Hoe om te gaan met de coronavirus (lockdown) maatregelen: praktische tips

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 18 maart 2020 18 Comments

bron: cbsistatic.com

De afgelopen dagen ben ik overspoeld met vragen over de coronavirus uitbraak. Wat moet ik doen? Hoe ga ik om met alle maatregelen? Welke voorbereidingen tref ik op alles wat nog komen gaat? Ik heb positief nieuws. Dat positieve nieuws is dat het duidelijk is dat meer en meer mensen doorkrijgen dat ze bespeeld worden met massahysterie. In mijn boek noem ik dit ‘het grote virus dat ons in een valse realiteit houdt‘.

De werkelijkheid zoals we die waarnemen wordt grotendeels bepaald door de media en politiek. Steeds meer mensen gaan dat zien.

Natuurlijk lijkt het vrijwel onmogelijk om een virusuitbraak volledig in scene te zetten, maar het script van het Event 201 coronavirus-oefening lag er al en de covid-19 uitbraak werd al in mooie wereldkaartjes getoond voordat er nog een officiële test op de markt was. Het lijkt onmogelijk om overlijdensgevallen te faken of om besmettingen te faken. Of kan dat wel? En zo ja, waarom zouden ze dat in godsnaam doen?

Dus laten we er daarom maar even vanuit gaan dat het virus echt bestaat. Dan weten we nog niet zeker of het van nature ontstaan is of misschien in een lab ontworpen is en per ongeluk ontsnapt of als bio-wapen verspreid is. Laten we eens uitgaan van de optie dat er sprake is van een bio-wapen (alleen even voor het gedachten-experiment). Als er een overheid of terreurgroep zou zijn die dit gedaan zou hebben, zou je er nooit achter komen, want het is niet terug te traceren. Het enige wat we weten is dat Bill Gates al in 2017 zei dat de volgende pandemie zomaar eens vanaf een computerscherm zou kunnen komen (zie hier).

bron: newyorktimes.com

We zien een ongelooflijk klein aantal besmettingen (slechts een paar duizend op vele honderden miljoenen), maar de stelling is dat er een exponentiële groei achter het coronavirus zit en dat, ondanks dat in het begin het aantal besmettingen laag is, enkele weken later de zaak oncontroleerbaar wordt. Als dat steeds geroepen is, is de Nederlandse aanpak van een gecontroleerde uitbraak waarbij 60% van de bevolking besmet moet geraken om een immuniteits-firewall te vormen, toch wel een beetje vreemd. Groepsimmuniteit noemde Mark Rutte dat.

Dus datgene waarvan je weet dat het op zeker moment een punt bereikt dat het oncontroleerbaar explodeert, laat je toe door het virus vertraagd te doen verspreiden en dan krijg je de exponentiële factor niet? Ook in het Verenigd Koninkrijk passen ze deze methode toe. Andere landen gaan weer voor een totale lockdown. Het lijkt erop dat deze niet-uniforme aanpak straks aanleiding is om op wereldschaal met eenduidige aanpak te komen. We zagen deze roep om wereldbestuur ook al aangaande de klimaatmaatregelen.

Iedereen die mijn boek gelezen heeft kan hebben ontdekt dat wanneer je politiek en media in je zak hebt en je tevens een groot netwerk aan gecompromitteerde medewerkers in de maatschappij hebt (die je inkomensgarantie geeft), je best het nodig in scene kunt zetten. In het voormalige DDR was volgens de officiële cijfers 1 op de 50 mensen zo’n Inoffizielle Mitarbeiter. We kunnen niet uitsluiten dat overheden in staat zouden kunnen zijn om de zaak op te kloppen, gebruikmakend van propagandatechnieken in combinatie met media en mensen die een zakcentje bij verdienen. Het enige wat we kunnen constateren is dat overheden deze crisis nodig hadden.

Het zat er namelijk aan te komen. Al ver voordat deze crisis uitbrak schreef ik dit artikel waarin ik stelde dat het kapitalisme de slimme roadmap richting communisme was. Dit omdat centrale banken zo’n immens grote berg geld bij gedrukt hadden, dat die schuldenbubbel (de ‘everything bubble’) onhoudbaar werd. Met dat bijgedrukt geld werd vrijwel-renteloos geld geleend aan grote multinationals. Vervolgens kochten de centrale banken die schuldenpapieren (obligaties) weer terug. Grote bedrijven kregen zo grote sommen geld om omvallende concurrenten op te kopen en hun eigen aandelenkoersen te pimpen (middels het opkopen van eigen aandelen).

Beurskoersen bleven zo kunstmatig hoog, waardoor het economisch goed leek te gaan. Veel belangrijker was echter dat die bedrijven zo groter en groter konden worden, terwijl de niet bevoorrechte bedrijven omvielen (omdat zij geen gratis geld kregen). Door de economie te crashen kunnen overheden die bedrijven nu opkopen en nationaliseren. En zo zit je al snel in datgene wat we communisme noemen.

Het laatste wat je wilt in een communistisch regiem is zelfstandige ondernemers. Je wilt dat iedereen een basisinkomen heeft en keurig naar de opgelegde regels van de staat danst. Wat heeft de Nederlandse staat (als voorbeeld) de afgelopen dagen in één klap bereikt? Iedereen zit thuis en is volledig afhankelijk van de steun van de staat. Tientallen miljarden zijn er ineens beschikbaar om iedereen een soort basisinkomen te verstrekken. Doet u dat denken aan communisme? Dat lijkt dan wel op de positieve kant van dat communisme. Het communistisch idee is namelijk theoretische gezien heel mooi.

De staat kan nu dus alle facetten van het communisme binnen enkele weken realiseren als gevolg van de coronavirus-uitbraak. Riekt dat naar planning?

Ik weet het. U zult denken dat onze lieve Nederlandse ministers en onze altijd goedlachse Mark Rutte nooit aan zo’n snode plan mee zouden werken. Welnu, dan vraag ik u: Hoe kon het dat ik kon spreken van een masterscript dat streeft naar zo’n totalitair regiem? Hoe kon het dat ik correcte voorspellingen deed?

Het donkere gezicht van het communisme kennen we ook. Dat kennen we uit de oude Sovjet Unie, de DDR, China en Noord Korea. Wist u dat u datzelfde donkere gezicht nu ziet tijdens deze coronavirus-uitbraak? We zien in verschillende Europese landen en de VS een militaire staatsgreep op het volk. We worden in een complete lockdown gezet. In Nederland nog niet, omdat Nederland en het VK even moeten laten zien dat hun aanpak slecht uitpakt. Dat betekent waarschijnlijk in de praktijk dat die totale lockdown in Nederland en het VK nog zal komen en veel harder zal zijn dan in Frankrijk en Spanje. We gaan het donkere gezicht van het communisme zien en het wordt u verkocht als noodzaak, omdat u bent gaan geloven in de virusuitbraak.

Het echte virus beschrijf ik in mijn boek: ‘het grote virus dat ons in een valse realiteit houdt‘. Dat er nog een pandemie zou gaan komen voorspelde ik ook in dat boek. Het echte virus is de totale bespeling van de massa via media en politiek.

Welke maatregelen zullen we naar mijn inschatting gaan meemaken:

 1. Militaire- en politieposten
 2. Verplichting opvolgen “aanwijzingen en instructies” (orders opvolgen)
 3. Communicatie spionage (voor uw eigen “veiligheid”, onder het voorwendsel opsporing geïnfecteerden of mensen die zich niet aan de orders houden)
 4. Meldplicht
 5. Geld tekorten en rijen bij de overheidsloketten die ‘steun bieden’
 6. Verbod op gebruik van cash geld en pinautomaten die geen geld meer geven
 7. Veiligheidszones
 8. Verplichte thuis-quarantaine
 9. Verplicht meekomen voor externe quarantaine of opsluiting van non-conformisten (mensen die niet naar de “aanwijzingen” luisteren of geen goede reden hebben om op straat te zijn)
 10. Oppakken van mensen waarvan uit big data analyse blijkt dat ze potentieel opstandig zijn
 11. Verplichte gezondheidstest
 12. Verplichte App om u op afstand te kunnen monitoren
 13. Verplichte vaccinatie

In dit artikel omschreef ik de achtergrondinformatie en de gevolgen van dergelijke maatregelen. Herkent u hier bepaalde zaken die we kennen uit het communisme in de oude Sovjet Unie, de DDR, Noord Korea en China? Deze keer is het alleen nog een graatje erger. Ik noem dat ‘technocratisch communisme’. Dat is communisme waarin technologie een zeer grote rol speelt en alles vanaf centrale servers van de staat gemonitord kan worden. Dat is wat we al van China kennen en dat is wat nu via de coronavirus-hype versneld in Europa en de VS uitgerold wordt.

Wat gebeurt er als u niet meewerkt? Dan wordt u waarschijnlijk opgesloten en gaat het u gewoon via dwang opgelegd worden. Alle wetten zijn de afgelopen jaren in stelling gebracht om die verplichte “zorg” mogelijk te maken. De wet verplichte GGZ is per 1 januari 2020 geactiveerd. Ik heb daar jaren voor gewaarschuwd en stelde zelfs een petitie op die meer dan 5000 keer getekend werd. Het mocht niet baten. De wet werd er onder het huidige kabinet Rutte gewoon door gejast.

Wat kunt u dan nog wel doen? Is het dan misschien beter om het maar lijdzaam over u heen te laten komen en dan maar gewoon in dat technocratisch communistisch regiem te gaan leven, in de hoop dat het allemaal wel weer een beetje gezelliger wordt? Tenslotte houden we er best van dat alles voor ons geregeld wordt. Tenslotte houden we er ook best van om een basisinkomen te hebben. Het is ook best lekker om de komende weken even niet te hoeven werken.

De geschiedenis heeft geleerd dat totalitaire regiems leiden tot totale onderdrukking. De vraag is dus of u voor de korte termijn gemak kiest en buigt of dat u de lange-termijn-effecten in ogenschouw neemt.

In mijn boek leg ik exact uit wat het ‘masterscript’ is. Dat ‘masterscript’ is reeds lang geleden voorspeld en alles komt uit. Ook laat ik daarin zien wat de essentiële keuzes zijn die u zou moeten maken (de praktische tips). De meest essentiële keuze kunt u alleen maken als u het gehele spel van A tot Z doorziet. Ik kan dat niet in 1 artikel proppen, maar heb dat in 134 pagina’s gestopt. Binnenkort ook de Engelstalige versie. Neem het tot u en weet wat u te wachten staat. Mijn boek eindigt met goed nieuws en de belangrijkste praktische tip ooit, maar dat in 1 regeltje samenvatten zou de essentie tekort doen. De enige echte praktische tips vindt u dus in het boek. U kunt het in 1 dag uitlezen. Kort maar krachtig. Lees hier verder

uw boek

Met de aankoop van uw boek steunt u tevens mijn werk, zodat ik door kan gaan. Ik zou u daarnaast willen oproepen om lid te worden, want uw steun is blijvend en zeer noodzakelijk. Ook belangrijk is dat u de artikelen deelt, zodat we de kritische massa bereiken. U kunt onderdeel van het exponentieel effect van dit anti-hysterica-virus zijn. U heeft de macht met één druk op de knop.

1K Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (18)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Wat wist Willem Alexander?

  10 maart 2020

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander opent woensdagochtend 15 april de tentoonstelling ‘BESMET!’ in Rijksmuseum Boerhaave in Leiden. De tentoonstelling gaat over de uitbraken van besmettelijke ziekten als pest en pokken en hoe die het leven kunnen ontwrichten.

  https://www.koninklijkhuis.nl/actueel/nieuws/2020/03/10/koning-willem-alexander-opent-tentoonstelling-%E2%80%98besmet%E2%80%99-in-rijksmuseum-boerhaave?fbclid=IwAR0C91kPRR_oIlKg5z8zTpOmEWLsQtrD_lAKaI4BjjQs_7SbthCVTdDePRc

 2. Martin Vrijland schreef:

  En zo gaat her er voor de kinderen aan toe.. totalitair regiem voor de kleintjes.

  Houd je aan de instructies: Befehl ist befehl!

  Het ‘covid-19 schema voor leerlingen’:

  https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2020/03/covid-19-schema-voor-leerlingen.jpg

  • Harry vries schreef:

   Punt 1) Eerst ontbijten, daarna douchen en dan de pyama uitdoen, het kan zomaar zo zijn dat de totaal gehersenspoelde jeugd en hun ouders dit letterlijk gaan uitvoeren.

 3. Zonnetje schreef:

  Het is nu na 19.00 uur en hoor de kerkklokken luiden. De kerken bestaan ze nog en zijn ze nog open op dit tijdstip? Op dit uur? Is het de bedoeling om mensen in de angst mode te brengen, houden? Ik ga polshoogte nemen, even de deur uit en spreek twee dames aan en die verklaren dat enkele weken lang, om de week, de klokken zullen luiden ivm het corona virus!!!

  Ze gaan erg ver met hun psyop trance hypnose Ze gaan er waarschijnlijk zelf nog in geloven.
  Nu of nooit voor de “illuminati”. Stoppen nu zeg ik tegen de “illuminati” doe normaal.
  Mensen het klopt niet wat er gebeurt.

 4. Martin Vrijland schreef:

  Mensen die namens de staat socialmedia discussies als thuiswerker in de gaten houden. Dan krijg je software om bijvoorbeeld overal waar de naam Martin Vrijland opduikt negatieve dingen over hem te zeggen en de staatsagenda te verdedigen. Daar krijg je natuurlijk wel een kleine opleiding voor. Zou dat kunnen? Of werkt dat niet zo denkt u? Nee toch? Dat is weer zo’n bizar complot..bah

  https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2020/03/20200318_185814.jpg

 5. Martin Vrijland schreef:

  Dames en heren )nou ja dat mag je eigenlijk niet meer zeggen)..voor alle duidelijkheid! Dit is NIET geacteerd. Ik herhaal dit is NIET geacteerd. Dat kan niet geacteerd zijn, want ministers acteren niet

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1813050290/bruins-door-flauwte-onwel-tijdens-coronadebat

 6. Martin Vrijland schreef:

  Interessant dat je als politieagent geen gezichtmasker hoeft te dragen. Zijn zij dan resistent tegen het virus of weten ze dat de virusdreiging nonsense is?

 7. Martin Vrijland schreef:

  NOS journaal vandaag..”supermarkten willen verbod op contant betalen” oh man het is zo duidelijk welk script zich uitrolt..

 8. Camera 2 schreef:

  Gewoon wachten op nieuwe verkiezingen en dan voor de tegenpartij stemmen ha ha

  Vergeet het maar, er is geen tegenpartij om werkelijk op te stemmen die in het systeem is opgenomen.
  De tegenpartij heeft al lang met Johan Cruiyff overleg gepleegd hoe de wedstrijd ging/gaat verlopen hihihi, goeie foeballuher he 😉 die Johan 😉 hij wist het en kon daarom zeggen:”je ziet het pas als je het door heb”
  yeay right!

  • Martin Vrijland schreef:

   De politie bereidt zich voor op het scenario dat in Nederland wordt gekozen voor een volledige lockdown, een situatie waarbij de hele maatschappij op slot gaat en mensen moeten thuisblijven. In die situatie zou de politie zo’n noodverordening moeten handhaven en indien nodig de „sterke arm moeten tonen.”

   https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2020/03/de-sterke-arm-2.png

 9. Zonnetje schreef:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/524547332/driekwart-coronapatienten-sterft-niet-op-intensive-care

  Als ik het goed begrijp zijn er 58 personen overleden waarbij het overgrote deel oud en al ziek was. En voor dit relatief lage aantal wordt de maatschappij bang gemaakt en in rep en roer gebracht.

  Mensen wakker worden. Ambtenaren denk even na voordat je de bevelen van je meerdere opvolgt. Stel vragen en wees kritisch samen met je collega’s op je meerdere.

  • Harry vries schreef:

   En reken er maar op dat dit gaat gebeuren, want je kan op de paniek wachten als er zogenaamd straks zomaar 2000 nieuwe gevallen op een dag bijkomen. Dan wordt de paniek in de media etc zo op de mensen uitgestraald dat iedereen in paniek raakt. En dan wordt de lockdown in Nederland 10x zo streng ingevoerd als nu in Spanje en Frankrijk. Dan kan je zomaar een situatie krijgen dat mensen vanuit Nederland naar Noord Korea proberen te vluchten.

 10. Ikkedusik schreef:

  Martin je bent een held. Een man met veel kennis. Helaas zijn er nog veel schapen. Mensen geloven de media blind. Dit gaat uit de zogehete “klauwen” lopen. Ik ben bang dat jouw theorie werkelijkheid zal gaan worden. Dit kunnen we toch niet zo maar laten gebeuren jongen? Verplicht vaccineren. Ik moet er nie aan denken!!!!! Je boek is onderweg. Ik kan nie wachten om het te gaan lezen. Krijg er nu toch zo nu en dan een beetje een naar onderbuikgevoel van( van dat hele zogenaamde corona gebeuren)

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten