Hoge werkeloosheid en veel faillissementen, de enige uitweg is afzetten huidige regering

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 8 juni 2020 13 Comments

bron: publicbroadcasting.net

Economen van de Rabobank voorspellen een economische krimp van 6%, een werkeloosheid die stijgt tot 7%, 41% krimp in de horeca en zo voort. Het zijn allemaal cijfers en in de praktijk zal het allemaal nog wel wat minder rooskleurig zijn, want voor de ZZP’ers en flexwerkers wordt geen percentage genoemd en die tellen nu eenmaal niet mee in de werkeloosheidscijfers, waardoor die 7% werkeloosheid nog redelijk positief lijkt.

De coronacrisis slaat er hard in en op tv zie je hooguit wat horecaondernemers die wel klagen, maar waarschijnlijk aan de achterdeur wat extra steun ontvangen, omdat ze mee mogen helpen de aderhalve meter smart oplossingen aan de man te brengen. TV is fulltime propaganda.

Ons land wordt samen met de rest van Europa en (vooral) de VS in chaos gestort. In mijn vorige artikel lichtte ik toe hoe een burgeroorlog in de VS en grote chaos in Europa door mij voorspeld werd (lees dat). De enige uitweg uit deze situatie is de list en bedrog hoofdrolspelers uit hun bastions te verjagen. Dat geldt voor zowel politici als de media die hun leugens helpen verkopen. Hoofdrolspelers zijn Mark Rutte, Hugo de Jonge, Ferdinand Grapperhaus, Jeroen Pauw, John de Mol (eigenaar ANP) en eigenlijk de gehele zittende gevestigde orde van politiek en van schijn-oppositie. Weg wezen!

Iedereen die roept “dat gaat nooit lukken” en blijft hopen op een nieuwe Theirry Baudet (die inmiddels voor de meesten ook wel door de mand gevallen is als brabbelaar over mondkapjes, zonder actief verzet tegen de lockdown maatregelen) of iedereen die nog steeds blind is voor het spel dat gespeeld wordt over een design virus en perceptiemanagement door de media, mag lekker stil blijven zitten en naar de verdoemenis gaan. Er bestaat daarnaast een groot deel van de bevolking dat al geld verdient door te werken voor het nieuwe technocratische communistische systeem. Ook zij zullen niet in verzet komen, want ze verdienen er aan. Niet gesproken over de hordes Inoffizieller Mitarbeiter (IMB’ers), de nieuwe generatie landverraders.

Je kunt je vanuit je benarde situatie laten omscholen tot BOA, tot RIVM inspecteur (voor inspectie op social distancing) of je kunt gaan werken voor bedrijven en instanties die producten of diensten leveren die helpen die nieuwe horrorsysteem van de anderhalve meter samenleving te implementeren of je kunt voor jezelf besluiten dat we massaal in verzet moeten komen. Dat moet dan wel een revolutie worden waarbij we niet protesteren tegen een zittende regering of waarbij we roepen om verandering van boven. Je gaat ook niet bij de inbreker en verkrachter van je vrouw op bezoek om te vragen of hij het volgende keer anders wil doen. Die sluit je op en wil je nooit meer zien. De zittende volksverkrachters in Den Haag en hun propagandaspecialisten in Hilversum wil je nooit meer zien. Weg ermee!

Je kunt je natuurlijk ook aansluiten bij één van de revolutiegroepen (Black Lives Matter, Antifa, Pegida, you name it) die mee helpen de chaos in Europa te creëren door te gaan protesteren en winkelruiten in te slaan, panden in de fik te steken of andere nutteloze activiteiten die alleen maar schreeuwen om ingrijpen van bovenaf.

De enige uitweg is die waarbij we de bestaande gevestigde orde afzetten en zelf ons politieke leiders gaan kiezen. Dat kan via directe democratie. Je kiest je eigen leiders die ministeries als een manager gaan opschonen en de bestaande wirwar aan overtollige wetgeving opruimen. We gaan voor een direct online stemsysteem, waarbij nieuwe leiders, bestaande wetten in de wacht zetten en nieuwe helder geformuleerde wetten gaan installeren die de menselijkheid, leefbaarheid en privacy respecteren. Dat kan worden opgetuigd door per direct te laten zien dat u de bestaande schijndemocratie zat bent, door de petitie te tekenen. Als er dan een kritische massa is ontstaan die heeft laten zien dat een directe democratie gewenst is, zullen de nieuwe managers zich aandienen en kunnen we de ministersposten gaan invullen. Dan kan de oude politieke kliek en haar vazal media worden berecht.

We moeten met schone lei beginnen en dat begint vandaag. Teken de petitie en verdiep u in de uitleg op deze website. Klik op de artikelen die verschijnen in de hoofdbanner en het menu en lees die grondig. Verstuur de kettingbrief en kom in actie. De tijd van het afwachten of thuis zitten klagen over hoe slecht het gaat, is voorbij. De straat op gaan en demonstreren is als klagen bij uw inbreker-verkrachter. Zelf het heft in handen nemen is de enige oplossing. Sta op en doe!

directe democratie nu

Bron linkvermeldingen: nos.nl

631 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (13)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZalmInBlik schreef:

  Je ziet dat als puntje bij paaltje komt de meesten afhaken, zoals eerder ooit op de site is opgemerkt is al het verzet minutieus doch effectief eruit gepeurd m.a.w. de jus is weg als het er al ingezeten heeft.

 2. Zonnetje schreef:

  Het zou heel goed zijn voor de democratie als de koning en de ministers samen met de jongens van het script, twee- eenheid, hun functies niet meer zouden mogen uitoefenen. Dit zorgt ervoor dat de kans op nepotisme, clientelisme, vriendjespolitiek enz zo klein mogelijk wordt.
  Functies op basis van capaciteiten, geen erfelijke functies, en niet omdat je er een van Hun bent om de bestaande verstikkende status quo eindelijk eens te doorbreken. Geen feodaal stelsel met doofpotten enz.
  Ik begrijp niet dat black lives matters niet het aftreden van het kabinet Rutte inclusief de koning vraagt gezien de opmerking van Rutte dat rascisme geinstutionaliseerd is. Waar wacht BLM op? De regering erkent door die opmerking dat racisme goedgekeurd is door de regering, strafbaar feit!!!!

 3. Analyze schreef:

  dit lijkt me toch nieuwswaardig, de covid1984 paspoorten zijn een feit en worden geleverd aan madurodam:

  Manchester-based cybersecurity firm VST Enterprises has signed a deal with digital health company Circle Pass Enterprises (CPE) to create a digital health passport

  CPE will ship the digital health passports to 15 countries around the world, including Italy, Portugal, France, Panama, India, the US, Canada, Sweden, Spain, South Africa, Mexico, United Arab Emirates and The Netherlands, with the goal of supplying 50 million digital health passports. The first passports will begin shipping from next week.

  VST Enterprises’s VCode and VPlatform technologies will be integrated into the Covi-pass to ensure it is secure.
  https://www.verdict.co.uk/vst-enterprises/

 4. ZalmInBlik schreef:

  Ter verduidelijking de CORONA is een verwijzing naar de nanoparticle in het komende vaccin

  TIP: zoek op “Nanoparticle Protein Corona”

  Protein corona: a new approach for nanomedicine design
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5402904/

  Protein Corona

  Protein corona could be schematically represented as a double-layer coating wrapping the nanoparticle, consisting of a first tightly bound monolayer, usually referred to as “hard” corona, which is composed of proteins with high affinity for the nanoparticle surface (Rocker et al., 2009), whereas the outer layer, termed “soft” corona, consists of a loose protein layer that reflects the abundance of serum proteins, predominantly comprising albumin and its derivatives (Walczyk et al., 2010;
  https://www.sciencedirect.com/topics/pharmacology-toxicology-and-pharmaceutical-science/protein-corona

  Cloaking nanoparticles with protein corona shield for targeted drug delivery
  https://www.nature.com/articles/s41467-018-06979-4

  Cloak and Dagger een bekende methodiek van de usual suspects:

  dealing in or suggestive of melodramatic intrigue and action usually involving secret agents and espionage

 5. marcos schreef:

  Hier de lijst met deelnemers in the OMT. Let wel sxrll naar beneden om de namen te zien. https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/omt

 6. marcos schreef:

  https://www.rijksoverheid.nl/documenten/brieven/2020/01/27/advies-nav-omt-2019-ncov-wuhan

  Kan iemand verklaren hoe een stuk van januari 2020 een bijlage is op kamervragen van 22-04-2020? Is dit allemaal achteraf gemaaktnaar aanleiding van de constatering dat alles ondemocratisch verloopt.

 7. Harry vries schreef:

  Dit zou volgens mij alleen werken als de hele wereldwijde satanistenkliek (vrijmetselaars en alle andere geheime genootschappen) waar ook alle meest belangrijke/machtige/rijke mensen wereldwijd lid van zijn en die achter de schermen alle belangrijke posities wereldwijd bekleden en die alle besluiten van alle politici bepalen vernietigd worden anders zullen ze binnen de allerkortste keren direct alle oppositie infiltreren en er binnen de kortste keren de leiding van overnemen ook als deze oppositie niet door hun in ieerste instantie is geinitieerd.

  In nederland is het zowiezo het meest moeilijk ter wereld om bevolking te mobiliseren iets te doen ook al omdat 80% van de bevolking het ofwel prachtig vind ofwel voor het systeem werkt als NSB’er (het favoriete tijdsverdrijf van de gemiddelde nederlander is andere mensen proberen te verraden omdat nederlandse volk verreweg het meest jaloerse volk ter wereld is).

  Ook xijn Nederlanders het meest luie en laffe en gemene volk ter wereld en ik heb volgens mij recht van spreken want ik heb in de jaren vanaf 1994 meer dan de helft van de tijd doorgebracht in vele andere landen.

  Niet te zeggen dat mensen in andere landen perfect zijn, integendeel ook daar is de bevolking vaak vol verraders en niet vooruit te branden, maar Nederlanders zijn wel degelijk het meest walgelijke volk (gemiddeld genomen) ter wereld dat is een feit dat voor mij als een paal boven water staat.

  • Zonnetje schreef:

   Ik ben het grotendeels met je eens wat je schrijft over de ‘ gemiddelde’ Nederlander. Volgens mij vergeet je te vermelden dat de ‘ gemiddelde’ Nederlander overdreven met sport bezig is, dwangmatig. De reden hiervoor is niet dat hij zo sportief is maar juist omdat hij zo competitief is ingesteld. Het competitieve heeft ook als doel om zich het eeuwige gevoel van ‘ controle’ over zijn leven, geestelijke noodzaak, wijs te maken. Door externe controle wordt getracht interne controle, tussen de oren, te verkrijgen. Trieste dwangmatige figuren met hoge autistische trekjes. Zolang zijn tuintje er maar goed uitziet, perfect slaves, ideale bewakers.

 8. ZandInOgen schreef:

  willy heeft niet zoveel moeite met het uitgeven van de belastingeuro’s van de hardwerkende madurodambewoners. Voorlopig want de faillissementen en massa ontslagen volgen nog.

  https://www.dvhn.nl/extra/Koning-Willem-Alexander-koopt-jacht-van-2-miljoen-in-Heeg-25736656.html

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten