Het fantastische concert van Marco Borsato in de Kuip te Rotterdam!

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 31 mei 2019 3 Comments

bron: ticketm.net

Niet dat ik er geweest ben hoor, maar het moet toch even gemeld worden: de media stonden gister vol van het fantastische concert van Marco Borsato in de Kuip. Alle grote namen van vandaag waren er: Davina Michelle, Maan, André Hazes, Lil’ Kleine, Armin van Buren en wellicht vergeet ik er nog een paar. Waarom moet het even vermeld worden? Omdat het draait om het concept brood en spelen en het interessant is te zien hoe tienduizenden mensen toch zo druk zijn met feest vieren terwijl de gevangenismuren om hen heen gemetseld worden. De meesten ervaren dit echter niet als gevangenismuren, want ze zijn onderdeel van de metselaarsploeg, toeleverancier, manager of bewaker van de nieuwe gevangenis. Het is een onzichtbare gevangenis zonder fysieke stenen en zonder zichtbare tralies en dus ziet vrijwel niemand het. Dat is zo negatief en we willen niet besmet worden met negativiteit.

Ik weet niet of u de film The Truman Show wel eens gezien heeft en eigenlijk raad ik ook aan zo min mogelijk films, series en tv te kijken, want dat brengt u namelijk onder hypnose. Die film gaat echter juist over het ontwaken uit die hypnose, maar dan slechts en alleen voor de hoofdrolspeler Truman (vertolkt door Jim Carrey). De Truman Show van onze realiteit is iets alles omvattender en daaraan werken veel meer mensen mee en er zijn ook veel meer mensen die in deze valse realiteit gehouden worden. Het is de realiteit die door een klein percentage van de bevolking gecoördineerd wordt en velen die onderdeel zijn van de Truman Show -regie hebben er zelf geen benul van. Dit komt omdat het klokwerk uit meerdere radartjes en onderdelen bestaat. Doordat mensen slechts een radartje in het geheel vormen zien ze zelf niet dat ze onderdeel zijn van uurwerk van de firma list en bedrog. De toplaag die zich er wel van bewust is, vormt de harde kern en die kunnen we niet betrappen op het hebben van een geweten; anders zouden zij dit proces niet aansturen.

Misschien bent u hier nieuwe lezer en vindt u het allemaal maar onzin. U vindt helemaal niet dat u zich in een soort Truman Show bevindt. Dat vindt u dan waarschijnlijk ‘negativisme’ en bij negatieve mensen wilt u weg blijven. Ook vindt u een show als die van Marco Borsato en zijn mede artiesten waarschijnlijk gewoon prachtig professioneel entertainment en puur genot (afhankelijk van uw smaak natuurlijk). Wellicht bent u zelfs trots op de grote producties die Nederland toch neer weet te zetten. U weet misschien wel dat de Romeinen het volk ook brood en spelen gaven, maar u vindt dat prima; u geniet er gewoon van. “We hebben het toch hartstikke goed met z’n allen!?” U vindt de gedachte dat er zich een gevangenis om ons heen zou vormen, dan waarschijnlijk ook nonsens. Feitelijk geldt dit waarschijnlijk voor de meeste mensen. Dat is het effect wat u ziet in onderstaand filmpje. Kijkt u het voor de aardigheid eens. Het is namelijk ook nog een grappig filmpje, want de mensen onder hypnose denken dat ze een zoete sappige mango staan te eten. Ze proeven dus letterlijk het zuur van de citroen waarin ze bijten niet.

Oh u gelooft niet dat u onder hypnose gehouden wordt? Truman had eerst ook niet door dat hij in een valse werkelijkheid gehouden werd, totdat hij opmerkelijke zaken begon waar te nemen. Nu kunt u ook zeggen: “Ik wil die opmerkelijke zaken niet waarnemen en ik vindt het prima zoals ik nu leef”. Bovendien hebben de bewakers van de Trumans Show (de bouwers van het gehele radarwerk dat dit in stand houdt) er (heel slim) voor gezorgd dat mensen die kritisch nadenken gestigmatiseerd zijn tot ‘complotdenkers’, ‘rechts’, ‘nationalistisch’ ‘anti-globaliserings’, ‘anti- klimaatmaatregelen’, ‘mensen die geloven dat de aarde plat is’, etcetera, dus bij die groep wilt u niet horen. Lees dan eens dit artikel voor een uitgebreide uitleg over hoe ze dit gedaan hebben.

Als u dus op dat podium van hypnotiseur Rasti Rostelli zou staan en ik zou opstaan en roepen dat u een zure citroen staat te eten en dat uw tandglazuur aangetast wordt; als ik u zou wijzen op de gele schil en de pitjes als bewijs voor dat het een citroen is, zou u mij manen om weg te gaan en mijn mond te houden. U weet immers zeker dat u een warme sappige mango eet. U wilt mij dus niet horen en u bevindt zich onder de groep die samen met u onder hypnose is, die mij eveneens niet wil horen. Niemand wil horen dat ze feitelijk een citroen staan te eten. Gezamenlijk lacht u mij uit en hoont u mij weg.

Het bewijs is echter toch behoorlijk duidelijk, maar u wilt en kunt het niet zien, omdat u hersenen de informatie by-passen. De citroen is echter zo zuur:

 1. Overheden passen nepnieuws, tv-productietechnieken, middels deepfakes en software technieken toe om psychologische operaties (PsyOp’s) op te tuigen, zodat u wetgeving omarmt die iedere burger zonder tussenkomst van psychiater of rechter van de straat kan plukken (zie dit artikel en deze toelichting daarop). Weg met de dissidenten!
 2. Er wordt gebouwd aan een 5G netwerk dat overheden in staat stelt om de mens onderdeel te maken van een digitaal controle systeem, waarbij DNA online gemodificeerd kan worden en het menselijk brein online komt te hangen (lees- en schrijffunctionaliteit). Dit geeft ze totale controle over de bevolking. De wetgeving hiervoor wordt voorbereid via nepnieuws psychologische operaties die de weg moeten banen voor de acceptatie van DNA databases, beschikking over het menselijk lichaam (orgaandonatiewet). De breinconnectie wordt aan de massa verkocht via enerzijds de dreiging dat kunstmatige intelligentie (AI) ons voorbij zal streven en een bedreiging zal vormen, waardoor we er beter mee kunnen verbinden (Elon Musk) en anderzijds door de nieuwe generatie de kans te geven om sneller te leren en bijvoorbeeld via de game- en porno industrie.
 3. Overheden werken aan een globaliseringsproject die gebruik maakt van tegenpolen of dualisme. U moet dan denken aan de VS tegen Rusland/China, maar ook aan dualisme in de politiek. Dit is de schijn van links versus rechts of de oude gevestigde orde en “vernieuwende politieke stromingen”. In dit artikel licht ik toe hoe bijvoorbeeld in de landelijke politiek via gecontroleerd oppositie gewerkt wordt.
 4. Overheden wereldwijd pushen transgender (LHBTI) propaganda, omdat zij een transgender-transhumane wereldbevolking nastreven. Een bevolking waarbij de heteroseksuele biologische standaard vervangen wordt door een genderneutrale standaard (beginnende bij allerlei mix-vormen betiteld met LHBTI); Die bevolking zal zich niet langer op een natuurlijke wijze voort kunnen planten en dus komt die controle ook bij de staat te liggen. De gender neutrale variant is ook nog eens religieus van aard (Luciferiaans, regenboog). De nieuwe Luciferiaanse wereldorde in de maak streeft naar 1 wereldreligie, 1 geslacht (genderneutraal en transhumaan) en 1 wereldregering.

Bovenstaand lijstje is slechts een korte samenvatting van het citroenzuur dat u tot zich neemt. Er is nog veel meer gaande, maar dit is een kleine impressie.

Ik vraag u uit uw hypnose te komen en de mensen die samen met u op het Rasti Rostelli podium staan wakker te schudden. De Marco Borsato’s van deze wereld zijn er om u onder hypnose te houden via prachtige afleiding en shows. Heimelijk of zonder dat zij zich ervan bewust zijn, werken zij mee aan de grote agenda.

Je kunt je afvragen: Als Marco Borsato bewust mee zou werken aan transgender-propaganda via Davina Michelle (zie dit artikel), zou hij dan nog zo trots zijn op zijn werk en nog zo blij zijn met een dik gevulde bankrekening, wetende dat zijn eigen kinderen over enkele jaren misschien voor een geslachtsverandering kiezen? Is John de Mol, eigenaar van het ANP, blij met al die miljarden op zijn bankrekening of ligt hij ‘s nachts badend in het zweet als hij droomt dat hij verantwoordelijk is voor PsyOp nepnieuws producties? Zijn wij over enkele jaren nog zo blij als we onder een totalitaire controlesysteem leven? Tegen die tijd heeft u echter niet meer de vrijheid van geest (letterlijk, omdat uw brein online hangt) om dit te kunnen bedenken.

U moet zich niet langer de ogen dicht laten smeren. Ook moet u niet verwachten dat de bouwers van de Truman Show het in de toekomst ineens wel goed met u voorhebben. Zij willen totale controle op de wereldbevolking aangestuurd vanuit the cloud. U moet dus zelf de verandering gaan brengen! Lees hier hoe u dat doet.

Bron linkvermeldingen: imdb.com

86 Shares

Tags: , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. guppy schreef:

  De belangrijkste boodschap uit de Truth man show is dat je de angst moet overwinnen om los te komen. Aan het einde van de film komt hij bij de wall waar hij over moet klimmen om vrij te zijn. Eenmaal boven moet hij van het (kunstmatige) licht het donker instappen. Je moet eerst door het donker heen om bij het echte licht te komen.

  Het klinkt te mooi om waar te zijn dat we over de ijsmuur die om onze aarde heen staat heen te klimmen om de andere 33 continenten te ontdekken. Er is alleen een probleem dat je nog steeds in dezelfde menselijke lichamelijke staat verkeerd die je nu hebt. Dit is de valkuil van de platte aarde theorie, het houdt je nog steeds gevangen in de staat waar je nu in verkeerd.

  Ik denk dat er maar een weg uit is en dat is via de dood (angst).

  Daar willen we liever niet te lang over nadenken, daarom is het fijn dat er regelmatig een feestje georganiseerd wordt.

  Vandaag is rood 🎈😉

  • Martin Vrijland schreef:

   De platte aarde theorie is een valse verbastering (desinformatie) van de verplatte (lagere) dimensie waarin we (denken te) leven. Het gaat erom dat we ontdekken dat we in een Luciferiaanse simulatie (lagere dimensie) leven.

   • Martin Vrijland schreef:

    Waarbij “leven” niet het juiste woord is. We nemen de (multi player) simulatie waar en onze (waarnemende en meespelende) ziel is diegene met de controler in de hand.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten