Hoe de bitcoin e.a. aan de IMF Special Drawing Rights (SDR) gekoppeld zullen worden via ACChain

Filed in BITCOIN, NIEUWS ANALYSES by on 9 december 2017 16 Comments

Terwijl iedereen zich nu richt op de bitcoin om snel geld te verdienen via crypto currency, lijkt de crypto-hype feitelijk vooral een ondermijning te zijn van het monetaire stelsel onder de schijn dat crypto currency niet onder de greep van de grote banken en het IMF vallen. Het zou een munteenheid zijn die door een anonieme persoon (genaamd Satoshi Nakamoto) is bedacht en nergens op een centrale server van een bank draait. Technisch gezien is dat correct, maar u kent hem wel, de uitspraak ‘Schijn bedriegt‘. Daarom is het goed om even dieper te graven in die crypto currency. We hebben al kunnen ontdekken hoe crypto currency via het blockchain principe de computer rekencapaciteit wereldwijd vergoot en hoe dit de daaraan gelinkte kunstmatige intelligentie doet groeien. Wat echter nog onbesproken is, is de vraag hoe het toch kan dat het erop lijkt dat grote banken bedreigd worden door deze ‘ongrijpbare munt’ bitcoin (en andere crypto’s als de IOTA, Litecoin, Ethereum, e.d.). Dat komt misschien simpelweg omdat we niet goed hebben opgelet!

Vanuit China is er in mei 2017 een nieuw blockchain-model gelanceerd is, dat lijkt te zijn gekoppeld aan de Special Drawing Rights (SDR) van het IMF. Als u niet weet wat dat is, dan quote ik hier even de uitleg van de website van het IMF:

The SDR is an international reserve asset, created by the IMF in 1969 to supplement its member countries’ official reserves. As of September 2017, 204.2 billion SDRs (equivalent to about $291 billion) had been created and allocated to members. SDRs can be exchanged for freely usable currencies. The value of the SDR is based on a basket of five major currencies—the US dollar, the euro, the Chinese renminbi (RMB), the Japanese yen, and the British pound sterling.

Bekijkt u onderstaande video, dan kunt u ontdekken dat in de (open source) code waarop alle cryptocurrency zijn gebaseerd inmiddels een versleuteling of koppeling is gelegd met een nieuwe munteenheid die vanuit China gelanceerd is. We hebben het dan over de totaal onbekende Asset Collection Chain Coin of te wel de ACCHAIN (afgekort met ACC in de crypto currency handel).

Laat ik niet helemaal in de details treden en enige zelfredzaamheid aangaande research bij de geïnteresseerde lezer neerleggen. Samengevat kan worden gesteld dat de ACCHAIN de nieuwe crypto- wereldstandaard lijkt te worden, zoals de petro-dollar dat ooit voor alle wereldwijde munteenheden was, met als superpositie de SDR. De petro-dollar was dus de “onofficiële” waarde bepalende standaard voor alle banken en deze standaard was gekoppeld aan de officiële reserves van landen via de SDR. Het IMF is dus uiteindelijk de baas over de waardebepaling van alle (ouderwetse, niet-crypto) munteenheden en dit werd geregeld via de SDR. Uit onderzoek van onder meer de dame in onderstaande video blijkt nu dat crypto currency aan diezelfde SDR gekoppeld gaan worden. Dat zou blijken uit de broncode van de ACCHAIN. (Lees verder onder de video)

Je zou dus kunnen stellen dat alle crypto currency in de wereld straks gekoppeld gaan worden aan de SDR en dus aan het IMF, via de ACC. Dat doet je afvragen wie de mysterieuze Satoshi Nakamoto, de anonieme bedenker van bitcoin, nu eigenlijk echt is. Was er misschien al die tijd stiekem gewoon al sprake van hetzelfde wereldwijde krachtveld?

De ACCHAIN gaat nog een stapje verder dan slechts en alleen het vertegenwoordigen van een nieuwe standaard munteenheid voor de ‘wereldregering in de maak’. De ACCHAIN is bedoeld om alle ‘assets’ (alles wat product is of zo gedefinieerd kan worden) te digitaliseren. Alles (en iedereen) krijgt als het ware een digitaal waarmerk. En door dit digitale waarmerk te koppelen aan de (waarschijnlijk) nieuwe wereldstandaard voor alle cryptocurrency, vang je twee vliegen in 1 klap. Je hebt de wildgroei aan crypto currency gekoppeld aan een wereldstandaard (de ACCHAIN coin) en aan de SDR (en dus aan het IMF) en je legt alles ter wereld vast aan een digitaal (onhackbaar) waarmerk. Daarmee kun je iedere transactie wereldwijd traceren met betrekking tot alle goederen, producten, planten, dieren en mensen.

Het is dan ook bijzonder opvallend te noemen dat de introductie (vanuit China) van de ACCHAIN coin (de ACC) gepaard ging met het meegeven van een digitaal waarmerk aan theeblaadjes. Dat kan natuurlijk alleen als je theeblaadjes hebt kunnen patenteren en dat is iets wat bedrijven als Monsanto doen. Je kunt namelijk iets wat in de natuur groeit patenteren zodra je het genetisch modificeert. Aan die gemodificeerd plant kun je een patent koppelen. Aan die gepatenteerde plant kun je vervolgens een digitaal waarmerk koppelen. Dat klinkt als iets wat onhaalbaar is, tenzij u leert begrijpen dat je bijvoorbeeld een unieke DNA code aan iedere plantje mee kunt geven, waardoor het traceerbaar wordt. U mag raden welke mogelijkheden dat opent voor dieren en mensen. Misschien dat er mensen zijn die dit alles doet denken aan een Bijbeltekst uit het boek Openbaringen 13 vers 16 en 17:

En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd en dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft.

De ACCHAIN zal de gehele wereld digitaliseren en alles traceerbaar maken. Daarmee lijken crypto currency het ideale medium te zijn voor de verandering richting de cashless society en richting wereldregering met een hoofdrol voor kunstmatige intelligentie.

Bron linkvermeldingen: acchain.orgcoinmarketcap.com

128 Shares

Tags: , , , , , ,

About the Author ()

Comments (16)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZandInOgen schreef:

  Het is niet voor niets dat het uitgerold wordt in een communistisch land en dat het IMF olv Lagarde een paar keer hintte om te verhuizen naar China. Je ziet het zelfs in de financiële wereld waar alle systemen één op één worden ‘gemirrored’ in China. De goudmarkt (COMEX/LBMA), de petro-yuan weer gedekt door goud.

  De power shift is reeds gaande en in het westen is men dusdanig afgeleid dat men het niet ziet. De E.U. vormt al een bouwsteen voor de communistische orde. Amerika is zo goed als leeggeplunderd door de centrale bankiers incl. goudvoorraad. Dus het is nu afwachten op het ‘motief’ om het kaartenhuis in te laten storten..en de ‘oplossing’ van de centrale planners af te wachten.

   • ZandInOgen schreef:

    Dit lezen we ook nergens in de lame stream media, met een reden:

    China To Test Trade Petro-Yuan Oil Contracts THIS WEEKEND

    China’s moves to set up trading oil in yuan have sparked enthusiasm about what could be a shift in the global financial system: a reduced role for the U.S. dollar. Players like Adam Levinson, founder of hedge fund Graticule Asset Management Asia, call it a “huge story” to come.
    https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-12-06/petro-yuan-delays-show-hurdles-confronting-china-s-currency-push
    https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-10-24/graticule-s-levinson-sees-wake-up-call-from-china-s-oil-plans

    Do they not realize that after us dogs have been chained and kicked for the last six years (really since 1974, or 1971, or 1965, or 1934, or 1913), and that we have absorbed the all the pain they have dished and we are now stronger and smarter than ever?

    You can only kick a stacker-dog so many times before it bites, and between the governments, the bankers, and their MSM cheerleaders, they think they can just keep on kicking ad infinitum.

    Little do they know.
    https://www.silverdoctors.com/headlines/world-news/breaking-china-to-test-trade-petro-yuan-oil-contracts-this-weekend/

    • ZandInOgen schreef:

     BREAKING: In 1974,Friedrich Hayek, the father of free currency, was honored Nobel Prize in Economics.
     30 years later in 2018, a non-nationalized global currency will be born.
     The era of blockchain 3.0 has come – ACC digital assets community. On 2017 Christmas Day, a global basket for digital currency, A-SDR, will be born. A-SDR is a fund generated by anchoring Bitcoin and Etherum.
     January 22nd, 2018, A-SDR began to circulate at international mainstream digital assets exchange platform and the third-generation blockchain community.

     • ZandInOgen schreef:

      The UN Wants to Adopt Bitcoin And Ethereum – And Soon

      The United Nations (UN) is in the final stages of what could be one of the most epic blockchain projects of all time.

      After successfully using the ethereum blockchain to transmit Pakistani rupees to 100 people earlier this year, the UN’s World Food Program (WFP) is arranging extra security to ensure it safely executes the next stage of its work.

      A pilot test, scheduled to begin in Jordan on 1st May, will see the WFP sending an unspecified number of dinars to more than 10,000 recipients in need of financial support and extra food, with the goal of expanding the number of recipients to 500,000 people by 2018.

      P.S. Vergeet The Economist Magazine uit 1988 niet 😉

 2. Mindsupply schreef:

  Als de mensheid hier instinkt.. zijn ze hopeloos verloren.

  Ik ga nog liever terug naar de ruilhandel. Over mijn lijk dat ik aan die Crypto’s mee ga doen.

  De propaganda over Bitcoin viert hoogtij.. Ik weet, Fiat geld is verre van ideaal.. Maar gedigitaliseerd geld is jezelf volledig overleveren aan je slave-master. Je kunt het namelijk niet vasthouden. Een briefje fiat geld is beter dan digitaal en tenminste nog anoniem (als je tenminste je credit card thuis laat of niet neemt). Met een maestro kaart kan je geld uit de muur halen en dit anoniem besteden. Met gedigitaliseerd geld is dit verleden tijd. Ze weten alles (maar dan ook alles) waar jij je geld aan besteed.

  Dus..

  Betaal alleen cash en zet een rem op de digitalisering van geld!

  • Iberi schreef:

   Wat geen intrinsieke waarde heeft is geen geld, maar schuld. De massa eet uit de hand van de ‘verborgen’ hand en moet daar voor zweten en de massa zal in ruil voor ‘gratie’ een dure prijs betalen waar men zich nooit meer uit kan bevrijden.

   De alternatieve media weigert met opzet de agenda van de ‘verborgen’ hand te openbaren in het oosten omdat men in dhr Putin de verlosser moet propageren. Iedereen moet ook vooral in de kooi blijven zitten en niet ontsnapen. De mainstream-media zal de komende tijd de aanval openen op het systeem zelf en hun handlangers te hulp schieten omdat een te grote groep dreigt weigert in ze te geloven.

   • Mindsupply schreef:

    Helemaal met je eens.. Het hele oost en west sprookje is opgezet voor bangmakerij. en afleiding.. Ondertussen horen ze allemaal bij dezelfde club.. Putin hoort daar ook bij.. Hij moet zogenaamd deze strijd gaan winnen. Hegelian Dialectic ten top. Daarom heeft Rusland ‘the two headed eagle’ als symbool. Symbolisme heerst de wereld… Maar niemand die het ziet.

 3. ZandInOgen schreef:

  Saddam Hoessein probeerde het eerder door ipv dollars euro’s te vragen voor zijn olie en Gaddafi probeerde een door goud gedekte Afrikaanse dinar op te zetten, maar kennelijk lag dat buiten de controle van de centrale bankiers.

  Hillary Emails Reveal NATO Killed Gaddafi to Stop Libyan Creation of Gold-Backed Currency

  Hillary’s emails truly are the gifts that keep on giving. While France led the proponents of the UN Security Council Resolution that would create a no-fly zone in Libya, it claimed that its primary concern was the protection of Libyan civilians (considering the current state of affairs alone, one must rethink the authenticity of this concern). As many “conspiracy theorists” will claim, one of the real reasons to go to Libya was Gaddafi’s planned gold dinar.

  One of the 3,000 Hillary Clinton emails released by the State Department on New Year’s Eve (where real news is sent to die quietly) has revealed evidence that NATO’s plot to overthrow Gaddafi was fueled by first their desire to quash the gold-backed African currency, and second the Libyan oil reserves.

  The email in question was sent to Secretary of State Hillary Clinton by her unofficial adviser Sydney Blumenthal titled “France’s client and Qaddafi’s gold”.
  https://www.globalresearch.ca/hillary-emails-reveal-nato-killed-gaddafi-to-stop-libyan-creation-of-gold-backed-currency/5594742

  • ZandInOgen schreef:

   De Kalergi plan en de wettelijke terreur maatregelen moesten doorgang vinden om de agenda van de centrale planners te dienen.

   Colonel Muammar Gaddafi issued a ‘prophetic’ warning to Tony Blair that jihadists would attack Europe if his regime was allowed to collapse, phone conversations reveal.
   Gaddafi’s dire prediction was made in two desperate telephone calls with Mr Blair on February 25, 2011 – as civil war was engulfing Libya.
   In the first call at 11.15am, Gaddafi said: “They [jihadists] want to control the Mediterranean and then they will attack Europe.”
   http://www.telegraph.co.uk/news/politics/tony-blair/12086505/Tony-Blairs-phone-conversations-with-Colonel-Gaddafi-revealed.html

  • Iberi schreef:

   Als men de eed zweert en vervolgens zich in de val laten lokken om hun meesters te tarten of ongehoorzaam te zijn en men ze pusht niet meer tot de orde te willen terugkeren, dan zullen ze worden geofferd zoals ze dat in die kringen met hun ingewijden doen. Eenmaal een mason is de loop van het pistool tegen het hoofd gedrukt en heeft men de strop om de hals hangen. Precies zo, als men een grote stoet burgers gratie zal verlenen en die daarom zullen vragen.

 4. danny schreef:

  De vraag is wanneer de eerst volgende stap gezet gaat worden richting het uitfaseren van contant geld.
  Je hebt nu al het contactloos betalen, ook heb je soms al kassa’s bij de Albert heijn waar je alleen maar kan pinnen.

  Zomenteen, als de mensen daar aan gewend zijn kan je ook contactloos betalen voor grotere bedragen.

  Het is wachten op de eerste supermarkt of winkel die alleen maar betalen met de pinpas toestaat, voor de ”veiligheid” uiteraard.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten