Het grote zwartepiet gedicht!

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 5 december 2018 18 Comments

bron: zotnieuws.nl

Zwarte piet dat is ‘t m niet
Waar is hier de regenboogpiet?
Regenboog of trans gedans?
Is het nog wel in balans?
Trans, transgender, genderneutraal 
Basisschool, begint ‘t verhaal
Jongen/meisje zwart of wit?
Bouwpakket of genderkit?
Trans de trend; de gendershit
Niets van doen met zwart of wit
Zelfs de spraak moet aan de haal
Zwart of wit lijkt vaag verhaal
Transformatie onderlaag?
Trans wellicht de grote vraag
Generatie genderflip
Eerst het ei of eerst de kip?
Kleur geslacht in blender bowl
We are all just one or soul?
Trans the gender nieuwste trend
Black or white or let it blend
Proces richting transhumaan
Androïde onderdaan
Sturing door het kleurgezeur
Brengt ons in de gendersleur
Gender bender regenboog
Transhumaan door blind gedoog?

Onderstaand liedje zongen wij vroeger gewoon nog op de lagere school. Vreselijk natuurlijk, maar is het niet interessant om te zien hoe de wereld in 2 generaties compleet kan veranderen? Natuurlijk was onderstaande minachting van god los, maar hoe ziet het er straks onder de regenbooggeneratie uit? Kun je dan nog gewoon hetero zijn?

3 Shares

Tags: , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (18)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Zonnetje schreef:

  Kun je dan nog hetero zijn vraag je. Ik denk niet dat ze
  je dwingen trans of anders bijv homo of bi te zijn. Het gaat indirect zoals
  met discriminerend beleid waarbij trans enz voorrang krijgen bij de ambtenarij en overige functies waarbij capaciteiten geen rol spelen wat uberhaupt al niet belangrijk is om als ambtenaar aangenomen te worden. Wat belangrijker is of je een flexibele moraal hebt en gehoorzaam en dat je niet zelfstandig nadenkt.
  Het zal zorgen voor wetgeving in het voordeel van trans enz, belastingvoordelen voor werkgevers om ze aan te nemen enz. De nederlander is erg gevoelig voor geld en zal op die manier alles gewoon vinden. Groepsdruk daarbij et voila. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je de changes in de samenleving zo internaliseert dat je alles goed vindt. Alles moet kunnen. En wij weten welke Club dit graag wil. Gezond verstand, velen lopen bij de psycholoog enz, en moraal heeft de Nederlander niet denkt of misschien kan ik beter schrijven met de portemonnee. Verkoopt zijn moeder desnoods.

 2. Zonnetje schreef:

  Elk voorkeursbehandeling is discriminatoir op elk gebied dan ook. Is dus volgens de strafwet strafbaar. Maar ja wij weten dat leden van de Club bij het openbaar ministerie en rechterlijke macht een usual suspects beleid willen en moeten doordrammen. The usual suspects staan boven de wet. Daarom is een regime change zo belangrijk als wij onze vrijheid terug willen. Bijvoorbeeld door vreedzaam te blijven demonstreren en door non compliance. Hoe meer ik erover nadenk meen ik dat demonstreren en non compliance nog het enige middel kan zijn. Volgens mij zijn
  er daarom in Nederland zoveel restricties aan het ‘ recht’ op demonstratie in vergelijking met andere landen. Nederland is erg goed in het marketingen van mensenrechten en de toepassing ervan slechts als het de Club uitkomt.

  • Martin Vrijland schreef:

   Regime change..okay laten we eens een gedachtenexercitie doen. Een team goed opgeleide boeven kiest een strategie om te zakkenrollen. De een doet het agressief de ander stelt zich op als je vriend. Je kent ze allebei en hebt inmiddels van de agressieve dief ontdekt dat je hem beter niet meer in je huis kunt laten. De vriendelijke dief komt echter iets sympathieker op je over en je geeft hem toch het vertrouwen om in je huis te komen. Wat denk je dat de vriendelijke dief met je portemonnee gaat doen?

   De enige vorm van demonstreren is die waarbij je op de werkvloer en in je directe omgeving laat blijken je niet te conformeren aan taken en opdrachten die je medemens raken. Een timmerman kan gewoon kozijnen blijven maken, maar een deurwaarde, politieagent, opsporingsambtenaar, jeugdzorgmedewerker, enz. en.z kan echt wel zelf bedenken waaruit die non-compliance kan bestaan.

  • De Loonslaaf schreef:

   Wanneer mensen op straat of waar dan ook demonstreren, dan geven zij impliciet of zelfs direct aan dat er een macht is, die boven hen staat en over hen kan beschikken.

   Natuurlijk kun je door middel van demonstreren aandacht vragen voor een zaak, maar als je ziet dat de reguliere media bepalend is voor welke demonstraties worden aangekondigd en van welke demonstraties vervolgens verslag wordt gedaan, dan lijkt het mij in het huidige tijdperk slimmer om via internet nuttige informatie te verspreiden.

   Voor mij is het duidelijk, dat het volk met behulp van de gele hesjes bespeeld wordt. De demonstranten zijn in mijn ogen dan ook niets anders dan gevangen in een gevangenis, die demonstreren voor hun zaak, terwijl “hun zaak” volledig wordt gecontroleerd door de directie van de gevangenis. De demonstranten zien helaas niet dat zij in een onzichtbare gevangenis leven. De (met opzet met geweld gepaarde) demonstraties zullen uiteindelijk dan ook leiden tot meer controle en onderdrukking, zoals door de machthebbers is gepland.

   Willen de mensen echt nuttige veranderingen doorgevoerd krijgen, dan zullen zij eerst moeten inzien dat zij in een onzichtbare gevangenis leven. De volgende stap zou dan moeten zijn, dat er een grote groep mensen lokaal (in een stad zal dat niet lukken) het lef heeft om uit de gevangenis te stappen en volledig zelf verantwoording gaat nemen voor hun leven, zowel individueel als collectief. Deze groep mensen moet in hun basisbehoeften in ieder geval zelfvoorzienend zijn, anders worden ze door de massa en de gevangenisbewaarders kapot gemaakt, door hen het leven zo moeilijk mogelijk te maken.

 3. Zonnetje schreef:

  Uiteraard zal ook de ” vriendelijke” dief je portemonnee rollen. Je kunt de “vriendelijke ” dief met het huidig regime vergelijken voor zover je dat al niet bedoelde. Een “vriendelijk “masker tonend naar de bevolking maar ondertussen de maatschappij ingrijpend veranderen zonder dat de bevolking zich concreet daar over uitgesproken heeft, bijv via een referendum.

  Ik meen dat het niet uitvoeren van opdrachten op de werkvloer niet werkt. Je wordt dan direct ontslagen. Eventuele mogelijke opties, opdrachten langzaam uitvoeren, te laat op je werk komen, fouten maken in je werkzaamheden, ziek melden enz,. Ik zeg niet dat mensen dat moeten doen. Puur als gedachtenexercitie.. Voor ambtenaren de extra mogelijke optie, een ambtenaar kan zoveel als wettelijk mogelijk is bewijs verzamelen van strafbare feiten van zijn chef en collega’s en informatie via een klokkenluider/buitenlandse pers/buitenlandse advocaat openbaar laten maken. Eerst wel aangifte doen ivm ambtsgeheim en dan melden via een klokkenluider/buitenlandse advocaat enz. In Nederland zal dat via de main stream media niet lukken omdat redacties van de pers, zeker de leiding, samenwerken met de bekende diensten en daar direct aan rapporteren. Daar verwacht ik niet veel van omdat intern wordt alles dicht getimmerd, damage controle en degeen die iets bekend maakt wordt compleet door het slijk gehaald. Via het buitenland zal dat moeten, omwegen. Nederland is namelijk een stille dictatuur alles wordt gecontroleerd in het belang van de Club die hier alles bepaalt.

  Overigens meen ik dat demonstreren onderschat wordt. Als je maar genoeg serieuze personen bereid vindt om massaal te demonstreren, het beste DAGELIJKS, dan kun je volgens mij alles gedaan krijgen. Uiteraard vreemdzame legale demonstraties maar als je het volhoudt dan kun je zeker regime change bewerkstelligen.

  Nog even juist, ook timmermannen zijn belangrijk, loodgieters enz. Als zij opdrachten zouden weigeren, niet goed doen enz aan bepaalde personen en instanties enz. kun je veel bereiken. Een toliet dat niet functioneert, sanitair, een keuken, verwarming wat niet werkt. Dan loopt een organisatie niet meer op rolletjes.

  Al het voorafgaande is nogmaals puur een gedachtenexercitie even hardop nadenken. Ieder behoudt zijn eigen verantwoordelijkheid.

  • ClairVoyance schreef:

   Zonnetje, nu begrijp ik waarom timmermannen en loodgieters in Frankrijk zulk belabberd werk afleveren. Alles is half werk. Grapje hoor, goed werk afleveren zit gewoon niet zo in de volksaard. (de franse slag). Wat me verder -even serieus- opvalt is dat je bij allerlei geleverde diensten mag kiezen of je een bonnetje wil.
   Garage’s bijv, bij het betalen van de reparatie’s kun je dus kiezen of je wel of niet BTW betaalt. Wij vragen bij een voor ons onbekende garage of loodgieter e.d dus vooraf of het zonder bonnetje kan. En dat kan altijd.

  • ClairVoyance schreef:

   Maar wat dat demonstreren betreft, je mag in Nederland enkel met toestemming van de burgemeester demonstreren. Wat op zich al een schending van de mensenrechten is.
   Dus dat gaat hem niet worden. De eerste demonstratie waar je toestemming voor zou moeten gaan vragen is een demonstratie voor het recht tot demonstreren (zonder toestemming v/d burgermeester dus)
   En die toestemming ga je dus niet krijgen vanwege ”de veiligheid”. Dus non compliance is de enige weg. Gaat in verradersland Nederland dus NOOIT gebeuren.

 4. ZalmInBlik schreef:

  En ook nu weer wordt de Tavistock programmering geheel over het hoofd gezien, heel jammer dit 😀

  Gender identity development service (GIDS)
  The Gender Identity Development Service (GIDS) is for children and young people, and their families, who experience difficulties in the development of their gender identity. It’s a national specialised service, based in London and Leeds, and is the only one of its kind in Great Britain.
  Many, but by no means all, of the children and young people who we see are unhappy with aspects of their body’s primary or secondary sex characteristics.

  Some children who were assigned male (i.e. registered as male) when they were born, may not feel like a boy when they are older, or may prefer to dress in clothes or play with toys that other people say are “for girls”. They may feel or say that they are a girl. In the same way, some children or young people who were assigned ‘female’ at birth might feel or say that they are a boy. Others might say that neither “boy” nor “girl” seems the right word for how they feel about themselves.

  We recognise how complex ideas around gender can be and that there is a huge range of human diversity in how people feel about and express their gender. Young people who are developing an understanding of their own gender that is different from what everyone had first expected can sometimes find things very tough. Both young people and their families can experience high levels of distress as their gender identity evolves.

  We try to help young people and their families cope with distress, and to reduce it. We aim to understand the obstacles standing between young people and the development of a more settled and confident gender identity, and to try and minimise any negative influences from these obstacles.

  We also work with a small number of children who have a trans parent, and whose difficulties are related to their experience of their parent’s gender identity or transition.
  https://tavistockandportman.nhs.uk/care-and-treatment/our-clinical-services/gender-identity-development-service-gids/
  http://www.tavinstitute.org/news/gender-inequality/

 5. Camera 2 schreef:

  Uw gedicht door de OOIEVAAR gebracht/gezongen

  HET IS EEN HET !?

 6. Camera 2 schreef:

  Paul de Leeuw zegt daarentegen
  Vlieg met me mee naar de Regenboog Rainbow….
  Weet Paul de Loekie eigenlijk wel waarover het zingt

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten