Het bewijs dat grote alternatieve media websites gecontroleerde oppositie zijn

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 4 mei 2019 11 Comments

bron: businessinsider.com

Ik schrijf al enkele jaren dat de meeste bekende alternatieve media websites in de broekzak van de gevestigde orde zitten en hun taak vervullen in een spel waarin het gehele krachtveld van verschillende meningen en gedachtegoed gestuurd en aangewakkerd worden in voor- en tegenstellingen. Dat is de dualiteit die steeds nodig is om de plus en min polen op hoogspanning te zetten in de maatschappij. Het is een spel van bewust ingebouwde desinformatie gecombineerd met delen van waarheid, subliminale programmering en perceptiemanagement. De spil hierin vormen de geheime diensten en andere geheime organisaties. Dat is niet alleen iets wat in de VS plaatsvindt, maar ook in Nederland en eigenlijk alle landen wereldwijd. Het is belangrijk dat u dat gaat doorzien en daarom is het nuttig om wat bewijs te tonen.

Laten we eens kijken hoe dat bijvoorbeeld zit met de website Infowars.com van Alex Jones.

De Disinformation Company connectie

Onderstaande documentaire is een toelichting op dit artikel, waarvan ik de vertaling hieronder plaats. Het gaat over het bedrijf genaamd ‘The Disinformation Company’ en de connectie met Alex Jones.

Het werk van de bekende luidruchtige complot-celebrity Alex Jones, waaronder een aantal documentaires, zoals Endgame: Blueprint for Global Enslavement and New World Order en zijn boek The Answer to 1984 Is 1776, werden verspreid en / of gepubliceerd door Satanist en Alleister Crowley aanhanger Richard Metzger’s bedrijf genaamd The Disinformation Company, een bedrijf dat techno-pagans en transhumanisten met elkaar verbindt. Metzger was presentator van een tv-programma genaamd Disinformation, The Disinformation Company en zijn website Disinfo.com, met de slogan ‘alles wat je weet is verkeerd’, dat zich richt op de actualiteitstitels en probeert vermeende complottheorieën, occultisme, politiek, nieuws, eigenaardigheden en vermeende desinformatie te onthullen.

Metzger geeft toe dat hij zich vanaf jonge leeftijd identificeerde als een “warlock” (tovenaar) en dat hij zorgvuldig studie maakte van het werk van [Kenneth] Anger (een Crowleyaanse filmmaker, die Crowley’s magick toepaste). Mede door zijn invloed combineerde Metzger zijn carrièreambities in de filmindustrie en voor televisie met zijn eigen (crowley) magick interesses.” Anger, de beruchte producent van Crowley-geïnspireerde undergroundfilms, was de sleutelfiguur in het netwerk van Laurel Canyon-musici, occultisten, leden de Manson Family en de Satanskerk. Uiteindelijk beschouwt Meztger de Disinformation Company als een “magick onderneming” en legt hij uit:

Magick – gedefinieerd door Aleister Crowley als de kunst en wetenschap van het veroorzaken van verandering in overeenstemming met de wil – is altijd de vitale kern geweest van alle projecten die we ondernemen bij The Disinformation Company. Of het nu via onze website, publicatie-activiteiten of onze tv-series is, het idee om de realiteit op een positieve manier te kunnen beïnvloeden, is wat onze activiteiten drijft. Ik heb The Disinformation Company Ltd. en onze verschillende activiteiten altijd beschouwd als een zeer complexe betovering.

Naast Alex Jones was de Disinformation Company ook verantwoordelijk voor een aantal ogenschijnlijk establishment-kritische of samenzweringsgezinde documentaires, zoals Outfoxed: Rupert Murdoch’s War on Journalism (2004), Uncovered: The Whole Truth About the Iraq War (2004), Bush Family Fortunes: The Best Democracy Money Can Buy (geregisseerd door Greg Palast), Wal-Mart: The High Cost of Low Price (2005), Irak te koop: The War Profiteers (2006), Slacker Uprising (een film van Michael Moore’s tour door universiteiten in swing states tijdens de verkiezingen van 2004, evenals 9/11: Press for Truth (2006), 9/11 Mysteries (2006).

Disinformation, ook bekend als Disinfo Nation, was een televisieprogramma dat werd georganiseerd door Metzger, dat twee seizoenen uitzond op Channel 4’s late night “4Later” programmeerblok in het VK. De zestien 30 minuten durende afleveringen geproduceerd voor C4 werden vervolgens teruggebracht tot vier ‘specials’ van een uur, bedoeld voor het Sci-Fi Channel in Amerika, maar nooit uitgezonden vanwege hun controversiële inhoud. Die vier shows zijn vervolgens uitgebracht op een dvd, met een tweede bonusschijf met hoogtepunten van DisinfoCon, een twaalf uur durende evenement in 2000, met Metzger en een groot aantal occulte beroemdheden, waaronder Marilyn Manson, Kenneth Anger, schilder Joe Coleman , Douglas Rushkoff, Mark Pesce, Grant Morrison, Robert Anton Wilson, Todd Brendan Fahey en anderen.

De bizarre ironie is dat Disinformation precies dat lijkt te produceren: desinformatie. Een sprekend voorbeeld is het interview van Metzger over Disinfo Nation van Ted Gunderson, een voormalig FBI-agent die bekend staat om zijn onderzoek naar een geheim en wijdverbreid netwerk van groepen in de VS die kinderen kidnappen en onderwerpen aan Satanisch ritueel misbruik en mensenoffers. De documentaire van Metzger is echter overduidelijk een aanfluiting, in de Discordiaanse stijl van ‘humor’ en het spelen van beide kanten die typisch zijn voor Robert Anton Wilson. Gunderson’s focus ligt op mishandeling binnen de CIA en het militaire establishment, en hij vermeldt dat Zuid-Californië een cruciaal gebied is van satanische cultactiviteit. Hoewel Metzgers documentaire beweert een “diepe en undercover inkijkje” te geven op de “duistere figuren” in het satanisme van vandaag, plaatst hij Gundersons opmerkingen naast elkaar door verslag uit te brengen over een meelijwekkende groep klungelige satanistische wannabes.

De video van Metzger herinnert aan een vergelijkbaar stuk desinformatie geproduceerd door Britain’s Channel 4 in 1992, getiteld “Beyond Belief”, dat beweerde bewijs te leveren van Satanisch ritueel misbruik (SRA). De show werd georganiseerd door Andrew Boyd, een actieve tegenstander van SRA en auteur van Blasphemous Rumours, een boek over het onderwerp. “Beyond Belief” bevat verwijzingen naar zowel wetshandhavingsinstanties als de meningen van medische experts, evenals een interview met de nu ontkrachte cult-overlevende “Jennifer” die beweerde deel uit te maken van de groep die de video maakte.

Beeldmateriaal bevatte obscene rituelen waarbij een man met een kap betrokken was, met rituele symbolen in zijn vlees gesneden, een naakte vrouw vastgebonden en verkracht, en een schijnbare abortus op een andere ingetogen en mogelijk gedrogeerde vrouw. Een andere scène laat een jong meisje zien dat vastzit en betrokken is bij een gewelddadige seksuele daad. Deze sequenties worden geïnterviewd met opnamen van expliciete seks.

Alex Jones kan dus worden gekoppeld aan iemand die zich heeft weten te specialiseren in Aleister Crowley’s magische tovenaarstechnieken en de toepassing hiervan in media. Aleister Crowley is de grondlegger van een occulte leer genaamd Thelema. We hebben het dan over een leer waarvan Crowley beweerde dat deze hem werd ingegeven door een spiritueel wezen in Caïro waarbij zijn vrouw als medium fungeerde. De leer van Crowley is gebaseerd op Egyptische mythologische goden. De oude mythen kenden een goddelijke kracht toe aan de planeten. Veelvuldig wees ik op de Saturnus verering die we overal om ons heen zien. Ook in de leer van Crowley komt dit weer naar voren. Crowley was lid van de organisaties Golden Dawn en de O.T.O. (Ordo Templi Orientis). Die laatste is een tempeliers organisatie die verbonden lijkt te zijn met de Egyptische farao’s. Crowley’s interesse in de Egyptische mythologie is dan ook goed verklaarbaar.

Ik heb ook al eens toegelicht hoe mijns inziens de wereld nog steeds bestierd wordt door de faraonische bloedlijnen. Dat Aleister Crowley dus met alle grote politieke wereldleiders omging mag geen toeval heten. Hij was de ‘sergeant Pepper’ van The Beatles en beïnvloede eigenlijk de gehele muziek- , tv- en filmindustrie. Crowley was de grote held van The Beatles, The Rolling Stones, Led Zeppelin, maar ook van bijvoorbeeld Ramses Shaffy. Crowley bezat zijn eigen klooster op Sicilië en had daar naar verluidt openlijk seks met kinderen. Crowley gebruikte seksrituelen om een hogere spirituele status te bereiken. Één van de rituelen van Crowley is bijvoorbeeld ‘Eroto-comatose Lucidity’ wat vrij vertaald betekent ‘het bereiken van de verlichting via een comateuze toestand van het slachtoffer als gevolg van seks‘. Dat kan misschien nog een beetje spannend klinken voor de thrillseeking lezer, maar een comateuze toestand is niet bepaald onschuldig. De omschrijving van het ritueel vindt u hier en komt er samengevat op neer dat een jonge jongen net zolang seksueel aangerand wordt tot hij een soort comateuze toestand bereikt en zijn geest zich ontkoppeld van het lichaam. Deze zuiver pedoseksuele groepsverkrachting is één van de vele seksrituelen van Aleister Crowley, de man die door zoveel beroemdheden aanbeden wordt.

Crowley wist de technieken van zijn magie over te brengen op de muziek-, tv- en filmindustrie. Dan moet u denken aan zaken op subliminaal niveau, zoals ‘reverse speach’ en vele andere technieken. Sommige van die magische (door Crowley ‘magick’ genoemd) technieken zijn terug te vinden in bijvoorbeeld liedjes van The Beatles en andere bands. Het draait in die magick om een combinatie van subliminale technieken en in programma’s verpakte occulte rituelen en symboliek; voor het oog meestal niet zichtbaar. Feitelijk kun je wel stellen dat Crowley’s magick de standaard is geworden voor de gehele muziek-, tv- en filmindustrie.

bron; reddit.com

Jimmy Savile, de gootste tv-persoonlijkheid van het Verenigd Koninkrijk en serie-kindermisbruiker, beschouwde zichzelf eveneens als occultist die in de voetstappen van Aleister Crowley trad. Savile kon vrij door het VK reizen om kinderen en gehandicapten naar believen te kunnen misbruiken. Savile zou zelfs necrofilie hebben gepleegd op lichamen in ziekenhuis-mortuaria. Savile, die op 84-jarige leeftijd stierf in oktober 2011, was de grootste zedendelinquent van Groot-Brittannië nadat de politie bekendmaakte dat hij ten minste 450 slachtoffers van acht tot en met 47 jaar oud had gemaakt.

Het simpele feit dat iemand als Alex Jones aan de oprichter van The Disinformation Company gekoppeld kan worden, koppelt hem dus feitelijk aan de leer van Crowley. daaruit zou je kunnen halen dat we hier met een agent van de (faraonische) wereldorde te maken hebben.

De Council for National Policy (CNP) en de John Birch Society (JBS) connectie

Alex Jones kan ook zeer duidelijk worden gekoppeld aan een paar grote denktanks, zijnde de Council for National Policy (CNP) en de John Birch Society (JBS).

De CNP werd in 1981 opgericht door Tim Lahaye en Paul Weyrich. Lahaye is een Amerikaanse predikant, spreker en schrijver van christelijke boeken. Hij behoorde tot het evangelische christendom en was getrouwd met de christelijke schrijfster Beverly LaHaye. Weyrich was een politiek activist, commentator (denk CIA) en oprichter van allerlei denktanks, zoals The Heritage Foundation, de Free Congress Foundation en de American Legislative Exchange Foundation. Weyrich wist dus duidelijk waar hij geld kon krijgen en als we groot geld ruiken, dan weten we eigenlijk al wie het spel controleert. De CNP is een soort Amerikaanse Bilderberg. Al haar bijeenkomsten zijn dan ook geheim. Er lekt niets naar buiten. De organisatie vormt een soort paraplu voor ‘waarheidszoekers’ opgericht door judeo-christen-zionisten.

Dan heb je nog de rechts-radicale John Birch Society (JBS). De John Birch Society is een Amerikaanse rechts-radicale groepering, opgericht in 1958 door zakenman-activist Robert W. Welch, Jr. als voornamelijk anticommunistische propaganda- en lobbyorganisatie. We zien dus steeds weer het grote geld opduiken. Dat moet eigenlijk al achterdocht oproepen. Welch wilde een ‘geheime, monolithische organisatie’ oprichten die ‘onder volledig gezaghebbende controle op alle niveaus zou opereren’.

Leest u dit online boek er even op na om te ontdekken hoe Alex Jones dus aan deze organisaties gekoppeld kan worden. Veel meer aan te raden is het echter om onderstaande documentaire even goed te bekijken. Als u dan, nadat u er echt even serieus de tijd voor genomen heeft om dit alles te bestuderen, een beetje begint te doorzien hoe ook het oppositiekrachtveld van de alternatieve media in de zak van de elite zit, dan hoop ik dat u door krijgt dat er nog maar weinig onafhankelijke bronnen te vinden zijn. Ik raad dan ook aan dit artikel nog eens te lezen aangaande de situatie in Nederland. Hopelijk dat u hierdoor ook begint in te zien hoe belangrijk het is om de echte onafhankelijke schrijver (de enige in Nederland die dit alles openlijk aankaart) te steunen.

Leest u ook de reacties nog even, waarin u de connectie met Nederlandse websites terugvindt.

Bron linkvermeldingen: conspiracyschool.com, scribd.com

67 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (11)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZalmInBlik schreef:

  Je kunt het doortrekken naar de War on (T)error, je creert een vijand noemt het Al Qaeda/ISis waardoor je legitimatie hebt om interventie toe te kunnen passen..

  Terugkomend op Crowley/OTO de vader van Aleister Crowley zat in een sekte The Plymouth Brethren genaamd deze groep is van cruciale belang geweest in het beïnvloeden van de Evangelische Christenen op het Amerikaanse vasteland..hieruit zijn ideologieën ontstaan zoals Darbyism en is er zelfs een Scofield bijbel geproduceerd die allen het zionisme ten hemelen dragen
  https://hermetic.com/crowley/worlds-tragedy/the-plymouth-brethren
  https://www.godlikeproductions.com/forum1/message3396318/pg1?c2=1

  De groep die vandaag de dag Trump en zijn zionistische eindtijd stroming (spiritueel) ondersteunt..

 2. Martin Vrijland schreef:

  Artikel: https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/verspreider-smaad-en-laster-martin-vrijland-jeroen-hoogeweij-heet-nu-naomi-hoogeweij/

  In dit artikel leg ik de connectie van de Martin Vrijland smaad en laster verspreider Jeroen Hoogeweij met Aleister Crowley O.T.O uit:

  Jeroen Hoogeweij, de bron van alle smaad en laster die over Martin Vrijland op het internet te vinden is, heeft nooit zijn identiteit verborgen gehouden. Het meeste wat nu nog steeds aan ongefundeerde berichten online te vinden is, komt van de hand van Jeroen en had als duidelijk doel de geloofwaardigheid van de artikelen van de hand van Martin Vrijland te ondermijnen. Dit heeft nog steeds zijn effect, omdat Google weigert de links te verwijderen en omdat mijn aangifte onbehandeld blijft.

  De teksten zijn nog steeds online te vinden; onder meer op de website ‘hoaxwiki’ die hoog in de Google zoekmachine verschijnt. Ik heb besloten geen energie meer in het ontkrachten van deze kolder te steken. Zodra ik immers ga duiden waar de onwaarheden allemaal zitten, klimmen de betreffende websites onmiddellijk weer in de pen om zaken aan te passen of te verwijderen. Zo stond er in het verleden bijvoorbeeld dat ik een voormalig werkgever had opgelicht. Toen ik echter bewijs op mijn site publiceerde dat ik op een goede en vriendschappelijke manier afscheid van dit bedrijf genomen had, werd dat verhaal snel verwijderd. Het probleem van deze bewust verspreide desinfo is vooral dat nieuwe lezers geneigd zijn het te geloven en daarmee maar simpelweg af te haken. In die zin is het dus een effectieve methode om een kritische schrijver de pas af te snijden en zijn reputatie te ruïneren.

  Ik heb inmiddels meerdere advocaten gevraagd om mijn zaak op te pakken en de staat aan te klagen voor het niet behandelen van mijn aangifte. Tot nu toe lijkt niemand zijn vingers te durven branden aan het aanklagen van de staat. Die kan toch als duidelijke verantwoordelijke worden aangewezen, omdat een zeer uitgebreide en gedetailleerde aangifte met daarin keihard bewijs simpelweg niet in behandeling genomen werd. Zou dat misschien liggen aan het feit dat duidelijk is dat de staat een stevige hand in deze online smaad en laster heeft? Ik heb mijn zaak tevens bij Sven Hulleman neergelegd om te kijken of hij zijn vingers hieraan durft te branden.

  Het heeft mij altijd verbaasd hoe gemakkelijk deze Jeroen Hoogeweij in der tijd omsprong met het plegen van al die smaad en laster. Met name omdat dit duidelijk strafbaar is. Ik publiceerde zelfs zijn rijkspas en het was dan ook duidelijk dat Jeroen voor de staat werkte. Even leek Jeroen van de radar te zijn verdwenen en in het roddelcircuit kreeg ik te horen dat hij kanker zou hebben. Nu geloof ik niet zo in roddels, maar het was wel opmerkelijk dat hij weinig actief meer was op de bekende sites die er voornamelijk op gericht waren Martin Vrijland zwart te maken (en daar full time mee bezig waren). Ik was dan ook zeer verrast toen een lezer mij recentelijk wees op een twitter account met de naam Naomi Hoogeweij.

  Was dat misschien de reden dat Jeroen zich nooit zo druk maakte over zijn identiteit? Is dit echt Jeroen? Heeft zij zich laten verbouwen? Serieus? Ik dacht even dat het een grap was. Het zou mijn zaak juridisch wel extra interessant maken! Wat gebeurt er als je aangifte hebt gedaan tegen een persoon en die persoon heeft een geslachtsverandering ondergaan? Bizar!

  Jeroen zat altijd al hoog in de boom bij de Aleister Crowley O.T.O. organisatie. Binnen dergelijke Luciferiaanse geheime genootschappen lijkt het transgenderisme een vrij gebruikelijke kwestie te zijn. Het lijkt er zelfs op dat deze genootschappen wereldwijd de ‘genderneutraal’ en de ‘transgender’ marketing sterk promoten. Ik heb dit uitgebreid toegelicht in mijn artikelen over dit onderwerp, waarin ik onderbouwde dat dit vooral te maken heeft met de gedachte dat Lucifer tweeslachtig is. Wie kent niet het Luciferiaanse Baphomet boksymbool dat een bok met borsten en een fallus voor moet stellen. De beste verwijzing hiernaar werd misschien wel gerepresenteerd door de man/vrouw winnaar van het Eurovisie songfestival in 2014, Conchita Wurst. Leest u bijvoorbeeld eens dit artikel voor een uitgebreide toelichting. Het past dus eigenlijk wel in het plaatje dat Jeroen zich heeft laten ombouwen.

  Inmiddels is Jeroen (nu dus Naomi) weer actief op het internet en is hij gastschrijver geworden bij de website jalta.nl. Toen ik dit ontdekte was mijn idee dat ik in de maling genomen werd snel verdwenen. Het is echt waar: Jeroen is nu Naomi! Op Jalta publiceert Jeroen ook over zijn transgenderervaringen en de reacties van zijn omgeving daarop.

  Misschien moet ik Naomi maar gewoon veel succes wensen in haar nieuwe functie bij Jalta. Laten we hopen dat de LGBTQ propaganda vooral veel kinderen mag overtuigen om ook te gaan twijfelen aan hun geslacht en om eens te gaan nadenken om ook het plezierige verbouwingsproces te ondergaan. Jeroen kan misschien hun lichtend voorbeeld zijn. Zo te zien is het best leuk. Ook bij Pauls Puber Kookshow hebben we al eens gezien hoe leuk je er dan uit kunt komen te zien en bij de HEMA kun je alvast je kleding gaan kopen.

  Ik vind het wel jammer dat ik nooit meer in de gelegenheid zal zijn om Jeroen uit te dagen voor een man tot man gevecht om hem een stevige rechter hoek te geven of flink onder zijn ballen te schoppen. Verdraaid! Maar goed, die boosheid was ik eigenlijk al overgroeid en van vrouwenmishandeling ben ik al genoeg beschuldigd (wel van de hand van Jeroen, maar dat terzijde; Jeroen is niet meer), dus ik wil mij daarom in liefde tot Naomi richten: Naomi, je ziet er geweldig uit schatje! We kunnen toch opnieuw beginnen nu je een vrouw bent?

 3. ZandInOgen schreef:

  sex cults maken hier zeker onderdeel van uit, zie wat er recent met de NXVIM cult is gebeurd gefinancierd door een usual suspect Bronfman die weer gelieerd kan worden aan Epstein en Branson (Virgin Record what;s in a name) klassieke kompromat methodieken

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3532987/ook-15-jarige-slavin-bij-sekscult-van-sterren-en-miljonairs
  https://www.thesun.co.uk/news/6117529/nxivm-held-parties-on-richard-branson-island-claims/

  https://www.henrymakow.com/2019/04/ Zionist-Godfather-Samuel-Bronfman%20.html

 4. Zonnetje schreef:

  Tja, het zal niet verbazen om te vernemen dat Aleister Crowley een medewerker van de tussen haakjes ‘ engelse’ geheime dienst was, spy dus was. Om die reden kun je veel strafbare, gestoorde dingen doen en er nog mee wegkomen.

 5. guppy schreef:

  Het is toch te ziek voor woorden dat al dat volk zijn/haar ziel verkoopt om iedereen voor de gek te houden. Zou mij niets verbazen als ze uiteindelijk ziek worden van al deze leugens.

  De groep die er niet aan meedoet zal verketterd worden maar ik weet zeker dat deze groep zal overwinnen!

  Ga zo door Martin en je moet niet vergeten dat de groep erg groot is en groeit en die doorhebben dat de zwartmakerij van de waarheid en van jouw naam gebaseerd is op leugens.

  • Martin Vrijland schreef:

   Dat is de strategie. Jaag iedereen uit het speelveld weg die niet gecontroleerd is. Jeroen Hoogeweij (heel toevallig buurman van Micha Kat in der tijd) mocht met zijn Website (waarvan Swapichou de hoofdmoot vormde) Martin Vrijland proberen volledig af te branden. Micha Kat werd ook voor de schijn aangevallen, maar nooit fundamenteel schadelijk.

   We zien aan gecontroleerd websites altijd dat ze (gecontroleerd) aangevallen worden, maar dat dient een doel; zoals nu bij de op non-actief stelling van hun Facebook pagina’s. Deze websites moeten als het ware de boosheid kanaliseren en de volgers steeds inactief houden.

   Het is een multi-dimensionaal spel (zoals de docu goed laat zien) en daarin worden alle elementen van de menselijke psyche bediend en wordt elke energie gekanaliseerd.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten