Het nieuwe normaal is abnormaal (of andersom?)

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 20 december 2018 26 Comments

Ja, lieve kijkbuiskinderen. Het nieuwe normaal is voortaan abnormaal of moeten we zeggen abnormaal is het nieuwe normaal? ‘Op bijna negenhonderd scholen in het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs dragen docenten en leerlingen vrijdag paarse kleding. Ze doen dat ter gelegenheid van Paarse Vrijdag, een actiedag voor de gelijkheid van lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender en intersekse scholieren’, zo meldde nieuws.nl op 14 december. Die had ik even gemist, maar het wordt steeds gekker. De jeugd wordt overspoeld met de genderpropaganda en zelfs leraren en leraressen (een niet-genderneutraal woord) lenen zich voor deze indoctrinatie.

De propaganda begint Jehova’s getuigen -achtige proporties aan te nemen. Met de regenboog als het grote symbool voor deze nieuwe religie, lijkt de nieuwe genderkerk zich agressiever te gedragen dan welke andere religieuze stroming ook. We zijn in Nederland erg goed in het wijzen naar moslimextremisme, maar de indoctrinatie van de genderneutraal-propaganda is duizend maal agressiever. Onderwijs, tv, politiek: alles en iedereen zet er zwaar op in. Met Femke Halsema als nieuwe linkse kerk voortrekker in Amsterdam zal het genderneutraal evangelie nog harder gepusht gaan worden. Want je moet alles promoten wat goed is voor jouw politieke carrière en je niet druk maken over de langetermijneffecten.

De nieuwe modeterm is ‘diversiteit’. Het bedrijfsleven moet die ‘diversiteit’ stimuleren en dus zie je dat de politiek bedrijven stimuleert voor meer ‘diversiteit’ te zorgen. Een andere term die opduikt is ‘inclusiviteit’; feitelijk net zo goed een Orwelliaans newspeak-woord ter uitsluiting van de heteroseksueel.

De gemeente Amsterdam nam al het voortouw in de genderneutraalspraak. In de treinen van de NS mag geen ‘dames en heren’ meer omgeroepen worden, maar is het voortaan ‘beste reiziger’. Nog maar niet gesproken over het genderneutrale toilet. Diversiteit is eigenlijk George Orwell nieuwspraak voor een fascistische vorm van apartheid ter uitsluiting van de heteroseksueel. Datzelfde geldt voor de term ‘gelijkheid’; een term die daarnaast ook het einddoel van deze beweging in zich draagt, namelijk die waarbij we allemaal uniworsten worden. Zelfs zangeres Celine Dion promoot deze idiotie inmiddels (zie filmpje onder).

Het is natuurlijk niet politiek correct en zal ongetwijfeld als ‘hate speach’ betiteld worden als je hier iets van zegt, maar misschien wordt het tijd dat we die politieke correctheid eens laten varen. Het onder Halsema ingevoerde betaald verlof voor Amsterdamse ambtenaren die zich willen laten ombouwen is dan ook een duidelijk bewijs dat deze agressieve religie vanuit de politiek gepusht wordt.

De meeste mensen vinden het allemaal heel lief dat deze trend gaande is. Er lijkt sprake van een soort hype, waarbij je hip en liberaal bent als je openstaat voor deze transformatie van de maatschappij. Het is een soort vervolg op de acceptatie van homo’s en lesbo’s en die groep heeft al de heilige status gekregen via de vorige propagandagolf die zijn populariteit misschien wel vooral aan de Amsterdamse jolige Gay Pride te danken heeft. Niks mis mee als we mensen accepteren zoals ze zijn en een leuk volksfeest doet het natuurlijk altijd goed. Als jij je seksueel aangetrokken voelt tot hetzelfde geslacht, is dat gewoon zoals het is. En natuurlijk mag je dan niet gediscrimineerd worden. Er is echter een groot verschil tussen acceptatie, emancipatie en propaganda. Het lijkt erop dat mensen de propaganda niet meer kunnen herkennen en niet doorzien dat de volgende propaganda golf slechts een voortvloeisel van de voorgaande was.

We zijn van de roze vlaggen ongemerkt over gegaan naar de regenboogvlag. Greenpeace en de EO waren misschien wel de eersten die de symboliek subliminaal pushten met respectievelijk de regenboogvlag en de ‘er is hoop’ stickers. Het is slechts een kwestie van tijd dat Arie Boomsma zich om laat bouwen of ineens meldt dat zijn zoontje zich transgender voelt.

De biologie van de gehele wereld vereist voor de voortplanting dat er mannetjes en vrouwtjes zijn die het met elkaar doen om kinderen te krijgen. Natuurlijk zijn er ook enkele hermafrodiete planten of diersoorten te vinden, maar we hebben het over de meerderheid. Nu hebben we ooit ontdekt dat we van olie plastics kunnen maken en dus zitten onze oceanen vol met PCB’s. Feitelijk zit onze voedsel- en drinkwaterketen vol met die weekmaker. En als moeders dat binnenkrijgen, worden de hormonen die verantwoordelijk zijn voor de geslachtsbepaling al in het bloed van de foetus ingekapseld. De chromosomen kunnen dan als het ware niet in de gewenste schakeling maken. Mede hierdoor worden er steeds meer kinderen geboren bij wie het geslacht een beetje in het midden zweeft en hebben meer mannen vrouwelijke trekjes of andersom. Het mag dus geen verrassing heten dat er mogelijk meer kinderen geboren worden bij wie het geslacht nog onduidelijk is. Als dit nu echter om 25% van de kinderen zou gaan, zou je je deze propaganda golf nog voor kunnen stellen, maar dat is niet het geval. Natuurlijk moet er begrip en acceptatie zijn voor deze nieuwe generatie, maar het gaat niet om 25% en de onderzoeken die 4% laten zien, blijken niet echt heel erg stevig te zijn (zie hier). Bovendien ga je dan dus de gehele maatschappij aanpassen op een extreme minderheid. Of is het misschien de bedoeling dat deze minderheid in de nabije toekomst de meerderheid wordt?

Ja, dat is de bedoeling. We hebben het hier namelijk écht over een nieuwe religie. Vandaar dat de Evangelische Omroep ook een belangrijke rol speelt. Jan van den Bosch was de eerste (‘niet praktiserende’) homo die prominent op de buis kwam. Arie Boomsma is een belangrijke promotor van de vorige propaganda ronde; zijnde die van de homo-emancipatie, waarbij het woord ’emancipatie’ George Orwell newspeak is voor ‘propaganda’. De EO zal dan ook een belangrijke voortrekker zijn van de promotie van deze nieuwe religie. We hebben het dan over de Luciferiaanse religie, waarbij de regenboog symbool staat voor het wegvagen van de mensheid van voor de zondvloed en de Ark symbool staat voor de genetische code die na deze vloedgolf voor de nieuwe bevolking van de wereld zorgde. De regenboog die in de bijbel aan de horizon verscheen toen Noach zijn duif (ook een belangrijk symbool) liet uitvliegen en er weer land in zicht was, is het symbool van een zondvloed en een verandering van grote impact. Het is het symbool van goddelijk ingrijpen. Het is het symbool van Lucifer.

Feitelijk staan we aan de vooravond van een nieuwe zondvloed. Een vloedgolf die opnieuw de mensheid in zijn huidige status weg zal vagen. Niet middels water, maar middels technologie.

De nieuwe mens zal de kenmerken van Lucifer in zich dragen. Lucifer, die vaak afgebeeld wordt als de tweeslachtige of hermafrodiete bok Baphomet, is altijd al de god van de bijbel (en elke andere religie) in vermomming geweest, maar je kon die kerkgeneratie babyboomers niet in één keer omturnen naar transgenders. Dat moest verlopen via een proces dat ook zeker in bepaalde aspecten positief is geweest. Natuurlijk moesten vrouwen emanciperen en zelfstandiger worden. Natuurlijk moesten homo’s geaccepteerd worden. De ontkerkelijking, gevolgd door de flowerpower tijd en de emancipatie van de vrouw; werd opgevolgd door de homo-emancipatie. Waar het echter in de overdrive ging, is toen emancipatie propaganda begon te worden. De transitie naar de nieuwe transgender mens is de transitie naar de nieuwe wereldreligie: de Luciferiaanse wereldreligie. Onder die nieuwe wereldreligie moet de wereldbevolking een nieuwe zondvloed ondergaan. De huidige biologie moet weggevaagd worden. Onder die nieuwe wereldreligie moet de mensheid het kenmerk van Lucifer in zich dragen en hermafrodiet worden.

Deze transitie is ingezet door onder meer de plastics in ons milieu, maar de grote vloedgolf gaat nog komen. De grote zondvloed zal zich ontvouwen via de wetgeving die wereldwijd geïntroduceerd zal worden. Wetgeving waarbij vaccinatie verplicht moet worden, ieders DNA in een Ark komt te zitten (de DNA databank) en zo de weg gebaand wordt voor het modificeren van de mensheid op grote schaal van binnenuit. We staan aan de vooravond van het wegvagen (de zondvloed) van de oude biologie. Wilt u weten hoe dat precies in elkaar steekt, leest u dan dit artikel nog eens even goed.

De transgendermens moet de nieuwe standaard worden, waarbij de voortplanting en opvoeding in handen van de staat komt. Ook dat is slechts nog het voorstadium voor de laatste fase. Want tot nu toe kunt u besluiten ‘liberaal’ tegenover deze interessante en spannende veranderingen te staan. Tenslotte bent u een modern mens en gelooft u misschien wel dat we elke verandering moeten omarmen vanuit het concept ‘vooruitgang’ of ‘evolutie’.

De laatste fase van deze transitie is die waarin we opnieuw de term ‘trans’ terugvinden. Het transgenderisme is het voorstadium voor het transhumanisme. Dat is de fase waarbij de originele biologie van de mens vervangen zal worden door nano-technologie. God (Lucifer) wil ons namelijk het eeuwige leven (de onsterfelijkheid van het transhumanisme) bieden. Begint u de rol van de EO te begrijpen? Dat “Jezus” dan straks uit the Cloud neer zal dalen om de mensheid dit eeuwig leven te bieden is goed te begrijpen als u het transhumanisme gaat doorzien.

Het transhumanisme wil de mens onsterfelijk maken. Die onsterfelijkheid vinden we in alle religies terug. Het transhumanisme is dus erg aanlokkelijk. Wie wil er nu niet voor eeuwig leven? Dat was al de honing waar de wereldreligies op teerden. Miljarden bijtjes komen er al eeuwen lang op af. Het transhumanisme is echter het voorportaal voor de Singulariteit en dat is de fase waarin de menselijke ziel volledig op zal gaan in het Luciferiaanse AI cloudsysteem. De mensheid als ultieme gedigitaliseerde transgender transhumaan die samensmelt met het controle systeem in the cloud. Lucifer was al de God en Satan in de vermomming van het dualisme van de bijbel en is nog steeds de religie van de EO en andere stille promoters van het transgenderisme als voorstadium voor het transhumanisme en de samensmelting met AI. De ultieme slavernij of evolutie?

Abnormaal is het nieuwe normaal.

Bron linkvermeldingen: nieuws.nl, rtlz.nl

79 Shares

Tags: , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (26)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Camera 2 schreef:

  Vandaag! wat opvalt in de VK iets over werkloosheid maar dan de
  foto die erbij geplaatst is, dat mag je op z’n minst opdringerig, agressief en propagandistisch noemen.
  Je mag niet sissen (pssst lekker ding)naar een ander maar de pers/staat en de macht mag je alles tot het abnormale opdringen.
  Moet daar nou echt een Rainbow Umbrella pontificaal lopen voor het kantoor
  van het UWV, ? Moet dat echt??? (terzijde:met een saturnus symbool in het logo van het UWV, voor de oplettende).

  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/cbs-werkloosheid-voor-het-eerst-lager-dan-voor-de-financiele-crisis~bb4d3dc0/

  • Camera 2 schreef:

   @[email protected]

   Het klinkt je misschien raar in de oren maar die man die zogenaamd rusland vertegenwoordigd wekt juist meer regenboogvlaggen op in het straatbeeld(dat heb je gezien bij het scheepvaartmuseum paar jaar geleden), waarom?
   Omdat dan de mensen die zich zogenaamd gediscrimmineerd voelen kermend in de pers komen, blij van onze vlag af(hu HU).
   Ten tweede heeft de man het alleen over homo’s en niet zoals dit bovenstaande artikel over de agenda en de gevolgen.
   Die man schreeuwt zomaar wat, en dat moet ons dan weer tegen de russen opzetten, en het schaakspel is weer compleet. Ja hoor de russen hebben de verkiezingsuitslagen gemanipuleerd, ha ha ha

 2. Zonnetje schreef:

  Klopt abnormaal is het nieuwe normaal. Dit betekent feitelijk, dat is de bedoeling van de Club die dit bedacht hebben dat niets en niets taboo meer zal zijn. Alles is mogelijk! Grenzen en gezond verstand zijn er dan niet meer. Ik hoef niet uit te leggen welke hobbies de Clubleden voor ogen hebben om los te gaan. Maar ja wij weten dat wij in een stille dictatuur leven en de slaven doen er allemaal aan mee. De een nog harder dan de ander to please their masters. De propaganda is eenzijdig vanuit de ‘ overheid’ en politek gekleurd. In een echte rechtstaat moet de ‘ overheid’ ook propaganda maken voor het andere nu nog normale tegengeluid. Een balans moet er zijn. Dit kunnen wij dus vergeten met the usual suspects aan het roer. Het is tijd voor regime change. Nu of nooit. Uiteraard binnen de grenzen van de wet.

 3. Martin Vrijland schreef:

  Bij Poesje hebben ze het er maar druk mee

  https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2018/12/gender-extremisme.jpg

 4. Zonnetje schreef:

  Het is overigens wel uitgekookt te noemen dat de overheid samenwerkt/ contact heeft met Loesje of Poesje. De “boodschappen “van Poesje worden dan subliminaal geassocieerd met onschuldig, lief als een poesje en Loesje klinkt toch ook lekker zacht wat kan daar mis mee zijn. Op die manier worden ook abormale “boodschappen ” verkocht als licht verteerbaar, salonfahig. Poesje is ook internationaal. Tja ook het buitenland moet gindoctrineerd worden. Octopus he.

  Zij hebben er goed over nagedacht bij de overheid. Alles is geregisseerd in Nederland.

 5. ClairVoyance schreef:

  Sommige waarheidszoekers zitten in een soort modus dat ze geen grapjes meer snappen. Ze slaan een soort van op hol en willen vooral overal direct op reageren om hun mening te geven. Dat zie je veel. Pasgeleden ook weer een verwarde gast die de ‘gecensureerde brief van Rutte grap’ niet vatte.

 6. guppy schreef:

  Helemaal mee eens! Meeste mensen zijn er helemaal flauw van, maar hebben wel al jaren een genderneutrale Jezus aan de muur hangen.

  Het is niet van de laatste tijd maar wordt er al eeuwen ingeprogrammeerd, de laatste jaren neemt het extreme vormen aan.

  De meeste religieuze mensen zullen je verhaal bevestigen maar zitten zo vast erin dat ze het niet los kunnen laten. Het doet teveel pijn als je door hebt dat je sinds je geboorte voor de gek bent gehouden.

  Als je tegenwoordig geboren wordt en ongevoelig bent voor de promotie en programmering dan drukken ze je wel vol met medicijnen. Papa en mama zorgen er wel voor dat je de pilletjes elke dag inneemt, worden ze lekker rustig van.

  Waarom zijn zoveel mensen zo onrustig, opgefokt en overspannen? Je moet er doorheen, je moet het voelen en als je het onderdrukt dan barst de bom.

  Sinterklaas bestaat niet, je ziet in NL wat er gebeurd als je aan de programmering (traditie) komt, dan vecht men om het in stand houden.

  We zitten in de box en dat vieren we elke jaar trouw op 25 (X) en 26 (Y) december.

  Vergeet niet dat als je als waarheids zoeker en vertegenwoordiger aan het kruis genagelt wordt, het verschil is dan wel dat je kubus (box) uitgeklapt is.

  Ik hoop dat je het nieuwe jaar weer veel mensen uit hun vertrouwde box redt met je verhalen!

 7. ZalmInBlik schreef:

  tsja als je mensen wil wijze op een agenda dan wordt je zo geband…welkom in het nieuwe normaal!

  https://www.nu.nl/achterklap/5644277/presentator-andy-cohen-wordt-vader-via-draagmoeder.html

  Van: [email protected]
  Verzonden: vrijdag 21 december 2018 12:36
  Aan: xxxxxx
  Onderwerp: [ NUjij ] Je account is tijdelijk geschorst.

  Beste ZalmInBlik,

  In overeenstemming met de regels van NUjij is je account tijdelijk geband. Ons beschuldigen van een agenda / complotten zijn niet toegestaan op NUjij.

  Tijdens deze ban kun je niet reageren, respect geven of discussiëren met andere NUjij’ers. Hervat het gesprek binnen 1 dag.

  • ClairVoyance schreef:

   Gelukkig betreft het maar een tijdelijke ban……
   Ik werd er 7 jaar geleden permanent geschorst.
   En ik vind het heel erg dat ik er nu nooit meer mag posten. ahum….
   Dus niet !! Het is pure verspilling van tijd en energie om dergelijke sites te lezen, en erop reageren is al helemaal prut. Zolang ze jouw ”wordt wakker schapen!”reacties wel plaatsen komt het ze gewoon goed uit.
   En who the hell is andy cohen? Klinkt als een joodse homo, maar geloof me, op dat NUjij niveau zou je niet moeten reageren.
   Dat soort berichten worden enkel gebruikt voor 2-vliegen-in-1-klap-data-mining.
   de ”diversiteits agenda” , joden ,draagmoeders voor homo’s. Alles zit er in.
   En wat de joden betreft, iedereen, vooral in ”alternatief nieuws land” wil dat Israel aangevallen gaat worden. Maar dat is juist onderdeel van de agenda. Ken O Keefe , Veterans Today en nog een heel leger aan shills hebben gezorgd voor de juiste voedingsbodem. 911 is volgens deze club ook gedaan (zonder in te gaan op wat er eigenlijk echt is gebeurd) door de Mossad in samenwerking met de CIA. En dat zijn weer 2 vliegen in 1 klap.

   • ZalmInBlik schreef:

    @ClairVoyance, ik heb ontelbare veel (permanente) bans aan mijn broek. Daar gaat het mij niet om, belangrijker is de verdwaalde zielen die dat soort prut lezen te verwijzen en te dirigeren..
    De klok tikt en ik houd hoop het tij te kunnen keren. Ik reageer niet alleen met frisse tegenzin, het gaat om de boodschap! De techniek kan ook tegen de machthebbers ingezet worden, coöpteren heet dat. Mijn online netwerk is zeer sterk geworden en we hebben nu zelfs ingangen in de Amerikaanse politiek en daar wil ik het bij laten.. 😉

  • Zonnetje schreef:

   complotten van staatswege goedgekeurd zijn niet aan kritiek onderhevig. Om die reden ben je even geband en kun je je ‘ zonden’ overdenken in deze stille dictatuur waar de slaven graag aan meewerken.
   Wat een land.

   • ClairVoyance schreef:

    precies, en dan morgen weer reageren op nujij maar dan netjes in de pas lopen want anders krijg je misschien wel een permanente ban. En dat is niet leuk want dan kun je je ei niet meer kwijt….. hahaha wat een fucking joke.
    Zeg eens, ingeblikte zalm, zijn er nog meer reguliere media kanalen waar je op reageert om ”the sheeple” wakker te maken? Ik weet niet of je al aan het preppen bent, maar dat lijkt me in elk geval zinvoller om je energie in te steken. De nujij sheeple zijn het niet waard. Laat ze sterven. Live and let die.
    Preppen dus !! Niet enkel vanwege de komende gecreeerde beurs crash, maar met een beetje pech daar bovenop ook nog eens de gevolgen van komende Grand Solar Minimum (the Eddy Minimum) waar al sinds een jaar of 3 wereldwijd de eerste signalen van zijn te bespeuren. En al valt het hier in west Europa tot vooralsnog nog wel mee met die misoogsten door een vroeg invallende winter en vorst in het voorjaar, (maar ook hagel en overvloedige regen) in o.a de V.S en Canada valt het zeker niet mee. En als daar de komende jaren wel enorme misoogsten zijn zal dat ook gevolgen hebben voor de prijzen van de meeste levensmiddelen hier in Europa. De prijzen voor veel levensmiddelen zijn nu al krankzinnig hoog. De mensen hier in frankrijk kunnen bij de Lidl beschimmelde groenten en fruit kopen, 1 euro voor een hele doos beschimmelde groente en fruit vanwege gaspillage. Tof toch van die Lidl ! Dat gaat er dus ook aankomen in nederland. En het mes snijdt aan twee kanten want je krijgt van beschimmeld voer ook nog eens darmkanker.
    Gelieve niet te reageren op het laatste want het is niet mijn bedoeling het onderwerp een andere richting op te sturen.
    https://www.youtube.com/watch?v=6D9vAItORgE

    • ZalmInBlik schreef:

     Jouw hele eerste alinea impliceert dat je al weet wie of wat ik aan het doen ben, nooit doen 😉 Maar ik zal proberen in het kort uit te leggen wie ik ben en wanneer mijn verbale commentaar omgezet zijn in daden. De druppel voor mij en mijn gezin was het Verdrag van Lissabon, dat was de mijlpaal waarop ik mijn ideeën omgezet heb in daden en besloot Nederland te verlaten richting Scandinavië. Leef in een dunbevolkt gebied waar de stralingsdichtheid laag is, mijn nickname verraad idd wat ik doe en dat is o.a. op zalm vissen, blik op de zalm weet je wel. Heb ook ingeblikte zalm op voorraad en het impliceert ook de draaideur criminaliteit in NL voorbeeld Gerrit Zalm na het verraad aan de slag bij DSB/ABN, Riffian had em door 😉
     Preppen begon voor mij in 2010 (QE1), heb een aardig lokale sociale netwerk kunnen opbouwen en heb ondertussen leren jagen. Het verbouwen van groente doen we met de gemeenschap in een kas ivm chemtrails. We financieren de lokale economie waar mogelijk…lang verhaal kort, ik snap jouw cynische houding worstel hier extreem mee. Maar dat vergaat als sneeuw voor de zon als ik naar mijn kinderen kijk 😀 Cheers!

     https://talpiottalk.com/
     http://www.securingourinterests.org/

     • ClairVoyance schreef:

      ZalminBlik , Bedankt voor de toelichting. Heel moedig van je dat je het roer hebt omgegooid.
      Chapeau !

     • ZalmInBlik schreef:

      @ClairVoyance en iedereen op de site, houdt de moed hoog, de geest is uit de fles! Fijne jaarwisseling alvast en moge de waarheid zege vieren!!

 8. Camera 2 schreef:

  In Amsterdam is er altijd wel een rede om een regenboogvlag te hijsen.
  Wat doen de regenboogvlaggen bij vele voetbalvelden, laatst moest ik mee naar voetbal
  en het eerste wat opviel was een grote regenboogvlag in top(waarom???)op een gewoon sportveld waar gewoon lekker gevoetbald wordt, geen clubvlag nee een rain bow flag, why ??? why on a soccer field

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2993295/amsterdam-hijst-vlag-tegen-nashville-verklaring

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten