Hydroxychloroquine versus vaccins beide een leugen gebaseerd op ‘germ theory’ van fraudeur Louis Pasteur

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 29 juli 2020 35 Comments

bron: swashvillage.org

We zijn momenteel getuige van twee (gecontroleerde) oppositie kampen die elkaar aanvallen en ondertussen een gezamenlijke vijand lijken te hebben. Dat mag niet verbazen, want dat is een bewust gecreëerd dualistisch spel binnen die oppositie die er voor moet zorgen dat u niet daar kijkt waar de echte truc uitgehaald wordt. En dat is de plek waar u dus steeds van afgeleid moet worden.

Het is de plek waar zowel de mainstream media en wetenschap als de gecontroleerde oppositie u vanaf moeten leiden. Daarin wordt niet alleen bewezen dat die oppositie een bewust vals vangnet-spel speelt, maar tevens dat u continu naar hun drukke bewegingen moet kijken, zodat u de kern mist.

Alle partijen (mainstream en oppositie) gaan er standaard van uit dat de virustheorie zoals we die rondom het coronavirus steeds horen, klopt en melden niet dat de cijfers en de beelden die de media ons tonen, simpelweg een Trumanshow vertoning zijn; een gecreëerde werkelijkheid die je met miljardair John de Mol’s ANP en de nodige gecompromitteerden best Hollywood-style in elkaar kunt draaien en in stand kunt houden.

Alle partijen gaan dus uit van de besmettelijkheid van een virus. Ook universiteiten leiden hun studenten op in die aangenomen waarheid, die – als de studenten gewezen zouden worden op de leugenachtige bedenker ervan – gigantisch zou wankelen.

Louis Pasteur fraudeerde er lustig op los. Het was slechts een erfgenaam die in de vorige eeuw de familie belofte aan de frauduleuze opa doorbrak en de stukken aan de Bibliotheque Nationale in Parijs gaf. Het ging om de privé onderzoeksresultaten van Pasteur. Natuurlijk moest daar wel iets mee gebeuren en zo werd er iemand op gezet die de rampzalige ontdekkingen een beetje af moest zwakken en weg masseren (zie onderstaande video), tot ‘een beetje fraude bij een paar onbenullige vaccinonderzoekjes‘; tot iets dat nog wel zacht te maken viel. Feitelijk komt het er echter op neer dat Pasteur zijn gehele theorie inclusief bewijs verzon en hij alles bij elkaar gelogen heeft.

Er is geen bewijs voor de besmettelijkheid van een virus en Pasteur schaarde virussen dan ook onterecht onder de ‘germ’ groep, waarin schimmels en bacteriën wel terecht vallen. Dat zijn namelijk wel levende organismen, terwijl een virus dit niet is. Er zijn in de afgelopen eeuw heel veel onderzoeken gedaan naar de besmettelijkheid van een virus. Daarom is het nuttig dit artikel nog eens grondig te lezen. In dat artikel leg ik niet alleen het verschil tussen de ‘germ theory’ en de ‘terrain theory’ uit, maar vindt u ook video’s met de nodige grondige onderbouwingen.

Louis Pasteur was een fraudeur die bakken met geld verdiende aan vaccinaties. De massale ziekte uitbraken die we denken te kennen uit de geschiedenis, zijn deels media manipulatie en deels juist een gevolg van vaccinaties en van vervuilende omstandigheden (door iedereen gelijktijdig ervaren), waardoor het lichaam haar schoonmaakmechanisme in werking zet. De farmaceutische industrie en universiteiten hebben voortgeborduurd op de lucratieve leugens van Louis Pasteur en inmiddels lijkt de leugen nog verder te worden aangewend voor verplichte vaccinaties die de mogelijkheid openen om de mensheid in de digitale slavernij te dwingen.

Het gecontroleerde oppositie spel houdt u dus zoet met discussie die de besmettelijkheid van een virus niet ter discussie stelt, maar die wat kissebist over de manier waarop we besmet kunnen worden en de manier waarop dat dan genezen moet worden (vaccins of hydroxychloroquine). Beiden gaan uit van de ziekte verwekker en van de besmettelijkheid. Dat is in beide gevallen steeds gebaseerd op Pasteurs leugens.

Bekijk hieronder de schermopname van een artikel uit de Washington post uit 1993 en bedenk u dat u niet in de vangnetten van de gecontroleerde oppositie moet zwemmen. Zij trekken u aan boord van de oppositie-vloot die gekoppeld wordt aan Trump en Q Anon en hebben het doel het stigma complotdenken tot een psychiatrische ziekte te maken, als straks hun (bewuste) dwaalspoor complottheorieën vermengd met waarheid door de mand vallen en de vangnet-vloot tot zinken wordt gebracht (zoals hier beschreven). Dan kan iedereen die nog kritiek durft te hebben definitief richting de heropvoedingskampen worden gestuurd (wet verplichte GGZ, 1 januari 2020).

194 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (35)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  NOTE

  Een virus is een een schoonmaakmechanisme van het lichaam en niet de veroorzaker. Het hoeft dus niet bestreden te worden. Een virus is een gevolg van vervuiling in het lichaam en ruimt die vervuiling op. Ziekteverschijnselen zijn dan ook een gevolg van dit proces.

  Een (in een laboratorium gebouwd) virus kan daarnaast als vervuiling in het lichaam komen door vaccinatieprogramma’s zoals de griepprik.

  • Sjoerd-zoon-van-Klaas schreef:

   Het kan natuurlijk wel dat bepaalde middelen het immuunsysteem helpen zodat het lichaam eerder klaar is met opruimen. En dan denk ik aan hydroxychloroquine met zink en vitamine C.

   • Martin Vrijland schreef:

    Het gaat er in het artikel om dat de groep die voor hydroxychloroquine is (en die de combinatie zink en vitamine C) weglaat, gekoppeld is aan Trump, Q Anon en aan alle waarheid-vermengd-met-complotdwaalsporen (dus complotten die wel bestaan, maar bewust verkeerd uitgelegd worden) bewust gestigmatiseerd wordt.
    Dat is de taak van de alternatieve media. Zoals uitgelegd in dit voorbeeld van Sven Hulleman:
    https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/lange-frans-en-sven-hulleman-over-de-mh17-en-meer/

    Men (de gecontroleerde alternatieve media) vermengd dus waarheid met dwaalsporen en dat heeft tot doel het schip tot zinken te brengen. Zo wordt het kind met het badwater weg gegooid (lees: wordt de waarheid afgeserveerd omdat die in vuil water – dwaalspoor theorieën – gezet is).

    • Martin Vrijland schreef:

     En nogmaals: er is geen covid besmetting, de hele boel is een Trumanshow hype
     Ik begrijp het dat mensen dat niet willen en kunnen zien, want iedereen blijft maar krant lezen, tv kijken of controlled opp YouTube filmples kijken (die ook gewoon het geloof in het virus aannemen). Dat is precies de truc.

  • Joanne Kersten schreef:

   Beste Martin, en toch is jouw verklaring ook niet helemaal juist. Het is vanzelfsprekend dat een mens ziek kan worden door gif maar ‘vervuiling en opruiming’ is een natuurlijk fysiologisch proces en veroorzaakt in principe geen ziekteverschijnselen. De theorie dat toxines ziek maken, dat bacteriën en schimmels ziek maken hoort ook bij de grote illusie en is tevens afkomstig van de ‘ziektekiemen theorie’. Want, niet alleen zijn virussen niet besmettelijk, bacteriën en schimmels kunnen ook niet besmettelijk zijn!

   Eind ’80’er jaren heeft Dr. Ryke Geerd Hamer geschreven, ‘als virussen bestaan, doen ze mee in het herstel van weefsels afkomstig van het ectodermale kiemlaag.’. Vele wetenschappers zoals Stefan Lanka, Dr. Andrew Kaufman, Thomas Cowan bevestigen dit en zijn op de hoogte van de Germaanse Nieuwe Geneeskunde van Dr. Hamer maar alleen Stefan Lanka spreekt dit uit en heeft met Dr. Hamer samengewerkt.. De anderen zwijgen.

   Wij hebben zo’n 20,000 menselijke genen in ons lichaam. Ongeveer hetzelfde aantal als een aardworm of fruitvlieg. Wat maakt ons mens? De 3,5 miljoen bacteriële en schimmel genen in ons lichaam! Het is niet logisch dat bacteriën ons ziek maken of dat ons lichaam ‘zichzelf aanvalt’.
   The rabbit hole goes deeper. http://www.learningGNM.com en bekijk de video, Virus Mania.

   • Zonnetje schreef:

    Joanne, wat is de insteek van jouw reactie? Krijg de indruk dat deze op een subtiele manier een bijbedoeling heeft. Kun je het nader motiveren ook in het licht van de virusscam?

    • Martin Vrijland schreef:

     Antwoord: Meer verwarring zaaien in de eenvoudige duidelijkheid

     (zijnde dat virussen niet besmettelijk zijn en dat de germ theory op fraude gebaseerd is)

     Antwoord 2: een nieuw dwaalspoor zetten

     (zoals staatstrollen plegen te doen)

   • ClairVoyance schreef:

    salmonella besmetting kan dus niet? Als ik een bedorven kip eet en ik word ziek dan is er toch sprake van een BESMETTING met salmonella?
    Maar volgens jou bestaan besmettingen uberhaubt niet?

    En uit mijn studie ichtyologie mbt bijvoorbeeld vistuberculose, de besmetting van vis naar mens, leerde ik dat:

    Een zeer belangrijk aspect van vistuberculose is het feit dat ze een potentiële zoönose (***) is en dus ook op mensen kan overgaan. Men spreekt dan van “zwembad-mycobacteriosis” en de laatste jaren ook van “aquarium-granuloom” waarmee harde of zachte onderhuidse knobbeltjes worden aangeduid. Hiermee wordt dan de vrij onschuldige, chronisch-proliferatieve vorm van menselijke vistuberculose bedoeld maar er kunnen heel wat ernstigere ziektebeelden optreden. Reden genoeg om in geval van vermoeden van vistuberculose alle rechtstreeks contact met vissen en aquariumwater te vermijden. Zeker als u kleine kwetsuren aan de handen heeft. Tot de ziekte-symptomen die bij de acute vorm bij mensen kunnen optreden rekenen we exophthalmie, huidontsteking met ulcers en inwendig ontstaan witte vlekken in alle belangrijke organen. Dat kan in een verder stadium zelfs aanleiding geven tot het afsterven van delen van die organen, met alle gevolgen van dien. Uiteraard treedt deze vorm het meest op bij mensen die reeds een gestoorde immunodeficiëntie vertonen.

 2. marcos schreef:

  De door het lichaam zelf aangemaakte exosomen:
  Exosomes are extracellular vesicles, or small bubbles, released from cells that act as shuttles for genetic information, proteins and messenger RNA to other cells. This usually happens in response to injuries. Generally speaking, Exosomes carry healthy and lost information and insert this to target cells.

 3. truthseeker01 schreef:

  Sorry, maar hier moet ik je toch echt corrigeren. Je verhaal over Pasteur klopt mijns inziens, maar wat je zegt over hydroxychloroquine niet. Dit werkt wel degelijk bij diverse griepachtige ziekten en ook malaria. Echter het werkt niet op zichzelf: dit middel moet worden gecombineerd met zink. Hcq is een zink ionofoor, dat helpt om zink de cellen in te brengen alwaar het zink zijn werk kan doen. De misleiding zit hem erin dat in Amerika zowel artsen als Trump Hcq promoten maar zink weglaten. Dan werkt het dus niet. De johns Hopkins universiteit springt daar mooi op in door zonder te liegen te kunnen zeggen dat hcq niet werkt. Mocht je zelf klachten krijgen kun je i.p.v. hcq quercitine met zink gebruiken. Dit id beide vrij verkrijgbaar, liefst aanvullen met vit C en D

  • Martin Vrijland schreef:

   Vroeger kon je gewoon lekker uitzieken.. alles is een media hype..ik bedoel: alles

   Ja, ik begrijp het, dat wil er niet in, maar ik herhaal het nog een keer: alles is een media hype

   Is malaria ook niet 1 van die ziektes (lees: media hype propaganda) die op Pasteur’s ideeën gebaseerd zijn. Verzonnen gehypte ziektes = vaccins = macht (controle over de bevolking). De nieuwslezers hebben het u verteld, u heeft beelden gezien (kijk eens een film)… Trumanshow false reality

   Propaganda met links en rechts die verschillende meningen hebben, verdeel en heers
   verdeel en druk het regiem dat je wilt erdoor en reken definitief af met elke vorm van kritiek
   dat is wat er gaande is

   De naald moet in de bevolking… reden: zie boek

   • truthseeker01 schreef:

    Natuurlijk is malaria ook niet wat we denken dat het is wanneer we concluderen dat Pasteurs germ theorie niet klopt. Dat betekent niet dat de ziekte die wij griep noemen of malaria niet kunnen behandelen met zink in combinatie met hydrochloroquine.

    • Martin Vrijland schreef:

     Dat zou vooral niet moeten betekenen dat we het propagandistische dualistische spel miet kunnen doorprikken en ons simpelweg kunnen beseffen dat het allemaal een Trumanshow media hype is.

     Really wake up…don’t wake up half way

  • Camera 2 schreef:

   In dat filmpje, voor nu op alle muilkorvjes

   Minuut 7

   The most effective way to hide a real conspiracy
   is to create a conspiracy culture around it to
   make everything look like a conspiracy and to get
   everybody questioning anything.

   And when you do find the real truth or if the real
   truth gets exposes, to embellis it to the point
   that it becomes unbelievable.

   Echt waar, Ja Echt waar

   • gt1987 schreef:

    Heel mooi gezegd, dit zie ik inderdaad bij mensen. bijvoorbeeld een discussie over mondkapjes. Het is simpel en gemakkelijk te onderbouwen dat het nutteloos is, maar toch veranderd gedrag niet omdat je hierin dat inderdaad een complot gaat herkennen.
    Martin heeft hierin heel mooi een groot deel van Nederland opgeleid. De begrippen cognitieve dissonantie en gecontroleerde oppositie zijn mede door hem een duidelijk begrip geworden.

    Het hele Corona gebeuren als nep aan de NOS burger uit te leggen gaat te ver. Vandaar dat ik wel blij ben met de oppositie.

    Voor Martin: je krijgt niet de aandacht die je verdiend maar je hebt zeker een heel erg grote stempel gedrukt.
    Jouw verhaal is voor veel mensen te groot om te begrijpen .

 4. Camera 2 schreef:

  Even in de vertaalmachine gooien, artikel van The Guardian.

  Maar dan is het uiterst belangrijk om de defenitie van een postulaat te weten

  postulaat= Een stelling die volgens de strikte normen van een wetenschap niet bewezen kan worden, maar die niettemin moet worden aangenomen omdat er anders ongewenste gaten vallen in een theorie of filosofisch systeem.

  https://off-guardian.org/2020/06/09/scientists-have-utterly-failed-to-prove-that-the-coronavirus-fulfills-kochs-postulates/

  En zo meteen worden we op prionen getest. volgens Nemo (ze maken de echt zoekende mens verward door alle theoriën lekker door elkaar te husselen, zoiets heet: ” Verdeel en Heers Techniek ”

  En hee, we weten al lang dat de waarheid en bewijs geen gelde meer heeft(diverse malen bewezen op deze website), het gaat erom wat de macht ons kan en zal opdringen.

  https://www.nemokennislink.nl/publicaties/priontheorie-bewezen/

 5. ZandInOgen schreef:

  Er schijnt ook nog zoiets als natuurlijke weerstand te zijn, meestal wordt je er mee geboren…tsja ik verzin het niet!

 6. Riffian schreef:

  Gelukkig kunnen we nog altijd rekenen op onze liefhebbende vice-premier De Jonge

 7. Camera 2 schreef:

  Wat is het Top Punt van Nonsens
  Sarcasme en Spielerei

  Moeten we bnu verraad cultuur creëren als men toch thuis
  bij elkaar wat gaan drinken in Groningen

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/118870159/zachte-avondklok-in-groningen-valt-niet-in-goede-aarde

 8. Lydia Roosje schreef:

  Over leugenaars gesproken: als van dit fragment niet duidelijk wordt dat Fauci een smerige draaikont is die duidelijk opdracht heeft gekregen de verdeel en heers agenda van BLM te dienen…
  https://theocs101ark.com/2020/07/31/fauci-meaning-sick-el-aka-saturnian-left-hand-path-scum-bag/

 9. Thomas.V schreef:

  Een heel goede beschrijving van de hele ( toch een groot deel van de matrix wereld ) agenda die zich nu afspeelt door deze nederlandse gezondheidsspecialiste : https://youtu.be/kg5TVbv49go
  Beschrijft het patenteren en bezitten van mensen door hun DNA te manipuleren en het online kunnen beheren van de mensen door artificiele intelligentie.

  Ik kan beamen dat de agenda strookt met de werkelijkheid. Zelf werk ik in de bouw als ingenieur. We werken hard aan datacenters, 5G netwerken, uitbreidingen voor pfizer. En uit interne info bij de laatste heb ik gehoord dat het vaccine zich bindt met je Dna en het kan aanpassen.

 10. Lydia Roosje schreef:

  It’s all in the name.
  Goed artikel van Catherine Austin Fits.
  Door de prik of injectie (injectable) met allerlei nano technologie niet om een ziekte te bestrijden maar om totale controle te krijgen over mensen, een VACCIN te noemen, hopen Billy Gates en consorten de aansprakelijkheid te omzeilen. Het is een valse voorstelling van zaken zoiets een vaccin te noemen, immers “Een vaccin is een middel dat, na toediening of inenting, mens of dier langdurig beschermt tegen een infectieziekte door een specifiek schadelijk micro-organisme, in de medische microbiologie pathogeen genaamd. Een vaccin bevat het schadelijke pathogeen in verzwakte vorm, en wekt bij mensen (of dieren) een immuunrespons op zonder hen ziek te maken.’ Bron: Wikipedia. (Dat laatste is trouwens ook een mooi staaltje NLP en een vette leugen).
  We moeten dus stoppen het een vaccin te noemen.
  Ik hak mijn post nu in tweeën, misschien dat het nu lukt. Wordt vervolgd dus.

 11. Lydia Roosje schreef:

  Vervolg, hopelijk lukt t nu…

  Just as you know who installed an operating system in our computers, now the vision is to install an operating system in our bodies and use “viruses” to mandate an initial installation followed by regular updates.

  Now I appreciate why you know who and his colleagues want to call these technologies “vaccines.” If they can persuade the body politic that injectible credit cards or injectible surveillance trackers or injectable brain-machine interface nanotechnologies are “vaccines,” then they can enjoy the protection of a century or more of legal decisions and laws that support their efforts to mandate what they want to do. As well, they can insist that U.S. taxpayers fund, through the National Vaccine Injury Compensation Program, the damages for which they would otherwise be liable as a result of their experiments—and violations of the Nuremberg Code and numerous civil and criminal laws—on the general population. The scheme is quite clever. Get the general population to go along with defining their new injectible high-tech concoctions as “vaccines,” and they can slip them right into the vaccine pipeline. No need to worry about the disease and death that will result from something this unnatural delivered this quickly. The freedom from liability guaranteed by the PREP Act through the declaration of an emergency—and the ability to keep the emergency going through contact tracing—can protect them from liability for thousands if not millions of deaths and disabilities likely to follow such human experimentation. Ideally, they can just blame the deaths on a virus.

  https://home.solari.com/deep-state-tactics-101-the-covid-injection-fraud-its-not-a-vaccine/

 12. MvD schreef:

  Er staat in het artikel niks over Hydroxychloroquine , terwijl dat in de titel staat aangekondigd.
  Daar was ik in geinteresseerd, dat was de rede dat ik het ging lezen, maar helaas, pindakaas, er staat dus niets in over Hydroxychloroquine !!!

  Wat wilde je dan schrijven over Hydroxychloroquine wat je later bent vergeten in het artikel te zetten???

  • Martin Vrijland schreef:

   Je vindt het volgende stuk tekst in het artikel:

   Het gecontroleerde oppositie spel houdt u dus zoet met discussie die de besmettelijkheid van een virus niet ter discussie stelt, maar die wat kissebist over de manier waarop we besmet kunnen worden en de manier waarop dat dan genezen moet worden (vaccins of hydroxychloroquine). Beiden gaan uit van de ziekte verwekker en van de besmettelijkheid. Dat is in beide gevallen steeds gebaseerd op Pasteurs leugens.

 13. ClairVoyance schreef:

  The Myth of Contagion , a discussion with T.C Fry

 14. Zonnetje schreef:

  Lees voor virusscam = coronavirusscam

  Voor de duidelijkheid!

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten