Het voorspelde Grapperhaus-aftreden? het voltallige kabinet, plus tweede kamer en koning moeten aftreden!

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 2 september 2020 24 Comments

bron foto: hartvannederland.nlOp 31 augustus jl. schreef ik dit artikel, waarmee waarschijnlijk de zoveelste voorspelling van mijn hand uitkomt. Hiervoor zal ik waarschijnlijk weer geen credits krijgen, want zowel de media als alternatieve media moeten juist zoveel mogelijk lezers van Martin Vrijland af-kanaliseren, hem zo veel mogelijk doodzwijgen en vooral geen credits geven.

Sterker nog; elk onderwerp dat door mij al jaren wordt voorspeld, wordt door de gecontroleerde alternatieve media gekaapt om vervolgens de voorspellingen voor eigen conto aan te merken (voorbeeld).

Het wordt tijd dat u het gecontroleerde oppositie spel gaat door zien. Ik was de enige die deze pandemie voorzag en ik was de enige die de Chinees model maatregelen voorzag, al ver voordat ook maar iemand daarover sprak of er zelfs vanaf wist. Daarom is het juist nu zo belangrijk dat u de rol van de gecontroleerde oppositie gaat doorzien. Leest u nog een keer wat ik op 31 augustus schreef:

Een hele slimme zet zou zijn dat de politiek de door haar gecontroleerde alternatieve media een succesje gaat gunnen. Kortom: mogelijk gaat deze Grapperhaus rel nog een staartje krijgen en wordt deze minister geslachtofferd.

Dat laatste zou een zeer effectief middel zijn om alle aandacht op een rel rondom één minister te focussen, om daarmee te voorkomen dat de daders Mark Rutte en Hugo de Jonge, plus het voltallige kabinet en de schijn-kritische tweede kamer, de laan uit gestuurd worden. Grapperhaus vangt dan alle klappen op die feitelijk de gehele schijn-democratische kliek in Den Haag verdient. Kan hij mooi op huwelijksreis en van zijn wachtgeld genieten.”

bron foto: pinimg.comIk voorzag de slachtoffering van Grapperhaus dus al, maar het kan ook zijn dat men hier mee leest en dus snel het script nog even verandert. Hoe je het ook went of keert is het een relletje en een relletje doet het altijd goed. Dat heeft het effect van lichtkogels die hitte zoekende raketten van een vliegtuig af moeten wenden. In Duitsland hebben we daarom nu een Skripal-achtige vergiftigingszaak.

Er is maar één ding wat elke vorm van oppositie en wat alle alternatieve media zouden moeten doen en dat is het volk oproepen naar Den Haag te gaan om het voltallige kabinet, de tweede kamer en het koningshuis naar huis te sturen. Een beetje demonstreren en rechtszaken voeren tegen een machtsblok dat bewezen schijt aan het volk heeft of een beetje klagen bij een systeem dat niets meer is een schijndemocratie dat de feitelijke macht van het institutioneel racistische instituut van het koningshuis moet maskeren, is een dikke wassenneus!

Het wordt tijd dat u dat gaat zien en het wordt tijd dat u van die alternatieve media gaat eisen dat zij het initiatief van Martin Vrijland gaan promoten en hun valse dubbelrol voor de staat beëindigen. Mijn initiatief eist het afreden van de de overheid en de kroon en de installatie van direct door het volk verkozen sterke managers die de ministersposten gaan invullen. Dat is het enige wat gaat werken. De rest is er om u met een kluitje in het riet te sturen. Wegwezen, aftreden die roversbende!

directe democratie nu

Bron linkvermeldingen: nu.nl

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]
135 Shares

Tags: , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (24)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Not of this Earth schreef:

  Je krijgt van je trouwe leden de credits. Ik deel zoveel mogelijk, maar de mensen zijn total numb geworden. Zombies draaiende op materialisme. Vrijheid verwarren met comfort, weetjewel…

 2. Siep schreef:

  het krachtigste wapen in de handen van de onderdrukker is de geest van de onderdrukten

 3. Martin Vrijland schreef:

  Het is allemaal gescript in samenspel met de gecontroleerde oppositie

  • Camera 2 schreef:

   Wat zegt ie Grapperhaus: “Als je je niet aan die anderhalvemeter kan houden bij een feest dan ben je
   een stel aso’s”
   Aso’s = afkorting voor asosciaal menselijk gedrag, asociaal gedrag naar de maatschappij

   Kort gezegd Oprotten

   https://joop.bnnvara.nl/nieuws/opstelten-rotjongens-moeten-oprotten

   (zo geplanned zogedaan en we houden het virusleugen in stand), Grappenhaus geeft het voorbeeld, we moeten hem omarmen , eindelijk een minister die nuchter is.

  • ClairVoyance schreef:

   Laten we even goed tot ons door laten dringen het volgende:

   wikipedia; “studeerde aan de Universiteit van Amsterdam af in Rechten en Filosofie, alvorens zich toe te leggen op theater.”

   Oh wat leuk, wat een leuke carriere switch, tja als je hart eigenlijk ligt bij toneel.

   “Deed onderzoek naar experimentele theatervormen”
   “Bij de theaterprojecten is hij veelal verantwoordelijk voor tekst, regie, toneelbeeld, een hoofdrol en producentschap”.

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Ab_Gietelink

 4. Zonnetje schreef:

  Het is allemaal heel geraffineerd hoe her gespeeld wordt. Het is niet alleen mogelijk dat Grapperhaus gaat aftreden maar theoretisch is het zelfs mogelijk dat veel boetes geseponeerd worden. Waar het echter om gaat, de kern van de zaak is dat Covid 19 als echt wordt beschouwd/erkend wordt in plaats van als een gigantische scam. En dat is de clou van het theater. Covid 19 wordt dan een fait accompli verkocht. Dit om de discussie over Covid 19 te sluiten.

  Ik kom niet meer bij Grapperhaus zou een volgeling van christus zijn volgens Gietelink,. Weer een Duitser die ook een christen is. Ze kunnen toch van alles zijn. Bewonderenswaardig.

  • Martin Vrijland schreef:

   Precies.. het gehele toneelstuk wordt opgevoerd om vooral de maatregelen rondom de gehele hoax niet ter discussie te stellen.

   Waarschijnlijk gaat hij dus toch gewoon lekker op zijn plek blijven zitten. Het moet de verbazing niet wekken dat men gewoon de artikelen hier volgt en dus besloten heeft niet om aftreden te vragen. Ze zijn nog bezig met hun toneelstuk, dus we zullen zien.

 5. Camera 2 schreef:

  Minister Grappighuis: “hadden we het maar met z’n tweeën gevierd” quote Telegraf

  ja beste luisterkinderen, zo gaat dat in het kabinet,

  Niet alleen alle corona bekeuringen zijn daardoor van de baan maar ook de
  regels. Is Ab Ooosterhuis ook niet eens gefotograffeerd dat hij de 1,5 meter aan z’n long lapte.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1584618388/volg-live-grapperhaus-schiet-vol-tijdens-debat

 6. Martin Vrijland schreef:

  Het blijft toch lastig die anderhalve meter nonsense te verkopen.. Rutte en Grapperhaus staan lekker dicht bij elkaar tijdens de 1 minuut schorsing tijdens het debat over de Grapperhaus en zijn “afstandsovertreding op de bruiloft”. Acteurs, volksverlakkers die vooral en alleen maar de geloofwaardigheid van het besmettingsgevaar moeten blijven inpeperen.

  https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2020/09/rutte-grapperhaus-anderhalve-meter.png

 7. ZalmInBlik schreef:

  Ik moet zeggen dat de kwaliteit van de acteurs van het theatervereniging Den Haag al decennia lang aan het teruglopen is. Het overtuigt niet, kabbelt voort, weinig tot geen emotie, te steriel, weinig passie..er mag wat meer leven in de brouwerij komen.

  In het vervolg denk ik wel twee keer na eer ik mijn rothschild flesje opentrek, heb er nu al spijt van.

 8. ZandInOgen schreef:

  Alsof zo’n petitie gaat helpen hahaha de ene ladelichter voor een ander, welterusten Madurodam.

  https://petities.nl/petitions/minister-grapperhaus-treed-af?locale=nl

 9. EenOogOpen schreef:

  Eerst het koningspaar en dan grapperhaus in de “fout” met de regels. Clowninhuis is die hittekogel, en iedereen is alweer gefixeerd op hem, zie je hoe snel de meeste Willemenmaxi alweer zijn vergeten door de afleiding. Je hele avatar wordt zo gelimiteerd ook je geheugen. Als morgen Beatrix de”fout”in gaat is het weer helemaal die mevrouw en sijpelt de rest weer uit het geheugen. Lachwekkend en vooral verbazingwekkend dat het voor vele momenteel zo kort lijkt te werken. Teveel antidepressiva, anti add adahd ghb biotica of wat voor sluwe pil-capsule vorm drugs je ook Dna van je avatar inwerkt.

 10. ClairVoyance schreef:

  Dat gezicht van die von Grapperhause. Dat “berouwvolle” mondje heeft ie van Bill Clinton geleerd.
  Het is idd noodzakelijk dat lezers alhier op social media en youtube kanalen zoveel mogelijk verwijzen naar martin vrijland. De volgers van de gecontroleerde media moeten echt gewaarschuwd worden.

 11. guppy schreef:

  Sorry, ik ben ook de grappenmaker hier in haus. Ik ga gewoon bij voetbal van mijn kinderen kijken terwijl het niet mag, moet toch iemand vlaggen. Ik geef iedereen netjes een handje. Ik draag alleen een masker als ik gratis geld ga halen bij de bank. Dat laatste was een grapje 🤡

  Ik doe het tenminste niet stiekem zoals die eikelbijters bij de onderheid.

  Als ik niet meer op het werk mag verschijnen omdat ik geen vaccinatie heb gehad of geen mondkapje draag dan neem ik ontslag.

  Ff opschieten met die crash dan koop ik een stukje land 😄

 12. Harry vries schreef:

  naast de nep traan van illuminati princes maxima nu ook de traan van acteur-politicus en satanist Grappenhaus.

  Nee hoor Politici zijn geen acteurs dat is helemaal niet waar, het zijn echte bewogen goede mensen die ons op de beste manier willen regeren. Hoe kom je erbij dat ze acteurs zijn, die traan van Grappenhaus was helemaal niet nep of geacteerd wat ben jij toch een negatieve l*l, altijd negatief jij gelooft niks en niet in het goede van de politici ga je toch schamen harry.

 13. Zonnetje schreef:

  Heeft Grapperhaus al een boete opgelegd gekregen van een Boa ambtenaar? En aan al zijn gasten bij zijn bruiloft.
  Immers het bewijs is er gezien de foto’s. Grapperhaus heeft zelf geen wettelijke Boa bevoegdheden dus kan zichzelf geen boete en strafblad opleggen. Waar wachten de Boa- ambtenaren op. Schrijf die boete uit aan hem en aan zijn gasten. Dat Grapperhaus een bepaald bedrag aan het Rode kruis, dacht ik,heeft betaald volstaat niet. De gewone burger moet zijn boetes ook volgens de wettelijke weg aan de overheid betalen. Waarom doet hij het via een omweg buitenwettelijk? Imago building geadviseerd door de spindoctors? Kom stoere Boa ambtenaren schrijf die boete uit aan Grapperhaus en zijn gasten en het strafblad natuurlijk. Of ben je bang voor je baantje?
  Een boete opleggen aan Willem en Maxima is waarschijnlijk niet mogelijk omdat zij zich in het buitenland bevonden ex art. 7 wetboek van strafrecht en de coronaboete een overtreding betreft. Last not least daarbij hoe is het mogelijk is Willem strafrechtelijk onschendbaar volgens de grondwet. Dit kan echt niet dat iemand boven de wet staat. Dit is onacceptabel.

  • Zonnetje schreef:

   Hoe weten wij trouwens of Grapperhaus daadwerkelijk iets betaald heeft aan het Rode kruis?
   Moet de bevolking dat maar aannemen? Bewijs? en heeft hij dat prive betaald of komt het uit de begroting van zijn ministerie? Waarom heeft hij het rode kruis betaald als het waar is er zijn zoveel andere ‘ goede doelen’? Is er sprake van begunstiging van het rode kruis? Zijn daar regels voor anders kan de onzekere betaling overkomen als willekeur door de minister.

 14. ZandInOgen schreef:

  der hund is weer bezig met zijn peilinkjes, dit keer 2×33 opgezegd vertrouwen in Grappemaker..zo dat dat kunnen we in ons zak steken.

  Vorige week vond 42 procent van de ondervraagden hem niet geloofwaardig meer nadat naar buiten was gekomen dat tijdens zijn trouwerij coronaregels waren overtreden. Nu zegt 66 procent van die ondervraagden hem niet meer geloofwaardig te vinden.
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/geloofwaardigheid-grapperhaus-daalt-in-peiling-van-de-hond/ar-BB18KDNr

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten