Het absurde blinde geloof in de hier reeds lang voorspelde ‘coronavirus mutatie’

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 28 december 2020 19 Comments

Vindt u het ook zo verbazingwekkend hoe er ineens zo vlak voor de vaccinatie push een muterend coronavirus opduikt? Veel opvallender is het hoe de massa deze propaganda klakkeloos lijkt te slikken. Hoe kon het dat ik het al in het begin van deze corona-hoax voorspelde?

“Ja, maar Vrijland virussen muteren altijd”. Antwoord: “Deze keer komt die mutatie wel heel goed gepland op tijd vindt u niet!?” Op 21 april 2020 schreef ik bijvoorbeeld:

In meerdere artikelen voorspelde ik dat het mijns inziens de planning is dat Donald Trump moet vallen en dat er een gemuteerd virus zal opduiken. De reden van deze voorspelling is, dat met name Donald Trump het merk ‘rechts’ vertegenwoordigt en dat merk moet crashen. Dat merk is namelijk gekoppeld aan alles wat ‘kritisch denken’ is en dat is weer gekoppeld aan belachelijk gemaakte stigma’s.

Het merk ‘rechts’ (lees Trump) is gekoppeld aan ‘complottheorieën’ en dat merk moet en zal vallen, zodat de rest van het volk deze “veroorzakers van alle ellende” uit de maatschappij verwijderd wil zien. Komen die “gevaarlijke complotdenkers” na de geplande val van het merk rechts, niet netjes terug in de rij van de mainstream media en de politiek, dan zal niemand er om malen dat zij richting heropvoedingskampen gestuurd worden of zelf helemaal weg gewerkt worden. Dan kunnen de razzia’s beginnen en zal de rest van het volk dit applaudisserend toejuichen.

Een gemuteerd en veel gevaarlijker virus past precies in de planning van de reeds jaren door mij voorspelde pandemie. Maar we leven in een tijd dat mensen niet meer door kolder heen kunnen prikken behalve als ze voetbal kijken en de scheidsrechter de tegenpartij constant voordeel geeft en nog een penalty 30 seconden voor het einde uitreikt, na een lichte aanraking van een speler. Ineens is de massa een soort van blind voor de leugens van overheden en is propaganda iets wat alleen Adolf Hitler deed, maar nu niet meer bestaat.

De massa moet aan de spuit en om elke vorm van kritiek weg te nemen is de gecontroleerde oppositie opgetuigd. Die mogen elk onderwerp dat bijvoorbeeld hier op de website aangehaald wordt, naar zich toetrekken (zoals we recent zagen met de mogelijk besmetting via de PCR-test, die door vangnet pion Elke de Klerk naar zich toe werd getrokken, zodat u de in de Google zoekmachine niet bij Vrijland terecht komt maar bij de klerk van de staat)

Je kunt in principe elk onderwerp via gecontroleerd oppositie onder het daglicht brengen en het zo vaag formuleren dat het ongeloofwaardig wordt en mensen gaan denken “ach, dat zijn die aluhoedjes wappies”. Lange Frans en vele anderen mochten kritisch denken aan Donald Trump, Janet graancirkel Ossebaard, Fall Cabal en Q Anon koppelen om zo het stigma ‘complotdenkers’ duidelijk op de kaart te zetten en via de geplande val van Donald Trump (wat nog een staartje krijgt) door het putje te helpen afserveren. Hoe dat nog verder uitgespeeld zal worden via de tweetraps boobytrap, lichtte ik in dit artikel toe.

Om goed te begrijpen hoe we middels propaganda bespeeld worden moeten we iets meer moeite doen dan met bier en chips een partijdige scheidsrechter beoordelen. We moeten daadwerkelijk begrijpen wat een virus is en onszelf de vraag stellen of het eigenlijk wel besmettelijk is. Dat een virus niet besmettelijk is, wordt goed duidelijk als u bijvoorbeeld dit artikel en deze lijst vol bewijsvoering een keer grondig bestudeert. Dat is best de moeite waard, want het nemen van een vaccin weegt iets zwaarder dan het per ongeluk drinken van een biertje te veel tijdens de voetbalwedstrijd of het eten van een frikandel waarvan je niet weet wat erin zit (zie uitspraak Hugo de Jonge). Het zal een levens veranderd en blijvend effect op u hebben.

Telkens als u de kritiek op het vaccin via de alternatieve media benoemd ziet worden, houdt u er dan rekening mee dat de staat haar vangnetpionnen gelanceerd heeft die waarheid met dwaalsporen vermengen om dit in later stadium op te kunnen blazen, zodat het kind met het badwater weggegooid kan worden. Blijft u bij de bron en die bron vindt u hier. Ik waarschuw al sinds 2014 dat deze neppandemie er aan zat te komen en ik legde uit welk doel dit had. Dat doel beschrijf ik het beste samengevat in mijn boek.

Ook op 4 mei 2020 sprak ik al over toekomstige mutaties en hoe vaccinaties een hoger doel dienen. Lees dat artikel nog eens en leest u vooral dat boek dat waarschijnlijk de beste samenvatting van het totaalplaatje geeft.

uw boek

Bron linkvermeldingen: ad.nl, dagelijksestandaard.nl

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]

183 Shares

Tags: , , , , ,

About the Author ()

Comments (19)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Zonnetje schreef:

  Ik heb vandaag weer persoonlijk onderzoek gedaan bij een verpleeghuis. Sinds maart tm heden zouden op een hand te tellen max 5 personen overleden zijn aan ‘ corona’, labeltje positief maar ze hadden andere medische kwalen. Bij het dichtstbijzijnde ziekenhuis was de ic zeker niet ‘ overvol’ integendeel.

  De bevolking wordt gigantisch in de maling genomen door de medici en de overheid. Mensen vertrouw je arts niet. Doe geen tests, stel vragen en vraag het medisch dossier op enz

  Nogmaals hoogste tijd voor directe democratie.
  Slaven aller landen verenigt u en ontwaak uit de nachtmerrie.

 2. guppy schreef:

  https://www.cbg-meb.nl/documenten/vragen-en-antwoorden/coronavaccin-biontech-pfizer

  11. Voorkomt een covid vaccin andere besmettingen? Dit moet nog onderzocht worden.

  Dus u moet een mondkapje drager terwijl wetenschappelijk bewezen is dat het niet covid voorkomt. Maar u moet wel een vaccin nemen (en in lockdown) terwijl het niet onderzocht is of het covid verspreid.

  Lees en luister goed, u wordt voor de gek gehouden!

  • Jos De Jong schreef:

   Ook vraag 15 is een mooie.
   We blijven monitoren.
   En dan straks bij elke mutatie, toch een nieuwe prik prik halen. Hahaha, wat een ellende.

   Ik merk nu wel in mijn omgeving, dat zelfs de grootste voorstanders hun eigen argumenten minder sterk vinden dan eerder in maart.

 3. N Elfakir schreef:

  Wikileaks just dumped all of their files online. Everything from Hillary Clinton’s emails, McCain’s being guilty, Vegas shooting done by an FBI sniper, Steve Jobs HIV letter, PedoPodesta, Afghanistan, Syria, Iran, Bilderberg, CIA agents arrested for rape, WHO pandemic.

  Happy Digging! Here you go, please read and pass it on….. https://file.wikileaks.org/file/

  These are Clinton’s emails: https://file.wikileaks.org/file/clinton-emails/

  Index file! https://file.wikileaks.org/file/?fbclid=IwAR2U_Evqah_Qy2wxNY12FMqFC5dAFUcZL5Kl4FIfQuMFMp8ssbM46oHXWMI

  Send to everyone you can as fast as you can! 😎
  Index of /file/
  file.wikileaks.org

  Dit kreeg ik zojuist misschien heb je er iets aan ..
  Succes 👊

 4. ZalmInBlik schreef:

  Mocht u in contact staan met een medicus (huisarts, specialist) omtrent dit corona fiasco. Vraag dan naar het Koch postulaat van het Sars-Cov2 “virus” waarin blijkt dat het geïsoleerd is. Ik kan u op een briefje geven dat het NIET bestaat!!

  Maw waar dient dat vaccin dan voor?

 5. Tilly Sarr-Valk schreef:

  een niet geïsoleerd covid19 virus zorgt voor miljoenen besmette zieken in de hele wereld. Rara hoe kan dit worden uitgelegd. Zag net beelden uit Iran een van de meest getroffen landen. En ook daar wordt volop gevaccineerd. Is de medische staf van hele wereld gek geworden en volgen zij de orders van de WHO?
  Valt dus ieder land onder de plannen van het WEF, voor de Great Reset.
  Het is bijna niet te bevatten. En stel dat wij als klein landje ons hieraan niet onderwerpen, hoe gaat dat internationaal dan uitwerken. Dank voor uitleg.

  • Zonnetje schreef:

   Even voor de goede orde. Nederland is fysiek, geografisch een klein land maar een van de top promoters van de new world order, crediteur bepaalt beleid andere landen, omdat Nederland de kapitaalstromen beheert, genereert,en controleert, offshores, grondstoffenbeheer, intellectueel eigendomsrecht, belastingverdragen enz, en uiteraard omdat hier belangrijke vrijmetselaars wonen.
   Zuid-europese landen zijn eigenlijk slavenlanden, eeuwig in schuld, dat is ook de bedoeling om die landen geen eigen nationaal beleid te laten voeren. De leiders van die zuid-europese landen zijn gelieerd aan de vrijmetselaars in Nederland enz. De zogenaamde hulp, kapitaalstromen, vanuit Nederland aan die landen is zowel om hun collega vtijmetselaars te paaien als nogmaals om het beleid in die landen te bepalen. De gewone bevolking in die zujd-europese landen weet dat uiteraard niet en wil het eigenlijk ook niet weten.

 6. Zonnetje schreef:

  Tja, je stelt veels te moeilijke vragen aan die ‘arme’ artsen, specialisten die zo ‘ hard’ voor de ‘ corona’ patienten werken. Artsen, specialisten werken gewoon samen met de overheid, doen mee met het bedrog, fraude om de gewone bevolking kapot te maken.

  Er is maar 1 virus op deze aardbol!

 7. Camera 2 schreef:

  Eigenlijk zouden we deze uitleg in film onder even moeten ondertitelen
  in het Nederlands en massaal iedereen er mee moeten spammen, de hersenspoeling propaganda op de weg ,krant, parken, en tv is te unheimish walgelijk aan het worden.

  Top uitleg, maak de estafette af en geef door

  https://www.bitchute.com/video/gXwgoczfPsZ8/

 8. ZandInOgen schreef:

  Een Duitse film uit 1979 dat het script volgt van de huidige plandemie, maar het berust uiteraard louter op toeval.

 9. waarnemer schreef:

  Zo doet men dat om straks te ‘bewijzen’ dat de vaccins werken. WHO adviseert na kritiek het aantal cycles te verlagen:

  https://off-guardian.org/2020/12/18/who-finally-admits-pcr-tests-create-false-positives/

 10. Camera 2 schreef:

  Als men niet leest zijn er altijd nog onderzoeksters die het simpel aan
  ons willen/kunnen uitleggen, zie video onder.

  Hierbij nogmaals: De uitleg van Pasteur’s fraude
  De uitleg van een virus(wat is dat dan?)
  De uitleg dat maatregelen heden totaal krankzinnig zijn
  De uitleg dat we van jongs af aan in de maling genomen zijn

  https://lbry.tv/@ReneScherger:a/Do-viruses-even-exist:7

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten