Het QAnon vangnet: een slimme PsyOp om kritische denkers te controleren

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 28 oktober 2018 21 Comments

bron: nationalcompass.net

Vladimir Lenin, een door het zionisme gefinancierde pion die de Tsaar van Rusland het veld moest doen ruimen, zei het al: “De beste manier om grip te houden op oppositie is door er zelf leiding aan te geven” (maar dan in het Russisch). Wie de film Surrogates met Bruce Willis heeft gezien, herinnert zich wellicht de opstandelingenleider van de ‘echte mensen’; de mensen die hun leven niet als avatar-robot (surrogate) leefden, maar in ‘de menselijke dierentuin’ buiten de grote steden leefden. Deze leider bleek uiteindelijk zelf een ‘surrogate’ te zijn. Een surrogate die de oppositie aanvoerde namens de heersende macht in de wereld van de surrogates.

Het is niet voor niets dat Hollywood ons deze methode laat zien. We zijn alleen geneigd er stekeblind voor te zijn in de echte wereld. Daar geloven we nog wel in de Geert Wilders’ en Thierry Baudet’s van deze wereld. We worden geraakt door datgene wat ons aanspreekt en vestigen al onze hoop erop, waardoor we zelf in de passieve modus blijven en de oplossing van boven blijven verwachten.

Het is verdomd lastig om mensen uit te leggen waarom QAnon een gecontroleerde oppositie psychologische operatie (PsyOp) is. Wat de kracht van gecontroleerde oppositie is, is namelijk dat het de kritische denkers voedt met datgene waar ze in geloven. Dat houdt dus in dat je gevoed wordt met jouw waarheidsbeeld. De heersende wereldelite, weet precies waar zij een scheve schaats gereden hebben en dus weet ze ook precies waarover mensen kritisch zijn. De grote namen in de alternatieve media voeden de massa met die kritiek. Mensen als Alex Jones geven de grote massa de bevestiging voor datgene wat de meesten heimelijk wel weten: Dat we grootschalig voorgelogen worden en in de maling genomen zijn.

De andere helft van de massa zit nog keurig onder hypnose van de mainstream media en de jarenlange programmering vanaf de wieg, die ze keurig in het gareel houdt.

De enige manier om die ontwakende groep dus weer te kunnen vangen en aan boord te hijsen is door ze te voeren met het aas dat ze goed smaakt, ze vervolgens te vangen in een groot visnet om ze daarna weer op jouw schip te hijsen. Dat is dan wel een nieuw schip, maar het blijft jouw schip, want het behoort tot jouw vloot.

Wie een beetje onderzoek gedaan heeft kan ontdekt hebben dat de mainstream media niet schromen om hypnotische technieken toe te passen. In dit document vindt u een uitgebreide uitleg van de hypnose technieken die zeer duidelijk aanwezig waren in de speeches van Trump’s voorganger president Barack Obama. Ik verwacht niet dat u op de link zult klikken, dus laat ik even een kleine toelichting geven.

In principe barst het in de media van hypnotische technieken. Dat varieert van Neuro Linguïstische Programmering’s (NLP) technieken, tot subliminale programmering zoals u dat wellicht inmiddels kent van tv-shows als MindF*ck van Victor Mids. Een dergelijk tv programma wekt de indruk dat deze technieken in het dagelijks leven niet toegepast zouden worden, maar dat is een groot misverstand. U wordt ermee overspoeld in film, tv, radio, bladen, boeken enzovoort. Het is alleen niet waarneembaar voor het oog. Daarom heet het ook ‘subliminaal’.

Naast deze subliminale programmeringstechnieken middels beeldflitsen en andere methoden om u bijvoorbeeld voor een kledingmerk of politiek-merk te doen vallen, spelen ook hypnotische technieken een belangrijke rol in de programmering van datgene waarvan u denkt dat u het gedachtegoed zelfstandig ontwikkeld hebt. Het probleem zit hem in het feit dat u niet (zoals bij een hypnotherapeut) geprogrammeerd wordt om bijvoorbeeld trauma’s te overwinnen of uw angst voor spinnen uit te zetten, maar dat er een externe partij is die u met een boodschap programmeert die in haar straatje past. Voor het getraind oog valt zelfs op dat ook mensen als Jeroen Pauw (en andere goedbetaalde showmasters) NLP technieken toepassen en dat discussieprogramma’s goed geregisseerd zijn om de perceptie van de kijker subliminaal te beïnvloeden.

Politieke toespraken voor groot publiek zijn de perfecte setting om hypnotische technieken toe te passen. Je kunt het publiek alvast in de hypnotische modus brengen in het voorprogramma. Dit doe je als het ware zoals je een orgasme opbouwt, waarbij opzwepende muziek een grote rol kan vervullen. De speeches van Barack Obama zijn een goed voorbeeld. Zij barstten letterlijk van de hypnotische technieken. Dan hebben we het over de zogenaamde ‘gesprekshypnose techniek’. Sommige mensen doen dit van nature al, maar gaat u er maar vanuit dat grote leiders hierin goed getraind zijn.

Feitelijk vergt deze methode een nauwkeurige opbouw, waarbij alles draait om het grijpen van de aandacht en het passeren van het kritisch denkvermogen, door dit uit te schakelen. Dan kan het programmeren beginnen middels het leggen van zogenaamde subliminale ankers. Die ankers kun je dan ook gerust en steeds weer oproepen als je bijvoorbeeld een tv-interview geeft. Een anker is als het ware een onbewuste koppeling van een in-geprogrammeerd geloofssysteem gekoppeld aan bijvoorbeeld een woord, symbool of handgebaar. Telkens als u dan het handgebaar ziet, legt uw onderbewustzijn de koppeling. Dat is een perfecte methode om verkiezingen te winnen. Het loont zeker als u er iets van af weet en daarom is het wellicht toch de moeite waard om op het genoemde document te klikken en het eens grondig te bestuderen.

Welnu, nu het steeds duidelijker wordt dat meer en meer mensen kritisch nadenken en dat er, ondanks al die programmering via de mainstream media, toch nog mensen zijn die hun kritisch denkvermogen weer aan kunnen zetten, is het tijd voor een nieuw level van programmering. Dat is het level, waarbij je mensen opnieuw onder hypnose brengt, maar dan via de methode waarbij je doet alsof je het met hun wereldbeeld eens bent. Je gaat als het ware aan hun kant staan. Denkt u nog even terug aan de spreuk van Lenin.

QAnon (ook wel simpelweg Q genoemd) doet precies datgene. Het is handig om hierbij gebruik te maken van YouTube, omdat dit een veel breder beïnvloedingsspectrum biedt dan slechts en alleen artikelen op een website. Je kunt met geluidstechnieken werken, met lichtflitsen en je kunt ankers leggen middels verschil in stemvolume of bepaalde beeld-, geluid- of woordkoppelingen (ankers). In de liminale (liminaal betekent: ‘op de drempel van het bewustzijn’) boodschap zal de gemiddelde kritische denker het volledig met Q eens zijn. Wat echter niet opvalt is dat de liminale boodschap niets meer is dan de verhaallijn die leidt tot de hypnotische inductie.

In de hypnotische inductie fase is het belangrijk om te beginnen met een verhaal waar de toehoorder het roerend mee eens is. Dan ga je over naar de fase waarin je de toehoorder in de ‘yes man’ modus brengt. Je programmeert de toehoorder zo langzamerhand op je hand en kan beginnen met het uitschakelen van het liminale denkproces, zodat de subliminale programmering kan beginnen. Je kunt dit gehele proces herkennen in onderstaande video, waarbij je – als je goed oplet – ook kunt horen hoe er met het geluid gespeeld wordt door de stem van de spreker uit te faden en weer luider terug te laten komen (of van links naar rechts over de speakers te laten bewegen). Ook de ritmische vertelwijze is zuiver hypnotisch.

Nu zult u wellicht denken: “Nou, daar is dan in dit geval niets mis mee, want ze hebben een goede boodschap.” Dat komt doordat u al geprogrammeerd bent. Als u goed opgelet heeft, is het niets meer dan een oppositie-spel dat geschetst wordt, waarbij de ‘oude cabal’ in de VS het veld heeft moeten ruimen voor patriottische helden, waarvan Trump de nieuwe leider is. Daarmee wordt de indruk gewekt dat er slechts en alleen in de VS sprake is van een soort elitaire groep die jarenlang richting een wereldregering gestuurd heeft en dat dit spel nu bijna ‘game over’ is.

Wie zich echt eens goed verdiept, via bijvoorbeeld de website waarop u zich nu bevindt, kan ontdekken dat er op wereldschaal sprake is van een bloedlijnengroep die haar Luciferiaanse avatars (in deze simulatieve realiteit) wereldwijd (in alle landen) op politieke topposities gepositioneerd heeft, om via het Hegeliaanse spel (het spel van schijnbare tegenstellingen van these en anti-these) de vestiging van Lucifer op de troon te realiseren. Het geschetste beeld van de patriotten die de oude cabal in de VS aan het verdrijven zijn, is niets meer dan een next level Hegeliaans spel. De wereldwijde faraonische bloedlijnen (de Luciferiaanse pionnen – de avatars op de topposities in deze simulatieve realiteit) zitten gewoon nog waar ze zitten moeten. De rest is niets meer dan acteerwerk om u aan boord te hijsen en aan boord te houden. Aan boord van een nieuw schip in dit geval, maar wel een schip van dezelfde vloot.

Onderstaande video programmeert u subliminaal richting de Luciferiaanse verlichting en richting wereldregering. Dat begint vanaf minuut 7:50. Al het voorgaande was om u in de hypnotische subliminale programmeringsmodus te krijgen. Hoewel u liminaal opgeroepen wordt om de media uit te schakelen, u zelf te vertrouwen en globalisme af te wijzen, roept de subliminale programmering juist exact het omgekeerde op. Dat zit hem in de woord-accenten (als “bend us to their will“, “it’s time“, enz), geluidseffect en beeldflitsen die de ankers leggen.

Welkom aan boord van een geraffineerd vissersschip waarvan het lokaas u goed smaakte!

Bron linkvermeldingen: pennypresslv.com

317 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (21)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZalmInBlik schreef:

  Q-anon is sowieso een psyop of het nou goed bedoelt is of slecht, het is een vangnetstrategie. Bedenk daarbij dat het niet is gelukt om de wapens af te pakken van de Amerikaanse burgers, 2e amendement. Het is ook ontworpen om het volk subliminaal voor te bereiden voor martial law, waar men in de jaren ‘ 90 nog verzet pleegde tegen REX-84/operation Garden Plot zal men nu roepen om ‘gered’ te worden, martial law impliceert dat men controle kan krijgen over de wapens.

  Q-anon en KEK hebben alle kenmerken van memetics iets wat door het Amerikaanse leger wordt bestudeert en uitgevoerd: “THESIS: Tomorrow’s US military must approach warfighting with an alternate mindset that is
  prepared to leverage all elements of national power to influence the ideological spheres of future
  enemies by engaging them with alternate means—memes—to gain advantage. ”
  http://www.dtic.mil/dtic/tr/fulltext/u2/a507172.pdf

  Ik raad iedereen aan het werk van Temple of Seth oprichter, NSA medewerker en kolonel Michael Aquino te bestuderen: From PSYOP to MindWar – The Psychology of Victory
  https://archive.org/details/pdfy-Mv-q4qGq8_TBPcwL

  Tevens raad ik het werk van Dr. John Coleman aan:
  Coleman’s main point is we can’t trust anything the mass media or government tells us, especially not the “News.” He cites Stalin’s propaganda chief Willy Munzenberg: “All news is lies and all propaganda is disguised as news.”

  Coleman says society is rotten with institutions and organizations directed by Tavistock to deceive and distort. They are called “elite” institutions because of whom they serve.

  The conspiracy reaches right down to the local level. According to Coleman, Tavistock has an “invisible army” of actors found “today in the halls of justice, police, churches, school boards, sports bodies, newspapers, TV…town councils, state legislatures, and are legion in Washington. They run for every office…”
  https://www.henrymakow.com/001487.html
  http://www.pdfarchive.info/pdf/C/Co/Coleman_John_-_The_Tavistock_Institute_of_Human_Relations.zip

  • ZalmInBlik schreef:

   https://qanon.pub/?q=11.11.18 (33)

   voorbeelden van Predictive programming en aankondiging van de Q meme warfare

   • Martin Vrijland schreef:

    Stormy Daniëls was dus ook onderdeel van de subliminale programmering.

    Heeft de profeet Daniël er wellicht iets mee te maken?

    • ZalmInBlik schreef:

     Dat durf ik niet te zeggen, wat ik wel weet is dat ze bijbelse profetieën gebruiken in hun operaties. Als ik kijk naar het KGB schema zoals opgesteld door Yuri Bezmenov dan breekt spoedig de crisis fase aan, dus politiek/economisch/militair
     https://www.bibliotecapleyades.net/archivos_pdf/eu_collective.pdf (blz.6)

     Psycholische oorlogsvoering wordt ‘active measures’ genoemd dit werd ook toegepast door de KGB.

    • Martin Vrijland schreef:

     Stormy Daniëls, subliminale code voor prophet Daniels storm?

     In his vision, Daniel observed the sea being stirred up into a raging storm by the “four winds of heaven.” This signifies that the events which follow have been ordained by God. God stirred up the sea, and from its foaming, raging waters came forth four horrifying beasts. These beasts, each different from the other, are described in verses 4-7.

     https://bible.org/seriespage/8-daniel-s-disturbing-dream-daniel-71-28

     • ZalmInBlik schreef:

      Ze gebruiken de luciferiaanse Albert Pike variant..

     • ZalmInBlik schreef:

     • Martin Vrijland schreef:

      By far, this first beast is the best of a bad bunch. He is more beastly in the beginning and more human in the end, paralleling the character of Nebuchadnezzar. This also underscores that these four kingdoms go from reasonably good to unbelievably bad. The only human things mentioned of the fourth beast are his eyes and his mouth. His mouth is used to speak boastfully.

      The second and third beasts are briefly described in verses 5 and 6. The second is bear-like. The precise meaning of the symbols of the raised side and the three ribs is illusive. Encouraged to do so, it savagely devours. The third beast is leopard-like, with four wings and four heads, and it is given dominion.

      The fourth beast receives greater attention and is of the most interest to Daniel. Different from the first three, this beast seems uglier, more powerful, and much more hostile toward God and His saints. Daniel finds nothing to compare to it. With iron-like teeth, horns (some with eyes), and feet, it is utterly destructive. What it does not destroy or consume with its teeth, it crushes under foot, much like a bull in a china shop.

      This fourth beast has the distinction of ten horns. As Daniel continues to watch, another horn emerges, as three of the other horns are plucked out by the roots to make room for it. Looking about with its numerous eyes, no one can escape his look or hide from him.80 With its mouth, the beast continues to speak boastfully.

      The scene of the four beasts arising from the sea, which Daniel saw in his night vision, is strikingly similar to the account found in the 13th chapter of Revelation

     • Martin Vrijland schreef:

      The second is bear-like…. Rusland misschien?

      Doet me steeds denken aan ‘I pet goat II’

     • ZalmInBlik schreef:

      Aangezien ze allemaal samenwerken in de top en de meeste al dan niet Royal Arch freemasons zijn onder Monarch programmering volstaat een valse vlag operatie. Denk aan de westkust (CasCadia Rising), het is dus een continuering van het REX-84/Garden Plot programma. Wal Mart = NLP voor martial law

     • ZalmInBlik schreef:

      Trident Juncture 18 is ook nog steeds bezig tot december, trouwens Wal Mart is ‘opgericht’ door Sam Walton joined the military in the U.S. Army Intelligence Corps, supervising security at aircraft plants and prisoner of war camps.
      https://jfcnaples.nato.int/newsroom/news/2018/natos-joint-logistics-support-group-takes-charge-of-the-main-logistics-effort-for-trident-juncture

    • Riffian schreef:

     @Zalm, ik moet het nog allemaal zien. Maar het is interessant dat je verwijst naar 11-11 a.s., want dat is precies het “einde” van WOI en het verdrag van Versailles. Laat nou net wereldwijd allerlei activiteiten plaatsvinden:

     An undaunted Mr Trump then extended an invitation to Mr Putin to visit the US, prompting a reciprocal offer from the Russian leader. It looks like Paris may now be a neutral venue on 11 November. Discussions are under way.
     https://www.bbc.com/news/world-us-canada-45960585 (223)
     https://parispeaceforum.org/
     https://www.opednews.com/articles/Armistice-Day-ended-the-Wa-by-mike-ferner-Peace_Peace-Summit-181028-734.html

     Het is prachtig om te zien hoe je met één commentaar de hele q psyop uit elkaar trekt, hulde 😀

 2. Wilfred Bakker schreef:

  Hulde !

  лепшы спосаб захаваць кантроль над апазіцыяй сам трымаць ручку
  liepšy sposab zachavać kantroĺ nad apazicyjaj sam trymać ručku

  Love!

 3. Martin Vrijland schreef:

  Q = queue

  welkom in de wachtrij; de nieuwe kudde..
  Please line up in the next queue!

 4. Wilfred Bakker schreef:

  Nog 1 dan, want ik ben voor humor.

  maybe we need to get some more facetime and less computer time!

  I am out, sun is shining.

  https://youtu.be/hUrWeLnXvOk

 5. Khazanah schreef:

  Martin, dit is off topic
  Wellicht Ben je er bekend mee, misschien ook niet
  De rechterlijke uitspraak over het niet verplicht zijn van het onvrijwillig accepteren van de zorgpremie is een echte doorbraak voor de democratie. De vrijheid van de mens is in deze eindelijk gewaarborgd. Zie daarom het vonnis op http://www.sdnl.nl/zorgpremie.pdf. Dat geldt ook voor de vrijheid van archiveren van openbare publicaties wat het ANP van John de Mol die probeert onrechtmatig abonnement af te dwingen. Zie daarvoor: http://www.sdnl.nl/anp-copyright.pdf

  Groetjes en…ga zo door!!! Top

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten