Harde lockdown tot 19 januari van die clown en die acrobaat Rutte en De Jonge

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 14 december 2020 16 Comments

fotobron: rtl.nl

Het zat er al aan te komen toen we gister Lodewijk Asscher (kleinzoon van de man die onder het nazi regiem voor de transporten zorgde) in de krant die in ’40/ ’45 voor datzelfde nazi regiem werkte, hoorden roepen dat het kabinet nu in moest grijpen.

Vandaag komen de beroepsleugenaars Rutte en De Jonge (die steeds meer doen denken aan die clown en die acrobaat Bassie en Adriaan) dan inderdaad met hun harde lockdown tot 19 januari.

Het wordt tijd voor een harde coup! Weg met die terroristen in Den Haag!

Het is ongelooflijk hoe het volk verblind is met cijfers en media propaganda. “Ja, maar het aantal besmettingen loopt hard op nu!” Welnee, dat heb ik al vaker uitgelegd: de PCR-test, test op sporen van DNA en die sporen komen in ieder lichaam voor. Dat is als het vinden van een bout van een wiel plus een gaspedaal in een schroothoop om vervolgens te zeggen dat er een volledig intact en goed werkende Mercedes Benz type 300C in de schroothoop ligt, omdat er een bout en een gaspedaal gevonden zijn.

Veel belangrijker is echter dat de PCR-test vermoedelijk de feitelijke besmetting met een lab-gebouwd virus levert. Zo’n intranasaal vaccin (in de neus ingebracht vaccin) bestaat al jaren voor koeien. Het is de tweetraps boobytrap die ik hieronder nog eens uitleg.

“Ja, maar Vrijland kan het virus misschien ook gewoon simpelweg bestaan en kunnen mensen misschien ook gewoon echt besmet zijn geraakt? Waarom moet je overal een complottheorie van maken?”

Virussen zijn niet besmettelijk. Er is nog nooit een coronavirus uit een bloedsample van een patiënt geïsoleerd. Dat lukt ze simpelweg niet. Er zijn ook geen elektro microscopische weergaven van het coronavirus; we zien alleen Photoshop ‘artist impressions’, mooie gekleurde plaatjes en animaties. Een virus is een exosoom en is een lichaamseigen opruimmechaniek van omgevingsvervuiling of bewust ingebrachte vervuiling. Je kunt een virus wel als vaccin toegediend krijgen (bijvoorbeeld via voorgaande vaccinaties of via een intranasaal vaccin).

In het geval van een vaccin wordt een virus eerst gekweekt in een lab. Daarvoor heb je altijd levende gastcellen nodig en die gastcel moet uit een levend lichaam komen. Daarvoor gebruikt men gecultiveerde foetuscellen. Je hoeft hiervoor niet steeds opnieuw een geaborteerde foetus te gebruiken, maar zet foetuscellen op kweek, zodat je ze steeds weer opnieuw kunt gebruiken.

Het (gepatenteerde) “vaccinvirus” maak je middels strengs RNA die je gewoon op maat kunt laten bouwen. Daar hebben we nanoprinters voor. De replicatie (vermenigvuldiging) geschiedt vervolgens in samenwerking met de levende foetuscel (de gastcel). De gastcel bevat de stamcel informatie die nodig is voor celdeling.

Gelooft u niet dat die nanoprinters bestaan? Kijkt u maar even. Elon Musk is een van de bouwers van die apparaten:

CureVac, an unlisted German company, has said it is developing portable, automated mRNA production units that it calls printers and which Musk described as “RNA microfactories”.

Virussen zijn niet besmettelijk, omdat de bedenker van de besmettingstheorie bewees te hebben gefraudeerd met zijn onderzoeken en toegaf dat het externe vervuiling is die tot ziekteverschijnselen leidt (fraudeur Louis Pasteur). Meerdere onderzoeken hebben daarnaast laten zien dat het onmogelijk is een virus over te dragen. Dat geldt ook in het geval van HIV, maar de artsen die dit uitleggen en verklaren dat het juist medicatie was die ziek maakte, inclusief de onderzoeksresultaten die dit alles aantonen, worden weggedrukt uit de zoekmachines en via social media censuur.

Een virus is van zichzelf een proteïne met enkele DNA/RNA strengs. Het heeft geen celkern en kan niet overleven zonder een gastcel. Bij het minst of geringste UV licht valt de proteïne uit elkaar en in een vochtdruppeltje overleven om vervolgens door allerlei slijm en cel barrières heen te breken, is al helemaal uitgesloten.

Als een virus zo besmettelijk zou zijn waarom zou een vaccin (een in een lab gebouwd namaak-virus) dan niet gewoon met een spraytoestel in de lucht gesprayed kunnen worden, maar moet het met naald ingebracht worden? Omdat een virus nu eenmaal heel moeilijk via je longen in het lichaam te krijgen is en al helemaal niet via de huid. Anders zouden morgen de sprayvliegtuigen boven uw stad hangen en was “het probleem” opgelost. Het vaccin (een in een lab gebouwd design-virus) kan alleen via injectie worden ingebracht en datzelfde geld voor het zogenaamde coronavirus.

U hoeft de logica niet te volgen, maar het is misschien wel nuttig om te ontdekken dat de angst voor 40 miljoen coronadoden niet opwoog tegen 135 miljoen hongerdoden (zie toelichting). Dus je wilt 40 miljoen doden voorkomen, maar weet dat de lockdown maatregelen waarschijnlijk tot 135 miljoen extra hongerdoden leiden en dan durf je met een glashard gezicht te beweren dat je het beste met de wereldbevolking voorhebt?

De wereldbevolking is bespeeld met propagandatechnieken, waarbij de eerste coronavirusgolf bestond uit verzonnen cijfers en Hollywood filmstijl beelden. Vervolgens is de angsthypnose bij de massa ingedaald (zie hier hoe dat werkt) en kun je ze in lockdown zetten om ze vervolgens de valse hoop te geven dat alles weer goed komt als we maar voldoende maatregelen nemen, afstand houden, testen en uiteindelijk vaccineren.

De tweede golf heb je kunnen opkloppen met oplopende ‘positieve testresultaten’, waarvoor je wederom je experts en politici op de buis de propagandaverhalen en opgeklopte cijfers laat verkondigen. John de Mol en andere tv-producenten wereldwijd laat je wat bekende sterretjes ziek doen lijken en Diederik ‘belangenverstrengeling‘ Gommers laat je zeggen dat de IC’s vollopen.

De tweetraps booby-trap trad in werking na de eerste propaganda nep-uitbraak. De PCR test heeft mensen geïnfecteerd met een intranasaal (via de neus ingebracht) lab-designed vaccin en dus krijg je straks een golf van echte zieken en doden. Die methode moet er voor zorgen dat alle criticasters het zwijgen wordt opgelegd, omdat mensen inderdaad ziek worden en de lijkwagens af en aan zullen gaan rijden. Dan kun je nóg strengere lockdown maatregelen opleggen (zoals wat nu gebeurt; tevens bedoeld om de frustratie groter te maken) en kun je de massa overtuigen het vaccin als de grote verlosser te aanvaarden.

Dat dit vaccin een CRISPR enzym zal bevatten dat het mogelijk maakt om het menselijk DNA op afstand te modificeren (toelichting), zal u niet verteld worden en zal worden afgewimpeld als een complottheorie en “die complotdenkers moesten zo nodig het coronavirus ontkennen”. Het is allemaal gepland en onderdeel van ‘the great reset’ planning die allang klaar lag: lees hier.

word lid

Bron linkvermeldingen: telegraaf.nl, reuters.com

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]

470 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (16)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZandInOgen schreef:

  Ik ben ervan overtuigd dat het intranasaal vaccin nano technologie bevat, zoals ook door het John Hopkins University (Event 201) vrij recent naar buiten\ ist gebracht. Men infecteert je en levert gelijktijdig de nano bots die icm electroporatie (IoT/5G) geactiveerd cq gestuurd worden.
  https://medicalxpress.com/news/2020-11-tiny-machines-medicine-efficiently.html
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3109217/

  In de VS heeft men CONPLAN 8888 reeds in stelling gebracht, mochten er na de massale vaccinaties zielloze zombies ronddwalen aangezien de ziel door het vaccin geen zitting kan nemen in de zetel van het menselijk lichaam.

  “CONPLAN 8888 also known as Counter-Zombie Dominance is a U.S. Department of Defense Strategic Command CONOP document that describes a plan for defending against zombies.[1][2][3][4] The April 30, 2011 document depicts fictional scenarios of zombie attacks as a means of training students in military planning.[5]”
  https:// archive.org/details/CONPLAN8888/mode/2up

  Het opruimen is begonnen…

 2. ZandInOgen schreef:

  Parasieten (matrix virus) zoals Gates zitten handenwrijvend klaar om de energie van de goyim te oogsten. Animal Farm van Orwell fictie? Dacht het niet…

  https://patents.justia.com/patent/20200097951

  A Hybrid Energy Harvesting Design for On-Body Internet-of-Things (IoT) Networks
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7014290/

 3. LuukB schreef:

  Ik heb u boek gelezen afgelopen zomer, & u sprak over een ”virussimulatie” deze gelinkte video van een befaamde Belgische truther sluit aan op uw simulatie theorie (hij noemt het virus: the parasite):

  https://www.youtube.com/watch?v=tz0vTZpcJnE&pbjreload=101

  Groeten van trouwe lezer,
  LuukB.

  • Amalek schreef:

   @LuukB. Indrukwekkende video. Mind blown

  • Martin Vrijland schreef:

   Super goede samenvatting! Bedankt voor het posten!

   • Jos De Jong schreef:

    Wow!

    Wat me op valt is dat het ‘complot’ vanuit steeds meer verschillende hoeken verteld wordt. De verschillende puzzelstukjes, die Martin natuurlijk al tijden in elkaar gelegd had, komen nu via andere kanalen ook bij elkaar.

    Dat terwijl het mainstream verhaal langzaam aan geloofwaardigheid verliest. Ik ben blij met dit soort Posts, want ook wij kunnen de extra bevestiging gebruiken van het waarheidsgehalte van deze site!

    Ik zag laatst een kreet. Het verzet neemt nooit af, zal alleen maar groeien. Ik zal blijven delen.

  • Vrijheid schreef:

   Dankjewel voor het delen van deze film. De relatie op deze manier met insecten had ik nog niet gezien, maar hij is echt heel duidelijk en verhelderend.

 4. ZalmInBlik schreef:

  Laat de zgn “ondernemerspartij” verantwoordelijk zijn voor het omdraaien van de nek van het mkb in madurodam. De luciferiaanse inversie is compleet, precies volgens het bilderberg agenda. Als ze klaar zijn is er geen middenklasse over.

 5. Edwin ten Berge schreef:

  Ik las in een (inmiddels verwijderd) commentaar op Twitter dat de werkelijke reden van de mondkapjesplicht is bedoeld om het aantal positieve pcr tests op te jagen. Een mondkapje veroorzaakt co2 vergiftiging en stress, waardoor lichaamcellen virussen gaan aanmaken om te ontgiften. Hier reageren deze tests op. Klinkt mij heel plausibel in de oren. Sinds 1 december is dat ook het geval. Zo kunnen ze deze maatregelen verlengen tot sint juttemis.

 6. Sam schreef:

  Is Mark Rutte een kloon/CGI? Volgens de dodenlijst van Guantanamo Bay (GITMO). Is hij reeds geëxecuteerd. Nr 174
  Check de lijst; https://www.ebh.club/gitmo/

 7. ZandInOgen schreef:

  Welnu Madurodam is letterlijk tot stilstand gebracht, maar wees niet getreurd de volgende minerva-davos klant staat klaar om op het schild gehesen te worden. Het formule rutte lijkt uitgewerkt te zijn maar hoekstra is in stelling gebracht, maar natuurlijk kunt u gaan stemmen om het tegendeel te bewijzen kuch.

 8. Harry vries schreef:

  Het voordeel (als er al een voordeel is) van deze totaal waanzinnige coronamaatregelen en de angsthypnose en psychose die nu al 9 maand heerst is dat je direct de zielloze en verstandeloze zombies eruit kunt halen.

  In de plaats waar ik woon (een dorp van rond de 45.000 inwoners) heb ik kunnen constateren (zonder overdrijven) dat ongeveer 99,4% van de inwoners behoren tot de verstandsloze zombies zonder ziel en geweten ofwel de onbezielde lege FAKE avatars. Dus in mijn dorp zijn er maar 0,006 x 45.000 = 270 mensen die daadwerkelijk echt zijn, de rest zijn niet meer dan veredelde etalagepoppen waar toevallig wat leven ingeblazen is zodat deze “mensen” zich kunnen voordoen als wezens.

  Van de 270 inwoners die waarschijnlijk echt bezield zijn, zijn ook nog een groot aantal gehypnotiseerd en in de angstpsychose geduwd, of ze doen wegens groepsdruk en angst om op te vallen of voor een gekke extreemrechtse facistische anti corona complotgek te worden aangezien gewoon mee met de massa, maar in hun hart en hun ziel weten deze mensen dat het totaal niet klopt.

  Ik denk dat het percentage van 0,006% wel redelijk wereldwijd klopt er zijn door de recente bevolkingsexplosie van de laatste 200 jaar een exponentieel aantal onbezielden bijgekomen, terwijl het aantal bezielden nooit toeneemt (is altijd een constant aantal geweest).

  Dit maakt het voor de luciferianen nog makkelijker om de hel op aarde waar ze naar streven te scheppen, omdat het ook nu nog exponentieel toenemende aantal onbezielde etalagepoppen de bezielden als het ware dooddrukken onder andere via de groepsdruk.

  • Joyce Slob schreef:

   Ja het is echt te bizar voor woorden. Door deze onbezielde profielen wordt het allemaal wel erg gevaarlijk. Neem jou Facebook de censuur strop wordt steeds strakker aangezet.
   Gaat een bericht rond over hervormings kampen voor complotwappies. Ik heb mijzelf uit de voeten gemaakt en Facebook eruit gegooid. De wereld is echt nog gekker aan het worden.

   • Harry vries schreef:

    Ik denk dat de maatregelen, duimschroeven nog veel verder aangedraaid worden met nog veel meer beperkingen en vrijheidsberovingen en dit gaat net zolang door totdat (met name de zielloze) mensen avatars zich laten vaccineren en daarmee een aantal zogenaamde vrijheden zullen “terugverdienen” zodat die dan als voorbeeld zullen dienen voor mensen die zich niet willen laten vaccineren, en die dan 0,0 vrijheden terug zullen krijgen in in totale onvrijheid zullen blijven zitten. Dan zullen ze nog verder de duimschroeven bij zogenaamde anti vaxxers aandraaien totdat deze gekken in GGZ instellingen of inderdaad kampen zullen worden opgenomen.

    Je ziet constant het woord gek, wappie, idioot, waanzinnige worden gebruikt in samenhang met mensen die niet in corona of vaccinaties geloven dit wordt ook gedaan om de perceptie bij de gehypnotiseerden te laten indalen dat iedereen die niet in de overheid gelooft gek, idioot, wappie, waanzinnig is zodat deze mensen straks totaal niet zullen opzien dat iedereen die niet in de narrative gelooft in een GGZ instelling wordt opgenomen, want deze mensen zijn immers gek, en moeten dus behandeld worden.

 9. Future schreef:

  Hoorde laatst voor de 2e keer van een collega. Die blijkbaar mensen in het leger kent. Dat ze nogal aan het oefenen zijn in gaarkeukens klaarstomen. Maar niks aan het handje.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten