Lees wat u kunt doen en wat u moet doen in de aanstaande coronavirus lockdown

Filed in ADDENDUMS BOEK, NIEUWS ANALYSES by on 20 maart 2020 19 Comments

bron: mirror.co.uk

De Amsterdamse burgemeester Femke Halsema liet gister al doorschemeren dat een totale lockdown voor Amsterdam geen verrassing zal zijn. Op 18 maart meldde de Telegraaf dat de politie zich al voorbereidt op een volledige lockdown. De melding in de Telegraaf van gisteravond dat ook de griepepidemie terug is, lijkt te zeggen dat het probleem nu dubbel is, want met het coronavirus dat in Brabant uit de klauwen lijkt te lopen en ook nog eens de griepepidemie, zal Rutte het alibi hebben om voor een volledige lockdown te kiezen.

Wat betekent dat concreet? Dat betekent concreet dat u uw huis niet uit mag, er overal checkpoints komen en u opgepakt wordt bij enige twijfel of mogelijke indicaties dat u het virus zou kunnen hebben of zich niet aan de voorschriften (orders) houdt. Wat het in detail betekent beschreef ik hier.

Verspreidt u berichten als deze via Bloomberg, die stellen dat 99% van de mensen die het virus in Italië hebben, al andere ziektes hadden en dat de bijsluiter van het medicijn dat wordt toegediend, vermeldt dat het tot hartklachten kan leiden wegens toename rode bloedcellen, dan loopt u kans op gevangenisstraf. In Zuid Afrika hebben ze die regel al ingesteld en mag je 6 maanden het gevang in als je berichten verspreid die de officiële lezing tegenspreken. Daarbij worden natuurlijk alle rechten ontnomen.

Als u dat in Nederland overkomt zult u waarschijnlijk ook nog eens verplicht medicatie moeten slikken. In Nederland is daar al wetgeving voor aangenomen. Die wet is op 1 januari 2020 ingegaan: de wet verplichte GGZ. Werkt u niet mee, dan moet u waarschijnlijk de isoleercel in, totdat u de pillen doorslikt. Ook de spuit in uw lijf moet u accepteren, want dat staat in de wet.

De term ‘totale lockdown’ is niets meer of minder dan ‘de staat van beleg’, ook wel ‘noodtoestand’ genoemd. We zijn dan onder belegering van ons eigen leger en hordes politieagenten en handhavers. Zij zijn afgelopen jaren opgeleid om niet naar de menselijkheid te kijken, maar gewoon opdrachten uit te voeren. “Befehl ist befehl!

We hadden zogenaamd altijd grote tekorten aan blauw op straat. Dat blauwe uniform is inmiddels vervangen door een militair-achtig uiform met een zeer agressieve uitstraling, knuppel, pepperspray, tasers en natuurlijk het bekende vuurwapen. Hoe lang zal het nog duren voor de grote hoeveelheden handhavers ook een vuurwapen krijgen? Eerder voorspelde ik al dat vermoedelijk het leger zal worden ingezet en de kans is groot dat dat ook de reden is dat er vorige week een Amerikaanse troepenmacht in Vlissingen aankwam. Zij zullen waarschijnlijk gaan assisteren in meerdere EU landen.

Alles wat ik tot nu toe voorspeld heb, is exact uitgekomen. U kunt mij dus niet langer betitelen als paranoïde of als complotdenker. Het omgekeerde is het geval. Iedereen die dacht dat ik een doemdenker was, zit nu thuis en ondervindt datgene wat ik exact voorspelde. U kunt de artikelen van de afgelopen weken er nog eens op nalezen.

Ik kon deze voorspellingen doen, omdat ik het masterscript doorzie. Dat masterscript beschreef ik in mijn boek. Voor iedereen die dat boek gelezen heeft heb ik enkele aanvullingen geschreven. Het is essentieel dat u dat masterscript begrijpt en dus dat boek echt van kaft tot kaft leest. In dat boek, dat ik eind vorige jaar publiceerde, voorspelde ik dat er nog een pandemie zou komen om verplichte vaccinatie wereldwijd door te kunnen drukken.

In het artikel van 18 maart lichtte ik tevens toe hoe deze coronavirus-uitbraak de short cut richting een technocratisch communistisch regiem is. Op 25 november 2019 beschreef ik hoe het kapitalisme en schijndemocratie altijd al de voorbereiding op dit communisme waren. Het loont de moeite ook nog even op die link te klikken en dat artikel te lezen.

Mocht u nu denken dat het allemaal wel meevalt en dat de democratie over een paar weken weer gewoon terug is en u dan al uw vrijheden weer terug heeft, dan herinner ik u er even aan dat we ook nog de klimaatproblematiek hadden. We moesten immers heel snel van de CO2 uitstoot af om niet binnen 12 jaar uit te sterven. Als we over een paar maanden er eenmaal gewend aan zijn dat we niet meer kunnen autorijden en vliegen, zal er mogelijk een rapport komen waaruit blijkt hoe fantastisch die maatregelen voor de gemeten CO2 waarden zijn geweest en hebben we het nieuwste alibi om de noodtoestand te handhaven.

Er gaat chaos komen en de Telegraaf kondigde in dat eerder genoemde bericht van 18 maart (over het voorbereid zijn van politie op een lockdown) aan dat de verwachting is dat mensen op gegeven moment hun begrip en geduld zullen verliezen. Dan is men klaar om met harde hand op te treden. De ‘sterke arm’.

Dat mensen in paniek zullen gaan raken valt te voorspellen, want niet iedereen heeft voldoende eten in huis en contant geld zal worden verboden. Dat betekent dat je met pin moet betalen (als je al door de lange rijen voor de supermarkten komt) en sommige werknemers en ZZP’ers zullen zonder geld komen te zitten omdat de beloofde staatssteun enkele weken tot maanden op zich zal laten wachten vanwege de bureaucratie.

Herinnert u zich de recente chaos bij de belastingdienst nog? Dat speelde in juli 2019 nog. Als de staat nu dus ineens allerlei nieuwe maatregelen treft en een compleet nieuw administratief systeem op moet tuigen om mensen een basisinkomen te geven, kun je dan verwachten dat dit nu allemaal wel vlekkeloos verloopt? Nee, natuurlijk niet. Dat wordt allemaal heel ingewikkeld in de praktijk. En als mensen zonder geld komen te zitten, komen ze zonder eten te zitten. U mag raden wat mensen die hongerig zijn zullen gaan doen.

De vraag die velen in de nabije toekomst zullen gaan stellen is: “Was het coronavirus daadwerkelijk zo gevaarlijk dat het dit allemaal waard was?

De grootste vragen waar velen mee zitten zijn: Wat kan ik doen? Hoe moet ik met al deze strenge maatregelen omgaan? Hoe kan ik reageren als ik het ergens niet mee eens ben? 

Die vragen kan ik alleen volledig beantwoorden als u mijn boek gelezen heeft. Laat een ding duidelijk zijn: u heeft het basisrecht op volledige vrijheid!

De nieuwe technocratische communistische staat, die zich nu over u uitrolt onder het mom van ‘coronavirus lockdown’, zal u al deze rechten proberen te ontnemen, als u niet doet wat het wil. Dat betekent dus dat u opgepakt wordt als u niet meewerkt. Ik kan het niet mooier maken dan het is. Ik heb 7 jaar van mijn leven ingezet om Nederlanders te waarschuwen en ben (wegens de online besmeur campagnes) vrijwel alles kwijt geraakt. Ik wist dat dit zou gaan komen en heb geprobeerd te waarschuwen. Maar er is hoop! Er is hele krachtige hoop!

In het volgende deel van dit artikel zal ik die hoop toelichten en ook exact beschrijven wat u kunt doen. Die beschrijving kan ik alleen geven aan iedereen die het boek al gelezen heeft, omdat u zonder dat essentieel basisbegrip niet kunt begrijpen wat ik schrijf. U moet eerst weten wat het masterscript is en u moet eerst de essentie van wat er gebeurt doorgronden. Leest u dus eerst het boek en lees daarna de rest van dit artikel.

Let op: Het kan zijn dat dit mijn laatste artikel is, want ik ben inmiddels enkele jaren uit Nederland vertrokken en bevindt mij in een land waar de totale lockdown al van kracht is en ik dus elk moment gearresteerd zou kunnen worden. Als u dus geen nieuwe artikelen meer ziet verschijnen op deze website, dan weet u dat dit het geval is.

Om dit artikel verder te kunnen lezen, kunt u lid worden door op de 'uw support' button te drukken. Dit geeft u toegang tot de rest van dit artikel en gratis toegang tot mijn boek. U kunt nu direct deelnemen en bent al lid vanaf €5 / maand.

word lid

Bron linkermeldingen: parool.nl, telegraaf.nl, telegraaf.nl, nomorefakenews.com, nos.nl

635 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (19)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. DHBoom schreef:

  Boek gekocht! Ik vermoed en hoop dat velen zullen volgen. Persoonlijk ga ik al in hevig verweer bij het lezen dat ik zo opgehokt ga worden en andere landen al opgehokt zijn. Ik lees op andere nieuwssites ook reacties op kritiek wat er door de koning vanavond gaat verwoord worden, reacties als: “Waarom zijn mensen toch altijd zo opstandig als er iets gezegd gaat worden door de koning, laat het gewoon over je heen komen” EUH, nee! kritisch denken mag!

 2. Harry vries schreef:

  Het “mister Smith” effect is nu ook volledig van kracht doordat mensen zo bang gemaakt zijn en alles geloven wat politiek, media, geleerden etc zeggen zijn (ook mensen die al in het begin van hun ontwaken zaten en al kritiek op overheid en MSM begonnen te krijgen) helemaal weer teruggeworpen in hun oude slaapstand. Ze geloven nu de MSM weer 100% en hebben van de ene op de andere dag hun kritiek in de overheid omgezet in een blind vertrouwen voor dezelfde overheid.

  Dit betekent dat je je ook goed moet beseffen dat 99% van de mensen om je heen je net zo fanatiek als de zogenaamde “autoriteiten” zullen proberen je te bestrijden en aan te vallen, zodra ze beseffen dat je de narrative niet gelooft en in verweer wilt gaan.

  Ik heb dit al meegemaakt toen ik slechts een heel klein beetje twijfel uitte ten aanzien van het gevaar van het corona virus. Ik werd verbaal direct heel hard door mensen aangevallen dat ik “mijn bek moest houden” en dat ik heel goed moest beseffen dat het corona virus heel gevaarlijk was en dat ik mij moest schamen voor mijn gedachten.

  Ook online werd ik hard aangevallen toen ik aangaf dat het optreden van minister Bruins misschien wel opgemerkt was door hoge omes in “Holllywood” en dat hij wellicht in de voetsporen kan gaan treden van de ons “helaas” ontvallen R. Hauer. Ik werd direct aangevallen (misschien door een I. M. ) dat ik mijn woorden terug moest nemen en dat hij wel even zou uitvogelen wie ik was en waar ik woonde en dat ik me maar moest klaarmaken voor een bezoekje van hem en zijn vrienden. Ook vele anderen vielen mij “weliswaar” niet zo dreigend aan op mijn reactie bij het flauwvallen van onze keigoede minister.

 3. marcos schreef:

  Helicoptergeld zoals in deiverse landen word voorgesteld is de sleutel naar het digitale geldsysteem. Mensen die hun imkomsten verliezen door her Corona virus en een geld bedrag in het vooruitzicht wordt gesteld wanneer zij kiezen voor ….., zulln kiezen om het bedrag te accepteren tegen de voorwaarden, dus digital cash met de track en trace facilliteieten.

  • Harry vries schreef:

   Hierop aansluitend een klein “hoogstwaarschijnlijk fake nieuws) bericht in de grootste fake nieuws krant van Nederland de Telegraaf (online versie). Een persoon (er werd vermeld met naam en toenaam dat het om een moslim ging om ook nog eens de wij-zij tegenstellingen te versterken, die rot moslims etc) had gehoest in het gezicht van een politieagent en is hiervoor blijkbaar direct tot 10 weken gevangenisstraf veroordeeld.

   Dit om de geesten al vast te masseren (conditioneren) voor toekomstige echte wetgeving waarbij hoesten in het openbaar kan leiden tot gevangenisstraf (dit kan blijvend worden ingevoerd en ook gelden voor hoesten bij griep etc).

   • Martin Vrijland schreef:

    Ja, ik las het. Het gaat er dank ik vooral om het signaal af te geven: “Bij een klein grapje of klein beetje opstandig gedrag ga je de bak in. Wen er maar aan.” En ja, de stigmatisering van moslims doet het ook weer lekker goed. De vlam moet immers straks flink in de pan slaan als de chaos eenmaal uitbreekt. Men wil een opstand en men wil een burgeroorlog tussen de autochtonen en islamitische deel van de bevolking (waarna Erdogan orde op zaken zal komen stellen).

    • Berna B schreef:

     Hoi! . Bedankt voor alle artikels die je schrijft en ons bewuster maakt Martin. Ik ben een nieuwe lid en heb wat vragen aan je. Wat raad je aan de moslims om te doen in deze situatie? Denk je dat er in deze oorlog ook wapens gebruikt zal worden zal het fysiek zijn? Weet je ook hoelang we opgesloten kunnen zijn in Nederland. Oftewel binnen de grenzen van Europa? Dit zal ook een probleem zijn voor diegenen die familie buiten Europa hebben en deze dus voor ik weet niet hoelang tijd niet kunnen zien waaronder ik. Dit zal ook waarschijnlijk mensen boos maken met de tijd. denk je dat deze situatie deze zomer al kan plaatsvinden? Of meer richting 2023? Welk land zal buiten schot blijven en mensen niet verplicht inenten? Denk je dat we voor de inenting kunnen vluchten? Ook iets persoonlijks. Je bent in een lockdown land zei je. Heb je dat niet zelf eerder kunnen inzien of kon je daar niet weg door andere redenen. Geen idee ook waar het veilig zal blijven hoor. Een eiland met weinig volk ofzo? of een land die milder zal zijn? alvast mijn dank 🙂

     • Martin Vrijland schreef:

      Dank je. Lees de artikelen van de afgelopen 2 weken even en je vindt antwoord op je vragen. Ook raad ik aan het boek te lezen, want dat vormt de basis; ook voor moslims.

      Ik ben niet weggegaan omdat ik niet de financiële middelen had, maar tevens omdat ik wist dat het niet uitmaakt waar ter wereld je zit. Dit kroon-virus is een weerspiegeling van Lucifers plan (zie boek).

     • Camera 2 schreef:

      Waar zou je willen zijn. Op een onbewoond eiland

      En let ook op minuut 1;58 “een spuitje anti griep behaald”

     • verdo schreef:

      Bedankt. Heb je boek reeds besteld ben ermee bezig 🙂 ik las boeken nooit uit enfin nu moet het ervan komen 😉

 4. Martin Vrijland schreef:

  Tijdens de ministerraad geven de ministers vandaag het goede voorbeeld: ze zitten netjes ver uit elkaar.
  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5063391/corona-coronavirus-liveblog-overleden-besmet-covid-19-drogisterij

  “Netjes”

  “Let een beetje op elkaar”

  “Wees netjes”

  “Hou je aan de regels want anders gaat het fout”

  “Let een beetje op elkaar”

  “Netjes”

 5. Zonnetje schreef:

  Feitelijk zitten wij al in een dictatuur omdat er GEEN echte
  oppositie bestaat. Nogmaals wat is iedereen stil, helden op pantoffels.
  Ik zeg tegen Martin en de posters op deze site, jullie zijn de echte helden. Martin ga gewoon door dat is jouw taak op deze aarde, gegeven door ‘ god’ of wie het ook is.
  Hoewel ik niet ‘christelijk’ ben wil ik toch verwijzen naar
  Ephesians 6:11 kort samengevat for we wrestle nog against flesh and blood but against the rulers of darkness.
  De keuze tussen goed en kwaad. Mensen kies altijd het goede al is die weg het moeilijkst.

 6. DeOnschuld schreef:

  “Let op: Het kan zijn dat dit mijn laatste artikel is.”

  Toch hoop ik dat je uit de grijpgrage klauwen van het echte virus kunt blijven. We staan allemaal onder de kijkers, we gaan allemaal zware tijden tegemoet. May the force be with you.

  Take care en bedankt.

 7. guppy schreef:

  Martin je artikelen en de reacties dreunen nog wel even na in deze dimensies. Hier valt niets meer aan te doen, dit heet ontwikkeling. Het anti virus is al gemaakt, wij zijn niet gevallen voor de lage frequenties.

  Als mensen samen puzzles leggen dat wordt deze onverwacht groot en stijgt boven alles en iedereen uit, ook boven de goden van deze aarde!

  Zo komen wij in aanraking met de orginele vader van onze gedachten en maken contact met de echte God buiten deze onderwereld. Die kan hier niet komen omdat de frequenties hier te laag zijn. Alleen wij kunnen de ware God laten zien doormiddel van echt licht, liefde en waarheid.

  Daarom zal deze wereld ons haten, maar wij lopen over de ellende heen en zakken niet weg onder water.

  Weet wie je bent en waar je vandaan komt.

  Oranje boven, de zon staat boven. Wij komen van veel verder, laat je niet omlaag praten!

  https://youtu.be/Gu0c8NJsQFA

  Luister goed, het is onze taal en het was altijd al aanwezig!

 8. guppy schreef:

  Even wat xanders, xandernieuws valt wat mij betreft door de mand. Ik mag toch wel zeggen dat een Christelijke site wel wat positiever mag zijn dan alleen maar ellende te zaaien?

  Ik had een positieve reactie geplaatst maar wordt niet geplaatst, zal wel door technisch foutje zijn 😉

  Kopinhetzandernieuws

  We moeten kiezen: oude wereld, we zijn de lul.
  of het is volbracht we staan boven de ellende.

 9. Harry vries schreef:

  Ik kan mij niet voorstellen dat die xandernieuws dan geen gecontroleerde oppositie is (maar kan het fout hebben), want ik kan mij niet voorstellen dat iemand die wakker is, kritisch kan nadenken (dit is een groot probleem voor 99% van de bevolking en die tuinen er dus direct in wereldwijd) en onafhankelijk nieuws brengt valt voor deze van bovenaf gecreëerde wereldwijde massahysterie hoax.

  • Martin Vrijland schreef:

   Ik kan, gezien de promotie van de coronavirus angst (a la politiek rechts Nederland), niet anders concluderen dat Xander vroegtijdig gepoogd heeft in mijn kamp te schuiven om zo lezers zijn richting af te vangen. Hij toont nu zijn ware gezicht.

   • Zonnetje schreef:

    Tja, dat hoeft ons eigenlijk niet te verbazen. Het overgrote deel die het propageert zijn van die je weet wel. Zij gebruiken de ‘ illuminati’ etalage poppen voor de fear propaganda om de gewone bevolking een negatief k..t gevoel tgevoel teven. Daar houden zij van voor hun plannetjes. Het is daarbij opvallend dat geen van hen, ja zij, die het ‘ virus’ zouden hebben en propageren daadwerkelijk overlijden.
    Die act willen zij blijkbaar niet tot het uiterste doordrijven. Mensen trap niet in hun snode plannen en blijf positief. Als het opgelost is, gaan er waarheidscommissies vanuit het gewone volk komen naar hun handel en wandel zoals in Zuid-afrika gebeurde. Dit is mogelijk als het gewone volk het wil.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten