Het corona-virus en het begin van een diepe crisis gevolgd door een Turkse machtsovername van Europa

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 28 februari 2020 28 Comments

bron: parool.nl

Het zijn twee verschillende onderwerpen en toch hebben ze mijns inziens heel veel met elkaar te maken: het corona-virus en Turkije. Ongeveer gelijktijdig met de opkomst van het corona-virus, zien we dat Turkije de messen scherpt in Syrië. Turkije zet daarmee druk op zowel Syrië als Iran en Rusland; de beide landen die het Syrische leger steunen. De relatie met Rusland lijkt binnen enkele maanden weer volledig te zijn bekoeld en is zelfs omgeturnd in vijandigheid. Ondanks de Turkstream gasdeal en ondanks de aanschaf van die mooie S-400 luchtafweersystemen, zijn de twee landen sinds enkele weken weer ouderwets water en vuur. Turkije eist nu zelfs een vliegverbod boven Idlib en dat is in feite een soort alibi om Russische toestellen uit de lucht te mogen schieten. Het lijkt erop dat we in de opmaak zitten van het herrijzende Ottomaanse rijk.

Het corona-virus kan mooi voor de trigger voor een snelle en complete chaos in Europa zorgen. De Nederlandse GGD blijkt lekker slordig om te zijn gegaan met besmette mensen en gaat rustig onbeschermd een kopje koffie met ze drinken, terwijl diezelfde mensen in Duitsland in quarantaine werden gezet (zie hier). Je kunt zo’n verhaal echter ook brengen om de angst aan te wakkeren voor een potentieel snelle verspreiding van het virus. Het beeld van een onzorgvuldige GGD kan bijdragen aan de angst voor snelle verspreiding en dat geeft weer het effect van een ineenstortende AEX. Handelaren zijn immers als de dood voor het in quarantaine leggen van belangrijke steden die gelden als knooppunten voor de logistiek. Dat de AEX vandaag instort heeft daar vast mee te maken, maar is vooral een gevolg van de val van de Amerikaanse beurzen, die gister de grootse ineenstorting sinds de grote depressie uit 1929 meemaakten (zie hier). Die val heeft linea recta met het corona-virus te maken als gevolg van de verbondenheid van de Amerikaanse economie met die van China (zoals toegelicht in dit artikel en dit artikel).

Ondertussen zet de Turkse president Erdogan de vluchtelingenkraan richting Europa open. Dat komt dan nog eens bovenop de corona-virus crisis. Als de winkelschappen in de Europese steden binnen nu en enkele weken leeglopen, omdat de logistiek wereldwijd spaak loopt, zal die vluchtelingenstroom de dan reeds ontstane chaos kunnen helpen katalyseren. Ja, de hier op de site reeds lang voorspelde economische crisis en chaos in Europa gaat er nu echt komen. Het corona-virus lijkt de (zelfgeschapen) trigger om de ‘everything bubbel’ op te kunnen blazen en tevens (nadat de wereldbevolking eerst lekker in paniek is gebracht) een wereldwijde vaccinatieverplichting op te leggen. Sowieso levert een stevige crisis een perfecte voedingsbodem voor het installeren van een politiestaatregiem.

De chaos in Europa zal beginnen bij het leeglopen van de supermarkten. Nederlanders hebben mijn waarschuwing om te gaan hamsteren vermoedelijk genegeerd als weer zo’n complotgedachte, negativiteit of angst zaaierij. Het is echter zuivere logica te kunnen beredeneren dat een economische crisis tot het faillissement van bijvoorbeeld grote transportbedrijven of containertransporteurs zou kunnen leiden, waardoor de aanvoerlijnen stilvallen. De internationale afhankelijkheid in voedselleveranties tussen landen is zo immens groot, dat ieder land daar last van gaat krijgen; ook Nederland. De schappen zijn binnenkort leeg, wat leidt tot hongerige mensen en hongerige mensen gaan uiteindelijk plunderen. Komt er dan gelijktijdig ook nog eens een vluchtelingenstroom uit Syrië binnen, dan is de chaos helemaal compleet en slaat de vlam in de pan.

Wat gaan de Europese NAVO partners van Turkije doen als de eigen bevolking bezig is met plunderen? Wat gaan de NAVO partners überhaupt doen als het om het Turkse standpunt aangaande de Syrische provincie Idlib gaat? Feitelijk heeft Erdogan die NAVO partners al om steun gevraagd (zie hier). Wat gebeurt er als de NAVO deze steun aan Turkije afwijst, uit angst voor een totale oorlog met Rusland en Iran. Tenslotte is het Syrische conflict er eentje waarin Rusland en Iran actief meestrijden, dus een oorlog om Idlib is een oorlog tegen Rusland en Iran en dus feitelijk een wereldoorlog. Besluit Turkije dat de Europese NAVO partners hem in de steek laten en zal hij gebruik gaan maken van de chaos in Europa om het Europees grondgebied binnen te vallen? Als u het mij vraagt is dat inderdaad wat er gaat gebeuren. Dat voorspel ik hier al jaren. Mogelijk kunnen we dan onverwachte steun voor Erdogan gaan zien van een paar historische partners, zoals Duitsland en Italië (in de vorm van weinig verzet). En dat komt weer omdat er achter de schermen sprake is van een masterscript, zoals ik uitleg in mijn boek.

Hoe snel dit alles plaats zal vinden durf ik niet te zeggen, maar duidelijk is dat de chaos in Europa direct op de loer ligt. Wilt u meer weten over het masterscript, leest u dan mijn boek. Waardeert u mijn werk en wil u dat ik kan blijven doorgaan, steun dan nu mijn werk en wordt lid. Hartelijk dank.

word lid

Bron linkvermeldingen: telegraaf.nl, telegraaf.nl, zerohedge.com, bloomberg.com, telegraaf.nl

493 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (28)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Still_No_Internet schreef:

  Of is dit een stil zwijgend afspraakje tussen de wereldleiders om de overbevolking wat terug te dringen en zo de klimaat doelstellingen te kunnen halen om onze planeet te redden? Even de zwakkere uitschakelen door een “onschuldig” virusje te verspreiden.

  • Martin Vrijland schreef:

   Het is multi-dimensionaal en vangt dus meerdere vliegen in 1 klap. als de chaos uitbreekt kun je allerlei maatregelen opleggen die je normaal jaren zouden kosten. Dat het virus een bio-wapen lijkt te zijn heb ik in eerdere artikelen toegelicht.

 2. ZalmInBlik schreef:

  Het begint op een giftige cocktail te lijken om in virus termen te spreken, maar het verloopt inderdaad volgens het I Pet Goat II script. Zelfs sneaky israel speelt haar gebruikelijke rol op de achtergrond, alle ingrediënten voor een kruidvat:
  https://www.almasdarnews.com/article/israeli-military-choppers-fire-rockets-in-southwestern-syria-sana/

 3. ZalmInBlik schreef:

  Plague Inc. verscheen voor het eerst in 2012. Sinds de uitbraak van het coronavirus is de game plots weer populair.
  https://www.rtlnieuws.nl/tech/artikel/5037491/plague-inc-verwijderd-van-chinese-app-store-verband-met-illegale-content

 4. ZandInOgen schreef:

  Ik wil niet al te nuchter overkomen, maar volgens mij sterven er ieder jaar meer mensen aan de reguliere grip. En wat China betreft we horen nooit over de statistieken dat minstens 300.000 mensen per jaar doodgaan aan luchtvervuiling, dus het mag wel een tandje minder.

 5. Riffian schreef:

  heb ff op een kaartje gekeken en de kleine dictator zal natuurlijk proberen de Dardanellen en de Bospurus voor de Russische marine af te sluiten, een gegarandeerde confrontatie. NAVO artikel 5 zal hoe dan ook vroeg of laat getriggerd worden, teveel actoren zijn betrokken.

  https://youtu.be/RC2IlNooY3U

 6. Dick Klein Oonk schreef:

  Weer helder verhaal Martin. Totale chaos op naar de volgende stap richting NWO. Alles is al gepland.

 7. Analyze schreef:

  lijkt me een ideale situatie om op massale schaal het één en ander te testen mbt nano particles spray bijvoorbeeld.

  “sweat-triggered vaccine delivery” program based on nanoparticles penetrating human skin. The technology is describes as a way to “…develop nanoparticles that penetrate the skin through hair follicles and burst upon contact with human sweat to release vaccines.”

  The research grant money is going to Carlos Alberto Guzman of the Helmholtz Centre for Infection Research in Germany and Claus-Michael Lehr and Steffi Hansen of the Helmholtz-Institute for Pharmaceutical Research.

  These are both part of the Gates Foundation’s involvement in the “Grand Challenges Explorations” program which claims to be working to “achieve major breakthroughs in global health.”
  https://www.naturalnews.com/028887_vaccines_Bill_Gates.html
  https://www.thedailytell.com/2010/05/gates-foundation-donates-7-8-million-to-research-global-initiatives/

 8. Martin Vrijland schreef:

  “We have fought Russia 16 times in the past, and we will fight it again.”

  Mesut Hakki Casin, who is a member of Turkey’s Security and Foreign Policy Board advising Erdogan, made his comments shortly after 33 Turkish soldiers were killed in an airstrike by Russian-backed Syrian government forces in Idlib province.

  Het getal 33 is weer zo’n teken aan de wand dat we hier met de heren van het masterscript te maken hebben.

  https://www.rt.com/news/481908-erdogan-adviser-war-russia/

 9. ZandInOgen schreef:

  Overname van Europa lijkt me sterk, ze hebben al moeite met Idlib.

 10. Zonnetje schreef:

  Het is allemaal afgesproken en geregisseerd door de bekende jongens van het script. Beide kanten van het
  In scene gezette ‘ geschil’.
  Achter de schermen is tussen beide ‘ kemphanen’ afgesproken en geinstrueerd van, ik doe dit, jij doet dat en vervolgens doe ik dat enz enz enz. Net het Nederlands parlement.

 11. Jan Holland schreef:

  Het Syrische leger lijkt nu ook een flinke afstraffing te hebben gekregen door Turkse drone aanvallen met ongeveer dezelfde verliezen als Turkije tot op heden. Er is teruggetrokken met achterlating van veel zware wapens (tanks, pantserwagens, etc).
  Hierdoor is de snelweg Damascus-Aleppo ook weer afgesloten, wat leidt tot extra reistijd van 7 uur.

  Op het kaartje beneden is te zien dat, net als de rest van afgelopen week, ergens anders juist weer wordt aangevallen.

  De tijd zal leren of dit een misser is of niet.

  Duidelijk is dat de meest fanatieke jihadi in de provincie Idlib zitten en openlijk gesteund worden door Turkije. MSM en Westerse overheden vinden dit blijkbaar prima.

  https://southfront.org/turkish-sultan-in-chief-goes-wild-threatens-putin-claims-thousands-syrian-troops-were-killed/

 12. ZalmInBlik schreef:

  Deze video bevestigt voor mij dat de corona/covid19 of hoe het ook mag heten één grote hoax en een PsyOp is: meneer weigert een simpele vraag te beantwoorden. Ik zeg delen

 13. Martin Vrijland schreef:

  Het is even de vraag hoelang Turkije de Bosporus nog open laat voor Russische schepen.
  Die poort naar de Middenlandse zee is cruciaal in een eventuele aanval op Griekenland. Voorlopig is de vluchtelingenkraan echter in eerste instantie een sterk genoeg wapen om de Grieken zoet te houden.

  28 february 2020: 2 Russian warships pass through Bosporus amid high tensions:

  https://www.dailysabah.com/politics/2-russian-warships-pass-through-bosporus-amid-high-tensions/news

 14. ZandInOgen schreef:

  we horen verdacht weinig over één van de hoofdrolspelers idd de staat van de usual suspects. Ze nodigen zichzelf weer eens uit in een soeverein land om het één en ander te manipuleren en te verstoren

  BEIURT, LEBANON (4:45 P.M.) – The Israeli Defense Minister, Naftali Bennett, said that the Israeli army aims to remove Iran from Syria within the next 12 months.

  Bennett made the remarks during an interview with the Jerusalem Post on Friday morning for which he made clear that the Israeli army set a specific and important goal, that within 12 months Iran should leave Syria.

  The Israeli Minister of Defense stated that Iran has nothing to look for in Syria, saying: “They are not our neighbors, and they have no reason to settle with Israel, and we will remove them from there in the near future.”
  https://www.almasdarnews.com/article/israel-plans-to-remove-iran-from-syria-in-next-12-months-mod/
  https://www.globalresearch.ca/search?q=greater+israel&x=0&y=0

 15. guppy schreef:

  Wij zijn het antivirus voor het corona virus. Ik ben een paar dagen van de wereld geweest en heb de antwoorden gekregen. Ik ga helemaal los nu, de beer gaat los maar de leeuw gaat los ook. Zonder explosies van vulkanen waren wij hier niet eens geweest! Lava is oranje en spuugt oranje naar boven. Corona betekent kroon daar zijn wij Hollanders zo gek en de wereld besmet met het Oranje virus. Wij zijn door alle culturen heen gemixt.

  Wij gaan er voor zorgen dat het internet weer menselijk wordt en laten de boel ploffen. We hebben de verboden vrucht gegeten en hebben van grote Geest de gedachten gekregen om iedereen mee te slepen naar een hoger niveau. De sluizen staan letterlijk wagenwijd open en het aardse materialistme gaat eraan. Het moest met geweld gebeuren omdat wij te zwak waren. Als een geboorte alleen in het begin pijn doet gaf de vrouw op. Zelfde geldt voor mannen, wij zijn nog grotere zwakelingen.

  Als wij hier met z’n allen gefocust blijven op een goede afloop zonder geweld. Dan heeft Lucifer geen grip op ons en zal ons kruipend volgen. De slang zal al zijn gif hier op aarde verliezen en wij zullen hem/haar danken voor de lessen die we geleerd hebben.

  Geloof het of niet, het zal gebeuren. Ik geloof in ontwikkeling, het moet afgelopen zijn met ons stil houden. Alles met elkaar verbinden zonden kkagen en veroordeling.

  Martin ik zal binnenkort ook starten met een boek te schrijven. Past mooi bij jou boek een beetje anders maar toch gelijk.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten