Hoe de media mensen massaal onder hypnose bracht via de coronavirus-angst-inductie

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 29 november 2020 21 Comments

fotobron: theconversation.com

Er zijn meerdere methoden om mensen massaal en snel onder hypnose te krijgen. Bij massa bijeenkomsten kunnen je bijvoorbeeld muzikanten inzetten om muziek op te bouwen van kalm naar zeer opzwepend, waarbij je een collectieve trance neerzet. De andere methode is die van het schrikeffect, waarbij de hersenen zich in één keer op een centraal onderwerp focussen. U kunt wel bedenken welk onderwerp dat sinds maart van dit jaar is geweest.

In beide gevallen van hypnotiseren wordt dat deel in de hersenen waar het bewuste nadenken plaatsvindt, uitgeschakeld. Media passen deze technieken openlijk toe en nemen daarmee ongecorrigeerd en ongegeneerd de waarneming van mensen over.

U kent ze vast wel, die shows van Rasti Rostelli, waarbij hij mensen een andere waarneming geeft dan die de realiteit is. Zo vertelt hij in onderstaande show de gehypnotiseerde groep dat ze een zoete sappige warme vrucht aan het eten zijn, terwijl iedereen die niet onder hypnose is, kan zien dat het een citroen is: het heeft een gele schil en pitjes en als het kritische waarnemingscentrum in de hersenen niet uitgeschakeld zou zijn, zou je dat ook kunnen zien en zou je het zuur proeven (lees verder onder het filmpje).

Mattias Desmet, een Vlaamse hoogleraar klinische psychologie aan de Universiteit van Gent zegt hierover:

Bij massavorming zorgt massale angst in een samenleving ervoor dat er een soort hypnose-achtige staat optreedt. Het collectieve bewustzijn kan dan volledig worden overgenomen door één verhaal, in dit geval het verhaal van het virus. Omdat het bewustzijn zich zo vernauwt op één onderwerp, raakt het zicht op andere aspecten van de realiteit zoek.

Bij massavorming ervaart het individu een soort vernauwing in de tijd, vergelijkbaar met dromen. Ook in dromen is er geen echte beleving van heden, verleden en toekomst, de beleving vindt meer plaats op één langgerekt en ongedefinieerd moment in de tijd.

Mensen vóélen wel dat er iets mis is aan deze reactie. Iedereen ziet: dit is niet normaal, dit is overdreven, dat álles wordt beheerst door een ‘strijd tegen een virus’. Maar rationele afwegingen raken in een situatie van massavorming overschaduwd door de collectieve angst die alles overneemt.

Het massaal onder hypnose brengen van mensen is iets wat doorgaans alleen het getraind oog opvalt, maar u kunt zelf wel enkele basistechnieken herkennen.

Feitelijk is televisie kijken of naar de radio luisteren het meest ideale moment om hypnose te realiseren. Tegenwoordig hebben we natuurlijk ook YouTube en social media filmpjes en al veel langer zijn films en series het moment om u in trans te brengen. Het belangrijkste wat u er van weten moet, is dat uw beeld van de waarheid een geprogrammeerd beeld kan zijn. Vooral flitsen worden toegepast om u snel onder hypnose te krijgen (zie filmpje Derren Brown verderop).

Mensen zoeken vaak vrijwillig de bron van hypnose weer op, omdat het trancegevoel ook nog eens verslavend is. Vandaar dat velen avond aan avond toch maar weer lekker de televisie aanzetten. Dat ‘droomt zo lekker weg’. En dat is ook precies de bedoeling. Vandaar dat velen ook graag elke zondag weer naar de hypnose bijeenkomsten van bepaalde kerken gaan. Vanuit die steeds weer bekrachtigde hypnose status is het heel makkelijk om snel valse waarheden in te programmeren.

Denkt u nu dat het allemaal wel mee valt en dat u niet zo snel onder hypnose te krijgen bent, lees dan ook even deze waarschuwing van hypnose therapeuten onder deze PDF met de titel coronahypnose.

Denkt u nu: “Ja, maar als ik onder hypnose zou zijn zou ik net als de mensen in de Rasti Rostelli show met knikkend hoofd voorovergebogen staan, dus ik ben niet onder hypnose”. Nee, je hebt ook vormen van hypnose die ogenschijnlijk geen effect lijken te hebben. Dat zijn bijvoorbeeld de NLP technieken die door salesmensen en tv-presentatoren worden toegepast. Hypnotherapeuten kunnen deze vormen van hypnose gebruiken in gesprekshypnosetechnieken. In pinkstergemeentes en gebedsgenezingsbijeenkomsten worden deze hypnose technieken ook gebruikt om mensen bijvoorbeeld massaal “in de geest” te laten vallen of met het lijf schuddend in huilen te doen uitbarsten (zie deze toelichting).

Vormen van hypnose zijn bijvoorbeeld de draaiende cirkels als u het journaal kijkt, de heen en weer lopende nieuwslezer(es), inzoomen / uitzoomen, linker camera / rechter camera en de slaperige toon van spreken.

Je hebt ook de hele snelle vorm van hypnose, waarbij een paar lichtflitsen al voldoende zijn om u volledig over te nemen (de nieuwsflits). Derren brown laat in onderstaande video zien hoe hij een speler van een videospel met enkele lichtflitsen onder hypnose brengt en vervolgens in een illusionaire realiteit brengt, waarbij hij zich in het spel bevindt om vervolgens echt de trekker over te halen (kijk en lees verder onder het filmpje)

Wat kunt u doen om te achterhalen of u in een gehypnotiseerde werkelijkheid leeft? Dat is heel lastig. Hier boven liet ik al zien hoe lastig het is om de gehypnotiseerde zaal van Rasti Rostelli binnen te lopen en ze te vertellen dat het echt een gele vrucht met pitjes is.

De zich onder hypnose bevindende mens kan de feiten die je ze presenteert simpelweg niet waarnemen. Wat u bijvoorbeeld als test zou kunnen doen is enkele artikelen hier op de website lezen en dan kijken of u de feiten kunt zien of dat u het onmiddellijk van u afschudt (omdat u het niet kunt zien vanwege uw hypnotische status).

Een goede start zouden bijvoorbeeld deze beelden van Powned kunnen zijn, waarbij u gewoon ziet hoe het team rondom Dennis Schouten de Zaanse Vloggersrel in 2016 volledig in scene zette (zie hier, hier en hier). Een ander voorbeeld zou kunnen zijn of u kunt zien of Louis Pasteur zijn eigen onderzoeken fraudeerde (zie dit bewijs) of dat u het wegwuift.

Mensen die geloven dat een virus gevaarlijk en besmettelijk is, kunnen simpelweg niet zien dat de cirtroen geel is, dat het pitjes heeft en dat het zuur smaakt. Zij zijn onder hypnose en de hypnotiseurs (de media, de beelden, de cijfers, de “experts” en politici) herhalen keer op keer de programmering.

De propagandatechnieken beschreven in dit artikel in combinatie met een breed arsenaal aan hypnosetechnieken, zorgen ervoor dat de massa steeds maar weer onder die hypnose blijft.

Feit is namelijk dat een virus niet levend is, dat we alleen Photoshop illustraties zien en dat collectieve vervuiling ziek maakt. Een virus is een lichaamseigen reactie op vervuiling en is feitelijk een exsosoom. Het is het schoonmaakmechanisme van het lichaam. Een virus is niet besmettelijk. De enige manier om virussen in het lichaam te krijgen is via injectie uit voorgaande vaccinaties (lab-designed virussen). Op de PCR test rust de verdenking dat dit wel eens een intranasaal vaccin zou kunnen zijn die straks massa’s mensen daadwerkelijk ziek zal maken (lees in dat kader dit artikel nog eens goed).

Wilt u voorkomen dat u onder hypnose geraakt? Stop dan echt met het kijken van tv, films, series, filmische YouTube filmpjes (vol flitsen) en zet de radio uit. Ook in kranten en bladen past men technieken toe om u onder hypnose te krijgen of te houden via bekende (ingeprogrammeerde) hypnotische ankers (herkenningspunten).

Wees dus alert en houdt uw zintuigelijke waarneming schoon. Probeer uzelf bij de (verslavende) hypnotiserende bronnen weg te houden. Probeer uw omgeving uit de hypnose te ontwaken. Dat kan bijvoorbeeld door ze eens een boek te geven, waar ze echt eens rustig voor moeten gaan zitten:

uw boek

Bron linkvermeldingen: nrc.nl

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]

 

195 Shares

Tags: , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (21)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Waarom laten zelfs de mainstream media gewoon doorschemeren wat het hypnoseeffect is? Omdat zij alles nu gewoon out in the open doen om tegelijk te meten (via big data) hoeveel mensen dan in staat zijn om zichzelf te ontwaken en hoe makkelijk ze mensen toch weer onder hypnose kunnen krijgen.

 2. Chantal74 schreef:

  Vergeet ook niet de tv zelf die die bepaalde frequenties uitzendt waardoor je (al heel snel) in hypnotische trance gebracht wordt. Ongetwijfeld is dat nog effectiever naarmate de technologie geavanceerder wordt. https://www.psychmechanics.com/how-tv-influences-your-mind-through/ Zoals je terecht aangaf: beter geen tv kijken.

 3. Willem Lejuwaan schreef:

  It’s a crispy world….

 4. reborn2015 schreef:

  De VN ..”So far, we’ve recruited 110,000 information volunteers, and we equip these information volunteers with the kind of knowledge about how misinformation spreads and ask them to serve as kind of ‘digital first-responders’ in those spaces where misinformation travels,” Fleming says.

  https://www.weforum.org/agenda/2020/11/misinformation-infodemic-world-vs-virus-podcast/

 5. mattmcroast schreef:

  Ik had de filmpjes gezien over virussen van oa TC fry. En ik vond dat wel een mooie theorie. Ik geloof zeker dat mensen ziek kunnen worden door hun eigen lichaam, zoals bijv met aanmaak van (anti)histaminen door (voedings)allergieën. Vaak ligt de oorzaak daarvan bij gebruik van antibiotica. Ziekteverschijnselen zoals hooikoorts, benauwdheid/astma etc.

  Doordat we bang zijn gemaakt door de griep en snotneuzen houden we al 8 maanden afstand van elkaar, wassen onze handen. Hierdoor verlagen we onze weerstand. Ondertussen eet de meerderheid van de mensen ongezond (veel natuurlijke aroma’s=bacterieel, suikeralternatieven, GMO groente en fruit etc). Eigenlijk al een combi om in de winter sneller ziek te worden. Maar nu komt het. Ik kwam dit onderzoek tegen.

  De reden waarom veel mensen stierven in 1917-1918 is vanwege bacteriële longontstekingen… en dat kwam hoogstwaarschijnlijk ook omdat mensen doeken gingen dragen als mondkapjes.

  https://www.nih.gov/news-events/news-releases/bacterial-pneumonia-caused-most-deaths-1918-influenza-pandemic

  Worden ziek, koorts, laten zich testen, blijven thuis. En sterken nooit genoeg aan. Met longonsteking krijgen mensen ook nog eens antibiotica. Dus hun weerstand verdwijnt compleet.

  De perfecte mix om af te toppen met een experimenteel vaccin.

  En zoals Bill Gates al aangaf dat we binnen nu en 5 jaar ook nog te maken krijgen met een bio attack. Tegen die tijd is het overgrote deel van de wereldbevolking resistent tegen antibiotica.

  https://www.webmd.com/cold-and-flu/antibiotic-resistance

  • Waarom wil je dit weten? schreef:

   Lees het artikel van Martin nog een keer, en daarna het artikel dat je aanhaalt van het NIH. Let op de hypnosetechnieken.

   Het stuk van de NIH klinkt leuk, maar er wordt nergens een verband gelegd tussen het dragen van mondkapjes/doeken en de bacteriële longontsteking. Sterker nog, het artikel is één grote ode aan de theorieën van Pasteur en een groot pleiter voor vaccins.

   Bacteriën leven in rottend weefsel. Net als maden tasten ze weefsel aan dat al dood is. Vandaar dat bijvoorbeeld maden tegenwoordig worden gebruikt bij rottende wonden die niet willen helen. De maden ruimen het rotte weefsel op, en verlaten dan de wond.
   Staar je dus ook niet blind op de “wonderen” van antibiotica.

 6. Zonnetje schreef:

  De vn is dat niet die communistische organisatie van en door communisten (opgericht, door wie anders, die politici enz omkoopt en regeringen zwaar onder druk zet om aan hun eisen te voldoen? Tja, de communisten, schat en schatrijke mensen, zodra je aan hun vermogen komt dat is niet de bedoeling. Het is de bedoeling dat zij het vermogen van anderen willen hebben en zij bepalen wat jij moet doen en denken zonder enig democratisch mandaat. . Wat een wereldverbeteraars zijn zij toch. We hoeven dus niet op ‘ christus’ te wachten voor een betere wereld. ’Christus’, ook weer zo’n communistische mythe, een van de zovele van hen zoals de virus mythe

 7. Vrijheid schreef:

  Vandaag is dan de zogenaamde mondkapjes verplichting ingegaan, ook bij mijn kinderen op school. Ik heb een stoere dochter die hem niet opzet, ik heb al meerdere malen contact gehad met school dat ze hem van mij niet mag dragen. Al voor deze plicht en mails gestuurd waar niet op wordt gereageerd.

  Nu ook weer word ik gebeld. Dat ze er eentje moet dragen. De enige uitzondering is een medische verklaring van de dokter. Anders mag ze niet meer meedoen met de lessen.

  Ik heb gevraagd naar bewijzen dat dit zo is. Dat ik niet zomaar een medische verklaring ga regelen, omdat zij dit zo zeggen. En dat de school voor een oplossing moet zorgen als zij niet meer aanwezig mag zijn bij de lessen.

  Ik zie ook al jaren dat die scholen een instituut zijn van de machtsenergie en helemaal niet voor de ontwikkeling van mijn kinderen. Sinds deze corona toestanden is het helemaal duidelijk. Ik vermoed echt dat die directeur niet in de hypnose zit, maar donders goed weet waar ze mee bezig is.

  Afijn, we leven in dit systeem het wordt allemaal nog veel erger. Zij zit in haar eindexamen jaar, dus wil wel graag dat ze haar eindexamen gewoon kan doen. Ook al is het een illusie.

  Tips hoe dit goed aan te pakken zijn zeker welkom.

  • Vrijheid schreef:

   Vandaag wordt mijn dochter naar huis gestuurd. Dit kreeg ze te horen:

   het is nu echt verplicht om een mondkapje te dragen bij verplaatsingen binnen school. Wanneer er iemand is die dit weigert, dan kan hij/zij helaas niet bij ons op school zijn.

   De docent die ze sprak wist niet of een chronische ziekte een geldige reden is. Die heeft ze gelukkig niet, maar zo staan ze er dus in. Vrijdag ga ik naar de huisarts om een medische verklaring vragen. Maar het is echt ronduit schandelig.

   Gatverdarrie, en dat die docenten zich er voor lenen, om als politie agent al die ordes van hoger hand op te volgen.

   • Martin Vrijland schreef:

    Omdat ze onder hypnose zijn en dus opdrachten uitvoeren..in sollicitatie procedures wordt gekeken of je met een gewillige meewerkende docent te maken hebt of met iemand met kritisch denkvermogen. Die laatste mogen een ander baantje gaan zoeken.

    • Vrijheid schreef:

     De docent had me gemaild en zei dat hij alleen de boodschapper was. Ik antwoordde dat hij mijn dochter naar huis had gestuurd en dus niet alleen maar een boodschapper is, ook een uitvoerder.
     Het is frustrerend, al die slapende, gehypnotiseerde mensen.

     • Martin Vrijland schreef:

      Je kan je beroepen op de menselijkheid en de vraag stellen of muilkorven van kinderen menselijk is.
      De wet is getekend door de koning en ingesteld door een regering die is aangesteld door de koning en die trouw zweren aan de koning.
      Daar hoef jij je niet aan te houden, want het koningshuis is een institutioneel racistisch instituut dat zegt te regeren bij de gratie God’s. Als de docent jou het bewijs van die gratie God’s niet kan laten zien, mag hij jou kind niet uit de klas weigeren. Maar op zich is het prima om je kind bij die verplichte programmering weg te houden. Het levert alleen waarschijnlijk een sociaal trauma op…en dat is natuurlijk de bedoeling ook.

     • Vrijheid schreef:

      Dankjewel Martin,

      Ik heb het zo naar ze geschreven:

      Vinden jullie het muilkorven van kinderen menselijk? Vinden jullie het verplicht dragen van een mondkap prettig en veilig?
      Jullie sturen mijn dochter naar huis omdat zij dit niet wilt dragen? Gebaseerd op wat?

      Op een wet die is getekend door de koning en ingesteld door een regering die is aangesteld door de koning en die trouw zweren aan de koning.
      Daar hoef ik mij niet aan te houden, want het koningshuis is een institutioneel racistisch instituut dat zegt te regeren bij de gratie God’s.
      Als jullie het bewijs van die gratie God’s niet kunnen laten zien, mogen jullie mijn kind niet uit de klas weigeren.

   • Zonnetje schreef:

    De gewone bevolking beseft nog steeds niet dat wij in een stille, subtiele dictatuur leven. Mede omdat alles, (voetbal! enz. lonen worden uitbetaald, echte oppositie bestaat hier niet, vergelijkbaar) zijn gewone gangetje lijkt te gaan, als afleiding bedoeld en om de bevolking onbewust dieper in de fuik te lokken.
    Daarbij hanteert de overheid Cult maatregelen om de bevolking verward te houden zodat de bevolking niet kan nadenken. Dit gebeurt door constant fear porno te propageren en vervolgens de bevolking hoop/ geruststelling te geven, dit is fake allemaal natuurlijk. Dit patroon wordt eindeloos herhaald. Trance en verwarring veroorzakend bij de gewone bevolking waarbij de bevolking zo goed mogelijk zijn best doet om het bij de overheid goed te doen. Eigenlijk gedrag behorend bij kinderen die geestelijk mishandeld worden door hun ouders.Dit principe vind je terug bij mensen die vast hebben gezeten in een sekte of mensen die in een relatie zitten waarbij de partner psychopatisch gedrag vertoont.

 8. Zonnetje schreef:

  Tja, hoe ging mijn 1e dag met de mondkapjes.
  Ik had 2 mondkapjes bij mij. Een zonder tekst de andere met de tekst Fake Corona. Ben bij meerdere supermarkten geweest met tekst. Keken mij wel aan maar zeiden verder niets. Soms vroeg ik aan een medewerker van een supermarkt of de tekst geen bezwaar was. Dat was niet het geval dus gedragen.
  Dus misschien een idee voor anderen.
  De corona gekte moet stoppen.
  Directe democratie mensen om de bestuurders weg te krijgen. Dat zij ook hun ‘ virusjes’ meenemen asap.

  • guppy schreef:

   De AH heeft laten weten niemand te weigeren zonder mondkapje. Iedereen kan hyperventilatie krijgen als je verkeerd ademt! Dat kan niemand aan je zien en daar kunnen ze geen boete voor geven. Je kunt altijd nog op de grond gaan zitten met benauwdheids klachten en een ambulance laten komen. Maskers zijn voor acteurs!

  • jel schreef:

   Hi Zonnetje,
   Ook ik was vandaag in de supermarkt maar zonder mondkapje. Waarom dat dragen? We weten toch dat het niet helpt én ongezond is.. Ik doe NIET mee aan die onzin. Uiteraard werd ik aangesproken maar ik gaf aan bij de uitzondering te horen. Stay strong! 😘

   • Zonnetje schreef:

    Bedankt voor je reactie en je advies. Echter door je te beroepen op een uitzondering betwist je niet de mythe van het “virus”! Je kiest feitelijk een wellicht slimme praktische oplossing, voorlopig dan. Want het is niet uit te sluiten dat in de nabije toekomst echt bewijs geleverd zal moeten worden om je te kunnen beroepen op de uitzondering. Het is volgens mij nog de beginfase van de conditionering dat iedereen gaat wennen aan het verplichte mondkapje en dan is de overheid met dat doel in gedachten coulant met de toepassing van de uitzondering door de burger op dit moment.

  • Vrijheid schreef:

   Alles in mij zegt NEE bij het mondkapje.
   Mijn man is vandaag de AH uitgestuurd. De delicatesse zaak mocht hij wel in.
   Een biologische winkel doet zelfs niet aan een scherm bij de kassa. En het personeel loopt vrij rond. Daar ga ik dan mijn boodschappen doen. En op de markt.

 9. Peters schreef:

  Martin,

  Valt deze massa hypnose bij de bevolking onder dezelfde kop als je beschreven npc’s?

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten