Het Trump, Q-Anon en ‘het opruimen van de deepstate’ fabeltje (Robert Jensen, Janet Ossebaard)

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 25 maart 2020 18 Comments

Hoewel Robert Jensen zich de afgelopen tijd afgekeerd lijkt te hebben van de rechtse politieke partijen, is hij nog steeds groot Trump fan. Zijn filmpjes zijn momenteel veel bekeken, net als die van de nieuwe ster op het firmament; een dame die in ufo’s en in graancirkels gelooft: Janet Ossebaard.

Nou is dat op zich prima om in ufo’s of graancirkels te geloven, maar wat mij betreft herkennen we daar de strategie van het koppelen van waarheidszoekers aan kolder. Zowel Jensen als Ossebaard geloven echter dat Donald Trump de wereld komt redden. Bij Ossebaard is dat inmiddels duidelijk gekoppeld aan het ‘deepstate’ en ‘Q Anon’ verhaal. Robert Jensen pakt het iets subtieler aan, omdat hij vermoedelijk probeert om zolang mogelijk niet geassocieerd te worden met die complottheorie.

Ik zal u proberen uit te leggen waarom het mijn mening is dat we hier met vangnetpionnen te maken hebben. Dat doe ik niet om mensen zwart te maken, maar dat doe ik om u in ieder geval een andere kijk op de zaak te geven, zodat u die mee kunt nemen in uw overwegingen.

Wat zijn dat vangnetpionnen?

Vangnetpionnen zijn mensen die zich namens hetzelfde machtsblok dat we denken achter de media te kunnen herkennen, erg prominent in de alternatieve media opwerpen en niet of nauwelijks censuur van de media of social media ondervinden. De meeste alternatieve media pushen ze in hun netwerk. Ook mainstream kanalen berichten over ze (ook al zij het negatief: wat je aandacht geeft groeit). Daarnaast worden zij vermoedelijk flink gesteund door het nodige aantal IMB’ers en door mensen die simpelweg voor het ‘goed klinkende verhaal’ vallen, op social media.

Na 911 had je bijvoorbeeld zo iemand in de VS; iemand die grote aanhang wist te vergaren met het lanceren van alternatieve visies op de officiële lezing van 911. Even los van de vraag of u nu wel of niet gelooft dat 911 een inside job was. Deze Ace Baker wist grote aanhang te vergaren onder de mensen die geloofden dat 911 een inside job was. Hij behandelde allerlei theorieën en brandde diegenen af waarvan hij vond dat ze met een slecht verhaal kwamen. Hij was als het ware het gezicht van de ‘truth movement’, zoals dat heette.

Toen hij eenmaal een enorme aanhang had vergaard, deed hij iets wat niemand verwacht had. Tijdens een radioshow begon hij ineens afscheid te nemen van zijn ouders, vrouw en kinderen en hoorde je een geweerschot, waarna het stil werd en de presentator zei: “Ik hoop dat dit niet waar is”. Niet veel later bleek diezelfde Ace Baker gewoon weer springlevend te zijn. Zo blies hij in één keer de geloofwaardigheid van die ‘truth movement’ op. (luister hier het fragment)

Er zijn echter nog veel meer strategieën, zoals die waarbij een andere bekende naam in de ‘truth movement’ later ontmaskerd werd als een leider binnen de sekte ‘Children of God’; een sekte die seks met jonge kinderen propageerde. Doordat deze Zen Gardner zich met veel mensen in de ‘truth movement’ wist te verbinden, raakten al die mensen besmet.

Veel vangnetpionnen worden ingezet door de diensten om vooral gewoon waarheid of ogenschijnlijke waarheid te verkondigen. Doordat ze overal gepusht worden, vergaren ze veel aanhang. Datzelfde zien we bij Robert Jensen en Janet Ossebaard. Het lange termijn doel is dat ze als een vissersboot zoveel mogelijk mensen in hun vangnet weten te slepen, om vervolgens de vissersboot op te blazen met een schandaal. Dit zorgt ervoor dat je die kritische mensen aan de schandpaal kunt nagelen en ze voortaan keurig in de lijn van de mainstream media en politiek blijven lopen.

Het opruimen van de deepstate en Q Anon

Zowel Robert Jensen als Janet Ossebaard hebben grote verwachtingen van Donald Trump. Het Q Anon complot gaat uit van iemand die gecodeerde berichten online plaatst, waarin gesproken wordt van een deepstate die Trump wilde afzetten en van Donald Trump die juist strijd tegen die deepstate. Er gaan geluiden op dat Q Anon een soort AI programma is en ook ik opperde in eerdere artikelen die mogelijkheid.

IBM’s Deep Blue supercomputer won al in 1996 van wereldkampioen Kasparov met schaken en Google Alphabet’s Quantum Computer wist in 2016 de wereldkampioen van het meest complexe spel Go te verslaan. Het is dus best aannemelijk dat overheden in hun strategie in samenspel met media en alternatieve media, gecombineerd met alle big data van de massa (die ze real time vergaren), super computers inzetten.

Maar laten we dat even in het midden laten. In principe kunnen we er vanuit gaan dat overheden weten dat er altijd oppositie opkomt onder een bevolking. Dus als ze die oppositie zelf kunnen optuigen en grote massa’s mensen af kunnen vangen doen ze dat goed. Q Anon kan zomaar onderdeel van die vangnetstrategie zijn.

Een voorbeeld van de Q Anon ideeën kreeg ik gisteren toegestuurd. Het lijkt allemaal erg profetisch en dus wekt het de indruk dat Q echt met Trump samen werkt. Hoe kunnen ze dit anders allemaal weten? Leest u maar eens:

Door: Dr Russell McGregor

De wereldwijde huisarresten zullen voortduren totdat ze allemaal zullen worden beëindigd op 10 april (Goede Vrijdag). Daaraan voorafgaand zullen de 10 dagen van ‘duisternis’ plaatsvinden, beginnend op de morgen van 1 april en die dagen zullen dus ook beëindigd worden op 10 april.

Onmiddellijk voor het begin van de ‘duisternis’ zal POTUS een Tweet verzenden met: My fellow Americans … the Storm is upon us ……” (“Mijn Mede Amerikanen… De Storm is gearriveerd…)” De aard van ‘1 april’ zal in eerste instantie de zorgen om het verschijnen van de ‘duisternis’ verminderen. Als de ‘duisternis’ plaatsvindt zal er een piek zijn in de paniek rondom het Coronavirus en zal wereldwijd de medische noodtoestand worden afgekondigd. Deze medische noodtoestand zal al in veel steden (en landen. Vert.) eerder dan 1 april zijn afgeroepen.

Veel mensen zullen zichzelf huisarrest hebben opgelegd en de meesten hebben inmiddels voedselvoorraden aangelegd, enz.

In Australië zullen de werklozen en gepensioneerden op 31 maart 750 dollar krijgen. Andere landen zullen ook dergelijke voorzieningen treffen zodat weinigen zullen verhongeren. Sommige noodwinkels zullen open blijven om de hoogstnoodzakelijke goederen te verkopen, maar de meeste winkels zullen gesloten zijn.

Tijdens de 10 dagen ‘duisternis’ is er geen sociale media en Internet beschikbaar. Er zal elektriciteit zijn, maar geen radio en tv. Er zullen geen kranten gedrukt worden. Het leger van elk land zal deze uitgeverijen sluiten.

POTUS zal over de ENIGE beschikbare methode beschikken om het volk wereldwijd te bereiken tijdens de 10 dagen ‘duisternis’ en dat zal zijn via het Nood Uitzend Systeem. Elk leger wereldwijd zal dat doorsturen naar de tv’s en apparaten in hun respectievelijke landen.

POTUS zal zich gedurende de dagen van ‘duisternis’, of in het buitenland, of aan boord van de Airforce One bevinden. Het zogenaamde excuus voor het gebruik van de Airforce One zal zijn voor veiligheid en/of het risico voor infectie. Het Nood Uitzend Systeem zal uitgezonden worden vanuit de Airforce One. Er zal dus een effectieve nieuwsblokkade zijn, behalve voor POTUS.

Professioneel gemaakte documentaires zullen wereldwijd via het Nood Uitzend Systeem worden uitgezonden naar de tv’s en andere apparaten. De inhoud ervan zal alle verschrikkingen, misdaden en details van alles uitleggen. De inhoud zal wel gezinsvriendelijk zijn en het zal onbetwijfelbaar zijn.

POTUS zal uitleggen hoe hij door het Amerikaanse leger werd gevraagd de Deep State op te rollen en dat hij geen ‘politicus’ is. Hij zal de Q-informatie bevestigen. Deze documentaires zullen opgenomen bekentenissen bevatten van beroemde Deep State politici en elitepersonen. De structuur van de wereldcontrole zal uiteengezet worden. Bewijzen van misdaden zullen gepresenteerd worden. De uitspraken van militaire tribunalen zullen bekend worden gemaakt.

Deze presentaties zullen, zeg 8 uur per dag, tijdens de volledige 10 dagen uitgezonden worden. Herhalingen zullen de rest van de dag plaatsvinden zodat zij die nog wel werken en de hulpverleners niets zullen missen. De uitzendingen zullen dus 24 uur per dag voortduren. Gezinnen zullen niets anders te doen hebben dan deze bekijken. De meest gruwelijke video’s met bewijs zullen niet voor iedereen geschikt zijn, ze kunnen na de 10 dagen van ‘duisternis’ op Internet bekeken worden door hen die dat wel willen.

Er zal sprake zijn van massale shock, afschuw en verwarring. Onze rol als patriotten zal zijn kalmte, bevestiging, medeleven en geruststelling te verschaffen. Veel patriotten die voorheen te bang waren om te praten, zullen dat dan wel durven.

Het is onwaarschijnlijk, maar mogelijk, dat JFK Jr en anderen zullen meewerken aan de geloofwaardigheid van de operatie. Als de 10 dagen van ‘duisternis’ op Goede Vrijdag beëindigd worden, dan zal er een massale uitbarsting van spiritualiteit zijn.

Op Goede Vrijdag zal de mensheid verteld worden dat het virus nu veilig is en men naar buiten kan en men weer kan samenkomen. Kerken, synagogen en moskeen zullen afgeladen zijn. Er zal veel leed zijn, maar ook verlichting.

Een klein percentage, wellicht 5%, zal te ver ontspoord en gehersenspoeld zijn om de waarheid te accepteren. Zij zullen zoals gebruikelijk ongeregeldheden veroorzaken.

De Deep State zal de controle over alles voorgoed verliezen. Het leger zal de tv-stations en krantenuitgeverijen bewaken om vandalisme te voorkomen. Na de black-out zullen de gevestigde media volledig ontmaskerd zijn en zullen het verhaal niet kunnen weerleggen.

De Deep State personen die zich niet hebben overgegeven en niet naar Guantanamo Bay zijn afgevoerd, zullen zich overgeven aan het zelfmoordweekend van 11 en 12 april 2020. Onwilligen zullen zichzelf mogen gaan verdedigen tegenover de geïnformeerde massa.

Nu past bovenstaande weer prachtig in de persconferentie van Doald Trump van gisteravond waarin hij aankondigde dat hij wil dat Amerikanen tijdens de paasdagen weer vrij kunnen bewegen en naar de kerk kunnen (zie businessinsider.com). Het Q Anon verhaal lijkt dus naadloos te passen in datgene wat Trump zegt en daarmee wordt het extra geloofwaardig. Niemand die bedenkt dat de diensten slim genoeg zijn om beide kampen te bespelen.

Wat is er dan mis met Robert Jensen

U zult mij niet horen zeggen dat er iets mis is met Robert Jensen als mens. Ik denk alleen dat hij als vangnetpion dient en als getraind ‘master communicator’ precies weet hoe hij het vangnet moet vullen. Zijn strategie is nog niet openlijk de Q Anon theorie te verkondigen. Wel prees hij in zijn laatste video Donald Trump al in het feit dat Trump zei dat de oplossing niet erger dan het probleem moest worden.

Jensen hamert erop dat de coronavirus lockdown maatregelen te draconisch zijn en velen zullen het daarin met hem eens zijn. Daarbij focust hij zich op de sterftecijfers en de verhouding met het platleggen van het gehele land inclusief de economische effecten. Ook haalt hij dit bloomberg document aan, waarnaar ik al in een eerder artikel linkte. Daarin wordt uitgelegd dat 99% van de mensen die overleden zijn in Italië al andere aandoeningen hadden waaraan ze zouden kunnen overlijden.

Nu zult u zeggen: “Nou en? Wat is daar dan mis mee? Hij heeft dan toch volledig gelijk!?” Hierboven lichtte ik al toe dat vangnetten niet perse leugens verkondigen. Ze kunnen zelfs de volledige waarheid aan u laten zien. Het doel van vangnetten is dat u aan een bepaald gedachtegoed of persoon gekoppeld wordt. Die persoon is in dit geval Donald Trump.

Als dan straks blijkt dat Donald Trump helemaal niet bezig is de deepstate op te ruimen en als dan straks blijkt dat de wereld zal roepen dat Donald Trump bijvoorbeeld een extreem grote fout gemaakt heeft door Amerikanen al weer in het paasweekend de straat op te laten (omdat dan bijvoorbeeld de coronavirus pandemie ineens weer opduikt, maar dan veel heftiger), dan is die Donald Trump aanhang samen met Jensen in 1 klap gekielhaald. Dan zal iedereen roepen om de opsluiting van al die sceptici die weigerden te zien hoe gevaarlijk het coronavirus was.

Let wel: ook die eventuele her-uitbraak kan u door de media prima gepropageerd worden, maar tegen die tijd bent u via de vangnetstrategie en het opblazen van het Robert Jensen visnet, niet langer vrij om kritisch nadenken. Sterker nog ‘kritisch nadenken’ is tegen die tijd de gevaarlijkste psychologische aandoening.

Wat is er dan mis met Janet Ossebaard

Het moet duidelijk zijn dat ik er niet op uit ben individuen aan te vallen, zoals mij dat zelf al ruim 7 jaar overkomt. Ik houd niet van ‘onder de gordel’. Wel waarschuw ik voor een waar te nemen strategie. Dat er mensen zijn die mogelijk heimelijk voor de diensten werken en zich als vangnetpion in laten zetten, is voor een eigen geweten en karma om te verwerken.

Voor Janet geldt dat zij wel overduidelijk de Q Anon theorieën in haar filmpjes verkondigt. Zij spoort u dus feitelijk aan rustig achterover te leunen en af te wachten wat er gebeurt. De redding van Trump is zogezegd nabij. Daarover schreef ik al meer in dit en dit artikel.

Wat kunnen we dan wel geloven, wat is nog positief?

Exact die gedachte is het effect dat wordt bereikt als u de teleurstelling ervaart wanneer u in een vangnet bleek te zitten en het gehele schip tot zinken is gebracht. Daarom blijf ik erop wijzen dat het draait om uw bewustzijn. En dat is dan in een andere betekenis waarin Robert Jensen dat woord in zijn laatste uitzendingen kaapt.

Het draait allemaal om uw ‘bewustzijn’ in de zin van ‘de originaliteit van uw wezen’

In mijn boek spreek ik over echte bewustwording en spreek ik over het alles omvattende virus dat ons in zijn greep wil krijgen. Ook voorspelde ik daarin al een pandemie, zoals we die nu ervaren. Het meest belangrijke is echter dat ik uitleg dat we op fysiek niveau niet zoveel kunnen bereiken. Denkt u nu echt dat wanneer alle boeren de straat op gaan of wanneer we allemaal massaal het werk neer zouden leggen we iets kunnen veranderen? De staat heeft ons nu zelf al laten zien de gehele economie plat te kunnen leggen, zonder dat ze hiervan onder de indruk zijn.

Wat wij kunnen en moeten doen overstijgt de verwachting van buitenaardsen die ons komen redden; overstijgt de verwachting dat Q Anon en Trump ons komen redden. Wat wij kunnen doen is veel grootser! Wat wij kunnen doen draait om het herkennen van uw originele scheppende kracht. Dat licht ik toe in het boek. Dat mag u kopen. U mag het ook gratis lezen in de vele artikelen, maar omdat u thuis zit en omdat u de tijd heeft om te lezen; omdat u uw ware kracht kunt ontdekken; omdat we de angst voorbij kunnen en omdat we tot veel meer in staat zijn dan we denken: daarom de mogelijkheid deze samenvatting te lezen:

uw boek

Note: Het is mij de afgelopen dagen een enkele keer verweten dat ik uit ben op boekverkoop om zo geld te verdienen. Dit boek is geschreven op verzoek van lezers om zo de (gratis te lezen) artikelen van de afgelopen jaren te bundelen tot iets wat in één dag leesbaar is.

Bron linkvermeldingen: threadreaderapp.com, businessinsider.com, bloomberg.com

706 Shares

Tags: , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (18)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Het lijkt me niet uitgesloten dat Jensen in zijn uitzending van vanavond de Braziliaanse president Jair Bolsonaro gaat promoten

  Let wel, dat behoort allemaal tot de twee-kampen strategie en het vangnet principe. Dus: de ontkenners van het coronavirus of diegenen die roepen dat het allemaal wel meevalt, worden straks keihard afgestraft doordat er een herleving komt van het virus (althans dat gaan de media en politiek keihard laten zien via cijfers). Dan worden alle “critici” opgehokt. Denk aan heropvoedingskampen, gevangenisstraffen, etcetera.

  Trump en Bolsonaro zijn onderdeel van dat spel. Impeachment Trump na pasen lijkt me een redelijk aannemelijke te verwachten optie.

  • Martin Vrijland schreef:

   Net de Jensen uitzending gekeken en mijn vooruitziende blik bleek uit te komen…(35:25 min.)

   • Harry vries schreef:

    Bolsenaro werpt zichzelf net als Trump nu wel heel nadrukkelijk op als de “crazy and evil populist/extreme right guy. Het is zo belachelijk eenvoudig te doorgronden als je eenmaal in de gaten krijgt hoe het allemaal werkt.

    Jensen spint nu ook een iets andere narrative ten aanzien van de NL politiek. De politici zijn misleid, en worden gemanipuleerd door de oppermachtige media, want de media hebben teveel macht. (als je niet doet wat wij zeggen kunnen we ook wilders premier maken).

    Dus volgens Jensen moeten wij (die wakker zijn) de politici duidelijk maken dat ze moeten veranderen dan komt alles goed.

 2. guppy schreef:

  Je hebt gelijk dat ze waarheden mixen.

  Dat er op dit moment op spiritueel niveau van alles plaats vind, weet ik zeker. Heel veel mensen missen dit door alle afleiding. Ben je eindelijk een keer vrij van werk, duiken we toch nog in netflix, stress en virussen.

  Sluit jezelf af, ontpluggen, afkikken, ontladen en op naar een hoger niveau.

 3. Harry vries schreef:

  Het is allemaal soms om totaal moedeloos van te worden. Trouwens prins Charles van Engeland heeft nu ook corona (ik wens hem snel beterschap lol).

  Het aantal bekende personen die corona heeft moet welhaast nu 1 op de 50 zijn. Maar mensen vinden dit heel normaal omdat ze in de media doodgegooid worden met cijfers (let op nooit percentages!!!) bijvoorbeeld van het aantal mensen dat wereldwijd (volgens de MSM) schijnt te hebben. Dit is volgens de MSM ongeveerr 400.000

  98% van de mensen die dit cijfer zien beseffen totaal niet wat het betekent. Als 400.000 mensen wereldwijd corona hebben betekent dit dat ongeveer 1 op de 17.000 mensen in de wereld daadwerkelijk corona hebben!!!

  Ik heb met mijn broer en enkele anderen die ook gelukkig wat wakker zijn een kleine enquete gehouden onder ongeveer 100 mensen van een iets bovengemiddelde intelligentie, en hen onder andere gevraagd:
  Het totaal aantal coronabesmettingen in de wereld is 400.000. Hoeveel procent van de wereldbevolking is dit?

  Het gemiddelde antwoord lag (geloof het of niet) dat 400.000 mensen tussen de 1% en zelfs 10% van de wereldbevolking was. Er waren slechts 2 van de 100 die ongeveer het juiste antwoord gaven.

  Dit betekent dus dat wanneer de doorsnee Nederlander (en waarschijnlijk ook mensen uit andere landen) het getal van 400.000 corona besmettingen wereldwijd hoort of ziet geschreven hij of zij denkt dat dit een heel groot percentage is van mensen in de wereld (wow al 1% of 5% van de wereldbevolking heeft corona wat is het toch gevaarlik).

  Ik zag dit ook van Jair Bolserano. Grappig was dat Putin in Rusland precies de tegenovergestelde mening mag promoten: Putin zegt dat het heel gevaarlljk is en dat de russen de aanwijzingen van Big Brother precies moeten opvolgen en dat men goed op elkaar moet letten (Putin zegt dus ongeveer hetzelfde als Rutte)

  Vraag aan Martin.

  Waarom slaapt bijna de totale wereldbevolking? Het lijkt wel of ze betoverd zijn door de luciferiaanse elite. Men moet toch wel een klein beetje kunnen denken en kunnen uitrekenen dat zo ongeveer niemand in de wereld corona heeft? (behalve dan de bekende mensen, daarvan heeft bijna iedereen lijkt het wel corona).

  • Martin Vrijland schreef:

   Zoals je weet moet je “naar de experts luisteren” 😉
   Anyway..getallen zijn getallen omdat de media en politiek ons die getallen vertellen. Trumanshow? Je weet het niet.
   Wat we wel weten is dat men zich stelt op het standpunt dat je in exponentiële groei in het begin nog kleine getallen ziet totdat de curve als een pijl omhoog schiet.
   Je hebt er niets aan om mensen op getallen of percentages of curves te richten.
   Je hebt er wel iets aan om mensen op de werkelijkheid zoals we die waarnemen te richten.

  • ellysa schreef:

   @harry
   wat ik ooit weet/geleerd heb in mijn “opleiding” PR -public relations is dat cijfers – oftewel statistieken zoals het mooi om-noemt werd – het aangewezen instrument (middel) zijn om mee te spinnen. Public relations = het publiek bespelen/inspinnen. Met cijfers kun je iedere individuele situatie/omstandigheid/mens “terugbrengen” tot een spaak in het wiel. Een gemiddelde, je verwijderd de menselijke waarde.Cijfers ontmenselijken. Cijfers zijn het middel om gevoelloos te maken. De technocratie van vandaag bedient zich maar van 2 cijfers – de nul en de een om een augmented reality te scheppen. Om een overlay te maken.
   We zeggen niet voor niets over cijfers dat die “ons doen duizelen” MAW je raakt je orientatie erdoor kwijt. Als je je orientatie kwijt bent, raak je nog iets kwijt, nl de context/het framework.
   Als je geen framework/context hebt ben je per definitie een speelbal in andermans hand.
   Cijfers zijn symbolen, een subliminale manier van communiceren (met het onderbewuste). Al die cijfers zijn feitelijk leeg, ze vertellen niets, maar tegelijkertijd vertellen ze voor ingewijden alles. We zijn nu aangekomen in een tijd waarin het onze taak is het verhaal (de spin, de draaiingen) te ontcijferen.
   Vergelijk ook het engelse woord numbers verteld meer dan je op het eerste gezicht (face value) zou vermoeden. To numb is verdoven. Cijfers/numbers zijn een vector voor emotie (=lage gevoelens) activatie zonder dat je (onbewust) dat opmerkt als je geen ingewijde bent. Het educatie systeem is precies daarop ontworpen. Cijfers/numbers worden ons gepresenteerd in maar 1 enkele vorm, de lege vorm. Daarom moeten we “leren rekenen” om ons te ontkoppelen van universele kennis. Maar goed, das weer een dieper verhaal. Hopelijk stemt je dit tot verder na en doordenken.

   • Martin Vrijland schreef:

    Mee eens Ellysa,

    Om iemand bijvoorbeeld onder gesprekshypnose te kunnen brengen (vandaar dat mensen ook het liefst naar TV of een YouTube kanaal moeten kijken), kun je het best enkele cijfers achter elkaar opsommen. Dat heeft het effect dat je bewuste denkprocessen verward raken. Ze proberen als het ware de grote getallen of rekensommen te volgen, maar omdat je hersenen moeite hebben “het bij te houden” bypasst de spreker daarmee je bewustzijn en kan hij je onderbewustzijn programmeren middels het leggen van ankers.
    Die techniek past ‘master communicator’ (of te wel NLP specialist) Robert Jensen ook toe.
    Je ziet het ook veel bij mensen als Jeroen Pauw. Je hebt meerdere technieken in de NLP en gesprekshypnose, maar statistieken en getallen doen het erg goed.
    Vandaar dat je altijd het weerbericht aan het einde van het journaal hebt. Dan krijg je cijfers te zien en wordt je heen en weer over de kaart geslingerd. Je wordt nog even extra van de kaart gebracht (onder hypnose gebracht).

 4. marcos schreef:

  dus als ik het goed zie hebben we na 11 weken in 2020 een lagere mortality dan de base line?

 5. Martin Vrijland schreef:

  “Hoe kom je erbij dat ik gecontroleerde oppositie ben Vrijland? Ik woon in een stacaravan en ik laat je mijn bankrekening zien.” Oké Janet, laat me je bankrekening maar even zien en laat dan die andere bankrekening ook even zien.
  “Had me gewoon even gebeld, dan had ik het aangepast”

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2530040067264446&id=100007754328417

  En de lijst Inoffizieller Mitarbeiter (IMB’ers) reageert onder de post met de gebruikelijke scheldpartijen om Vrijland af te branden (zoals ze op praktisch elk blog en alle social media doen; dat is hun taak).

  Natuurlijk had Janet haar filmpjes wel even aangepast als gevolg van mijn kritiek. Als ik haar “gewoon even had gebeld”, had ze de 3 uitgebreide en precies op tijd gelanceerde Q Anon promotiefilmpjes gewoon offline gehaald en nieuwe gemaakt en haar hele verhaal aangepast. Ja toch Janet? Kolder natuurlijk. Het is wel overwogen, goed voorbereide en precies op het juiste moment gelanceerde Q Anon promotie.

 6. Future schreef:

  Het bankrekening nummer Martin van mevrouw J. Gaf ze zelf op voor iemand die wilde doneren. Ff serieus toeval??? NL33RABO03………..3 is ook het laatste cijfer. Paar cijfers eruit wegens privé, ook al heeft ze het zelf openbaar gegooid. Maar zeg het maar.

  • Camera 2 schreef:

   die Janet

   Nul reacties en +/- 17.000 kijkers, hoe is het mogelijk op YT
   en moet zeggen een mooi aantal minuten 6 3, of te wel 666

   dank u wel Janet, smeerpoets Janet.
   Echt waar op minuut 4;23 zegt ze, Door de graancirkel onderzoeken ben ik een jaar lang met de dood bedreigd, Janet Ossebaard de creepy charletan, echt waar he Janet, Bel Martin even joh

 7. Martin Vrijland schreef:

  Hahaha…ooh ooh ooh..man man man… hoe hoog moet je IQ zijn om dit soort figuren serieus te nemen.
  “Jullie engel op aarde” zeg ze ook nog over zichzelf..
  Ze moeten dit soort clowns acteurs iets beter leren om niet zo duidelijk te laten doorschemeren van een briefje voor te lezen. De val van de kabal..

  Hoe word je IMB’er? In ruil voor straf vermindering? Zitten zij al op het nieuwe financiële banksysteem dat straks het oude gaat vervangen? Inoffizieller Mitarbeiters (IMB’ers): zij doen alsof ze het voor de mens opnemen, maar zijn zij eigenlijk de grootste verraders; de NSB’ers van nu? Je hebt de IMB’ers die zeggen dat je binnen moet blijven en social media bewaken op het officiële staatsverhaal en je hebt de IMB’ers die je zeggen dat Q Anon en Trump de cabal opruimen.

 8. Peter Steegmans schreef:

  Beste Martin,

  Graag verneem ik wat je denkt over David Icke? Is dit ook een undercover pion van de gecontroleerde oppositie? Hij legt namelijk in grote lijnen hetzelfde bloot als Janet Ossebaard.
  Indien zo, wil je ons informeren over hoe je daar dan 100% zeker van kan zijn?

  Verder stel ik me de volgende vraag, indien je pedofilie tot op die diepte blootlegt, zoals Ossebaard (filmpje van een naakte jongen die uit het paleis ontsnapt met een laken door het raam) en ook David Icke, die niet anders doet dan het één met het ander linken en het grotere beeld schetsen. Bestaat dan niet het gevaar dat je gewoon je doel voorbij streeft? Immers, je wil een bepaald publiek afromen en later wegzetten als zijnde mentaal instabiel. Wat je als criminele organisatie niet wil is dat clandestiene operaties die je vooral in het donker wil houden net publiek gaat maken adhv controlled opposition. Want, zeker een David Icke heeft de afgelopen 20 jaar enorm veel openbaar gemaakt, veel meer dan de ordinaire jan met de pet zou kunnen complot-theorie-denken. Waarom zou je dan als mitarbeiter zo diep gaan? Waarom zou je niet gewoon je focus houden op wat via social media etc in het publieke oog valt, zonder al de rest in gevaar te brengen. Het houdt geen steek…

  Met dank,

  Peter

  • Martin Vrijland schreef:

   Janet Ossebaard is natuurlijk in geen velden of wegen te vergelijken met David Icke, bovendien leest zij gewoon een verhaaltje voor. Icke is toch wel van een iets ander kaliber. Janet Ossebaard verkoopt gewoon het Q Anon verhaal, niets meer niets minder. Dat komt regelrecht uit de controlled opposition Reuters-achtige fabriek.

   Je kunt heel veel waarheid laten zien. Sterker nog het is onderdeel van het Kaballisme om mensen het kwaad te laten zien. In het moderne “wakker worden” moet zowel het kwaad als het goede in volle glorie tegenover elkaar zichtbaar worden gemaakt. Het “ontwaken” zonder de essentie te ontmaskeren (maar slechts en alleen de verschijnselen van het kwaad te belichten) behoort bij het “ontwaken” van de Luciferiaanse kabbalistische weg tot de valse singulariteit. Dat is dus een valse ontwaking. Het is belangrijk dat we dat onderscheid leren ontdekken. Het ontmaskeren van zuiver en alleen het kwaad in de wereld behoort dus bij het ontwaken voor de Kabbalistische weg richting Lucifer.

   Nu heb ik de laatste paar boeken van Icke niet gelezen, dus ik weet niet of hij het heeft over de regenboog en over Lucifer, maar als iemand niet spreekt over de bouwer van dit virussysteem (deze virussimulatie), dan worden we slechts gefocust op dat ontwaken dat nodig is voor de samensmelting met de Luciferiaanse AI (met het virus systeem; de valse singulariteit) in plaats van dat we ontwaken om onze originele bron – de ware essentie van wie we zijn – terug te herkennen en ons te ontkoppelen van dat Luciferiaanse virussysteem dat het originele universum probeert te kapen door te proberen te verbinden met ons bewustzijn (via de valse singulariteit en dus via de weg van de Kaballah waarin ook het kwaad aan het daglicht moet komen).

   Samengevat: zuiver en alleen het kwaad aan het daglicht brengen is onderdeel van de Kabbalistische weg richting de samensmelting met het Luciferiaans virussysteem (de valse singulariteit).

   Het gaat er in hoofdzaak om dat we het gehele systeem doorzien en dat betekent dat we het Luciferiaanse virus systeem moeten gaan herkennen en gaan ontdekken dat wij zelf de oorspronkelijke stamcelinformatie in ons dragen. In dat laatste schuilt dan ook de “uitweg”.

   Voor meer begrip verwijs ik naar mijn boek plus de aanvullende artikelen:
   https://www.martinvrijland.nl/category/addendum-boek/

   Misschien wordt het tijd om er nog eens een extra artikel aan te wijden

 9. Bommeldinges schreef:

  Ik ben pas recentelijk op je website terecht gekomen, uiteraard door wat er nu speelt in de wereld. Je naam had ik wel al voorbij horen komen, ik meen ook voornamelijk in zwartmaak-artikelen. Je “over mij” stuk verklaart dat mooi…

  Anyway, ook door dit artikel werd mijn aandacht getrokken omdat ik net als bij Jensen zo’n onderbuik gevoel krijg van Q.

  Er zit zoveel vaags aan vast.
  Hoe kan een geheime organisatie alle mensen op aarde hoop geven en vertellen wat ze gaan doen, zonder de “tegenpartij” daarmee precies te vertellen wat ze gaan doen en zich daar dus op voor te kunnen bereiden.
  Hoe zijn bepaalde ingrijpend kwalijke besluiten van bijv. een Trump te verantwoorden

  Maar verreweg mijn belangrijkste bezwaar “tegen” Q is hoe “convenient” het is. De wereld is in rep en roer, overal komt troep uit het riool opborrelen en daar is de redder op het witte paard.

  Mensen, geen zorgen, de wereld wordt gered. U hoeft niets te doen, gewoon lekker voor de buis of achter een ander scherm wachten tot u te horen krijgt dat de wereld verbeterd is.

  Mij komt dan dat gezegde meteen op: “verbeter de wereld, begin bij jezelf”. De wereld zal nooit beter worden als we allemaal naar anderen gaan kijken om de wereld beter te maken, en daar op gaan zitten wachten.

  Het getuigt van een groot gebrek aan eigen verantwoordelijkheidsgevoel en sluit aan bij het “geloof” geleid te moeten worden door een of andere vorm van autoriteit.

  Het zou geweldig zijn als er echt een club is die de wereld komt redden, maar hoe groot is het risico dat dat onzin is en de meute daardoor passief blijft….

  Anyway, ik neem niets zo maar aan. Maar dat wat je schrijft aansluit bij wat ik zelf denk en voel maakt het wel een stuk laagdrempeliger.

  Ik blijf meelezen!

  Willem

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten