Greta Thunberg’s overgrootvader blijkt de bedenker van het broeikaseffect en bevolkingsreductie via eugenetica

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 18 november 2019 9 Comments

Als iemand ineens zoveel aandacht krijgt en rijzende ster is op het wereldtoneel, is dat meestal geen toeval. Ook in het geval van de Zweedse klimaat-en milieuactiviste Greta Thunberg lijkt daar een behoorlijke planning aan vooraf te zijn gegaan. Haar moeder, Malena Ernman, won in 2009 de finale voor de Zweedse deelname aan het Eurovisie songfestival en werd daarmee al een bekend gezicht, wat handig is als je dochter op je lijkt en in later stadium een wereldster moet worden. Daar begon de heimelijke promotie vermoedelijk al. De vraag of moeder Malena nu echt zo goed kan zingen, mag u zelf beantwoorden (zie hier). Veel interessanter is het echter om de familie Thunberg eens te bestuderen en dan kom je er achter dat de onderwerpen CO2, ‘global warming’ en ‘bevolkingsreductie’ uit diezelfde familie afstammen.

Greta Thunberg (geboren in 2003) is volgens Wikipedia een verre achternicht van Svante August Arrhenius. Haar vader Svante Thunberg, een acteur, is vernoemd naar Svante Arrhenius. Arrhenius wordt gezien als de eerste wetenschapper die het zogenaamde Arrheniuseffect beschreef, een natuurlijke versterking van de opwarming door toenemende verdamping van water en koolstofdioxide (CO2) uit zee als gevolg van afname van het weerkaatsingsvermogen. Hij voorspelde dat een toename van CO2 in de atmosfeer een stijging van de temperatuur op aarde veroorzaakt. Volgens hem zou een verdubbeling van CO2 gecorreleerd zijn met een opwarming van 4 tot 6 graden, die voor 2/3e deel door zonnewarmte en voor 1/3e deel door CO2 veroorzaakt werd. Dit is door onderzoekers als Keeling als een volledig door CO2 veroorzaakt broeikaseffect geïnterpreteerd. Je zou dus kunnen zeggen dat het onderwerp nogal in de familie zit.

Svante Arrhenius werd geboren in Gut Vik, nabij Uppsala, als zoon van Svante Gustav en Carolina Thunberg Arrhenius. Het lijkt er meer op dat Greta echter geen verre achternicht is, maar een directe achterkleindochter. Wikipedia vertelt er namelijk niet bij dat Svante Arrhenius zelf ook trouwde met een Thunberg. Haar naam was Karolina Kristina Thunberg. Dat blijkt weer uit de nog zichtbare zoekresultaten van Google. Als je echter op de link zelf klikt lijkt de inhoud op myheritage.com te zijn aangepast ten opzichte van wat het zoekresultaat nog toont (zie schermafdruk hieronder). Er lijkt dus een beetje te zijn gerommeld met de stambomen en het lijkt erop dat de naam Thunberg dus eigenlijk direct gelieerd kan worden aan deze global warming grondlegger Svante Arrhenius. Opmerkelijk is tevens dat Svante vermoedelijk in de familie (van zijn moeders kant) trouwde. Dergelijke incest is typisch iets wat we bij oude adellijke bloedlijnen zien (zoals in mijn boek genoemd). Als er echter gerommeld is met stambomen, dan is de directe afstamming misschien niet meer te bewijzen, maar de familie-link is en onomstotelijk.

Svante Arrhenius hield zich onder meer bezig met eugenetica en was lid van de raad van bestuur van de Swedish Society for Racial Hygiene. De website eugenicsarchive.ca meldt daar het volgende over:

Arrhenius involved himself in the eugenics movement by joining the Swedish Society for Racial Hygiene, a group focused on researching and promoting the benefits of controlled reproduction in humans (Broberg & Roll-Hansen, 2005). This society was formed in 1909 in an attempt to popularize eugenics and encourage policy changes to promote eugenics (Bjorkman & Widmalm, 2010). Arrhenius was not only a member; he was on the board for the society (Broberg & Roll-Hansen, 2005). The society gave lectures and handed out pro-eugenic pamphlets to the public, but because it was illegal for them to discuss any method of birth control, the group was thought to have limited influence overall (Broberg & Roll-Hansen, 2005).

Arrhenius was betrokken bij de eugenetica-beweging door lid te worden van de Zweedse Vereniging voor Raszuiverheid, een groep die zich richtte op het onderzoeken en promoten van de voordelen van gecontroleerde reproductie bij mensen (Broberg & Roll-Hansen, 2005). Deze vereniging is opgericht in 1909 in een poging om eugenetica te populariseren en beleidswijzigingen aan te moedigen om eugenetica te promoten (Bjorkman & Widmalm, 2010). Arrhenius was niet alleen lid; hij zat in het bestuur van de vereniging (Broberg & Roll-Hansen, 2005). De vereniging gaf lezingen en deelde pro-eugenetische pamfletten uit aan het publiek, maar omdat het illegaal was om elke methode van anticonceptie te bespreken, werd gedacht dat de groep in het algemeen een beperkte invloed had (Broberg & Roll-Hansen, 2005).

bron: artnet.com

Greta’s (vermoedelijke) overgrootvader was dus een hoge pief. Rond 1900 raakte deze Svante Arrhenius betrokken bij de oprichting van het Nobelinstituut en de bijbehorende Nobelprijzen. In 1901 werd hij – ondanks een sterke oppositie – gekozen tot lid van de Koninklijke Zweedse Academie voor Wetenschappen. Voor de rest van zijn leven zou hij als lid aanblijven van het Nobelcomité van de Natuurkunde en een de facto lid van het Nobelcomité van de Scheikunde. Hij gebruikte zijn invloedrijke positie om Nobelprijzen te regelen voor zijn vrienden (Jacobus van ‘t Hoff, Wilhelm Ostwald en Theodore Richards) en probeerde ze te onthouden aan zijn vijanden (Paul Ehrlich, Walther Nernst, Dmitri Mendelejev). Hij ontving ook zelf een nobelprijs in 1903 en heeft dus in feite zichzelf beloond, want hij was immers betrokken bij de oprichting van het instituut dat de prijzen uitreikt. Wetenschap draaide dus toen al om vriendjespolitiek en niet om de inhoud.

Interessant is het dat in meerdere publicaties besproken wordt dat het global warming verhaal draait om het vestigen van een wereldregering en bevolkingsreductie. Daar schreef ik in mijn laatste artikel nog over (zie hier). In dit artikel van publicist Brandon Smith wordt ook nog eens duidelijk dat een manifest van de VN secretaris generaal uit de jaren ’90 laat zien dat global warming verzonnen is om de wereldbevolking angst in te boezemen om vervolgens een agenda door te kunnen drukken. Hij toont in zijn artikel ook onomstotelijk aan dat die agenda tevens draait om populatiereductie. Welnu, ook dat agendapunt kan dus worden herleid richting Greta’s (vermoedelijke) overgrootvader.

Als Greta Thunberg dus zo hoog van de toren blaast dat we meer naar de wetenschap moeten luisteren aangaande de opwarming van de aarde door CO2, dan blijkt nu dus dat die theorie rechtstreeks van haar (zeer vermoedelijk) overgrootvader lijkt te komen en dat diezelfde overgrootvader een oplichter was die zichzelf en zijn vriendjes Nobelprijzen toebedeelde. Dat is veelzeggend over de wijze waarop vele wetenschappers heden ten dage opzij geschoven worden als ze kritiek hebben op de officiële lezing van de opwarming van de aarde als gevolg van CO2.

In mijn nieuwe boek krijgt u een heldere samenvatting van alle lagen van list en bedrog. Het laat tevens zien hoe dat nieuwe wereldbestuur-controlesysteem zich tot op DNA niveau en via brein-computer-interfaces zal ontvouwen. Het boek is geen kopie van de boeken van David Icke en heeft niets met platte aarde’s of reptielen te maken. Het boek geeft wel een belangrijke samenvatting van hoe de programmeringslagen zijn opgebouwd en hoe die te doorzien. Doordat het boek in een dag te lezen valt en met een concrete oplossing komt, is het heel makkelijk uit te delen aan familie en vrienden. Het wordt tijd dat we in actie komen en het wordt dan ook tijd om het boek te promoten. Met de aanschaf van het boek ondersteunt u tevens mijn werk.

uw steun

Bron linkvermeldingen: myheritage.com, alt-market.com, eugenicsarchive.ca

2K Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (9)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZalmInBlik schreef:

  Het is allemaal communisme door de achterdeur, waar de massa of wat daar nog van overblijft de controle/macht overlaat aan de happy few onder het mom van ‘klimaatverandering’..

  “Isn’t the only hope for the planet that the industrialized civilizations collapse? Isn’t it our responsibility to bring that about?” – Maurice Strong, founder of the UN Environment Programme

  “The emerging ‘environmentalization’ of our civilization… will inevitably have multiple political consequences. Perhaps the most important of them will be a gradual change in the status of the United Nations. Inevitably, it must assume some aspects of a world government.” – Mikhail Gorbachev, State of the World Forum
  https://www.henrymakow.com/2019/09/climate-change-hidden-agenda.html

  After the ‘fall’ of Soviet socialism Gorbachev seamlessly graduated to positions of power above sovereign governments. During the Clinton administration he lived at the Presidio in San Francisco*, even flying the green cross of a Knight of Malta at his residence. His role with the UN has been promoting the new NWO “Green” religion favored by the UN for the masses. Along with such characters as Maurice Strong and Al Gore, Gorbachev drafted ‘The Earth Charter” intended to replace the Ten Commandments.
  https://www.henrymakow.com/the_top_secret_gorbachev_files.html

 2. Martin Vrijland schreef:

  Ook familie?

  https://pbs.twimg.com/media/EE3O70VW4AEaJku.jpg

 3. ZandInOgen schreef:

  en zie hoe er op de trollensite gelijktijdig een artikel verschijnt, om het geheel weer in het belachelijke te trekken en de zoekopdrachten te manipuleren:

  Is Greta Thunberg een tijdreiziger?
  Maandag, 18 november 2019 15:04

 4. Martin Vrijland schreef:

  Je kunt aan het aantallen keren dat een artikel als dit gedeeld wordt en het aantal bezoekers zien dat dat laatste nooit flink boven gemiddeld stijgt, wat een indicatie is dat Facebook het simpelweg wegfiltert (niet laat zien op de tijdlijn van vrienden). Het wordt dus gewoon ingekapseld en niemand mag het onder ogen krijgen. Vrijheid van meningsuiting, maar dan ingekapseld.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten