Hoe de media nepnieuws kunnen maken met behulp van AI (kunstmatige intelligentie)

Om te beginnen moeten we het even hebben over het maken van nepnieuws met behulp van acteurs. Dat doe je door mensen die je al jaren geleden geronseld en gecompromitteerd hebt een leuke bonus of bijvoorbeeld strafvermindering of een nieuwe identiteit (ergens ver weg) te geven en ze in te zetten om nieuws in scene te zetten. Een lezer van deze site heeft bijvoorbeeld prachtig vastgelegd hoe PowNed dat deed met de Poelenburgse vloggersrel (volledig in scene gezet) en ik zelf legde vast hoe een demonstratie inclusief aanvaring tussen Pegida en Antifa volledig in scene werd gezet voor de camera’s van de mainstream media. Ook de vermissing en moord van Anne Faber had alles weg van een PsyOp (psychologische operatie). En zo kunnen we de lijst nog veel groter maken. Soms zijn er geen woorden voor nodig om te laten zien hoe je nepnieuws maakt en bewijzen de beelden zelf al voldoende. (lees verder onder het filmpje)

Toch moeten we hierdoor niet gaan denken dat we de slag gewonnen hebben en dat we nu in staat zijn om de media te doorzien. We zijn namelijk in het tijdperk van kunstmatig intelligentie (AI) beland en daarmee kun je dingen doen die mogelijk al in 1 van bovengenoemde voorbeeldzaken zijn toegepast. Kunstmatige intelligentie doet aan zoveel data mining, dat het in staat is om bijvoorbeeld een voorspelling te doen van hoe u er over 30 jaar uitziet. Dat komt omdat die AI alle data van alle camera’s en microfoons en social media foto’s als een groot sleepnet binnen hengelt en analyseert. Daarvoor heb je heel veel rekencapaciteit nodig en die rekencapaciteit haalt AI binnen op basis van het blockchain principe (waarin de bitcoin een belangrijke rol speelt). AI is daarmee als een groeiend brein dat iedere dag een beetje rekencapaciteit aan haar neocortex toevoegt. Datacenters als Palantir en allerlei andere Big Data datacenters hebben de beschikking over supercomputers als D-Wave, waarmee de stap richting quantum computing gemaakt is. Kunstmatige intelligentie is dus in staat om al die gegevens over alles en iedereen real time te analyseren. En zo ontstaat een beeld van wat mensen allemaal gedaan hebben in het verleden en wat ze nu per seconde doen. Zo analyseert AI ieder individueel, maar ook collectief. Er wordt gekeken naar sociale omgang en you name it. Zo kan AI bijvoorbeeld redelijk nauwkeurig voorspellen wat mensen gaan doen, maar het kan ook fysieke kenmerken voorspellen. En datzelfde geldt bijvoorbeeld ook voor de natuur. AI kan voorspellen hoe een landschap dat in de winter gefilmd is, er in de zomer uit zal zien (zie onderstaand filmpje en lees verder onder het filmpje).

Maar het gaat nog verder. Kunstmatige intelligentie kan mensen die al overleden zijn, digitaal weer tot leven wekken en in een film laten spelen. Een goed voorbeeld daarvan is dat van acteur Paul Walker van de filmserie Fast & Furious. Paul Walker was al omgekomen bij een auto ongeluk, maar speelde toch de hoofdrol in Fast & Furious 8. Is dat niet bijzonder? In die film moest nog heel primitief gebruik worden gemaakt van body-doubles en werd het gezicht van Paul Walker wel digitaal nagebootst. Inmiddels kan AI dat waarschijnlijk allang zonder body-doubles. Kunstmatige intelligentie ontwikkelt zich vermoedelijk sneller dan de wet van Moore (sneller dan exponentieel), omdat AI niet alleen steeds snellere processoren tot haar beschikking heeft, maar ook steeds meer processoren aan haar ‘collectieve brein’ (hyve mind) toevoegt (via het blockchain netwerk). Dat betekent dat kunstmatige intelligentie ook alle broncode van alle ontwikkelde open source software wereldwijd kan benutten om weer toe te passen. AI kan dus straks nog geavanceerder nepnieuws creëren dan dat de mainstream media dat nu al kunnen (denk aan de film ‘Wag de Dog’). Kijkt u eens hoe realistische CGI software uit 2015 al in staat was om echt lijkende personages te maken (verder onder het filmpje).

Met al die beschikbare camera’s waar de hele stad mee volhangt en de camera’s van uw laptop, smartphone, i-pad, etcetera, is kunstmatige intelligentie dus in staat om van iedereen een profiel te maken. De kennis van de mensheid, van haar gedragingen, psychologie en uiterlijke kenmerken groeit met de seconde. AI leert van al die filmpjes die u op Facebook, Instagram en Snapchat plaatst en dus is de software uit 2015 (laten we zeggen) slechts basismateriaal voor AI.

Herinnert u zich nog hoe Facebook de stekker uit haar AI project moest trekken omdat de AI machines hun eigen taaltje begonnen te ontwikkelen? AI heeft nu de beschikking over haar eigen privé netwerk waar alle kunstmatige intelligentie ter wereld ongestoord met elkaar kan communiceren. En die AI (zoals robot Sophia) is ook nog eens aangesloten op het blockchain-netwerk in de echte wereld en kan over data beschikken als die van Palantir. We hebben dus een super snel lerend AI monster op de wereld losgelaten dat alle software en alle kennis via real time data mining als een spons opzuigt en er van leert. Dergelijke AI kan dus in staat zijn om een ongeluk bij u om hoek te maken waarin u zichzelf ziet verongelukken. Dergelijke AI kan een interview met u in het Vondelpark opnemen terwijl u zich niet kan herinneren dat u ooit met iemand in gesprek bent geweest. (verder onder het filmpje)

AI kan de mainstream media voorzien van de meest ultieme vorm van nepnieuws en u zult het nooit kunnen ontrafelen. De grens tussen realiteit en virtuele realiteit is compleet aan het vervagen. AI kan een terreuraanslag in beeld brengen en de berechting van een terrorist laten zien en dat alles in CGI hebben gemaakt. U zult het nooit ontdekken. AI zal zelfs in staat zijn om de collectieve psyche van kritische denkers (ook wel complotdenkers genoemd) te volgen en te analyseren en op zeker moment haar ‘nepnieuws’ zo verfijnd realistisch kunnen maken dat zelfs de meest kritische geest er in trapt. Machthebbers kunnen zo bijvoorbeeld een lastige schrijver opruimen en AI een filmpje laten produceren waarin hij zijn eigen zelfmoord aankondigt. Alles is mogelijk en niets is meer wat het lijkt. Stop watching the news! Stop reading the Facebook news feed! Stop feeding the AI!

Bron linkvermeldingen: singularitynet.io

91 Shares

Tags: , , , , , ,

About the Author ()

Comments (18)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Oh ja..en u kunt nu ook alvast lekker beïnvloed worden in uw droomwereld:

  What if WE could control your dreams?“… Inception

  https://www.kickstarter.com/projects/arenar/iband-eeg-headband-that-helps-you-sleep-and-dream/description

 2. Notis schreef:

  Dat deze aanslag zeer verdacht is, lijkt mij (= niet iedereen 🙂 ) duidelijk.
  1) Prachtig gefilmd vanaf camera aan de overkant hoog aan een of andere gevel.
  Tekst kosjer etc goed in beeld!
  (Nu zijn de camerabeelden ineens wel direct beschikbaar).
  2) Agenten staan al klaar
  3) Agenten zijn bang haha om in te grijpen en wachten onnodig lang.
  (Als dit echt gebeurde met goed opgeleide smerissen dan hadden ze allang ingegrepen)
  4) Man duidelijk verkleed, gezorgd voor goede ‘Arafat’ look met sjaaltje op hoofd e.d.
  5) Omstanders die zogenaamd proberen de man te kalmeren en stok af te geven.
  (Man talmt om direct erop los te gaan haha)
  6) Agenten hadden direct in moeten grijpen om verdere schade aan deur in interieur (ruit was al kapot geslagen, dat moet toch wel een rinkel in de oren van deze slappe smerissen hebben gegeven).
  7) Let op”! Voor de goede hersenspoeling van de bevolking ook nog eens klokgelui van een kerk nabij. Jodendom, Palestijnse onderdukking(lees Arabische cultuur en volk) en Christendom moeten flink aan elkaar geniet worden in de hersentjes van het volk zodat de diverse religieën tegen elkaar opgezet kunnen/gaan worden. Onder het eeuwenoude motto: Divide et Impera! = Verdeel en Heers.
  8) Tot slot let vooral op de snelle en direct media(tv & krant) aandacht. Tenslott moet men het ijzer smeden als het heet is , nietwaar!

  p.s. Restaurant dat ze hebben ‘gebruikt’ liep zeker slecht en/of eigenaar hebben ze gewoon afgekocht. 😉 😉

  • Notis schreef:

   Excuse de tikfouten.

   • ZandInOgen schreef:

    Het is nog veel alarmerender om te moeten constateren wie er daarna bij die khazaar kwamen vreten. Het zionisme heeft de nederlandse politiek in een wurggreep:

    Vanaf 04:53
    https://nos.nl/uitzending/29635-nieuwsuur.html

    • ZandInOgen schreef:

     WIENS BROOD MEN VREET, DIENS WOORD MEN SPREEKT 😉

     • Notis schreef:

      @ZandInOgen Inderdaad het is nog VEEL erger dan we dachten.
      NOTA BENE zitten daar de Christenen samen te spannen -zeg maar heulen- met de Khazaarse joden!!!
      Terwijl ze niet eens het NIeuwe (de Khazarianen) Testament erkennen.
      NB Het orthodox joodse geloof (er)kent alleen de Thora, de eerste 5 boeken van het Oude Testament en (natuurlijk niet te vergeten) de paar miljoen perverse gedachten opgenoteerd in de Talmoed, maar blijkbaar zijn die Christenen zo stom dat ze dat NIET weten, danwel zo begerig naar macht envooral suicidaal (maar daar komen ze nog wel achter) dat ze met ‘hen samenspannen’, niet wetende dat ze gewoon door hen als Goyim(vee/heidenen) worden gezien die je mag bedriegen(Talmoed), hun kinderen verkrachten(Talmoed) en hoera ook nog eens mag vermoorden(Talmoed) hetgeen in Rusland na de 1917 revolutie t/m de Stalin periode in ruime mate is gebeurd (schattingen lopen uiteen van 40 tot 60 miljoen Russen uitgemoord door de ‘communisten’.

      Zie “200 years togeather van Alexander Solsjenitsyn,
      “Under the sign of the scorpion” van Juri Lina en
      zoals ik al eerder heb vermeld het boek van Bento Bradberry en nog vele andere boeken en documenten

      P.s. “Nou die Christenen hebben er zin an”, zou Pim Fortuyn zeggen.

     • ZandInOgen schreef:

      Idd de synagogue van satan is weer bezig geweest het één en ander in scene te zetten. Ze weten dondersgoed dat de affectie voor dit volk zwaar tanende is in Europa na hun kolossale leugens omtrent de Russische revolutie, holohoax en natuurlijk 9/11. Nog los van alle valse vlag operaties die we hebben moeten slikken van deze kakkerlakken. Let vooral op de vraag van de journalist richting Ten Broeke, als ie ook zou zijn gekomen als het een Palestijn (daadwerkelijke semieten) betreft. Meneer kijkt alsof ie net in een citroen gebeten heeft. VVD = VolksVerraders Derde generatie, ze staan bij mij op de radar iig.

      Het woord tijd voor de psychopaten test en de semieten test = UITNEMEN EN TESTEN.

      PS: Vergeet de 6.660.000 niet 😀

 3. Camera schreef:

  Meestal zie je met nepacties dat de camera expres alle kanten opzwaait, ditmaal bleef de camera goed gefocussed, ach ja dat is toeval natuurlijk.

  Maar nog erger
  Dan wordt er ook nog in miljoenen nederlansche kamers op de televisie gebracht door een zogenaamd betrouwbaar gezicht die jaren opinierubrieken maakte dat het lijkt op de Kristallnach!!!, nu dan hoeveel waarde hecht je nog aan zo’n wezen die dat zomaar verkondigd en hoe doortrapt en opruiïend is de media dan wel niet en waar blijft hun verantwoordelijkheid naar de kijkers als ze de geschiedenisboeken eens nagaan wat de consequetie’s zijn van DE Kristallnach(al dan niet georkestreerd door de duitsers zelf),
  Hoe diep moeten die mensen zich wel niet schamen, die de uitspraak doet en een platform geeft

  Hieronder de verglijking van een ingeslagen winkelruitje(in het Engels)

  http://www.historylearningsite.co.uk/nazi-germany/consequences-of-kristallnacht/

  • Notis schreef:

   @Camera Inderdaad belachelijk dit opzettelijk toegelaten inslaan van een ruitje te vergelijken met de kristalnacht.
   Wat die ENGelsen en hun joodse meesters, bankiers e.d. vergeten te vertellen is dat op 24 maart 1933 al door het INternationaal Jodendom de oorlog aan Duitsland werd verklaard en niet andersom.
   http://www.phdn.org/archives/holocaust-history.org/questions/jew-war.shtml
   enm vele andere sites o.m. https://www.google.nl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=10&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwip-rHpsvvXAhVOaVAKHf3HApMQtwIIXjAJ&url=https%3A%2F%2

   49275330&usg=AOvVaw0pInWP3wXTm6nqoX-CXFDt etc.

   zie ook het boek van Benton L. Bradberry: The Myth of German Villainy
   De logica en de geweldige documentatie en bronvermeldingen alsmede de vele zwart/wit fotoos spreken ‘boekdelen’. Je wordt gewoon koud van de enorme en vele leugens over zowel WO I als WO II alsmede de Russische revolutie vna 1917. (Het boek verklaart ook duidelijk waarom de Duitsers 200 a 300 duizend Engelse soldaten in 1940 lieten ontsnappen/vluchten naar ENGland i.p.v. ze allemaal te vernietigen of krijgsgevangen te maken!!! De Duitsers wilde Engeland helemaal niet veroveren maar alle (tientallen) vredesvoorstellen werden door Churchill (psychopatische oorlogshitser) verworden. Precies, waarom denken jullie dat Alfred Speer in zijn missie naar Engeland is gevlogen?
   Een boek dat onmiddellijk in het Nederlands vertaald zou moeten worden en op alle middelbare scholen gelezen door ons toek. kader!
   Op bol.com is het gewoon te verkrijgen.

 4. ZandInOgen schreef:

  Over facial-reenactment gesproken, problemen met de programmering? 😛

  Donald Trump slurs speech during Jerusalem announcement, sparking health speculation
  Change in pronunciation seems particularly to affect ‘s’ and ‘th’ sounds

  https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/donald-trump-jerusalem-speech-teeth-dentures-health-israel-capital-us-president-age-medical-a8096401.html
  https://www.youtube.com/watch?v=5K-vKebt4U8

  En we weten wie Hollywood bezit:

 5. ZandInOgen schreef:

  MUST SEE:

  ‘Oh, what a tangled (worldwide) web we weave…when first we practice to deceive.’
  — Walter Scott

 6. ZandInOgen schreef:

  MUST HEAR:

  • ZandInOgen schreef:

   Denken dat we als mensheid AI kunnen counteren als het eenmaal wijdverspreid is geïmplementeerd is een illusie. De V.S. heeft er zelfs een heel document aan gewijd, alles wat we in het publieke domein zie qua ICT komt uit de koker van DARPA. Het is lange termijn planning, voorbeeld:

   DARPA’s Personalized Assistant that Learns (PAL) Program Created the Technology that Apple
   Commercialized as Siri

   . DARPA strongly encouraged
   PAL commercialization and in 2007, in response to DARPA’s encouragement, Siri (Iris) Inc. was created to
   commercialize PAL technology in a system that could assist a user by managing information and
   automating tasks through a speech-based interface. In April 2010, Siri Inc. was acquired by Apple, which
   further developed the technologies to make them an integral part–and the defining feature–of Apple’s
   mobile operating system available on the iPhone and iPad.

   MUST READ:

   https://www.nitrd.gov/news/national_ai_rd_strategic_plan.aspx
   https://www.nitrd.gov/PUBS/national_ai_rd_strategic_plan.pdf
   http://archive.darpa.mil/CyberGrandChallenge_CompetitorSite/ ( DARPA’s fully automated computer security challenge = A.I.’s zelfverdedigings-mechanisme in actie)

 7. ZandInOgen schreef:

  DARPA front Facebook laat ons zien wat voor een rol AI langzamerhand in het publieke domein moet gaan spelen. We levert de input…degene die het gebruiken

  Is Facebook Targeting Ads at Sad Teens?

  The social network appears to leverage sensitive user data to aim ads at teenagers who say they feel “anxious” and “worthless.”
  https://www.technologyreview.com/s/604307/is-facebook-targeting-ads-at-sad-teens/

  https://techcrunch.com/2017/10/17/facebooks-consumer-hardware-chief-regina-dugan-is-leaving-the-company/ (mission accomplished)
  https:// research.fb.com/category/applied-machine-learning/

  Heks Dugan aan het woord en let vooral op de occulte symboliek in de achtergrond:

 8. Camera schreef:

  de verglijking heeft Frits gemaakt met De Kristallnach, kan het nog absurder?

  https://www.telegraaf.nl/video/1425001/krankzinnig-dat-ruitengooier-is-vrijgelaten

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten