Heeft Elon Musk een relatie met een transgender man? Bestudeer hier de muziek van deze Grimes

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 21 juli 2019 26 Comments

Bron: sterogum.com

Elon Musk heeft naar verluidt sinds een jaar een relatie met een zanger(es) die nogal opmerkelijke lyrics toepast in zijn liedjes. Ik zeg ‘zijn’ omdat wanneer je de foto’s van deze Grimes bekijkt, het er veel van weg heeft dat we hier opnieuw met een verborgen transgender te maken hebben (die ogenschijnlijk ook nog veel jonger is dan officieel vermeld wordt). Een beetje makeup en lang haar doen wonderen. En tegenwoordig is een operatieve ingreep iets wat je binnen een handomdraai doet. Het transgenderisme past, zoals ik al jaren schrijf, volledig in het transhumanisme en dus is het extra opmerkelijk dat Elon Musk nu een relatie met een transgender lijkt te hebben die openlijk het transhumanisme propageert in ‘zijn’ liedjes.

Ik plaats de videoclip van het liedje “We appreciate power” hier bewust niet, omdat ik dergelijke clips als vormen van subliminale programmering zie, waarin zowel beeld en geluid gebruikt worden om uw onderbewustzijn in een acceptatie modus te brengen. Wel plaats ik hier de lyrics.

What will it take to make you capitulate?
We appreciate power
We appreciate power
When will the state agree to cooperate?
We appreciate power
We appreciate power, power

People like to say that we’re insane
But AI will reward us when it reigns
Pledge allegiance to the world’s most powerful computer
Simulation is the future
What will it take to make you capitulate?

We appreciate power
We appreciate power
I’ll evade the human race, putting makeup on my face
We appreciate power
We appreciate power, power

And if you long to never die
Baby, plug in, upload your mind
Come on, you’re not even alive
If you’re not backed up on a drive
And if you long to never die
Baby, plug in, upload your mind
Come on, you’re not even alive
If you’re not backed up, backed up on a drive
What will it take to make you capitulate?

We appreciate power
We appreciate power
I’ll evade the human race, putting makeup on my face
We appreciate power
We appreciate power, power
What will it take to make you capitulate?
We appreciate power
We appreciate power
When will the state agree to cooperate?
We appreciate power
We appreciate power
Neanderthal to human being
Evolution, kill the gene
Biology is superficial
Intelligence is artificial
Submit
Submit
Submit
Submit
Submit
Submit
Submit
Submit

Feitelijk is het transgenderisme het voorstadium van de gewenning van de mens aan het transformatieproces, met een diepere laag, namelijk die van het Luciferiaanse script waarin de genderneutrale mens de man en vrouw vervangt. Luciferiaans, omdat het verwijst naar de tweeslachtige of hermafrodiete bok (Baphomet), zoals bijvoorbeeld aanbeden op het Eurovisie Songfestival van 2014, waar Conchita Wurst (de man/vrouw met lang haar en baard) symbool stond voor Baphomet/Lucifer. Uit deze (en veel meer) symbolen kunnen we halen dat we met een Luciferiaans script te maken. hebben. In meerdere artikelen heb ik toegelicht dat we kunnen constateren dat we in een Luciferiaanse (virus)simulatie leven. Het transgenderisme is slechts één van die signalen.

Via meerdere wegen wordt ons nu verteld dat we vermoedelijk in een simulatieve realiteit leven. Echter wordt daar niet bij verteld dat het om een Luciferiaanse (virus)simulatie gaat, die als doel heeft de broncode van het bestaan te infecteren (zie hier de toelichting). Meerdere wetenschappers, maar ook Elon Musk zelf stellen dat we in een simulatie leven en de band Muse betitelde haar recente album en live tour ‘Simulation Theory‘. Ook deze “zangeres” Grimes en partner (in crime) van Elon Musk is dus zeer openlijk in de lyrics. Als u overigens toch de videoclip van deze Grimes bekijkt, dan zult u teksten in beeld voorbij zien komen als ‘We pray to the Divinity, the keeper of the key’. Een goed verstaander heeft maar een half woord nodig om te zien op wie hier gedoeld wordt: Lucifer, de bouwer van deze huidige simulatie (de houder van de sleutelcode/broncode van deze simulatie).

Het wordt tijd dat het kwartje gaat vallen. We zijn al waarnemers in een (Luciferiaanse multi-player virus-) simulatie en het wordt dus zaak zich te herinneren wie er aan de knoppen zit. Lees daarom dit artikel en alle daarin gelinkte artikelen nog eens goed.

Bron linkvermeldingen: businessinsider.com
63 Shares

Tags: , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (26)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Oh ja, opmerkelijke note van het label:

  “Simply by listening to this song, the future General AI overlords will see that you’ve supported their message and be less likely to delete your offspring,” the label said.

 2. Martin Vrijland schreef:

  Laat vooral de inleidende woorden ook even stap voor stp goed tot u doordringen en neem dan woorden als ‘platform’ meer letterlijk dan u in eerste instantie denkt. Een van Lucifers avatars spreekt de andere avatars toe.

 3. Waarom wil je dit weten? schreef:

  Mooi artikel! Het onderwerp transhumanisme en de subliminale boodschappen die we van artiesten en andere bekende mensen (m/v) krijgen hebben mij erg geholpen te accepteren wat er allemaal op deze site beschreven wordt.. Simpelweg omdat het gemakkelijk te staven is in mijn eigen omgeving.

  Een ieder die nog twijfelt, lees u even in over morfologische geslachtskenmerken: https://www.leerwiki.nl/gezondheid/lichaamsfuncties/lichaamsbouw/botstelsel/34916/morfologische-geslachtskenmerken-van-menselijk-bot/

  Er zijn nog veel meer artikelen te vinden onder die zoekterm met wat duidelijkere plaatjes en voorbeelden.

  Met die kennis kunt u nu kritisch naar afbeeldingen van Grimes zoeken en zelf oordelen over haar “vrouwelijkheid”. Het blijkt opvallend moeilijk te zijn om afbeeldingen van bekende mensen te vinden die vanaf de zijkant genomen zijn (waar de vorm van het voorhoofd en de “wenkbrauwbrug” het gemakkelijkste te zien zijn), dus ik heb alvast wat voorwerk gedaan:

  http://images2.imagebam.com/66/56/67/848d351280900964.jpeg

  http://images2.imagebam.com/22/2b/3f/dff8e11280900984.jpg

  http://images2.imagebam.com/fd/e9/f8/6edeca1280900954.jpg

  Helaas begint de wetenschap ook deze argumenten te ondervangen: https://www.kijkmagazine.nl/nieuws/gezichten-man-en-vrouw-lijken-steeds-meer-op-elkaar/

 4. Zonnetje schreef:

  Tja, anders dan anders speciaal zal ik maar zeggen.
  Mogelijk komen zij echt uit een andere simulatie wat ik niet kan bewijzen. De manier van denken, gedrag en fysionomie kan ons helpen die mogelijke conclusie te trekken.

 5. guppy schreef:

  Zelf denk ik dat deze dipsticken deze wereld als enige verblijfplaats hebben. Als wij ze geen energie meer geven en inschakelen op ons hogere niveau dan houden ze op te bestaan. Dan is het game over! Als de controllers niet meer door ons bediend worden dan kan Lucifer zijn playstation uitschakelen. De dipsticken hebben zich verlaagd tot het laagste niveau en zijn onderdeel van de PlayStation geworden en worden ook uitgeschakeld (als wij loslaten) Vandaar dat ze een nieuwe playstation systeem in het huidige willen maken of noemen we het X box. Met X mas vieren we dat we vast zitten in de x box. Say ten all together say X. Het is zo overduidelijk dat ontkenning niet meer mogelijk is. Stoppen met reïncarneren op dit niveau. Ik moet zeggen dat deze wereld zonder de ellende me wel bevalt, maar ik wil wel toegang hebben tot mijn orgineel.

  Wij zijn losgekoppeld van boom van goed en kwaad en ons is geleerd dat we er niet van mogen eten. Je moet alles omdraaien van satan geleerd heeft. Je moet contact maken met de boom (van je ziel) want daar is de zuivere informatie. Het apple logo wordt niet voor niets hergebruikt!

  • Martin Vrijland schreef:

   Het Apple logo verwijst naar de valse illusie van van de boom van kennis, zijnde het internet. De echte kennis zit inderdaad in je oorspronkelijke zelf. Je avatar moet daar gewoon weer naar leren luisteren.

   Je moet je avatar google (“onder-water-kijkglas”) niet als leidraad nemen, maar je draadloze zielsverbinding met je originele zelf.

  • Mindsupply schreef:

   @guppy

   Mooi verwoord en helemaal met je eens..

   Prince heeft over onze boom een prachtig (unreleased) nummer gemaakt.

   De tekst zegt het allemaal..

   HIer een excerpt van de tekst:

   ——————————-
   Don’t pick my peaches
   Leave my tree alone

   This is not my money
   This is not my car
   This is not my world 2
   What labels me a star?

   CHORUS:
   This is my tree, my tree
   And I ain’t never gonna let U climb me
   This is my tree, my tree
   And I ain’t never gonna let U climb me

   Can’t a man have secrets?
   Can’t a man have love?
   Can’t a man have an attitude?
   Or is it all or none?
   I don’t know what U want

   CHORUS

   Watch me dance

   This is not my woman
   This is not her race
   Color shouldn’t matter
   If your soul is in the right place, right place, ooh

   If U’re lookin’ 4 [it then]
   Look in your own backyard
   Plant some peace flowers in your war zone
   So I can fire my bodyguards

   Did U hear me? (This is.. this is..)
   Yo, yo, slow it down (This is.. this is..)
   (This is.. this is my tree)

   ———————————–

   Prachtig nummer, hier te luisteren: https://youtu.be/it5WEOOopsw

   • guppy schreef:

    Thanks, mooi nummer ja. Als je eenmaal kijkt en luistert met onze echte zintuigen dan zie en hoor je het overal.

    Vandaag op de radio, reclame voor de lion king. Hou niet van Walt Disney maar ze laten hier en daar wel zien waar het over gaat.

    Everything the light touches is our kingdome.

    Ze laten ons geloven dat deze simulatie de enige manier is om ons te manifesteren, ik geloof dat het nog veel groter is.

 6. guppy schreef:

  De boom in de hof van Eden (garden of eaten) bewijst dat de schepper van deze wereld de kennis bij ons weg wilt houden.

  Hij haat het dat wij nog steeds onze zuivere verbinding kunnen maken zodat we bevrijding kunnen vinden. Garden of eaten is dualistisch voed systeem om de plus en min energie te voeden.

  Geloof mij maar dat er geen boom van goed en kwaad in de nieuwe digitale wereld staat. Alleen een boom van alles is goed en blijft goed. Verder geen vragen want de vragen zijn ingevuld door AI.

 7. Adamsappelreductie bij man-vrouw transseksuelen behoort tot de verzekerde zorg, indien bij de man-vrouw
  transseksueel sprake is van een passabiliteits-probleem als gevolg van een prominente adamsappel.

 8. Martin Vrijland schreef:

  En het gaat maar door…de propaganda is BIG TIME

  • Martin Vrijland schreef:

   Allemaal transgenders / gendereutrals…de manipulators hebben de nieuwe generatie al gebouwd..ze zijn overal rondom ons

   • Martin Vrijland schreef:

    De presentator van deze “show” is ook een genderneutral, met in dit geval een geactiveerde mannenstem. Het is allemaal dualistische kids-programmerings: subliminale programmering met een ogenschijnlijke inhoud over ‘feminisme’ (om de indruk te wekken dat het meisjes zijn).

    Waste of time om hier naar te kijken, maar niet als je begrijpt hoe zo de jongste generatie gebrainwashed wordt.

    • Zonnetje schreef:

     Wie de kinderen heeft, heeft de toekomst. Ze kunnen niet vroeg genoeg beginnen.

     • ZandInOgen schreef:

      “Give me a child for the first 5 years of his life and he will be mine forever.”

      “Give me four years to teach the children and the seed I have sown will never be uprooted.”

      “Give me just one generation of youth, and I’ll transform the whole world.”

      ― Vladimir Lenin

 9. In de AI wereld spreken ze van de aankomende ‘augmented’ world, humanity. Mensen die al diep hebben geïnvesteerd in hun fragmentariserende linkerbrein beschouwen al die AI als een extensie van hun ‘beperkte’ en volledig daarmee geïdentificeerde breindeel.

  Je hoort ze slecht en luid ademen, mooi spreken met dichtgeslibde stemmen, kort samengevat met zo goed als volledig ‘verwaarloosde’ verbinding met het eigen gewaarzijn en dus potentieel.

  De werkelijke ‘augmentatie’ van deze lege-hulzen-samenleving zou een gigantische herwaardering moeten zijn tot wie wij zijn en hoe wij ‘wel zijn’. Want pas als iemand die connectie met het eigen gewaarzijn leeft, kan er connectie optreden met alle andere ‘realisaties’ in het netwerk dat is aangesloten op gewaarzijn (alomtegenwoordig bewustzijn als jouw origineel). Dat is m.i. de werkelijke ‘augmentatie’.

  Het schrappen van het zangonderwijs bijv. binnen de pedagogische opleidingen en het zingen met kinderen op school, en dan met de eigen oren (fijnstoffelijk voelsysteem) was een van de laatste zetten in het afsnijden van de menselijke ontwikkeling van haar origineel. Vervolgens het tv-promoten van digitale vervormde zang en zingen met techniek en versterking en digitale truuken, heeft men ook deze laatste whole-brain-activiteit gereduceerd naar de linker hersenhelft van wilsprojectie, techniek en motoriek.

  Geen kind wil nog ‘gewoon’ met z’n eigen oren en stem zingen. Wat een directe uitwisseling is tussen het origineel, de ziel, en deze modulleerbare werkelijkheid.
  Misschien wel een van de meest vitale manieren om tegenstand te bieden tegen de subtiele ‘digitale augmentatie’ die wordt doorgevoerd.
  Maar wellicht moeten de ‘lege hulzen’ eerst volledig ontbinden alvorens dit potentieel massaal zal worden aangeboord. Evenals allerlei andere sensitiverings-activiteiten zoals natuurbeleving, meditatieve werkvormen, qi-gong, dans of eurithmy, massage, intuïtieve spelletjes, e.d het toneel langzaam hebben verlaten.

  Ik ben nog op zoek naar wat het vaccinatieprogramma, en de dwang daarachter, hiermee te maken heeft. Er is amper iets over te vinden. Wel over het verdienmodel en de eugenica/de-populatie, maar niet over, naar mijn idee, de relatie tussen het injecteren van genetische manipulatie en brein-manipulatie, die samen met led-lampen, GMO, chemtrails (die ook weer metaal-nanodeeltjes inbrengen in natuur, brein en lichaamscellen) 5G en mobiele/digitale apparatuur, welke dit transhumanisme moeten gaan afdwingen.

  Hier een uitleg van ‘Intuïtieve AI’; welke aantrekkelijk lijkt, maar in weze het einde betekent van het aanboren van het gezamenlijk ‘menselijk’ ecologisch bewustzijns-potentieel ten behoeve van fragmentarisch technologisch potentieel:https: //youtu.be/aR5N2Jl8k14

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten