Greta Thunberg VN speech doet denken aan “baby’s uit de couveuses gegooid” speech Irak oorlog

Filed in ExtinctionRebellion, NIEUWS ANALYSES by on 24 september 2019 20 Comments

bron: i-scmp.com

Wie nu nog steeds niet door heeft dat Greta Thunberg gewoon een goed gecaste marketing actrice is, leeft nog iets te veel met zijn of haar kop in het zand. Vol verbazing zie ik de berichten op Facebook voorbij komen van mensen die helemaal fan zijn van de jonge vrouw en echt helemaal zeker weten dat het een authentieke activiste is die zomaar de hele wereld over kan reizen en alles voor elkaar krijgt. Want ze strijd voor meer politieke daadkracht om het klimaat te redden. De emotionele VN speech (waar Donald Trump niet bij aanwezig zou zijn, maar toch ineens wel op kwam dagen) is de slagroom op het acteerwerk-toetje.

Deze prachtige propaganda draait maar om één ding en dat is: Het zorgvuldig opgebouwde ‘right-wing’ merk koppelen aan anti-globalisering, complotdenken, anti-globalwarming-theorie, nationalisme, vrouwonvriendelijkheid en eigen-markt-eerst politiek; om vervolgens de economie op te blazen, zodat dat merk ‘right-wing’ als schuldige aangewezen zal worden door de rest van de bevolking om zo grootschalig en definitief af te rekenen met elke vorm van kritiek. Greta Thunberg is onderdeel van dat propaganda-spel. Zij moet mensen op hun onderbuik gevoel bespelen, zodat ze die ‘right-wing’ lastpakken (die zich maar niet aan het 2015 Parijs klimaatakkoord willen houden) gaan haten! De massa moet een hekel aan criticasters krijgen.

De VN speech van Greta Thunberg deed onmiddellijk denken aan een soortgelijke emotionele bespeling van de massa op 10 oktober 1990, toen een jong Iraaks meisje voor de ogen van de wereldpers en miljarden kijkers, aan het Amerikaanse congres kwam vertellen hoe het Saddam Hoessein regiem, baby’s uit couveuses op de grond van ziekenhuisvloeren smeet. Wil je de massa raken, dan doe je dat het beste middels via een geëmotioneerde jonge dame die een getuigenis doet. Liefst een bijna volwassen meisje, want dat spreekt het meest tot de verbeelding. In dit geval kwam enkele jaren later uit dat deze Nayirah de dochter was van de ambassadeur van Koeweit in de Verenigde Staten. Kortom: het was je reinste acteerwerk. De gehele propaganda act was opgezet door het marketing bureau Hill & Knowlton.

Hoe vaak leugens ook ontmaskerd worden (Ja, want ook de ‘weapons of mass destruction’ bleken – bewezen– een leugen), de massa blijft stekeblind achter de propagandatechnieken van de media aanlopen.

bron: thenewdaily.com.au

Kijkt u zelf maar even naar de twee dames op de filmpjes hieronder. Beide goed gecast. Beide geweldig acteerwerk. Dat is wat we noemen: propaganda! Het doel mag u duidelijk zijn. Ik vat het nog één keer goed voor u samen. Donald Trump, de Brexit aanhang en alle rechts-populistische partijen (gecontroleerde pionnen) moesten het merk ‘rechts’ (‘right-wing’ in het Engels) tot grote aanhang opbouwen. Vervolgens wordt de economie opgeblazen en zal iedereen met de vingers naar die grote groep lastpakken wijzen. Die groep die zo nodig niets aan het klimaat wilde doen; ondanks dergelijke emotionele oproepen van de jonge generatie (die tenslotte veel wijzer zijn dan die oude koppige geldwolven). Dat is een slim gekozen strategie. Het is zuivere propaganda. Het is de tactiek om definitief af te rekenen met elke vorm van kritiek op de roadmap richting globalisering.

Betekent dat dat die rechtse mensen niets voor het klimaat willen doen? Nee, dat anti-klimaatbeschermings-stigma is bewust gekoppeld aan de rechtse politieke stroming via dit soort propaganda, zodat u een hekel aan dat zorgvuldig opgebouwde rechtse merk gaat krijgen. Iedereen die kritisch is, is gekoppeld aan dat merk ‘rechts’ (right-wing). En dat werkt al uitstekend! De massa wordt boos! Net als toen met die baby’s die uit de couveuses gegooid werden in Irak. De massa begint een hekel te krijgen aan Trump en dus aan de Trump-aanhang en dus aan het merk rechts (‘right-wing’). En dat was precies de bedoeling. Daarmee krijgt de massa namelijk tegelijk een hekel aan al die ideeën over anti-globalisering, ‘dat 911 misschien wel een complot was’ en veel meer van dat soort kritiek op de oude gevestigde orde. Uw emotie is gekoppeld aan de boosheid van het acteerwerk van Greta Thunberg. Slimme propaganda!

Kritische nadenken is niet ‘rechts’ (‘right-wing’). Het is door de media en de politiek (acteurs) gebrandmerkt tot een merk. Het is zuivere marketing, waarmee iedereen die kritisch nadenkt gekoppeld is aan dat merk. Dat is de grote leugen! Politici en media zijn propaganda-machines. Het wordt tijd om daar definitief doorheen te prikken; nooit meer naar de stembus te lopen en alle kranten, tv en radio definitief het zwijgen op te leggen. Zeg uw kabel tv op, zeg uw krantabonnement op. Steun liever de strijd tegen de propaganda en nepnieuws door lid te worden van deze site.

Bron linkvermeldingen: citizentruth.org

701 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (20)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Willem S schreef:

  Dit eng kind is een Trekpop van de Linkse Fascisten Elite.
  Dat moet iedereen toch zien dat dat figuur 100% Nep is, ze is net uit de luiers.

 2. Martin Vrijland schreef:

  “The state must declare the child to be the most precious treasure of the people. As long as the government is perceived as working for the benefit of the children, the people will happily endure almost any curtailment of liberty and almost any deprivation.”. ― Adolf Hitler.

 3. Camera 2 schreef:

  verreweg de meest relativerende opmerking:

  Onder het YT filmpje
  “” Slartibartfast
  5 uur geleden (bewerkt)

  For goodness sake someone buy her a pony or a puppy.””

  Ach weet je , je heb ook ouders die hun kinderen in shows laten optreden met Paul de Leeuw, noem het beesje bij de naam, puur kinder misbruik.

 4. ZalmInBlik schreef:

  Ik sluit niet uit dat Greta, als het al een meisje is, een Monarch programmering heeft ondergaan…

 5. Martin Vrijland schreef:

  En dan de volgende vraag van iemand via de mail van mijn Facebook- pagina:

  “Hallo, waarom geen artikel over Greta Thunberg? Er is gemakkelijk een link te maken met haar en Svante Arrhenius en zijn werk op het broeikaseffect of het Nobel Instituut (Alfred Nobel) Of de naam Carl Peter Thunberg, vrijmetselaat? Moeilijk om daar iets over terug te vinden.

  Of Luisa-Marie Neubauer en de One foundation gefinancierd door Bill Gates en George Soros

  De Klimaatmarches op vrijdagen (Friday for Future) FFF 666 net zoals de ‘Reichsparteitag'”

  Mijn antwoord:
  “Omdat dat alleen maar zou worden beschouwd als een zoveelste complottheorie. Het doel van de lancering van deze dame (vermoedelijk straks ineens jongen) heb ik uitgelegd in mijn artikel.”

  Het moge duidelijk zijn dat men overduidelijke hints in dergelijke PsyOp operaties inbouwt, bedoelt om de criticasters een duidelijk vooraf bepaalde ‘zoekrichting’ op te sturen.

  Daar doen we dus even niet aan mee. Ik blijf bij mijn standpunt van het zorgvuldig en bewust oogebouwde merk ‘rechts’ (‘right-wing’) en de rol van marrionet Thunberg om deze groep (en het zorgvuldige opgebouwde stigma) te zwartepieten.

  • Martin Vrijland schreef:

   En ja, u leest het goed: “vermoedelijk straks ineens jongen”.
   Dat zeg ik omdat de meeste PsyOp operaties een extra laag bevatten. Ik vermoed dat Greta ook weer de transgender-propaganda-agenda zal gaan dienen.

 6. De demon of moet ik psychisch gestoord kind heeft haar ware gelaat getoond vol van haat en misnoegen omdat de wereld niet direct naar haar hand te zetten is. Wat zij zegt over haar verspeelde jeugd en puberteit toont duidelijk dat ze geïndoctrineerd is en gevangen zit in haar waanidee. Deze toestand speelt haar nu zodanig parten dat ze niet meer rationeel kan denken. Dit kind in een arena laten optreden zonder de gepaste begeleiding vergalt haar leven door de vaste overtuiging dat ze zal sterven. Alle politici, de ouders en de media hou ik hiervoor verantwoordelijk. Reeds meermaals zijn zulke hysterische voorspellingen de revue gepasseerd. De zure regen, Al Gore etc. De club van Rome één van de grootste gangsterbendes lanceert om de zoveel jaar een nieuw doemscenario waar politici dan ijverig mee aan de slag gaan om de gewone mens uit te zuigen.

 7. ZandInOgen schreef:

  hier nog zo’n clown, komt ff met een vliegtuig aangekakt om over CO2 emissie te praten in Amsterdam. Was video conferencing geen oplossing? Wat een giller.. 😀
  https://youtu.be/LL4f1vpSO0Y

 8. Riffian schreef:

  kijk naar haar pupillen op het moment dat ze speecht, zo groot als schotels lijkt me niet dat het door de verlichting komt.

 9. ZalmInBlik schreef:

  Acteerwerk loont beste mensen

  Greta Thunberg wins £83,000 ‘Alternative Nobel Prize’ for ‘inspiring political demands for urgent climate action’
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-7502193/Swedish-climate-activist-Thunberg-wins-Alternative-Nobel.html

 10. Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  Het is voor een ” normaal ” mens natuurlijk om moedeloos van te worden. Het satanische leger van clowns, acteurs, politici en andere knechten van de illuminatie is natuurlijk niet te stoppen. Mijn devies is: Leer hoe je moet zigzaggen door dit leven dat je om de een of andere reden moet ondergaan. Lach om de idioten en waarschuw je kinderen !

 11. Sjon schreef:

  Walgelijk, hoe dit kind gebruikt wordt voor de klimaatpropaganda. Zo’n 80 jaar geleden hadden we een besnorde buurman die ook graag kinderen gebruikte voor propagandadoeleinden…..

 12. ZandInOgen schreef:

  The €4 million yacht on which Greta sailed to the USA, was a yacht of the Rothschild family, who transferred it to German tycoon Gerhard Senft. Co-captaining the voyage was Pierre Casiraghi, grandson of Monaco’s late Prince Rainier III and actress Grace Kelly.

 13. Martin Vrijland schreef:

  een oude truc, die nog steeds werkt

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten