Een nieuw en helder perspectief!

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 2 mei 2017 48 Comments

Wie herinnert zich nog de scenes uit de filmtrilogie ‘The Matrix’ uit 1999 waarin iedere willekeurige voorbijganger ineens in ‘the agent’ veranderen kan? Sinds de dag dat ik begon met schrijven is er een enorme campagne gestart om mij zwart te maken. Dat uit zich in pagina’s die allemaal ongefundeerde pulp over mij spuien en iedereen die mijn Facebook pagina bekijkt wordt pro-actief benaderd met een link naar deze zwartmakerij. Dat moet afschrikken en dat doet het blijkbaar ook.

Mensen willen niet bij een groep horen die een “gestoorde complotdenker” volgen. Dat stigmatiseren gebeurt structureel en agressief en blijkt goed gecoördineerd plaats te vinden met behulp van staatsmedewerkers (waarvan bewijs hier op de site al is geleverd). Dat afschrik-effect doet denken aan het ‘five monkey experiment’ waarbij een groep apen een andere aap afstraft zodra hij de ladder wil beklimmen waarop zich een banaan bevindt. Dit groepsgedrag is in-geprogrammeerd na herhaling van koude douches op de groep die probeerde de ladder te beklimmen (zie hier de gehele beschrijving van het experiment). Het doel van deze aanvallen is tweeledig; enerzijds had het mij moeten stoppen om door te gaan met schrijven, als gevolg van het effect van isolatie; anderzijds laat het anderen zien dat ze niet ook die ladder moeten beklimmen. Die missie is tot nu toe mislukt. Ik blijf doorgaan. Dodging bullets, heet dat in de film The Matrix.

De agenten in de film The Matrix kunnen op elk moment opduiken. Iedereen lijkt spontaan te kunnen veranderen in een agent zodra hoofdpersoon Neo opduikt in de matrix. Misschien herkent u dat wel; als u ergens op een verjaardag of op uw werk spreekt over onderwerpen die het waarheidsbeeld van mensen aantasten. Spontaan kunnen mensen een enorm vijandige houding aannemen, omdat ze geconfronteerd worden met ideeën die hun perceptie van de wereld prikkelen. Morpheus, een andere hoofdpersoon in de film, legt in onderstaand filmpje uit hoe dit komt. Zolang mensen niet doorzien dat we in een illusionaire realiteit leven, gebouwd door de grote architect (zoals in de elitaire geheime genootschappen vereerd), bewaakt door een elitaire klasse en verdedigd door iedereen die het systeem nog niet doorziet en dus zelf in bewaker van het systeem zal veranderen zodra je het systeem doorprikt; zolang zullen zij onmiddellijk transformeren en de loop op je richten. (lees verder onder het filmpje)

De vervolg films uit The Matrix trilogie sturen uiteindelijk aan op een soort singulariteit tussen het systeem van de grote architect en de ontwaakte mensen; waarbij het bestaansrecht van het systeem als het ware bekrachtigd wordt door de niet-succesvolle eindeloze cyclus van Neo om het systeem te bestrijden en te doorzien. Dit is natuurlijk de wens van transhumanisten en het elitaire krachtveld. Ook de ontwaakte zielen moeten zich uiteindelijk conformeren aan het bestaan van The Matrix en genieten van de eindeloze dimensies die zo zullen kunnen ontstaan. In feite was de film dus een onthullende propaganda film, met veel waarheid, maar sturend richting de singulariteit waar we mensen als Google’s frontman Ray Kurzweil en Michio Kaku over horen spreken (zie hier).

Het is dus een vrij lastige zaak om mensen te prikkelen richting ontwaking uit het systeem. Maar wat is dan, dat systeem? Wat is de matrix? Om dat te kunnen bevatten is het nuttig kennis te nemen van de ideeën van mensen als Ray Kurzweil, Michio Kaku, Elon Musk en andere evangelisten en aanstuwers van het transhumanisme. Zij denken dat we voor 2045 in staat zijn nanotechnologische avatars (kopieën) van ons menselijk lichaam te maken, waarin we ons bewustzijn kunnen uploaden. Dit wordt op een interessante manier en metaforisch getoond in de film Transcendence. Ook denken zij dat wij digitale augmented reality werelden kunnen creëren die levens echt lijken en waarin we kunnen leven alsof we er écht leven. Denk aan een game waarbij je een virtual reality bril op hebt en waarin je je volledig vereenzelvigt met die game. Maar dan op een manier dat het bewustzijn dat nu nog in onze hersenen gevangen zit, als het ware samensmelt met ‘the cloud’, waardoor we niet meer het onderscheid hebben tussen ons lichaam, onze aarde, ons universum en digitaal gecreëerde universa. Dat is geen complottheorie; dat is wat deze heren zelf verkondigen. Kijkt u YouTube er maar eens op na door te zoeken op de genoemde namen in combinatie met de term ‘singularity’.

Als dergelijke heren, die toch betiteld mogen worden als succesvolle zakenmensen (lees hier meer), geloven dat wij ons bewustzijn kunnen uploaden naar digitaal gecreëerde werelden en we als het ware opgaan in ‘de cloud’, zou je je af kunnen vragen of dit nu niet al het geval is. Dat doet denken aan de film The Matrix. Denkt u er eens over na of het mogelijk zou kunnen zijn dat de realiteit waarin u nu leeft mogelijkerwijze al een gecreëerde werkelijkheid zou kunnen zijn. Hou daarbij de scheppingsverhalen van de verschillende religies eens in uw achterhoofd. Zou het kunnen? Dat is vast een brug te ver voor velen. Dr. George Smoot gaf daarover onderstaande ogenschijnlijk cynische TED presentatie. Neemt u eens de moeite om die te bekijken. De wetenschap en transhumanisten houden zich niet voor niets zo actief met dit vraagstuk bezig. (lees verder onder het filmpje)

Dan komen we op de hypothetische vraag of het dus mogelijk zou kunnen zijn dat ons bewustzijn nu al gevangen zit in een systeem. Stelt u zich voor dat Google in staat is om deze door Ray Kurzweil gepropageerde digitale realiteiten te creëren en u besluit uw bewustzijn te uploaden naar zo’n realiteit. Wie heeft er dan controle op uw realiteitsbeleving? Dat is natuurlijk de beheerder van ‘the cloud’; de beheerder van de Artificial Intelligence simulatie; de beheerder die uw bewustzijn geüpload heeft; Google. Zou het kunnen dat die situatie nu al geldt? Dat is wellicht een nogal bizarre en vergaande gedachtenkronkel in de ogen van velen. Maar als u nog even terug denkt aan de film The Matrix en u er rekening mee houdt dat Hollywood in handen is van de elitaire klasse die ons graag de indruk wekt dat scifi een fantasieplaatje is dat je onder het genot van een biertje en een zak borrelnoten weghapt, dan neemt u misschien eens de moeite om verder te graven.

In meerder artikelen is hier op de website beschreven hoe de realiteit waarin we leven veel weg heeft van een zielengevangenis; zoals Google in de toekomst ons bewustzijn gevangen zou kunnen houden als we besluiten dit te uploaden naar de door Kurzweil & co gecreëerde digitale universa (dimensies). Neemt u eens de moeite om die artikelen te lezen onder de menu-items ‘the matrix‘, ‘beyond the matrix‘ en de overige categorieën. Natuurlijk mag u ook gewoon blijven geloven dat er geen systeem is en dat Martin Vrijland wilde fantasieverhalen verkondigt. Dat kan ik u niet kwalijk nemen. Het is ook behoorlijk far fetched als er niet ergens diep van binnen een soort besef is dat deze zoektocht opstart. Het doorzien of ‘ontwaken’ begint vaak bij het doorzien van de leugens in de media en zaken als geschiedvervalsing en kan uitmonden in de ontdekking dat er een elitaire klasse is die aan Saturnus-verering doet. Dan komt misschien ooit de ontdekking dat Saturnus misschien wel het chronos-mainframe van deze tijdsillusionaire zielengevangenis is. Dat wordt door Hollywood een beetje onthult in de film Interstellar uit 2014. Niet voor niets won deze film 6 prijzen op de ‘Saturn Awards‘ (let vooral niet op de naam) in 2015. Bent u geprikkeld tot nadenken?

 

word lid

Bron linkvermeldingen: variety.com

165 Shares

Tags: , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (48)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Averroes schreef:

  En zo verwordt de E.U. in een communistische heilstaat waar het individu ondergeschikt is aan de staat. Nog los van het transhumanistische agenda en de digitale gevangenis (vangnet) wat de mensheid de definitieve nekslag zal geven en de vrije wil de nek omgedraaid.

  ——————————————————————————————————————————————
  “If you want a vision of the future, imagine a boot stamping on a human face – forever.”
  – George Orwell
  ——————————————————————————————————————————————

  Soevereine staten moeten volgens de EU Politburo opgeheven worden:
  http://www.nu.nl/bootvluchtelingen/4663374/europese-commissie-wil-afbouw-controles-binnengrenzen.html

  De Kalergi plan wordt verder uitgebreid opdat de identiteit van het individu verloren moet gaan, zodat het individu zich makkelijker zal overgeven aan de staat.
  http://www.nu.nl/bootvluchtelingen/4663191/zweden-stopt-met-systematische-id-controle-grens.html

  Totale censuur en controle binnen de EUSSR mbv front companies zoals Facebook/Google etc.
  Austria is seeking ways to make digital services like Alphabet Inc.’s Google or Facebook Inc. pay taxes for transactions with the nation’s internet users, trying to plug gaps in a tax system still designed for brick-and-mortar business.

  The most ambitious part of the plan targets the business models of Twitter Inc., Google or Facebook: The tacit pact under which searching, liking, posting and tweeting remains free as long as users let the companies feed usage data into algorithms that help tailor advertising that can be aimed at the most likely buyers.
  https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-04-29/you-think-google-search-is-free-austria-seeks-to-tax-it-anyway

  HET FUIK SLUIT LANGZAAM….

  Electronic Identity in Europe:
  Legal Challenges and Future Perspectives(e-ID 2020)
  http:// http://ftp.jrc.es/EURdoc/JRC78200.pdf

  https:// http://www.eid-stork.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=186

 2. Averroes schreef:

  WETEN WE METEEN WAAR DIE GOOGLE DATA CENTRA VOOR ZIJN…GAAT ER EEN BELLETJE RINKELEN. DATA IN HANDEN VAN DE EU COMMISSIE EN GOOGLE/PALANTIR (CIA/NSA/DIA etc.)

  Die aardebevingen in Groningen..daar zit een agenda achter dat moge duidelijk zijn:

  • Averroes schreef:

   Ze staan handenwrijvend klaar bij de NSA (SkyNet)…

   • CuriousOne schreef:

    Grappig dat je SkyNet vernoemt, in België noemt er een internet provider ook Skynet. Genoemd naar het netwerk in de film Terminator
    https://nl.wikipedia.org/wiki/Proximus_Skynet

    En als we kijken naar de film Terminator (5) genisys dan zie je dat er in het verhaal verteld wordt dat SkyNet werd opgericht om te kunnen infiltreren en 1 geheel te vormen met de mens om zo een onsterfelijk sterk ras te creëren. Is dat niet wat Google wil doen tegen 2029/2045?

    “THE process of achieving immortality will begin by 2029 when nano-bots are created that can swim through our bodies to fight disease”

    Is dat niet wat we ook zien in de film Terminator, menselijk lichaam dat gebonden is met nano partikels?

     • Averroes schreef:

      @CuriousOne, Het is allemaal NLP/subliminale boodschappen wat we om ons heen zien en Hollywood is daar onderdeel van. Een goede film over deze boodschappen is ‘They Live’ uit 1988. Het merendeel van de mensheid wordt al decennia lang voorbereid op de implementatie van deze ‘transhumanistische’ deceptieve agenda opdat ze zullen berusten als het moment daar is.

      De YZ-generatie is zo goed als geprogrammeerd cq. verloren en zal zwichten voor deze deceptie:
      – Y = Generatie Y is de opvolger van generatie X en wordt over het algemeen gedefinieerd aan de hand van de periode 1982-2001.
      – Z = En tenslotte de generatie Z; iedereen die tussen de jaren 1992 tot heden is geboren wordt gerekend tot deze generatie.

      De Google (DARPA) agenda loopt parallel aan de Verenigde Naties Agenda 2030. We worden al sinds Agenda ’21 (Club van Rome) gebombardeerd met termen als duurzaamheid, klimaatverandering etc. wat niet meer is dan een aanval op CO2 wat een essentieel bouwstof is in de natuur en dat kun je weer koppelen aan populatie reductie (zie presentaties Bill Gates mbt vaccinaties)

      SkyNet is de (quantum/D-Wave) database van NSA en het militair industrieel complex (DARPA) en Genysis is een project dat in 2002 is gestart door ‘United States Department of Defense’s Information Awareness Office’ dit department is later na protest (zie logo Information Awareness Office) zgn. opgeheven en NSA’s PRISM is een voortvloeisel uit dit project. Voor mijn gevoel is dit allemaal letterlijk en figuurlijk ondergronds gegaan. Zie opmerkingen van Elon Musk over D.U.M.B’s in dit interview:
      https://www.youtube.com/watch?v=GPaYrhUZSYQ
      https://en.wikipedia.org/wiki/File:Genysis.gif

      BIG DATA is dus het toverwoord om deze databases gevuld te krijgen en het ironische is dat het merendeel van de mensen hieraan zelf vrijwillig een bijdragen leveren door hun profielen op: Facebook, Twitter, Google+ etc in te vullen en up te daten m.b.v. Palantir software e.d. kan dus ook weer grafisch in kaart gebracht worden wat de sociale banden zijn van een bepaald individu. Commercieel natuurlijk een zeer aantrekkelijke concept, dus je slaat als het ware meerdere vliegen in één klap. Koppel daar het verraad van de E.U.SSR dmv PSD2 aan vast en derden hebben geen kind aan het verkrijgen van cruciale informatie over individuen.
      https:// http://www.rtlz.nl/business/bedrijven/amsterdams-bedrijf-opgeslokt-door-geheimzinnige-datareus-palantir

      https:// en.wikipedia.org/wiki/Regina_E._Dugan (DARPA)

      Kortom het net sluit zich langzaam…

     • Averroes schreef:

      En dit is hoe het begint…gemak dient de mens toch?

     • CuriousOne schreef:

      Als ik informatie zie over geheime diensten en ondergrondse basissen zie ik altijd info over de toestand in U.S. maar men mag niet vergeten dat dit ook in Europa bestaat.

      Om verder te gaan op SkyNet en dan over te stappen op facebook, is facebook niet hoofdzakelijk opgestart om de mensen te controleren maar meer om de emoties en gedachten al te kunnen opslaan in een database voor op de moment dat wanneer iedereen gekoppeld wordt aan SkyNet ze al een software geschreven hebben die moet passen bij jouw persoonlijkheid zodat je er sneller aan gebonden wordt en ze sneller controle hebben over je lichaam.

      Nu hebben ze enkel al controle over het doen en denken door NLP en subliminale boodschappen en later dan door Skynet over het lichaam.

      Hiervan loskoppelen zal praktisch onmogelijk zijn doordat de software optimaal is geschreven op jouw lichaam en hoe langer je er aan gekoppeld zit hoe meer informatie het programma te pakken zal krijgen en hoe dieper je weg zal zakken. Tenzij je jezelf kan losrukken van de matrix en terug controle kan winnen over je lichaam.

      Sinds ik meer of min zelf ontwaken ben, dit heeft trouwens 1-2 jaar geduurd voor ik doorhad wat juist en fout was doordat er zoveel info/disinfo staat op het net en YouTube dat je soms de bomen niet meer door het bos kan kijken en ingezien heb hoe de wereld in elkaar zit kijk ik weinig of nauwelijks nog tv of films. Vroeger keek ik naar films omdat ze spannend en hallucinant waren als ik nu kijk zie ik niets anders dan symbolen en verborgen boodschappen. soms pauzeer ik een film, spoel hem terug en herbekijk/beluister ik een bepaalde opname 2-3 keer en ben ik not steeds verbaasd hoe de wereld in elkaar zit. En verbaasd hoeveel mensen ‘s avonds samen aan hun TV gebonden zitten alsof het iets heilig is en alles te geloven wat er wordt verteld en getoond. Ik beschuldig niemand want ooit ben ik zelf nog zo geweest, ik kan hen enkel goede raad geven die ik zelf volg en hen laten inzien hoe het allemaal in elkaar zit, zei moeten zelf kiezen tussen de rode of de blauwe pil.

     • Averroes schreef:

      @CuriousOne, Het gaat om controle van de hersenen (perceptie) men is al zeer ver gevorderd als je binnen het militair industrieel complex (o.a. DARPA) de zaken bekijkt. En je met name richt op frequentie technieken (ELF Waves). Zoals Nikola Tesla stelde is alles frequentie en vibratie, niet voor niets worden zijn patenten gebruikt door ‘the deep state’.

      Denk nu aan de ontwikkelingen en implementatie van 4G/5G en er ontvouwt zich nu een zgn. GRID ter land, ter zee en in de lucht. Maw er is geen ontsnappen aan signaal manipulatie cq. penetratie. Want zoals in onderstaand stuk wordt beschreven, wat ik je trouwens zeer kan aanbevelen, hebben hersenen geen firewall. Alles komt onbewust ongefilterd binnen daarna komt pas de verwerking voor degene waarvan de cortexen in meerdere en of mindere mate niet is aangetast volgt rationalisering cq. redenering. Heb je hier controle over dan stuur je de mens op afstand mbv algortimes. Ik kan je in dat kader wijzen op het werk van Marvin Minsky (brain mapping) en Dr. Robert Duncan (klokkenluider)
      https://en.wikipedia.org/wiki/5G
      http:// nos.nl/artikel/2082962-marvin-minsky-pionier-kunstmatige-intelligentie-overleden-88.html

      MUST READ:

      US Views on “Wonder Weapons”: Altering the Data-Processing Ability of the Body

      What technologies have been examined by the United States that possess the potential to disrupt the data-processing capabilities of the human organism? The 7 July 1997 issue of U.S. News and World Report described several of them designed, among other things, to vibrate the insides of humans, stun or nauseate them, put them to sleep, heat them up, or knock them down with a shock wave.[9] The technologies include dazzling lasers that can force the pupils to close; acoustic or sonic frequencies that cause the hair cells in the inner ear to vibrate and cause motion sickness, vertigo, and nausea, or frequencies that resonate the internal organs causing pain and spasms; and shock waves with the potential to knock down humans or airplanes and which can be mixed with pepper spray or chemicals.[10]

      With modification, these technological applications can have many uses. Acoustic weapons, for example, could be adapted for use as acoustic rifles or as acoustic fields that, once established, might protect facilities, assist in hostage rescues, control riots, or clear paths for convoys. These waves, which can penetrate buildings, offer a host of opportunities for military and law enforcement officials. Microwave weapons, by stimulating the peripheral nervous system, can heat up the body, induce epileptic-like seizures, or cause cardiac arrest. Low-frequency radiation affects the electrical activity of the brain and can cause flu-like symptoms and nausea. Other projects sought to induce or prevent sleep, or to affect the signal from the motor cortex portion of the brain, overriding voluntary muscle movements. The latter are referred to as pulse wave weapons, and the Russian government has reportedly bought over 100,000 copies of the “Black Widow” version of them.[11]

      However, this view of “wonder weapons” was contested by someone who should understand them. Brigadier General Larry Dodgen, Deputy Assistant to the Secretary of Defense for Policy and Missions, wrote a letter to the editor about the “numerous inaccuracies” in the U.S. News and World Report article that “misrepresent the Department of Defense’s views.”[12] Dodgen’s primary complaint seemed to have been that the magazine misrepresented the use of these technologies and their value to the armed forces. He also underscored the US intent to work within the scope of any international treaty concerning their application, as well as plans to abandon (or at least redesign) any weapon for which countermeasures are known. One is left with the feeling, however, that research in this area is intense. A concern not mentioned by Dodgen is that other countries or non-state actors may not be bound by the same constraints. It is hard to imagine someone with a greater desire than terrorists to get their hands on these technologies. “Psycho-terrorism” could be the next buzzword.
      http://ssi.armywarcollege.edu/pubs/parameters/Articles/98spring/thomas.htm

      Goede presentatie met op het eind een zeer belangrijke vraag van Harald Kautz Vella (op 54:40) mbt Creutzfeld-Jacob en de experimenten op koeien en mensen in Engeland ±1997.

     • Averroes schreef:

      Is there any basis to this technology? Well, Holosonic Research Labs and American Technology Corporation both have versions of directed sound, which can allow a single person to hear a message that others around don’t hear. DARPA appears to be working on its own sonic projector. Intriguingly, Strategy Page reports that troops are using the Long Range Acoustic Device as a modified Voice of God weapon:

      https://www.wired.com/images_blogs/photos/uncategorized/2008/05/09/hypno2s.gif

     • Averroes schreef:

      ZalmInBlik,

      er wordt met 5G geexperimenteerd in Groningen, Friesland heb ik niets concreets over kunnen vinden. Behalve dat ze daar tegen een probleem aanlopen nl.:

      “Bij het Friese dorp Burum bevindt zich het grootste afluisterstation van Nederland. Middels grote schotelantennes wordt door de Nederlandse- en Amerikaanse overheid satellietcommunicatie afgeluisterd. Dit afluisterstation blijkt de verdere ontwikkeling van 4G netwerken in Nederland behoorlijk in de weg te zitten.

      Het satelliet grondstation in het Friese Burum, waar ook de Nederlandse AIVD (Algemene Inlichtingen en Veiligheidsdienst) en MIVD (Militaire Inlichtingen en Veiligheidsdienst) schotel antennes hebben staan voor afluister- en spionage doeleinden, blijken de ontwikkeling van 4G netwerken in Nederland behoorlijk in de weg te staan, ontdekte de onderzoeksredactie van Telecompaper.”
      http://www.gsmhelpdesk.nl/nieuws/13525/nederlands-afluisterstation-in-friesland-zit-ontwikkeling-4g-netwerken-in-de-weg

      Dus het lijkt me logisch dat ze aan het experimenteren zijn om dit probleem op te lossen..Friesland en Groningen zijn uitermate geschikt als proefgebied voor dit soort dingen, juist omdat er erg veel lege ruimte is en niet genoeg potentiële aansluitingen om glasvezel aan te leggen.
      http://4gmasten.nl/nieuws/overige-4g-nieuws/406-groningen-testgebied-voor-nieuw-5g-netwerk
      https:// tweakers.net/nieuws/115697/europese-commissie-wil-volledige-5g-dekking-in-2025.html

      Zo’n grote raadsel is het dus niet 😀

     • CuriousOne schreef:

      @ Averoes Die problemen in Friesland zijn enkel voor het uitbreiden van 4G/5G netwerk op 3000+MHz frequenties. 4G installeren ze al op 800/1800/2600MHz frequentie 5G zal op 700Mhz geïnstalleerd worden kan ook op 2100 en 2600MHZ als ik me niet vergis. Hoe lager de frequentie hoe sterker het signaal,maar hoe lager de data traffic, een lager signaal kan wel dieper in de huizen binnen dringen en kan beter door objecten en obstakels doorgaan. Hoe hoger de frequentie hoe zwakker het signaal maar hoe hoger de data traffic kan zijn.

      Voorbeeld met WIFI waarbij router in het midden van het huis staat, daar heb je nu 2.4Ghz band en 5GHz band, 2.4Ghz band kan je buitenshuis nog goed ontvangen maar zal de max datarate BV 150Mbs zijn, hoe zwakker het signaal hoe minder natuurlijk maar toch heb je nog steeds ontvangst, bij 5GHz band zal de max datarate Bv 300 Mbs zijn maar zal je dit signaal buiten huis helemaal niet meer kunnen ontvangen.

      Hangt ook allemaal af van hoe en waar het signaal wordt uitgezonden, Ik weet wel dat ze meer en meer op nieuwe plekken antennes aan het plaatsen zijn steeds dichter bij elkaar om hogere frequenties te kunnen uitzenden om zo snellere en meer data te kunnen aanbieden. en dit is de laatste maanden in een versneld tempo toegenomen. Zowel op publieke plaatsen als binnen in gebouwen/bedrijven waar overall wifi 3g/4g en 5g toegangkelijk moet zijn.

    • ZalmInBlik schreef:

     @Averroes

     interessante figuur die Duncan, maar wel een rare druif 😀
     volgens dit BBC artikel is de BSE epidemie uitgebroken rondom 1986:
     http://news.bbc.co.uk/2/hi/special_report/1997/bse/62802.stm

 3. Averroes schreef:

  William Binney (ex-NSA) legt uit:

  • Averroes schreef:

   Politiek stelsel dat in economisch opzicht wordt gekenmerkt door staatseigendom van de middelen van productie, vervoer en handel, en door de administratieve vaststelling van prijzen (dat wil zeggen: niet via markten). In politiek opzicht door de leidende rol van de communistische partij; en in sociaal opzicht door de overheersing van alle maatschappelijke organisaties door diezelfde partij.
   http://www.cultureelwoordenboek.nl/index.php?lem=2490
   http://www.nu.nl/economie/4662627/europese-commissie-kan-bedrijf-beboeten-weigert-informatie-geven.html

   • Averroes schreef:

    Aansluitend hierop vergelijk de documenten van STORK (EU) en de infrastructuur komt overeen met hetgeen DARPA (=o.a. Google) ontwikkeld heeft via haar Total Information Awareness/Genisys programma:

    Human Identification at a Distance (HumanID)
    Diagram (from official IAO site) describing capabilities of the “Human Identification at a Distance (HumanID)” project[19]

    The Human Identification at a Distance (HumanID) project developed automated biometric identification technologies to detect, recognize and identify humans at great distances for “force protection”, crime prevention, and “homeland security/defense” purposes.[19]

    Its goals included programs to:[19]

    Develop algorithms for locating and acquiring subjects out to 150 meters (500 ft) in range.
    Fuse face and gait recognition into a 24/7 human identification system.
    Develop and demonstrate a human identification system that operates out to 150 meters (500 ft) using visible imagery.
    Develop a low power millimeter wave radar system for wide field of view detection and narrow field of view gait classification.
    Characterize gait performance from video for human identification at a distance.
    Develop a multi-spectral infrared and visible face recognition system.

    https://en.wikipedia.org/wiki/File:Genysis.gif
    https://en.wikipedia.org/wiki/File:Total_Information_Awareness_–_system_diagram.gif

    De ironie 😀 mensen zorgen nu zelf voor de input Facebook, Google+, Twitter etc

 4. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Zojuist heb ik weer eens de overheidssite barracuda,blogspot bezocht. De laatste keer was ongeveer 2 jaar geleden vanwege aanvallen van misselijkheid bij het lezen van de ‘Mr Smith effect’ artikelen als ik het goed heb voornamelijk geschreven door de overheidstrol Jeroen Hogeweij, lid van het Rotterdamse
  vrijmetselaarsclubje ‘Cafard d’ Or’ (De Gouden Kakkerlak)
  In de meest recente artikelen op barracuda worden de contouren van de controlled opposition agenten duidelijk:

  Controlled opposition agente Maud Oortwijn zogenaamd bijna in gesticht
  Voor de rest komt Micha Kut natuurlijk langs, ‘Oud politieagent’ en zogenaamd voormalig homoprostituee Koos Woudenveld met zijn lulverhaal over het rolodex-pedonetwerk.
  Controlled opposition agenten Hans Mauritz en Wim Dankbaar passeren de revue,
  Pizzagate met de shill ‘seaman’.
  Elke ervaren waarheidszoeker weet al lang dat al deze mensen shills zijn.
  En nu wordt dus duidelijk welk spelletjes er gespeeld worden.
  Het zijn eigenlijk allemaal overheidscollegas van Jeroen Hogerweij, met een andere rol maar met eenzelfde doel.
  Het demoniseren en psychiatriseren van ‘anders denkenden’/ waarheidszoekers.

  • PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

   Herstel, dat moest zijn:Koos Woudenberg.

  • PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

   Het lulverhaal van deze viespeuk kun je nog bekijken op: ”Koos Woudenberg spreekt op zeedijk bij Sexbierum”
   Ik meld deze troep uit de oude doos in de hoop dat waarheidszoekers de skills ontwikkelen om gevaarlijke psychopaten te leren herkennen.
   Deze verschrikkelijke viespeuk met z’n zure bek meende enorm goed te kunnen acteren en wilde daarom niet -zoals gewoonlijk bij controlled opposition agente Myra van ‘Talk to Myra’- een gewoon radiointerview, maar wilde dus reuze graag in beeld.
   Leg de link/connect the dots, met andere psychopaten in dienst van de overheid zoals NIco van der Ham, Maud Oortwijn, Michael Vittaliti, Micha Kat.
   Debutanten in waarheidzoeken, pas echt op voor Nico van der Ham, hij lijkt een beetje simpel,maar is een rat in muiskleren.

   • Martin Vrijland schreef:

    De man achter Barracuda is (“journalist”: lees AIVD-er) Jan Libbenga. Hij werkt overigens samen met het clubje van Jeroen Hoogeweij (lid van de Aleister Crowley vererende O.T.O. sekte).

    https://www.martinvrijland.nl/alles/wat-is-de-relatie-tussen-het-blog-barracuda-micha-kat-en-pieter-lakeman/

    • ZalmInBlik schreef:

     Steve Brown (Salto TV) lijkt me ook geen frisse koffie..het concentreert zich allemaal in- en rondom Amsterdam

     • ZalmInBlik schreef:

      Trouwens mijn (lees)ervaring op Barracuda is dat het hardcore zionisten zijn geen kritische noot over de illegale staat Israel. Sterker nog ze vereren het wat een truthseeker alleen maar in zijn vermoeden zal bevestigen

     • Martin Vrijland schreef:

      Dat klopt zeker. Ziva (een van de zeer actieve schrijfsters op het aan Barracuda gerelateerd Swapichou blog) zit zelfs in het Israëlische leger en is woonachtig in Tel Aviv (waarvan bewijs). Het zijn allemaal professionele trollen die deze blogs runnen.

     • ZalmInBlik schreef:

   • Martin Vrijland schreef:

    Kijk ook uit voor de nieuwe sekteleiders die delen van waarheid vermengen met fantastische verhalen over intergalactische en interdimensionale groepen en je vertellen dat je hier op aarde jezelf kunt bekrachtigen. De nieuwe profeet: Martijn van Staveren. Wat kost dat zo’n lezing? Wat opvalt is dat de groep controlled alternative media (Earth Matters, Guido Jonkers (WantToKnow.nl, e.d.) allemaal elkaars tuintje verzorgen. Ja, ook deze meneer spreekt over de matrix. Er zitten delen van waarheden in wat hij verteld. In dit geval hebben we te maken met iemand die al vanaf (en voor) zijn geboorte interdimensionaal/buitenaards contact had. Daardoor weet hij al deze mega ingewikkelde kennis over enorme complexe dimensies en interdimensionale wezens door te geven. Het wordt daardoor kennis die gegeven wordt vanuit een nieuwe goeroe (en daarmee erg complex en hoogdravend gemaakt). In werkelijkheid is het allemaal veel minder hocuspocus dan deze nieuwe goeroe het brengt. Er wordt weer gewerkt aan een nieuwe religie met in dit geval lichtwerkers. Alice Bailey zou trots zijn. Afstemming met het Saturnus veld; misleiding? Beware of the hypnoses:

    • Martin Vrijland schreef:

     Het is nog al wat…erg ingewikkeld…dus je moet jezelf bekrachtigen om er voor te zorgen dat we terugkeren naar de oorspronkelijkheid. Wederom een soort bekering en toewijding zoals we die kennen van religies. Welkom in de wereld van Lucis Trust

     • Martin Vrijland schreef:

      Marcel Messing, de man die mij tijdens het laatste Frontier congres in Amsterdam apart nam om mij te waarschuwen dat “ze” mij wel eens met een directed energy wapen om zouden kunnen leggen. De man die mij probeerde angst in te boezemen. De man die het voor Micha Kat opnam. Je hoort namelijk pas bij de club als je lichtwerker bent van “de leraar die noch man noch vrouw is” (zie 12:03 min.) en uitdrager bent van de leer van Alice Bailey. We weten allemaal wie dat hermafrodiete wezen representeert: Baphomet. Welkom in de wereld en de nieuwe religie van de Saturnus cult.

     • ZalmInBlik schreef:

      Die Marcel Messias verdient goudgeld in het lezingencircuit met nietszeggende coffeeshop prietpraat..Een zeer eng manneke, maarja hij hoort bij ‘t clubje wat lucifers aansteekt om het valse licht (zeg maar gerust de leugen) te verspreiden.

      En in deze maatschappij kan je niets gebeuren, want de Große Lüge regeert:

     • ZalmInBlik schreef:

      Verder was het mij al opgevallen dat ze gebruik maken van coöptatie technieken, waarbij ze waarheid vermengen met leugens. Maw ze vangen je met waarheden en hersenspoelen je met leugens waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet en je valt voor hun ‘new age’ deceptie..

      Welkom in de wondere wereld van de New Age gifmengers. Trouwens New Age vindt haar oorsprong in de Kabbalah/Zohar/Talmoed.

     • Martin Vrijland schreef:

      @Zalminblik

      Precies: heel geraffineerd dus
      maar Van Staveren valt voor mij door de mand met zijn hypnose praatjes en zijn opmerking over “die noch man noch vrouw is”…
      Hij maakt het allemaal erg ingewikkeld en alleen te bevatten als je van kinds af aan al met deze hogere krachten in contact staat: hij positioneert zichzelf daarmee tot een soort goeroe.
      Het is allemaal niet zo spannend en ingewikkeld als hij het doet voorkomen. En zeker moeten we geen lichtwerkers worden. Er zijn geen uitverkorenen die “bekrachtiging” nodig hebben.

     • Martin Vrijland schreef:

      Mark Passio is in mijn ogen ook niet betrouwbaar. Hij legt die vrijmetselaarssymboliek hier in mijn ogen erg positief uit (alsof er ook een leerzame boodschap in zit) en is een verdediger van Aleister Crowley (die zichzelf the beast 666 noemde).

      Als hij spreekt over the corner stone that needs to be removed to let the light of the creator pour through into mens consiousness, dan is dat “the light of Lucifer” (the creator).

      Ook deze man vormt een gevaarlijk vangnet in mijn ogen.

     • ZalmInBlik schreef:

      @Martin, eens Passio is een ‘gatekeeper’ en misleider maar hij heeft zeer veel informatie over deze genootschappen die het beluisteren waard zijn.

      Deze afbeelding heb ik gevonden in het Internet achief en geeft een goed beeld van de oorsprong van alle genootschappen in Europa:
      https://archive.is/1Scq/bd051437a258030d1749ba7e3fe0359ad1455073.gif

     • ZalmInBlik schreef:

      “Marjon

      Ik kan bijna niet stoppen met het tekenen van de kosmogrammen. Ik probeer van de andere cursisten ook nog wat te tekenen. Ik vind het gewoon geweldig leuk om te doen, en het geeft tevens een diepere laag in de duiding aan.
      Hanneke, dank je wel vast voor deze zeer boeiende workshop, gelukkig komen er nog 2 dagen.
      Een echte aanrader voor iedereen die dieper in de astrologie wil duiken!”
      http://www.astro-kabbalah.nl/reacties

      Je zou denken dat ze met een kleurplaat uit de brand geholpen was..arm mens 😛

  • Camera schreef:

   @ Pasoprokevoorkomthspoeling

   Hoe ben je erachter gekomen dat Dankbaar een pure rol der fantasten vervult.

   Bij mij zegt z’n taal gebruik genoeg, doortrapt mannetje, pienter maar dus toch sociaal dom, dus niet pienter maar net als Nico van der Ham, pure verader type’s(horrorclowns in stoffige pakken)

   Citaat in zijn stuk, zie link beneden: “zelfs mijn lieve moeder vind dat ik…. bla bla bla, ha ha ha dat kun je toch niet serieus nemen als je dat in een zeer serieus stuk schrijft over de dwaling van de overheid(justitie)en meer

   https://rechtiskrom.wordpress.com/2017/05/01/zuigen-over-faek-en-farhad/

 5. Riffian schreef:

  Over ‘vijandigheid’ gesproken, ben een interessante artikel tegengekomen dat past in het adagium: Problem-Reaction-Solution.

  Europe’s youth don’t care to vote—but they’re ready to join a mass revolt

  Young Europeans are sick of the status quo in Europe. And they’re ready to take to the streets to bring about change, according to a recent survey.

  Around 580,000 respondents in 35 countries were asked the question: Would you actively participate in large-scale uprising against the generation in power if it happened in the next days or months? More than half of 18- to 34-year-olds said yes.
  https://qz.com/971374/europes-youth-dont-care-to-vote-but-theyre-ready-to-join-a-mass-revolt/
  https://www.theatlas.com/i/atlas_B1OSMoxkb.png

  Wat toevallig..Nederland (Orange=33) eindigt op een 13e plek met een aandeel van 33%. Het lijkt de VVD verkiezingsuitslag wel 🙂 , gefabriceerde data? Het zou de maatregelen wel weer rechtvaardigen..

 6. Sjon schreef:

  Het wormgat waar men in Interstellar naartoe reist, is geplaatst bij de planeet Saturnus. Via dat wormgat gaat men naar een ander sterrenstelsel, waar een planeet gevonden is waar leven mogelijk is.
  De hoofdrolspeler blijkt boodschappen uit de toekomst naar zichzelf gestuurd te hebben, om hem te sturen naar NASA, waar men toevallig op dat moment bezig is om een expeditie naar het wormgat op te starten. Het wormgat blijkt er echter al 48 jaar te zitten. Ook is er een zwart gat vlakbij het wormgat, Gargantua. Hoe het wormgat eruit ziet in de film, lijkt wel erg veel op de eerste foto van een zwart gat dat eerder dit jaar bekend werd gemaakt. Een soort van predictive programming dus….

 7. Chip schreef:

  Interessant @Sjon.

  Wij herkennen de typische Google-algoritmes ondertussen wel.
  Echte smeerlappen zijn het.
  Want ze onthouden de bevolking feiten waar ze recht op hebben.
  Dat zet kwaad bloed, en ofschoon ik me nog regelmatig kwaad maak, is het me gelukt om me wat te leren beheersen.
  (dat had ook wel even geduurd)
  De manier waarop de aanbevolen msm-kranten elkaar indekken, het verwijzen naar elkaar als bron, de manier waarop conservatieve websites onderdrukt worden…
  De ongelooflijk smerige manier waarop zij het narratief van Fake News aan conservatieven willen toesmeren…

  Elke website dat de feiten op een rij zet, en vervolgens zelf conclusies trekt, om het publiek te informeren, word door het Google Algoritme gecounterd met talloze mainstraim-media-websites dat U ervan beschuldigd Fake News te zijn.
  Het venijn kruipt waar het niet gaan kan, en natuurlijk is het duidelijk dat dit de bevolking wel moet verwarren.
  Als het volk begint te ontwaken, heeft het nog een hele weg af te leggen (na de eerste initiële schokken) eer ze dat Google welles/nietes-spelletje beginnen te doorzien.
  Er is dus nog veel werk voor de boeg, en ik denk dat wij ons best moeten doen om geduld te hebben hen te assisteren in hun ontdekkingstocht.
  Ze zijn zo geïndoctrineerd, (en dus arrogant, want zij beschikken niet over de capaciteiten om actief te kunnen luisteren) dat we niet goed weten waar te beginnen.
  Daarbij komt nog dat wij heel veel pijn hebben gehad in het leren accepteren van de feiten, waar we vervolgens jaren aan een stuk met niemand over konden praten.
  Het is natuurlijk allemaal onderdeel van het design, en dat kan zo frustreren.
  We moeten onszelf dus over het construct zetten, om hen te kunnen helpen, en dat is geen gemakkelijke taak.

  Ik had zonet een wereldwijde chat-app geïnstalleerd, om te kijken of ik daar gelijkgestemden kon vinden.
  Want waar onze overheid goed in is, is ons het gevoel bezorgen dat we helemaal alleen staan, wat niet de realiteit is, maar toch weten ons dat gevoel op te dringen.
  De doelstelling hiervan laat zich niet zo moeilijk raden: “ze willen dat je zelfmoord pleegt.”
  Op een zo subtiel mogelijke manier probeerde ik hen in te lichten.
  Het duurde echter niet lang of de (milde) scheldpartijen begonnen: “LSD is niet gezond,” en “ezel.”
  Het waren Nederlanders, omdat ik uit ervaring weet dat die Nederlanders het meest hardnekkig in de ontkenningsfase blijven zitten.
  Ik vertelde hen: “Kijk eens op de website van Martin Vrijland, ga daar eens kijken.”
  En twee minuten later, begonnen de reacties te komen: “Dinges heeft gelijk, (meneer ezel af dus) een “globale” Nieuwe Wereldorde, Dinges verschaft ons wel veel nieuwe inzichten met deze website…”

  Daaraan zie je dat het volk in essentie doodsbang is, en het is zeer moeilijk om om te gaan met mensen die je veroordelen zonder dat ze weten waar ze het over hebben.
  Dat is geen volwassenen-gedrag.
  Een gebruiker reageerde: “Het is wel interessant allemaal, maar je verwacht toch niet dat ik dat ga doorspitten?”
  “Neen,” vertelde ik hen. “Neem de informatie in kleinere brokken tot je op, zodat je je kan aanpassen aan dit nieuwe wereldbeeld. Ik blijf hier bereikbaar, dus als je het moeilijk krijgt of hebt, (want ik weet wat er gaat komen, hun adem zal stokken) weet dan dat je met mij wel kan praten.”

  En daar heb ik het bij gelaten, 🙂
  Het is zo zwaar allemaal, maar we nemen geen genoegen met licht.
  Het is in principe niet zo moeilijk, maar je moet de keuze durven maken, je moet durven kijken…
  Of, je wordt verder geïndoctrineerd en zal je hele leven een angsthaas voor de ware realiteit blijven, (waarbij je dus indirect je eigen bestaansrecht in vraag stelt, want dat is het signaal dat je aan het onderbewuste geeft) of je gelooft erin dat de informatie tot je nemen, tweede natuur kan worden (hopelijk) maar belangrijker: dat je blijft bijleren, en ditmaal de ware realiteit.
  Dat waar je zo bang voor bent.
  Om de angst ervoor te elimineren, want het wegkijken zal je nergens brengen, en uiteindelijk, ondermijn je je eigen overlevingskansen.
  Wie weet wat er speelt, kan voorbereidingen treffen. (in de mate van het mogelijke, want we zitten toch wel in een feministische kut-situatie)

  Ik doe wat ik kan, en ik zoek door, want ik moet ‘weten.’
  Ergens geloof ik dat deze kennis onze ziel enorm zal verrijken, en ergens geloof ik ook dat dat één van de doelen hier op aarde is.
  Je komt naar hier om je geest te verrijken, niet om je geest door andere mensen af te laten stompen.
  Want ze haten u, en andere mensen hebben niet het recht om zich te moeien met de persoonlijke ontwikkelingen van je geest op kosmisch niveau.

  Ergens denk ik dat het een groep vervloekte mensen zijn, (virus-stamcel) onderdrukt door anderen, net zoals ze U proberen te onderdrukken.
  Ze willen je meesleuren naar de eeuwige verdoemenis.
  Sterven is op zich niet erg.
  Zoals Martin aangaf, gaat het om de stamcel-informatie zodat je opnieuw geboren kan worden. (vandaar onze ‘hologrammen’ aan de grens van het onwaarneembare universum, we leven overal tegelijk, en tegelijkertijd leven we nergens, want in een wip kunnen we weg zijn)
  Wat wel erg is, is sterven met een gehackte geest, want dan is de geest niet meer van jou en ben je je unieke identiteit kwijt.
  Je zal van het sterven niets voelen, want eer je je kan realiseren dat je zwaar gewond bent, is het al voorbij.
  Daarom moet je vechten als het erop aan komt, want als je niet vecht, kunnen ze je ontvoeren en martelen.
  En het zijn verschrikkelijke barbaren, ik heb verhalen van martelpraktijken gelezen welke ik hier niet zal publiceren, omdat ikzelf het heel moeilijk had om dat te verwerken, en dat gevoel wil ik jullie niet bezorgen.
  Het is mijns inziens niet noodzakelijk om te weten om door te kunnen groeien.

  Terug naar Google, en ik ga zo langzamerhand af ronden.
  Vorige week had ik op Breitbart weer een messen-neersteek-verhaal gelezen in het door Sadic Khan geteisterde, geoccupeerde en bezette Islamitische Londen.
  (zucht, daar gaan we weer)
  Vluchtig las ik het stuk, om door te scrollen naar de reacties.
  Er stond een ad van Google, slagersmessen, vijftig procent korting.

  En zo blijft dat verachtelijke Google dus zout in de wonde strooien.
  Denk je net een beetje te kunnen wennen aan het voortdurende gemanipuleer, het van je af te zetten, schotelen ze je zoiets voor de kiezen.

  Ergens hoop ik, dat we een msm-nieuwsuitzending te zien krijgen waar er boze burgers tot binnen geraken, en het nieuws-anker live de keel oversnijden.

 8. Chip schreef:

  Theorie: In dit virus-universum, zijn de vernietigers de zwarte gaten.
  Materie dat in het zwarte gat verdwijnt, en door het wormgat reist, wordt er aan de andere kant terug uitgespuwd door een wit gat.
  Dat universum, is het ware universum, en ipv een zwart universum, bevat het heelal atmosfeer.

  Volgens deze theorie, leven we inderdaad in een slechte, gehackte kopie.

  • Martin Vrijland schreef:

   Lees mijn boek waarin ik het onderwerp zwarte gaten (en de desinformatie daarover) grondig bespreek.

   • Chip schreef:

    Zal ik doen Martin, want buiten wat vage theorietjes en de basiskennis van het zwarte gat, wat jij nu als desinformatie definieert, valt er op dat vlak nog heel wat te leren.

    Ik zal het boek kopen Martin als ik voel dat de tijd daar rijp voor is.
    Maar je hebt m’n woord. Het loopt niet weg.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten