Het echte gevaar van de aanstaande vaccinatieplicht samengevat

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 1 september 2020 20 Comments

bron: limburger.nlDeze week sprak ik iemand die het allemaal wel prima vond als vaccins mogelijk zouden leiden tot onvruchtbaarheid of bevolkingsreductie. “De wereldbevolking wordt toch te groot, dus daar mag best wat aan gebeuren“, zo was zijn argument. Daarnaast vond hij het ook niet zo erg om zijn bewustzijn over te leveren aan het machtsblok, “want het is toch allemaal al een verloren zaak”.

Dat was een redelijk choquerende constatering; dat zelfs mensen die de agenda doorzien op de rug gaan liggen en zich overgeven. Bent u ook bijna in die toestand beland? Lees dan even verder.

Als u ook zoiets heeft van “Ach, nou ja, dan wordt ik maar een bestuurbare robot, misschien heeft het wel hele leuke kanten en kan ik allerlei extra functionaliteit krijgen en is de mens gewoon toe aan de volgende stap in de evolutie“, dan wordt het tijd om het echte einddoel van al deze ontwikkelingen nog eens haarscherp op het netvlies te zetten.

We weten dat mensen als Elon Musk (Tesla, SpaceX, The Boring Company & Neuralink) en Ray Kurzweil (Google) ons graag vertellen dat we moeten samensmelten met AI en dat dit een hele leuke interessante extra dimensies zal geven. Beide heren schetsen het beeld van een mensheid die telepathisch wordt, een mensheid die de lage bandbreedte van spraak, gehoor en zicht kan by-passen door in te kunnen pluggen op elkaars gedachten, een mensheid die zichzelf kan uploaden naar een nieuw lichaam of kan leven in virtuele werelden, enzovoort, maar de keerzijde wordt u niet verteld.

Die keerzijde is dat als dit allemaal mogelijk wordt, je jezelf verliest. Eerst zou je jezelf daarom de vraag moeten stellen wie je in essentie eigenlijk bent. Even die gemakzucht van “ik vind het allemaal wel best” afwerpen nu.

In mijn boek laat ik zien dat we er sterk rekening mee zouden moeten houden dat we ons al in een matrix-achtige situatie bevinden. Dat laat ik zien op basis van het wetenschappelijk experiment genaamd ‘the double slits experiment’. Dat experiment geeft een duidelijke indicatie dat alles wat wij in het hier en nu ervaren eigenlijk al een externe waarneming is; wat een indicatie is dat we ons al in een soort simulatie bevinden (een simulatie waarnemen, die zo levensecht is dat we ons er mee zijn gaan vereenzelvigen).

Ook leg ik uit hoe u en ik de bouwers van het originele universum zijn en dat ons bewustzijn de originele stamcelcode in zich draagt die de bouw van dat originele universum heeft mogelijk gemaakt.

Mocht u nu denken “Ja, allemaal leuk en aardig hoor, maar op dat soort zweverige of Matrix gedachtegoed teksten zit ik niet echt te wachten Vrijland. De aarde is ook niet plat en ik geloof ook niet in UFO’s“.

Helemaal mee eens. Ik geloof ook niet dat de aarde plat is en meer van dat soort theorieën die het kritisch denken moeten helpen stigmatiseren tot het stempeltje ‘complotdenkers’. Ik laat alleen met-wetenschappelijk-bewijs-ondersteund zien dat datgene waar Elon Musk en Ray Kurzweil (en vele anderen) tientallen miljarden in investeren, niet een poging is om ons te helpen te evolueren tot de volgende sprong in de evolutie, maar een poging is om ons bewustzijn te kapen.

Als iemand je als kind vertelt dat de open haard heet is en je je vingers kunt branden, dan kun je toch nog besluiten je hand er tegen aan te houden. Dat levert je dan misschien een bezoek aan het Beverwijkse brandwondencentrum op, maar je overleeft het wel. Als alle grote tech-bedrijven zwaar financieel inzetten om u te doen samensmelten met AI en als tevens blijkt dat ook de vaccinatie-agenda hier alles mee te maken heeft, dan is de schade onomkeerbaar en wordt het misschien tijd om de waarschuwing ter harte te nemen, want dat is geen eenmalig herstelbaar foutje.

Als u mijn boek gelezen heeft en tot de conclusie komt dat diegene die u werkelijk bent, uw spirit is (‘uw bewustzijn’ of hoe u het ook noemen wilt) en u begrijpt dat deze ervaring in deze wereld (in dit universum) slechts een tijdelijke waarneming is; als u begrijpt dat uw ‘origineel’ deze wereld waarneemt vanuit een onbezoedeld en veel mooiere originele werkelijkheid, dan is deze wereld inderdaad een tijdelijke matrix.

Als u gaat beseffen wie u daadwerkelijk bent en mijn boek van a tot z leest, dan komt u tot de ontdekking dat alle technologie van nu maar één einddoel heeft en dat is: verbinding leggen met uw scheppende kracht, uw originele stamcelbewustzijn.

In dat boek leg ik uit hoe deze matrix (dit universum) zich gedraagt als een virus, dat het een beperkte levensduur heeft en dat het zichzelf alleen kan vermenigvuldigen met de levende code van een originele cel.

Zo kan deze matrix (de realiteit waarin u nu denkt te leven) zich alleen vermenigvuldigen door zich te verbinden met de levende code van het originele universum. Die levende code, dat zijn u en ik. Die levende code is ons originele stamcelbewustzijn; het stamcelbewustzijn dat hielp het originele lichaam (het originele universum) te bouwen.

Kiezen we dus voor de overgave, zoals de persoon die ik sprak (in de eerste alinea), dan laten we het zieke systeem dat dit huidige universum is, het originele lichaam verder infecteren. Gaan we inzien dat dit virussysteem bedoeld is om het vuil op te ruimen (vandaar dood, ziekte, pijn, verdriet), dan gaan we er ons er niet zodanig mee verbinden dat het zich kan vermenigvuldigen, maar dan zeggen we: “Genoeg is genoeg!

Het is dan ook essentieel om de echte gevaren van de aanstaande vaccinatieprogramma’s te onderkennen. Die moeten namelijk bijdragen aan de transhumanisering van de mensheid.

Het coronavirus is niet besmettelijk (zoals aangetoond), maar is slechts een PsyOp (psychologische operatie) die de massa moet overtuigen de injectie te accepteren. Als het niet goedschiks gaat, zal dat kwaadschiks gebeuren. Doel? Ieders DNA moet online modificeerbaar worden gemaakt. Dat wordt mogelijk gemaakt door een CRISPR enzym in de bloedbaan te spuiten. Het 5G netwerk biedt vervolgens de bandbreedte om deze modificaties vanuit the cloud uit te voeren.

Wilt u precies weten hoe dat werkt? Lees dan dit artikel. In mijn boek licht ik het gehele verhaal goed samengevat toe. Het is meer dan ooit belangrijk om dit te gaan doorzien; ook als u al besloten had dat u zich al over had willen geven. Je kunt beter de fysieke dood sterven dan het vaccin te accepteren. Waarom? Omdat je bij sterven deze valse realiteit verlaat. De angst voor de dood is de grootste trigger om u in die valse realiteit te houden.

Nee, natuurlijk moet u nu geen zelfmoord gaan plegen, want u kwam hier met een missie en die moet u vervullen. U koos voor deze missie. Daarom heeft u de taak om ‘nee’ te gaan zeggen, uw ware ik te blijven herkennen (zelfs vanuit deze illusionaire realiteit) en uw scheppende kracht te activeren. Bovenal moet u uw angst afwerpen: volledig afwerpen. Stap in uw scheppende kracht!

Bestel hier uw boek, zodat u het gehele verhaal gaat doorzien en dit boek tevens aan uw buren, vrienden of familie uit kunt delen. U steunt dan tevens mijn werk. U kunt het boek ook online lezen door lid te worden.

uw boek

176 Shares

Tags: , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (20)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Jos De Jong schreef:

  Ik heb het boek gelezen. En het is een samenhangend verhaal. Als ik het goed begrijp is het essentieel voor de elite om ons te vaccineren. Zonder vaccin geen koppeling.
  Is het dan niet een hele goede stap dat er afgelopen weekend grootschalige demonstraties waren in onder andere Londen en Berlijn. Ik snap dat je geen fan van David Icke bent (wel van Kennedy???) Beide stonden op de podia. Maar ben je hier positief over? Of heb je een andere kijk.

  • Martin Vrijland schreef:

   Ja hoor ik vind dat op zich een mooi teken dat mensen het beu zijn, maar als je echte oppositie wilt, moet je gewoon het systeem in elkaar laten donderen en oproepen tot massale burgerlijke ongehoorzaamheid. Al die demonstraties zijn als het voor de voordeur van je inbreker gaan staan en schreeuwen dat hij voortaan wat spullen moet laten staan. Als je echt massaal verzet wilt, ga je oproepen tot het afzetten van de regering ipv demonstreren voor de deur van die regering. Je moet ze onlegitiem verklaren, net als alle wetten en regels. Dt de gecontroleerde oppositie wel als stoomventiel werkt, maar niet als bom onder het systeem wordt dan ook meer dan duidelijk.

   Lees mijn artikel van gisteren nog even om de echte oplossingen te zien. Het doel van gecontroleerde oppositie is (onder andere) de onrust in de maatschappij opvangen en afventileren. Zal het enig resultaat opleveren? Nee. Daarom steunen geen van allen mijn initiatief. Daarom krijgt Willem Engel wel spreektijd en aandacht in de mainstream en wordt Martin Vrijland doodgezwegen. Zo wordt het spanningsveld afgekanaliseerd naar eigen pionnen.

   https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/willem-alexander-maxima-grapperhaus-ankie-broekers-knol-en-de-arrogantie-van-de-macht/

   • Zonnetje schreef:

    Ben het met je eens het is veel en veel beter voor de bevolking als het systeem instort, zo spoedig mogelijk. Genoeg is genoeg. Dat betekent dan dat de koning en de ministers aftreden!!!
    Ik zag filmpje van David Icke, demonstratie in Berlijn, tja hij roeptt wel meerdere malen Freedom, Freedom enz maar hij roept niet dat de Engelse koningin moet aftreden met de ministers. Dan weet je het dat hij bij het systeem hoort en dat hij nep is.

   • marcos schreef:

    Ook ik heb het boek uiteraard gelezen en het klinkt allemaal heel aannemelijk. Ik zou ook nog wel eens willen weten hoe de revelaties van Werner von Braun over terorimes en andere vormen van dreiging (zoals buitenaardse wezens en kometen) passen in het masterscript. Zeker nu we meer en meer geconfronteerd worden met space en het afsluiten van werelwijd ruimte observatie stations?

  • Rebel schreef:

   Hier een goed stuk ddor Miles Mathis over gecontroleerde oppositie, de demonstratied worden misschien wel met de juiste bedoelingen georganiseerd maar worden gehacked door de usual suspects zoals David Icke, In Nederland zijn er andere Maurice de Hond, Willem Engel enz

   http://mileswmathis.com/rock.pdf

 2. Francien Beernink schreef:

  ik plaats nooit reacties maar het lijkt wel moerrastijd dus dit keer maar wel….
  Volledig mee eens. We zijn niet dit lichaam en al helemaal niet de omstandigheden waaronder we nu (illusinair) leven. Ook dit virus dat een gedrocht van een samenleving manifesteert is bedoeld te overwinnen, te vernietigen om er uiteindelijk massaal beter uit te komen, dwz een verhoogd bewustzijn dat ons in staat stelt een betere samenleving te creeren vanuit vrije keuze en vrije wil. Welliswaar de volgende illusionaire samenleving, maar wel datgene wat ons dichter brengt bij wat we werkelijk zijn en naar een menswaardig bestaan voor iedereen. Dan evolueren we verder naar de volgende stap. Zou het overgrote deel kiezen voor overgave aan het plan van de elite, de 1% !!!!, dan zal deze virussimulatie zoveel schade aanrichten, de evolutie tot stilstaan-achteruitgang brengen , ons verlagen tot mens-robot-machines. Kom daar dan nog maar eens uit met zn allen. Dan kun je dr beter een komeet op donderen. Het spel dient gespeeld tot het einde. Het einde is niet de robot mens maar de mens die zich bewust is van zijn oorsprong en met zijn eigen scheppende kracht een mooie wereld nalaat voor onszelf en onze kinderen. Vaccinatie NEE. Ik wens sowieso niet te leven in de wereld die de elite voor ons in petto heeft, ook niet als ik het als transhumaan zelf niet eens meer zou begrijpen. Ik blijf vertrouwen op een meer en meer explosieve groei van licht en bewustzijn, in een steeds groter wordende groep en dat het tij zal keren. Maatregelen zijn er om ons lam en moedeloos te maken. Mensen trap dr niet in. Schiet niet in angst want het trekt je naar beneden. Ga door tot de elite de moed verliest en uit angst voor de 99% massa het bijltje erbij neer gooit.
  Waar zou je bang voor moeten zijn???
  Werk? Failliete boel; Inkomen? Voor een basisinkomen je ziel verkopen en naar hun pijpen dansen. Voedsel? Wachten op de hunger games society die ze bedacht hebben? Gezondheid? een spuitje om de bevolking uit te dunnen. Vrijheid? Totalitaire controle. Kinderen? Bezit van de staat.
  Ik ben n beetje bang, klein beetje, voor al die mensen die de moed nu al opgeven.

  • ClairVoyance schreef:

   Francien, in elk geval ben ik blij dat je weg bent bij viruswaarheid.
   Ik wil even benadrukken waarom, en waarom ik denk dat het een juiste beslissing is geweest om afscheid van de charlatan (lichtwerker Luciferiaan) te hebben genomen. Eva van Zeeland is er trouwens ook zo een. Die lult zo vaag , het is gewoon een kunst om zo je geld te verdienen! Anyways,…
   Misschien weet je dit allemaal inmiddels al, maar dan is het misschien nog van belang voor andere lezers.
   Een teken aan de wand dat Engel een gevallen engel is , is het feit dat ie pasgeleden bij “mededelingen 26/27 aug 2020” (youtube, luister vanaf minuut 17:31, ik wordt al onpasselijk na de eerste 41 seconden van de video) even tussen neus en lippen moest vermelden dat “bij wie nu nog aerosols ontkent een steekje los zit.” Dat is de zelfde tactiek die Peter R de Vies gebruikt om mensen bij de groep te houden.
   Alleen al het feit dat de germ theory versus de terrain theory niet eens tot de orde komt zegt genoeg. Het is hetzelfde als zeggen “the debate is over” terwijl er geen “debate” is geweest. ( net als de klimaatkwestie. zie Dr.Willie Soon)
   Consensus heeft niets te maken met wetenschap. Het Asch Experiment toont hoe gevoelig veel mensen zijn voor groepsdruk. Engel maakt gebruik van die zwakte in de mens.
   Blijkbaar is het voor Engel cruciaal dat de germ theory onbetwistbaar blijft. En daar moeten alle alarmbellen gaan rinkelen.Hoezo is hij zo fel, heeft hij bewijs gezien dat de germ theory juist is?
   Nee dus. Geen enkel bewijs. Alles wijst juist in de richting van het tegendeel. De ongeschikte pcr test is juist een duidelijke indicatie dat er meer aan de hand is.
   Dus om te stellen dat er een steekje los zit bij de Germ Theory Deniers is wederom een bevestiging dat Engel controlled opposition is. Iets wat de gepokt en gemazelde waarheidszoeker al direct in de gaten had door connecting the dots met bijvoorbeeld een media figuur met dieren achternaam die al jarenlang het volk beduveld met valse peilingen , en ook de connectie met bewezen foute youtube kanalen.

 3. ZalmInBlik schreef:

  Op macro niveau is dit hele systeem waarin we opgesloten zitten een Virus, maar doordat we vechten tegen een onzichtbare vijand of de symptomen ervan worden er nu proactief maatregelen genomen door vertegenwoordigers van de matrix (vangnet) om ons spiritueel te blinderen. Dat is hoe ik het zie in een notendop..

 4. Lydia Roosje schreef:

  Goed artikel Martin. Het komt ook overeen met meer woowoo achtige bevindingen zoals die naar voren worden gebracht door mensen die gespecialiseerd zijn in remote viewing (https://youtu.be/x7Pdh4o5tbI)
  of opgegroeid zijn in een omgeving waar ze dear kennis meekregen (zoals Shane the Ruiner:
  https://youtu.be/pwsF7RTw3VI).
  Alhoewel de film the Matrix als metafoor een beetje platgetreden is, geeft het wel goed weer hoe het in elkaar zit. The lady in red is de AI.

 5. Vrijheid schreef:

  Er zijn er helaas maar weinig die de waarheid kunnen/durven doorzien. Verbijsterend hoe mensen je de mond willen snoeren als je ook maar een kleine kritische noot richt op deze idiote toestanden in de samenleving.

  Gelukkig is er af en toe iemand die er wel voor openstaand, maar ook dan, de overtuiging dat corona iets gevaarlijks is, is zo enorm groot. Ze zitten er dan zo weer in.

  Uiteindelijk werkt de waarheid bevrijdend, dat kan ik bij mezelf wel zo ervaren. Hoewel ik niet uitkijk naar de verdere maatregelen die eraan zitten te komen. We zitten echt te kijken naar een hele slechte B film.

 6. Tales of Power schreef:

  Sterk artikel.

  “Je kunt beter de fysieke dood sterven dan het vaccin te accepteren. Waarom? Omdat je bij sterven deze valse realiteit verlaat. De angst voor de dood is de grootste trigger om u in die valse realiteit te houden.”

  En zo is het. Ze kunnen mij op 1 manier vaccineren. Door de naald in een lijk te zetten.

 7. Zonnetje schreef:

  Ja, hoor Grapperhaus wordt waarschijnlijk de laan uitgestuurd om de scamdemic te blijven verkopen en geloofwaardig te houden.
  Wanneer stappen de koning en de ministers nu eens op.
  Het volk wil zijn vrijheid en mensenrechten welke onvervreemdbaar en onaantastbaar zijn.

  • Martin Vrijland schreef:

   Zie mijn tekst uit het artikel van 31 augustus:

   “Een hele slimme zet zou zijn dat de politiek de door haar gecontroleerde alternatieve media een succesje gaat gunnen. Kortom: mogelijk gaat deze Grapperhaus rel nog een staartje krijgen en wordt deze minister geslachtofferd.

   Dat laatste zou een zeer effectief middel zijn om alle aandacht op een rel rondom één minister te focussen, om daarmee te voorkomen dat de daders Mark Rutte en Hugo de Jonge, plus het voltallige kabinet en de schijn-kritische tweede kamer, de laan uit gestuurd worden. Grapperhaus vangt dan alle klappen op die feitelijk de gehele schijn-democratische kliek in Den Haag verdient. Kan hij mooi op huwelijksreis en van zijn wachtgeld genieten.”

 8. Zonnetje schreef:

  Klopt wat je schrijft. Alles wat er gedacht en geschreven wordt, wordt realtime gemonitored. Aan de hand van die informatie beslissen zij of Grapperhaus al dan niet gaat
  aftreden. Het is een grote show voor de bevolking.
  Koning en ministers gewoon allemaal aftreden. Genoeg is genoeg.

 9. ClairVoyance schreef:

  “Wie slaapt in een democratie,wordt wakker in een dictatuur”
  https://www.youtube.com/watch?v=82cQFfdZ0tQ

 10. Graan schreef:

  Bruno Bruins en zijn strijd voor een rechtvaardiger zorgsysteem.

  https://www.barlenoble.nl/blog-artikelen/bruno-bruins

 11. Riffian schreef:

  Dr. Carrie Madej waarschuwt voor de transhumanisering (Human 2.0) via de aanstaande vaccinatie. Uitstekende video onderbouwt met (medische) bronnen zie omschrijvingsveld.

  https://youtu.be/ywuCRVJVDqs

 12. Pieter4151 schreef:

  Het hele systeem moet omvallen. Alles wat zij in die piramyde hebben opgebouwd moet afgebroken worden tot aan de grond toe. Allen die bewust misdaden hebben begaan naar de mensheid moeten berecht worden en gestraft worden op een humane manier. Het hele rechtssysteem moet afgebroken worden. Het hele belastingsysteem moet afgebroken worden en opnieuw opgebouwd worden. Zo kan je nog even doorgaan in de piramyde die de 1 % bedacht hebben.

 13. marcos schreef:

  Zo ook het hele:
  * politieke systeem (schijn democrate)
  * het educatieve systeem (propaganda / hersenspoeling waar zelfstandig denken uitgeroeid wordt)
  * het geld systeem (gebaseerd op particulier recht om geld te creëren)
  * het energie systeem (blokkeert vrije energie van Tesla)
  * farmaceutische industrie
  * voedingsindustrie
  * het rechtssysteem

  Ga zo maar door

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten