Had de VS een snel in elkaar geflanste nepbommen-hoax nodig om af te leiden van de aanstaande crisis?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 26 oktober 2018 28 Comments

bron: scmp.com

De kwestie rond de nepbommen die in de VS aan allerlei grote namen als George Soros, Hillary Clinton, Barack Obama, Robert de Niro en CNN (en wellicht vergeet ik er nog een paar) werden gestuurd, lijkt zeer goed getimed. Deze actie met de nepbommen past volledig in het grote plaatje, dat ik u hieronder zal schetsen.

Al sinds het aantreden van Donald Trump voorspel ik dat zijn verkiezing tot president bedoeld is om de Amerikaanse economie te doen crashen en hiermee de schuld te kunnen geven aan een patsy van de heersende wereld elite (door mij ook wel de farao-bloedlijnen genoemd).

De extra bonus zit in het kunnen afserveren van alt-right, ook wel ‘complotdenkers’ genoemd, middels de tactiek van het koppelen van ‘s lands bekendste controlled opposition pion Alex Jones (bekend van zijn website Infowars.com). Nu Donald Trump zichzelf tevens als ‘nationalist‘ betiteld heeft, wordt hij ook nog eens door de mainstream media gekoppeld aan fascisme, omdat dat woord in het verleden vooral gebezigd werd door mensen als Adolf Hitler of bewegingen als de Ku Klux Klan, aldus hun lezing. Ook dit lijkt gepland voor de ‘zondebok’ Trump. Je koppelt straks dus de ondergang van de VS aan alt-right en aan fascisme en serveert daarmee de kritische groep af als losers en extremisten.

Doordat er inmiddels een Trump aanhanger is gearresteerd, die verantwoordelijk zou zijn voor de nepbommen, is de cirkel vrijwel rond. Trump kan hiermee worden gekoppeld aan de extreemrechtse groep. De gearresteerde man, met de naam Cesar Sayoc Jr., had zijn hele busje vol Trump stickers geplakt. Als dat er niet op duidt dat we met een overduidelijk geplande hoax te maken hebben, weet ik het niet meer.

bron: goldbroker.fr

Trump zal verantwoordelijk kunnen worden gesteld voor een aanstaande economische crisis; niet alleen door zijn handelsoorlogenbeleid, maar ook door zijn alt-right gedachtegoed. Deze economische crash is echter overduidelijk ingepland door de faraonische wereldelite. Dit kan worden gehaald uit het feit dat sites als deze zo’n crisis al jaren voorspellen. De voorspelling is zelfs exact voor het jaar 2018 voorspeld. Dit deed ik in december 2017 op basis van de voorpagina van het blad ‘The Economist’ uit 1988. Lees in dat kader ook eens dit artikel van de hand van economisch analist Brandon Smith.

Waarom zit die economische crisis er dan aan te komen? Welnu, dat komt voornamelijk doordat de centrale bank in de VS (de FED), de afgelopen jaren honderden miljarden heeft bijgedrukt om min of meer gratis weg te geven aan grote bedrijven. Die werden daarmee in staat gesteld de aandelenkoersen te manipuleren. Dit deden ze door eigen aandelen op te kopen. Hierdoor leek het beter te gaan met de economie dan in werkelijkheid het geval is. Een nuchtere blik leert echter dat dit alles dus niets meer geweest is dan koersmanipulatie. Het probleem is echter dat mainstream media beurskoersen als graadmeter gebruiken om te verkondigen dat het goed gaat met de economie. Het simpele feit dat er honderden miljarden zijn bijgedrukt, kan nooit gezond zijn. Je leeft op schulden en als die bubbel groeit, moet die een keer exploderen.

Hoewel de Amerikaanse economie groeicijfers laat zien, is dat ook slechts schijn die bedriegt. Hieronder ziet u een lijstje (afkomstige uit dit artikel) van de maanden voorafgaand aan voorgaande crisissen. Ook toen lieten de economische groeicijfers een plus zien:

 • September 1957:     3.07%
 • May 1960:                 2.06%
 • January 1970:        0.32%
 • December 1973:     4.02%
 • January 1980:        1.42%
 • July 1981:                 4.33%
 • July 1990:                1.73%
 • March 2001:           2.31%
 • December 2007:    1.97%

De planning van het doen opblazen van de Amerikaanse economie moet u in het grotere plaatje zien. Dat heeft te maken met het profetisch script dat gevolgd wordt door de faraonische bloedlijnen. Dat is althans mijn visie. In dat script moet de VS (behorende tot het zionistisch krachtveld) verzwakken en zal het Ottomaanse rijk herrijzen. Dan zal er een eindtijd strijd rondom Jeruzalem moeten komen. En als iets gepland staat moet het worden uitgevoerd zonder dat de massa doorziet dat er inderdaad daadwerkelijk een script afgewikkeld wordt. En dus moet je een schuldige aan kunnen wijzen. Die schuldige moest al die tijd de reality soap “self made” miljardair Trump zijn.

De dubbele bodem heeft u hier boven kunnen lezen. Die dubbele bodem moet iedereen weer netjes terugdrijven richting de mainstream media (want Trump is synoniem voor Alex Jones en dus alt-right en Trump is synoniem voor de nep-bommenmaker).

De Amerikaanse machtspositie moet verzwakken, zodat er een meer gelijkwaardig krachtveld op het wereldtoneel ontstaat. Albert Pike’s brief uit 1871 voorspelde al 3 wereldoorlogen, waarvan 2 uitgekomen. De derde (geplande) moet gaan tussen de restanten van het zionisme en de islam. Dat voldoet dan tevens weer aan de religieuze profetieën.

Dus, de Amerikaanse economie is gedoemd te vallen. Om dit te kunnen realiseren is de schuldenbubbel tot grote hoogte opgeblazen. De handelsoorlog zorgt er ondertussen voor dat vele landen inmiddels besloten hebben om een alternatief te vinden om handel in te plegen. De Chinese yuan neemt langzamerhand de plaats in van de dollar in de oliehandel en landen als Rusland, China en Turkije zijn al druk in overleg (en in enkele gevallen al in praktische uitvoering) aangaande handel in eigen valuta. Trump doet er dus eigenlijk alles aan om de zaak te doen crashen. Dat is inderdaad ook zijn rol. Hij moet als het ware zichtbaar als schuldige aangewezen kunnen worden. De echte diepe veroorzaker is echter een combinatie van het ongebreidelde bijdrukken van geld door de Federal Reserve (de FED) en de bewust absurde acties van Trump. Dan hebben we het bijvoorbeeld over de handelsoorlog waarbij Trump allerlei landen financiële sancties oplegde en het opblazen van de Iran deal.

Mocht u zich afvragen hoe lang die crash van de Amerikaanse economie nog op zich zal laten wachten? Het is bijna november. We zitten in het laatste kwartaal. Het moment waarop het zal gaan gebeuren nadert snel. We zien nu de voortekenen met de dag groeien. Persoonlijk verwacht ik daarom begin november. Klikt u even op de volgende linkjes van de website Zerohedge (dit is slechts een kleine selectie van vandaag):

“It’s A Bloodbath Out There Across Almost Every Strategy”

“Drop Everything Else” Saxo Warns It’s Only About CNY 7.00

“Wall Street Fear Has Yet To Grip Main Street”

Expect A “Lost Decade”, Mish Warns Stock Market Rout “Only Just Starting”

Global Bloodbath: World Stocks Puke Over $8 Trillion As US Markets Collapse

De vraag is nu hoe hard dit Europa zal raken. Het antwoord laat zich eigenlijk wel raden. Alles is met elkaar verbonden.

Er zit nog een extra verborgen bodem in deze geplande crash. De massa moet richting de crypto currency gejaagd worden. Dat is namelijk de hoek van het digitale-traceerbare geld en in the roadmap richting wereldregering moet alles en iedereen traceerbaar worden. Het laat zich dus raden welke vlucht mensen met hun geld zullen gaan nemen als de dollar valt. Crypto’s zijn zo online gekocht; een klomp goud duurt even.

Beleggers mogen mij alvast bedanken voor de tip middels een bitcoin donatie.

Bron linkvermeldingen: zerohedge.com, zerohedge.comalt-market.com

 

61 Shares

Tags: , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (28)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Mijn excuses de bommen blijken echt te zijn, want dat zeggen de officials! Hahaha…trust your government, trust the media!

  https://www.rt.com/usa/442393-doj-identifies-mail-bomb-suspect/

  • De Loonslaaf schreef:

   Tja… en wat is een “echte” bom?
   Een auto die niet start vanwege het ontbreken van bijvoorbeeld brandstof of een accu, is dat een “echte” auto? Een auto die het niet doet, omdat het een slecht ontwerp is, is dat een “echte” auto?
   Als ze werkelijk gemotiveerd waren succesvolle aanslagen te plegen, dan hadden ze een lading explosieven aan een drone kunnen bevestigen en deze op de juiste plek op het goede moment laten ontploffen. Dergelijke technologie is voor iedereen met een beetje geld en technische kennis bereikbaar.
   Wat een amateuristisch gedoe!

   • Martin Vrijland schreef:

    En Cesar Sayoc kon niet op het idee komen dat zijn slechte bommen waarschijnlijk wel tijdig ontdekt zouden worden in de huidige staat van beveiliging van hooggeplaatsten en dat hij daarmee Trump juist zou schaden?
    Er zit geen enkele common sense in dit verhaal.

 2. Martin Vrijland schreef:

  Arme George Soros…de weldoener heeft een bombrief gehad. Natuurlijk is het geen optie dat deze bombrief door een patsy verstuurd is, met het doel dat meneer Soros in de slachtofferrol kan kruipen. Dat is uitgesloten! We moeten nu al die rechts extremisten gelinkt aan Trump opsluiten! We moeten van Trump af en definitief afrekenen met elke vorm van kritiek uit de maatschappij. Ah, was dat misschien de reden dat Trump zijn taak moest gaan vervullen: afrekenen met kritische denkers (door ze te stigmatiseren tot alt-right en complotdenkers) omdat ze het land (de VS) en de wereldeconomie ondermijnen?

  Een brief van de opvolger van George…zoon Alexander in de New York Times

  De ‘anti-semitische kaart’ wordt gespeeld!

  https://www.nytimes.com/2018/10/24/opinion/george-soros-mailbox-bomb.html

 3. ZalmInBlik schreef:

  Ach die pakketjes waren niet eens afgestempeld door USPS wat normaal gesproken een gewoonte is van de pakketdiensten. Plus denk je nou echt dat ze persoonlijk zo’n pakket aannemen, als je ziet waar die figuren wonen dan zie je dat het zwaar beveiligd is. Daar hebben ze dus knechten voor…

 4. Riffian schreef:

  Sayoc is NLP voor psyop

 5. Wilfred Bakker schreef:

  Goedemorgen, voor u tegen gekomen, een WTF filmpje du jour van 9.11 seconden en na het zien 9.10 seconden.! ik zag de tijd verspringen, ik ben stomverbaasd.
  Het is nog vroeg, koffie, fijne dag allemaal.
  Q
  WTF

 6. ZalmInBlik schreef:

  Heb voor het gemak ff gezocht voor oefeningen in Squirrel Hill en ja hoor er is volop geoefend..Wat ik me dan weer afvraag is of dat zo maar op de shabbat mag of is er een uitzondering voor goyim en gentiles?
  https://triblive.com/local/allegheny/13221932-74/active-shooter-drill-planned-for-thursday-in-squirrel-hill

 7. Henk Jurriën schreef:

  Ik ben nieuw op deze site, eindelijk een nederlandse website op zoek naar wat er werkelijk aan de hand is.
  Ik ben nu een jaar bezig om van alles te ontdekken en te bedenken wat nu wel / niet waar is in de matrix, dat lijkt nogal wat te zijn….. niet op de maan geweest, Darwin met zijn evolutie is een theorie, die niet klopt, en zo wordt het lijstje met de dag langer.
  Luciferians, Freemasons, Bilderbergers, ze zijn allemaal om ons heen…..
  Failliete ziekenhuizen leidt tot meer centralisatie….dus meer afhankelijkheid van de elite
  Alles lijkt duidelijk te worden, maar we leven in de matrix, wat is nu echt waar? Is Rutte dan echt fout?
  Veel Amerikaanse kanalen gevolgd, die ook Q volgen. Wat ik wel merk is dat deze kanalen toch ook vaak voorzichtig zijn, omdat ze begrijpen dat de kern van het probleem ergens anders ligt….. (wat Jij hier schetst, Trump lijkt ook een deepstater)
  Ik bekijk regelmatig analyses van Zach, hij heeft de Gematria code gekraakt en kijkt mee met de activiteiten van de ‘deepstate’, in deze video duid hij het laatste nieuws, ook de verkiezing van de nieuwe Braziliaanse president. Die verkiezing is volgens de analyse van Zach een deepstate plan. Anderen vrezen dat de verkiezing van deze president zal leiden tot WW3
  Ik kan geen URL kopiëren, dit is zijn naam op YouTube: Gematria effect news. Zachary Hubbard
  Graag hoor ik terug wat je en lezers van deze man vinden……

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten