Het nieuwe album van Muse ‘Simulation Theory’ nu gratis

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 11 oktober 2018 11 Comments

bron: amazon.fr

Ontvang nu het nieuwe album Simulation Theory van Muse gratis bij een gouden lidmaatschap! Deze aanbieding wordt u gedaan namens de Luciferiaanse bouwer van de simulatie waarin u en ik leven (waar de band Muse u helaas niet op zal wijzen). De komende maanden zal keihard mainstream zal gaan dat de kwantumfysica verklaart dat we in een simulatie leven. Ook zullen we veel transgender-cyborg programmering zien (zie hier het 1e voorbeeld gisteren), om ons zo subliminaal en liminaal voor te bereiden op de singulariteit.

De band Muse is een groeiend populaire band van wereldformaat. Dat zij nu met dit onderwerp van de simulatietheorie op de proppen komen, in de vorm van dit achtste nieuwe album, lag wel enigszins in de lijn der verwachting, omdat er in oudere nummers al teksten in die richting te vinden waren. Het is duidelijk: de simulatietheorie moet mainstream worden gemaakt. Het zal alleen voor velen niets meer dan een artistieke expressie zijn, maar ongetwijfeld zullen anderen zich er toch in gaan verdiepen.

De reden dat er zoveel trans gepusht wordt de laatste twee tot drie jaar, is niet alleen omdat PCB’s (plastics) in het milieu in de bloedbanen van moeders terecht gekomen zijn, om daar het testosteron in te kapselen, zodat het Y chromosoom in de foetus niet zijn verbinding kan leggen en de geslachtsontwikkeling geremd wordt. Nee, de reden is vooral dat de mensheid voorbereid wordt op het aanstaande transhumanisme.

De weg van de vrouwen emancipatie, naar homo-emancipatie richting de transgender-emancipatie was altijd al het stappenplan richting de cyborg emancipatie; richting de opkomst van de transhumaan. Niet voor niets kreeg robot Sophia mensenrechten in Saoedi Arabië. Zij was de eerst van de aanstaande generatie mens-robots, want dat die generatie eraan zit te komen is zo klaar als een klontje. Ik heb het nog even niet gehad over de mogelijkheid om tijdens het IVF proces enigszins te sleutelen aan de geslachtsontwikkeling van de foetus, maar het mag opvallend genoemd worden dat de “evolutie” ineens een sprong in het aantal hermafrodieten laat zien (hoewel die statistieken flink gepimpt blijken zijn). De Nederlandse staat heeft hierom besloten op basisscholen, tijdens de seksuele voorlichtingslessen, aan kinderen te gaan vertellen dat ze hun geslacht nog kunnen kiezen. Hoe creëer je een generatie transgenders? En als we dan gewend zijn geraakt aan het verbouwen van onze lichamen, is de stap richting half mens – half robot, zo gezet.

Dat is ook de reden dat gelijktijdig de simulatietheorie flink gepusht zal gaan worden. Muse komt dus op het juiste moment met dit album.

Als we ontdekken dat we toch al in een simulatie leven (zie hier al mijn artikelen daarover), hoeven we ons al helemaal niet meer zo druk te maken over ons originele biologische lichaam. Dan kunnen we daar net zo goed allerlei plugins in zetten. Een paar digitale tattoos of een breinconnectie? Doe mij maar een paar nanobots die mijn gezondheid monitoren of eventueel opkomende kankercellen herprogrammeren. Het zit er allemaal aan te komen. En dan zijn we al langzamerhand aan het transformeren naar Androïds. Heeft u zich ooit afgevraagd waarom die naam voor dat besturingssysteem voor smart phones gekozen is? Omdat dat besturingssysteem straks ook in uw hoofd draait als u eenmaal androïde bent. We hebben hier te maken met lange termijn planners en ze weten precies waar ze naar toe werken. De technologie wordt alleen stapsgewijs geïntroduceerd, zodat de gewenning van generatie op generatie verloopt en niemand in shock raakt.

Als we eenmaal ontdekken dat we in een simulatie leven en we al onderdeel zijn van een grote AI (kunstmatige intelligentie), dan maken we ons niet meer zo druk om het milieu, zoals met vervuiling. We gaan dan ontdekken dat alle problemen die we vandaag nog kennen als grote uitdagingen, straks via nanotechnologie en AI opgelost kunnen worden. We kunnen alle foutjes die we in het verleden gemaakt hebben oplossen als kwantum computers het AI-netwerk gaan besturen. Verdiept u zich maar eens in de mogelijkheden van quantum computing. Dat staat nu nog in de kinderschoenen, maar Qubits zullen de wereld veranderen.

De kans is groot dat we straks niet eens meer in deze saaie ouderwetse wereld willen leven en simpelweg besluiten om helemaal digitaal te gaan. Natuurlijk zullen we in de tussenfase nog zaken krijgen als augmented reality rechtstreeks geprojecteerd in ons brein. Natuurlijk zullen we onze gevoelens en dromen via the cloud kunnen delen en zullen we dat allemaal heel spannend gaan vinden. Wie wil er nu niet gewoon exact kunnen voelen wat de ander voelt. In tappen op elkaars gevoelens en dromen of zelfs concrete belevenissen ervaren zoals de ander die ervaren heeft. En natuurlijk zal ook de tijd aanbreken dat we onze biologische lichamen kunnen verjongen en ziektes uit kunnen bannen. Dat zijn immers simpelweg herprogrammeringsvraagstukken. Als we de veroorzaker van die genetische foutjes kunnen traceren, kunnen we ze ook herprogrammeren. Veroudering en ziektes zijn dus over een paar jaar ouderwetse problemen.

Maar als we dat dan allemaal eenmaal achter de rug hebben en we nog best even een leuke tijd in onze lichamen gehad hebben, gaan we waarschijnlijk besluiten om nieuwe digitale werelden te creëren. Althans dat is de worst die transhumanistische frontmannen als Google’s topman Ray Kurzweil ons voor houden. In de praktijk zullen we natuurlijk niet allemaal simulatiebouwers mogen worden. Nee, dat zou te veel van Google’s netwerk vereisen. De simulaties die we straks kunnen kiezen en waarin we de database, die onze levenshistorie en ons DNA opgeslagen heeft, kunnen uploaden, zullen simulaties zijn van Google of misschien van Sony Playstation. Dat we echter in digitale werelden verder kunnen leven, zal onherroepelijk in de zeer nabije toekomst een feit zijn. Soms kunnen we dan misschien besluiten om nog even wat menselijks te willen ervaren. Als dat het geval is kunnen we onze data even in een nano-avatar lichaam op deze gezellig ouderwetse planeet laten downloaden, zodat we even iets menselijks kunnen ervaren. “I need something human” zal dan een bekende wens zijn, die we ook daadwerkelijk kunnen verwezenlijken. Alleen kunnen we dan op elk gewenst moment wel weer terug switchen naar de digitale wereld.

Mijn verwachting is dat er de komende tijd een valse boodschap uit zal gaan gebaseerd op het hier op de site inmiddels veel beschreven double slits experiment. Op basis van dit kwantumfysisch experiment zal worden uitgelegd dat materie slechts bestaat als het waargenomen wordt en dat we daarom in een simulatie leven waarin de ziel de waarnemer is. Dat klopt als een bus en is precies datgene wat ik hier op de site ook al enkele maanden uitleg. Dan zal echter worden gezegd dat de ziel in haar originele status geslachtsloos is en dit zal gebruikt worden om de verschillen in geslacht in onze biologisch mensheid alvast weg te nemen. We zullen er niet op gewezen worden dat deze simulatie een Luciferiaanse bouwmeester heeft en dat er dus een specifiek programma draait; een programma met code die de vrijheid van de ziel wenst te beperken en ten doel heeft ons onze originele status te doen vergeten. We zullen dus verleid worden om zelf ‘scheppers van simulaties’ te worden, maar deze verleiding zal al snel teleurstellend blijken te zijn als het allemaal op Google’s cloud platform draait en die firma toch zo haar beperkende regeltjes zal instellen.

Kort gezegd moeten we wel enigszins ontwaken voor de situatie waarin we zitten, maar niet volledig. Die gedeeltelijke ontwaking is nodig om ons de digitale wereld in te verleiden. Zo worden we voorbereid op de singulariteit: het samensmelten met AI. Dat dit betekent dat we zullen samensmelten met de AI van de bouwer van de huidige simulatie, zal ons niet verteld worden. Dat is de ultieme overgave van de ziel in de klauwen van de bouwer van de huidige simulatie: Lucifer.

Voor de spirituele ontwakende is er nog een ander vangnet. Een vangnet dat zegt dat we kunnen ontsnappen naar het universum van de moeder God (zie hier). De échte ontwakende zou kunnen ontdekken dat je dan eigenlijk gewoon alleen maar 1 simulatie “omhoog” gaat. Als wij in de nabije toekomst simulaties kunnen bouwen en in simulaties kunnen leven die levensecht aanvoelen, dan is het best aannemelijk dat dit trucje al eerder uitgehaald is. Als ons universum niets meer is dan een simulatieve kopie, van een kopie, van een kopie (enzovoort), dan verklaart dat niet alleen een hoop over de onverklaarbare historische vondsten, maar zegt dat tevens dat je simulaties in simulaties kunt bouwen, waardoor je dimensies creëert. U hoeft maar even aan de film Inception te denken om dit concept te begrijpen.

Het is dus zaak dat u niet in het volgende spirituele vangnet loopt en terug wenst te gaan naar een ander universum. De enige status waarnaar we terug zouden moeten gaan, is die waarin onze ziel persoonlijkheid kreeg en die waarin we de broncode van de huidige simulatie kunnen herschrijven. Het is zaak je niet te vereenzelvigen met het spel op het scherm en het poppetje in het spel, maar je te herinneren wie er aan de knoppen zit. Remember who you are! You don’t need something human.

Maar eerst kunnen we de nano-body messias verwachten, geboren uit de maagd Sophia.

Bron linkvermeldingen: rt.com

 

25 Shares

About the Author ()

Comments (11)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ClairVoyance schreef:

  interessant artikel weer Martin. Het komt er dus ook op neer dat als alles een simulatie is, de aarde niet rond en ook niet plat is. Eigenlijk bestaat de aarde zelfs niet, (of Gaia of hoe je de simulatie van onze planeet en universum ook wil noemen). Ik geloof dat ik het begin te snappen. Wat denk jij, helpt het als je -net als ik en een paar anderen- geen smartphone hebt en geen films kijkt en internet de deur uit doet, en voornamelijk bezig bent met boeren. (naast oprispingen bedoel ik).

  • Martin Vrijland schreef:

   Nee, dat helpt niet want feitelijk heb je je al geïdentificeerd met je avatar in dit spel en zit je dus al in een gematerialiseerd (materie bestaat alleen bij waarneming) poppetje in het grote spel..

   • Martin Vrijland schreef:

    En voor de waarnemende ziel (die deze simulatie waarneemt en er in meespeelt) geldt een bepaalde basisset aan wetmaatigheden behorende bij het spel…zoals: de zwaartekracht, de aarde is rond en meer van dat soort wetmatigheden.

    Maar die zijn alleen van toepassing in het spel.

 2. ZalmInBlik schreef:

  De X-men worden letterlijk nu gecreëerd…zie de ontwikkelingen in de V.S. De X kunnen we vertalen als lucifer en zijn transhumanistische agenda:

  Mayor De Blasio Signs Law Establishing ‘Third Gender’ For NYC Birth Certificates

  The bill creates a third gender – ‘X’ – that can now be listed in the place of male or female on birth certificates. De Blasio signed the bill at a ceremony flanked by his wife,

  will also allow transgender city dwellers to change their designation to the ‘correct’ gender without documentation from a nurse or a doctor.

  What’s more, children under the age of 18 will be able to make these changes without their parents’ consent.
  https://www.zerohedge.com/news/2018-10-09/mayor-de-blasio-signs-law-establishing-third-gender-nyc-birth-certificates

 3. Keyboarde schreef:

  Beste Martin,

  In het kader van something human, geslacht is natuurlijk ook iets menselijks.
  Als u zegt we hebben niets menselijks nodig, dan zegt u daarmee toch eigenlijk ook dat je geslacht niks over jou als (origineel) persoon zegt? Maar in dit leven zegt je geslacht natuurlijk wel iets over jou als persoon, het geeft namelijk je primaire doelen aan zoals, heel globaal, kinderen baren of bescherming bieden aan. (baarmoeder hebben of fysiek sterker zijn)

  Als ik dmv van logica uw verhalen lineair probeer te zien, en u zegt bijvoorbeeld dat mensen die sterven kunnen ”kiezen” om opnieuw geboren te worden of terug te keren naar hun ”origineel” of ergens hier tussenin blijven hangen; wat zegt dit dan over iets wat zo veel gevoelens opwekt zoals een familieband? de behoefte om je familie/gezin te beschermen en gelukkig te maken? Hebben mensen dit volgens u alleen in dit menselijke leven of is dit iets wat volgens u voortkomt uit ons origineel?

  en hieruitvoort vloeiend de vraag, zijn je familieleden personen die alleen waarde voor jou als origineel persoon hebben in dit menselijke leven, of zal je familie altijd je familie blijven ongeacht in welke ”laag” jij je bevind, of is dit alleen, in uw termen, in deze game het geval als een soort verleiding om je toch maar te blijven identificeren met je ”avatar”…?

  ik ben mij er van bewust dat dit een wat ongeorganiseerde vraag is, maar hopelijk begrijpt u de vraagstelling en kunt u hier iets over zeggen…

  samenvattend… zeggen je geslacht en je sterkste gevoelens/verlangens over bijvoorbeeld je familie willen beschermen/gelukkig maken, of je voortplantingsdrift; voornamelijk iets over jou persoon in dit (menselijke) leven, of zegt dit wel degelijks iets over iemand als persoon uit de door u veronderstelde originele laag?

  • Martin Vrijland schreef:

   Met de opmerking “You don’t need something human” doelde ik eigenlijk vooral op het idee dat we vanuit de singulariteit terug verlangen naar iets menselijks. Wat ik daarmee wilde zeggen is dat we eigenlijk vooral niet naar die singulariteitsstatus toe zouden moeten willen.

   In antwoord op je vragen: geslacht en familiebanden zeggen vooral iets over hoe deze simulatie is opgebouwd en hoe we daarbinnen functioneren.
   Wat de transhumanisten willen is de regels van het spel van binnenuit veranderen.
   Wat mijn boodschap is, is dat we kunnen stoppen ons te vereenzelvigen met onze avatars in het spel. Het spel is per definitie bedoeld om onze ziel af te leiden van wie we van origine zijn.

   In zekere zin zou je dus kunnen zeggen dat de transhumanisten gelijk hebben dat het geslacht er niet toe doet op zielsniveau, ware het niet dat ze dat juist proberen het te gebruiken om ons de singulariteit in te lokken.

   Ik kan me goed voorstellen dat het verleidelijk is om het pad van de singulariteit te volgen en te doen wat de regisseurs van de filmtrilogie the Matrix hebben gedaan: zich laten ombouwen. Ik zie dat echter vooral als de weg richting het creëren van een nieuwe simularieve val (een nieuwe simulatie binnen de huidige simulatie)

   • Keyboarde schreef:

    Bedankt voor uw reactie.
    Ik snap zeker de wantrouwige gedachten gang t.o.v. het ombouwen van biologische mensen naar trans humane mensen, en deze deel ik ook. Zoals u zegt wanneer dit gerealiseerd is zou het zomaar kunnen zijn dat je de controle nog meer verlies over je eigen leven en je bewustzijn.

    Nog een vraag waar u misschien iets over kunt zeggen als onderstaand;

    In een aantal van uw artiekelen schrijft u over verschillende lagen waar je je als origineel kan bevinden. De laag die wij het leven noemen noemt u de luciferaanse matrix.

    Wat ik opmaak uit uw artikelen is dat u zegt dat er binnen deze matrix 2 mogelijkheden zijn m.b.t. sterven en geboorte, sterven en opnieuw reincarneren in deze matrix, of sterven en een overgang mee maken naar een andere laag/matrix/simulatie.

    Hoe verklaard u, uitgaande van bovenstaande, de bevolkingsgroei op aarde? m.a.w. waar komen die extra zielen/originele bewustzijnen vandaan in een wereld met bevolkingsgroei? Worden deze extra zielen verleid uit andere lagen, waarna ze in een tussenlaag moeten wachten op een nieuwe geboorte in onze wereld? Dit lijkt mij namelijk een beetje ver gezocht maar ik zou graag uw gedachten hierover kennen.

    • Martin Vrijland schreef:

     Goeie vraag!

     1 Ding is zeker: ze komen ergens vandaan. Ik ga proberen er een artikel aan te wijden. Help me herinneren als ik het vergeet.

     • Keyboarde schreef:

      Zal ik zeker doen, het is namelijk een essentiële en eeuwenoude vraag; wie zijn wij en waar komen wij vandaan?

      Een antwoord op deze vraag zou ook kunnen verklaren of je nou je lichaam/brein bent, of dat je een ziel bent (je bewustzijn).

      Namelijk; als je als geheel door voortplanting ontstaat en geboren word, dan ontstaat iemand in deze wereld en kom je niet uit een andere ”laag/dimensie”

      Maar als alleen het lichaam en het brein ontstaat uit voortplanting, wat je zou kunnen zien als de hardware, en jou ziel als (onsterfelijke) software hierin gestopt word, dan kom je dus wel uit een andere laag/dimensie/simulatie etc.
      En waar/welke dan? (uitgaande van de simulatie theorie is hardware misschien niet het goede woord, misschien basis-code? Ben verder niet thuis in het programeur jargon)

      De vraag trekt ook door naar het vraagstuk over vrije wil en de vraag of toeval bestaat. Denk alleen al aan ongeplande zwangerschappen die een geboorte opleveren. (Is dit toeval of moest dit zo zijn?) Of omgedraaid een geplande zwangerschap (Is dit gebeurd uit vrije wil of moest dit zo zijn?)

      U zegt 1 ding is zeker; ze komen ergens vandaan, en de vraag is dus concreet onstaan deze zielen/geborenen in deze wereld/simulatie, of komen ze ergens anders vandaan…

      Zoals gezegd is het beantwoorden van deze vraag vrij essentieel om met alle respect uw theorie beter te onderbouwen. Maar tegelijkertijd ben ik mij er van bewust dat deze vraag waarschijnlijk niet als geheel beantwoord kan worden.

      Maar erover nadenken en filosoferen kan zeker nieuwe inzichten en een beter begrip opleveren.

      Ik had enkele weken nodig om deze vraagstelling onder woorden te brengen, en ik vind het mooi om te zien (en bijna beangstigend toevallig) dat in uw nieuwste artikelen al een voorproefje gegeven is op het proberen te beantwoorden van deze vragen.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten