanings rubbed out and forgotten.

   – Syme, 1984, part 1, chapter 5

 2. Martin Vrijland schreef:

  Zelfredzaamheidsmatrix (ZRM)
  Veel gemeenten, wijkteams en sociale teams gebruiken de ZRM om de zelfredzaamheid te meten van mensen. ZRM wordt bijvoorbeeld ingezet bij gesprekken met cliënten Jeugdwet of Wmo. Uit het onderzoek van de AP is gebleken dat met een ZRM meer persoonsgegevens worden uitgevraagd dan noodzakelijk. Dat is in strijd met privacywetgeving.

 3. Martin Vrijland schreef:

  Niet nadenken…dan heb je mogelijk last van de stoornis van deze mevrouw:

  • Camera schreef:

   Bedankt voor de scherpe analyse, het is serieuzer dan men momenteel durft te vermoeden inderdaad.
   De vrouw in deze bovenstaande video, die al eerder gepost is met dank aan zandinogen laat ons gewoon letterlijk zien dat we door de politie, niet eens politie , nee gewoon een politie zonder opleiding met BOA certificaat opgepakt kunnen worden als we vreemde dingen posten op social media.

   De hoaxes die in ons land plaats vinden worden overspoeld door emotie door de Media(opsporing verzocht DWDD, Twan Huys , Jenek en politiek)
   Door de overdreven geacteerde emotie zien we de (leugens)feiten van de gebeurtenis niet meer dat is zeer goed uitgelegd door de vrouw in de bovenstaande video.

 4. vrijdag schreef:

  1984 van Orwell in het kwadraat. Scherpe analyse Martin, wederom veel dank.

 5. gijs schreef:

  We worden geacht aan te nemen dat het de waarheid is die op tv en pers komt.

  Maar daar lees je dat we een steeds veiliger land krijgen.

  Als je internet op duikt lees je dat de politie opperhoofden aangeven dat ons land steeds ONVEILIGER wordt.
  Maar ons PINOKIO doet ons geloven dat alles wat nederland inkomt te vertrouwen is????????????
  groetjes gijs Meulenmeesters

 6. ZandInOgen schreef:

  Zoals Nikola Tesla al stelde is alles in het universum energie, frequentie en vibratie. Dus we worden niet alleen dmv NLP gemanipuleerd, maar meer nog door zaken die voor onze visuele zintuigen niet direct waar te nemen zijn. Denk aan frequenties waarop WiFi, 3G/4G, LiFi, Televisie enz opereren. Dit zijn de grootste vijanden die de mensheid heeft voortgebracht en nu tegen de massa wordt gebruikt
  https://www.rtlnieuws.nl/sites/default/files/styles/landscape_2/public/content/images/2018/03/02/ANP-56197282.jpg?itok=8cW4PkCs

  Voorbeeld

  Nervous system manipulation by electromagnetic fields from monitors

  Physiological effects have been observed in a human subject in response to stimulation of the skin with weak electromagnetic fields that are pulsed with certain frequencies near ½ Hz or 2.4 Hz, such as to excite a sensory resonance. Many computer monitors and TV tubes, when displaying pulsed images, emit pulsed electromagnetic fields of sufficient amplitudes to cause such excitation. It is therefore possible to manipulate the nervous system of a subject by pulsing images displayed on a nearby computer monitor or TV set. For the latter, the image pulsing may be imbedded in the program material, or it may be overlaid by modulating a video stream, either as an RF signal or as a video signal. The image displayed on a computer monitor may be pulsed effectively by a simple computer program. For certain monitors, pulsed electromagnetic fields capable of exciting sensory resonances in nearby subjects may be generated even as the displayed images are pulsed with subliminal intensity.
  https://patents.google.com/patent/US6506148B2/en

 7. Thetremorful schreef:

  Goed artikel weer Martin! Even terug naar de jaren 50 vorige eeuw, naar het moment dat de tele-visie op de markt verscheen. Iedereen met een vast inkomen kon er simpel een lening voor afsluiten, maar wilde je een wasmachine, dan ging dat niet: hersenspoelen was belangrijker dan klerenspoelen!
  Mijn wijze vader wees mij erop, dat de regisseur bepaald wat jij te zien krijgt en dat ik niet zomaar alles moet geloven. Ik heb goed naar hem geluisterd en doorzag al snel de propaganda, vooral met alle oorlogen, zoals Vietnam, Iran, Irak, Joegoslavië, etc. Alle journaal verslagen waren toentertijd ook allemaal westerse propaganda. We hadden in de 60’s en 70’s ook alternatieve media: de piratenzenders. Ik heb zelf ook nog radio-uitzendingen gedaan, waarmee ik een halve wijk plat legde en dwars door de tv-signalen kwam. Uiteindelijk werd alles aan banden gelegd en was er alleen nog de msm. Zo’n zelfde ontwikkeling zie je nu dus ook met het internet gebeuren. Door mijn werk als statistisch analist, zat ik al eind jaren 70 op het internet aangesloten. Email hadden we toen ook al en eigenlijk is daar heel weinig aan veranderd. Waar mensen het internet noemen, bedoelen ze meestal het zichtbare deel, ofwel het WWW. Wat ‘toevallig’ door de heren van Cern is bedacht. In de beginjaren van het WWW was er veel meer informatie te vinden, dan vandaag de dag met de gecontroleerde zoekmachines. Langzaam worden de web-draadjes door de spin opgevreten. Ook websites met WordPress accounts zijn in de toekomst niet meer te bereiken, dus wees gewaarschuwd!

 8. ZandInOgen schreef:

  En ook herhaalt hij aan het einde van de speech hét mantra van Angela Merkel: stap voor stap, Schritt fur Schritt.
  https://www.rtlnieuws.nl/nederland/politiek/rutte-in-eu-toespraak-geen-woorden-maar-daden

  En hand in hand 😀

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten