Het raadgevend referendum is afgeschaft en daar komt geen nader te negeren referendum over

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 21 februari 2018 10 Comments

Je hebt zinloos geweld en zinloos gedemonstreer, maar je hebt ook zinloze politiek over een zinloze discussie aangaande het zinloos gebleken raadgevend referendum. Thierry Baudet deed erg zijn best om zijn zinloze rol in de kamer nog enigszins zinvol te doen lijken, maar Kajsa Ollongren zit niet in de kamer om ja te zeggen na zo’n dag zinloos debatteren over een zinloos gebleken raadgevend referendum. Dat referendum dat zinloos bewees te zijn, omdat referenda per definitie historisch gezien genegeerd worden. Ik kan me voorstellen dat een dergelijke volzin voor de gemiddeld snapchat of tinder swipende jongere van nu eigenlijk niet te lezen valt, want het is net een instagram te veel gewicht, maar het is best nuttig om eens een ander deel van het brein te activeren dat ooit een functie had: het kritisch denkvermogen.

De gehele show van gister liet zien wat politiek is en daar mag je best eens even over nadenken. Ja, ik weet het het is belangrijker dat er dit weekend weer een goede DJ draait in je favoriete club en dat de champagne weer op tafel komt, zodat je snapchat foto’s kunt maken met de mooiste instagram meisjes om je heen en je aan iedereen kunt laten zien dat je blij en stoer bent, maar dat was je vorige week ook al, dus what’s new? De politiek is bezig al je vrijheden in te perken en die leuke foto’s met blije poses zullen in de nabije toekomst snel minder worden wanneer je steeds meer kopzorgen krijgt als gevolg van het feit dat je niet hebt zitten opletten.

Politiek draait om: regeren is negeren. Het is een show van acteurs die jou weten te bereiken als je naar de stembus moet en jou en je vrienden even in een hype meenemen. Dan doe je even mee, omdat je vrienden dat ook doen. Je laat even merken dat je nog ‘kritisch na kunt denken’ als je 2 dagen de krantenkoppen snelt en weloverwogen hebt besloten op Jesse Klaver te gaan stemmen omdat je interessante kreten voorbij hebt zien komen. Daarna ga je snel weer over tot de orde van de dag en vergeet je het bestaan van de politiek; behalve dat je zo nu en dan de koppen van de Telegraaf voorbij ziet komen, een populaire talkshow of journaal kijkt. Dat absorbeer je omdat je er vanuit gaat dat het waar is. En soms kan er ook nog wel iets grappigs tussen zit. Je bent echt op de hoogte (denk je). Nee, dat ben je niet. Je bent pas op de hoogte als je doorziet dat alle politieke pionnen opgeleid zijn voor hun rol van list en bedrog en dat ze alleen maar bezig zijn jou af te leiden en dat ze alleen maar hun best doen jou te doen geloven dat er iemand is die jouw vertegenwoordigt. Ze doen feitelijk hun best jou te doen geloven dat de democratie echt functioneert en dat er kritische partijen zijn waarop jij hebt gestemd of volgende keer zou gaan stemmen, zodat je blijft hopen op verbetering. “Volgende keer stem ik op Thierry Baudet, want die heeft tenminste echt zijn best gedaan om het raadgevend referendum te behouden en geëist dat daarover een referendum moest komen. Hij heeft zelfs een motie van wantrouwen ingediend!

Als je nu eens even uit die snapchat modus komt en in plaats van je rechter duim te gebruiken, je rechterhersenhelft eens echt activeert en je gaat verdiepen in de wereld waarin je leeft, dan ontdek je dat het allemaal afleiding is. Je leeft in een Trumanshow. Waarom zou een referendum over het afschaffen van een referendum dat toch alleen maar raadgevend is en historisch gezien altijd afgewezen is, enig nut hebben? Waarom zou je in een tweede kamer gaan zitten waar gediscussieerd wordt over iets om de schijn te wekken dat iets een democratisch besluit is, terwijl de koers van een kabinet al bepaald is en er soms alleen het discussie-toneelstuk opgevoerd wordt om jou weer te doen geloven dat je een stem in de kamer hebt? Je hebt geen stem: je hebt de illusie van democratie. De daadwerkelijke beslissingen worden genomen in geheime bijeenkomsten en geheime genootschappen waarbinnen de aristocratie regeert. Prins Bernard was in 1954 de grondlegger van de Bilderberggroep, alwaar de lijn al uitgestippeld werd naar een Europese Gemeenschap; de voorloper van de EU. Walter Hasltein (lid van het genoodschap van nazi wetsbeschermers) werd nota bene de eerste president van die Europese Gemeenschap. Die geheime genootschappen zijn de plekken waar daadwerkelijk geregeerd wordt. Daar worden de beslissingen genomen. De rest is schijn.

Prins Bernard was zelf een nazi. Wist je dat? Adolf Hitler is in het zadel geholpen om een agenda van diezelfde geheime genootschappen uit te voeren: agendapunt twee uit de brief van hoogste vrijmetselaar Albert Pike, de tweede wereldoorlog. Die oorlog moest er komen net als de eerste wereldoorlog. In die eerste wereldoorlog werd in het Sykes-Picot verdrag de grond voor de staat Israël gereserveerd en de tweede wereldoorlog moest leiden tot de feitelijke oprichting van die staat. Daarbij moest de vermeende holocaust een dusdanig meelijden opwekken met de joodse gemeenschap, dat de oprichting van die staat geen enkele weerstand opriep. We staan nu via de agenda van diezelfde geheime genootschappen aan de vooravond van een derde wereldoorlog waarbij het Ottomaanse rijk zich moet oprichten. Een tussenstap daarin is de realisering van de EU, die straks overgenomen wordt door het islamitisch krachtveld dat dan op voldoende sterkte komt om de strijd om Jeruzalem aan te gaan. Dat zuigt deze schrijver niet uit zijn duim, dat is het script dat al in 1871 door Albert Pike opschrift gesteld werd. Velen zeggen dat die brief een vervalsing is omdat het nazisme genoemd werd en die term pas na de tweede wereldoorlog ingevoerd werd, maar Elon Musk wist ook al dat zijn raket Space-X Falcon zou heten voordat hij hem op de markt bracht en voordat wij de naam te horen kregen. Planners kijken vooruit en regeren is vooruitzien. Zij volgen een script; een heel groot script.

Adolf Hitler werd heimelijk gefinancierd door zionistisch geld (lees hier); ondanks dat hij zelf publiekelijk afgaf tegen het zionisme. Dat is moeilijk te geloven hè? Niet voor niets was de Britse prins Philip zelf een nazi; net als onze eigen prins Bernard (de vader van Beatrix en opa van Willem). Dat is een historisch feit. Daar wordt een beetje lacherig over gedaan in programma’s als RTL Boulevard, maar dat is het doel van dergelijke tv shows. Zaken die ernstig zijn een beetje wegwuiven en weglachen; luchtige maken, zodat we het snel weer vergeten. Dat alles onder het mom van “Wat was het toch een boefje onze prins“. Nee, Bernard had een grote vinger in de pap in de koers waarin de wereldwijde agenda zich ontwikkelt. Hij was een belangrijke pion in de uitvoering van de agenda zoals omschreven door Albert Pike. Daarom was hij 1 van de grondleggers van de Bilderberggroep en dus van de EU zoals wij dat nu kennen. En degene die het stokje overgenomen heeft is zijn dochter Beatrix, die ook hoog in de boom zit bij diezelfde geheime genootschappen. Op deze foto zie je haar een mantel dragen van zo’n belangrijke geheime genootschap (de Maltezer ridderorde). Veel bekende namen zijn heimelijk lid van zo’n genootschap en binnen dergelijke genootschappen worden de belangrijke beslissingen genomen. De Bilderberggroep is zo’n club waar beslissingen genomen worden. De deelnemers krijgen daar instructie over het beleid dat ze door moeten drukken. Kajsa Ollongren was een van de recente deelnemers van zo’n bijeenkomst en drukt dus door wat daar bepaald wordt. Het politieke gekissebis in de tweede kamer is er slechts om jouw de illusie te geven dat je in een democratie leeft. Begin je het te doorzien?

Het is een hele klus om de geschiedvervalsing te ontrafelen, want we zijn flink besodemieterd. Dat geldt niet alleen voor de recente geschiedenis, maar eigenlijk voor alles wat we over de geschiedenis op onze scholen en universiteiten leren. Dat komt omdat we te maken hebben met twee dingen. We hebben het geheime krachtveld dat vertegenwoordigd wordt door de geheime genootschappen (waaronder de Orde van Malta; koningshuizen) met aan de top de paus en we hebben het zichtbare veld dat vertegenwoordigd wordt door politici en media, scholen en universiteiten. Zij schetsen het volk een geheel andere realiteit dan de realiteit waarin zij leven. Wat wij zien is de ijslaag aan de oppervlakte; de grote onderstroom aan water onder die ijslaag zien we niet. Dat is de plek waar de feitelijke sturing plaats vindt. Dat gebeurt in het geniep en daar worden de beslissingen genomen. Democratie is niets meer dan het laagje vernis om het volk zoet te houden met de illusie dat het inspraak heeft.

Wil je echt inspraak krijgen, dan moet je niet langer meehelpen om het systeem dat om je heen gebouwd wordt als een onzichtbare gevangenis zonder tralies te accepteren. Een gevangenis van steeds meer wetten en steeds minder vrijheden, waarbij we steeds meer lijfeigene worden. Zelfs onze organen zijn nu al van de staat. En omdat die organen nu van de staat zijn, kan de marketing voor het transhumanisme dan ook ingezet worden. Vandaar dat de Telegraaf (de krant die ook voor Nazi Duitsland schreef in ’40/’45) gister een bericht kon publiceren over de aanstaande onsterfelijkheid. Dat heeft alles te maken met de grote agenda die uitgerold wordt. Het transhumanisme (waar Martin Vrijland al jaren over schrijft, maar waar nu de Telegraaf ineens mee op de proppen komt), is namelijk de stroop waarmee de mensheid in haar digitale gevangenis gelokt wordt. En die digitale gevangenis rolt zich as we speak uit. Daarom moest de orgaanwet er komen, zodat de staat je organen en je brein aan het internet kan gaan hangen (omdat zij dat nu mag, wegens eigendomsrecht).

Alle wetgeving die zich nu uitrolt heeft ten doel jou meer vrijheden af te pakken en heeft ten doel dat de staat jouw privacy volledig kan gaan schenden. Je hebt er zelf je goedkeuring (legitimiteit) aangegeven door de democratische leugen in stand te helpen houden middels het naar de stembus lopen. Jij hebt ze dus feitelijk gemachtigd om jouw organen in eigendom te nemen en jij hebt ze gemachtigd om in je pc en smartphone en al je communicatie te kunnen kijken. Een stap verder en de breinconnectie van Elon Musk’s bedrijf Neuralink maakt het mogelijk om je gedachten te lezen.

Het wordt tijd om bloedserieus te kijken naar wat er gaande is en de ‘ik wil een leuk leven’ mentaliteit even los te laten. Over 10 jaar wil je ook een leuk leven en niet in een digitale gevangenis van de smart city en ‘the internet of things’ (waarbij je zelf 1 van the things bent) leven. Ga je verdiepen in het grote plaatje en kom uit je snapchatmodus.

Bron linkvermeldingen: ad.nlencyclo.nl, telegraaf.nl

160 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (10)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  In bovenstaand artikel noem ik het ‘zionistisch geld’, maar eigenlijk is het beter om te spreken over aristocratisch geld (met de koningshuizen in de hoogste regionen en de paus als de plaatsvervanger van Lucifer: de grote baas). Het zionisme is 1 van de stromingen die bedacht is om het Hegeliaanse spel van verdeel en heers te kunnen spelen. Je zou het ook een variant van het judeaïsme kunnen noemen. Ook het christendom, islam en andere grote religies vervullen die rol, maar de islam en het zionisme zullen in de derde wereldoorlog tegen elkaar uitgespeeld worden. Het christendom is daarbij eigenlijk een tak van het zionisme; daarom kun je de VS onder het zionisme scharen. We kunnen dus een oorlog verwachten tussen de VS en de Ottomanen (Turkije).

  De jezuïeten hebben overigens een belangrijke vinger in de pap in dit spel van verdeel en heers. Zijn zijn als het ware de snode uitvoerders voor de aristocratie en de paus (de plaatsvervanger van Lucifer). Het is mijns inziens vermoedelijk zo dat de Orde van Malta min of meer de ‘regerende tak’ is onder de paus en dat de jezuïeten als het ware de geheime dienst vormen die alle list en bedrog, oorlogen en geweld mogen verzorgen.

 2. Martin Vrijland schreef:

  I think it was the year…

 3. Camera schreef:

  Bedankt weer voor het verhelderende artikel.

  Het referendum is weggestemd , 1 X in de vier jaar naar
  de stembus, maar degene die de afschaffing van het referendum heeft laten plaatsvinden
  daar heeft nooit iemand op gestemd, het is inderdaad 1 groot theater, de kaarten zijn al verdeeld voordat ze geschud zijn.
  Het is eigenlijk gelijk aan verraad van haar eigen buurman buurvrouw en medemens/medeburger, WAT EEN SAMENLEVING….hoe moet je dit weer aan je kinderen uitleggen

  https://www.parool.nl/binnenland/tweede-kamer-stemt-referendum-weg~a4572891/

 4. ZandInOgen schreef:

  7 nov. 2016

  DEN HAAG – Burgemeester Van Aartsen opent maandag in Den Haag het gebouw van de Orde van Vrijmetselaren. De vrijmetselarij was altijd een tamelijk gesloten gemeenschap, waar buitenstaanders amper een blik naar binnen konden werpen. Met de opening van een Vrijmetselarijmuseum in Den Haag komt daarin definitief verandering.

   • ZandInOgen schreef:

    De vrijmetselarij staat in rangorde onder de ridderorde van malta en werkt in opdracht van de aristocratie en de paus (jezuïeten). Veel politici zijn vrijmetselaars en zweren in de lodges trouw aan Lucifer, ook als men de eed aflegt dan zweert men trouw aan de aristocratie en God (Lucifer).

    Dus als je stemt dan geef je jouw stem esoterisch gezien weg aan Lucifer (De leugen). Je bent dus direct verantwoordelijk voor de gevolgen die zo’n stem weggeven met zich meebrengt. Of het nou een oorlog is die tot stand komt door een leugen en daarbij komende onschuldige doden JE BENT VERANTWOORDELIJK!!

 5. ZandInOgen schreef:

  Het verraad van Nederland is door dit kabinet bijna volbracht, het enige wat nog een formaliteit lijkt te zijn is de implementatie van de Wiv. De E.U. heeft totale controle over de politiek, ECB over de economie en NATO Shape over defensie (offensie).

  op naar totale uitverkoop en gezag door de V.N. en totale tirannie

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten