Het coronavirus is als de zonde: we hebben het allemaal, maar de verlossing is nabij

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 28 augustus 2020 10 Comments

bron: wikimedia.org

“Onze Vader, Die in de hemelen zijt! Uw Naam worde geheiligd. Uw Koninkrijk kome. Uw wil geschiede, gelijk in den hemel alzo ook op de aarde. Geef ons heden ons dagelijks brood. En vergeef ons onze schulden, gelijk ook wij vergeven onzen schuldenaren. En leid ons niet in verzoeking, maar verlos ons van den boze. Want Uw is het Koninkrijk, en de kracht, en de heerlijkheid, in der eeuwigheid, amen.”

Als u enigszins historische kennis heeft en wel eens een kerk van binnen gezien heeft, dan moet bovenstaande tekst u bekend voorkomen. Het was in de meeste kerken een mantra dat door de kerkgangers gezamenlijk met de dominee uitgesproken werd.

Nu zijn de kerken over het algemeen niet meer zo populair, dus voor de meeste lezers zal dit niet zo interessant zijn. Toch raad ik u aan het vergelijk eens te onderzoeken.

bron: r7.com

Als je als mens in dat koninkrijk Gods belanden wilde, moest je eerst het eeuwig leven erven. Dat kon alleen als je zonder zonde was. Helaas worden u en ik al sinds Adam en Eva met zonde geboren, omdat Eva een beet van de verboden vrucht van de boom van de kennis nam. Sindsdien hebben we de erf-zonde in ons DNA. Daarom moesten we steeds weer om vergeving van onze schulden vragen en vandaar dat dit mantra in de kerken steeds weer herhaald werd.

Eigenlijk was dat enigszins overbodig en vooral bedoeld om dat schuldgevoel te bekrachtigen. Feitelijk predikten de kerken namelijk dat onze zonden al vergeven waren met dank aan de kruisiging van Jezus tweeduizend jaar geleden. God zond namelijk zijn eigen zoon naar deze wereld om als volledig zondeloos en zuiver mens de finale kwijting te regelen. Dit deed hij door voor ons aan het kruis te sterven en drie dagen later weer uit de dood op te staan.

Twee duizend jaar lang hebben velen deze bizarre gedachte omarmd en geloofd dat wanneer je je maar ‘bekeert’, je erfzonde opgeschoond is en je klaar bent om naar de hemel te gaan. Sterker nog, we konden dan zelfs deelgenoot worden van het Koninkrijk van God en samen met hem regeren (als de nieuwe hemel en nieuwe aarde geschapen zouden zijn). Daar zouden dan nog wel de nodige gebeurtenissen aan vooraf gaan en het zou allemaal ook niet bepaald zonder horten of stoten verlopen, maar het was een prachtig vooruitzicht!

Met dat vooruitzicht in het verschiet en met die vergeving van de zonde was je er in de meeste gevallen nog niet. Je moest wel naar de kerk komen en je belasting betalen.

Het mooie was dat onze verlosser Jezus dat zelf ook zei: “Geef de keizer wat des keizers is“. Een belangrijke volgeling (discipel) van Jezus, genaamd Petrus (wie kent hem niet), zei vervolgens: “Vreest God, eert de keizer“. Dat moet toch enigszins tot nadenken stemmen.

We kunnen lang en breed twisten over mogelijk misbruik van de geschiedenis rondom de figuur Jezus en het kan zijn dat de kerk het geloof als het ware gekaapt en misvormt heeft, maar ik wijs u nu vooral even op het principe van de zonde en de macht die dit aan de kerk gaf.

Wilde je het eeuwige leven krijgen, dan kon je naar de kerk komen en wekelijks je schulden bekennen, om vervolgens het bloed van Jezus te drinken (in de vorm van een slok rode wijn) en het lichaam van Jezus te eten (middels een stukje brood of hostie). Dat was natuurlijk niet geheel kosteloos, want of je moest lid worden – omdat een kerk nu eenmaal een mooi gebouw vergt (voor uw eigen gevoel en veiligheid) – of je moest voor het verlaten van de kerk, geheel vrijwillig, de collectezak vullen.

In mijn boek uit 2019 en ook in meerdere post’s in de jaren daaraan voorafgaand, voorspelde ik dat er nog een pandemie zou moeten komen om de mensheid massaal te kunnen vaccineren. Dat vaccin is de nieuwe verlossing voor de plaatsvervanger van het begrip ‘de zonde’. De bekering tot Jezus was de redding voor de onzichtbare vijand genaamd ‘de zonde’; het vaccin is de redding voor de onzichtbare vijand genaamd ‘coronavirus’. De angst voor de onzichtbare vijand is ongeveer hetzelfde. Het wordt nog je dood!

In dit geval is het geen erfelijke onzichtbare vijand (die je dus al bij geboorte hebt). Nee, in dit geval is het een besmettelijke onzichtbare vijand. We kunnen elkaar dus besmetten met deze nieuwste zonde! Dat is linke soep, maar het werkt allemaal net iets complexer dan die andere onzichtbare vijand (‘de zonde’).

De zonde had je al bij geboorte. Het coronavirus heb je (volgens de verhaallijn) via besmetting. Dat levert een extra dimensie op, want als je van nature al zonde hebt, is het nog steeds je eigen keuze om je wel of niet te bekeren en wel of niet naar de hemel (in plaats van de hel) te gaan. Dat hield zo’n bekering – hoe je het ook wendt of keert – nog enigszins vrijwillig. Tijdens de kruistochten was het allemaal iets minder vrijwillig, maar goed dat zij ze vergeven.

Met de nieuwe onzichtbare vijand kun jij een gevaar voor anderen vormen; althans dat is het idee erachter. Dat maakt het mogelijk dat je mensen zou kunnen dwingen om zich te bekeren en de nieuwe verlossing te aanvaarden. We staan dan ook aan de vooravond van de volgende kruistochten; ook wel razzia’s genoemd. De verlossing is echter nabij!

In mijn boek licht ik uitgebreid toe waarom het vaccin ons zal helpen samen te smelten met AI en onze lichamen te transformeren. Ook licht ik toe hoe er een nieuwe hemel en nieuwe aarde geschapen zal worden. Dat klinkt misschien far-fetched, maar als u eenmaal ziet hoe alle grote tech-bedrijven miljarden investeren in de transhumanisering van de mens en in het online brengen van ons brein, dan begrijpt u de rol van Bill Gates in deze coronacrisis wellicht ook iets beter. De mens moet worden getransformeerd naar een online bestuurbare bio-computer en u mag raden wie het besturingssysteem gaat leveren.

In mijn boek leg ik uit wat het einddoel is en waarom religie en de transhumanisering van de mensheid van hetzelfde laken en pak zijn. Onderstaande Italiaanse arts probeert zijn medemens te waarschuwen. Doet u mee?

Helaas zal de massa de nieuwste zonde waarschijnlijk net zo makkelijk aanvaarden als die oude erf-zonde en zal zij ook deze keer de verlossing omarmen. Wie zich niet wil bekeren is voortaan een gevaarlijke ongelovige en moet op de brandstapel of zal in een kampement gestopt worden. Lees mijn boek en deel het met zoveel mogelijk mensen nu het nog kan! Gij ketter!

uw boek

Bron linkvermeldingen: peterhartkamp.weebly.com, frankgbosman.wordpress.com

74 Shares

About the Author ()

Comments (10)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Tales of Power schreef:

  De massa wordt kleiner en kleiner. Ik zie het om mij heen, steeds meer mensen spreken zich uit. En tja, mocht het toch helemaal fout lopen.. Dan loop ik met geheven kin en borst vooruit richting de brandstapel.

 2. M.Akershoek schreef:

  Dag Martin,

  Bedankt voor al uw bewustmakende artikelen. Voor u zou het mooi zijn om deze website van de predikant G.P.P. Burggraaf eens te bekijken. http://www.derokendevlaswiek.com
  Deze voorganger heeft vorige maand een preek gehouden met als titel:
  DE AANGEBODEN VERLOSSING DER GLOBALISTEN (lees vaccin) GEWEIGERD DOOR GODS WARE VOLK EN KNECHTEN. naar aanleiding van wat u kunt lezen in de Bijbel: Hebreeën 11:35: De vrouwen hebben hare doden uit de opstanding wedergekregen; en anderen zijn uitgerekt geworden, de aangeboden verlossing niet aannemende, opdat zij een betere opstanding verkrijgen zouden.

  God bestaat degelijk en al deze dingen staan in het teken van de strijd tussen Jezus Christus en de satan (/ antichrist – het pausdom). Maar Christus zal overwinnen hoor! Helaas kussen de westerse kerken de voeten van de globalisten. Lees u wat in zou ik zeggen en mail hem gerust evt. Die man kan vertellen wat God voor een slecht mens is!

  Het beste toegewenst!

  Gr. Marco

  • Martin Vrijland schreef:

   Voordat je me doorverwijst naar een prediker die mij weer op het rechte geloofspad kan krijgen raad ik aan mijn boek even goed te lezen. Ik raad het de genoemde prediker ook aan. Echt even doen!

   Het beste toegewenst

   • M.Akershoek schreef:

    Bedankt voor uw reactie! Nee dat kan een mens nooit doen, moet God doen. Maar ik zal uw boek gelijk eens bestellen en zsm lezen. Ik neem aan dat u het boek: De werkelijkheid zoals we die waarnemen bedoelt?

    • Martin Vrijland schreef:

     Graag gedaan.
     Ik zou gewoon het laatste boek bestellen,

     • elvedeha schreef:

      Wat is Waarheid…hoe zouden wij weten wat waarheid is? Het of Zij of Hij resoneert met mijn geest, dat hoeft en kan een schepsel mij niet uitleggen, dat kan namelijk niet…maar ik heb je eerste boek gekocht en aan een ander cadeau gedaan en je je laatste boek ook gelezen

 3. Lars schreef:

  • physicians have taken the place of priests;
  • vaccination plays the same initiatory role as baptism, and is accompanied by the same threats and fears;
  • the search for health has replaced the quest for salvation;
  • the fight against disease has replaced the fight against sin;
  • eradication of viruses has taken the place of exorcising demons;
  • the hope of physical immortality (cloning, genetic engineering) has been substituted for the hope of eternal life;
  • pills have replaced the sacrament of bread and wine;
  • donations to cancer research take precedence over donations to the church;
  • a hypothetical universal vaccine could save humanity from all its illnesses, as the Saviour has saved the world from all its sins;
  • the medical power has become the government’s ally, as was the Catholic Church in the past;
  • “charlatans” are persecuted today as “heretics” were yesterday;
  • dogmatism rules out promising alternative medical theories;
  • the same absence of individual responsibility is now found in medicine, as previously in the Christian religion;
  • patients are alienated from their bodies, as sinners used to be from their souls.

  by Olivier Clerc
  http://detoxifynow.com/modern-medicine-the-new-world-religion/

 4. Camera 2 schreef:

  Geld is voor de meeste de verlossing

  4700,- Euro als je de Vaccinatie in je aderen laat persen, sommige kunnen dan hun opgelopen
  schulden aflossen

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/731435623/stormloop-op-testfase-proefpersonen-krijgen-leids-coronavaccin

 5. Pieter4151 schreef:

  Er is maar 1 bewustzijn. Dit bewustzijn is er en heeft geen goed of fout. Het is de 1 % die dit bewustzijn misbruikt om zijn macht en controle te behouden. Wij als scheppers kunnen het tij keren door je niet naar buiten te richten maar juist naar binnen. Dus geen televisie meer etc. etc. Massaal als mens geen mondkapjes dragen, massaal weigeren om 1.5 meter afstand te houden. Als de overheid het zo goed met ons voorhad, dan hadden we wel gezonde maatregelen bedacht. Een overheid is slecht een trede in de piramide. Het gaat om die 1 % die achter de schermen werkt, dit clubje denkt het recht te hebben dat de planeet van hun is en de rest als slaven voor hen zal zijn. Daar heeft het Goddelijke het leven niet voor gemaakt. Het leven is bedoeld om in vreugde te leven. Het Goddelijke te ervaren want er is maar 1 bewustzijn.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten