Grote demonstratie tegen Thierry Baudet aanstaande

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 25 maart 2019 23 Comments

bron: nieuwsblad.be

We hebben de afgelopen tijd veel demonstraties gezien. Zo was er een demonstratie in Londen tegen de Brexit en hebben we een linkse demonstratie gezien waarin geroepen werd “Als je Thierry dood wil schieten zeg dan paf!” Als u de komende week weer zo’n demonstratie op tv ziet, dan is het nuttig om uzelf eens de vraag te stellen hoe goed u de beelden op tv nog kunt vertrouwen. Velen doen er wellicht een beetje lacherig over, maar het is echt zinvol om wat meer kritisch te zijn bij beelden die u op tv ziet. We zijn geneigd alles te geloven wat ons door de media voorgeschoteld wordt, maar vergeten dat de grote nieuwsnetwerken in handen zijn van mensen die over alle geld en middelen beschikken om zaken een beetje te pimpen. John de Mol is bijvoorbeeld eigenaar van Nederland’s persbureau ANP.

Kijkt u even hoeveel mensen deze grote demonstratie trok:

Natuurlijk zullen velen beargumenteren dat je zoiets niet in scene zet, want er zijn altijd getuigen die kunnen beamen dat een demonstratie echt heeft plaats gevonden. Zo zou je kunnen zeggen dat er echt wel met zekerheid honderdduizenden mensen bij onderstaande demonstratie in Londen aanwezig moeten zijn geweest, want de BBC gaat zoiets toch niet faken? En het ziet er toch wel heel erg realistisch uit. (Lees verder onder het filmpje)

Nu ga ik hier niet stellen dat het niet mogelijk is dat de Britten de Brexit zat zijn en dus de straat op gaan. Het gehele Brexit proces is wat mij betreft van begin af aan bedoeld geweest om de kritische groep in de maatschappij tot de partij te kunnen bestempelen die voor rampspoed gezorgd heeft. De Brexit was nooit bedoeld te slagen en Therese May mocht die mislukking realiseren en het volk dusdanig frustreren dat geheel Europa zou gaan zien dat dat nationalisme en die kritiek op de EU (zoals de rechtse stromingen door geheel Europa voorstaan, Thierry Baudet incluis) maar eens afgelopen moet zijn.

Het gaat mij erom dat u zich simpelweg gaat realiseren dat een menigte niet zo groot hoeft te zijn als dat die lijkt en dat media technisch gezien over alle mogelijkheden en middelen beschikken om de zaak enigszins in het voordeel van de agenda te overdrijven. (Lees verder onder het filmpje)

Als zaken in de media mogelijkerwijze lichtelijk overdreven worden of zelfs gedeeltelijk of compleet in scene gezet worden heb je natuurlijk wel mensen nodig die zich beschikbaar stellen om hieraan deel te nemen. Daarvoor hebben overheden door de jaren heen, voldoende tijd gehad om een groot netwerk aan Inoffizieller Mitarbeiter op te bouwen. Dat woord is geleend uit het tijdperk van het voormalig Oost-Duitse DDR. Feitelijk zijn dit mensen die zich gewoon in de maatschappij bewegen, maar in ruil voor een voordeeltje zich ten dienste stellen aan de staat. Dat kan dus zijn dat ze worden opgeroepen om deel te nemen aan een demonstratie, om bijvoorbeeld onder sollicitatieplicht uit te komen of via andere onopgemerkte voordeeltjes meer ‘financiële rust’ te genieten dan andere burgers. Uw buurman of buurvrouw kan zomaar een Inoffizieller Mitarbeiter zijn, zonder dat u dit merkt of dat het ooit toegegeven zal worden. Het zijn veelal ook de mensen die zich op social media begeven en overal zoveel mogelijk reageren om artikelen als deze belachelijk te maken en elke kritiek in het voordeel van de agenda van de staat om te buigen. Dat kan ook de polariserende agenda zijn van het links versus rechts krachtveld, wat we vandaag de dag sterk zien oplaaien.

En als u bijvoorbeeld bij zo’n stille tocht of demonstratie bent gaan kijken en u herinnert zich wel wat mensen, maar niet zoveel, dan zult u wellicht denken dat u net niet op het juiste moment daar was of dat er later meer mensen bij zijn gekomen. Wellicht stond u op de verkeerde plek. Of misschien was het echt wel zo druk. In ieder geval lijken demonstraties als onderstaande de links versus rechts agenda te dienen en lijkt ook hier het script zichtbaar te worden. De agenda waarbij rechts zonder eigenlijke onderbouwingen als ongewenst of als ‘niet de mening van de grote groep‘ wordt afgespiegeld. Ik roep al jaren dat het links versus rechts krachtveld bedoeld is om rechts uiteindelijk te kunnen koppelen aan mislukking. Het doel hiervan is te vinden in het feit dat rechts gekoppeld wordt aan ‘kritiek op de gevestigde orde’ en aan (wat wordt genoemd) ‘complottheorieën’. Als je die bevolkingsgroep via groepsdruk en de koppeling aan extreem rechts plus economische malaise kunt afserveren, heb je definitief afgerekend met kritiek op de gevestigde orde. De gevestigde orde die de wens van de superstaat wil vervullen en censuur op ‘complottheorieën’ – of te wel ‘elke vorm van kritiek’ – wil doorvoeren. (Lees verder onder het filmpje)

Met de eenvoudige huis-tuin-en-keuken software van Adobe kunt u thuis achter uw laptop of pc al een demonstratie groter doen lijken dan die feitelijk is. De lezer mag dit wellicht allemaal overdreven vinden, maar ik wijs simpelweg op de mogelijkheden en heb met eigen ogen aanschouwd hoe demonstraties volledig onder regie staan. Ik zag in Den haag hoe de politie Antifa demonstranten in een (op die dag speciaal gesloten) Burger King locatie vast hield, om ze vervolgens op de Pegida demonstranten los te laten om ze direct weer te arresteren voor de ogen van de camera. Ook de arrestatie van een Pegida frontman werd volledig geacteerd. Men was zich alleen niet bewust dat ik daar ook met een cameraatje rondliep en het in beeld wist te brengen. En nog geloven velen mij niet, want we willen er gewoon niet aan dat we in de maling genomen worden door de media. Ik stel me op het standpunt dat het volk wordt opgehitst en bespeeld en dat de discussie op social media tevens gestuurd wordt via het trollenleger aan Inoffizieller Mitarbeiter dat klaar staat om op elke discussie te duiken. (Lees verder onder het filmpje)

Media zijn zich ervan bewust dat het volk graag bewijs wil zien en dus tonen ze ons beelden. Leest u dit artikel nog eens waarin ik met beelden laat zien hoe bijvoorbeeld de hele vloggersrel in Zaandam (2016) geheel in scene gezet werd. Het is mogelijk en het gebeurt. Omdat we echter zo visueel ingesteld zijn en zoveel vertrouwen hebben in overheden en media, blijven we toch geloven wat we zien. “Als het op beeld staat zal het wel waar zijn“, zo is de onbewuste conclusie. Helaas is dat niet meer zo eenvoudig. Als het op beeld staat kan het net zo goed overdreven of gecreëerd zijn. Het is belangrijk om dit besef te hebben, omdat u anders geneigd bent voor de groepsdruk te zwichten, omdat u door beelden overtuigd bent dat een meerderheid een bepaalde mening vertegenwoordigt en als ‘groepsdier’ bent u geneigd zich bij die groep aan te sluiten. Helaas is het overtuigende beeld dat media u voorschotelen niet meer voor 100% te vertrouwen. Houd dat besef vast.

We zijn in een tijd beland waarin media in combinatie met het trollenleger op social media gebruikt worden om het links versus rechts krachtveld te bespelen, om zo mensen op te hitsen om op rechtse partijen als die van Thierry Baudet of juist op links te gaan stemmen. Het moet de onderbuikgevoelens triggeren, omdat mensen ergens zat van zijn. Wat die kiezers steeds weer vergeten, is dat het niet uitmaakt wat je stemt. Hoeveel verkiezingen moeten we nog meemaken om weer de ogen dicht gesmeerd te krijgen met beloftes die nooit waargemaakt worden? De Brexit is misschien wel het meest sprekende voorbeeld. Ik voorspelde al vanaf het begin dat de Brexit nooit bedoeld was te slagen (zie hier en hier). Het enige dat het moest bereiken, is dat de acteurs die deze politieke stroming mochten gaan vertegenwoordigen, konden laten zien dat het verlaten van de EU op een financiële ramp zou uitdraaien. Dit spel wordt over jaren en over veel media dekking van het politiek gekissebis uitgesmeerd, maar dat is de bottom line. Als een verkiezingsuitslag uitdraait op winst van rechts, is dit omdat dit een gewenste winst ‘met een missie’ is. Media en social media in combinatie met alle big data geven de machthebbers een geweldige tool in handen om te sturen in de richting die zij willen. De enige gewenste uitkomst is meer macht richting Europa, ook al lijkt die tijdelijk aan macht in te moeten boeten. Hebben de referenda die we in Nederland hebben gehad ooit iets opgeleverd? Nee, natuurlijk niet.

Hegel beschreef hoe these en anti-these altijd leiden tot synthese. Dit is het meest eenvoudig te beschrijven als de plus en min polen op een batterij. Wat gebeurt er als je twee tegenpolen creëert? Dan heb je de basis gelegd voor het opwekken van een gelijkstroom. En zo laat je het lampje branden. Tegenpolen in de maatschappij worden bewust gecreëerd en op hoogspanning gebracht om uiteindelijk de stroom in een gewenste richting te realiseren. Dat is een zeer oude wetmatigheid waar de echte macht achter de schermen gebruik van maakt. Dat is precies datgene wat de schijn van democratie invult via goed opgeleide acteurs in het politieke krachtveld. Zij bieden u de smaakjes van de tegenpolen aan, die zo de gelijkstroom in de gewenste richting opleveren.

Natuurlijk willen we allemaal graag geloven in democratie. Dat is het enige systeem dat werkt. Dat standpunt begrijp ik volledig, maar als we gaan zien dat de democratie die zich in Europa heeft opgebouwd niets meer dan een schijndemocratie is, die gebaseerd is op de Hegeliaanse principes, moeten we eerst het onkruid tot haar wortels uitroeien om met schone lei te kunnen beginnen.

Wordt het niet eens tijd te gaan zien dat we opgehitst worden om het Hegeliaanse krachtveld in haar nieuwe polariteit te versterken? Je helpt feitelijk mee de plus en min polen via de nieuwst-aangeboden smaakjes in te vullen. Willen we toe naar een werkbaar systeem, dan moet we eerst stoppen met naar de stembus te lopen en daarmee legitimiteit aan het bestaande systeem te geven. De acteur-pionnen die de schijn van links en rechts invullen zijn niets meer dan een masker op het gezicht van dezelfde schijndemocratie, die slechts de verschillende meningen in de maatschappij ophitsen en afvangen. De enige manier om iets te veranderen is door niet langer legitimiteit te geven aan een systeem dat niet werkt. Niet meer stemmen en niet meer achter vangnet pionnen aanlopen. Zou het échte democratie zijn, dan zou je iets kunnen veranderen. Zolang je slechts je stem uitbrengt op gecontroleerde oppositie pionnen, neem je alleen jezelf in de maling. Je houdt het systeem in stand door het van boven te verwachten. Achter politieke pionnen van de macht aanrennen is synoniem voor legitimiteit geven aan het krachtveld dat bewust de Hegeliaanse dialectiek van plus en min polen uitspeelt. Nooit meer naar de stembus lopen en niet langer zelf het systeem in stand houden noch het van boven te verwachten, is de enige juiste start. Een verrot systeem kan alleen herstarten als het in zijn geheel afgebroken en met wortel en al uitgerukt wordt. Dat gaat niet gebeuren als u achter een nieuwe vangnetstrateeg van de macht aanloopt (zie bijvoorbeeld deze toelichting over Thierry Baudet als Clingendael pion).

Is er binnenkort weer zo’n grote demonstratie in het nieuws of staat er weer een demonstratie tegen Baudet of juist tegen links gepland, doe dan niet mee aan die polarisering. Meng u niet onder de Inoffizieller Mitarbeiter. U laat zich dan gebruiken in het polariseringsproces. Kies liever voor een echte revolutie.

Lees hier hoe u de enige echte revolutie vandaag nog kunt helpen starten. (Echt even lezen!)

160 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (23)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZalmInBlik schreef:

  Je betaalt je scheel aan belastingen en premies, stemt zoals een goede burgerslaaf betaamt..wordt er ook nog verwacht dat je kritisch gaat nadenken 🙂 wat is het leven toch zwaar…

 2. Haasje schreef:

  Viel me op bij MH17’ramp’. Dat er dan mensen waren die een dierbare verloren zouden zijn en die fel reageerden als je wat zei over vermeende nepperij.

 3. ZalmInBlik schreef:

  Liegen alsof het gedrukt staat…

 4. Zonnetje schreef:

  Zekers, welkom in de heilstaat Madurodam. Corrupt dat wel ach maar bijna iedereen heeft boter op zijn hoofd. Calculerende burger, calculerende overheid.Wetten gelden alleen als ze uitkomen.
  Wij moeten af van deze nep democratie, graag een republiek. Functues op basis van capaciteiten en niet geeefd of nepotisme, vriendjespoltiek enz. Alle ambtelijke functies moeten tijdelijk zijn. Dat geldt dus ook voor het geheke ambtenarenapparaat. Roulatie is pas democratie en zorgt voor transparantie en voorkomt dat kliekjes de macht in handen kunnen houden.
  Maar ha daar zit de gewone bevolking niet op te wachten. Ik denk niet dat ik veel stemmen krijg van de slaven.

 5. johan den haag schreef:

  Het is inderdaad het machtsvertoon van de media. ENG!!!

  Zo ook Utrecht!

  Ik wild daar nog een schril contrast bij optekenen.
  Ik vroeg me af waarom de politie zo snel kon optreden en het kon laten aflopen zoals het ging.

  Uiteraard was de aanslagpleger bekend en beschikbaar en was alles van te voren beraamd.
  Het enige wat je wel afvraagt is dat als de mensheid het vertrouwen in de politiek en bestuur/politie al lang hebben opgegeven, waarom ze hier dan geen vraagtekens plaatsen.
  Of is het dat zij die vraagtekens plaatsen, bang zijn hier voor uit te komen en het enige alternatief 1 keer in de zoveel tijd stemmen is?

  Maar dan nu het contrast.

  Afgelopen weekend fietste ik door Scheveningen en werd ik op het fietspad geblokkeerd door een Frans busje dat mij duidelijk niet van plan was voorrang te verlenen.
  Ik fiets gerust door maar merk dat ik van achteren benaderd wordt. het was het Franse busje dat akelig dichtbij kwam en mij met de spiegel raakte waardoor de spiegelkap afbrak.
  De bestuurder schrok en reed door het rode snel weg.
  Dit alles speelde zich af voor het politiebureau in Scheveningen.

  Ik dacht zal ik dit melde met het risico gefrustreerd te raken?

  Toch maar de test.

  Ik loop het bureau binnen en een verveeld oude politievrouw komt naar me toe met de blik van, ” snap jij niet dat het onzinnig is hier naar binnen toe te komen”
  Nog niet volledig ontdaan, vertel ik mijn verhaal en vraag of zij met de camerabeelden de Fransman kunnen achterhalen.
  Ze zegt dat kunnen we niet, mogen we niet.
  Ik blijf aandringen en zeg, dit had anders kunnen aflopen, de agente zegt: heb je wat? Ik zeg ik denk het niet en ze antwoordde : Nou dan!

  Ik zeg , ik sta perplex, door aan te houden, haalt ze haar collega erbij een bijna bejaard mannetje.
  Die herhaalt wat mevrouw zegt maar hij vindt het wel naar voor me.

  Helaas kwam mij ingebeelde frustraties uit.
  Dit vormde voor mij het waterdichte bewijs, dat Utrecht met voorbedachte rade uitgevoerd is.

  Wat kunnen we hiermee?

  Niks

  Het maakt ook niet meer uit wie aan de macht komt. Dit zal altijd de manier van besturen blijven

  • Zonnetje schreef:

   Het maakt wel uit maar het is moeilijk om een bepaalde Club weg te krijgen. Ze gaan niet vrijwillig weg en zitten in elk onderdeel van de maatschappij zogenaamd afzonderlijk maar werken in het geniep samen.

 6. keazer schreef:

  Misschien ben ik Simpel, maar waarom is er nooit iemand in actie gekomen tegen Rutte?
  Die lacht iedereen nu 3 keer uit.

  Wat ik ook zo bijzonder vind in het interview het zijn de russen!!!! waarom moet iemand helemaal naar Rusland afreizen zodat die mafklapper vragen kan stellen naar de bekende weg. dat gaat toch nergens over.

  • De Loonslaaf schreef:

   Naar mijn idee heeft het geen zin om in actie te komen “tegen” Rutte of “tegen” de democratie… of “tegen” de politie of “tegen” de rechtsstaat… of “tegen” welk sub-systeem dan ook, dat een onderdeel is van het gehele systeem dat de mensheid in slavernij houdt.

   De mensen uit het volk zijn onderling verdeeld en de club die de macht in handen heeft doet er alles aan om de mensen behorend tot het volk onderling verdeeld te houden. Verkiezingen zijn een duidelijk voorbeeld, dat de mensen in hun onwetendheid onderling verdeeld zijn. Democratie heeft dan ook niets met saamhorigheid te maken, maar met onderlinge verdeeldheid, met verdeel- en heers politiek. De laatste verkiezingen hebben laten zien hoe eenvoudig de mensen behorend tot het volk zijn te manipuleren om op een bepaalde partij te stemmen en daarmee de onderlinge verdeeldheid aan te wakkeren.
   De mensen leven op hun eigen “eiland”, slikken daarbij de propaganda en indoctrinatie als zoete koek in hun eigen hok, dat men thuis noemt. In ieder huis staat immers een flikkerend scherm, dat samen met het verplichte onderwijs en mainstream indoctrinatie en propaganda de werkelijkheid vormt van de mensen, die op hun eigen eiland leven en er alles aan doen hun eigen eiland in stand te houden. Soms geven mensen een paar euro aan een derde partij, omdat ze zien dat op bepaalde eilanden het wel erg slecht gaat of deze zelfs worden vernietigd. De oorzaken van de problemen worden door deze zogenaamde goede doelen niet weggenomen, maar juist in stand gehouden.

   In actie komen “tegen” betekent dat de gevestigde orde met de door hen gecreëerde systemen alleen maar meer macht naar zich toe trekt in het kader van het handhaven van de openbare orde… die er overigens in de huidige “democratische beschaving” nooit is geweest. In actie komen “tegen” betekent dat de mensen nog altijd op hun eigen eiland leven en daarbij afhankelijk zijn van de door de machtselite gecreëerde systemen.
   Venezuela is hiervan een triest en zeer goed voorbeeld. Mensen hebben daar honger, terwijl het een heel vruchtbaar land is met een prachtig klimaat om voedsel te verbouwen met behulp van permacultuur. In plaats van dat de regering ambtenaren opleidt om het volk te leren hun eigen voedsel te verbouwen, krijgen bepaalde ambtenaren meer en zwaardere wapens om het boze en hongerige volk in het gareel te houden. Hier in Frankrijk en Nederland is het niet anders; wij komen ook aan de beurt!

   Wat moeten we dan?
   De websites van Martin en van mij proberen te laten zien wat er aan de hand is… waarom het zo’n teringzooi is in vooral de verwesterde landen. Mensen proberen bijna altijd oplossingen te zoeken voor de problemen, waarbij de oplossingen niets anders zijn dan een variant op de bestaande systemen, die zorgvuldig bij het volk middels indoctrinatie van jongs af aan door de strot zijn gedrukt.
   Er is maar één oplossing: De bestaande systemen buitenspel zetten, zodat ook de machtswellustelingen buitenspel worden gezet. Wil het zover komen, dan zal eerst plaatselijk waarachtige saamhorigheid tussen de mensen moeten ontstaan. Enkel een (lokale) grote groep mensen kan de zogenaamde “handhavers” van de wet en ander gespuis tegenhouden. Een enkele rebel wordt meedogenloos afgeslacht door mensen die “slechts hun werk doen” of simpelweg het leven onmogelijk gemaakt, terwijl de massa vrolijk gehypnotiseerd in hun eigen hok naar het flikkerende scherm kijkt.

   Vanavond weer bier, voetbal en dramaseries… en lekker oppervlakkig lullen, want we kunnen er toch niets aan doen en we moeten immers positief zijn!

   • Zonnetje schreef:

    Goed stuk. Wat mij betreft kan het bestaande systeem tot de wortel afgebroken worden met een ander bestuurssysteem waarbij the usual suspects maar in de mijnen kunnen gaan werken. Het probleem, de situatie, is dat de slaven het bestaande systeem in stand houden en met hand en tand zullen beschermen. Tja het gevaar dat doir wijziging van het systeem het voetbal of de chips in gevaar komt kunnen zij niet hebben.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten