Het ‘wees de weerstand’ Joost Knevel versus Jaap van Dissel verhaal komt uit de zwartboekkoker van Micha Kat

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 27 november 2020 9 Comments

fotobron: revolutionaironline.com

Als je wilt dat een militair transportvliegtuig niet door een hitte zoekende raket geraakt wordt, kun je lichtkogels afvuren die heter zijn dat de uitlaatgassen van de motor. Dat is een one time lucky shot, want daarna zijn de lichtkogels op.

Het ‘Wees de Weerstand’ Joost Knevel versus Jaap van Dissel – Bodegraven – verhaal uit de koker van Micha Kat, lijkt precies dat te doen. Al maanden roepen de heren bewijs te hebben, maar feitelijk komen ze alleen maar met een verhaal en nul bewijs.

Eigenlijk moet je er geen aandacht aan besteden, maar blijkbaar tuinen zoveel mensen erin dat het te belangrijk is om te negeren.

fotobron: insider.com

Uit eigen ervaring weet ik dat er wel degelijk misbruik plaats vindt. Zo smokkelde ik een telefoon naar binnen in een jeugdzorginstelling en kwam ik met keihard bewijs van misbruik op de proppen in een de gesloten instelling in Heerhugowaard; met ontslag van de directeur tot gevolg (zie hier de opnames).

Ook deed ik speurwerk naar de kindermisbruik-video’s van wijlen eerste kamer senator Edward Brongersma en werd zelfs voor de rechter gesleept om die opnames te verwijderen. Ik had voor de deur bij de voorzitter van de stichting (die delen van dat beeldmateriaal “voor wetenschappelijk onderzoek” in beheer had) staan filmen. Dat was volgens de rechter inbreuk op de privacy en dus moest ik de beelden verwijderen (op straffe van tienduizend euro en duizend euro per dag als ik dat niet zou doen).

Het is dus niet zo dat ik kindermisbruik in Nederland ontken of het niet zou willen exposen. In tegendeel! Ik heb er als geen ander echt werk van gemaakt en heb er alles aan gedaan. Ik ben er op af gegaan en heb resultaat geboekt. Dan heb je recht van spreken.

Het verhaal van Joost Knevel komt echter wel heel goed getimed op de proppen; precies op het moment dat deze “coronavirus pandemie” opspeelt! Het lijkt dan ook vooral bedoeld om het effect van de lichtkogels te realiseren. Joost Knevel en zijn verhaal moeten er voor zorgen dat Jaap van Dissel aangevallen wordt met een niet te bewijzen nep-verhaal, als afleiding voor de echte actie die we zouden moeten ondernemen.

De kijker wordt mee genomen in een zoveelste Micha Kat doolhof. Een speurtocht die nooit tot enig resultaat zal leiden. En van Micha Kat weten we inmiddels dat hij de man was achter de zwartboeken van Joris Demmink; maar dan wel zwartboeken die eveneens gebaseerd waren op in scene gezette getuigenverklaringen en onbewezen verhalen. Werkelijk nooit is er hard bewijs geleverd; er zijn alleen verhalen. En dat lijkt dan ook precies de taak van Micha Kat te zijn.

fotobron: publicintegrity.org

Kat zette zelfs een “Demmink squads” moord in scene van een (vermeend) journalist Fred de Brouwer in Thailand (zie deze uitgebreide toelichting). De broer van deze Fred de Brouwer zou de begrafenis in Thailand aan het regelen zijn, toen ik hem gewoon in Nederland aantrof. Dat hele verhaal was volledig in scene gezet in samenwerking met een Amerikaanse collega van Micha Kat; een al net zo professional in zwartboeken: Jack Abramoff.

Jawel, Michat Kat werkte samen met Jack Abramoff, de man die bekend stond om en veroordeeld was voor het filmen van hooggeplaatsen tijdens kindermisbruik in hotels. Die Abramoff zette de begrafenis van Fred de Brouwer in scene, maar werd door mij betrapt.

Micha Kat viel al in 2014 door de mand als een charlatan die zwartboeken in scene zette in samenwerking met de voorloper van Jeffrey Epstein (namelijk Jack Abramoff). Die zwartboeken leiden juist tot het omgekeerde effect van wat er zou moeten gebeuren: de hitte zoekende raket mist haar doel en ketst af op de hitte afwerende kogels.

Het kwalijke van deze heren is dat zij als laatste linie vangnet dienen. Zij kopiëren letterlijk alles wat Martin Vrijland schrijft, en doen een poging mijn onderwerpen vakkundig te kapen. Vervolgens koppelen zij dit aan de charlatan praktijken van Micha Kat.

Dat lichtte ik al eens uitgebreid toe in dit artikel (lees dat nog een keer) en kwam nog eens extra aan het licht doordat Wouter Raatgever in onderstaande uitzending zelfs het politieke idee van Martin Vrijland (namelijk het afzetten van de gevestigde politieke kliek in Den Haag, zie hier mijn plan) kaapte.

Het kwalijke is dat de heren het ook nog eens koppelen aan een christelijk sausje, waarmee ze zich vermoedelijk richten op de potentiële aanhang in plaatsen als Urk of de anti-vaxxers groep in de Bible Belt. Kijk even hoe het addergebroed hun christelijk sausje over hun charlatan gedrag heen giet (en lees daaronder verder):

Waarom is het zo belangrijk om dit charlatangedrag te ontmaskeren? Omdat de zittende macht precies weet waar u behoefte aan heeft en via big data ziet dat velen mijn website bezoeken en dus moesten die lezers in een nieuw gecontroleerd vangnet getrokken worden. Vandaar dat Wouter Raatgever de copy cat werd die mijn woorden kaapt en ze via ‘Wees de Weesstand’ aan Micha Kat koppelt. Kat legt vervolgens de bekende koppeling met Donald Trump en met de ‘pedonetwerken’.

Had u tot het begin van deze coronacrisis ooit van Wouter Raatgever of Hans Meyer gehoord? Als u goed gelovig bent en in het christelijk sausje trapt dat wordt opgeworpen om het charlatan gedrag te verbergen, dan begrijp ik dat goed. Geraffineerder kan het eigenlijk niet.

Micha Kat is niet geïnteresseerd in het ontmaskeren van die pedonetwerken, want hij werkte zelf ooit samen met een veroordeeld kindermisbruiker (die het allemaal filmde). De taak van Micha Kat is er slechts één: koppel alle waarheid aan in scene gezette zwartboeken, zodat het uiteindelijk door de mainstream media afgebrand kan worden en het vliegtuig gewoon door kan vliegen.

Vandaar dat onderstaande Joost Knevel documentaire ook geen enkel (ik herhaal: geen enkel) hard bewijs laat zien, maar slechts een zoveelste spinsel uit de koker van Micha Kat is. Dit is geen ‘wees de weerstand’ het is een laatste linie vangnet. Een kwalijke zaak! (lees verder onder de video)

If it sounds too good to be true, it probably is! En dat geldt ook in deze zaak. Er gaat niets van de grond komen en er is geen bewijs. Het is een verzonnen zwartboek; hitte afleidende kogels!

‘Wees de weerstand’ is opgetuigd om de lezers van Martin Vrijland af te vangen via dominee Hans Meyer en “gedoopte bekeerling” Wouter Raatgever. En dominees zijn goed in het vullen van de collectezak en het u voorhouden van de worst van de verlossing, zodat u volgende week weer terugkomt om de collectezak te vullen.

Wilt u de echte weerstand zijn, steun dan ondergetekende en steun het initiatief van het afzetten van de politici in Den Haag en het realiseren van directe democratie geleid door echte bestuurders. Het is tijd om het zelf te gaan doen. Tijd om door alle vangnetcharlatans heen te prikken en zelf het heft in handen te nemen! Samen:

directe democratie nu

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]

57 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (9)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Micha Kat trekt een biertje open terwijl Wouter Raatgever zijn geacteerde gebedje uitspreekt. Het zijn allemaal charlatans!

 2. reborn2015 schreef:

  Ik heb dat gisteren met verbazing bekeken, en inderdaad dacht waar is dan het bewijs. Ik verbaas me ook over het feit dat er velen gelovigen meegaan in het gewauwel van Hans. Ik ben zelf gelovig en verbaas me dan ook dat men niet ziet met wie Hans zich ophoudt. Todd white, R Browne, Benni Hin etc etc gepromoot op hun website, allemaal oplichters. Deze mensen misquoten bijbel verzen en niemand die hen erop aanspreekt. Ook wordt door hen nooit het misbruik van hun pinksterkerk achterban aangekaart..bv House of heroes meneer van der Steen waar Jaap Dieleman in de raad van toezicht zit. En precies die Jaap verbindt zich aan weesdeweestand.
  Als je nu wel gelooft in het woord van God, dan snap ik echt niet dat men zo blindelings achter deze wolven in schaapskledij lopen. Trump is geweldig en gaat alles oplossen, als je dan de bijbel leest staat er toch heel duidelijk dat alles eerst vele malen erger wordt. Wat men daar allemaal beweert is tegenstrijdig met wat het woord van God zegt, hun hele doctrine is zo vals als wat. Praten over het licht , ja het valse licht van Lucifer, dat gebed van Wouter ..zeer pijnlijk. Het oproepen tot opstand, vandalisme dmv graffiti etc, precies iets wat een gelovige dus juist niet zou moeten doen.

  • Martin Vrijland schreef:

   Dank voor deze belangrijke aanvulling. De genoemde tv dominees zijn inderdaad allemaal hypnose specialisten / geld-uit-de-zak-kloppers: charlatans die het geloof misbruiken.

   Derren Brown bracht ooit mooi in beeld hoe dat soort charlatans werken:

   • Martin Vrijland schreef:

    De schandalige hypnose technieken van Benny Hinn..overigens door vele dominees toegepast

    (als u wilt kijken, zet dan het geluid even uit just in case u gevoelig bent voor hypnose)

    • Martin Vrijland schreef:

     Dan weet u ongeveer in welke categorie u Hans Meyer moet plaatsen..

     • reborn2015 schreef:

      Al die grote TV evangelisten , het is zeer pijnlijk. Maar de mensen die daar op afkomen,willen helemaal het woord van God niet leren, maar een ervaring opdoen, zeg maar hetzelfde als iemand die naar een houseparty gaat gewoon even lekker uit je dak gaan, allemaal op gevoelsbasis. geld ook voor de hillsong en bethel kerken, zoete rock muziek die zeer repetatief is met een tegenstrijdige boodschap. Zon drumstel en opbouwende muziek met herhalende texten werk zeer aanstekelijk.
      Daarom ook het pedo jagen van weesdeweerstand met hun geloofsaus, videos maken zonder enig bewijs, doet mij alleen maar meer denken dat ze een coverup zijn voor wat er allemaal in hun kerkelijke achterban gebeurd. En als dat boven water komt , dan zijn die lui niet de klos maar de oprechte gelovige want dan zijn die natuurlijk allemaal schuldig

 3. marcos schreef:

  Goed om te zien dat de petitie de 2000 target heeft overschreden, de teller staat op 2031. Volgende target is meer dan 2500 ondertekenaars. Blijf posten en verwijzen op de andere site om lezers daar af te vangen. Spoed is vereist en zou mooi zijn om de 2500 te zien.

 4. Zonnetje schreef:

  Kat eigenlijk beter om hem compleet te negeren. Tja, hij is natuurlijk ook een cult lid zoals velen die zich bezig houden met het “virus”. Toeval/ Nou echt niet. Vaak noemen ze zich “christenen”om de gewone bevolking te misleiden met prietpraat over een door hun cult verzonnen “christus”.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten